Új privát üzeneted érkezett!

Ági!
Én nem bízom a véletelenre, ha hosszút írok kb a felénél elmentem jegyzetbe (értsd:notepad), aztán mielőtt küldöm mégegyszer Ctrl C, biztos ami tuti alapon...
Így nem szívat meg a gép, már régen szállt el levelem, igaz olyat csinál hogy később (!) jeleníti meg. Nem értem...
Új-zélandi!KépNem tom ezeket honnan veszik különben, az új-zélandiak úgy beszélnek lajdíz end dzsentlmen, a portugálok meg pörgetik az "r"-t nem értem miből gondolnak ilyeneket...Kép
Tegnap összefutottam a nyelvisibe az Esztivel!!!
Bementem egy csoporthoz hétfőn, ami kedden van!!!! Kerestem hogy hol lehetnek! Ilyen hülyét mint én!! Kép

Üdv Zsanett!
Bővülünk! Mesélj magadról!!

Amica!
Ne aggódj, itt vagyunk mi meg lesz még barátod is! Az Eszti is odavan hogy a Csilláék elmentek, lázasan tervezi meglátogatni őket!! Kép Befordulni meg egy gyerekkel is prímán lehet, hidd el pedig már régen voltam "gyes-beteg"!

Mennyit okoskodok, ma nálam van a bölcsek köve, odaadta a Potter, na jó eldugulok!

ÉS MINDJÁRT JÖN A SZONJA VENDÉGSÉGBE!! HURRÁÁÁ!!
Vendég

Sziasztok!

CSak gyorsan valaszolok, aztan majd estefele jövök!

Vero!

Igen Andi az Ady E. utcaban lakott.
Nekem nem volt gatsebem, de akkor is sokaig csipett pisiles közben. Seb nem volt, de attol meg a felsö börfelület serült volt. A doki azt mondta ugy kepzeljem el, mintha a betonon elestem volna es lehorzsoltam volna a börömet.
A cumisüveg markaja : MAM

Eszti!

Igen, az Andinak meghalt a testvere motorbalesetben, meg amikor gimiben jartunk. Ö meg nem ment ferjhez, es meg kisbabaja sincsen.
De gondolom lassan mar ök is szeretnenek.

Zsanett!

Üdv a topicban! Irj majd magadrol!!

Viol!

Igen jol ertetted, ha jol ertettem a vedönöt, akkor a hasfali izom "szakadt" el es azt lehet erezni.
Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
reni76

Vero,
és hol találtad a bölcsek kövét? Kép Csak nem a titkok kamrájában? Kép
Ha hosszabbat írok, én is elmentem néha, de mivel nemtom mi az és hol van a "notepad" Kép, így simán wordbe teszem át.. Kép Nekem csak az megy. Kép

nadine81

Jaj, ezt majdnem elfelejtettem! Kép

Kép

Ez olyan izgíí! Kép

nadine81

Sziasztok!

Eszti!Ugye fúúúúúúúúúúúúúúj mócsingos,zsíros husi!És akkor majd ki fog a kislányért manni az oviba?Anyósod?Hát Levikém tegnap este megint belázasodott meg tiszta takony lett.Egész nap nincs semmi se hőemelkedés se láz és te pedig rendszerint.A héten nem is megyek vele sehova.

Vero!Nem mentem haza,mert Levi még nincs jól és így nem akarok vele vonatozni.Sajnos.Kicsit szomorú is vagyok,de első a picur egézsége és nem az én vágyaim.Majd legközelebb.Cumisüveget én is adtam neki és ugyn úgy elfogadta a cicit.Bár van olyan akinek utánna nem fogadta el.De jó akkor mindjárt Szonjázol.Jó szórakozást.

Nadine!Lehet,hogy ezt a sütit én is megcsinálom olyan már csak a neve is olyan nyálcsorgató.Én nem használtam zacsit,mert nem volt annyi,hogy fagyasszak,de ha jól tudom a mellszívótol függetlenül midegy a zacsi.Csak a zacsikban is van jó és kevésbé jó.De ebben Niki és Erika szakavatottabb.Viol mennyi is van még vissza?Mikorra vagy kiírva?A betéttel kapcs. én is alweyst"na lehet,hogy rosszul írtam"használtam a supert nekem egy csomag elég volt.Vattát csak akkor használtunk ha jött a vizit szintén pólyába tekerve.Én nagyon minimálisan véreztem szülés után,de annál hosszabb ideig.Közel 3-hónapon keresztül.Rohadt szar volt.

