Új privát üzeneted érkezett!

Ibiza!
Krizsa dokihoz járok. Kép

Petyaanya!
Örülök, hogy jól vagytok. Kép Mi az hogy nincs semmi baba ügyileg? Drukkolok neked is nagyon a továbbiakhoz és nap mint nap közelebb kerültök a babához.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Csak azért ugrottam fel,mert kaptunk a GYÁm hivataltól levelet-azaz idézést 13-ára.Elég fenyegető hangvételű levél,de mondták hogy be kell majd menni.Nem sokára meglesznek a papírjaink.Nagyon várom,hogy mi lesz a hivatalban.
Zsuzska!
Jó pihenést!Drukkolok a manóknak!
A barátnőmnek is volt haematómája,most 19 hónapos a csajszi!
Beuka!
Ti is vigyázzatok a kincsetekre!Jó pihenést nektek is!
Fanni!
Úgy tűnik nekünk együtt jár az óránk,bár az enyém nagyon nehézkesen működtethetőKép
Lehet hogy megint összefutunk?Kép

Már a 24 napnál tartok a 28 nap rigevidonból,nem is tudja a szervezetem hogy ki a hülyeKépma egész délelőtt görcsölt a hasam,de aztán rájött hogy ez nem az ő napja.
Pénteken megszuratom magam a lombik előtti vérvételre,csak frissítünk,mert egy évesek a leleteim.
Most eldugulok,mert alhatnékom kezd lenni!
Jó éjt mindenkinek!
Kavicska
kavicska

Zsebi!
Nem tüntem el, én is vagyok, a háttérből olvaslak ám titeket, és eggyütt örülök (szomorkodom Kép) veletek Kép Kép
A babás topikra tettem fel új képet, majd alkalomadtán kicserélnéd a táblában?

puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Almodo
12+2

Kép
almodo

Sziasztok Lányok!

Először is gratulálok az új kismamiknak!

Unique!
Február 27-én eszembe jutottál, mert egy csajszi szült aki márciús 10-re volt kiírva!A Ti időtök is nem sokára eljön!

Még mindig nincs otthon internet, így nem tudom megoldani, hogy eljöjjek.Gondolom ezt észrevettétek.De nagyon remélem, hogy a jövő hónapban már lesz és akkor visszatérhetek a régi kerékvágásba.Máe nagyon várom, mert elég rossz így!
Hó végén úgy néz ki visszakapom a kis fagyibabáimat.A napokban kell megjönnie, remélem minden okés lesz.

Hogy leközelebb mikor tudok jönni, még nem tudom, de előbb-utóbb jövök.És remélem, hogy jövőhónapban már nap, mint nap tudok majd jönni.

Addig jók és jól legyetek!

Puszi!
Edina
dedina

Sziasztok Lányok,

segítenétek nekem? A Merionalt be lehet bőr alá adni? zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Edina, Almodó!
Örülök, hogy előkerültek az elveszett báránykák, úgy látszik amikor jön a vész, hogy kiveszek valakit a táblából az olvasó üzemmódosok is írnak. Kép

Edina!
Várunk vissza vigyázz majd a fagyikra a drukkok pedig mennek. Kép

Zsuzsi!
Nem tudok segíteni, mert ezt a fajta szurit én még soha nem kaptam. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsuzsi73,
Én mindig farizomba kaptam, de úgy emlékszem, hogy rá is van írva, hogy musc., és az azt jelenti, hogy izomba.

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kicsit magam alatt vagyok, mert hétfőn nem lesz a Krizsa doki és nem tud megnézni. Kép Helyette Kováts doktornő fog kukucskálni.
Hol vagytok, merre jártok? Úgy belassultunk. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Viki
köszi a választ, ettől tartottam én is, hogy izomba kell adni, mert azt hogy fogom magamnak beadni? na mindegy, majd valaki beadja. zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi73,
Párod vagy valaki a családból nem tudja beadni neked?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

* Kép
Ne izgulj, Kovács dr-nő pont olyan alaposan meg fog nézni, mint Krizsa doki! Én már csak tudom, mert én jártam már mindkettőnél, pedig más a dokim Kép

Zsuzsi Kép
Háziorvosodhoz nem tudsz elmenni? Vagy messze van? Csak 1x kell kapnod?

