Új privát üzeneted érkezett!

Vero,
én sem öblítőztem a kisruhákat sokáig, az ecetet is kipróbáltam, teljesen rendben voltKép
Márton is ekcémás lett, bár idén nem volt semmi, de eddig a téli időben előjött.

Gabó, ok, később visszatérhetünkKép

Kép
Kép
Kép
amica

És akkor ez nem is fog elmúlni?Szoktatok menni tesztre?Nálunk a Balézsnak szezonális allergiája van ezért is kellett a Levinek hipoalergén tápszer.
Vendég

Gabóca!
Mármint mi nem fog elmúlni? A mi allergiánk (felnőtteké)? Levinek kellett tápszer?

Amica!

Halicar-t (kenyőcs) próbáltad? Ha idén nem jött ki az jót jelent lehet hogy ő is kinőtte!
Vendég

Az Áron allergiája!Felnőtt korban már nem múlhat el?
3 és fél hónapos koráig kellett,mert kéthetesen elment a jobb cicimből a tej.
Vendég

Húúú, lányok
én ehhez az allergia témához nem tudok hozzászólni, nálunk szerencsére nincs allergiás a családban. Sem a mi részünkről, sem Gáboréról. Így remélem, hogy Dorkát is elkerülik ezek a dolgok, mert ahogy látom ti megszenvedtek vele rendesen. Vagyis gondolom már belerázódtatok, de mire rájönni, hogy mi az, ami jó és mi az, ami nem.. Hát, nem lehetett egyszerű.

Nőnappal különben hogy állunk? Amicának nem jó Kép, ő már mondta. És a többiek? Eszti dobta fel, akkor gondolom neki jó Kép, Zsanett is azt mondta, hogy benne lenne. Vero, te? Friss kismamik, Erika és Nici? Katusnak reméljük meggyógyítják arra a gépüket, mert én pl. telcsiszámot sem tudok tőle, ahol meg lehetne kérdezni.

nadine81

Sziasztok!!

Legalabb 1 ora kell mire mindent visszaolvasok. Aztan a vegere ertem es kezdtem ujra jegyzetelgetni, mert elfelejtem, hogy kinek mit akakrok irni! Kép

GABO!

A torna 2-szer van egy heten (hetfö, szerda) es jo lenne itthon penteken is a gyakorlatokat ujra megcsinalni. Na ma mar kicsit izzadosabb volt a dolog, de azert meg mindig jo erzem magam ott.Kép
Összesen 10 alkalom van az utolso a 30. szülinapomon van! Kép

Zsanett!

En is lövöi vagyok, hogy hivjak a nagyszüleidet? Biztosan ismerem öket! Es a ferjedet? Ismertek engem is vagy csak Attilat?

Nadine!

En sem hasznalok popsitörlöt, hanem papirkonyhatörlöt vizezek be es azzal mosom le a popsijat. En is tartok a különbözö popsitörlöktöl. Larat, meg par hete irtam, hogy valoszinüleg kiütötte a babaolaj. Azota mar elöjött a tejkiütes is, de most mar szepen elmult, csak a böre hihetetlenül szaraz lett az arcan. Minden nap kenem Bepanthennel.

Vero!

Ugyanolyan cumisüvegem van mint a kepen, de egyebkent azt hallottam, hogy a müanyag cumisüveg rakkeltö! Ugyhogy jobb üveget hasznalni. En mondjuk, csak nagyon ritkan hasznalom, neha teat adok neki, vagy ha nem vagyok itthon abbol kapja nagyritkan a tejet!

Eszti!

Az üdvözletet atadom Andinak!

Itt tenyleg szinte mindenkinek van közös ismeröse a topicban! Kép
Puszi:
RENI+ LARA( holnap mar 7 hetes lesz)

Kép
Kép
reni76

Gabóca!
Az Ároné már tul.képpen elmúlott. Felnőtt korban is elmúlhat egy allergia (ritkábban),de meg is jelenhet. Én 16 voltam amikor kijött, a nővérem 21!! Sajnos a nagyobb baj az hogy genetikailag bennünk van, ezért örökíthetjük. (ezért hívják atópiásnak) Amúgy a miénk is szezonális (tavasztól-őszig tart) Ároné pedig inkább télen.

