Új privát üzeneted érkezett!

Borsi!

Jó utat és vigyázz magadra!!!
Igyekszünk minél jobb hírekkel várni!

Még egyszer jó utat!!!

Tiko

tiko

Tiko!
Az idő förtelem, imádom a telet, de valahogy a márciusi havazás már nekem sem ok. Kép
Nagyimnál voltunk és ott úgy esett, hogy mire elsörürtük az udvaron lehetett előlről kezdeni.

Igen nekem pénteken volt a 14. napom szóval már biztos megvolt a pé-m. Nekem azért majd egy héttel előbb megjött mint neked és nekem amúgy is csak 25 napos a ciklusom.

Kiscsillag!
Értettem lóherét kiosztottam. Kép
Nekem a 2. lombikom kezdődött pontosan március 13-án apukám szülinapja azt gondoltam meghozza nekem a szerencsét nem így lett, de remélem neked meghozza. Kép

Mka!
Nem veszlek ki a táblából. Én megértem az elhatározásotokat én is ezt teszem tavaly szeptember óta annyi hogy a babanetet nem hagytam itt, de engem ez nem zavar el tudtam magamtól engedni a baba témát. Viszont néha nézzél be hogy hogy sikerül másfelé nézni, várni fogunk vissza és nagyon remélem egyszercsak te is boldog hírrel jössz felénk. Vigyázz nagyon magatokra és tényleg gyere néha vissza. Bár úgy gondolom Te is oly rég óta a csapat tagja vagy, hogy mindig vissza fog húzni a szíved.

Byby!
Veletek mi a helyzet?
Az én páromnál se csináltak soha hormonnézést. Se az andrológus ahova háromnegyed évig jártunk se a Kaáli.

Borsi!
Remélem időben el tudott indulni a géped ebbe a nagyon szuper időben.
Jó utat és várjunk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Orsi!
Neked akkor egyenlőre kivehetem a kistesó projektet?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!! Kép

Borsi! Kép
Már nem "találkozunk" de nagyon jó utat, és ott tartózkodást kívánok Neked!!!!

Kavicska! Kép
Köszönöm a gratulációt! Kép Drukkolok, hogy sikeres legyen Nektek a március!!!

Zsebi! Kép
Így utólag, nagyon drukkolok, hogy célba érjenek a kiskatonák!!!!!!

Baby! Kép
A páromtól az andrológus vett vért. Azért kellett odamennünk, mert a kórházban vett minta alapján nem volt jó a spermaszám.
A papírján a következő adat szerepel:
testosterone 3,64 ng/ml (ref.érték: 2,8 - 8)
A doki erre úgy döntött, hogy az alsó érték közelében van, tehán növelni kellene.
Ezen kívül az alacsony spermaszám volt még a baj ( 7 mill/ml, 30 % jó, célirányos, 30 % kp jól 40% alig, mozdulatlan). Nos nekünk ezzel az eredménnel sikerült! Kép
Remélem segítettem Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Zsebi!

HÁt nálunk is iszonyat nagy hó esett és még esik is, de nincs hideg szerencsére. Voltunk lent a kutyával, ő nagyon élvezte.

Na erre nem emlékeztem, hogy neked mennyivel előbb jött a miku. Akkor neked lassan lehet drukkolni, hogy kerüljön el jó messzire. HÁtha a március lesz a szerencse hónapod!!!

Ezek szerint csak akkor csinálnak a férfiaknál hormon vizsgálatot, ha nincsenek rendben a kiskatonák száma?

Tiko

tiko

Lányok! Kép

Akiket érdekel egy Gólyahíres örökbefogadás sztori, vagy csak szimplán egy jól megcsinált, megható dokumentumfilm egy újszülött sorsáról, az nézze ma este a Hír TV-t 9.35-től!

