Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Bence feje alatt a szőrös láb nem az enyém Kép, apáé. Kép Kép
Vendég

Bocs a kétszerelküldésért. Nemtom miért...Kép
Mivel eddig nem ment a babanet, az üzim utolsó bejegyzése, miszerint Marci ébren lenne, már nem érvényes. most megint alszik.
Azóta betöltöttem a kengurus - alvós képeket:
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, mint egy vagány ejtőernyős. Kép
Szupcsi kép! Kép
Vendég

Sziasztok!
Elszállt a Mancs fotós üzim!
Mííííígecccer.

Íme, egy gyönyörű kismama:
Kép

Lívi kapott egy tök jó mondókás könyvet
Kép

Én egy marcipánrudat, de nem fényképeztem le, mert már rég a gyomornedveimmel ismerkedik.Kép
Még egyszer köszönjük Orsinak!

Kép
Kép
Kép

Ilba,
Livicsek kakija már sűrűbb állagú, mem folyik bibíííííííííííííííí!Kép Bár én is szívesen takarítanék inkább folyós anyatejes kakát...

Kormi,
hogy a fenébe nem zabáltátok még meg Leventét?Kép Csoda édes!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti Bubek
Nagyon aranyosak a fiúk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jééé, nekem az előbb nem látszott Eszti üzije.Kép
Öltözködéssel mi is így vagyunk, kint az utcán már semmi baja.
Nagyon drága manó Bence!Kép

Marcika pedig olyan, mint egy kis teknős.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, Mancs-Orsi, nagyon klasszak a képek!KépKép
Mancs, milyen vagány ez a gatya! Én is kaptam egy kertész farmert kölcsön, a végén már szinte csak az jött rám...Nagyon kafa! Kép
Milyen volt Livizni? Irígy-irígy! Nagyon aranyosak vagytok! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Érdekes az előbb úgy láttam, hogy elküldte a hozzászólásom most meg már nem találom...no mégegyszer...

Iba
Helló leendő szomszéd! Kép
Nem semmi a fiad... engem anyum anno hason fektetettt és volt, hogy előfordult, hogy egy baleset után a szám és a fülem is tele lett a cuccal! Kép

Kormi
Levente nagyon aranyos... Kép kis pufi

Jucus
Elég szörnyen hangzik a balesetetek története!

Mancs
Aranyos vagy... az elején sok munkám volt az újságban... mostanában meg arculatot váltottak... így úgy néz ki, hogy lecserélnek, de nem is bánom, mert már több idegeskedés volt mint pénz...
Itt van fent egy-két munka: www.gportal.hu/portal/macka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Szakad a hó Kép
Nemrég jöttem meg Gabuskáéktól Kép

Gabuska,
nagyon-nagyon jól éreztem magam, köszi mindent! A Livi meg egy tündérbogár, a kis csillagszemeivel! De azért a macska se semmi Kép Mire hazaértem már volt víz. Mint kiderült, tőlünk 1 sarokra épül a Lőrinc Liget lakópark (persze egy focipályát áldoztak fel érte, ahová gyerekek jártak, anno még a férjem is) és ott csináltak vmit a vízzel. Ezért a környező min. 5 utcában csak úgy lezárták a vizet, egészen az Üllőiig nem volt sehol. Szólni meg elfelejtettek, hogy hülyék, délelőtt ne akarjatok vizetKép

Ilba,
jó kis reggelKép Na, akkor majd ha talizunk, akkor jól szorítom magamhoz a táskát, nehogy lerángasd rólamKép Gabuskánál az volt nálam, de ő nem bántottKép Gabuska írta merre lakik, na mi pedig szintén az 50-es villamos mentén, csak nem 5 megálló, hanem 8.

