Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc,
Na ja, itt-ott azért jó az a sav! Kép
Éljenek az ősemberek és az ősasszonyok!
Most ebédre nyilazott az uram egy rakat savasító kaját! Kép

Junko,
az nem jöhet szóba, hogy Pestre jössz? Összekötheted esetleg más programmal...

Monyó-Scali!
Hurrá! Kép Kép

angel37

Sziasztok!Kép
A "mikulás" nálam nem várt decemberig, hanem nőnap alkalmából beköszöntött! Szóval ma vagyok az 1. napon - a táblában javítani kell.
Már tegnap is éreztem, de ma már tuti.
Nézzük a dolgok jó oldalát: megspóroltam egy tesztet.( rossz vicc - bocs! )
Jöhet a harmadik Closty-s hónap. És talán.....

A Lactacyd-ról én jókat hallottam. A korábbi nőgyógyászom is javasolta. De csak a sima mosakodót. Én használom is.

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Jajj,de kár,hogy megjött!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép
Mióta clostyzol nálad is van görcs,és bő vérzés?

Bali
Jut eszembe,írd már át a táblát,hogy 2.clostys ciklus,és ma 5 cn.Köszike!

KépKép

KépKép
okr

scali.en is az Egetohoz szeretnek menni.Hogy erted hogy panikolos?a Zoran szerb?nem tud magyarul?

zsoka sajnalomKép

Kép
monyoka

Zsazsóka: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

angel37

Monyoka:jo ertelemben panikos.Amikor a fiammal voltam terhes,hozza jartam.UH nem surun,de vervetel es 24oras vizelet az utolso honapokban minden ket hetben.Ha vendegek jottek hozzank,mindig szolnom kellett,hogy ami a furdoben van a colasuvagben,az nem tea.Tulajdonkeppen igaza volt,mert valami hormon gondjaim voltak es felt nehogy spontan legyen a dolog vege.Nem kell felned,mert a noverkeje magyar,Marikanak hivjak.Csak az a gond,hogy joval elobb el kell vinni a betegkonyvet,mert eleg sokan vannak nala.A Zoran doki nem tudom,hogy tud e magyarul,meg nem hallottam beszelni,de a noverkeje magyar,Julinak hivjak es nagyon korekt.Az uj torveny szerint a korhazba beutalo nelkul fizetni kell a vizsgalatot.ugy 750din.korul van +ha van UH is.Ennyit tudok most mondani.Remelem,hogy hasznat veszed.Szolj,ha valami gond van,ha birok segitek.
scali9

Köszi lányok!Kép
Aranyosak vagytok.
Tegnap rettentő volt a hangulatom, ezért nem jöttem.

Kriszti!Kép
Nálam görcs mindig volt. Hol erősebb, hol gyengébb, így nem kapcsolom a Closty-hoz.
Bő vérzés? Most, hogy mondod/írod! Lehet, hogy így a második hónapnál valamivel több. A mai még az első napom, így néhány nap múlva többet tudok.
Viszont nincs pecsételés! ( már az előző hónapban sem volt )
Mert nálad ezek változtak?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Junko

Közben most olvasom az üzidet,hogy mentem el mellette?Kép
Hát az bizti,hogy szar szembenézni a tényekkel,de legalább hamarabb tudják orvosolniKép!
Én is szeretem a szegedi vadasparkot!Kép
A vodrák tényleg aranyos állatok,nagyon elevenek,jó sokat lehet őket nézegetni.Itt nálunk is van egy az állatkertbenKép...
Jó téma..KépKépMég a végén elpirulokKép!Olvastam ám,csak időm nem volt válaszolni,úgy pörögtetek!

Angyal

Jó férjKépKép!Mit hozott?Ludat,kacsát?És kakast is?Kép

Zsóka

Sajnálom...KépClostyra felKép!

Anyapoc

anyapoc

ÓÓÓÓ Zsóka!

