Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy csomó márkát nem is ismerek, amiről írtok.Kép Szerencsére itt a nem márkás is minőség.
Kihez postázzak? Orsoly, Szöszi, Alena, Leone? Nekem mindegy. Azért akarom jövő héten feladni, mert legalább 2 hét mire odaér, de őszintén inkább 3.

LeoneKép

Jó volt a bál? Gyerkőc hogy bírta nélküled?

Ma fél 7-ig aludt a manó! Ez a tegnap 3/4 6 után felüdülés. Persze rá kellett mordulnom apukára, hogy ne kezdje el csikizni, mikor elkezdett 6 előtt mocorogni....nem értem magától miért nincs ennyi esze! Most persze megsértődött.Kép Remélem azért ma bevállalja Bercit amíg elmegyek vásárolni, gyerek nélkül azért könnyebb.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lányok Kép
Gondolom érdemes lenne Budapestre kérni a postázást, ha nem gond. Szöszinek úgyis tovább kell postázni, tehát ő kiesik. Leonehez meg eljuttatjuk szintén. Mit gondoltok? Orsi végül nem rendelt?

Alena

Kép
Kép
alena9

Egcsi es hol jarunk kiloban? gondolom azert keveset sem erdemes postazni....Kép amugy nekem majdnem a fele nyari, azert siman vannak mar azok isKép

igen, Pestre kene szerintem is, az talan egyszerubb. (hazabeszelunkKép
orsoly

Huhh.... rég jártam itt elnézést, a ruharendelésről is lemaradtam.

én a tesó(k)ra is gondolok, így inkább márkásat veszek. nem beszélve arról, hogy a mi ruháink eddig 3 ikerpárnál jártak a fiúkon kívül, és a minőségin tényleg semmi sem látszik, pedig jópárszor mosták már őket.

Egcsi Kép
szóval lehet még kérni? vagy majd a köv. körben?
nekem akárhogy jó.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm a báli drukkokat, ma este lesz. Tegnap Dana nem ébredt fel fél 2-ig, pedig máskor már 10-11 körül meg kell nyugtatni egyszer. Hátha ma is jól alszik majd!

Cat!Kép
Ez nem szégyen, csak véleménykülönbség. És még csak nem is nagy különbség, mert én is megnézem a minőséget, csak nem figyelem meg a márkát. Van aki azt mondja apukának, hogy hozd már ide légyszi a kék Nextes pólóját a gyereknek, én meg néha azt sem tudom, hogy az adott darab ami a kezemben van és 2 hónapja hordja Dana milyen márka, ha márkás egyáltalán. Én csak azt mondom, hogy a kis virágos piros pólót kérem. Kép Igen, gondolom igaz, hogy nem márkás ruhákból nehezebb jó minőségűt venni. De a vékony Prince Oliver bodykból sem szép látvány lesz fél év után. (Ez a márka jól láthatóan rá van írva a ruha hasára, azért tudomKép A HundM-ről meg még nem is hallottam, bár nem ismerem az OldNavy-t sem.) Az Early Days-ről meg azt tudom, hogy Angliában nem egy nagy márka, nagyon-nagyon olcsó is, nem úgy a Next, vagy a MotherCare saját ruhái. Egyébként vettem egyszer itthon a Tescoban egy olyan gyönyörű és tartós Tesco-s 3 részes plüss Misimackós kislányruhát!!! Na, én aztán ne kezdejek bele eszmefuttatásba, mert nem bírom abbahagyni...

Hurki!Kép
Ollóval?! Nem semmi! Meg is vághatta volna magát. Dana nem ilyen eleven. Hiányzik belőle ez a fiús vagányság. Azt hiszem nem is hiányolomKép, elég nyugodt gyereknek mondhatjuk, bár azért ő is megéri a pénzét!

Budapestre postázással egyet értek.