Zsanett!Én id üdvözöllek itt nálunk jó,hogy itt vagy!

Reni!Ez tök lehet.Intim torna itt is van terhesség alatt is és utánna is.Lehet,hogyha majd arra kerül a sor,hogy már próbálkozunk a tesóval akkor én is elmegyek.Azt mondják nagyon jó és a szülésnél is segít.Legközelebb viszed a Larát?Lefeküdtem,de nekem nincs luk.De a köldököm viszont bement.Na ez van.

Ági!Szép nagyfiú Bálint.Most oltatod agyhártya ellen ugye?
Vendég

Zsanett,
akkor nyitom a sort kérdésekből! Kép

Hol, kinél és hogyan szültél? Kép
Merre laktok? Kép
Hogy hívják a lányodat? Kép
Mivel foglalkozol/foglalkoztál? Kép
Terveztek még babát? Kép
Mikor? Kép
Teszel fel majd képet? Kép

Hm, azt hiszem egyelőre ennyi! Kép A többiek úgyis kiegészítik majd! Kép

nadine81

Gabi,
itt a környéken most söpör valami hasmenéses, hányós dolog... Anyu csak sorolja, hogy melyik ismerősünket kapta már el... Gyerekek, felnőttek egyaránt.

A sütit én azt hiszem pénteken csinálom meg, mert csütörtökön megyek bevásárolok egy ásónyom cuccot a Tescoban, feltöltöm a háztartást, és akkor megveszem a hozzávalókat is. Mert a hozzávalókból most csak tojás, liszt, meg cukor van itthon... Kép

Április 20-ra vagyok kiírva, legalábbis, ahogy én számoltam az uccsó mensi szerint. De amikor megállapították a terhességet, már egy nappal későbbi dátum került fel a lapra, sőt a kiskönyvemben 22 van.. Hogy miért, nemtom, nem mondta senki. Én a 20-hoz tartom magam, aztán majd eldől. Vagyis kibújik! Kép

Valószínű az lesz nálam is, hogy veszek naagy szárnyas betétet, meglátom mire elég és mire nem, max teszek rá, szárnyaszegett Kép Tenát is.

Miért tettetek be vattát, ha vizit volt? A betét nem jó nekik? Vagyis viziten nézegették, hogy mi van odabent?

Az, hogy sokáig véreztél pici mennyiséget, szerinted a császár miatt (is) lehetett?

nadine81

Nadin, persze, a gyerekágyason...
A császárnak pedig nincs köze a mennyiséghez.

Vero, te mikor szülsz?
Egyenlőre én leszek a sorban az utolsóKép

Kép
Kép
Kép
amica

Én ma délután nem leszek, mert megyünk filmet előhívatni lemezről. Mióta megvan a dig.f.gép (több, mint egy éve) még egy db képet sem hívattunk elő, mindegyik itt sorakozik a gépen. Pedig vannak normál fényképalbumok, amikben a közös képeink gyűlnek már a kezdetektől, és most félbeszakadt valahol a nászútnál... Pedig én szeretem a sima albumokat is. Ezért minden nagyobb eseményből kiválogattunk pár képet, és előhívatjuk.
Ha ez megvan, megyünk Kapuvárra, focicipőt venni... Kép
Utána pedig szüleihez és nővéréhez is elkísérem Gábort, virágot visz nekik nőnapra.
szóval vagy este felnézek még, vagy már akkor sem.
De most még itt vagyok. Kép

Jujj, Gabi azóta beszúrtam egy szalagot is, ott napra pontosan megvan, hogy mikor kellenne eljönnie a nagy napnak! Kép

nadine81

Amica,
óóó, addig még bejelentkezhet egy pocakos kismama is! Kép Aztán, ha mégsem, akkor sincs semmi baj, érted fogunk a legjobban izgulni! Kép

nadine81

Amica,
óóó, addig még bejelentkezhet egy pocakos kismama is! Kép Aztán, ha mégsem, akkor sincs semmi baj, érted fogunk a legjobban izgulni! Kép

nadine81

Nadin! A Tena normál valóban vastagságában, valamint szélességében és nedvszívóképességében más mint a minik!

Vero! Én is remélem hogy majd betudok menni látogatóba hozzátok a kórházba!