Norka (25+2)
s_norka

Tiko!
Hát ez sem igaz szeritnem, mert a páromnak nincs rendben a kiskatona állománya és mégse jutott senkinek eszébe, hogy nézzen hormont.
Elvileg márc 14-én nem kéne megjönnie. Kép

Nori!
Melyik adón lesz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, én nem tudom, csak azt, hogy a Hír TV nálunk a 13-as csatorna... Kép

(Kábel, műhold, kinek mi)
s_norka

Nori!
Jaaaaa most látoma HÍr TV-t kell nézni, jó már olvasni sem tudok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát ez érdekes, pedig már máshol is olvastam, hogy férfinak csináltak hormon vizsgálatot. Akkor nem értem, hogy mitől függ.

Nagyon drukkolok, hogy 14-e körül még csak a közeledben se legyen a jó öreg miku bácsi, az már mindjárt itt van!!!
Mennyivel előtte szoktál barnázni kezdeni?

Egyébként sokan vannak úgy, mint te, hogy ha mondjuk 2 lombik nem sikerül, akkor nem mennek egyből a harmadikra? Miért vártok? Féltek az esetleges újabb csalódástól? Ne haragudj, hogy ilyent kérdezek, csak nekem fura, én most úgy érzem, hogy amint lehet megyek.

Tiko

tiko

Tiko!
Nem tudom én se ezt a féfi hormont ha megyek konzultáciróa a Kaáliba megkérdezem érdemes-e megcsináltatni. Kép
A mensi előtt egy nappal szoktam normál esetben barnázni, de volt már máshogy is. Kép

Hát ez szerintem mindenkinél változó, hogy mennyit hagy ki egy-egy sikertelenség után. Van akinél a pénzcárca is határt szab, nekem elsősorban nem ez az "akadály" lelkileg én egyszerűen egy egy sikertelen lombik után azt érzem hogy semmi értelme az egésznek nekem soha nem fog sikerülni, hiszen most itt voltak szépek voltak és mégsem. Nekem egy hosszabb idő kell hogy újra bizzak ebbe az egész eljárásban és valóban akkor még félek az újabb csalódástól. Annak meg nem látom értelmét hogy nekivágok úgy hogy már az elején nem bízom az egészben. Én inkább várok míg a lelkem ismét toppon lesz és kész leszek elviselni a szurikat a dokikat és úgy ezt az egész procedurát. A másik hátulütője nekem lelkileg hogy ahogy fogy a lehetőség egyre nehezebb a tudat hogy ha ez se sikerülne akkor már csak egy lehetőség marad, nekünk nincs annyi pénzünk hogy egy hatodikat finanszírozzunk.

Szóval az én fejemben ilyenek kavarognak. De ez tényleg mindenkinél más nézd Wish-t ő például egy az egybe lenyomja egymás után az ötöt, az ő véleénye szerint ez így van jól. Ezt mindenki maga érzi, hogy mikor jött el az idő a következőre.

Az első csalódás után én is alig vártam a masodikat, de ügye ott meg kellett várni a három hónapot közbe jött a karácsony és év elején még a lapart is bevállaltam és utána kellett picit pihizni, így lett hogy október végétől eltelt az idő márciusig. Aztán voltam ugyanabban az évben szeptemberben és most most várom majd valakmikor a 4-et.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Borsókás!
Bár már valószinőleg nem olvasod indulás előtt, azért leirom. Nálunk is kellett a páromnak szedni az andriolt, s mint a többiek is irták, tesztoszteront tartalmaz. De van más mellék hatása is hizlal, nem is kicsit. Ráadásul nálunk a párom eredményén semmit sem javitott.

Mi most jöttünk meg a 3 napos wellness hétvégéről, nagyon jó volt.

Jó lenne, ha tudna valaki tanácsot adni, mert a dokimat 1 hete nem tudom elérni. A lombik előtt a 20. napon kellene mennem progeszteron szint nézésre, hogy normális ciklus e és a 21. napon kezdhetem e a suprefactot. De a 20. nap március 15.-re esik és dolgozom, ők pedig (ha vannak )akkor csak déleleőtt. Szerintetek nem gáz, ha csak a 21. napon megyek? Délutánra ugyis megvan az eredmény, s akkor még mindig elkezdhetem.
sithonia

Zsebi!