Viki Kép meg Niki Kép mindig akkor tűnik fel, ha "baj van" és valakinek segíteni kell! Jó fejek vagytok Kép

Edina Kép
Ez nagyon jó hír! Ezek szerint ti is felkészültetek a következő nagy megmérettetésre!
Nálunk is most alakul otthon a net-es kapcsolat, áll. a jövő héttől már lesz adsl-ünk Kép

Kavicska Kép
Szerintem biztos, hogy összefutunk! Nem tudom miért, de érzem Kép

Beuka Kép
Nagyon aranyos vagy!
Várjuk ám az UH képet, majd ha mész legközelebb, kérj lécci, jó?
Pihenj sokat!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viki,Fanni
persze, a családból is be tudja adni bárki, csak izomba nem adták még be ők se. Fanni, neked ki adja be?

Kép
zsuzsi73

Fannika Kép
Köszönöm szépen! Kép Próbálok megnyugodni, szerintem sem lesz baj, csak tudod mégis.... Az ember azért csak jobban örül saját dokijának! Na! Mindegy, biztos, hogy jó kezekben leszek! Kép Köszi mégegyszer!!!
Neked mikor néznek tüszöcskéket???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Helo csajok!
sajna úgy néz ki, hogy most sem jött össze nekünkKép
Talán biokémiai volt, mint Orsinak és Ticonak a múltkor. Pozitív ,aztán negatív tesztek...ez van.
Remélem, majd a következő így nagyobb eséllyel...
Ugye, OrsiKép TicoKép??Ti tudjátok, mit érzek...

Holnap telefonon, pénteken személyesen beszélünk a dokival. Talán okosabbak leszünk...
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran Kép

nagyon sajnálom, pedig már annyira biztosnak nézett ki, és veled együtt örültünk, amikor megtudtuk.

Kép
zsuzsi73

Anna Kép
Ez most teljesen megdöbbentett. Én azt hittem, hogy ez már biztos...

Zsuzsi Kép
Ha izomba kell adni, akkor a férjem (ő orvos...), de bőr alá magamnak adom, mert inkább magamat bántom, mint hogy Õ "bántson" engem.

* Kép
Én előbb cisztanézőbe megyek, mielőtt elkezdenek stimulálni, meg kell nézni, van-e... Oda jövő kedden megyek, s kb. akkor kell megjönnie is. Utána kezdődik csak a tüszőnézegetés Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Madaran!

Nagyon sajnálom és tudom mit érzel. Kép
Szerintem ez rosszabb, mintha eleve negatív lett volna a teszt. Én legalábbis úgy éreztem. Kép

Lehet, hogy valamiről lemaradtam, de már meg is jött? Vagy a teszt lett negatív? Voltál vérvételen? Leírod pontosan mi történt?
Priviben is jó, ha itt nem akarod.

*!

Ne aggódj, a drnő is nagyon aranyos és kedves, minden rendben lesz. Kép

Tiko

tiko

Madaran!
Erre már nem is lehet mit mondani. FEl a fejjel és remélem legközelebb már tényleg sikeresek lesztek. Kép Kép Kép Kép Baromi kegyetlen az élet. Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka?????

Mi van veled???

tiko

Sziasztok!

Zsuzsi!
A Merionált azért nem lehet bőr alá adni,mert nem úgy szívódik fel ahogy kellene.Én is bepróbálkoztam vele,hogy lehetne-e?,de azt mondta a doktor hogy "nem" elmaradhat a várt hatás a felszívódás miatt.