Sejtettem hogy ezért nem jössz.
Most nem is tudok mit mondani sajnos.

Angyal!

Á, annyi programom van hogy hihetetlen. Sjanos ez már nem fér bele. Mindegy, majd azért utána érdeklődöm itt Szegeden, mert azt tudom hogy az egyetemen volt egy tesitancsi aki tartott intimtornát, tanárom is volt jó fej. Hátha van még valahol valamilyen tanfolyam.

j.
Vendég

Anyapoc,
nem vagyunk mi rókák! Kép
jó kis bablevest, juhtúrós sztrapacskát! Kép
Ilyen ügyes az én uram!Kép (nem férj Kép)

Junko,
aha, kár Kép azért talán lesz vmi lehetőség...
őszintén megmondom, én csak könyvből nem értettem volna a gyakorlatokat, de talán csak én vagyok béna! Kép

angel37

Junko: egy ilyen tanfolyam 4 órás, vagy hétvégén reggel 10-2 vagy du. 2-6 asszem... tehát esetleg érdemes lenne emiatt feljönni...
csakegysokadnick

No lányok majd meglássuk ezt a tornát. Azt el tudom képzelni, hogy könyvből nem jönne össze.
Egyenlőre egy vagon pénzt elköltötem a reform boltban.

Több kiló fürdősót és cickateát megvásárltam. Meg almaecetet. De az mire is jó?????
CSak emlékeztem rá...

j.
Vendég

Kép
Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Boldog Nőnapot nekünk!

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Zsazsoka!
Nagyon sajnalomKépKépKép!!!

Kriszti!
Az utolso mensim volt ilyen!Eszmeletlen sok es nagy db-os(bocsi)volt!Volt egy nap amikor nagyon fajt,szinte szulesi fajdalmaim voltak!En ezt annak tudtam be hogy akkor ,ment(ek) el a baba(k)!Kép
Lehet neked attol is volt hogy most volt PE-d!

Angel!
Mi volt a dokinal???????????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Bali
köszönöm.

Ancsa,Zsóka
Nekem soha nem görcsöl a hasam ,ha mensizek,de utóbbi időben bő vérzés az van pár napig.Majd még jó sokáig megvan gyengén.
Most az első 3 napban alig véreztem.Sokszor inkább pecsételésnak lehett mondani.A 4. napon meg iszonyú görcsökkel jött rengeteg vér.Még ma is görcsölgetek,de a vérzés elég tűrhető.
Másra nem tudok gondolni,mint a clostyra ,amitől ez van nálam.

Junko
Jól bevásároltál látomKépÉn is szoktam.

Angyal
KépGondolok rád!!!

KépKép

KépKép
okr

Bali
köszönöm.

Ancsa,Zsóka
Nekem soha nem görcsöl a hasam ,ha mensizek,de utóbbi időben bő vérzés az van pár napig.Majd még jó sokáig megvan gyengén.
Most az első 3 napban alig véreztem.Sokszor inkább pecsételésnak lehett mondani.A 4. napon meg iszonyú görcsökkel jött rengeteg vér.Még ma is görcsölgetek,de a vérzés elég tűrhető.
Másra nem tudok gondolni,mint a clostyra ,amitől ez van nálam.

Junko
Jól bevásároltál látomKépÉn is szoktam.

Angyal
Gondolok rád!!!

KépKép

KépKép
okr

Köszi Lányok!Kép
Nagyon aranyosak vagytok!
Ma kiváltottam a harmadik doboz Closty-t.
Ebben még bízom, utána nem tudom, mi következik....

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó reggelt!

Junko!
Almaecetet én is nyomom ezerrel. De én megkóstoltam és úgy döntöttem ebből nem menne le egy korty se úgyhogy inkább a kapszulás verziót vettem meg. Remélem ez is ér valamit. Állítólag arra jó, hogy a spermiumok könnyebben be tudjanak fúródni a petesejtbe. Pontosabban az az egy, aki nyer. Meg a beágyazódást is segíti. Aztán ki tudja. Lehet, hogy csak népi hiedelem. De ezen ne múljon.