Szőkemelinda,
én ismerem a gánicát! De van egy csomó neve még: ganca, dödölle meg még sok, ami most nem jut eszembe. Nagyon-nagyon szeretem, sok tejföllel, meg hagymával, jól megpirítvaKépKép Csak sajna nem tom pontosan, hogy kell megcsinálni. A nagymamámat szoktam megkérni rá, hogy csináljon, amikor hazamegyünk.

Jucus,
ez szörnyű lehetett...Kép Viki nem fél azóta az autóbaüléstől? Emlékszik rá egyáltalán? Kosár BogiKép

Kormi,
vadászgörények? Imádom őket!!! Mindig is szerettem volna egyet. És most hogy tudsz velük foglalkozni, hogy ott van Levente? Vagy már nincsenek meg?

Esztipeszti,
ismerem a borsópörköltet, bár nálunk nem szokás csinálni, de az egyik kollegámnál ettem. És ízlettKép

Ezt a hóesést... Legyen már tavasz!!!!! Na, megyek csinálok egy jó banánturmixot, aztán esek neki a lakásnak, takarítok. Pfujj!

Csajok,
ezt az üzit már vagy 2 órája próbálom felrakni Kép Mi van ma? Támadnak az ufo-k? Kép

Bubek,
mindját jön a szőnyegfoto, feltéve, ha ezt fel tudom rakni. Igen, a barna táskát én is úgy gondoltam, hogy jól jön még az, hogy ekkora, és ilyen jól lehet bele pakolni.

Gabuska,
ne fényezzémáááá! Marcipán: egészségedre! Én is egyszerre be szoktam vágni egyet Kép

Kép
mancs

Eszti,
köszííí!
Nagyon édi! Hogy vizsgálgatja a fényképezőgépet! KépKépKép

A sapi azért gáz, (Ilba mondta nekem is) mert a szülőcsatornára emlékezteti. Nálunk is van üvöltés. Szerintem öltöztesd fel úgy üvöltve, és egy-két percen belül abbahagyja, amikor már fel van öltözve, és kint vagytok, és a friss levegő éri az arcát. Nálunk is így volt, és én is így csináltam. A mai napig Marci ki nem állhatja az öltözködést (legszívesebben pucéran rohangálna szerintem le-dölKépKépKép), szóval szerintem nyugodtan öltöztesd fel úgy hogy sír, és ha öltözés után 5 perc múlva is ugyanúgy ordít, akkor már inkább keresni kell majd az okot, hogy miért.

Kép
----------------
B&M
bubek

Érdekes az előbb úgy láttam, hogy elküldte a hozzászólásom most meg már nem találom...no mégegyszer...

Iba
Helló leendő szomszéd! Kép
Nem semmi a fiad... engem anyum anno hason fektetettt és volt, hogy előfordult, hogy egy baleset után a szám és a fülem is tele lett a cuccal! Kép

Kormi
Levente nagyon aranyos... Kép kis pufi

Jucus
Elég szörnyen hangzik a balesetetek története!

Mancs
Aranyos vagy... az elején sok munkám volt az újságban... mostanában meg arculatot váltottak... így úgy néz ki, hogy lecserélnek, de nem is bánom, mert már több idegeskedés volt mint pénz...
Itt van fent egy-két munka: www.gportal.hu/portal/macka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancs, te ott laksz valahol, ahol a piros 136-os befordul a Havanna lakótelep felé? Nem jut eszembe az útnak a neve...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Eszembe jutott, Margó Tivadar út. Szóval ahol az kezdődik?

Kép
----------------
B&M
bubek

Lányok!!!
Az üzim már 4x elszállt. KépKépKép
A k...va életbe!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Margó Tivadar utca? Ott béreltem az esküvői ruhámat. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka,
megnéztem a honlapotokat.
Nagyon szép munkáid vannak! De jó lenne, ha ki tudnád adatni a mesekönyvet! Én biztos megvenném! KépKépKép

Tényleg, most akkor lefoglalóztátok a lakást?