Egcsi!Kép
Igen, nálunk is tud apuka meggondolatlanságot csinálni, valahogy így működnek!Kép

Humi!Kép
Szépek a gyerkőcök! Krizsire külön figyelek mikor írsz róla, hiszen majdnem egy idősök Danával.

Puszi, Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Én sem tudom, hogy éppen milyen márkájú ruha van rajtuk, csak amikor megveszem akkor nézem meg. Sokan például idegenkednek a használt ruháktól, én például simán turizok nekik, és inkább azt adom rájuk mint a tescos, auschanos ócska minőségű ruhákat. Már befürödtem velük, és igazán nekem az a drága amit ki kell dobnom egy mosás után, nem az amit megveszek pl 5 ezerért, és utána eladom 2500-ért miután az enyémek hordták.KépKép A márkában engem sem az érdekel, hoyg a hasára legyen írva, hogy Next, hanem a minősége, színe, anyaga.
De látom azért hasonlóan gondolkozunk.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszi a képdicséretet, és hasonlóképpen nagyon aranyosak Humi kisfickói isKép!

Nem akartam én vitát váltani a márkás-nem márkás cuccal, de tény,hogy nem vagyunk egyformák. Azért valljuk be,hogy a GAP-es és kibolyhozódós minöség között is van ám átmenet...Erre gondoltam, jó minöségü,csak nem márkás...Én úgy vagyok vele, amig azt sem érdekli szoknya vagy nadrág van rajta Kép, olyan mindegy milyen márkájú a kisruhája a gyereknek. Majd ha már elég nagy lesz ahhoz, hogy értékelje, válogassa a ruháit, na akkor már több értelmét látom a márkának, addig inkább csak másnak szól. Ez az én véleményem, ahogy látom soknak más, én is leirtam, remélem nem baj...

Nem tudom, a GAP-es cuccokat hol készitik,majd egyszer megnézem, de itt nálunk már majdnem minden dolog Kinában készül, akár márkás, akár nem. Sajna alig van igazi amerikai vagy kanadai cucc a boltokban, teljesen mindegy hol vásárolunk...

Jaj,még tudnám folytatni, de mennem kell...

Remélem nincs harag azért,mert leirtamKép?

Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi!Kép
Én azt gondolom nincs harag, ez csak véleménycsere. Egyébként teljesen egyet értek.

Most pedig megyek altatni, aztán megyek a bálba!Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Barbi nem is azt mondtuk hogy a gap van meg a kinaiKép a gap amugy telleg draga, nekunk csak turt van beloleKép de ott van a megfizetheto next pl, gyonyoru es nagyon jo minosegu. vagy amiket most egcsi vesz, nagyon olcson, es jo minosegbenKép ja es mindent Kinaban csinalnak, persze, de nem mindegy hogy ki adja hozza a szabasmintat, az anyagot etcKép
orsoly

OrsiKép
Kérj, de már csak legközelebb küldöm.Kép Ez mindenkire vonatkozik!Kép

SzösziKép
Tele a postaládád!!!!!!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Leone, ennek az ollós elevenségnek én sem örültem, amúgy meg tök furi kettős szemlyiség lakozik Balázsban, egyszer rafkós vadmalac, másszor meg szelíd bújós.
Nekünk az első márkás cuccot képzeljétek apukája vette és hozta nagy büszkén, egyedül vásárolta! Annyira meglepődtem. de nagyon jól állt neki és a méretet is eltalálta.
Cat hol adod el a ruhákat?
Erika
lányok már mindjárt taliiii Kép
hurki

sziasztok, igérem utoljára irok ruha ügyben.
Azt hiszem rájöttem miért nem értettem én ezt a nagy márkaörületet...
Azt irjátok, otthon ami nem márkás nem jóminöségü, igaz?
Na, ez az ,ami itt nem igy van...

Itt a nem márkás, vagy nem felkapott márkás cuccok is ugyanolyan jó minöségüek,mint azok a hiresek. Csak harmad annyiba kerülnek.
Szóval azt hiszem én tévedtem,mert ezt nem vettem számitásba, ha otthon nincs ilyen lehetöség,hogy márka nélkül is jó minöségüt venni.
Bocs mégegyszer, nem akartam én itt ennyire belebonyolódni.

