Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudnának úgy kezelni, mintha először járnál ott?

A tervekhez gratulálok! Kép

angel37

Én hetente kétszer csinálom, de csak PÉ előtt merem, illetve PÉ után csak a láblendítőseket, a meghozó jellegűeket nem Kép
Fél óra a gyakorlatsor, de van rövidített változata is, az 15 perc.
Nekem a ciklusom rendben volt, így azon változást nem érzek. Ami eredmény: egy kis izomláz a seggembe a torna után! Kép
És a Lívia fog mondani még egy-két érdekes dolgot! (Mondjuk az ő táplálkozási szokásait nem követem, de sztem az nem is tartozik az avivához.)

angel37

Sziasztok!

Kriszta! De jó, hogy itt vagy!

Apropó!
Anyapoc te merre jársz!

Monyó!
Itt is írom, jó hogy végre dokihoz mész. Azért nekem is kellett rá félév legalább mire rászántam magam.

Angyal!
Hát closyt már nagyon rég fel akart írni a dokinő, de én mindig ellenkeztem, mert hát ugye nincs semmi bajom. Most abban egyeztünk meg hogy egy hónapban beveszem és ha nem jön be, utána fogja a többi vizsgálatot megcsinálni. Akkor döntöttünk, hogy tényleg beveszem amikor egy alkalommal megnézett Uh-val és akkor nem volt pé-m. Én azt is el tudom képzelni, hogy nekem nem mindig van. Mert pé-s tüneteim, tény ami tény, nem mindig vannak. Lehet itt a gubanc. Van olyan nő, akinek csak ritkán van, lehet én is oda tartozom.
A HSG-t én azért ugranám át, mert nem mutat meg mindent. Ha ott rendben találnák a dolgokat, megint kéne fél évet várni, hogy na akkor próbálkozzunk. Ha akkor se jönne össze, engem enne az ideg, hogy akkor biztos valami más van és akkor meg tuti nem kerülném el a laparoszkópiát. Nekem már nincs időm, türelmem, energiám. Gyereket akarok záros határidőn belül. Kép Most.

Sosi!
Nem tudok kikapcsolni, egyszerűen nem megy.ű

Zsazsóka??????????

Ildi!
Hőd hogy áll? Betegségnek már hírviője sincs, ugye?

Kamilla!
Várom ám a csuda görbéd!

Csakegy!
Nekem is hasonlóak a terveim a hónapban
- closty
- este ülőfürdő
- cicka, majd palástfű vagy mi
- elevit
- bor
Férjemnek
- ginseng
- bérescsepp (ez mondjuk ettől független)
Jó lenne az Aviva is, de itt Szegeden nem tudom van-é.

Ja és szexualitás. Kép

Sok sikert nekünk, mindannyiunknak! Kép

j.
Vendég

angel.Mondhatnam azt is hogy most vagyok itt eloszor,DE a betegkonyvemben meg bennevan a lanykori nevem es ha veletlen megnezik a kartotekat akkor racseszek.Remelem hogy nem orditik le a hajamat.Kép
mondtam a paromnak ha elkezdenek velem kotozkodni annyit mondok:
Dovidenja(viszlat), es sarkonfordulok.Aztan mejd megoldjuk maskep.Engem nem fognak megalazni annyi no elott.

Kép
monyoka

Junko,
OK, értem én! Kép Kép Főleg ezt a záros határidőt! Kép
Hát, ha valóban nincs mindig pé-d, és jelek is utalnak erre, akkor lehet, hogy helyénvaló a closty!
Én most már belevágok a HSG-be! Ha átjárható vagyok (hú de jó is lenne), akkor a lapartól sem leszek okosabb babásodás terén! Kép

Egy másik fórumról rémlik egy olyan topic, hogy aviva Szegeden... megnézzem?

angel37

Monyó,
sztem nincs erre idejük és energiájuk, hogy utánakutakodjanak...
de durva, hogy ilyen hozzáállástól kell tartanod! Kép (mintha nem azért lennének, hogy segítsenek...)