KépKép
nicika

Nici,
nekem az a szerencsétlen nő a gyógyszertárban csak minit adott, azt mondta az is elég, így már nem veszek másikat, max egy sima szárnyasat. Bár már akkor is hülyén nézett rám, amikor közöltem, hogy mit szeretnék. Kérdezte mekkorát, akkor mondtam, hogy passz, megmondtam mire kell. Hát ő még ilyet nem is hallott, hogy valaki erre használta volna.
És ugyanezt eljátszotta a Tena bugyinál is. Azt kérdezte a bugyi kell, vagy a háló? Hálóó?? Fogalmam sem volt mi fán terem, így megint elmondtam, hogy mire kell. Erre megint nem tudta mit kezdjen magával... Végül kaptam olyat, ami kell. Szörnyű...
De azért köszönöm! Kép

nadine81

Nadine!Ha netán húsvétkor szülnél még be is tudnék hozzád menni.De jó lenne!KépKépKépA vizitkor a vatta kötelező legalább is nálunk,mert azon ellenőrzik,hogy milyen állagú milyen színű és mennyi.Ha valakinél nem az van vizitkor azt lebasszák.Aztán mihelyst vége már tettük is be a betétet.Fogalmam sincs mitől vérezgettem ilyen sokáig.Szerintem nincs köze a császárhoz.Lehet,hogy nehezebben állt helyre bent minden mit másoknál.Nemtom.Most úgyis megyek hozzá a héten,mert januárba 1-héttel februárba 2-héttel korábban megjött.Meg elég sokat fáj az alhasam ilyenkor zabálom az algopirint.De már megfigyeltem,hogy ha nagyon fáj a derekam akkor előresugárzik a hasamra és azt is megfigyeltem,hogy néha a szex utáni napon is fáj.Pl tegnapelőtt volt szex és tegnap is fájt meg ma is fáj.Meg októberben lejárt már a rákszűrésem és azt is megkéne csinálni annyit hallani megitn erről a méhnyak rákról.Akkor kifogtad a leghülyébb nőt.Holott neki azért tudnia kell,hogy mi mire van és mi a jó v. mi az amit sokan visznek.

Tudja valaki,hogy Katussal mi lehet?Már olyan régen volt.
Vendég

Nekünk is digink van eddig csak 1* hivattunk elő fényképeket akkor is a nagyszülőknek meg magunknak amit bekereteztünk.Vagy 4-album benn figyel a szekrény mélyén üresen.A husiról már van vagy több száz kép,de mire azt előhivatnám a gatyám is rámenne.Így asszem üresen maradnak az albumok.Bár nekem van egy csomó nyaralásokról ünnepekről mikor még csak a hagyományos volt lehet,hogy azoktam majd beragasztom ha lesz rá humorom.elég sok van.
Vendég

Ja képzeljétek!Apa tegnap este megkérdezte,hogy akarok-e kistesót Levinek,mert ha nem akkor nem lesz.Ugye én úgy voltam,hogy nekem egy is elég annak az egynek tudjak mindent megadni amit csak lehet.Aztán később úgy gondoltam,hogy jöhet majd a kistesó,mert Levinek sem lesz jó ha egyke"látva az öcsémet".Aztán mondtam a Balázsnak este,hogy akarok.De megmondom őszintén még kicsit bizonytalan vagyok.Persze szeretnék,de bennem olyan nyomot hagyott a szülés,hogy talán ezért is vagyok bizonytalan.De gondolom ez azért el fog múlni.

Eszti!Ti akartok kistesót Szonjának?
Vendég

Gabi,
hát sanszos, hogy húsvét környékén pottyantom a Dorkát! Kép Idén 16-ra és 17-re esik húsvét. Ti mikor jöttök? Úgy értem ha még nem is tudod a dátumot, mennyit szoktatok maradni?
Dokihoz tessék elmenni, inkább lásson, és akkor megmondja az okosat.
Katusék gépe rossz, azért nincs most. Kép
A babáról tuti mi is sokat fogunk villogatni, de csak a legjobbakat hívatjuk elő. Szeretnék belőle is "igazi" albumot, amit cipelhetek ide-oda! Kép
Tesó ügyben emlékszem, hogy említetted, hogy még nem vagy biztos a másodikban, de ezek szerint párod szeretett volna mindenképpen, csak rádbízta?
És most, hogy szóba került, el is kezditek? Kép Vagy vártok még? Mekkora korkülönbséget szeretnétek?

nadine81

Nadine!15én megyünk,mert szombaton lesz az oszt. találkozóm és hétfőn délelőtt jövünk haza.Rám bízta a döntést ő nagyon szeretne.Még nem állunk neki majd jövőre.Szeretném teljes egészében odadni magam Levinek.A terhességem nem volt probléma mentes"első 3-hónap 24-órás hányinger,hasfájás,görcsök,keményedések"és ilyenkor az e,bernek nem igazán van kedve másra.És azt nem akarom,hogy Levi emiatt "megszívja",hogy nem tudok 100%-osan vele törődni.Persze nem biztos,hogy majd a második is ilyen lesz.Remélem nem.Egy olyan 2-3-év különbséget szeretnénk.A babának is vásárolsz v. csak magatoknak?
Vendég

Sziasztok!