Ha valaki lemaradt volna a Gólyamesék című filmről,a Hírtv-n ismétlik a vasárnap 12:35-kor.Persze csak ha érdekel valakit.Én már beprogramoztam a videótKép

Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Anna Kép
Nagyon sajnálom (itt is)! Kép
Egy kis vigasz
*Kép

Borsi Kép
Remélem jól vagy!! Sokat gondolok rád, nagyon hiányzol!! Kép Vigyázz nagyon magadra!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

mindenkinek kösziKépaz együttérzést. én már semmin nem csodálkozom, ez velünk nyugodtan meg lehetett csinálni (ez most félig az Égieknek szólt)

TicoKép
szóval poz. tesztek után 2negatív teszt, aztán barnás, később véres folyás... ennyi. A vérvétel ellen az első neg. tesztnél azt mondta a nőci, hogy olyan nincs, hogy neg., nyugodjak meg és pihenjek(!)ha-ha
HOlnap megyünk Győrbe.

Ti hallottatok a méhpempőről? Mi az és hol lehet beszerezni? Áll. jól hat a méhnyálkahártyára...

a

madaran

Ja, egyébként én jobban örülök, mintha neg. lett volna a teszt, mert így legalább tudom, hogy elindult valami. Ilyen még soha nem volt korábban!!!!

madaran

Madaran!

Ebben igazad van, ennek én is örültem, csak az előtte lévő huza-vona volt nagyon rossz. Kép

A méhpempő az állítólag tényleg jó, lehet kapni gyógynövény boltokban, az aloe verának is van ilyen készítménye, csak az elég drága.

Amúgy nagyon-nagyon Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!

Tiko! Kép
aranyos vagy, itt vagyok, még mindig itthon,nem is megyek dolgozni, csak max jövő héten.
Van még barnám, de meglepően világos!
A hasam folyamatosan fáj, de szerintem ez már pszichés, hisz annyira odafigyelek.
Szedem a Duphastont, Magne B6-ot és az ELevitet.
Mindenki aggódig, de én nagyon hiszek Benne!
HA egy bab elmegy, az elln nem lehet mit tenni, valószínűleg nem lenne életképes.
De erre nem is gondolok Kép
Hétfőn újra Uh!

Anna! Kép
Nagon megdöbbentem , amikor olvastalak Kép nagyon sajnálom!!!!! Én is azt hittem, hogy ez már biztos.
Amikor én is pozitívat tezsteltem először, ezt mondtam a páromnak, de mi van, ha a holnapi negítív lesz. Azt válaszolta, hogy legalább volt egy jó napunk, és legalább tudjuk, hogy eddig is eljuthatunk!
Kitartást és sok erőt kívánok Nektek!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Kavicska,

most olvastam el, amit írtál nekem a merionallal kapcsolatban. Na, azonnal felhívtam először a gyógyszertárat, utána a kaálit, mindkét helyen azt mondták, hogy nyugodtan adjam bőr alá (a beteg tájékoztatóban is ez van írva). Ez fontos számomra, hogy lehet-e tényleg bőr alá, mert nem tudom megoldani azt, hogy valaki izomba adja be nekem. senki nem meri oda beadni a családban. a kaáliban azt mondták, hogy ők is a bőr alá adják be a merionalt. szóval remélem, hogy a hatás nem fog elmaradni így se.

Kép
zsuzsi73

Madaran

Nagyon sajnálom!!
Én is hallottam már a méhpempőről,azt mondják nagyon jó,még megfázásra is,de tényleg nem lehet olcsó.Ártani biztos nem árt.

Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod a Kaáliban? Ha nagyon indiszkrét voltam,akkor bocsi!
rzsuzsika

Sziasztok!
Egy kedves fórumtárs szólt, hogy van ez a topic és nagyon örülök, hogy Rátok találtam.
Magamról annyit, hogy én még csak most megyek majd a Kaáliba, és kicsit félek is mert nem tudom mi fog történniKép
2003. decemberében született Kisfiam, de a szülés óta nincs menstruációm. Agyalapi miriggyel műtőttek de sajnos ez sem hozta megKép
Viszont most szeretnénk egy kistestvért és ezért fordultam közvetve a Kovács doktor úrhoz. Jár hozzá esetleg valaki?
Milyen kezeléseket adnak ilyen esetben, ha van valakinek ilyen tapasztalata megosztaná velem?
Próbálok visszaolvasniKép
Mindenkinek jó egészséget kívánom, és előre is köszönöm a segítségetekKép
Vali
galeria