angel37

Hát nálunk a szex kilőveKép A férjemnél nem javul a helyzet... tényleg gáz lehet, mert tegnap bejelentette, hogy elmegy a dokihoz... Egyébként szerintetek ez mi lehet? Nem fáj neki, nem viszket, nem is érzékeny... de vándorló(!) piros foltok vannak rajta... szerintem gomba, de az szokott vándorolni? (ld. van, hogy több, van, hogy kevesebb, de máshol... )

Igazából azt se tudja, hová menjen ezzel... a bőrgyógyász legutóbb is csak Canestent adott rá aztán viszlát...
csakegysokadnick

Angyal!
Ha megtennéd, megköszönöm, most muszáj kicsit úgy csinálnom mintha dolgoznék.

Monyó!
Velem is szoktak ordítani orvosnál, mert én meg nem vagyok itt Szegeden bejelentkezve sehová. Úgy értem a háziorvosom Pest mellett van itt meg össze-vissza megyek midenkihez. Persze sose emlékszem hogy kinál voltam előzőleg és midig mindent otthon hagyok. A nevem is a TB kártyán a lánykori a személyimen a zasszony nevem van, így teljes kavar van lelet kiadáskor. Teljesen szét tudok csúszni.
De valahogy mindig bejutok mindenhová, Kitartás!

j.
Vendég

Angel: a nő egyébként nekem is kikötötte már most a telefonban, hoyg ne egyek savanyúságot és savanyú dolgokat... de ez azért nem egészen így van, mert a citromlé (a friss) pl. savas, de egyébként lúgosít, de ezen nem fogok vele összeveszniKép (ja... a bors savasít, a cayenne bors lúgosít stb.)
csakegysokadnick

Vándorló piros foltok??? Kép Passz...

Junko,
megtaláltam a topicot, de sajnos összvissz 10 hsz volt Kép Nem volt túl informatív. Vki ott azt írta, hogy ha 10 ember összejön, akkor a Lívia odautazik és megtartja a négyórás tanfolyamot.

angel37

hat igen angel,ez szomoruKépezen gondolkodtam tegnap,hogy nem felek a dokitol meg a vizsgalatoktol sem,csak epp ettol a torturatol.Normal esetben forditva kellene hogy legyen.
Ezt ugy tudod elkepzelni,hogy pl angolt tanulsz a suliba,es nagyon alapszinten beszeled.
namost igy kell mindent elintezned,angolul.mitmondjak nem egyszeru.
ezert volt nehez a doki kerdes is mert a jo dokik szerbek es hat nemtudok veluk beszelni.
ha mindenki betartana a torvenyt(hivatalos helyeken koteleseguk magyarul is tudni)akkor sokkal konyebb lenne az eletunk.

Kép
monyoka

Ilyeneket fog mondani a tanfolyamon is.
Az ecetes savanyúságokat kell kerülni (ecetes uborka, almapaprika). Meg a bolti "zöldüveges" ecetet.
A citrom viszont lúgosít, így van, és bármilyen fura az almaecet is lúgosít, ezért tud segíteni, ha nagyon közvetve is, a babásodásban! Kép
Én eszem amit akarok, mert soha nem tudnék gyümölcsön-zöldségen élni, és esténként benyomok egy pohát löttyöt kanálka almaecettel. Lelkiismeret ezzel megnyugtatva.Kép

angel37

Monyó,
Ez elég elszomorító Kép
Hátha megúszod a cirkuszt! Sztem bejeletkezel az új neveden, és hátha nem bolygatják a régi dolgokat.

angel37

csakegy.Piros foltok..hat az nem tul jo.
A ferjemnek meg viszketet tegnapelott,tegnap mar csak picit.
nekem ma mar nem viszket,es nem is faj.megszunt.lehet nem is gomba voltKép
szerintem csak allergias vagyok.
tudtok ajanlani valami jo intim mosakodot.Volt laktacydom de nalunk az nem kaphato.

Kép
monyoka

Monyó,
én is a lactacyd mosakodót használom, nem tudom melyik még jó... állítólag azok között is van olyan, amire vki allergiás lehet!

