Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem lassan lépek az ágyba, mert ezen a héten délelőttös a Gáborom, és ilyenkor én is fent kukorékolok vele. Ilyenkor meg már álmos vagyok.. Kép
Akkor nekem jó a szombat, elkötöm a lovakat a garázsból, így mobil leszek, be tudok menni.
Rég voltam Sopronban beülős helyen, nemtom most mik vannak, mik a jó helyek, így várom, hogy ti mit javasoltok.. Kép
Kép

nadine81

Nadine!terhességemmel semmi gond nem volt.nem voltam rosszul,nem hánytam,végig minden rendben volt.azt hiszem Te irtad,hogy veszel pelust a busszvégnél.Nekünk nem jött be mindig kifolyt a pisi.a tescos pelus nekünk például tök jol bevált.Sajnos Virike még mindig pelusos,és a tescosat használjuk.és jo.sehogyan sem tudom rávenni,hogy a bilibe pisiljen.tudtok valami jo ötletet?

KépKép
kola2

Zsanett,
igaz a buszvégen veszem, de nem az olcsót, mert arról már mondták, hogy kifolyik a pisi, henem Pamperst veszek. Csak ott olcsóbb, mint máshol. És ha épp arra járok, akkor érdemes.
Bili ügyben én még nem tudok segíteni.. Kép

nadine81

Nadine!bocs csak azt hittem azt veszed.jo éjt!

KépKép
kola2

Nadine!
Soproni szinten ertettem, hogy ismeri oket mindenki aki a kosarazast figyelemmel kiseri. Nagybatyam a SMAFC-ban jatszott anno, az unokatesom meg most az Aszokban.

Kép
Kép
agi

Zsanett,
semmi baj, én nem mondtam, hogy milyet veszek! Kép

Ági,
értem. Kép Nekem sajnos nem mondana semmit a nevük, én nem nagyon követem ezeket a dolgokat...
De gondolom büszke rájuk a cslád! Kép

nadine81

Viol!
Én cumisüveget nem vennék a buszvégi boltba! Tudod volt az a cirkusz a cumikkal (bevizsgálatlan). Ha úgyis mész a DM-be, ott lehet kapni azt a fajtát amit a Reni írt, ami ciciformájú gumival van, igaz kicsit drágább de an benne hasfájás elleni szelep (levegőt enged be miközbe iszik, ezért nem nyel külön levegőt). MAM Ultivent a neve, és van helyes rózsaszínűben is. A másik jó fajta az Avent, azt meg bárhol kapsz, MOMA, Tesco az is hipercsúcs, de valami 1500 vagy mégtöbb forint. A MAM csak 800 körül van. Szerintem megéri főleg ha csak 1 kell teának...

Mindjárt folytatom csak visszaolvasok...
Kép
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek a Levi 3/4 10-kor kelt fel.Éjjel megint belázasodott 39-volt,de a kup gyorsan levitte neki.Egész nap nincs vele semmi gond se hőemelkedés se láz és estére v. éjjelre mindíg ez van.Most úgy tűnik e náthája már múlóban van ez a Nazivin nagyon jó.

Ági!Akkor nálatok jobban megvan szervezve ez az oltási rend.Itthon 2-3 4-5-hósan kapnak kettőt 12-hósan ha akarod beoltatod agyhártya ellen és a következő kötelező 15-hósan van.De most megváltoztatták,hogy ne kelljen ennyiszer megszúrni őket.Volt pityi v. fel sem vette?Hú én anno minden Ászok meccsen kint voltam.A nagy szerelmem a Tóth Zolka volt.

Nadine!Igen úgy akarom,hogy költözés minden herce hurca lemennye és majd aztán.Tényleg nincs nagy különbség a két kép között.Bár azt mondják,hogy az utolsó 3-hétben nő a leglátványosabban a pocak.Nálam így volt.akkor már csak apró cseprő dolgokat kell beszerezni.Ez jó!