Köszi, hogy ezt megosztottad velem! Egyenlőre én is úgy gondolkodom, mint Wish, de persze ez még változhat.

Nekem a következő ha minden igaz májusban lesz, mert áprilisban csak a felkészülés kezdődik. Persze megint abban a hónapban, amikor nagyon sok dolgom van. Az év 2 legrosszabb hónapja nekem a január és a május. De ez van, nem akarok kihagyni, próbálok előre dolgozni, bár eddig még nem sikerült. Kép

Tiko

tiko

Sithonia

A párodnak mennyi ideig kellett szednie andriol tablettát, mert nagyon úgy fest a dolog, hogy az én páromnak is azt kell szednie?
rzsuzsika

Rzsuszi! Kép
A párom most beszedett egy dobozzal (60 db), és mondta a dokija, hogy ne hagyja abba, mert akkor ninc értelme, úgyhogy holnap megvesszük az újabb 60 db-ot. Az első adagot elvileg napi 2×, mostantól napi 1×.
miért kell szednie a párodnak?
Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka

Azospermiája van a páromnak és herebiopsziát fognak nála csinálni, a jobb eredmény reményében kellene szednie ezt a gyógyszert.
Volt a párodnál valami mellékhatása ennek a gyógyszernek?
rzsuzsika

Szépséges szép Kép-ot mindenkinek!! Kép

Zsebikém Kép
Köszönöm szépen a lóherét! Kép Az én páromnak is csináltattak hormont a Kaáliban, rögtön az enyém után. Szerencsére neki is minden jó lett! Még vicceltem is vele, hogy a 3. napon van?? Kép

Borsi Kép
Remélem rendben megérkeztél! Kép Akkor ahogy megbeszéltük. Kép

Tiko Kép
Te inszem után mennyit maradtál otthon? Vagy azután nem kell? Mit mondott neked az orvos? Mire készüljek? Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

azért tök furi, hogy nem csinálták meg a ezt a vérvételt, meg fogom kérdezni a Krizsát erről.
Zsebi
semmi különös, jól vagyok tegnap volt a 12 éves házassági évfordulónk.Várom a babáimat :-)
Még vmi,egy kérdés.
Amikor egymást követő két napon is együtt vagyunk a párommal akkor elkezdek viszketni és stb...Ti nem tapasztaltatok még ilyet?
Szerintem ez nem normális dolog! ?
Byby
byby

Sziasztok lányok!
Van köztetek olyan, akinek a férjének rossz az eredménye? Kérdésem az lenne, hogy nekik mit írtak fel a spermakép javítása érdekében?
Ibiza
ibiza

Rzsuzsi,
Az én páromnak is azospermiája van és tavaly tavasszal műtötték, de neki nem adtak semmiféle gyógyszert előtte.
Ki fogja műteni a párodat?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Beuka Kép
Én szeretnélek "követni", majd meglátjuk, mit tartogat nekem a sors.

Kavicska Kép
Szerintem nagyjából egyszerre fogunk kezdeni, ha minden terv szerint halad Kép

Mka Kép
Sok sikert, feltöltődést, kikapcsolódást Kép

Sithonia Kép
Kérdezd meg a pultnál a lányokat, erre ők is fognak tudni válaszolni. Az is lehet, hogy 15-én nyitva lesznek!

Borsi Kép
Hiányozni fogsz, de megértjük Kép Jó utat... noha már nyilván ott is vagy Kép

Én pénteken elkezdtem szúrni magam. Úgy vártam és mégis le vagyok hangolódva. Már a 2. fájt... de most a lelkem is fáj, mert az a gyanúm, hogy van cisztám, s akkor ki tudja, meddig húzódik mire végre babás lehetek. UH csak jövő kedden... addig aggódom Kép

Szép hetet mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Byby!