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancs,
írhattam volna azt is, hogy egy rút banya vagy, csak a fénykép láttán nem hitte volna el senki, úgyhogy maradtam az igazságnál.Kép

Egyébként Lívi most aludt el azóta...

Azt ismeritek, hogy borsós nokedli? Úgy kell csinányi, mint páprikós kumplit, csak nagyon kevés krumpli van bánne, hályétte nokelli, zűdbaorsó, koúbász vagy virsli.
És a sültbabot? Ugyanez, csak nokedli és borsó helyett zöldbab. Isteni finomak, Gyöngyös környékén eszik, legalábbis én máshol nem hallottam.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
írhattam volna azt is, hogy egy rút banya vagy, csak a fénykép láttán nem hitte volna el senki, úgyhogy maradtam az igazságnál.Kép

Egyébként Lívi most aludt el azóta...

Azt ismeritek, hogy borsós nokedli? Úgy kell csinányi, mint páprikós kumplit, csak nagyon kevés krumpli van bánne, hályétte nokelli, zűdbaorsó, koúbász vagy virsli.
És a sültbabot? Ugyanez, csak nokedli és borsó helyett zöldbab. Isteni finomak, Gyöngyös környékén eszik, legalábbis én máshol nem hallottam.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nemtom APA olvassa-e, de csináljon valamit, mert az összes lábbelim tele van már! Órákig nem küldi el az üzit, aztán meg leduplázza. Látom mindannyian kínlódtunk ma a babanettel. Irgum-burgum!MORCIMORCIMORCI VAGYOK!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nemtom APA olvassa-e, de csináljon valamit, mert az összes lábbelim tele van már! Órákig nem küldi el az üzit, aztán meg leduplázza. Látom mindannyian kínlódtunk ma a babanettel. Irgum-burgum!MORCIMORCIMORCI VAGYOK!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Naaa, próba cseresznye, hátha ez most nem száll el …

Bubek,
Szerelmes páros tali: Kép
Azért még ne kiabáljuk el, csak tervezgetjük.
Ne aggódj a 750en, Beni ennél is kevesebbet eszik. 750??? Most számolok utána. Az teljesen ok, testsúlykilógrammonként 120-150ml. Ez majdnem 140mili! Kép
Marci olyan, mintha most készülne ejtőernyőzni! KépKépKép

Tücsökmami,
Mi újság szopi téren????

Eszti,
Ahogy Bubek írta, úgyis megnyugszik a levegőn. Főleg ha már nem csak odaállítod az ablak elé, hanem riszálod a kis sejhaj alatt a babakocsit. Kép
Tünemény a fiad!!! Kép

Mancs,
Naaa, milyen volt Livike? Édi, mi? Nagyon írígykedem.
Tényleg szép kismami vagy és jó a rucid. De ez nem egyben van, jól látom?
Dödölle? Ezt én is ismerem. Egy tál dödölle, ettél belőle … KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Drága Domika!

Tegnap voltál 15 hónapos, istenke éltessen!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
Most llátom csak, Beninek tök jól nő a haja!

Mancs,
látom már én is, hogy külön részes! De egybe is jó lett volna. Így meg aztán tök kircsi!!! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Drága Domika!

Tegnap voltál 15 hónapos, istenke éltessen!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
ma tényleg mindent kétszer mondasz, kétszer mondasz??? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

A babanet ma nagyon vacak volt!!Kép

Gabi:

Nagyon jó lehetett a taliKépLátom volt babaruha válogatás is!Kép
Borsós nokedli!Ismerem!A barátnőm szokott ilyet késziteni,Hatvanba született,ő is ismeriKép
Ja!És nincs is nagy orrod!Kép

Mancs:
Nagyon helyes kismami vagy!Jól áll a kezedben Livi!Kép

Dia:
Azért nem vagy,mert próbálgatod a nőnapi ajándékod?A következő talin meg se ismerünk!Kép
Köszi a meghivást!
Hát igen, a kamerás bácsi tényleg helyes volt!Kép

Ilba:

JÓl indult a napotok!Kép
A szerdai napok azok nekünk is jók!Többiek?
Ismerm azt a mennyasszonyi ruhakölcsönzőt,de már más van helyette!