Zsani!Ez durva lehetett!É mondta a Bálint,hogy miért lehetett ez?Lényeg jól vagytok.Szívósak vagyunk mi nőcik mindent kibírunk ellenben a férfiak már csak egy kis náthától meg akarnak halni.Én is Lővér és Malibuba jártam,de főleg Malibuba a Szieszta 9. emelete volt a törzshelyünk.Csak én 1-2 évvel később.

Most megyek tisztába teszem a husit.
Vendég

Vero,
úgyis "normális" cumisüveget akartam venni, csak azt hittem, hogy olyat lehet kapni mindenhol, szóval hogy abban a boltban minden van. De akkor veszek a Tescoban, oda úgyis előbb megyek.
De az a 800 Ft-os MAM sem hangzik durván, azt hittem drágábbak. Ezekhez lehet kapni külön cumit is?

Még korábban vettem Johnson's popsitörlőt, 3 csomag volt egybecsomagolva, és így jó ára volt. A kérdésem most az lenne, hogy vegyek olyat is, ami dobozos? Ha beleraknám dobozba az utántöltő csomagot, akkor ki kellene venni a popsitörlőket a zacsiból és úgy bele a dobozba, vagy pedig zacsistól?
Mert ezeken a csomagokon is van visszazárható fül. Használhatom én ezt is csak úgy, doboz nélkül? Vagy kell neki a doboz?

nadine81

Sziasztok!Gabó!a szieszta 9.emeletére én is jártam.melyik évben jártál ezekre a helyekre?és kikkel?ki tudja lehet,hogy ismerjük egymást.Igen jól vagyunk ,hála istennek.Elég durva volt de azért szeretnék majd kistesót.

KépKép
kola2

Ja, és tegnap voltam a Rossmann-ban is, korábban még nem jártam ott. Tök jó! Olyan, mint a DM. Papírülőkét akartam venni WC-re, de nem találtam. Meg vettem nedves WC papírt is. Helyes kis dobozban van.. Kép
És a pelusok sem olyan drágák, mert megsasoltam egy csomag Pamperst, és a Newborn méretű csomagban lévő pelusok darabára kb olyan 3 Ft-tal drágább, mint a buszvégi Pampers pelus.

nadine81

Ja, és csokit is vettem! Kép

nadine81

Ti vettetek így az elején sima cumit? Nem azért, hogy mindjárt az elején a szájába tömködjem, csak, hogy legyen itthon.
Én 2 db-ot vettem. Egy altató és egy játszócumi, NUK.
Ez elég vagy sok vagy kevés? Kép

nadine81

Erika,
megvagytok ti is?

nadine81

Na itt vagyok!

És:

ITT VOLT A SZONJA, ITT VOLT A SZONJA!!!
Kép

Olyan édes volt, kár hogy nem volt tovább! Hozta a babáját, szétszedtük a Kispupák babadolgait (fürdőkád, babakocsi, pelenkázó, stb) és babáztunk 1000el!! (Nem tudom ki élvezte jobban Kép Kép) A Laci motormakettjeit is le akarta venni a polcról, mondtam neki csak óvatosan mert a keresztpapa sír ha eltörjük. Erre ő: majd én megvígasztalom!!!! KépKép Aztán, azt mondja csak egyet, jó? (Jó.) Meg egy utolsót. (Jó.) Így összesen 4 db lett!! Kép Kép Kép
Tündér!!!
Mesélt az oviról is, meg hogy alma lesz a jele (jabuka) Horvátul is tudja!!!! Olyan okos!!
Na jó nem ömlengek tovább, pedig még annyi mindent mondott!!! Kép

Viol!
Én is Nuk cumit vettem, meg egy MAM-ot meglátjuk melyik kell. (Áron mindet utálta, és kiköpte. De ő kis beles volt, ha nem jött belőle kaja, az nem volt jó Kép) Viszont a Tesco-ba nincs MAM cumisüveg, legalábbis nem az Ultivent. Ott NUK van me AVENT, meg azt hiszem BABYNOVA, az olyan mint a NUK.

