Sziasztok!
Nem tudtam jönni egy ideje, megfáztam, én már tavaszhoz öltöztem egy jó pár napja
, elég sz*r, de kibírom, a múltkori üzim meg jól elszállt, remélem ez nem fog, mert marha pipa voltam.
.
Egcsi
nem vagy semmi a ruhabeszerzéseket illetően, esetleg egy későbbi alkalommal mi is beszállhatnánk? A nyári ruhácskákig még van egy kis idő
.
A kisfiad egy Adonisz lesz, készülj akkor, ha már most ilyen kapós
.
Soraya
Editke
hihetetlen, hogy meddig bennmaradtak a gyerkőcök, most már tényleg a finisben vagytok! Élményteli szülést mindkettőtöknek!
Stella
klassz, hogy így bírod a fiúkkal, remélem még ők is maradnak egy kicsit, bár már biztosan nagyon nehéz lehet velük. Én mostanában kezdek "rosszul" aludni, egyre kényelmetlenebb. Pedig hol van még a vége?!
Alena
én is csak nagyon ritkán érzem a mocorgást, és leginkább csak akkor, ha odafigyelek, én sokkal egyértelműbb jelekre készültem, biztosan ez a baj
. Mi holnap megyünk 18 hetes UH-ra, az afp is jó lett, a múltheti terhesgondozáson is minden rendben volt.
Nem tudok most többet írni, szerintem megint hőemelkedésem van.
Meg is akartam kérdezni, hogy ugye ne aggódjam nagyon agyon magam a megfázás miatt? Homeós cuccokat szedek, meg infra lámpázok, de mást nem. Meg a szokásos vitamin, gyümölcs, folyadék. A hőemelkedés ugye nem árt a babának?
Puszi Mindenkinek!
Noémi és Dani baba
18+4