Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Enikőnek Boldog-Boldog Születésnapot!!!
Kép

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Enikőnek SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Edit! Én ajándékba kaptam a muffinformát. Most jól lelőttétek előttem az árátKép

Zsófi! Mikor állapotos lettem Milánnal én is sokat rágódtam , hogyan lehet kettővel boldogulni (nem csak érzelmileg, hanem minden téren). Gergő is 24 órából 48-ban kikövetelt magának akkor is és még most isKép De szükség törvényt bont és mindig eljutunk addig h mindenki igénye ki van elégítve.

Borka! Milán is eszik mindenfélét, mégsem akar róllam leválni. Olyan mintha nem vágták volna el a köldökzsinórt köztünkKép Cseréljünk egy hétreKép

Heni! Jobban vagytok már? Éjjszakák? Láz? Esetleg egy adag panadolt adni este? Nekem azt mondta a nagyokos védőnénink, h azt huzamosabb ideig is lehet adni. Bár én sem próbáltam még.

A szülésre visszatérve: Csak én szültem fájdalomcsillapítás nélkül? Kép
Na szaisztok!
Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Ságica! "...ami jó van e világon azt szülinapotokon mind kívánom..."

Kép

Majd este még benézek! Most sietek!

Edit

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Mindenki szánkózni ment ebben a fantasztikus márciusi hóesésben?

Képzeljétek: ma Gergőnek tejszínes-gombás csirkét kellett csinálni. Erre mindenki evett egy jóízűt csak ő nemKép Kérdezem tőlle miután befejezte az evést:"Máskor is vegyünk és csináljunk ilyet?" A válasz:" Ilyet ne. Ez nekem nem jó. Majd holnap vegyél és öntsd ki a mosogatóba!" Hát nem drágaKép Ja igen üveges szószt vettünk. Õ kérte, mert ezt látta a tv-ben. Nem hiába már totál reklámfüggőKép Milán meg a T-com-os megszólalt az internetest szereti. Rendesen füligérő szájjal mosolyog mikor meglátja. Ja és mozdulatlanul néziKép
Tényleg nállatok hogy megy? Néztek előttük tv-t? Õk is reklámfüggők v. csak az én kölkeim?
Holnapra nem ígérem magam. Ezer dolog maradt el a hétvégi lustizássalKép De kedden tutira jövök.
Üdv:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Este, nem sikerült benéznem, mert 1000 dolgom volt. Képzeljétek eldugult a szennyvízcsövünk, pénteken este, már visszafele jött a víz. Szombaton egész nap ezen "dolgoztunk" Apával, hát nem volt egy kellemes dolog. / Ráadásul du-ra vendégeket vártunk!/ De sikerült.
Most jut eszembe, a "fogadott gyermekemről" Mollyról még nem is küldtem képet.
KépKép
Nagyon szeretjük, olyan kedves, aranyos. Akkora szíve van. Szegénykémet 1 hónapja ivartalanítani kellett, mert gyennyes méhgyulladása volt. Nagyon sajnáltuk szegényt, de szerencsére minden a legnagyobb rendben alakult. El sem hiszitek, hogy félti Levit, úgy vigyázz rá, meg olyan édesek, amikor együtt játszanak.

Zsófi! Erről az oldalról töltöttem le, de ez már nem él:www.extra.hu/pompom/neveink.htm.frame helyette nézd meg ezt, sztem ugyanaz! Írd be a googl-ba az utónevek címszót és a kiadott találatok közül a cardXpress keresd!

Heni, hogy vagytok mostanság? Láz? Fogacskák? Éjszakák?

Borka! Levi is imádta az efféle kajákat, öröm volt nézni. De én akkor is irígylem akik sokáig tudnak szoptatni. A barátosnénnak 17 hónapos lesz a kislánya és még mindig szopik, olyan jó nekik. Fogalmam sincs, hogy Levivel mit rontottam el. (4 h szopizott, a végén minden egyes szopit megsirattam, hogy ez lesz az utólsó) Vivien, pedig közel 1 éves koráig, pedig akkor még annó előszeretettel teáztaták a védőnénik a bébyket, meg sokkal hamarabb "kellett" elkezdeni a hozzátáplálást! Megfogadtam, hogy a harmadik gyermekemmel sokkal-sokkal kitartóbb leszek!! De ez valóban így van ahogy mondod, mindenki maga tudja, hogy mi a jó a kisbabájának.