Viol!A mellszívó mindegy milyen márkájú mert ugyan több féle zacsi van de mindegy melyiket használod hozzá.Át kell önteni bele a tejcit.
A gyermekágyon van bide de a sima nőgyógyon nincs.Jó ám az a bide.Annak idején azzal hűsítettük a húzódó gátsebet.Kép

Zsani!Szia!Merre vagy?Kérdéseimmel csatlakoznék Nadinehoz.

Ági!Szonja a kis bilis maffiózó.Tegnap egész délután egy -a Sikoly című film által elhíresült-álarcban futkosott.Le is fotóztam olyan klassz volt.Ha letölti a férjem Violon keresztül felrakatom.
Nálunk lesz az augusztusi kerti mulatság.Kép
Nem ám elfelejtitek!

Reni!Milyen kicsi a világ.Andi állt.isk.-ban évfolyamtársam volt.Mivel foglalkozik No.-ban?

Gabóca!Ma voltunk megbeszélésen.Cirka 3 hét a beszoktatás.Minden nap egy kicsivel többet marad és a végére(reményeim szerint)megszokja.Igen,anyósom fogja hazahozni,kivéve hétfőn mert az a szabadnapom és akkor én megyek érte(vagy be sem viszem,hogy aznap együtt lehessünk)Kép
Kb 2 éve hadakozom a férjemmel még egy gyerekért de egyelőre hajthatatlan.Most meg már én is úgy vagyok vele,hogy akkor ne legyen még egy.Persze a kérdésre majd még visszatérünk pár év múlva.Kép

KépKép
eszti76

Jobbulást Levinek!Szívod az orrát,hogy viseli?

KépKép
eszti76

Köszi!A férjed miért nem akar mégegy gyereket ha szabad kérdezni?Akkor most teljes mukaidőben mész már vissza ugye?Jól viseli hagyja magát.Bár most a másik porszívóval szívom neki ezt nem annyira hagyja mint a amelyikkel szoktam neki csak ahoz elfogyott a papírzsák.
Vendég

A férjem szerint ez egy romlott világ és ebbe ő nem akar még egy gyereket(később felnőttet) belekényszeríteni.Szerinte minden jóért meg kell harcolni és ezt ez a világ nem engedi.Asszam ez egy kicsit depis gondolat de ő már csak ilyen.Majd én azért megmagyarázom neki,hogy elsősorban a kislányának tesz jót ha lesz egy tesója akire(ha mi már nem leszünk)támaszkodhat.Nehéz ügy!Kép
Irigylem azokat akiknél a férj kéri,hogy legyen még gyerek.Kép(Téged is irigyellek ezért Kép)
Igen,ápr.4-től 9-17-ig fogok robotolni.Kép

KépKép
eszti76

Elkezdtem olvasni a topic indulásától az üziket és látom Ági a legrégebbi most is jelen lévő tag.Akkor még csak Bencéje volt meg.

Ági!Tudsz valamit a kezdő csapatról?

KépKép
eszti76

Vero!Megnéztem a Hunyadi honlapját és jól emlékeztem a névre,ismerem a Schöll Krisztát.A Judit barátnőmnek volt az osztálytársa.A Kissné G.Katalint is ismerem.A recepciós Szilvi barátnője és sokat jár be hozzánk.Õ is aranyos.Nem is tudtam,hogy ott tanít.Az a K.Szilárd milyen?
puszi

KépKép
eszti76

sziasztok!megvagyok,majd este irok.a kislányomat virágnak hivják.mi a táncsics mihály utcába lakunk.én 30-éves leszek augusztusba.képet én nem tudok felrakni majd a párom megcsinálja .ő jobban ért a géphez.talán estére lesz is.Eszti téged ismerlek látásbol.Majd este irok még többet,akkor van időm jobban.

KépKép
kola2

Zsani!Kiváncsivá tettél!Te is 76-os vagy ezek szerint.

