Sziasztok!
Este, nem sikerült benéznem, mert 1000 dolgom volt. Képzeljétek eldugult a szennyvízcsövünk, pénteken este, már visszafele jött a víz. Szombaton egész nap ezen "dolgoztunk" Apával, hát nem volt egy kellemes dolog. / Ráadásul du-ra vendégeket vártunk!/ De sikerült.
Most jut eszembe, a "fogadott gyermekemről" Mollyról még nem is küldtem képet.
Nagyon szeretjük, olyan kedves, aranyos. Akkora szíve van. Szegénykémet 1 hónapja ivartalanítani kellett, mert gyennyes méhgyulladása volt. Nagyon sajnáltuk szegényt, de szerencsére minden a legnagyobb rendben alakult. El sem hiszitek, hogy félti Levit, úgy vigyázz rá, meg olyan édesek, amikor együtt játszanak.
Zsófi! Erről az oldalról töltöttem le, de ez már nem él:
www.extra.hu/pompom/neveink.htm.frame helyette nézd meg ezt, sztem ugyanaz! Írd be a googl-ba az utónevek címszót és a kiadott találatok közül a cardXpress keresd!
Heni, hogy vagytok mostanság? Láz? Fogacskák? Éjszakák?
Borka! Levi is imádta az efféle kajákat, öröm volt nézni. De én akkor is irígylem akik sokáig tudnak szoptatni. A barátosnénnak 17 hónapos lesz a kislánya és még mindig szopik, olyan jó nekik. Fogalmam sincs, hogy Levivel mit rontottam el. (4 h szopizott, a végén minden egyes szopit megsirattam, hogy ez lesz az utólsó) Vivien, pedig közel 1 éves koráig, pedig akkor még annó előszeretettel teáztaták a védőnénik a bébyket, meg sokkal hamarabb "kellett" elkezdeni a hozzátáplálást! Megfogadtam, hogy a harmadik gyermekemmel sokkal-sokkal kitartóbb leszek!! De ez valóban így van ahogy mondod, mindenki maga tudja, hogy mi a jó a kisbabájának.
Ságica! Na milyen volt a buli? Minden a terv szerint alakult? És Enci, hogy fogadta? Tetszett neki a torta? Gondolom jól összemaszatolta magát. Azért jó, hogy így fogod fel a keresztszülőkkel kapcsolatos dolgot, teljesen igazad van. Az a lényeg, hogy akik szeretik, azok ott voltak és Veletek együtt élték meg ezt a boldog napot!
Zsú! Nem szánkóztunk, már igazából rá sem szeretk nézni. A szokásos havi Metrós bevásárlást ütöttük meg, na meg a dugulás miatt elmaradtam a munkámmal. Levi is szeret Tv-t nézni, de inkább a mesék kötik le. Én ezekből a tv, videó számítógép meg ilyenek nem csinálok tabu témát. Sztem sokkal rosszabb, ha "tiltom" mintha engedem és betelik vele. Persze, ha egy gy-t csak az köti le, az nagyon nem jó sem a szemnek sem a fejlődésének.Levi amúgy sem lesz egy tv előtt ülő gyerek, neki attól sokkal több a mozgásigénye. Tavaly nyáron is reggeltől estig kint voltunk, kiv. a du alvás.
Na most már megyek, mert az oviban fényképezkedés lesz, és Levit szeretném elvinni!
Puszi Edit