Tegnap délután elborult az agyam és őrült vásárlásba kezdtem. Elegem lett abból, hogy már egy ideje nem vettem magamnak ruhákat mondván, hogy úgyis terhes leszek és nem fogom tudni őket hordani. Dehát lehet, hogy még egy jó ideig nem is leszek terhes, úgyhogy fogtam magam és vettem 2 nacit meg 3 felsőt. Jó szűkeket csak azért is! Meguntam a terhességre készülést! Majd készülök akkor, ha betöltöttem a 12.hetet.

Angel! Mi volt tegnap? Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Jól tetted hogy bevásároltál, ennyire nem lehet előre gondolkodni. Avagy kapuzárás elötti pánik, erre a pár hétre? Kép Állat jó a görbéd. Na én erre mondom hogy ideális. Kép
Csak ne beszéljem beléd a bébit...
Almaecet simán lenyomtam tegnap. Egy kávéskanállal vízben. Vagy mennyi az adag?
Hát ezen ne múljon, én is azt mondom.

Kriszta!
Ja persze vettem magamnak egy csomó felesleges dolgot. De hát nem győztem magamnak hangsúlyozni, hogy E. megérdemled, a jó ügy érdekében. Minden esetre ha a kolleginám bejön ma az biztos, hogy leteremtem, hogy hogy ajánlhatott nekem ilyen boltot, fizetés napján. Kép
Kamilla úgy érzem tegnap valami volt a levegőben. Kép

Hasgöcs-téma!
Nekem mióta iszom a cickát a ciklus első felében egyáltalán nem görcsöl menzi elött a hasam. Sztetek lehet ettől?
Closty-t meg most meglátjuk.

Én senkitől nem kaptam tegnap virágot, csak tőletek. A férjem nőnap alkalmából felhozott a pincéből egy doboz almalevet...igazán könnyekig hatódtam.

j.
Vendég

Jo reggelt mindenkinek!Meg nem kerdeztem,mi az Closty? Peteerest stimulalo tablatta?
scali9

Tényleg... mennyit kell inni az almaecetből? Még soha nem próbáltam....

Tegnap ritka xar volt a hangulatom... megjött a férjem CT eredménye. Nem lett rosszabb, mint volt... de jobb se (még mindig tele van megnagyobbodott nyirokcsomókkal - amiből 2 szokatlan helyen... igaz, már több, mint fél éve... és most valami epekövet is elkezdtek pedzegetni... juhéééé)... pedig számítottam rá, hogy eltűnnek és ezért visszaveszik a gyógyszeradagját. Hát ez van. Talán majd a következő jobb lesz...
csakegysokadnick

Én napi 1 almaecetkaszulát szedek be. (Bano forgalmazza, Rossmannban lehet kapni. Jó drága!!!!!)

Junko! Én is már nagyon sok minden szart összevásároltam. Cicka, Palástfű, Elevit (szedem már lassan egy éve!), ovulációs teszt csomagszámra, feleslegesen elhasznált terhességi tesztek, Almaecetpor kapszula....bla-bla. Eddig semmi nem használt, és ha egyszer sikerült, akkor sem fogom azt modnani, hogy azért történt mert ennyi szart szedtem be, de mégse akarom, hogy esetleg ezen múljon a siker. Szóval ördögi kör. Õrület!

Nekem is tetszik a görbém, de semmit nem jelent. Mindig így indul és utolsó nap romlik el. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Nagyon-nagyon irígylem a görbédet.
Az enyém ilyen vacak:

Kép

Szerintetek is ez egy pé nélküli hónap lesz, ugye?

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök: előző hónapban mikor volt PÉ-d? Mert ha később, akkor ki tudja, mi lesz ebből...