KépKép
eszti76

Eszti!Az az igazság,hogy van igazság abban ahogy erről a férjed vélekedik,de azért Szonjának valóban jó lenne egy kistesó akive játszhat vigyázhat rá babusgathatja.Talán majd idővel megváltozik a véleménye.Neki van tesója?Akkor már nem sok van hátra és vissza a "való"életbe.8 óra munka 8 óra pihenés 8 óra szórakozás.

Zsani!Örülünk,hogy itt vagy majd még írj bővebben.
Vendég

Sziasztok!

Gabo!

Holnap lesz a következö torna, de nem viszem Larat. mert sikerült dajkat talalni. A Dieter huga jön es vigyaz addig a picire! Azert baba nelkül nyugisabb am, mert ha elviszem es ott sirna akkor mar nem tudok ugy resztvenni a dolgokban. Mar csak a következö hetföi tornara kell valakit talalni es a többi alkalommal mar itthon lesz a papa. Kép

Eszti!

Andi itt kint is optikuskent dolgozik, mas szakmara nem is kaptunk volna az elejen munkavallalasi engedelyt. Most mar ott dolgozunk ahol akarunk legalabb is en, de ha jol tudom Andinak is megvan a korlatlan munkavallalasi engedelye.

Zsani !

Melyik sulikba jartal?
Lehet ismerjük egymast en is 76- os vagyok!

Puszi MINDENKINEK!

Kép
Kép
reni76

Reni!Az igaz,hogy gyerkőc nélkül nyugisabb.Akkor ez heti két alkalom ugye?Meddig is tart?Mennyien vagytok kint?Németo. vonza a magyar lányokat.
Vendég

Gabi!
Az az igazsag, hogy nem is tudom mit kap a Balint 1 evesen oltasnak. Itt maskepp van az oltasi rend mint otthon. 2-4-6 honaposan kapta a Di-Per-Te-t (ez egy szuras), kapott ugyanekkor agyhartya ellenit, (ez ket szuras) es egyet a baranyhimlo ellen (harom szuras). A 6 honaposon meg beadattam neki az influenza oltast is, igy akkor 4-et boktek. Kép Ez az 1 eves meg talan a Mumpsz, rubeola, meg megvalami lesz. Jo hulye vagyok, csak azt tudom, hogy mikor kell vinni.

Nadine!
Itt van egy gorbe, amire be lehet rajzolni a gyerek sulyat es hosszat a koranak megfeleloen. A Balint 1 eves sulya es hossza ugy van, hogy a suly 50% alatt egy picivel, a hossza meg 100% folott. Ez azt hiszem azt jelenti, hogy az 50% -os vonal jeloli az ekkora koru gyerekek atlagos sulyat. Vagyis a legtobbjuk ennyit nyom ennyi idosen. Na ennel o egy picit lejjebb van, tehat kevesebb mint a nagy atlag, ezzel szemben a hossza meg joval az atlag folott van. Vegulis a fel csalad kosaras, ugyhogy nem csodalom. Kép

Eszti!
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a topic kezdo tagjaival. Par eve megszakadt az irogatas, aztan ti keltettetek eletre ujra. Kozben en is itthagytam az babanetet, mert elegem lett abbol, hogy sosem mukodott.

Nekem sincs egy kepem sem papiron mar evek ota, en is mindig gondolom, hogy kene nyomtatni, aztan semmi sem lesz belole. Nekem mar tobb mint 5 eve van digitalis kameram, es hogy az Anyuek is lassak, hogy hogy nonek a gyerekek, minden nap! keszul roluk kep, amit hazakuldok minden nap. Szoval van mibol valogatni. Most persze mar van a messenger ahol "eloben" is lathatjak es hallhatjak oket.

Kép
Kép
agi

Amica!Van messengered?Mert Csilláéknak és nekem van.Ha gondolod,tetepítsed és akkor ha szükséged van valakire(és én dolgozom)szólhatsz hozzá.Javaslom ezt mindenkinek.

Ági!Én imádom a fotókat az albumban.Dec.óta van digit.gépünk és azóta ritkán nyomtatunk.Talán csak a rokonoknak.Viszont nem telik el úgy hét,hogy ne nézném meg az össszes Szoni fitót.Kép
Én fényképfüggő vagíyok!!!Kép

Reni!Üdvözlöm Andit.Bertha Eszti vagyok.Talán ő így ismer.Kép(

KépKép
eszti76

sziasztok!a jozsefbe jártam.reni a volt férjedet ismerjük a férjemmel.eszti téged bulikbol ismerlek.régen nagy bulizos voltam.a nagy bálintnál szültem és én nagyon sokat köszönhettek neki.megmentette a kislányom és az én életemet szüléskor.gyorsan kellett cselekednie.én is szeretnék még egy gyereket de csak ha a virike nagyobb lesz.a tena betét tök jo szülés után!

