Bzsuzska,
Annyira örülök hogy minden rendben van és otthon vagytok!! Nagyon-nagyon szorítok hogy több megpróbáltatás már ne jusson nektek, csak öröm
Ha a következő két hét is szépen eltelik, lassan elkezdhetsz írni a babás topikba is odaát
Beuka,
Neked is kitartást a pihenéshez, és reméljük hogy szépen kapaszkodik a babszem....mivel a babás topikon már sokunknak nagyon közel a szülés, szükség van friss kismamikra
Anna,
Rettenetes, ami veletek történt, pedig annyira örültem hogy nálatok is megtörtént a csoda...de ha idáig jutottatok, talán a következőnél simábban fog menni
Sok erőt és kitartást kívánok neked !!
Fanni,
Ne tessék azon a cisztán annyira parázni !!! Nincs ott semmi, vagy ha mégis vanm akkor az majd megoldódik, attól még nem biztos hogy halasztani kell a lombikot
: Csak pozitív gondolatokat engedélyezek, irgum-burgum !
Zsebi,
Azért a baba fogantatása után szerintem a spontán esetekben is sokszor vannak problémák, annyi minden előfordul, nem csak a lombiknál. Adjon erőt az, hogy nálam például nem volt semmi gond, persze nyugodtan hátradőlni úgysem lehet soha többet onnantól hogy a babszemet megláttad
Vali,
Elég speciális az eseted, nem is hallottam még ilyet, de Kovács doki biztos mindent meg fog tenni, amit lehet. Nem volt valami rossz élményed a szülésnél? Nem lehet hogy ez pszichológiai probléma ?
Kriszta
34+5