Néha ülj bele egy kamillás ülőfürdőbe.

angel37

angel,nekd most lesz majd HSG?jol emlekszem?

Kép
monyoka

Igen, jól tudod! Kép Ha megjött, utána!

angel37

sogornomnak is az volt.rogton utanna tehetbe esettKép

Kép
monyoka

A kamilla az szerintem szárít... nekem most az jött be, hogy LaPacho teával törölgettemKép Az antibakteriális is... a férjem is azt használja most... (állítólag ragyákra is műxikKép

Állatólag a joghurtba mártott és éjszakára felpakolt tampon is műxik... de én még nem próbáltam...

Ui: mi csak almaecettel főzünkKép (bioval természetesenKép)
csakegysokadnick

A visszaolvasás sikerült félig-meddig.Folyton fel kell állni a géptől,így elég nehéz összefüggéseimben olvasni.Elnézést,ha nem vagyok képben!
BOLDOG NÕNAPOT NEKÜNK!
Kép

Monyoka
Sajnos a határon túli magyarok helyzete mindenhol elborzasztó,és nagyon szégyenlem magamat magyarország(itt direkt írtam kisbetűvel) nevében is,hogy nem voltunk képesek megszavaszni a kettős állampolgárságot nektek.KépKépKépKépKépKép

Angyal
Az almaecetet én nem bírom legyűrniKépMost vettem Agnucaston cseppeket,hát attól is rókacsalád környékez!Én csak a fincsi édes italokat szeretemKép

Junko
Hajrá terv!KépJól hangzik,remélem a vége is happy lesz!!!!

Zsóka
Teszt?

Csakegy
Biztosan hasznos a AVIVA torna .Hajrá!Kép
Piros pötty valószínűleg gomba.mindenképp menjetek el vele a bőrgyógyászatra.A Canesten is jó,de két hét egy kenegetős kúra,azt tartsátok szem előtt.
Hőt most nem mérek,így nem tudom mennyiKép

Ildi
Merre tekeregsz?Kép

Tegnap annyira görcsölt a pocakom,hogy este a dráágm adott vénás Algopyrint.Attól jobb lett szerencsére.KépKépzeljétek el,reggel 7-től estig 8 db super tampont használtam el.Két órát bírt kb. 1.szegény férjemmel,egész úton a budikat kerestük,hogy tudjam cserélni a dugótKép
Érdekes,mert tegnap volt 4cn,és előtte inkább csak pecsételgettem.A closty lehet a bűnös?

KépKép

KépKép
okr

Okr: izé... nem lehet, hogy most majdnem összejött... és azért vérzel ennyire?

(életem egyik legcikibb szituja is hasonló árvízhez volt kapcsoltahó.... egyszer úgy véreztem anno, hogy a szüleimet kellett hívnom, hogy jöjjenek értem kocsival a belvárosba, mert nem tudtam hazamenni, mert még a nadrágom is átázottKép) (akkor az volt a baj, hogy órákon át csak ültem aztán hirtelen megindult... de ez már sok éve volt... akkoriban még tök normálisak voltak a menzeszeim... a bogyó óta viszont elég lightosak... igaz, 5-6 napig simán eltartanak)
csakegysokadnick

Ja... viszont ha jól tudom, az jó jel, ha ilyen erős...
csakegysokadnick

Sziaztok Lányok!

Megvagyunk mi is,csak hogy Apa elment dolgozni(és nem mostanában jön haza),kicsit zűrösebbek a napok és hát szó-mi-szó,nem tudlak benneteket követniKépKép...ami azért jó ám,mert csak pörögjön a topikKép!
De azért olvasó üzemmódban vagyok ám,nem menekültökKép!

Regina

Én is gratulálok,ügyik voltatok!
Kép

Csakegy

ÜdvKép...Bőr és nemibeteggondozó nincs felétek,Ott okosabbak...az tuti,hogy jót nem jelentek nem odavaló dolgokKép!

