Sziaztok Lányok!
Megvagyunk mi is,csak hogy Apa elment dolgozni(és nem mostanában jön haza),kicsit zűrösebbek a napok és hát szó-mi-szó,nem tudlak benneteket követni
...ami azért jó ám,mert csak pörögjön a topik
!
De azért olvasó üzemmódban vagyok ám,nem menekültök
!
Regina
Én is gratulálok,ügyik voltatok!
Csakegy
Üdv
...Bőr és nemibeteggondozó nincs felétek,Ott okosabbak...az tuti,hogy jót nem jelentek nem odavaló dolgok
!
Monyóka
Mi lenne,ha füllentenél,és azt mondanéd(ha kiderül,hogy már jártál ott),hogy nem emlékeztél
!
Egyébként ha viszket,az tuti vmi fertőzés,mindenképpen menjetek orvoshoz.Azért is,mert ha a gyulladás feljebb száll(esetleg tünetmentesen),akkor sajnos akár kismedencei gyulladás is lehet belőle,ami akár petevezeték elzáródáshoz vezethet.Ennek lehetnek ám a hai görcsök a jelei!!!Nem akarlak ijesztgetni,de ez komoly dolog,mindenképpen irány a doki!!!!
Angel
Nyomás már a dokihoz,lépjetek előrébb
..
Almaecet...hmmm....Egyébként ezek hogy lugosítanak,Én tudom,túl tudományos vagyok
,de vhogy nem tudom elékpzelni,hogy egy savas anyag lúgosít
!
Junko
Édi vagy,hogy hiányolsz
!
Szt igenis indulj el az úton,ne várj csodákra!!!
Sajnos elég lelombozó,de minél idősebbek vagyunk,annál nagyobb az esélye,hogy nincs minden hónapban PÉ.És ha ezzen más is társul...Szóval csak azt szeretném modnai,hogy ne ússz az árral szemben!!!
PLáne,ha záros határidőn belül babát akarsz
...Ne,nem akarok belemászni a dologba,csak nem értem,hogy miért ellenkezel ennyire a vizsgálatok és egyéb ellen...
Ja,tuti a prfilképed!Csak nem érdekeltséged van Vadasparkban???
Kriszta
Na, jó a nagyi a háznál
.jaj,mi mennyit vitatkoztunk anyóssal emiatt,ráadául ő 1 évet vigyázott a fiamra...huh...
Sosi
Bár már gondolom túl vagy rajta,de sajnálom,hogy nem sikerült,pedig a görbéd tankönyvi!!!
És drukkolok a következő ciklushoz!!!
Többieknek is megy a drukk!
Pusika lányok
!
Anyapoc