Kedves Vali!
Én Kovács doktorhoz járok, s mind emberileg, mind orvosilag csak jót tudok róla mondani.
Üdv. a topikon és sok szerencsét a babásodáshoz!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kedves Vali!
Én Kovács doktorhoz járok, s mind emberileg, mind orvosilag csak jót tudok róla mondani.
Üdv. a topikon és sok szerencsét a babásodáshoz!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Zsuzsi!
Szorítok neked hogy sikerüljön!!!!!
Én is boldogabb lennék a bőralá szuritól,de én nem kockáztatom meg,majd beadom vagy beadatom magamnak.
Arról hogy az én orvosom mit mondott annyit,észrevettem már hogy vannak ellentétek az ő és a Kaális elvek közöttKépde elvégre mégiscsak rábiztam magam,azt teszem amit ő mondott.
Persze rajtam sok -sok súlyfelesleg van,lehet hogy azért sem tanácsolja.
kavicska

Bzsuzska,

Annyira örülök hogy minden rendben van és otthon vagytok!! Nagyon-nagyon szorítok hogy több megpróbáltatás már ne jusson nektek, csak öröm KépKépKépHa a következő két hét is szépen eltelik, lassan elkezdhetsz írni a babás topikba is odaát KépKépKépKép

Beuka,
Neked is kitartást a pihenéshez, és reméljük hogy szépen kapaszkodik a babszem....mivel a babás topikon már sokunknak nagyon közel a szülés, szükség van friss kismamikraKépKép

Anna,
Rettenetes, ami veletek történt, pedig annyira örültem hogy nálatok is megtörtént a csoda...de ha idáig jutottatok, talán a következőnél simábban fog menni Kép Sok erőt és kitartást kívánok neked !!

Fanni,
Ne tessék azon a cisztán annyira parázni !!! Nincs ott semmi, vagy ha mégis vanm akkor az majd megoldódik, attól még nem biztos hogy halasztani kell a lombikot KépKép: Csak pozitív gondolatokat engedélyezek, irgum-burgum !

Zsebi,
Azért a baba fogantatása után szerintem a spontán esetekben is sokszor vannak problémák, annyi minden előfordul, nem csak a lombiknál. Adjon erőt az, hogy nálam például nem volt semmi gond, persze nyugodtan hátradőlni úgysem lehet soha többet onnantól hogy a babszemet megláttad Kép

Vali,
Elég speciális az eseted, nem is hallottam még ilyet, de Kovács doki biztos mindent meg fog tenni, amit lehet. Nem volt valami rossz élményed a szülésnél? Nem lehet hogy ez pszichológiai probléma ?

Kriszta
34+5

Kép

KépKép
kriszta71

Szia te Anna lány! Kiakadtam teljesen! Viszont teljesen igazad van abban hogy most egy lépcsővel feljebb jutottatok. Ez nagyon fontos. Legalább megtapadt. A legközelebbi babó lehet életerősebb lesz és mindent kibír. Én ajánlanám hogy nyugodtan kérj vissza négy babót. Sokkal nagyobb az esély. És igen kicsi az esélye hogy ebből három megtapadjon. A méhpempőt én is ettem. Mindennap egy kiskanállal kell belőle enni. Minden egészségügyi boltban, patikában lehet kapni és egyáltalán nem drága. 3-500 ft körül van már nem emlékszem. Arra kell odafigyelni hogy nem szabad fémkanállal hozzányúlni, csak fa vagy műanyaggal. Ne kérdezd hogy miért, mert nem tudom.Kép

Köszönöm lányok mindenkinek aki izgul értemKép. Aranyosak vagytok.
Kriszta, lehet nemsokára átnézek a másik topicba isKép. Az őszi babásokhoz már elkezdtem írogatni, de csak azért mertem belevágni, mert van egy sorstársam aki vérömlennyel küzdKép, és így vele meg tudog egy pár dolgot beszélni. Pedig várni akartam a 12. hétigKép. Ez van.Kép

Ja, a családineten olvastam egy kis malőrt a Káliban. Akit érdekel olvassa el a lombikos topicon. Nem akarok senkit ijesztegetni, pl akik most kezdik, mert ez az eset annyira ritka mint a fehér holló.
Puszi és kitartást mindenkinek.
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Bzsuska!