Viol!
Sose tudd meg! Allergiás volt a citrusfélékre (narancs, citrom, stb), a tusfürdőre, krémekre, öblítőre, a hyponak a látványa is kiütötte. Szerencsére ételekre a (narancson és társain kívül) nem volt algériás, az is (citrusallergia)a leghamarabb múlott el az összes közül. Ma már semmire sem, illetve csak nagyon nagy mennyiségben. Télen néha a kis könyöke kiszárad ennyi maradt meg illetve hypoallergén testápolót használunk.

De a Lackó például olyan szintem volt pollenérzékeny kiskorában, hogy az anyukájának át kellett íratnia másik iskolában, mert a festék amivel a termeket kifestették virágpor alapú volt, és folyton befulladt tőle! Kép

Viol!
Én eddig azért nem jeleztem a nőnapot mert még nem dőlt el hogy milyen típusú buli lesz. Nem akarok befolyásolni senkit, megvárom míg eldől aztán legfeljebb bekuncsizom magamat! Kép
Kis alattomos Veronika!! Kép Kép

Reni!
Gratu a 7 7-es babához.
Valamelyik fajta (bevizsgálatlanok) rákkeltők javarészt kínai gyártmányok!
Vendég

Reni,
húú, már 7 hete! Előre is gratulálok! Kép

Én már most arra gondolok, hogyan fogom magam újra formába hozni szülés után! Tornázni nem nagyon szeretek, így marad első körben az úszás. Az megy. Kép Várom is. Csak mind attól függ, meddig és mennyit vérzek..

nadine81

Vero,
milyen típusú bulik vannak?? Kép

nadine81

Kép

Italok szerinti:
alkoholos, alkoholmentes

Decibel szerinti:
hangos (zenés) hely, csendes hely

Időtartam szerint:
egy-két órás, hajnalig (másnap délig ? Kép)tartó

Nemek szerinti:
nőbuli, kanbuli, vegyes,

Utánfutó szerinti:
férjjel-feleséggel, egyedül, szülőkkel (Isten ments!)

Több kategória nem jut eszembe segítséééééééégg!
Vendég

Sziasztok!A Plazaba kéne elmenni ahogy a Vero már egyszer ajánlotta.Szombat 14.00 körül?

Zsani!Nem sötét,rövid hajad van?Én is Lővéreztem és Malibuztam annak idején.Kép

Gabóca!Levi jól van?Én is a csecsemő Nasivint szoktam Szonjának csepegtetni.Utálja de amikor kitisztul az orra már örül neki.

Katus gépe ma este már jó lesz,reményei szerint.

KépKép
eszti76

Vero,
szerintem alkoholos (aki akar Kép) és alkoholmentes, csendesebb (tudod kismamák is lesznek Kép), egy-két órás (tudod kismamák és kisgyermekes anyukák is lesznek Kép), nőbuli (tudod, nőnap Kép), utánfutó nélkül (tudod, nőnap Kép).

Szerintem ilyesmi lesz.. Kép

Eszti,
nekem jó a kettő körüli szombat. Ha ez pont kettő, akkor busszal megyek. Ha ez lehet később, mint kettő (pl. 3/4 három), akkor elkötöm a lovakat az istállóból. Vagyis negyed 3 körül jön meg aptya a munkából. Kép Nekem mindegy, jó a busz is. A lényeg, szerintem, hogy a gyerekes anyukákhoz alkalmazkodom. Persze lehet, hogy hozza valaki a csemetét? Kép Lehet! Kép

nadine81

Az egészen pici babát kentétek valamivel? Nekem a védőnő azt mondta, hogy fürdés előtt kenjem át azzal az olajjal, amit majd kapok a gyógyszertárban receptre, és ezt sima vízzel öblítsem le, arra már úgyis beszívódik. Szóval ez a fürdetés. De ezt így meddig? Használtok már valamit friss mamik? Gyerekes mamik mikor kezdtetek egyéb babaápolási cuccokat használni?
Pl. sampon, fürdető a vízbe, krém a testre, hintőpor, vagy bármi kence? Nekem semmim nincs itthon. Vegyek valamit, hogy legyen?