Monyóka

Mi lenne,ha füllentenél,és azt mondanéd(ha kiderül,hogy már jártál ott),hogy nem emlékeztél :D!
Egyébként ha viszket,az tuti vmi fertőzés,mindenképpen menjetek orvoshoz.Azért is,mert ha a gyulladás feljebb száll(esetleg tünetmentesen),akkor sajnos akár kismedencei gyulladás is lehet belőle,ami akár petevezeték elzáródáshoz vezethet.Ennek lehetnek ám a hai görcsök a jelei!!!Nem akarlak ijesztgetni,de ez komoly dolog,mindenképpen irány a doki!!!!

Angel

Nyomás már a dokihoz,lépjetek előrébbKép..
Almaecet...hmmm....Egyébként ezek hogy lugosítanak,Én tudom,túl tudományos vagyokKép,de vhogy nem tudom elékpzelni,hogy egy savas anyag lúgosítKépKép!

Junko

Édi vagy,hogy hiányolsz Kép!
Szt igenis indulj el az úton,ne várj csodákra!!!
Sajnos elég lelombozó,de minél idősebbek vagyunk,annál nagyobb az esélye,hogy nincs minden hónapban PÉ.És ha ezzen más is társul...Szóval csak azt szeretném modnai,hogy ne ússz az árral szemben!!!KépPLáne,ha záros határidőn belül babát akarszKépKép...Ne,nem akarok belemászni a dologba,csak nem értem,hogy miért ellenkezel ennyire a vizsgálatok és egyéb ellen...
Ja,tuti a prfilképed!Csak nem érdekeltséged van Vadasparkban???Kép

Kriszta

Na, jó a nagyi a háználKépKép.jaj,mi mennyit vitatkoztunk anyóssal emiatt,ráadául ő 1 évet vigyázott a fiamra...huh...Kép

Sosi

Bár már gondolom túl vagy rajta,de sajnálom,hogy nem sikerült,pedig a görbéd tankönyvi!!!KépKépÉs drukkolok a következő ciklushoz!!!Kép

Többieknek is megy a drukk!

Pusika lányok Kép!

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc: nem az számít, hogy a cuccos emésztés előtt savas-e, hanem hogy ha a szervezeted elégeti, akkor milyen...
csakegysokadnick

Kriszta,
Hű... ez kalandos lehetett Kép Kép
Üzleteljünk, nekem elég kevés a vérzésem! Kép

Az almaecet vízzel sztem olyan, mintha citromos víz lenne Kép Mondjuk nem teszek bele sokat.

Csakegy,
a joghurtos tampont már én is hallottam, de nagyon idegenkedem tőle.

A nagyon erős vérzés sztem nem jó.

angel37

CsakegyKép

Ühüm...de vhogy ezt sem tudom elképzelni....Lehet,ez szakmai ártalom...Kép

anyapoc

SZia Anyapoc!
Ma megyek! Kép
A savasítás-lúgosítás mechanizmusát én se látom, de az eredmény a lényeg! Csakegy-nek lehet igaza! Kép

angel37

Ja... akit érdekel a D vitamin kúrám további fejleményeKép

Megállapítottam, hoyg én tök másképp működök, mint kéne.

Este benyomtam a D vitamint. Namármost a neten azt olvastam, hogy a hőmérséklet ilyenkor néhány órán belül felmegy - a csúcs pedig 1 órán belül van. Hát én ezt tapasztaltam:

Kiindulási hő: 36,4
1/2 óra múlva: 36,3
1 óra múlva: 36,2
2 óra múlva: 36,1
3 óra múlva: 36,0

És ekkor laraktam a hőmérőt és elmentem aludniKép)))))

(a reggeli hőm mint a tegnapi... igaz, a D vitamin után a 3. nap szokott jönni az emelkedés...)
csakegysokadnick

Angel,Csakegy

Csináltak ilyen kísérletet a joghurttal,olvastam régen róla.De ez csak akkor jó,ha nagyon fel van borulva a hüvelyflóra!
Egyébként nem árt vigyázni,mert a túl lúgos közeg odabent uúgy gondokat okozhat a spermiumoknak!Barátnőmnek is ez volt abaja!Tehát csak scínján a lúgosító szerekkel!!!Kép

anyapoc

Kriszta!