Blackrose:
Vigyázz magadra!Kép

Kormi:
Levente nagyon szép baba és tényleg szép nagy!Kép

Bubek:
A halászlevet mi is tésztával esszük és apukám szokta elkésziteniKépIsteni!Kép
Marci a kengurubanKépKép

Eszti:
Én először nem is vettem észre,hogy Bence egy szőrős lábon fekszik!KépAzt hittem,hogy egy pihenőszék!Kép
Szilvi is sirt eleinte a levegőztetésnél!De aztán hamar megszokta!Reménykedjünk,hogy nemsokára jön a jó idő és kevesebb cucc kell rájuk!

Mamacka:
Megnéztem a honlapodat!Nagyon szépek a munkáid!Jó lenne ha valaki felfigyelne rájuk!Kép

Tibi vett nőnapra Szilvinek egy nagy macit!KépMajd teszej fel képet róla!!Megirigyellte,hogy Livi mindig a nagy kutyussal játszik!Kép

Kép

Kép
novum

Benike,
tiszta Demjén Rózsi vagy! Kép
Nagyon édes a mosolyod!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti, én is pihenőszéknek néztem a szőrös lábat... Még meg is figyeltem milyen a mintázata és milyen klasszul fekszik benne. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi,
csak nem a fiam gyönyörű, hosszú, fürtös hajára gondolsz??? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ilba,
Látom szerencsésen indult a nap. Kép Nálunk ilyenkor jött a dilemma, hogy most hogy húzom át a fején... De most már Bogesz is keményebbet rak, mióta főzizünk.
Beniből meg egykettőre hajasbaba lesz, ha így halad. Kép

Mancs,
Nagyon csini kismami vagy! Kép Ez olyan tunika+gatyó, ugye?

Gabuska,
Livi hasonlít a nagypapára. Kép
Viki emlékszik mindenre, végig magánál volt. Kellett is ápolgatni a kis lelkét utána hónapokig. Az autóban még most is fél, ha szembe jönnek. Kép A két pontos öv volt a ludas, olyat többet nem használunk.

Bubek,
Marcus olyan ennivalóan édi, egyre pofisodik. Kis duckos. Kép

A gancát én is szeretem, anyukám szokott csinálni. Meg borsó-, zöldbab-, és tojáspörköltet is. Finik nagyon.

Tegnap a Bogesz is meg lett köszöntve ám Nőnap alkalmából olyan drága volt, ahogy fogta a virágját. Kép Aztán néhányszor jól orrba csapott vele, akkor elvettük tőle.

Járókás képek: na azokat most valamiért nem sikerül feltöltenem Kép

Jucus
jucus73

Ilba,
dehogynem! Majd játszhatnak Lívivel ereszdd el a hajamat! Meg fésülgethetik egymást!Kép
Timi, Ilba, akkor Diához megyünk? Az duplán jó, mert lesz egy ürügy, hogy még egyszer gyertek, hozzánk. Kép
Dia, köszi az invitálást!Kép

Jucus,
lányoknak mikor mondtátok meg, hogy kistesó lesz?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Csak most gyors bejelentkezés valószínű,hogy éjszaka jövök.Kép
Meg vagyunk Domi ördög ma csak anya ölében volt hajlandó aludni 3 és fél órát.Kép

Timi!
Tegnap már kipróbáltam.KépCsutkán üzemelt még csak meg se izzadt a hájamKépKépviszont a bőröm szép pirosra sült.KépReggelre meglátogatott PiroskaKépígy most pár napig pihi lesz mert ilyenkor nem lehet használni.Kameremen Neked is bejött?KépJuj de rosszkislányok vagyunk.KépGabi már nem is mer róla semmit írni mert Liviapu is olvassa.KépKép