nadine81

Viol!Akkor legyen du 3 óra vagy 4 is lehet.Én viszem,Szonját és addig beadom a"Plaza oviba"és oda mellé le is ülhetünk,hogy lásson minket.
Én olajoztam Szonja hajlatait amikor újszülött volt de hamar abbahagytam.Fürdetőt(Johnson & Johnson) tettem a vízbe de mivel nagyon kiszáradt tőle a bőre sima vízben fürdetem azóta is.Kivéve ha nagyon szépen kér,hogy legyen egy kis hab mert akkor Gabi babafürdetőt nyomok a vizébe.Testápolót is használtam de az is szárította ezért a doki felirt egy Unguentum hydrophilicum nonionicum nevű kencét(1 tubus kb24ftKép)ami szappanként és testápolóként is használható.Azzal mostam és kentem kb 2 éves koráig.Azóta testápolónak megmaradt ez de már babaszappannal mosdatom.A sampon kezdetek óta a Gabi babasampon.

KépKép
eszti76

Viol, ugyanazzal a hydrophillal fürdettem a gyerekeket én is mint az Eszti. Ez jó, most baba tusfürdőt kapnak néha a vízba ha habot szeretnének, de nem sokat. Most már fürdetőt se fogok venni, meg olajat se, ha kell ez a kence arra is jó lesz.

A popsitörlő nálunk nem okozott gondot, pampers-t szoktam venni ha akciós, meg babybruin nedves (vékony) törlőt is sokat használtam.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Eszti!Szőke vagyok mindig az voltam eredetileg is.Képet nemtudtunk feltenni talán holnap.Reni!a nagypapámat:Vissi Bélának hívják és az iskolával szembe laknak.Unokatesomékis lövőiek:Bánhidai Viki,Zsolti,Szabolcs.A cumisüvegből kettő volt.Én is a hydrophillal fürdettem a Virikét mert az ő bőre is nagyon kényes.Meg anyukám szokott hozni gyógyszertári testápolót.Õ gyógyszertárba dolgozik,.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert rengeteget irtatok, nekem meg nem sok idom van irni.

A Jasont elkapta az otthon is keringo fosas-hanyas, igy en csinalok este (furdetes, altatas stb.) mindent egyedul, hogy nehogy elkapjak a fiuk.

Nem hiszem, hogy az en velemenyem szamit ebben a temaban, mert ti jobban tudjatok, hogy mi hol olcsobb stb., de en a popsitorlobol a Penatent veszem amikor otthon vagyok. A Metroban szoktuk venni, harmas csomagot egybe.

Nadine, ha van dobozod, akkor en attennem abba a kendoket (tepd szet a zacsit es csak a kendot tedd bele), mert az a ragados visszazaro a csomag vege fele mar nem ragad rendesen.

En oblitot nem hasznalok a Balintnak egyaltalan, az Anyu a nyaron hasznalt kimelot es kiutotte. A Bencenek is kb. 2 eves kora utan kezdtem a ruhait a mienkkel egyutt mosni. Addig kimelo mosoporral oblito nelkul mostam.

Meg egy valami es megyek: a nonapit talin csinaljatok am kepeket!!!! Sokat! Kép

Holnap jovok, pusszantas addig is!

Kép
Kép
agi

Zsani!Akkor nem is sejtem ki lehetsz.KépA Rossmanból egy fekete csajra emlékszem.Ja,és a kasszában volt egy szőke csajszi.Õ vagy te?Kép

Jön még valaki a Plaza"bulira"?Kép

KépKép
eszti76

Katus!Mégsem lett megjavítva a gépetek?Kép

Csajok,a Máté olyan édes kisfiú,hogy legszivesebben össze-vissza ölelgettem volna!KépCsak mosolyog és mosolyog és mosolyog és.......Tündéri!

KépKép
eszti76

Reni!Akkor biztos hatásos is lesz!Mikor lesz a szülinapod?

Nadine!Mi mikor csecsemő volt nem használtunk semmit csak sima vizet.Lehetett volna olajat,de én azt nem akartam.Fürdetőt 3-hós volt mikor elkezdtük.Johnsont használunk azóta is pedig sokan mondják,hogy nem jó.Nekünk bevállt.Sampont még nem használtunk.A hajlatait én a popsikrémével kenem csecsemő kora óta. Az úszás nagyon jó mindent megmozgat.Lehet,hogy nekem is rá kéne szoknom?HMMMM.