(Hát ha van anovulációs hónap, akkor az enyém az... de furcsa módon már 3. napja 36,1 a hőmérsékletem... eddig még soha nem sikerült ilyen sima csíkot húznom magam után Kép)
csakegysokadnick

Csakegy!

Változó volt. Volt egyszer a 18. egyszer a 19.napon, de a múlt hónapban, amikor ittam a teámat (most is iszom) akkor a 14.napon volt a pé-m.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök: Te ugye cickafarkot iszol? (egyébként szerintem a holnapi nap lesz nálad a döntő...)

(ááá... el is kezdem inni... az előző ciklusban marha sokáig ittam.. lehet, hogy akkor azért volt PÉ-m? Igaz, akkor a cickafark-palástfű keveréket ittam... csak annyira nem tudom, mikor melyiket kell... és mennyit)
csakegysokadnick

Tücsök
Sztem a 18.cn-n volt p.é.-d!Jó lesz ez a görbe meglátod!Kép

Kamilla
Valóban szupi görbéd van!Ha összehasonlítjuk a mega-ciklusoddal,hihetetlenül gyönyörű!!!Ez hátha nem romlik le a végén!(Illetve ne legyen vége 9 hónapigKép )
Lehet,hogy mégiscsak segít amit összevásároltál?Kép

Csakegy
Sajnálom,a férjed eredményét!KépNem lehet könnyű nektek semKép
A hődhöz így görbe nélkül nem nagyon hozzászólni.Légyszi' rakj be egyet!Kép

Scali
Igen,a p.é-t serkenti!Kép

Junko
Mi nők egy-egy szál fréziát kaptunk,és mekis kajátKépKímélendő engem a főzés gyötrelmeitőlKép
Az almalé is biztos fincsi voltKép

Tonticanak nem kellett volna már jönnie???????????

KépKép

KépKép
okr

Tücsök
Sztem a 18.cn-n volt p.é.-d!Jó lesz ez a görbe meglátod!Kép

Kamilla
Valóban szupi görbéd van!Ha összehasonlítjuk a mega-ciklusoddal,hihetetlenül gyönyörű!!!Ez hátha nem romlik le a végén!(Illetve ne legyen vége 9 hónapigKép )
Lehet,hogy mégiscsak segít amit összevásároltál?Kép

Csakegy
Sajnálom,a férjed eredményét!KépNem lehet könnyű nektek semKép
A hődhöz így görbe nélkül nem nagyon hozzászólni.Légyszi' rakj be egyet!Kép

Scali
Igen,a p.é-t serkenti!Kép

Junko
Mi nők egy-egy szál fréziát kaptunk,és mekis kajátKépKímélendő engem a főzés gyötrelmeitőlKép
Az almalé is biztos fincsi voltKép

Tonticanak nem kellett volna már jönnie???????????

KépKép

KépKép
okr

Bocsánat,nem tudom mi van a gépemmel,de nem írja kihogy elküldte,aztán meg két példány lesz belőleKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: hát a görbém elég unalmasKép de azért berakom... okulásképpKép)))
Kép
csakegysokadnick

(Ja... a mostani D vitamin bevitel szemmel láthatóan meg se mocorogtatta a görbém... vagyis igen... így sikerült a sorozatos 36,1-eket produkálnomKép))))
csakegysokadnick

Csakegy
Sztem hozzászoktál a D vitaminhozKépKép
Valóban érdekes görbe,de ha úgy néznénk,egy új ciklust kezdtél mensi nélkül,akkor meg nem is rossz.Kíváncsi vagyok hogyan alakul a továbbiakban!

KépKép

KépKép
okr

Csakegy
Sztem hozzászoktál a D vitaminhozKépKép
Valóban érdekes görbe,de ha úgy néznénk,egy új ciklust kezdtél mensi nélkül,akkor meg nem is rossz.Kíváncsi vagyok hogyan alakul a továbbiakban!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Scali! Üdv. a csapatban!