Nekem is volt egy időszak, amikor ilyen problémám volt. Akkor kezdtem el használni intim zuhanyt lactacyd-dal és azóta jó. Amikor érzem kicsit már használom is. Nélam bevált!

Kiscsillag!

Örülök a mikunak! Inszem után nem kellett otthon maradni, annyit mondtak, hogy úgy éljem tovább az életem, mint eddig, csak max. annyi, hogy ne emeljek nehezet.

Fanni!

Az első lombiknál én úgy kezdtem el szúrni magam, hogy volt 2 cisztám. A drnő azt mondta, hogy majd a punkció során azt is leszívják. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert elmúlt addigra. Reméljük veled is minden rendben lesz!

Tiko

tiko

Tiko Kép
Köszönöm, hogy ezt leírtad, most kicsit nyugisabb lettem, viszont már jócskán összezavarodott.
Bevallom, nem értem kinél hogyan oldják ezt meg. Az egyiknél műtik, a másik gyógyszert kap rá, a 3.-nál csak várni kell... de a Tiéd a legszimpibb verzió.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Byby

Én ha ilyet érzek, felhelyezek egy gynoflor kúpot, vagy génia 92-t, és ez helyre állítja a természetes hüvelyflórát.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

OK, akkor nem csak én vagyok így egyedül, megnyugodtam
Zsebi
ez a kúp receptnélkül is kapható?
Tiko
szoktam én is irrigálni, de ugye a peteérés környékén nem akartam ilyet csinálni mivel hiszek a csodákba :-))
byby

Byby!
Nekem semmi tűnetem nincs amikor együtt vagyunk vagy utána, nem lehet jó dololog nem lehet hogy valami fertőzése van ami nem jön ki nálad se olyan erőssen?

Sok bolgog házassági évfordulót remélem a következő már gyereksírással zajos lesz. Kép

Ibzia!
Az én páromnak egy idejig az andrológus antibiotikumot, de mivel smmit nem javult sőt romlott küldött el minket meddőségi központba és azóta már kötelezően semmit nem szed magunktól vitamint. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok! Gyors leszek!
Itthon vagyok, feküdnöm kell, majd írok ha ágy közelbe kerül a gépem.
A lényeg: 19-20mm élő embriók!!!!
A hematóma még megvan, sajnos nő, de azt mondják majd eltűnik. Többet majd később!

Puszi mindenkinek!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi!
Az én páromnak kb. 3-4 éve írtak injekciós kezelést, ami semmit nem használt. Utánna E vitamin. Majd a Kaáliban MacaVibét írtak. Attól valamivel jobb volt. Papp professzornál is volt, aki nem tudott neki mint javasolni. Az 5 lombik során nem is volt a megtermékenyüléssel probléma, mert 15-16 petesetből 10-13 meg is termékenyült. 3-4-et vissza is ültettek. Sajna eredménytelenül! Hiába fejlődött rendesen, mikor visszaültették nem tapadt meg. Azt mondták valószínűleg genetikai probléma. Sajna!!
Ibiza
ibiza

Nviki!
Az én páromat Győrben fogják műteni. Úgy írta a doki ,hogy emelkedett FSH érték esetén andriol tablettával előkezelik.
rzsuzsika

Zsuska Kép
Köszi, hogy jelentkeztél! Nagyon szorítottunk érted, vagyis értetek, s továbbra is sok-sok ++++++++++++ energiát küldök!
Ha már szabad írnod/ülnöd, a részletekre is kíváncsi vagyok.
Pihenj sokat, próbálj lazítani és ne idegeskedj! Ottmaradnak a babók!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rzsuzsika,
Kívánom, hogy minél sikeresebb legyen a műtét és sok-sok kiskatonát találjanak!

