Na itt vagyok!
És:
ITT VOLT A SZONJA, ITT VOLT A SZONJA!!!
Olyan édes volt, kár hogy nem volt tovább! Hozta a babáját, szétszedtük a Kispupák babadolgait (fürdőkád, babakocsi, pelenkázó, stb) és babáztunk 1000el!! (Nem tudom ki élvezte jobban
) A Laci motormakettjeit is le akarta venni a polcról, mondtam neki csak óvatosan mert a keresztpapa sír ha eltörjük. Erre ő: majd én megvígasztalom!!!!
Aztán, azt mondja csak egyet, jó? (Jó.) Meg egy utolsót. (Jó.) Így összesen 4 db lett!!
Tündér!!!
Mesélt az oviról is, meg hogy alma lesz a jele (jabuka) Horvátul is tudja!!!! Olyan okos!!
Na jó nem ömlengek tovább, pedig még annyi mindent mondott!!!
Viol!
Én is Nuk cumit vettem, meg egy MAM-ot meglátjuk melyik kell. (Áron mindet utálta, és kiköpte. De ő kis beles volt, ha nem jött belőle kaja, az nem volt jó
) Viszont a Tesco-ba nincs MAM cumisüveg, legalábbis nem az Ultivent. Ott NUK van me AVENT, meg azt hiszem BABYNOVA, az olyan mint a NUK.
Gabó!
Reméljük a Levi minél előbb meggyógyul!
Ági!
Gratulálok a sok kosarashoz! Te is magas vagy?
Én egyszer a lábméretből kiszámoltam kiskorában (kb 3 évesen) hogy milyen magas felnőtt lesz 195 jött ki!
Valami táblázatból lehetett kinézni. De az Áronnak 36-os (!) lába van most! Simán lenyúlja a zoknimat!!
Szóval majd meglátjuk!
Zsanett!
Nekem is a Nagy doki az orvosom, örülök hogy jót írtál róla!!
Tescos pelusról még nem is hallottam, de majd megnézem!!
Viol!
Aranyos a pocid, nem kell annak óriásinak lenni (mint az enyémnek). Nekem most igen nagy, Áronnal kb ekkora lehetett mikor szültem. Azt mondják nem ezen múlik a baba súlya, akkor meg mindegy. Bár én is nehezen alszom és mozgok ahogy az Ági mesélte...
Reni!
Én a Horót onnan ismerem, hogy a volt barátja (Fenyvesi G) az én volt barátomnak (Fenyvesi B) az ikertestvére. De nem ugyanabba az időbe volt ez, ő jóval később járt a Gáborral.
Kicsi a világ!!!!
Sziasztok!!