Elolvastam a családineten a történetet. Mit mondjak, szóhoz sem jutok! Most örülök igazán, hogy eljöttem a Szmatonától!!! Pont ez volt a bajom vele, hogy érzéketlen és nincs benne semmi együttérzés. Nem is tudok magamhoz térni.

Tiko

tiko

Sziasztok!
Hát nem tudom mikorra sikerül visszaolvasnom mindentKép Még 2003. évvel sem végeztemKép)

A szülésem amúgy nem volt rossz élmény, viszont nem tudtam szülni semmi fájás stb. így császár lett.
Az idegsebész szerint már előtte is lehetett ilyen problémám csak most jött ki jobbanKép
Úgy örülök, hogy ennyien vagytok akik már babát várnak, és többféle problémát is sikeresen kezelnek.
A Rákóczi prof. aki Kovács dokihoz küldött, Õ is biztatott, hogy van remény és már ilyen gonddal szültek isKép
irigykedem az iker-babát várókra is nagyon, a párommal nagyon szerettünk/szeretnénk ikreketKép
Elolvasom a családinetetKép
galeria

Galéria!

Családi net igen megrázó. Asszem, hogy az 5. oldalnál érdemes elkezdeni a visszaolvasást, ott történt a dolog. Fél órát kerestem, mire megtaláltam.
Még most is a hatása alatt vagyok!

Remélem megoldódik a problémád!!!

Tiko

tiko

ElolvastamKép annyira megrázóKép
Én erről az orvosról még nem hallottam, de lehet, hogy jobb is.
galeria

Szia Vali! Kép
Üdv köztünk! Kép
Dévais topikon Vanda978 van hasonló cipőben, neki sincs mensije, és bár nehezen stimulálható, már túlvan egy inszemen! Mostanában ritkábban írogat, de biztosan olvasó üzemmódban van.

Seszi
seszi

Köszi Seszi, most akkor szerinted írjak neki?
Zavarni sem szeretném.
galeria

Szerintem nyugodtan írjál neki, Vali, vagy válaszol, vagy nem. Kép Ha nincs netközelben, lehet, hogy vidéken van, akkor majd kis idő múltán úgyis jönni fog, és ír neked. Egy nagyon kedélyes leányzó! Kép Nem fogod zavarni szerintem.

Seszi
seszi

Madaran!
Én a DM-ben vettem méhpempő kapszulát abból napi egyet szedtem 45 darab van benne és 999.-, most elfogyott és méhészeti boltban vettem tiszta méhpempőt az egy havi adagja kerül 1300 forintba.

Lányok én nem találom ezt a sztorit, tutdok segíteni az elérésében?

Kriszta!
Tudom hogy nem mindenkinek ilyen proglémás a tehressége szerncsée, csak az ember tényleg kicsit élvezné az elejét és nem tudja mert mindig jön valami.

Jó éjt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!!
Lányok Kép
Hol van ez a családi netes dolog??? Én sem találom!! Kép

Szia Galeria Kép
Ne félj a Kaálitól, hidd el jó kezekben leszel! Kép Emlékszem én is nagyon, de nagyon féltem, igaz lányok? És most az első inszeminációnál tartunk! Kép Kezelés attól függ, hogy mi nálatok a baj. Pl. a párod kiskatonáit vizsgálták már? Ott minden rendben?? Mikorra kaptál időpontot??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelit! Kép
Én megtaláltam, itt keressétek:
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=27&postdays=0&postorder=desc&star t=200
Ahogy feljebb írták, az 5. oldal körül kezdődött, onnan kell visszafele menni az 1-ig.