Eszti!Levi jobban van már tisztul a kis orra éjjel sem volt lázas csak most iszonyú nyűgös.Anyuék holnap jönnek és jó lenne vele bemennem a városba"szoli,bevásárlás attól függ milyen idő lesz",mert kéne neki azért a levegő is.Ha éjjel nem lesz lázas megpróbálom talán nem esik vissza.Basszus most ha otthon lennék én is tudnék veletek találkozni.De ilyen az én szerencsém.KépKép

Tegnap kaptam apától fehér csokis Cherry Queent.Olyan finom.És este bűnbe estem hozott haza császár szalonnát és hát én majd felét bevágtam mondván 1* van egy évben nőnap.Hát reggel a mérleg nem is mutatott barátságos számokat.Most böjtölök.
Vendég

Nőnap! Akkor ki jön? Én tudok menni, az Eszti jön Viol is. Katus? Amica? Anyucik?
Vendég

Helloka!

Eszti,
nekem jó a 3-4 óra is, de tényleg ne azért legyen, mert hogy nekem jobb.. Tényleg mindegy.
Jó, hogy jön Szonja is, hisz ő sem maradhat ki egy kis nőnapi pletyóból! Kép
No, akkor Máté megmutatta milyen is valójában! Kép Nem is olyan kis nyűgös, mint amilyen a kórházban volt, hanem mosolygós baba! Kép Csak eddig titkolta.. Kép

Ági,
párodnak jobbulást! Itthon tényleg nagyon sok mindenkit elkapott. Nemcsak Sopron környékén, hanem messzebb is. És így együtt a két dolog: hasmenés-hányás. Reméljük hamar lezajlik.
Én nem is hallottam még a Penatent márkáról.. Mondjuk nem is járunk a Metroba. Nekünk innen még a Szombathelyibe sem nagyon érdemes kimenni..
És általában ezeknek a dobozoknak a teteje olyan, hogy mindig kilóg belőle a következő törlőkendő? Csak mert ha zacsi nélkül teszem bele és állandóan nyitogatom a dobozt, nem fognak kiszáradni? A legtöbb ilyen?
Képeket természetesen készítünk majd, én imádok kattogatni! Kép

Gabi,
óóó, lesz ám még nőnap minden évben! Kép És ha most épp nem úgy jött össze, összejön legközelebb! Kép
Én a Cherry Queen-t nem annyira szeretem, de mivel benne van a szóban, hogy "CSOKÍÍÍ", így jöhet bármi! Kép Na jó, az étcsokit nem szeretem.
Császárszalonnához no komment, én is szeretem, meg tudom érteni, hogy megadtad magad! Kép

Vero,
én is megyek, Katust nem tudom, talán Eszti tud valamit. Amica nem jön, neki nem jó, máshova mennek (azt hiszem talán anyósához, de nem tuti, csak azt tudom, hogy messze van... Azt hiszem..)
Friss anyukáinkról szintén nem tudok semmit, rég nem jelentkeztek.
Mondjatok egy időpontot és én arra ott vagyok. Ja, és azt is, hogy akkor pontosan hol.

Mindenkinek köszönöm az infokat a kencékről! Kép Úgy látom leginkább a gyógyszertári dolgok jöttek be mindenkinek, különösen ez a hidrophil-es izé. Majd rákérdezek a védőnőre. De akkor ez nem azok közé tartozik, amit első körben felírnak, ugye?
Ha később használnék valamit, azt hiszem én is Gabi mellett lennék. Jó régi (úgy tudom) magyar termék, fincsi illattal, aranyos elefánttal! Kép
És a Gabinak is van több terméke gondolom, mert ha már használok valamit, akkor inkább egyfajta márkát.