Nekünk egy NEXT-es pulcsink van (ez UK márka, nem??), és ettöl függetlenül minden ruhát hord Dani is, és már tovább is adtuk,mert olyan jó állapotban vannak.

Na,megyek,nálunk most kezdödik a nap...
Leone,milyen volt a bál??

Barbi

Kép
Kép
barbi

LeoneKép SzösziKép

Válaszoljatok már a mailek-re légyszi!!!!!
Tudnom kell, küldjem-e a cuccokat vagy nem tetszik, vagy valamit szóljatok az ügyben!!!!!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Barbi Kép
Ezt akartam pont írni, hogy itthon az a baj, hogy nincs átmenet, ami a ruhák minőségét illeti. Vagy veszel ismert márkát, és annak bízhatsz a minőségében, vagy marad az olcsó de silány minőség. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Én is úgy vagyok, mint Orsoly Kép vagy Cat Kép, hogy inkább turizok márkásat, mert az még mindig nagyon jó állapotban van, és szép marad több mosás után is. Viszont nem is kell érte olyan sokat fizetni.

Reditke Kép
Egyben vagy még?

Leone Kép
Milyen volt a bál?

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Sziasztok Ilduci küldte ezt a fotót, jól vannak, kiengedték őket a kórházból. Olivér tüdőgyuszit kapott, Ilduci is fertőzést, de végre otthon lehetnek. Csak tejcsi kevés, sok volt a stressz, me amúgy is antibiót szed így marad a tápi. Esznek alszanak mint a nagykönyvben Kép
Kép
hurki

Antireklám következik. Kaptunk egy doboz feledhetetlen érzést ígérő zöld füdőzselét. Por, beleszórod a vízbe és idővel megdagad. A dobozban van semlegesítő is, ha le akarnád engedni a vizet a lefolyón. Ma kipróbáltuk. Feledhetetlen érzés volt a szitával kimeregetni a kádból egy órán keresztül a trutyit, nem semlegesedett az semmit se, és ha nem akarjuk dugulás miatt szétverni a fürdőszobát elő kellett szedjem a szűrőimet...ha hasonló élményre vágytok vegyetek Joe's jelly kids fürdőzselét Kép
hurki

HurkiKép

Köszi a tájékoztatást Ilduciról és a fürdőzseléről.Kép
A picik nagyon édesek!Kép

Lányok!

Aki szeretne a következő csomagban kapni valamit, az már küldheti a listát! Mennyiség, méret, esetleges márkakikötést jelezni! Jövő héten adom fel az első csomit és talán egy hónap múlva a másodikat. Így legalább lesz időm nézelődni, gyüjtögetni, mert minden héten más cuccok vannak a boltokban.
E-mail cím a profilomban.

Megyek, mert az én kópé fiam ma sem hajlandó 2O percnél többet aludni.És persze itt van a két "lányom" is, de szerencsére ők alszanak.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi,
Köszi a ruci beszerzési lehetőséget.Kép Sűrű hétvégénk volt, mert Krizsi kiesett a kiságyból, így rohangáltunk vele az ügyeletre. Szerencsére semmi komoly baja nem lett, de így nem tudtam még megnézni mit szeretnék. Nekem amúgy sem sűrgős, majd a következő csomaghoz csatlakozunk.
A vám-infót holnap (azaz mostmár ma) felhívom és megkérdezem az értékhatárt.

Leone,
Milyen volt a bál? Én is mindig jobban átolvasom amit Danáról írsz, mivel tényleg pár nap van csak köztük Krizsivel.