Bizony emiatt a dec. 5 miatt én is szégyellem magam a mai napig.
A sok menziért nem tudom mi lehet a bűnös, nekem mindig elég kevéske.

Anyapoc!
Mert ezidági nem akartam elhinni, hogy valami bajunk van, de most már kénytelen vagyok.
Lehet simán nem tudok szembe nézni a problémákkal.

Kár hogy nem voltál, mert voltak ám itt izgi témák. Mellbimbó, méhszáj, meg valahogy az orrhegy is befigyelt. Kép

Sajnos nincs érdekeltségem a VP-ben. CSak szeretném ha lenne. A hétvégén voltunk is kint, hátha megláthatom a kisvidrákat, de elzavart egy jeges eső minket.
Egyébként annyira jófejek a vidrák, kedvenc állatom. Viszont volt helyette kölök hópárduc.
Mindenkinek ajánlom a szegedi vadasparkot, nagyon sokat fejlődik.

CSakegy!
Joghurtos tampon. ÁÁÁÁÁ

j.
Vendég

CsakegyKép

Nem mindig tudtam követni ugyan benneteket,de olvastam már erről a Dvitaminról náladKép..Ezt azért szeded,hogy magasabb legyen a hőd???

anyapoc

Angel

Szupi,akkor jó hogy megkérdeztem,mi? KépKépGondolom izgulsz...nagyon drukkolok!!!
Egy kis bíztatás:Kép

anyapoc

Anyapoc,
igen a hüvelyben nem jó a lúgosság, vagyis csak a gombának, mert az azt szereti!
De sztem a hüvely kémhatása inkább kivülről jövő hatásra változik meg...
De óvatosak leszünk! Kép Egy teáskanál egy nap! Kép

angel37

Anyapoc: nem, a PCO-m miattKép A belgyógyász ezzel már több PCO-s nőnek is rendbehozta a ciklusát és PÉ-t csinált... csak a görbém mindig felment amikor bevettem és most ezt próbálom tudományos alapokra helyezni és ezért figyelem a hőm a bevétele utánKép (a neten olvastam erről de én úgy látszik tök másképp működök...)
csakegysokadnick

Anyapoc,
izgulok hát! főleg, hogy kapok-e virágot a nunikámba! Kép Kép

Na viccen kívül, ma csak megbeszélni akarom, hogy pontosan hogy és mikor lesz a HSG, ill. prezentálom neki apa eredményét! Kép

angel37

Angel

A hüvely kémhatása attól függ,hogy benne élő tejsavtermelő baktériumok hogy vannak Kép..vagyis ha a hüvelyfólra felborul,ez lehet kivülről jövő hatás (lúgos szappan használata),de lehet ebelülről is,pl. hogy a bacik elpusztulnak egy hosszas antibiotikum kezelés miatt...egyiks sem jó.Igen, a gombának sajna kedvez...
De akkor minek is almaecet???KépKép

anyapoc

A lúgos szervezet a jó szervezetKépA rák és a gyulladások is a savas közeget szeretik, ezért jó a lúgosító étrend... ja és a gomba is akkor jön elő, ha savas az ember... a hüvely PH-ja meg szerintem ha minden más OK, magától is beáll a normális szintre... én is csak akkor gynoflorozok ha valami miatt felborult...
csakegysokadnick

Csakegy

Kép
Milyen jó,hogy az saját magunkról van szó,akkor mindig kivételek vagyunk...Kép
PCOKép...műtét?

anyapoc

Általánosságban valóban lúgos a szervezet,de a hüvelyben kifjezetten savas a pH,pont azért,hogy ne szaporodjanak el a kórokozók.Így a gomba se.A gomba pont savas közegben nem tud előjönni,mert egyik élő sejt sem szereti a savasságot...
Egyébként pedig igen,a hüvely beáll magától.Bár ha a hüvelyflóra tönkrement,nem árt besegíteni.De érdekes,a nőgyógyászok pl. nem mind szeretik a savasabb intim mosakodókat sem...