Majd írj, ha túl van rajta, hogy mi volt!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsu!
Örülök,hogy már otthon vagy. Várom majd az történtet további részét.

Ibiza!
És genetikai, immunológiai vizsgálatra nem küldtek benneteket?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bzsuska!

Örülök,hogy otthon vagytok, vigyázz nagyon magatokra!!!
Drukkok mennek!!!!

Tiko

tiko

Rzsuzsika!

Nekünk a Kaáliban is rendelő Pap proff irta felm az andrilt napi 2X1-t kellet a páromnak szednie. 2 hónapig utána kontroll volt, de az eredmény nem javult igazán tőle. A 2. inszem után mondták azt, hogy ilyen sperma számmal nincs értelme és mehettünk lombikra. Pár a proff szerint még érdemes lett volna kisérletezni. Elvileg azóta is kellene szednie, de mivel nem javitott az eredményen, s azért mégiscsak hormon, s őt hizlalja is, igy jelenleg nem szedi. De mivel április elején lesz várhatóan nekem a leszivás, igy most újra kezdi. Bár nem tudom mennyi értelme van.
sithonia

Sithonia

Azt hiszem mi is jártunk már Pap proffnál a Krioban.
Ezek nem túl kecsegtető hírek. Idáig mindenki azt mondta,hogy nem vezetett eredményre ez a gyógyszer.

Sok sikert kívánok nektek az áprilisi nagy atrakcióhoz.
rzsuzsika

Zsebi!
Milyen az a immunológiai vizsgálat? Hol csinálnak ilyet? Sajna minket nem küldtek sehová, pedig már 4 éve orvostól-orvosig járunk. Mesélsz nekem erről a vizsgálatról!!
Ibiza
ibiza

Rzsuzsi! Kép
Szia! Mi is azoospermiások vagyunk, de nálunk még folyik a kivizsgálás. Csütörtökön megyünk endokrinológushoz, aki a párom egyik hormonját véleményezi, hogy kell-e szedni rá vmit, vagy mehetünk már végre biopsziára. Kép
Nektek mikor csinálják a műtétet?

Drága Mka! Kép
Várlak vissza mihamarabb! Remélem hamar megnyugszotok, pihenjetek sokat! Kép

Seszi
seszi

Zsu! Kép
Nagyon örülök nektek!
Vigyázzatok magatokra nagyon-nagyon! Várom a híreidet!

Seszi
seszi

Zsu! Kép
Kitartás, minden rendben lesz! Szuper, hogy már otthon vagytok, pihenjél sokat! Drukkolok, hogy minden rendben menjen!!

Köszi Tikokám Kép

Lányok ez a hőmérőzés nekem nem jött be most vagy én vagyok béna vagy nem tudom, de nekem reggel 35,6 volt az létezik? Vagy már kihülőfélben vagyok??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Hát sziasztok! Itt vagyok!!!

Először is Anna, Beuka!!! Ezer gratula!
Anna!!!Ez valami csodálatos! Emlékszem mennyire el voltál keseredve, szinte sugárzott a úskomorságod a monitoron keresztül!! Most meg tele van a képernyő mosolygós fejecskékkel!!! Ez valami csoda! Nagyon örülök nektek! Azt hiszem mi valahogy egy időben kezdtünk! És lááám...Kép

Wish drága, lenyűgöz a pozitív hozzáállásod!! Ennek úgyis baba lesz a vége!!KépKépKép Tudom, érzemKép.

Mka, Éden nagyon sajnálom! Csak előre nézni, és soha nem hátra(úgyis fölösleges)!!!