Gabó!
Reméljük a Levi minél előbb meggyógyul!

Ági!
Gratulálok a sok kosarashoz! Te is magas vagy?
Én egyszer a lábméretből kiszámoltam kiskorában (kb 3 évesen) hogy milyen magas felnőtt lesz 195 jött ki! Kép Valami táblázatból lehetett kinézni. De az Áronnak 36-os (!) lába van most! Simán lenyúlja a zoknimat!! Kép Szóval majd meglátjuk!

Zsanett!
Nekem is a Nagy doki az orvosom, örülök hogy jót írtál róla!! Kép Tescos pelusról még nem is hallottam, de majd megnézem!!

Viol!
Aranyos a pocid, nem kell annak óriásinak lenni (mint az enyémnek). Nekem most igen nagy, Áronnal kb ekkora lehetett mikor szültem. Azt mondják nem ezen múlik a baba súlya, akkor meg mindegy. Bár én is nehezen alszom és mozgok ahogy az Ági mesélte...

Reni!
Én a Horót onnan ismerem, hogy a volt barátja (Fenyvesi G) az én volt barátomnak (Fenyvesi B) az ikertestvére. De nem ugyanabba az időbe volt ez, ő jóval később járt a Gáborral.

Kicsi a világ!!!!

Sziasztok!!
Vendég

Mi az hogy altató és játszócumi?
Vendég

Ja, cumis(üveg)-gumit lehet kapni mindegyik fajtához, ahol vetted pl DM, vagy Tesco.

A popsitörlőhöz nem tudok hozzászólni én nem fogok használni, mert Áron algériás volt rá, simán textilpelussal vagy vizes vattával fogom letörölni. Azt úgy, hogy egy pici edényt a radiátoron tartok a fürdőbe(télen), amibe mártom a pelust nyáron meg simán melegvizes csapból megvizezem és kész. Ha meg elmegyük valahá' akkor meg kicsi termoszba viszek melegvizet a pelusos tatyóba és vattát, vagy pelust. Persze ezt nem muszáj, csak akinek a családjában sok az allergiás (mi sajnos mind azok vagyunk Kép)
Vendég

Sziasztok!Mi is vettünk a Virinek cumit de hála istennek mindig ki köpte.Melyik rossmannba voltál?2-hete még ott dolgoztam.Tényleg nem olyan drága hely és sok minden van.

KépKép
kola2

Nadine!Nekünk doboban van a popsitörlő,de zacsistól.Cumink nekünk is Nuk,de ez sima.

Zsani!Én 94-95-96-ban.De 96-ban már nem olyan sűrün.Hogy kikkel?Kicsit gondolkodnom kell,mert már igen régen volt.Az oszt.társak és egyben barátnők(Zaza,Nyanyi,Krisztike,Haus,Gyönci aztán még Nyuszi,Robi,Göndi,Szemi,Tacsi)így hirtelen ennyi ami eszembe jutott.

Vero!Akkor ki csajoztad magad!KépKépKépMennyit volt nálatok?A Tescos pelust én is csak ajánlani tudom mi a barátnőmtől kaptunk két csomagot ami a Sziszitől megmaradt az egyik a lila csomis a másik a fehér csomis.Én a lilával jobban megvagyok elégedve mint a fehérrel.Itthon szoktam csak neki használni éjszakára és ha elmegyünk akkor a pamperst adom rá.De annak ellenére,hogy Tesco szerintem jó.