anyapoc

dehogyis... hozzám aztán nem fognak a dokik szikével stb. nyúlniKép))) majd szépen rendbehozom magam a belgyógyászom és kineziológusom segítségévelKép (akik meg azonnal műteni akarják a PCO-t azok elmehetnek a... a PCO szerintem egy alapvetően belgyógyászati problémaKép)
csakegysokadnick

Anyapoc: én arra hajtok, hogy magától beálljon a PHKép Ha az egész szervezet lúgos és jól működik, akkor ezzel nem is kéne foglalkozni... (mondjuk annyit igen, hogy én is Laktacydot használok mosdásnál.. de irrigálni pl. nem szeretek és nagyon ritkán szoktam)

(ja... nálam valszeg az inzulinrezisztencia okozza a gombákat és a hüvelyflóra felborulását)
csakegysokadnick

Anyapoc
De jó,hogy jöttél!Kép
Na ,én aztatat halottam,hogy minden kaja savasít,kivéve a zöldségeket.Persze ami melegházi,meg génmódosított,az is inkább a savas felé viszi a PH-t.
Egyébként sztem normál vegyes táplákozás mellett ezzel gond nem lehet.Ha meg felborul a szervezet sav-bázis háztartása,az úgyis az Intenzív th-a dolga rendbehozni.Mert csak bizonyos kismértékű kilengést tudunk önállóan tolerálni.
Javits ki ,ha tévednék!

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc,
igen így van, a döderlein baciktól szépen savas...
de a lúgos szappan kívülről jön, az antibio meg más dolog, mert kiirthat boldog-boldogtalan bacit, azt is akit nem kéne, így tejsav termelőt is.

A vérnek lúgosnak kell lennie, az aviván mondta a néni, hogy mennyi, asszem 7.4 a jó érték.

Na lehet, hogy ez így nem túl értelmes Kép Na mindegy én legalább kb. értem mit akarok mondani Kép

Ja, Csakegy,
egy gyors teszttel ott megnézik majd a savasságotokat! Kép
Mikor voltam, szinte senkinek se volt jó.

A hüvelygombák lúgra jönnek! Egyszer a fejembe vettem, hogy nekem az van, és ott helyben egy hüvelyváladék teszttel meg is nézte a doki, utána összehasonlítottuk egy színskálával, és akkor mondta, hogyha a lila szín (lúgos) felé tolódik, az kedvez a gombának. (Szerencsére nem lilultam Kép)

angel37

Kriszta,
igen! a zöldség lúgosít, meg gyömülcsök. A hús, kenyér, tészták savasítanak. Van róla egy kis "táblázatom".
25% sav-75% lúgra kellene egy étkezéskor törekedni, de ez nekem nem megy Kép és nem is erőltetem Kép

angel37

Hello lanyok!Nem voltam it egy oraig es ez ido alatt jo sok mindent osszeirtatok,alig gyozom olvasni.Mindenkinek kellemes napot kivanok.Monyoka,te hova valosi vagy?Azt hittem.en vagyok az egyeduli aki "kulfoldi".
scali9

Sziasztok! Csak gyors bekuksiztam!