KépKép
kola2

Gabi,
hát az a 2-3 nap nem sok, amíg itt lesztek, nem ígérem, hogy úgy időzítem a szülést! Kép Nem csak rajtam múlik. Kép
Igazad van, hogy várni akarsz még a 2. babával. Nem biztos, hogy a második terhességeddel is lesz gond (ne is legyen Kép), de akkor is, inkább várjatok még. Meg aztán arra már túl vagytok a költözésen is, nem?
Ez a bevásárlás csak magunknak lesz, babának már megvan minden. Illetve egy-két dolog még hiányzik, de azt nem most veszem meg, mert most nem nagyon leszek mobil. Kép Anyuval és apuval megyek, engem kiraknak a Tescoban, ők mennek dokihoz kotrollra, és hazafelé bejönnek értem, felvesznek. Addig én elkotorászok ott. Kép van egy hosszú listám, kirabolom a Tescot! Kép
Szóval ami még hiányzik, azt nem ott akarom megvenni. 24-én megyek NST-re, akkor valószínű elkötöm a kocsit is valahogy, mert be akarok menni a DM-be is, ott papírülőkét (vagy nemtom hogy hívják) akarok venni a WC-re, a buszvégi boltban pelust és cumisüveget, illetve gyógyszertárban tejtároló zacsit, és szopis teát. Ezek hiányoznak még. Akartam még venni 1-2 hosszú ujjú rugit is, de ma megint kaptunk egy táska ruhát, és volt is benne pár újszülött méretű is, nem csak nagyobb. Szóval az nem kell.
Na, a lényeg az, hogy ezekhez már tütű kell, nem akarok végigballagni a városon, ahhoz már nincs kedvem. Kép

Eszti,
ma megkérdeztem, Avent mellszívóm lesz. Igaz még így sem tudom, hogy pontosan milyen lesz, de hamarosan kiderül. És akkor valószínű jó lesz hozzá a Medela zacsi. Vagyis azért gondoltam Medelára, mert eddig erről hallottam. De létezik gondolom más márka is.
Várom a képet Szonjáról! Kép
Férjed gondolkodása a 2. babáról szerintem nem is annyira depis, ha jobban belegondolunk kicsit igaza is van, mondhatnánk felelősségteljesen gondolkodik. Természetesen aki akar 2. gyereket, az sem felelőtlen, sőt! Csak mi nők és anyák talán nem fogjuk fel ennyire tragikusan a helyzetet, erősebb bennünk a vágy, hogy újra át akarjuk élni a terhesség és az anyává válás örömét, illetve amit te is írtál, hogy jó egy testvér az első mellé.
Mindettől függetlenül én most egy gyerek mellett szavazok... Nálunk. de neked szurkolok, hogy legyen majd még egy. Lehet, hogy úgy lesztek, mint Veroék! Kép
Épp ma olvstam bele én is a korábbi dolgokba, sőt, odamentem a legeslegelejére is. Én is olvastam Ágit, akkor még csak Bencével! Kép

Zsanett,
szép név a Virág! Kép

Ági,
akkor ti kosaras nemzedék vagytok! Kép

Elkészült a mai pocakfotó is! Kép Íme:
Kép
33+5

És a két héttel korábbival együtt:
KépKép
31+5................................33+5

nadine81

Szerintem most tényleg nincs sok különbség. Ez van. Pedig növöget ám a csaj, papírom is van róla! Kép

nadine81

Zsani!Én nagy bulizós voltam.Melyik discoban futhattunk ösze?
Én is a DR Nagy Bálintnál szültem és én is meg vagyok vele elégedve maximálisan.
Küldjön a párod képet rólatok mert lövésem sincsen honnnan ismerhetlek.Arcot kérek az üzihez!2002 szept.7.-én mentem férjhez.Vero aki szintén a topik tagja pedig az öcsém felesége,tehát a sógornőm.

KépKép
eszti76

Húú, Zsani!
Nagyon komoly dolgok lehettek akkor a szülőszobán.. Kép Ha nem gond, dióhéjban leírod majd, hogy mi volt a baj? de csak ha tényleg nem probléma.. A terhességeddel is voltak gondok?