Seszi
seszi

Jesszus!! Ez tényleg szörnyű!! Kép Szegény lány és férje!!! Jobbulást nekik, innen is!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok!

Én is elolvastam. Rééééémes. Nem az, hogy ez megtörténhet, hanem annak az orvosnak a viselkedése! Remélem, hogy intézkedést is von majd maga után mindez, mert egy ORVOS-nak vagy ez az élete, vagy inkább hagyja abba! Én nem mondom -orvos férjem van...-, hogy könnyű nekik, de VAGY van ügyelet, VAGY minden orvos vegye fel a mobilját!

Az én dokim pl. felvette, szerencsére, mert tegnap elmentem UH-ra, privát, mert szúrt a jobb oldalam. Ott nincs is semmi, viszont a baloldalon van egy 43 mm-es ciszta... Ettől jól megijedtem, de a dokim nagyon türelmesen és kedvesen elmondta, hogy mik a lehetőségek és most nyugodt vagyok. Ha tegnap, esete 6-kor nem veszi fel a mobilját, akkor most idegroncs lennék... Szóval és nagyon örülök, hogy Kovács doki az orvosom!

Bzsuska Kép
Neked ki volt a dokid a Bp-i Kaáliban?

Kriszta Kép
Sajna mégis van cisztám. "Szép" nagy. De tényleg nem állítják le a lombikot, legalábbis úgy tűnik most. Csak kicsit tovább kell nyomni a Suprefactot, s nem kezdődhet még a stimu, mert hátha magától elmúlik. Legrosszabb esetben leszívják még a stimu megkezdése előtt. Szóval lesz utánpótlás Kép
Hogy érzed, meddig csücsül még bent Máté? Nyilván kivárja a jóidőt, a kis okoska Kép Vizesedsz még?
Puszi

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Reagálva a családinet-es dologra.
Mi mind a két punkciónk után tudtuk, ha bármi van hova kell fordulni, ami egyébként rajta volt a zárójelentésen is, de Kováts doktornő természetesen tájékoztatott is mindenről. Sőt talán már az első konzultáción megadta a mobilszámát is, hogy bármikor elérjük.

Minden esetre furcsa ez a Szmatona doki, ezért is csak ajánlani tudoma a Kováts doktornőt.

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!

Én is csak ajánlani tudom a Kováts drnőt, bár nekem nem adta meg a mobil számát. Kép
Amúgy a punkció után amit adnak papírt, szerintem is rajta van, hogy hová kell fordulni.

Én tegnap alvastam, de még mindig a hatása alatt vagyok. És megnyugodtam, hogy jól döntöttem, amikor eljöttem a Szmatonától.

Tiko

tiko

Sziasztok!
A méhpempőről csak annyit, hogy olyan szinten vigyázni kell vele, hogy akinél pl. olyan baj van, mint nálam (agyalapi mirigy, hormonháztartás) azoknál nem ajánlják, ha gondoljátok utánanézek, hogy miért és hogyan.

Kiscsillag: ápr. 3-ra kaptam időpontot. Nálunk szerencsére Uramnál minden rendben, hiszen az első pocok egyből összejött. Egyértelműen nálam van a gond, a szülés óta nincs menszesz és már műtőttek is az agyalapi miriggyel, ami nem termeli a női hormonokat sem. Ezt fogják pótolni. Kicsit tartok ettől az átfújástól remélem nem kell, hiszen ott nem lehet gond, hanem "csak" a fejembenKép

Kováts doktornőnek van köze Kovács dokihoz?
galeria

Lányok!
Hát én is döbbenve olvasom a családi netet.
Mondjuk nekem azt már a legelején elmondta Krizsa doki ha bármi komplikáció van a Szabolcs utcába visznek a punkció alatt, illetve a nyilatkozaban amit ki kell töltnei abba is benne van ez. Hát nem tudom mindenesetre, nagyon szomorú hogy ilyen megtörténhetett. És azért tényleg Krizsa dokit bármikor lehet hívni és ez nagyon fontos.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?