Helloka!
Eszti,
nekem jó a 3-4 óra is, de tényleg ne azért legyen, mert hogy nekem jobb.. Tényleg mindegy.
Jó, hogy jön Szonja is, hisz ő sem maradhat ki egy kis nőnapi pletyóból!
No, akkor Máté megmutatta milyen is valójában!
Nem is olyan kis nyűgös, mint amilyen a kórházban volt, hanem mosolygós baba!
Csak eddig titkolta..
Ági,
párodnak jobbulást! Itthon tényleg nagyon sok mindenkit elkapott. Nemcsak Sopron környékén, hanem messzebb is. És így együtt a két dolog: hasmenés-hányás. Reméljük hamar lezajlik.
Én nem is hallottam még a Penatent márkáról.. Mondjuk nem is járunk a Metroba. Nekünk innen még a Szombathelyibe sem nagyon érdemes kimenni..
És általában ezeknek a dobozoknak a teteje olyan, hogy mindig kilóg belőle a következő törlőkendő? Csak mert ha zacsi nélkül teszem bele és állandóan nyitogatom a dobozt, nem fognak kiszáradni? A legtöbb ilyen?
Képeket természetesen készítünk majd, én imádok kattogatni!
Gabi,
óóó, lesz ám még nőnap minden évben!
És ha most épp nem úgy jött össze, összejön legközelebb!
Én a Cherry Queen-t nem annyira szeretem, de mivel benne van a szóban, hogy "CSOKÍÍÍ", így jöhet bármi!
Na jó, az étcsokit nem szeretem.
Császárszalonnához no komment, én is szeretem, meg tudom érteni, hogy megadtad magad!
Vero,
én is megyek, Katust nem tudom, talán Eszti tud valamit. Amica nem jön, neki nem jó, máshova mennek (azt hiszem talán anyósához, de nem tuti, csak azt tudom, hogy messze van... Azt hiszem..)
Friss anyukáinkról szintén nem tudok semmit, rég nem jelentkeztek.
Mondjatok egy időpontot és én arra ott vagyok. Ja, és azt is, hogy akkor pontosan hol.
Mindenkinek köszönöm az infokat a kencékről!
Úgy látom leginkább a gyógyszertári dolgok jöttek be mindenkinek, különösen ez a hidrophil-es izé. Majd rákérdezek a védőnőre. De akkor ez nem azok közé tartozik, amit első körben felírnak, ugye?
Ha később használnék valamit, azt hiszem én is Gabi mellett lennék. Jó régi (úgy tudom) magyar termék, fincsi illattal, aranyos elefánttal!
És a Gabinak is van több terméke gondolom, mert ha már használok valamit, akkor inkább egyfajta márkát.
Jajj, ma elviszik végre az ágyat a kisszobából, és Gáborka összedobja a héten a kiságyat!
És aki elviszi a heverőt, hoz még egy kiságyat, ami lent lesz anyuéknál.
És végre meglesz mindennek a helye a gyerekszobában. Mert most még minden hegyén-hátán van, semmi nem ott áll, ahol a helye van. Na de majd ma!