Jajj, ma elviszik végre az ágyat a kisszobából, és Gáborka összedobja a héten a kiságyat! Kép És aki elviszi a heverőt, hoz még egy kiságyat, ami lent lesz anyuéknál.
És végre meglesz mindennek a helye a gyerekszobában. Mert most még minden hegyén-hátán van, semmi nem ott áll, ahol a helye van. Na de majd ma! Kép

nadine81

Úgy irigyellek benneteket!Én is menni akarooooooooooooooooooook!!!!!!Főleg most,hogy Levi ilyen nyügi kéne egy kis kikapcs.Ez a csoki amúgy nem olyan finom mint a konyakmeggy,de ez is csoki ez itt a lényeg.Akkor kész is lesz a gyerkőc szobája?Csak vigyázz óvatosan csinálj mindent ne terheld le magad nagyon,mert már mondhatjuk,hogy lassan,de biztosan a célegyenesben vagy.Mikor mész uh-ra?Akkor már meg is mondja,hogy hogyan fogsz szülni?

És kit mivel ajándékozott meg a kedves párja tegnap?
Vendég

Viol!Akkor találkozzunk fél 4-kor a Plazában a lift mellett.Jó lesz úgy?
Hú de várom már.
A fürdetőkrémet azonnal fel lehet iratni amint megszületik a baba.Már az újszülöttet is lehet ezzel fürdetni és kenni.
Én sokféle fürdetőt,sampont,krémet kipróbáltam és a Gabi volt az ami árában,minőségében bevált nekem.
Popókrémet is felír az orvos azt sem kell drágán megvenni a boltban.

Katának szólok de a többiek itt is jelezhetik részvételi szándékukat.Kép
Amica nem ér rá sajnos.

Gabóca!Tényleg kár,hogy nem tudsz jönni.KépMajd legközelebb:Kép
Jót fog tenni Levinek ha egy picit kiviszed.Jól bebugyolálva szívjon egy kis friss levegőt.
Amikor Szonja beteg és nem tudom kivinni jól be szoktam takarni a fejére sapit húzok és egy picit kinyitom rá az ablakot.Szellőztetni egyébként is sokat kell ha van beteg a lakásban(hogy a bacik kihúzzanak a lakásból(és bekaphassák másokKép))és így a gyerköc is levegőzik.

Mi virágot és egy együtt töltött sétálós,McDonaldsos délutánt kaptunk.Klassz volt!

KépKép
eszti76

Most jutott eszembe,hogy Katusék hazamennek a hét végére tehát ők nem tudnak jönni.Kép

KépKép
eszti76

De jó!Õk megint mennek haza!Akkor nagyszülők boldogok!Ha nem esik az eső kivisze,mert hiányzik neki a levegő.A pláne az egészben,hogy most én lettem beteg.Alig látok a takonytól már előre félek az éjszakától,hogy nem fogok levegőt kapni.Gyűlölöm mikor náthás vagyok.Spriccelek ezerrel,de nem igen használ pedig multkor 1-nap alatt elvitte.Remélem minnél hamarabb tudunk találkozni.Kijön a jó idő ami nagyon késik és ezerrel tűzök haza mnden hónapban a picurral.Már alig várom.
Vendég

Gabóca!Jobbulást most már mindkettőtöknek.Nálunk is így szokott lenni.Ha Szonja beteg lett tőle én biztosan elkaptam.Egyszer mindketten 40 fokos lázzal fetrengtünk az ágyban a férjemnek meg 38 fok volt.Az anyukám istápolt mindünket.Szép látványt nyújthattunk.Kép
Ha el van dugulva az orrom és nem tudok csepegtetni képes vagyok hisztériás rohamot produkálni.Fúúúj nátha!Kép
Ilyenkor felnőtt Nasivint csepegtetek.

KépKép
eszti76

Gabóca!Jobbulást most már mindkettőtöknek.Nálunk is így szokott lenni.Ha Szonja beteg lett tőle én biztosan elkaptam.Egyszer mindketten 40 fokos lázzal fetrengtünk az ágyban a férjemnek meg 38 fok volt.Az anyukám istápolt mindünket.Szép látványt nyújthattunk.Kép
Ha el van dugulva az orrom és nem tudok csepegtetni képes vagyok hisztériás rohamot produkálni.Fúúúj nátha!Kép
Ilyenkor felnőtt Nasivint csepegtetek.