Amúgy pedig ugye én megmondtam, hogy valahogyan mindenki ismer mindenkit, vagy legalábbis valamelyikünk ismerősét ismerjük! Kép
Zsanett is ismeri Reni volt férjét, illetve Esztit! Kép

nadine81

Nicika!nagyszüleim lövőiek.a sulival szembe laknak.szoktam nézni a honlapodat,nagyon jo.kislányod nagyon édes.én is vákummal szültem

KépKép
kola2

Viol!Nőtt a pocid.Én mindenkit irigylek akinek nagyobb a pocikája mint az enyém volt.A Veroé már most nagyobb mint az enyém volt a 9.hó végén.A kis rokonom ma megrugdalt ami számomra olyn kellemes érzés volt mintha a saját kicsim rúgott volna.KépEgy kis örökmozgó.Szonja a kiságyában feküdt és beleült a kocsikájába.Evett a babapépjéből és szereintem már most féltékeny rá.El sem akart jönni Verotól.KépOlyan szivesen dicsekedtem volna a babámmal a hasamban de senki(páciens a fogászaton)nem vette észre egészen a 8.hónapig.Akkor"megtört a jég"és az egyik beteg óvatosan megkérdezet:maga terhes aranyom?KépMire én felvilágosítottam avalóságról,hogy 1 hó múlva szülök.Hát ennyit a pocim nagyságásól.Viszont nem maradt nyoma a terhességemnek.KépAmi a férjem szerint kimondottan jó.

KépKép
eszti76

Viol!Te olyan jó fejnek tűnsz így üziken kereszül,hogy szeretnélek megismerni személyesen is.Kép

KépKép
eszti76

Viol!El ne dobd ezt a gatyát.Ez már ereklye!KépKépKépKép

KépKép
eszti76

Eszti,
tőlem úgy kb. a 10 héten kérdezte meg egy nő a munkahelyemen, hogy nem vagyok-e esetleg terhes... Pedig akkor aztán pocakról még szó sem volt, és még jó sokáig nem, mert én pólóban dolgoztam mindig a gyógyászaton, így még jó sokáig nem lehetett volna észrevenni.. Szóval rákérdeztem erre a nőre, hogy miből gondolta, azt mondta olyan nyúzott vagyok, meg fáradt. És akkor még csak kb. 3. vagy 4. alkalommal jöhetett kezelésre, szóval sokat nem is találkoztunk, erre ő egy kis reggeli fáradtságból mindjárt azt gondolta, hogy terhes vagyok. Pedig csak simán álmos voltam, mert reggel volt, és utálok felkelni.. Kép Ja, és én ugye még csak rosszullétekkel sem küzdöttem soha, nemhogy hányással... A pocakra is csak úgy a 20. hét körül mondtam volna meg még én magam is (pedig az enyém, én látom minden nap), hogy ez babás has, és nem kövérhas. Kép Akkor éreztem azt, hogy nem puha, hanem keményebb, mint máskor. És azt, hogy valamiben is akadályozna, azt pedig csak most 2-3 hete érzem. Hogy már nem úgy kelek fel ágyból, fotelből, ahogy szoktam. De, hogy 6 héttel szülés előtt zavarna, vagy úgy érezném magam, mint egy bálna vagy hasonlók, még szó sincs. Persze lehet, hogy ez újabb 2-3 hét múlva sokat változik, de most még nem igazán érzem, hogy húúú, mekkora hasam van. Szerintem azért nem, mert sosem voltam vékony, csípőm is volt mindig, így mindenhova terjeszkedik a hasam. Fölfelé, oldalra, mindenhova. Kép

nadine81

Viol!Az én anyukám még nem is tuda,hogy terhes vagyok és amikor meglátott már azt mondta,hogy szerinte babát várok mert az arcom megváltozott.Igaza lett.Az anyuk mindíg tudják mi a dörgés.KépMajd te és én is látni fogjuk a lányunkon,hogy valami megváltozott.Remélem még megvitathatjuk.