No, hát rólam egy kicsit!!
Senkinek nem kívánom azt amin én keresztül mentem. Megjártam a poklok poklát. Az egész úgy kezdődött hogy kéthéttel ezelőtt elkezdtem vérezni. Mire beértünk a kórházba, már ömlött belőlem a vér. Akkora darabok jöttek ki belőlem, mint az állat. Akkora én már eltemettem a drágáimat. legalább két liter vér folyt ki belőlem. Rögtön befektettek. Délutánig, sírás, rívás egészen az UH-ig ahol megálapították hogy két élő bogyóka van a pocimban és a vérzést egy hematóma okozza. A vérzés másnapra elmúlt és megkezdődött a nem kevés barnázás.(2-3 betét egy nap)Egy hetet kellett várni az UH-ra úgy hogy szigorúan feküdnöm kellett és majdnem bególyóztam. Szerencsére volt egy nagyon kedves szobatársam akivel sikerült kicsit gyorsabban múlatni az időt. Az UH előtt egy nappal már megint csupa ideg voltam, bőgés, hiszti stb. Nagyon féltem. UH eredménye: 7-8mm es babócák, a vérömleny még ott van. Közben a vizitelő orvosok folyamatosan csóválják a fejüket, hogy bármelyik pillanatban elvetélhetek, és még ezerféle ilyesztgetések amiket most inkább nem fejtenék ki. még egy hét izgulás a következő UH-ig. Vajon ott vannak? Élnek? Nincs semmi bajuk? Mekkora a hematóma?Persze ezt még mindig a kórházban, szigorú fekvés mellett. AVégig barnáztam az egészet, néha erősebben, néha geyengébben. Eljött az UH napja. Alig bírtam lemenni, úgy remegett kezem lábam. Közölték velem hogy van két élő embrió, 19-20mm. A hematóma meg fel fog szívódni. Ott msolygott körbe három nővérke hogy elkezdtem sírni az UH-s ágyon.Kép A Főorvos azt mondta hogy stabilizálódni látszik a helyzet. Még mindig nem garantál semmit, de a lényeg a pozitív hozzáállás. Szigorú fekvés egész nap. Még két hétig. Kép Ami érdekes hogy egészen sokat barnáztam amíg bent voltam. Tegnap hazajöttem és ma reggelre semmi nem volt és azóta se! (kop-kop) Érdekes mintha elvágták volna. Szóval nem volt elég aterhesség elején bekövetkezett betegségek, még ezt is megkaptam. Borzasztó feszült voltam két hétig... Senkinek nem kívánom. A lényeg hogy most kezdem már kicsit színesebben látni a vlágot és elkezdtem reménykedni, hogy ezek a bogyókák, tényleg megakarnak születniKépKépKépKép!!!

Köszönöm mindenkinek a szurkolást!!
pusza mindenkinek ZSu

8+4(hihi)

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Ibiza!
Az immunológiát a Szabolcs utcában csinálják, kell hozzá beutaló. LEvesznek a párodtól 6 tőled 14 kémcső vért és megállapítják belőle, hogy neked van-e trombozis hajlamod, termel-e a szervezeted ellenanyagot ami gátolja a teherbeesést, illetve hogy kettőtöknek együtt lehet-e gyereke, valamint minkettőtöknek megállapítják a vércsoportját és erről hivatalos papírt is kaptok.

Zsu!
Hát én meg most itt a gépe előtt siekrtam végig a soraidat, de minden jó ha jó a vége és tényleg kívánom, hogy másotmár minden rendben legyen és teljen boldogan a kismama időd hisz már nagyon megérdemled.
Krizsához akkor nem is jöttök nem? Telefonon azért tartjátok a kapcsolatot?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszi. Nem értem, hogy minket miért nem küldtek eddig oda. Nektek mit mondtak? Ki adott beutalót?
ibiza

Szisztok!!

Zsuzsi!! Kép
Annyiró jó olvasni hogy megvannak a babócák, és hogy végre itthon vagy, barnázás sincs már!
Nagyo erős vagy, gratulálok!! Ezt a babák is érezték, és mindenáron Veled akranak maradni, hisz eilyen erős anyukájuk van!!!
NEm semmi amin keresztül mentél, de a lényeg, hogy vége van! Nagyon drukkolok Nektek, hogy mostmár minden a legnagyobb redben menjen!

