Gabi,
hát az a 2-3 nap nem sok, amíg itt lesztek, nem ígérem, hogy úgy időzítem a szülést!
Nem csak rajtam múlik.
Igazad van, hogy várni akarsz még a 2. babával. Nem biztos, hogy a második terhességeddel is lesz gond (ne is legyen
), de akkor is, inkább várjatok még. Meg aztán arra már túl vagytok a költözésen is, nem?
Ez a bevásárlás csak magunknak lesz, babának már megvan minden. Illetve egy-két dolog még hiányzik, de azt nem most veszem meg, mert most nem nagyon leszek mobil.
Anyuval és apuval megyek, engem kiraknak a Tescoban, ők mennek dokihoz kotrollra, és hazafelé bejönnek értem, felvesznek. Addig én elkotorászok ott.
van egy hosszú listám, kirabolom a Tescot!
Szóval ami még hiányzik, azt nem ott akarom megvenni. 24-én megyek NST-re, akkor valószínű elkötöm a kocsit is valahogy, mert be akarok menni a DM-be is, ott papírülőkét (vagy nemtom hogy hívják) akarok venni a WC-re, a buszvégi boltban pelust és cumisüveget, illetve gyógyszertárban tejtároló zacsit, és szopis teát. Ezek hiányoznak még. Akartam még venni 1-2 hosszú ujjú rugit is, de ma megint kaptunk egy táska ruhát, és volt is benne pár újszülött méretű is, nem csak nagyobb. Szóval az nem kell.
Na, a lényeg az, hogy ezekhez már tütű kell, nem akarok végigballagni a városon, ahhoz már nincs kedvem.
Eszti,
ma megkérdeztem, Avent mellszívóm lesz. Igaz még így sem tudom, hogy pontosan milyen lesz, de hamarosan kiderül. És akkor valószínű jó lesz hozzá a Medela zacsi. Vagyis azért gondoltam Medelára, mert eddig erről hallottam. De létezik gondolom más márka is.
Várom a képet Szonjáról!
Férjed gondolkodása a 2. babáról szerintem nem is annyira depis, ha jobban belegondolunk kicsit igaza is van, mondhatnánk felelősségteljesen gondolkodik. Természetesen aki akar 2. gyereket, az sem felelőtlen, sőt! Csak mi nők és anyák talán nem fogjuk fel ennyire tragikusan a helyzetet, erősebb bennünk a vágy, hogy újra át akarjuk élni a terhesség és az anyává válás örömét, illetve amit te is írtál, hogy jó egy testvér az első mellé.
Mindettől függetlenül én most egy gyerek mellett szavazok... Nálunk. de neked szurkolok, hogy legyen majd még egy. Lehet, hogy úgy lesztek, mint Veroék!
Épp ma olvstam bele én is a korábbi dolgokba, sőt, odamentem a legeslegelejére is. Én is olvastam Ágit, akkor még csak Bencével!
Zsanett,
szép név a Virág!
Ági,
akkor ti kosaras nemzedék vagytok!
Elkészült a mai pocakfotó is!
Íme:
33+5
És a két héttel korábbival együtt:
31+5................................33+5