Gabi!
Köszi szépen.Kép

Szóval majd még jövök és olvasok és írok.KépPuszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na most lebuktatok csajok! Ti nem is a gyerkőcök miatt jártok a bölcsibe, hanem mindenféle TV, kamerás .... KépKépKép

Liviapa, Tibimbó,
hol vagytok ilyenkor??? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

ma UH-on voltunk, apa is jött velünk. minden rendben. a kaja továbbra is katasztrofális, tiszta para vagyok, ez még annyira sem tesz jót a tejnek ugyebár. Bubek: Mecsek teát meg alig lehet kapni valahol. Nekünk eddig még nem sikerült beszerezni. szóval azért jövök ritkábban, mert nagyon ideges vagyok bocsi.

Mancs:
nagyon jók a táskáid, és te egy nagyon csinos kismama vagy tudsz róla?

Jucus:
brutál a történeted. a hideg is kirázott. Viszont Bogi fülei nagyon édesek, látom már Gergővel a fülik nagy barátságban lesznek Kép

Esztipeszti:
Én meg szentesi, és a zöldségpörkölteket én is ismerem. Milyen finomak is azok Kép

Kormi:
Levi baba egy óriás bébi Kép Aranyos vagy, megnéztem a babakocsit, csak tudod én egy ilyen nagyon design-osat szeretnék. Lehet, hogy kikönyörgöm aputól a Quinny-t? Kép

Ilba
a kakás kép nagyon jó Kép ilyet tényleg érdemes csinálni, és ha majd már kamaszodik és nagy a szája, csak megmutatni neki,hogy milyen kis szaros is volt Kép

Lldicsi:
ne aggódj, rajtam is van 20 kg plusz attól a pofika ugyanolyan cuki marad nem? lusti vagyok tornázni, mert ugye még nem diétázhatok

Mamacka:
Ha lesz új lakásunk, amiben van gyerekszoba, én tuti téged kérlek meg a dekorációra, és mi biztos kifizetjük Kép

na megyek is, kínlódunk megint egyet a szopival, akinek nem válaszoltam, bocsi

mellesleg a találkákra nagyon irigy vagyok, én meg itt Újpesten úgy el vagyok árvulva Kép

Gergő a haverjaival
Kép
Vendég

Hát, én nem is láttam semmilyen kamerás fiút... Köhöm-köhöm.

Az apácskáknak meg ott van a másik tévés, az a néniKép, aki Domit csodálja éppen!Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Holnap no bölcsizés, Lívicsekkel felváltva hapcizunk és köhécselünk, remélem nem lesz nagyobb baj, mert képtelenek vagyunk kiszívni az orrát.Kép

Szilvike, Domi jól vannak? Főleg, hogy Domi megkóstálta Livi cumiját.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

és még nincsen vége a napnak ... Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hát sokmindenért lehet okolni a babanetet, de most én voltam a béna.

KépKépKép

Jucus
jucus73

Jucus,
tök szupi a járóka! Nálunk az egész lakás egy nagy járóka.Kép

Ilba,
lebuktál! Pampers pelus van Benin!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus,
tök jó!!! A miénk 1 hét múlva jön elvileg. Hol vettétek? Mit tud? És ha nem titok, mennyi volt?