Kriszti!!!! De jó, hogy jöttél!!! Azt hittem csak este fogsz jönni! Látod milyen jó hírre érkeztél!!!?? Képzeld, pont most rendezgettem el a kis vázácskámba a hóvirágot! Na mondjuk ezt nem a páromtól kaptam, hanem én szedtem (tudom védett növény!) Olyan jó, hogy jön a vasz!!! Kép Végre már nem csak ez a baba téma van a buksiban. Például a virágok: Ilyenkor kezdenek indulni és jön a sorrend és egész szeptemberig van virágom! Úgy imádom!!! Le is írom nektek a sorrendet szóval kezdődik a hóvirággal, aztán jön az ibolya, majd a gyöngyvirág, a tulipán, a valamilyen tűz....(nem jut eszembe a neve, mert őt annyira nem szeretem)ja de tudom: tűzliliom. Aztán jön a muskátli megindulásának a szezonja! Ekkor ő borul teljesen virába, meg a verbéna, ez peresze aztán egész szeptember-októberig gyönyörű csak ilyenkor indul be! na aztán a májvavirág jön. Hát az is valami fenomenális. Majd utóljára a minikrizatén (lila van nekem) De akkora bokor szokott lenni, és az egész pici virágocska (a darazsak meg dőzsölnek rajta). Szóval itt a tavvvvvasz!!! Jönnek sorba a gyönyörű virágocskák!!!
Na jó hosszú lettem, és nem írtam senkinek mi!??? Bocsi, majd jövök még . Csak végiggörgettem és megláttam a hóvirágot!!! Aztán elekezdtem írni!! Szóval itt a tavasz!!!! Boldogság és jókedv mindenkinek!!!! A picik meg majdcsak beköltöznek a pociba!! Tavasszal talán mi is megújulunk és könnyebben jönnek!
Na pusszancs mindenkinek
Vendég

CsakegyKép

Igen,én is azt szeretm,mert sokan félrekezelnek.Anno nekem is volt bajom,mnindig sok volt a foláysom és állandóan anttibiotikumot kaptam rá.Aztán elmentem egy másik dokihoz,aki megállapította,hogy semmi bajom,egyszerűen genetikailag ilyen vagyok.Azóta semmi bajomKép!
PCO:hát ennyire nem értek hozzá,csak egyik közeli ismerősmnek volt/van.Amikor babát szerettek volna,megműtötték és utána azonnal teherbe is esett.Pedig mensije sem volt,olyan durva volt neki...Minden esetre drukkolok,hogy sikerüljön kikúrálniKép!

Kriszta

PusszantásKép!
Az bizti,ha az ionháztartás felborul,az komoly dolog.Sokszor akár halálos is lehet,de ahhoz nagyon durva dolgoknak kell történni...Kép
Te hogy állsz???

Angel

Szupi,hogy nem lettél lilaKép!
Hát én sem tudnék úgy enni,hogy na most ebből ennyit,abból annyit... KépÉn már csak ilyen ősember típus vagyok,mikor mit kívánok,vagy mit sikerül azuramnak lenyilazniKépKép!
Amúgy értelmes volt,amit írtál...Kép
Igen,általában az egész szervezetre érvényes ez a pH,és mivel a belső állandóság(homeosztázis) fenntartásáért a vér felelős,az a mérvadó...Persze bizonyos helyeken nem árt a savasság...gyomor? KépKép

Anyapoc

anyapoc

SCALLLLLLLLLLI:foldim.Sirva fakadtamKép
en hajdukovosi vagyokKépel sem hiszem hogy ilyen kozel vagyunk egymashozKépnagyon orulok.
meg nem talalkoztam vajdasagival itt a neten.
hu gyorsan meselj.kihez jarsz dokihoz?merre laksz su-n?stb.
bocsi lanyok de most oromkodokKépKépKép

Kép
monyoka

Monyoka!Sabadkai vagyok,Sandorban lakom.Most a korhazba jarok a nogyogyaszhoz, dr.Sigmund Zorannak hivjak.Szeretem,mert alapos,nem durva,mindent elmagyaraz.Amig a noi diszpanzerba jartam,akkor Egeto Nora volt a dokim.O is jo,kedves,alapos,csak egy kicsit panikos.Es te?
scali9

Helló. csajok.

Hüvely helyzet.
Én úgy hallotam egyáltalán nem jó, ha intmi mosakodót használunk, mert az olyan bacikat is képes kitakarítani amit nem kéne. Így én nem is használok.

Ildi!
Csodajó amit írtál a virágokról. JÓ kedvem lett tőle,. főleg hogy 1-2 hónap mulva már nekem is lesz kertem! Hurrrrá!

Angyal!
Köszi az avivát. Azt hiszem erre most lusta leszek, hogy 10 embert összeszedjek. Lehet azért megveszem a könyvet, aztán ti majd elláttok tanácsokkal, ha valahol elakadok.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?