KépKép
eszti76

Köszike!Elképzeltelek benneteket ahogy "vergődtök" az ágyban.Az ilyen "eseményeket" milyen jó lenne megörökíteni,hogy utánna az ember jókat röhöghessen rajta.De ez ugye akkor épp nem igazán mulatságos.Én Aqva Marist használok amit a gyereknek írtak fel nem sok eredménnyel.Szerintem most ért el teljesen.Már piros a nózikám a sok orrfújástól.
Vendég

Ma mindent kétszer mondok,kétszer mondok!Kép

KépKép
eszti76

Köszike!Elképzeltelek benneteket ahogy "vergődtök" az ágyban.Az ilyen "eseményeket" milyen jó lenne megörökíteni,hogy utánna az ember jókat röhöghessen rajta.De ez ugye akkor épp nem igazán mulatságos.Én Aqva Marist használok amit a gyereknek írtak fel nem sok eredménnyel.Szerintem most ért el teljesen.Már piros a nózikám a sok orrfújástól.
Vendég

Vendég

Na elküldte 3*.Teljesen be van hülyülve.
Vendég

Olvasgattam visszafele és csak azt szeretném leírni hogy Szinti nagyon szerencsés, mert semmire sem allergiás! Nívea fürdetővel fürdetem, popsitörlőt már használtunk Babylove-sat, Pampersest, Niveást és Sparost is. Nekem nem szimpi a felírt popsikenőcs, mert átlátszó, úgyhogy Sudocreme-t használok!
Pelusból meg már szinte az összes létezőt kipróbáltuk! A Pampers és a Libero meg a Babylove a legjobb!

KépKép
nicika

Gabóca!Úgy tudom,hogy az Aqva Maris tengeri sós víz és nem egyenértékű az orrcseppel.Ezért nem olyan hatásos.
Valami nem stimmel a Babanettel mert az istennek sem akarja elküldeni a leveleimet ha meg mégis akkor 2 szer.Kép
Kenjed be a nózidat Bepanthennel az jó rá.

KépKép
eszti76

Nicika!Akkor szerencsés vagy.Nálunk sem allergiás semmire.Hál isten.A felírt popsikrém hogy hogy átlátszó?Nekünk A-vitaminos van.

Eszti!Azom nincs itthon Levinek még nem kellett venni.Hát akkor átvágtak,mert azt mondták,hogy az jó.De most ló....t sem használ.asszem cseppentek a Nasivinből hátha.Holnap úgyis vennem kell,mert amilyen ügyi voltam felét kiburítottam a szőnyegre.Pedig jó drága aztán milyen pici.
Nektek milyen etető széketek volt?Most akarok Levinek venni és nem tudom milyet vegyek.
Vendég

Nadine!
Most nem is tudom, egyeb Penaten termekeket lehet-e kapni pl. a Tescoban, de en popsikremnek is azt hasznalok. Itt is lehet kapni, de csak a popsikremet, viszont Ausztriaban (meg a Billaban is pl) van millio fele, a furdetotol az olajig a habfurdotol a testapoloig. De mondom, nem tudom, lehet, hogy dragabb mint a tobbi. Mivel en itt ezt a popsikremet hasznalom, igy az Anyu automatice ebbol vett mindent mikor mentunk.

Gabi!
A Nasivin nagyon jo orrcsepp. En is mindig hozok otthonrol. Foleg, hogy van csecsemo, kisgyerek es felnott tomenysegu, igy mindenkinek van ami kell.

Ok Nadnie, fenykepezz csak! De olyan is legyen am amint te is rajta vagy! Aztan utana majd mind tegyetek ide, vagy egy albumba, ha sok van, hogy mi is lassuk (a "mi" nem kiralyi tobbes, hanem azokra vonatkozik akik nem tudnak menni Kép Kép )