Ha le van keverve a palacsinta tészta mennyi ideig áll el a hűtőbeb?A Balázs ma cseráli ki a palckot és nem akarom kiburítani.
Vendég

Vero,
húú, éld csak bele magad jobban a babázásba, még lehet, hogy lányod lesz neked is! Kép
Nekem harang volt a jelem! Kép
Hogy mi a különbség altató és játszócumi között, passz! Ez van ráírva! Kép Ja, a játszócumin állatok vannak meg virágok, az altatón meg hold és csillagok.. De gondolom nem csak ez a különbség, ez csak azért lehet, hogy mi anyucik meg tudjuk különböztetni. Vagyis én tuti összekeverném, mert így első blikkre semmi különbség. De aki ismeri és használt már ilyet, tuti egyből vágja, hogy melyik melyik! Kép

Cumisüvegbe még a végén belekeveredek Kép...
Vagy NUK, vagy MAM, vagy AVENT lesz. Kép Aztán hogy hol kapok, tök mindegy! Kép
Azért kérdeztem a külön kapható cumisüveg-cumit, mert van olyan, hogy teás, tejes, főzelékes, stb?
Ezeket cserélgeti az ember?

nadine81

Zsanett,
Kapuváron voltunk, nem a soproniban. Te gondolom Sopronban dolgoztál.

Gabó,
én még nem hagytam meg palitésztát, nemtom meddig állna el...
Szóval szerinted használhatom a popsitörlőt csak úgy? Zacsiból és nem doboz+zacsiból?
A Tesco pelust mostanában használod, hogy Levi már nagyobb? Korábban mindig márkásabbat használtatok? Vagy már akkor is próbáltad a Tescosat?

nadine81

Gabó!igy névről senki nem ismerős de ha látnám biztos.Nekünk is dobozba van a popsitörlő,de zacskó nélkül.A dobozt még anyukámtól kaptuk mikor a virike született.Ugyhogy,jó sokáig kitart.

KépKép
kola2

Viol!Igen ezeket tudod cserélgetni nagyobbak a lukak rajta.Bár mi hamar "eldobtuk" a cumisüveget így csak hallomásból tudom ezeket.

Én is most elvoltam megnézni amikor indult a topic 2002-ben"úr isten,de régen volt már"és tényleg csak Ági maradt meg.Csilla is volt,de ő is eltűnt.Bár nem olyan sokáig életben a topic.
Vendég

Vero!Velem nagyon rendes volt a Nagy doki mindig.Sokan mondják Rá,hogy nem mindenkivel normális.Veled milyen?Engem még az utcán is megismer és mindig kedves és kérdezi mikor lesz kistesó.

KépKép
kola2

Nyugottan használhatod zacsiból,mert visszazárható.A tescos pelust most karira kaptuk előtte csak pamperst használtunk.De ha nem kapunk a barátnőméktől akkor eszembe sem jut,hogy vegyek.De amíg picur addig a márkásat.

Zsanett!Látásból lehet,hogy ismerjük egymást.
Vendég

Na mi elmegyünk kajcizni finomfőzeléket.

Ja boldog nőnapot mindenkinek!KépKépKépet sajna nem tudok hozzá letölteni,mert nem jön be az oldal.
Vendég

Zsanett!

Velem is rendes, és megismer. Megkérdezi mi újság. Viszont én nem fogom megfogadni, ilyesmiért megorrolhatnak?
Bár még nem döntöttem el 100%-san, de nem állunk most valami fényesen...
Gabó!
Én 95-ben pár hónapig másodállásban dolgoztam a Lővérben a pultban péntek-szombat! Aztán terhes lettem és elsőként a discót hagytam ott, aztán az irodai munkából is kiírtak, mert az akkori főnököm kitalálta, hogy a könyvelője szerint csek 1 órára mehettem volna el a terhes-gondozóba! Kérdeztem tőle a könyvelő volt már életében a terhesgondozóban???? Látta hányan vannak??? Hozzáteszem, hogy a volt Afit-nál volt a cég, ami busszal kb 30 perc alatt megközelíthető!! Aztán a doki kiírt. ERRE KAPTAM EGY FELMONDÓLEVELET!! Gyorsan elrohantam ügyvédhez, aki írt egy kemény hangú levelet nekik, hogy amennyiben nem vonja vissza a táppénz alatti (!)felmondást, pert kap a nyakába!! Úgyhogy kiderült h szerencs hogy kiírt, mert kirúgtak volna terhesen!!!!

