Sziasztok!
Scali! Üdv. a csapatban!
Junkó! Hát mára el is szállt a jókedvem! Ma megint ilyen borzasztó idő van! Na mindegy! Ültess sok szép virágot! Én az idén rózsát fogok! Olyan jó, ahogy sorba jönnek a virágok! Nekem pl.: minden helységben van egy vázám (csak egy szálas)(nevetséges,de még a wc-ben is van) aztán tavasszal, ahogy jönnek sorba mindíg tele van a lakás virággal (még a budiban is van) ilyenkor télre meg kerámiavirág van mindegyikbe(amit a mesterségek kiállításán vettem) nem mondom az is szép, de azért jobb, ha élő van benne.Az interneten nézz utána, hogy mit, hogy mikor kell ültetni és gondozni. És hidd el megéri a fáradalmat! Gyönyörű lesz a kerted, még a szomszéd nénik is negyőzik majd lesni milyen ügyes vagy a korod ellenére. Én mondjuk most lusta voltam és nem ültettem ősszel el a tulipánokat (monduk ezen felül van elültetve csak kevés) és most balkonban vannak , de szépen eredeznek, azán majd kiültetem őket egy-két hét múlva. Remélem túlélik!
Na bocsi megint elkalandoztam!! Ez pedig egy hőmérős topic!
A görbékhez!
Kamilla! Szupi- szupi! Te milyen gyorsan növeszted a Petikéket! Nem semmi!
Tücsi! Sztm. most fog felmenni!
Csakegy! Én már ideges lennék!!! Van norcolutom, ha kell! Bp-re be tudom vinni!
Zsazsóka!!!!! Drágám! Nagyon-nagyon sajnálom! Fel a fejjel! Sokaknak jön ám össze spontán a 3. closti után a szünetben! Na de azért jobbelnne már most igaz??!! Én a 3. adag closti után megyek átfúvásra! Te?
Kriszti (O) ! Hát még a clostis mensihez ne tudok hozzászólni, de majd egy pár nap múlva!!!!
NEm érzem, hogy megjönne! Semmit nem érzek! Mit jelent,hogy a closti kitolja a ciklust? Lehet, az h a luth. fázis lesz több mint 14 nap?? Vagy miért írtátok ezt? Annak tolja, ki akinek későbbre viszi a pé-t!!!! Mert a ferti szerint ma kéne pirinek érkeznie!