A tengeri so oldat semmire sem jo. Amikor terhes voltam vagy negyszer elkapott ez a kor, hogy levego se ki se be, es a doki azt mondta, hogy ne hasznaljak mast csak a so oldatot. Hat azt ahogy belottem mar folyt is ki, mert a "dugon" at sem ment. Mintha egy falra ontened ahonnan lefolyik. Es ha netalantan at is megy, azonnal visszadugul. Nekem csak az orrcsepp segit ilyenkor. En is tiszta hiszti tudok lenni amikor nem kapok levegot.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Gabi,
igen, kész is lesz a gyerekszoba, már most a hétvégén. Azt reméltem, hogy talán már ma, de még csak most vitték el az ágyat, Gábor is elment az ággyal, szóval ma már ne is álljon neki, nem kívánhatom tőle. Meg már mindegy, hogy holnap vagy holnapután.. A lényeg, hogy megvan! Kép
Tegnap ablakot pucoltam, így megvan a heti fáradtság. Bár nekem "csak" a derekam szokott fájni, pocakomon vagy máson nem érzem, hogy mit csináltam.
Hogy mikor lesz UH még nem tudom pontosan. 24-én megyek az első NST-re, azt mondta lehet, hogy akkor meglesz a 36. heti UH is. De ez még nem tuti. De ha elkapom, megmondom legyen. Kép
Jobbulást neked! Kép Én is utálok náthás lenni, gyűlölöm, ha nem kapok normálisan levegőt és tele van az orrom. Utálom. De szerencsére ritkán vagyok beteg, nehezen kapom el. Viszont akkor nagyon..

Eszti,
nekem jó a fél 4, ott leszek a liftnél. Ha valami mégsem stimmelne nektek vagy másnak, Veronak úgyis megvan a számom, elértek.
Tök jó lehetett a McDonald's-os délután! Kép Csak ketten voltatok? Vagy Szonja is ment?

Nici,
csak azért nem jött be a gyogyós popsikrém, mert átlátszó, vagy volt vele más gondod is? A Sudocreme az a tégelyes, ugye?
Neogranormont használ valaki? Nekem az szimpi. Csak nemtom mit szól hozzá egy babapopó. Kép

Viol és Dorka 34+0! Kép

nadine81

Ja, és Zsanett is említette, hogy jönne. Tudtok róla valamit?
És Erika?
És Nici?
Egy picit beugrani? Kép

nadine81

Gabóca!Nekünk sima mezei fa etetőszékünk volt.Veroéktól kaptuk és ezt ajánlom mindenkinek.Később kisasztallá és kisszékké alakítottuk és annál evett,rajzolt,festett,stb...
Asszem a Tescoban vették.
Inkább hasnáld a Nasivint!

KépKép
eszti76

Ági,
az jó, ha tudod folyamatosan azt használni, ami beválik. Én ezt a márkát tényleg nem is hallottam még. És tök kedves anyudtól, hogy azzal vár titeket, ha jöttök! Kép
Ígérem lesznek fotók, és ki is adom majd a kezemből, hogy én is rajt legyek! Kép
Az album jó ötlet, mert ha ide tennénk, akkor folyton vissza kellene keresni, ha valaki később is meg akarná nézni. Az album címét meg csak el kell menteni valahova, és mindig meglesz. Kép

nadine81

Én is olyat akarok, amit Eszti írt! Egyszer már feldobtam ide, de megint felteszem, mert tök tetszik.

Ez pl Ausztriában a Möbelixben 25 Euro! Kép

Kép

nadine81

Viol!Oké,akkor ott és akkor!Kép
A Szonja is velünk volt hisz ő is nő!Kép

Ági!Nálunk a Penaten a drága kategóriába sorolható bár a Sudocrem sem olcsó amit Nicika használ.

Nicika!Egy darabig én is azt használtam de miután a gyogyóst kipróbáltam már csak estére kentem a popóját Sudocremmel vagy hasonló állagúval(Ausztriában van egy Penatenhez hasonló dobozos popókrém az is nagyon jó) napközben jó volt a gyogyós.

KépKép
eszti76

Nicika, ha a gyerekdokinak azt mondod, hogy popsikrémet írjon fel akkor nem az átlátszó boraxosat fogja írni, hanem a fehéret. Az átlátszó csak a kórházban szokás...
A többi drága krém elég lesz majd fogzáskor amikor előfordulhat a kipirosodás. Legalábbis nálunk elég volt. A gatyátok rámegy különben a sok kencére...,

Viol, a neogranormon se valami olcsó ha folyton azt használsz.

Aztán kinek mi válik beKép

Kép
Kép
Kép
amica

Ok, bocsanat! Azert is mondtam az elejen, hogy en nem vagyok mervado ebben a temaban, mert nem igazan tudom mi melyik arkategoria, csak azt, hogy mi mit hasznalunk amikor otthon vagyunk.