Viol!
Cumisüveg ügyben én nagyon körbenéztem mielőtt vettem volna (cumizavar, fogproblémák, hasfájás miatt)
ha nem baj teszek ide egy kis infot talán segít eldönteni melyiket szeretnéd
Vendég

<!--attachment: MAM_-ULTIvent__cumis_veg-376961.html*mime_html.gif*text/html*30.1**MAM+%2dULTIvent++cumis%26uuml%3bveg%2ehtm --><center><pre>
Kép
MAM -ULTIvent cumisüveg.htm (30.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

http://plaza.kulcs-soft.hu/pro-mama/

és itt teásüveg.

A másik sajnos angol, most nézem, de ha a kurzort húzkodod, felnagyítja az egyes részeket a képen!!
Vendég

Apám ez nem semmi!Képes lett volna terhesen kirúgni!Még jó,hogy kiírt a doki.Mázlid volt.És a levélre mi volt a reakció?

Jaj anyukám jön ám pénteken.Juhujja!!!!!!!!!!!De csak szombatig marad.Brühühü!De ez is jó,mert így hogy nem tudtunk haza menni lejön.Már alig várom!!!!
Vendég

Én ma rántott húst csinálok hasábbal! Kép Elvégre nőnap van! Kép

Vero,
akkor te a Nagy Bálinthoz jársz? Szerintem nem SZABAD hogy megorroljanak ezért, azt már had mi döntsük el, hogy megfogadjuk-e vagy sem.

Húú, tényleg, táppénz alatt nem is mondhatnak fel! És ott megcsinálták?! Szemetek.. De akkor OK-s lett végül..

Megnéztem az oldalakat, nagyon jók, érdemes ilyet venni! És az elsőn is van ám magyar nyelvű szöveg. Kicsit lejjebb kell húzni az egészet és van egy csomó nyelvválsztási lehetőség!

nadine81

Gabi,
tök jó, hogy anyukád meglátogat! Kép

nadine81

Vero!Mi megfogattuk de Velem ellötte is rendes volt.nem hiszem,hogy megorrolnának réd emiatt.Hiszen az a dolga,hogy rendessen levezessen egy szülést.A sogórnőm április8-ra van kíirva de ők sem fogattak még dokit.ő a szilveszterhez jár.Nekünk chichos cumisüvegünk volt mert sajnos nem volt tejem és mi már születéstől kezdve cumisüvegeztünk.

KépKép
kola2

Ti kimosnátok vagy legalább kiöblítenétek az új szivacsmatrac új huzatát?

nadine81

Sziasztok!
Mire végigolvastam elfelejetettem...
Ami eszembe jut:
A régieket én ismerem. A gyerekek nagyok, ahol kistesó van bölcsis, akkor még nem volt netem, de a Deák térre összejártunk homokozni... jó volt!

Cumink nekünk semmi semilyen szinten nem volt, sajna Jankát már a kórházban ujjszopással hozták ki ami azóta sem múlt elKép

A nőnapi buli nekem nem jó, mert hétvégére anyósomékhoz utazunk, ők távolabb laknak.

Pelusban nekem a tecso-s drágább nem jött be, a dm-es nem volt rossz.