Gabi,
miért? Abból mindig kifolyik? Ezt honnan látod?
A Bababónusz kuponokra vettem, ócsó volt. Amúgy nekem szimpi is. Gondolom a Vízműveknek is, annyit mosok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
kilóg a zőőőőd része, az az árulkodó jel. Amúgy én is szeretem a pamperst, de a liberót is, meg a Profist.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

itten egy mosoly a hercegnőnek:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

belelendültem Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

És az a kivillanó váll! Too sexy!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képzeljétek, fürdés után (mérgébenKép) négykézlábra állt Lívi, csak sajna nagyon nehezen tudtam lefényképezni, mert mindig lekéstem. Ezen csak félg van négykézláb, de amin teljesen úgy álla, az kivehetetlen. Apa névnapjára ígértük a mászást, nem jött be, de lehet, hogy a szülinapomra (és IlbáéraKép)már igen. Tök buli!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm az óriásbébimre kapott dícséreteket. (Így legalább nemcsak ő, hanem az én májam is hízik).

Ilba,
majd megmutatom a micimacis overált kifordítva is, akkor sok apró Micimaci van rajta, bár az nekem már túlzás.

Eszti,
tényleg nem kell aggódni az öltözködés miatti hiszti miatt, védőnőnk szerint is minden baba útálja ezt a sok téli ruházkodást. Na de majd később, amikor rájönnek, hogy a sok ruha azt jelenti, hogy megyünk bulizni!!! A mamáék beszámolója szerint, ha csak szóba kerül a séta, akkor Benedek azonnal viszi is nemcsak a saját, hanem Csillababa ruháit is, s nincs mese, menni kell. (Kecskeméten a szüleimmel lakik a nővérem, a Benedeknél 6 héttel fiatalabb kislányával, s az elmúlt hetekben, hogy Benedek is náluk van, teljesen összenőtt a két kicsi).

Jucus,
nagyon szörnyen hangzott ez a baleset, remélem, az emléke is végleg elhalványul majd. Ilyenkor a hideg is kiráz. A férjem a nyáron állt fejre az autónkkal a Kálvin téren, s csak az az egy szerencse volt, hogy mi Benedekkel meg a pocaklakóval nem voltunk vele. Mivel abban a kocsiban hátul nem volt biztonsági öv, s én mindig hátul utaztam (elöl a babahordozó volt bekötve), valószínűleg kirepültem volna. S még így is, hogy csak a lehetősége állt fenn a sérülésnek, nagy sokkot okozott. (Amikor odaértem a helyszinre, majdnem beájultam a párom mellé a mentőbe, olyan ideges voltam).

Tücsökmami,
megértem, hogy a Quinnyre szavazol, azon belül melyik tetszik? Több helyen is láttam leértékelve, talán a Brumimaciban is szülés előtt, de az jó régen volt. Internetes babaáruházakban is láttam akciózva, meg emlékszem, hogy nem is olyan rég belefutottam olyan topicba a babaszobán, ahol Quinnyk külföldről behozatalval foglalkoztak, talán megéri behozatni.

Bubek, Mancs,
görények: sajnos, most már csak múlt időben. Az öreg novemberben meghalt (daganatos volt, s így is hónapokkal túlélte, amit a doki gondolt), a két fiatalabb meg új gazdihoz került, ahol sokkal jobban tudnak törődni velük. Annakidején, amikor még nem volt gyerekem, de voltak gyerekpótló görényeim, teljesen kiakadtam az olyan gazdikon, akik amikor jött a baba, más gazdinak adták a görényeiket. Aztán rá kellett jönnöm (s más, babázó görényes ismerőseimnek is), hogy egy baba, pláne kettő mellett nem lehet annyi időt, törődést szánni ezekre az állatokra, amennyit igényelnek és megérdemelnek. Majd belepusztultam, amikor elvitték őket, de tudom, hogy sokkal jobb dolguk van most, mint velem. Azért az öreget nem tudtam volna odaadni, dehát az élet úgy hozta, hogy ő máshogy távozott.

Bocsi a többiektől, igérem, nem foglak titeket göris képekkel bombázni, csak még ezt a kettőt:
Kép
Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ilba,
Olyan mint a Szorsiéké, a Babacentertől rendeltük, 110x110-es, állítható fekvőfelület, de nem összecsukható. 18 ezer volt, ingyé kihozták.