A Johnson's termekekre sokmindenki allergias, itt is hallottam mar mastol, ennek ellenere mi furdetonek is meg testapolonak is azt hasznaljuk, es nekunk bevalt.

Mindenesetre a gyogyszertari cuccok szerintem jok szoktak lenni. En fog ecsetelonek hasznalom az otthoni gyogyszertarit, ez egy lotty amiben kamilla van, meg zsibbasztonak lidocain. Hoztam tobb uveggel, meg a Bencevel is azt hasznaltam, es jo volt. Igaz mast nem probaltam, de ez is megfelelt.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Nekem is jó az időpont. Penatent régen az Akkordban lehetett kapni (kék színű dobozokban) az volt a létező legdrágább. Nekem arra is allergiás lett, plussz a popsikrém inkább akkor volt jó ha kipirosodott, a gomba ellen nem véd, márpedig azok szeretnek a pisiben lubickolni. A boroxosban a borax a gombaellenes szer, én azért is szerettem + nem volt rá allerg + olcsó.

A Neogranormon pedig nagyon jó főleg akkor ha már kipirosodott, főleg erősebb kaki miatt. (Én gyantázás után is azt használok...Kép)

Áronnak is ilyen fa etetőszéke volt kb 4 évig használta.
Vendég

Sziasztok!!
Mindig megfogadom, hogy mostantól rendszeresen olvaslak benneteket, meg írok is, de ez nem igen akar összejönni. Kép Amikor Alíz fenn van, nem tudok írni, este meg 9 után már inkább alszom. Ja, most alszik Kép
Örülök hogy ti jól vagytok, pörögtök itt ezerrel....
Mikor lesz az a tali?? Vagy már volt??
Mi jól vagyunk, mióta 2 mellből szoptatok Alíz is szépen gyarapszik, és már a köldöke is meggyógyult.Kép
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Képzeljétek anyukám nemsokára beér Kanizsára.KépKépKép

Ha kész lesz csinálsz majd a csajszi szobájáról képeket?Én sem szoktam beteg lenni 1-évben max 2*"nátha,köhögés",de akkor nagyon.Vírust meg nem is emlékszem mikor kaptam el utoljára.Inkább ilyenek legyünk mint betegesek.Az etetőszék szuper valami ilyesmit akarok én venni amit később is tud használni.

És tudtam aludni éjjel!Lehet,hogy a hancúr jot tett?KépKépKép
Vendég

Nercsi!Jó,hogy szuperül vagytok.Eddig csak egy ciciből szoptattál?
Vendég

Sziasztok!

Végre jó a gép!!!KépKépKép
Lehetetlenség mindenre válaszolni!!!KépKépKép
Köszi az érdeklődést jól esett!Kép
Megyünk pár óra mulva haza, ugyhogy ezen a hétvégén is eltűnök, sajnálom szívesen találkoztam volna veletek,Kép de majd legközelebb, persze nekem sokkal jobb leszKép

Szia Zsani!

Örülök, hogy csatlakoztál, ugy olvasom, már van is akit ismersz.
voltam a Rossmanban, de nem emlékszem.Kép
Nekem 7 hónapos kisfiam van, Máté.
2 éve lakunk Sopronban.
Hol dolgozik anyukád?Én gyógyszertári asszisztens vagyok, és a Segítő Máriában dolgoztam.A Esztinek az anyukája is gy. asszisztens.

Gabó!

Jobbulást a kicsi Levinek!!!

Vero!

Én 2 hónapos koráig cumisüvegből etettem,mert nem volt hajlandó szopni,Aventet használtam, mivel kaptam kölcsön egy avent mellszívót, és akkor már vettem hozzá üveget, nekem nagyon bejött.Máté is elsőre elfogatta.
Van egy sterilizálom, ha kell kölcsön tudom adni, mivel én az elején rengeteget sterileztem, kora szülött volt stb...
Ha minden föznöm kellett volna belegebedtem volna, igy meg 7 perc alatt kész volt.

Most sajna nincs több időm, pedig még annyi mindent tudnék irni.Kép

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?