Junkó! Hát mára el is szállt a jókedvem! Ma megint ilyen borzasztó idő van! Na mindegy! Ültess sok szép virágot! Én az idén rózsát fogok! Olyan jó, ahogy sorba jönnek a virágok! Nekem pl.: minden helységben van egy vázám (csak egy szálas)(nevetséges,de még a wc-ben is van) aztán tavasszal, ahogy jönnek sorba mindíg tele van a lakás virággal (még a budiban is van) ilyenkor télre meg kerámiavirág van mindegyikbe(amit a mesterségek kiállításán vettem) nem mondom az is szép, de azért jobb, ha élő van benne.Az interneten nézz utána, hogy mit, hogy mikor kell ültetni és gondozni. És hidd el megéri a fáradalmat! Gyönyörű lesz a kerted, még a szomszéd nénik is negyőzik majd lesni milyen ügyes vagy a korod ellenére. Én mondjuk most lusta voltam és nem ültettem ősszel el a tulipánokat (monduk ezen felül van elültetve csak kevés) és most balkonban vannak , de szépen eredeznek, azán majd kiültetem őket egy-két hét múlva. Remélem túlélik!
Na bocsi megint elkalandoztam!! Ez pedig egy hőmérős topic!

A görbékhez!

Kamilla! Szupi- szupi! Te milyen gyorsan növeszted a Petikéket! Nem semmi!

Tücsi! Sztm. most fog felmenni!

Csakegy! Én már ideges lennék!!! Van norcolutom, ha kell! Bp-re be tudom vinni!

Zsazsóka!!!!! Drágám! Nagyon-nagyon sajnálom! Fel a fejjel! Sokaknak jön ám össze spontán a 3. closti után a szünetben! Na de azért jobbelnne már most igaz??!! Én a 3. adag closti után megyek átfúvásra! Te?

Kriszti (O) ! Hát még a clostis mensihez ne tudok hozzászólni, de majd egy pár nap múlva!!!!

NEm érzem, hogy megjönne! Semmit nem érzek! Mit jelent,hogy a closti kitolja a ciklust? Lehet, az h a luth. fázis lesz több mint 14 nap?? Vagy miért írtátok ezt? Annak tolja, ki akinek későbbre viszi a pé-t!!!! Mert a ferti szerint ma kéne pirinek érkeznie!

Kép
Vendég

Okr: de létezik olyan, hogy új ciklus mensi nélkül? Én nem igazán hiszek benne... Mondjuk alig várom az AVIVA tanfolyamotKép Szerintem sok mindent meg fog változtatniKép(a kinez isKép szóval én a következő ciklusban bízok... (addigra a férjem is rendbejön és a CT kontrasztanyaga is kitisztul talán belőleKép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Scali! Üdv. a csapatban!

Junkó! Hát mára el is szállt a jókedvem! Ma megint ilyen borzasztó idő van! Na mindegy! Ültess sok szép virágot! Én az idén rózsát fogok! Olyan jó, ahogy sorba jönnek a virágok! Nekem pl.: minden helységben van egy vázám (csak egy szálas)(nevetséges,de még a wc-ben is van) aztán tavasszal, ahogy jönnek sorba mindíg tele van a lakás virággal (még a budiban is van) ilyenkor télre meg kerámiavirág van mindegyikbe(amit a mesterségek kiállításán vettem) nem mondom az is szép, de azért jobb, ha élő van benne.Az interneten nézz utána, hogy mit, hogy mikor kell ültetni és gondozni. És hidd el megéri a fáradalmat! Gyönyörű lesz a kerted, még a szomszéd nénik is negyőzik majd lesni milyen ügyes vagy a korod ellenére. Én mondjuk most lusta voltam és nem ültettem ősszel el a tulipánokat (monduk ezen felül van elültetve csak kevés) és most balkonban vannak , de szépen eredeznek, azán majd kiültetem őket egy-két hét múlva. Remélem túlélik!
Na bocsi megint elkalandoztam!! Ez pedig egy hőmérős topic!

A görbékhez!