Fényképem nincs, de a hasam az hatalmasKép

Gabó, ha tényleg lányunk lesz marad egy csomó fiús ruhánk, anno Nicinek akartam eladni a piciket, de mire eljött volna már nem adtamKép, szóval ha kell egyben olcsón szívesen átadom. Persze ha tényleg kislányKép

Zsanett,
ha jön a jóidő vegyetek együtt bugyit, az tetszik a kicsiknek, hagyd párszor bepisilni, akkor rájön, hogy mi mit követ. Nálunk a fiam így lett 4nap alatt teljes szobatiszta, de már előtte éjjel és délután mindig száraz maradt a pelus. Ez persze nem a tuti, csak nálunk így zajlott a dolog. Janka már decemberben leszokott a pelusról, most visszababásodott, én is a jóidőt váromKépKépKép

Eszti, nincs dumcsiprogramom, majd lehet leszKép

Hirtelen ennyi...

Kép
Kép
Kép
amica

Gabi!
Azt mondták, hogy véletlenül mondtak fel, mert a helyettes (engem helyettesítő) titkárnő nekem is írt egyet egy másik kolléga mellé! Peeeeeeeeersze!!! Én is pont ilyeneket szoktam írni véletlenül. Nem is köszönök azóta a pasinak...
Tök jó hogy megy a madréd! Öcsédet is viszi?

Viol!
Tényleg van magyar!
Nem néztem annyira meg csak feldobtam, jó hogy észrevetted! Kép

REmélem én is hogy nem orrol meg a doki, bár ő nem tűnik pénzéhesnek, amikor a vetélés után hozzá jártam babatervezni, csomószor a kórházba küldött át a magánrendeléséről. A barátnőm is mindig oda küldte (kórház) amikor a rákos sejteket telálták nála. Ja, és olyan szuperül megműtötte, hogy teljesen negatív lett az eredménye a kontroll-vizsgálaton!! Pedig konkrétan méhnyakrák volt a diagnózis!
Vendég

egy kis helyzetjelentés Kép :

Kép
Kép
Vendég

A Chicco jó volt Zsanett?
Én valszínű nem fogok tudni szoptatni, (nem részletezném hogy miért eü oka van), ezért is fontos a cumisüveg.
Vendég

Nadine!Mosd ki mi is kimostuk attól nem lesz semmi baja.Tényleg!Fogtok külön öblítőt használni a babának?Én Lenor speciált használok és nagyon jó.Ez kimondottan babáknak van.

Amica!Erről még majd beszélünk érdekel a dolog.

Vero!Ha meg megorrol akkor úgy kell neki.De én sem hiszem,hogy megfog.Ez meg a duma része volt.Ja csak véletlenül mi!!Jó szöveg!Az Adriánt nem hozza,mert a pasiával jön aki titkos!
Vendég

Vero!SZerintem jó volt.LEhet kapni üvegből is cumAisüveget belőle állítolag ujszülöttnek,jobb ha üvegből van és nem müanyagból.jobban is tisztán lehet tartani.lehet hozzá venni mindenféle cumit.:teást,tejest főzelékest...stb.Az ára 2000-allatt van.

KépKép
kola2

Gabi,
nem is annyira amiatt, hogy mi baja lesz, hiszen elvileg nem lehetne semmi baja akkor sem ha mosnám, csak azért kérdezem, hogy jobb e az, ha friss öblítős illata van, mint valami fura bolti mű... Mert megszaglásztam, és... Asszem lesz legalább egy öblítés belőle.
Én még nem gondolkodtam rajt, hogy lesz e külön öblítő neki. Amiket eddig átmostam, az mind sima öblítő volt.

Kinek titkos anyud pasija? Öcsédnek?

nadine81

Szerintem jobb ha inkább az öblítő friss illatát szagolja majd a baba!
Mindenkinek titkos csak mi tudunk róla.A házassága romokban csak az Adrika miatt nem adja be a válópert.A Zsolti"anyu mostani férje"Lassan 1-éve csalja anyut.Mikor ez kiderült akkor volt kb. fél éve.De ő tagad ezerrel és anyut nézi bolondnak.Közben anyu is talált magának vígaszt egy kollégája oldalán aki annyira szereti,hogy kivárja az időt mikor levállnak.Tömören ennyi.
Vendég

Gabóca!