Ruci márkák: Én is márkahű vagyok, de nem egy adott márkához. Ritkán veszek noname cuccot, mert én is ráfáztam már egy párszor. No meg mióta megszületett Marci, azóta inkább még jobb cuccokat vásárolok Krizsinek, hogy jó állapotban örökölhesse tőle a kicsi. Viszont méreg drága rucikat nem veszek meg újonnan. Cat, a tescos cuccok tényleg nem nagy számok, viszont nekünk elég sok jó minőségű, Auchan-ös, francia gyártmányú rucink van. Bár ahogy mostanában elnéztem a választékukat egyre kevesebb ilyet árulnak. Amúgy én többnyire a Neten lövök márkás (főleg gap, old navy, next, mexx, st.bernard, oshkosh) rucikat.

Hurki,
Ez a fürdősó nem semmi. Hogy lehet ilyet eladni?! Kép

Pusza,
Humi
humi

Humi:
Jaj, ti szegények! Nekem is ez a rémálmom, hogy Berci úgy elesik, leesik, nekimegy stb. hogy orvoshoz kell vinni. Néha az idegeimen táncol, amikor az ágyon rohangál és centikre a szélétől áll meg. Már többször majdnem megállt a szívverésem az ilyen dolgai miatt.
Köszi, hogy felhívod a vámosokat! Reméljük a legjobbakat!

SzösziKép
Jelentkezz!!!!!!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, Kép
Megkérdeztem a vámosokat. 45 EU a hivatalos értékhatár postai csomag esetén, már amennyiben ajándékról van szó; de.... Ami nem új (és amin nincs rajta a bolti árcédula, ill. papír címke az már nem új!), annak gyakorlatilag nem nagyon van értéke. A másik, hogy értéknyilatkozatot kell tenni feladáskor és rád van bízva, hogy mit írsz rá... Amit kikövetkeztettem abból amit mondtak (mert persze ők nem adhatnak tippeket): Gyakorlatilag szinte bármennyit be lehet küldeni ésszerű határokon belül vámmentesen, ha ráírod hogy "ajándék", nem beárazott a cuccok egy része és 45 EU alatti az értéknyilatkozat.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok bocsi hogy ide irok de tanácstalan vagyok és szeretném a segitségeteket kérni lehett hogy Cateye még emlékszik is rámKép
Következő a próblémám már 6napja késik 1hete hányigerem van csináltam tesztet pénteken meg ma is de csak 1csikos lett fekhivtam a nögyógyit azt mondta várjak még 1 hetet és ha mindig semmi mennyek elhozzá és megnézz uhval és többet tudmondani.
néha fáj a hasam késik ami nálam nemszokot lenni szerintetek mitöl lehett még
Köszike a válaszal és bocsi ha zavartalak titteket.
Ildiko a ma megint megjöttbölKép
ildikoo5

Sziasztok ruha business baby-kKép
Vicces olvasgatni hogy belendült a topik, amióta "vásárlás-szag"-ot érezni Kép Kép

IlduciKép
Édesek a manók, bár elég pici a képKép

HurkiKép
FürdősóKép Utálom az ilyen sziszifuszi munkát.

HumiKép
Ágyról leesés. Sírt nagyon vagy inkább gyanúsan csendben volt? Vagy miért szaladtatok ügyeletre biztonságból?

AlenaKép
Köszi az érdeklődést. mÉG EGYBEN. mOST JÖVÖK CTG+DOKI.
Arni szerint tankönyvszerű, gyönyörű az előkészület odalenn és odabenn Kép
2-2-2 a méhszáj, elöl, puha, baba totál kilövésre készen Kép Kép
Szerinte ma-holnap és gyors szülés lesz. Amen!!!!
Azt mondta, ha fájásokat érzek azonnal kocsiba, nem zuhanyzik, nem gondolkodik, mert nagyon olyan a cuccKép, hogy nem szabad szarakodni.
Hát, legyen igaza.

Na pihenek egyet.
Edit 39+3

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Ez már nagyon izgi!KépKép Te se gondoltad volna, hogy eddig húzod, mi?

HumiKép
Hogy esett ki az ágyból? Szerencse, hogy nincs semmi baja!!!!