Kamilla! Szupi- szupi! Te milyen gyorsan növeszted a Petikéket! Nem semmi!

Tücsi! Sztm. most fog felmenni!

Csakegy! Én már ideges lennék!!! Van norcolutom, ha kell! Bp-re be tudom vinni!

Zsazsóka!!!!! Drágám! Nagyon-nagyon sajnálom! Fel a fejjel! Sokaknak jön ám össze spontán a 3. closti után a szünetben! Na de azért jobbelnne már most igaz??!! Én a 3. adag closti után megyek átfúvásra! Te?

Kriszti (O) ! Hát még a clostis mensihez ne tudok hozzászólni, de majd egy pár nap múlva!!!!

NEm érzem, hogy megjönne! Semmit nem érzek! Mit jelent,hogy a closti kitolja a ciklust? Lehet, az h a luth. fázis lesz több mint 14 nap?? Vagy miért írtátok ezt? Annak tolja, ki akinek későbbre viszi a pé-t!!!! Mert a ferti szerint ma kéne pirinek érkeznie!

Kép
Vendég

Köszi lányok a biztató szavakat!Kép

Tildi!
Tényleg így van ez a harmadik hónap utáni szünet?
Bízakodom, de valahogy egyre kevésbé.
Én meg sokaknál úgy hallottam, akkor lett eredmény, mikor megvolt az átfúvás!!Kép
A dokim nagyon bizakodó volt legutóbb.
Most beszedem a 3. doboz Closty-t és rákérdezek a továbbiakra UH-nál, mert még nem tudom a terveket.

Kép
Kép
zsazsóka73

SZiasztok,

Kriszta, Ancsa! Köszi! Kép Drágák vagytok Kép

Szóval ma is randi volt, bementem a dokihoz a kórházba, hogy kinézzünk egy megfelelő időpontot a HSG+méhszájtágításra. A beavatkozás az én esetemben nem lesz egyszerű Kép, kisműtétben fog menni. Ha kiderül, hogy el vagyok záródva, mert le vannak tapadva a petevezetők, akkor (direkt rákérdeztem) nem lehet laparoszkóppal megnyitni, mert a doki szerint nem szoktak sikeresek lenni ezek a beavatkozások, az én esetemben ráadásul rizikós lenne felnyitni a hasat. Így erre a variációra most nem akarok gondolni.
Márc 27-re vagyok előjegyezve.

Ja, és mit ajánlott tegnap irrigálásra? Kép Kamillatea benne egy kanál joghurttal! Kép Kép

Bocs, hogy nem írok külön-külön nektek, de csak kapkodok. Ja, és egy jó ideje be sem engedett a babanet Kép

angel37

Tlidi: akkor megint... hátha most el is megyKép

Szóval Norcolutom most is van otthon, de kivárom az eddigi max. ciklushosszt (63 nap) és csak akkor veszem be... mert hátha az AVIVA torna meghozza és akkor nem is lesz rá szükség... nem szivesen avatkoznék be a dologba...

(+ bíztató a görbédKép)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Én is olvasgatlak titeket és nézem a hőgörbéket és nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek.
Közben pedig átköltöztem a 36 éven felüli kismamák topicjába.

Kép
regina3

Csakegy: azt akartam írni, hogy igen ilyenkor újrakezdődik a ciklus, legalábbis nálam volt ilyen meg Kamillának is így volt! Csak nálad nem fogjuk látni, hogy mi van mert a görbédből nem lehet kivenni a pé-t! Ha van törpemikroszkópod az hasznos lenne. Mert olcsóbb is mint az lh.