Micsoda ennivaló, szépen pedikűrözött lábacskák!Kép Ti hogy oldjátok meg a körömvágást? Bogesznél már azért sem egyszerű, mert függőlegesen nőnek a lábkörmei. Kép

Gabuska,
Ha jól felmérgelitek Livit, legközelebb el is indul.Kép

A csajsziknak elég korán elmondtuk a tesót, Viki még kórházban volt, gondoltuk, ez javít valamit az akkori hangulatukon. Nem mondom, hogy rögtön, de egy idő múlva már örültek neki.

Tücsökmami,
Sok puszi az ennivaló fülecskés barátunknak.Kép És üzenjük, hogy egyen rendesen, mert lefogy a jó kis pocakja. Kép(persze bagoly mondja verébnek)

Bubek,
már akartam írni, hogy olyan zenélőt, mint a Vukáéké lehet kapni a Brendonban.

Itten vannak a Nőnapi képek:
KépKép

Jucus
jucus73

No,itten vagyok újra,igaz már félig alszom.Kép
Domi fél 10kor volt hajlandó elaludniKéppörgött ezerrel.Aztán még megnéztem a helyszinelőket.KépHolnap tuti nem tudok jönni mert ugye péntek lesz és hosszú műszak ismét.De talán a hétvégén.....

Gabi!
Livikének sok sok gyógypuszit küldök,gyógyuljatok meg minél előbb!Bocsi a cumit.KépAz a baj,hogy a szép bácsi elbújik a kamera mögé.KépJátszóba mi csak akkor megyünk ha nem esik az eső.Jól emlékszem,hogy Timi is stornózta a pénteket?Mintha a bölcsiben ezt mondta volna.....Talira irigy.Kép

Mancs!
Tényleg gyönyörű kismami vagy.Kép

Jucus!
Nőnapi képek.KépSzép az otthonotok.Kép

Kormi!
Juj de félelmetesen néznek ki.KépHarapnak?Voltatok a múltkor a göris szépségversenyen?

Ilba!
Ez a mosoly?Zabálni való.KépFosimosi.KépKépIsmerős.Kép

Tücsökmami!
Rajtam 30.KépKépA pofika is velem hízott,tokásodott.KépNaaaagyon jó Gergő és a havarja.KépKépKépKép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
a cumit nemazé' írtam, csak hogy nehogy Domikirályfi is elkapja a nyavajánkat amiatt.
Köszi a jókívánságot, bejött, ma nagyon nyugodt éjjelünk volt, 10-kor beájult Livicsek és meg sem moccant fél hétig.
Viszont, ahogy tegnap is írtam, az orrszívásban nagyon bénucik vagyunk.Kép Kisebb korában még hagyta Lívi, de már képtelenség lefogni. Sőt, az orrcseppet is csak 1 óra kínlódás árán tudom neki lenyomni. Nemtom micsináááájak, nehogy fel kelljen szúrni a fülét a béna szülei miatt.

Jucus,
akkor lehet, hogy a következő orrszívósdinál már tényleg elszalad.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hiába teszem én a háta mögé a tévét...
Kép

Benike,
boldog szülinapot a 4 hós királyfinknak!
Kép

Szorsi,
Te is puszild meg lécccci a nevünkben Benedeket az 5. hófordulóján, a mailemre kérek szépen fotót, ha nem vagyok pofikátlan.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

BOLDOG HÓFORDULÓT A BENIKNEK!!!!Kép

Gabi:
Gyógyuljatok meg!!!Szilvi is prüsszög ezerrel és éjszaka is sokat fent volt.Remélem nem lesz semmi vele!
Orrszivózáshoz kitartás!Muszáj csinálni nekik,mert tényleg ráhúzódik a fülére!Kép

Dia:
Igen nem megyünk ma,mert viszem vissza Fannit az orvoshoz!

Most ennyit,majd később benézek!

És ime a maci:Kép

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?