EgcsiKép
Összeszedem a héten, hogy mit kérnék, és elküldöm mailben. Köszönöm.

Cat

Cat
Kép
cateye

Reditke Kép

te megint beelozöl, ejnye Kép
Gyors, szép szulést kívánok neked Kép

Kriszta
40+0
soraya

Kriszta, Edit Kép
nem semmi, hogy méjszájproblémákkal lassan el kell kezdeni KIimátkozni belőletek a gyerekeket Kép Kép

Edit Kép
mindent bele Kép most már akkor tényleg csak pár nap Kép

Tali akkor 2 hét múlva vasárnap?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ReditkeKép
Ez nagyon jól hangzik!Kép Legyen a dokinak igaza!Kép

HumiKép
Nagyon köszi!Kép
Lányok! Nem lesz cédula a ruhákon!!!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ReditkeKép
Húú, de belehúztál!!!
Nagyon izgalmas! Akkor mostantól kezdve Te is kilövésre készen állsz??

SorayaKép
Nálatok? Csak szépen komótosan?

Stella
34+4

Kép
stella9

Orsi Kép
hát ez az!!! Kép túlhordásra nem is készultem :p

Stella Kép
nem tudom nálam mi újság, szerdán megyek legközelebb. Múlt héten mondták h felszedodött a méhnyak, méhszáj 2 centire nyitva..és hogy hamarosan megszulök. Na ehhez képest Kép
Nálad mi a helyzet?

Kriszta
40+0
soraya

KrisztaKép
Biztosan nagyon jó helye van a babócának odabent azért nem siet.Kép
Attól függ náluk mi számít "hamaros"-nak.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Képzeljétek, lesmárolták a fiamat!Kép Ült a kis hintaszékében, a kislány odament és már csattant is a csók! Még meg is ijedtem, mert Berci képes rá, hogy megharapja az orrát.

SzösziKép
Beszédem van veled!!!!!!Kép Nézd már meg a levélkéidet!!!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EgcsiKép
Megneztem, irtam !
szoszi

Sziasztok!

Nem tudtam jönni egy ideje, megfáztam, én már tavaszhoz öltöztem egy jó pár napja Kép, elég sz*r, de kibírom, a múltkori üzim meg jól elszállt, remélem ez nem fog, mert marha pipa voltam. Kép.

Egcsi Kép nem vagy semmi a ruhabeszerzéseket illetően, esetleg egy későbbi alkalommal mi is beszállhatnánk? A nyári ruhácskákig még van egy kis idő Kép.
A kisfiad egy Adonisz lesz, készülj akkor, ha már most ilyen kapós Kép.

Soraya Kép Editke Kép hihetetlen, hogy meddig bennmaradtak a gyerkőcök, most már tényleg a finisben vagytok! Élményteli szülést mindkettőtöknek!

Stella Kép klassz, hogy így bírod a fiúkkal, remélem még ők is maradnak egy kicsit, bár már biztosan nagyon nehéz lehet velük. Én mostanában kezdek "rosszul" aludni, egyre kényelmetlenebb. Pedig hol van még a vége?! Kép

Alena Kép én is csak nagyon ritkán érzem a mocorgást, és leginkább csak akkor, ha odafigyelek, én sokkal egyértelműbb jelekre készültem, biztosan ez a baj Kép. Mi holnap megyünk 18 hetes UH-ra, az afp is jó lett, a múltheti terhesgondozáson is minden rendben volt.

Nem tudok most többet írni, szerintem megint hőemelkedésem van.

Meg is akartam kérdezni, hogy ugye ne aggódjam nagyon agyon magam a megfázás miatt? Homeós cuccokat szedek, meg infra lámpázok, de mást nem. Meg a szokásos vitamin, gyümölcs, folyadék. A hőemelkedés ugye nem árt a babának?

Puszi Mindenkinek!

Noémi és Dani baba
18+4
Vendég

Sziasztok!