Anyudnak igaza van, az Adrián is elég ha akkor tudja meg ha ott az ideje, azt meg csak anyukád érzi és döntheti el...

Én öblítőt se használok a baba cuccoknak, sokszor még az Áronnak sem bár már lehetne. 15%-os ecet + fele víz, gyönyörű puha lesz az anyag, és az ecet fertőtlenít, sőt a mosópor maradványokat is kiszedi a ruhákból. (A mosógépnek meg külön jót tesz, mivel vízkőoldó hatású is!) A ruhának nem lesz ecetszaga, igaz öblítő illata sem. Azért a mi ágyneműnket meg a felnőtt cuccot én is öblítőzöm, főleg minkor nyáron a levegőn száradhat. Nyami illat! Ilyenkor télen nem látom értelmét, mert mire meg bír száradni a nyomorult ruha nagyjából elmegy az öblítő illata Kép
Vendég

Zsani!

És neked mennyi kellett belőle? (Úgy értem hány db egyszerre?)

Lányok, remélem a Katus gépét hamar megjavítják, nekem hiányzik!!!
Vendég

Vero!Az az igazság,hogy én már a kezdetektől használok.Én a folyékony Tomi Kristályt használom,mert a szemcsés mindíg bent maradt a tartóba.Én nem tudom,hogy miért,de mosás után olyan fura szaga lesz a ruháknak.Főleg ezért használok öblítőt.Ennek ellenére nagyon megvagyok elégedve vele.Lecserélni pedig nem merem,mert ez jó a Levi bőrének.
Vendég

Mondtam is anyunak ha segítség kell ebben én szívesen hazautazom,hogy ne egyedül kelljen neki megmondani.De mondta,hogy várnak még 2-3 évet.Ha egyáltalán addig elbírják egymást viselni.Én örülnék ha minél előbb lezajlana,mert akkor anyuék ideköltöznének.

Katust én is nagyon hiányolom már.
Vendég

Gabó!

Írtam is, hogy nem kötelező csak akinek allergiára hajlamos a famíliája. Az enyém az, ezért én próbálok mindent kerülni ami allergén, pl az öblítő. Félre ne értsen senki, nem akarok rákényszeríteni senkit a dolgaimra, én csak megírom mert az Áronnal rengeteget kínlódtam míg minderre rájöttem. Mivel a Laci is meg én is allergiásak vagyunk, nálunk ovosilag is indokolt megelőzni, mivel kb 60% esélye vana picinek az allergiára. Ha viszont az első időszakot megússza, később nem biztos hogy kialakul.
Itt egy cikk akit érdekel, akit meg nem ne olvassa el,ok? Kép

http://www.hazipatika.com/topics/allergy/article/Lehet_eleg_koran_kezdeni?aid=20 050601135750
Vendég

Vero!

Jaj nem akartalak ám megbántani.Persze mindenki azt használja ami neki a jó.Nálunk a Balázs allergiás aíg nem lett meg a manó addig nem is használta én sem öblítőt.Aztán gondoltam kipróbáloma Levi öblítőjét és nem verte ki.Azóta használok.És mindenre allergiásak vagytok?
Vendég

Nem, abszolút én virágporra és nikkelre,a Lackó virágporra de ő asztmás tőle (én csak tüsszögök)
az Áron pedig vegyszerekre, és kozmetikumokra, attól kiskorában ekcémás lett.
De már kinőtte, és most "érzékeny bőrű" kategória lett, ami annyit jelent hogy ha nagyon sok a vegyszer (például a qrva ovikban mindent!!!! hypoval, vagy hypos vízzel törölnek le) az kiüti.
Na, az ovis wc ülőke kiütötte!!!
De már nem vészes, úszni is járt pedig a klóros víztől tartottam...
Vendég

Ja és az Áron nem használhat minden márkájú tusfürdőt, mert némelyiktől viszket (de már nem üti ki semmi).
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?