Angyal! Én drukkolok, hogy ne legyen ilyen probléma! Márc. 27 nagyon hamar el fog jönni!
Vendég

Tlidi: a törpemikroszkóp egyenlőre elfekvőbe került mert majdnem végig páfrányos volt (azért csak majdnem, mert nem néztem minden nap Kép)... aztán amikor tényleg azt hittem, hogy volt PÉ-m (a nagy emelkedésnél) akkor elegem lett az egészből... azóta se az LH tesztet se a mikroszkópot nem vizslatom.
csakegysokadnick

Hello lanyok!Mar harmadszor irok,remelem ezuttal meg is fog erkezni.Azert kerdeztem a Clostyt,mert nem voltam biztos benne,nalunk Klomifennek
hivjak.A tapasztalatom a kovatkezo: a ciklus 5.napjatol 2x1tbl, 11.napon valoszinu az ovulacio,megjelent a tojasfeherje,aznap me g UH ellenorzes celjabol,mivel szoke vagyok,sajno 3 nap mulva jelentem meg, a szitu a kovatkezo-jobb petef.nincs tuszo(folikula),a bal oldalon 8mm folikula.Halvany remeny a terhessegre.Kozben feszulo cickok,erzekeny mellbimbok(meg mindig tart),hanyinger,etvagy.Vegul pedig megjott 3nap kesessel.Mensis 3.napjan megint UH
:jobb oldalon kezdodo folikula,a balon pedig egy nagy.Most a 14-tol endometrin,es a kovetkezo ciklusba ujbol indul Closty.Ja es a verzes a szokasos,3nap,2libress ,6tisztasagi betet.
scali9

Hello lanyok!Mar harmadszor irok,remelem ezuttal meg is fog erkezni.Azert kerdeztem a Clostyt,mert nem voltam biztos benne,nalunk Klomifennek
hivjak.A tapasztalatom a kovetkezo: a ciklus 5.napjatol 2x1tbl, 11.napon valoszinu az ovulacio,megjelent a tojasfeherje,aznap meg UH ellenorzes celjabol,mivel szoke vagyok,sajnos 3 nap mulva jelentem meg, a szitu a kovatkezo-jobb petef.nincs tuszo(folikula),a bal oldalon 8mm folikula.Halvany remeny a terhessegre.Kozben feszulo cickok,erzekeny mellbimbok(meg mindig tart),hanyinger,etvagy.Vegul pedig megjott 3nap kesessel.Mensis 3.napjan megint UH
:jobb oldalon kezdodo folikula,a balon pedig egy nagy.Most a 14-tol endometrin,es a kovetkezo ciklusba ujbol indul Closty.Ja es a verzes a szokasos,3nap,2libress ,6tisztasagi betet.
scali9

hivjak.A tapasztalatom a kovetkezo: a ciklus 5.napjatol 2x1tbl, 11.napon valoszinu az ovulacio,megjelent a tojasfeherje,aznap meg UH ellenorzes celjabol,mivel szoke vagyok,sajnos 3 nap mulva jelentem meg, a szitu a kovatkezo-jobb petef.nincs tuszo(folikula),a bal oldalon 8mm folikula.Halvany remeny a terhessegre.Kozben feszulo cickok,erzekeny mellbimbok(meg mindig tart),hanyinger,etvagy.Vegul pedig megjott 3nap kesessel.Mensis 3.napjan megint UH
scali9

Jezusom!!!Mi van ezzel a geppel???
scali9

Nem a géppel... a babanet sajnos elég gázul működikKép((
csakegysokadnick

Jezusom!!!Mi van ezzel a geppel???
scali9

Csakegy!
Bocs hogy beleszólok nem régóta olvasgatom itt a dolgokat de a te szitud igen hasonló az enyémhez, kivizsgáltak már hormonálisan? Lehet hogy irtad mi a gond veled de én csak pár napja kapcsolodtam bele és érdekelne. Jársz valahova dokihoz? Pár napi olvasás után ugy tünik hogy magadat kezelgeted? Bocs ha nem igy van . Annak hogy nem jön meg komoly oka is lehet. Nem ilyeszgetés végett de nekem volt hogy fél évig nem jött meg és bizony magas prolactin szint miatt és annak az oka pedig hypofizis adenoma volt!
judger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?