Soraya, Editke,
Hát ezek a gyerkőcök sokkal jobban érzik magukat odabent. Nem is csodálom, hogy ilyen időben nem sietnek kifelé. Azért megy a drukk, hogy tényleg gyors és könnyű szülés legyen a vége.

Editke, Cat,
Krizsi átmászott a rácson és úgy esett ki az ágyból. Szóval elég magasról, ráadásul fejre pottyant. Aztán nem sokkal utána hányt is, így eléggé agyrázkódás gyanúsnak tünt és hőemelkedése is lett; ezért vittük dokihoz.
Így esett ki. Ez egy hónapja készült. Akkor még sok-sok irgumburgumot kapott érte, de úgy tűnik nem volt elég hatásos. Remélem többször nem próbálkozik. Nálatok még nem próbálkoznak ilyesmivel a srácok?
Kép

Egcsi,
Hát, Krizsi egy kis kamikáze. Semmi veszélyérzete nincs. Már tudom mi vár rám mert szerintem olyan lesz, mint a bátyja aki 10 évesen óriási hisztit vágott le itthon, mert nem engedtük vitorlázó repülőzni.
Nocsak elérte az első szerelem a kisfiad! Sosem lehet elég korán kezdeni. Kép

Pusza,
Humi
humi

HumiKép
Miért nem szerelitek le a rácsot? Bercinek sincs semmi veszélyérzete. ráadásul állandóan villanyt akar szerelni...

NoémiKép
Persze, hogy beszállhatsz.KépJobbulást.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Reditke topiktársa vagyok a 2004. öszi babáktól és egy jó hírt jöttem megosztani veletek:

"Rendessy Milán a ma reggeli gyorssal érkezett 6.37-kor. Nagyon gyönyörü, nagyon boldogok vagyunk. Itt szszókál mellettem. 3400 g, 55 cm. Én is szuperül."

Itt is gratulálok Nektek EditKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Jajj de jó, minden úgy volt, ahogy Reditke szerette volna!KépKépKép Sok boldogságot a kis manóhoz!

Cat

Cat
Kép
cateye

Reditke család Kép
Nagy-nagy gratu a reggeli gyorshoz (ezekszerint arrafelé nem volt hóakadály Kép )
Minden szépet és jót nektek!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

ReditkeKép
Gratulálok Milán babához! Ez tényleg gyorsan ment!!!

NoémiKép
Ha megtalálod a megfelelő pózokat, akkor jobban fogsz majd aludni. Idő kell mire hozzászokik az ember, hogy nem fekhet se hason, se hanyadt. Én is rendesen kipárnázom magam, és úgy-ahogy aludni is tudok.
Kúráld ki magad a megfázásból! Jobbulást!

SorayaKép
Én is holnap megyek a dokihoz. Majd kiderül.
Néha azért már szeretném, ha elindulna valami, bár tudom, hogy még jobb nekik odebennt!

A képek nagyon édesek a gyerkőcökről!!!
Stella
34+5

Kép
stella9

Reditke Kép
gratulálok!!!!! Isten hozta Milán babát, legyetek vele nagyon boldogok Kép

Hogy ez a no mindig beeloz engem Kép

Kriszta
40+1 Kép
soraya

ReditkeKép

Hatalmas gratuláció!Kép

SorayaKép
Azért most már neked se sok van hátra.Kép

SzösziKép
A postaládád utál engem!Kép Eddig csak a fényképes leveleimet köpködte vissza, most már a simát is.Kép Megpróbálom eltalálni az izlésedet, ha valami nem jó, bocsi.Kép Add el, talán van a családban, barátok közt potenciális kereslet. Tényleg bocsi, de annyit próbáltam. Rövidgatyó+póló Ok.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reditke Kép
Gratulálok a gyors szüléshez és persze Milán babához! Minden jót kívánunk az egész családnak.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

ReditkeKép
Szívből gratulálok, boldogságot, egészséget és minden jót kívánok!
Lujza
lujza

Lujza Kép
Mi van veletek? Voltál dokinál?