Én is itthon vagyok, szigorú fekvéssel orvosi utasításra, tegnap elkezdtem barnázni.
Megnézett a doki, ott van a petezsák, hatalmasat nőtt, nincs semmi gáz (legalábbis nem látható), de duphaston, magne B6 és fekvés kúrára fogott.
Szerencsére a barnázás jelentősen csökkent.

Ibiza! Kép
A páromnak pl. clostilbegytet írt fel az andrológusa a szám növelésére. (mondjuk utólag kiderült nem növelte, de egy azért mégis betalált Kép)

Fanni! Kép
Ne izgilj!!! Szorítok!!!

Szép napot, és jó munkát a dolgozóknak,
Zsuzsinak meg jó pihenést!! És erősödés Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Bea!
Volt már 5 ICSI-s lombikunk ami nem sikerült. Ezek után rögtön a genetikára fogták és nem is adtak neki semmit. Ezek után mit tudok csinálni??
Ibiza
ibiza

Ibiza!
Én a Kaáliba mondtam hogy hallottam erről a vizsgálatról és szeretném megcsináltatni, megírták a beutalót és mehettünk, bár mondták kicsi az esély,hogy bajt találjanak, de én úgy vagyok vele három sikertelen IVF után mindent meg akarok nézetni amit csak lehet most 20-án lesz eredményünk. Kép

Bea!
Akkor neked is mennek a sugik.
Engem annyira elszomorít, hogy ennyi szevedés után sikerül és szinte mindenkinek van valami "kínja" a terhesség alatt, valahogy nem érzem azt hogy akkor hátra leeht dölni és boldogan örülni.
Drukkjaim mennek és remélem nem lesz semmi baj.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Kihez jársza a Kaáliba? Ezek szeint téged sem küldtek el csak úgy, hogy tudják mi van. Majd várom az eredményről az infót. A lombik kezdetén nekünk is csináltak vérvételt és vércsoport vizsgálatot, de szerintem az teljesen másról szólt.
Ibiza
ibiza

Zsebi! Kép
Köszönöm szépen!!!!

B.

Kép
Kép
beuka

Zsu!

Tényleg szörnyű amin átmentél, de az a lényeg, hogy jól alakultak a dolgok és a babák erősen kapaszkodnak! Pihenj sokat, még ha nehéz is, biztos meghálálják a babócák. Drukkok mennek!!!

Beuka!

Neked is csak azt tudom mondani, szigorú fekvés!!! Az a lényeg, hogy a zsákocska a helyén van és jókorát nőtt! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Tiko

tiko

Sziasztok!

ZsebiKép
Igenis, jelentkezem! Velünk semmi újság nincs babaügyben. Sokat dolgoztunk mostanában, ritkán jöttem ide is olvasgatni. Én még ennyi hasmenéses, hányós gyereket az életben nem láttam, mint ezen a télen!!! Kb. három hónapja telt házzal működünk, és már kicsit fárasztó.

Beukának gratulálok, ezek szerint még nálunk is bejöhet a csoda.

ZsuKép
Potyogtak a könnyeim, mikor olvastam a babáidról! Nagyon-nagyon örülök, vigyázz rájuk!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Drága Zsu! Kép
Felfoghatatlan ez a sok szenvedés, amin keresztül kellett mennetek, de kimondhatatlan az örömöm is, hogy ott vannak, erősek, és kapaszkodnak a kis bogyókák! Higyjél bennük és beszélgess velük sokat, hogy csimpaszkodjanak anyába! Kép

Petyaanya! Kép
De örülök, hogy végre be tudtál nézni pár rövidke sorra! Látom nálatok sem egyszerű az élet, de le a kalappal, és hát talán csak beköszönt a tavasz, és a téllel együtt elmúlik már a sok nyavalya is. Kép

Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?