Kinek van kedve szombatin Nőnapozni?Kép

KépKép
eszti76

Húú, Eszti, talán azért érezheted így, mert én naaagyon jó fej vagyok!! Kép Kép Kép A személyes találka is meglesz ám egyszer! Kép

A gatyót is használom ezerrel, ez pizsinadrág ám! Csak ilyenkor direkt ezt húzom fel, hogy mindig ugyanabban legyek.. Kép
Én ilyen pizsiben, pólóban alvós vagyok. Nem a legnőiesebb, de kényelmes. Persze addig sosem megyek le, hogy tré legyek. Kép
Van szatén, "csúszós" hálóingem meg babydoll-om is, de azt csak néha veszem fel. Amikor meg akarom hódítani Apát! Kép
De van, amikor elég csak az, hogy kiemelem hab testemet a kádból! Kép

nadine81

Sziasztok!szülésröl:ömlött belőlem avér már vért is hoztak hátha vért kell adni.virágnak meg leálltt a légzése ,fájás sehol.Vákummal huzták ki gondolhatjátok mit éreztem,a Nagy Bálint egyszere mondta,hogy jol van a pici.oxigént kapott,szülés után.nekem meg vérzés csilapitot.azt hitte a doki,hogy elvérzem,ő is megijedt mondta.de szerencséssen tuléltük a szülést.Anyukám volt bent,párom kint a folyosson.de azért szívessen vállalnék bármikor egy szülést.Eszti!én lővér és malibuba jártam sokat.Szépek voltak azok az idők.Kép ma már nem lesz mert apa lefeküdt aludni.a 11-be dolgoztam évekig.Meg most is dolgoztam a rossmannba 3 honapot de 12-órázni kellenne mostantol,ugyhogy felmondtam.Virág meg oktober óta bölcsis.most nem dolgozom.Nekem sem volt nagy hasam a 8-ik honapba lehetett csak észrevenni,a Virág 2kilóval született.

KépKép
kola2

Eszti!
En is rendszeresen nezegetem a tobb ezer kepunket amik a gepen vannak. Most meg tok jo, hogy pikk-pakk vissza tudom nezni, hogy a Bence milyen volt pont ekkora koraban. (minden kepet datum szerint mentek el) Viszont neha szivesen leulnek a fotelba, es ott kenyelmesen nezegetnem az albumot, mint itt gornyedni a gep elott.

Nadine!
Aranyos a pocakod! Tenyleg nem sokkal nagyobb mint multkor, de orulj neki, hogy meg konnyeden mozogsz! Nekem az utolso par honap mar kinszenvedes volt, pedig nem hiztam olyan borzaszto sokat, talan 12 kilot. Masodik menetben viszont hamarabb latszott a hasam. Gondolom mar kinyult minden elsore, igy hamarabb lehetett latni, hogy valaki lakik odabennt! Kép En sem voltam soha egy pillanatra sem rosszul egyikkel sem. Nagy mazli,mert nem is tudom hogy eltem volna tul, ha honapokon at emelygek meg hanyok! A Balinttal meg 5 honaposan haza is utaztam egy honapra Sopronba ugy, hogy egyedul mentem a Bencevel.
Igen, kosaras dinasztia vagyunk, aki kicsit jartas a kosarlabdaban biztos ismeri a rokonaimat! Kép

Kép
Kép
agi

Zsanett!
Mi okozta a verzest? Utolag kiderult?

Kép
Kép
agi

Nekem elvileg jó a szombat! Kép Csak ne legyen olyan késő estébe/éjszakába nyúló... Bár gondolom amúgy sem lenne az, hisz vagy babák/gyerekek vannak mindenkinél, vagy pocakos anyuka gyerekkel párosítás. Jéé, én vagyok az egyetlen, aki csak simán pocakos, és a lakás max kettőnk nyerítésétől hangos, nem gyerektől! Kép

Hol lenne jó? Csak valami beülős, iszogatós (természetesen no alkohol! Kép), vagy vacsizós?

nadine81

Ági!nem derült ki mi okozta a nagy vérzést,de azota ha megjön ömlik belölem a vér.Voltam dokinál de nem talált semmit.Azt mondta megváltozott a szervezetem a terhesség óta.Szívessen elmennék én is szombaton nőnapozni.

KépKép
kola2

Zsanett,
van egy friss kismamánk (Nici), nála is az volt a gond, hogy nem voltak elég erős fájások és a baba légzése is lelassult, de ő nem vérzett ennyire durván. Tényleg, lehet tudni, hogy mi volt a vérzés oka? Terhességeddel minden rendben volt?

Ági,
ez most komoly? Hűű, híresek vagytok? Kép Profi szinten? Mennyire közeli rokonok?

Ja, a no alkoholt arra a 3 szem kismamára értettem, akik még 2in1-ben vannak, a többieknek nem ennyire erős a tiltás! Kép

nadine81

Eszti,
megvitathatjuk, hogy kinek a lánya mikor terhes, csak azt majd már egy más nevű oldalon... Kép Mondjuk "asszonynet.hu" vagy "nagyinet.hu" Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?