Kép
Kép
alena9

SzösziKép
Ha Szatmárba megy a cuccod az neked jobb?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Reditke Kép
Szívből gratulálunk Milán babához! Várjuk az élménybeszámolót! Férjem Tamás is üdvözli a kétszeres kismamát és kispapát!

Soraya Kép most már ti jöttök, akkor kívánok megint így este 11 körül hasonló jókat, mint tegnap, hátha holnap reggel a te üzidet másolja majd ide valaki Kép.

Egcsi Kép köszönöm szépen előre is Kép

Stella Kép igyekszem megtalálni a pózokat, párnám már van jobbról is meg balról is vagy 2 hete, de gyorsan megunom a pózokat Kép. Kúrálom magam Kép
Már nagyon izgi lehet nektek várni a fiúkat, de áprilisig jó lenne, ha benn maradnának, nem?

Lujza Kép tényleg, voltál UH-on? Rosszullét?

Alena Kép te hogy vagy?

Lányok Kép ma voltunk genetikai UH-on, találtak a babóca fejében bal oldalon egy 5x4 mm-es cisztát. Mondta a szonográfus, hogy ez fel szokott szívódni a 30. hétig, de tutira nem jó, hogy ott van. Visszarendelt 3 hét múlvára kontrollra. Volt valakinek hasonló már? Kicsit kétségbe estünk, de csak holnap este tudom felhívni a dokim. Különben szépen nő a baba, olyan ficánka, hogy alig bírta lemérni a lemérendőket Kép.

Fülem javul, már csak az orrom kellene kicserélni

Puszi
Noémi és Danibaba
18+5
Vendég

Kép
Boldog NőnapotKép
Ildikó a ma megint megjöttböl
ildikoo5

Sziasztok!

Editke,
Nagyon nagy gratula Milán babához! Ezek aztán az ideális méretek. Kép

Egcsi,
Nincs kész a beltéri lépcsőnk és Krizsi szobája az emeleten van, az ajtókat meg már ki tudja nyitni. Nem merjük leszedni a rácsokat az ágyról, mert félünk, hogy kisétál és legurul a lépcsőn. Elvileg ápr. végére kész a lépcső, addig kellene kihúzni újabb kiesés nélkül.

Stella,
Biztos nehéz lehet már így a vége felé, na de a picurok mindent megérnek. Már csak pár hét, gondolj arra!

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!

Kicsit rég nem adtam életjelet!
Mindnkitől ezer bocs!

VAgyunk,élünk!És még jól is avgyunk ráadásulKép

Hanga jól elmúlt már egyéves lenni.Igazán nagylány.Tökre mindent megért.Kilenc és félhónaposan elindult és azóta is csak megy,vagyis rohan,meg hülyül,meg tündérkedik,meg pszihozza az anyját!

Én meg november óta dolgozom.Itthon.Anyu nyugdíjas lett,így délelőtt ő HAngázik én meg vonalazokKép.

Minden pocaklakóért izgulok, meg gyors szép szüléseket!
meg mindenkit puszilok!!!

(az a helyzet,hoyg nagyon kevés időm van netezni,mert ha nem húzom a vonalakat,akkor rohanok a kislányomhoz,de néha kukkolok itt,csak már írni nem tudok!De megpróbálok!no tényleg pusszancccs!!!!)
Íme Hanga:
Kép
Kép
no meg én (és HAnga),csak,hogy lássatokKép
Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Reditke!
Én is gratulálok!!!Sok boldogságot,egészséget,átaludt éjszakát és tejecskét Kívánok!!!!!

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na ha jövök,akkor meg háromszor!Kép
Lemaradt!

Így utólag!:
CAt!Szöszi!Köszönöm a hiányolást és a lecseszédta!NAgyon jól esett!!!Komolyan!És azóta ezerszeresen próbálok ideérni!Hát ennyire sikerült,hmmmm?

És Cat!Köszi a gyors válaszokat Cicnek.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?