Ságica! Na milyen volt a buli? Minden a terv szerint alakult? És Enci, hogy fogadta? Tetszett neki a torta? Gondolom jól összemaszatolta magát. Azért jó, hogy így fogod fel a keresztszülőkkel kapcsolatos dolgot, teljesen igazad van. Az a lényeg, hogy akik szeretik, azok ott voltak és Veletek együtt élték meg ezt a boldog napot!

Zsú! Nem szánkóztunk, már igazából rá sem szeretk nézni. A szokásos havi Metrós bevásárlást ütöttük meg, na meg a dugulás miatt elmaradtam a munkámmal. Levi is szeret Tv-t nézni, de inkább a mesék kötik le. Én ezekből a tv, videó számítógép meg ilyenek nem csinálok tabu témát. Sztem sokkal rosszabb, ha "tiltom" mintha engedem és betelik vele. Persze, ha egy gy-t csak az köti le, az nagyon nem jó sem a szemnek sem a fejlődésének.Levi amúgy sem lesz egy tv előtt ülő gyerek, neki attól sokkal több a mozgásigénye. Tavaly nyáron is reggeltől estig kint voltunk, kiv. a du alvás.

Na most már megyek, mert az oviban fényképezkedés lesz, és Levit szeretném elvinni!

Puszi Edit

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Kösz a kérdéseket minden ok.KépLáz ahogy jött úgy ment,de fogacska nembújt ki.pedig rendesen be van duzzadva a kicsi ínye.Éjszakák visszatértek a ˝rendes mederbe˝csak 32x kelünk.

Tegnap Danival buliba voltunk.Egyik oszt.társa meghívta egy megmutatom a játékaimat bulira.Kép
Nagyon jól érezték magukat a fíúk,a mamik meg pletyiztek addig.Kép

Sagica milyen volt a buli???Még mindig azt pihenitek?KépKépKép

Zsú
Nagyon édes a fiad.Kép
Ezt Dani is eljátszotta már párszor.Anya főzzél ezt meg azt.Amikor meg meglátta vagy megkóstolta közölte,hogy Õ nem ilyenre gondolt.Kép

Edit
Nagyon aranyos a kutyu.Az állatok nagyon tudjákszeretni és vedeni a gyerekeket.Nekünk a cica pl meg se karmolja soha a fiúkat,pedig azok nyuzzák és cipelik rendesen.Kép

Borka
Dodó is még szopizik és nem úgy néz ki,hogy mostanába abba akarja hagyni,már lecsökkent az adag napi 3x-ra.Valahol én örülök neki,hogy még cicizik.Úgy érzem lelkileg még nem vagyok felkészülve az elválasztásra.De természetesen nem nézek másként arra aki ezt nem így gondolja.Dani én is csak 5hós koráig tudtam szoptatni.nagyon megviselt,hogy nem megy tovább.

Na futunk edzésre.Este még megpróbálok benézni.
Ha kihagytam valamit majd este pótolom.
Pussssssz Heni
Kép

Kovács Roland
roli

Most látom......Nem 32x kelünk csak 3x.Azt hiszem be is tenne nekem annyiszor kelni.Kép

Kovács Roland
roli

Heni!

Pedig már azt hittem ilyen edzett vagy!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép

Kép

KépKép
KépKép
vile

Hellotok! Tegnap apával elmentünk egy bajnoki focimeccsre. Befagyott a seggünk. Jól kifújta a szél a micsodánk. Nem baj, jön már a Sándor, a József meg a Benedek. Anna az előbb kapálta meg anyu virágját. Szörnyű nőszemély.Geromilo kérdésére válaszolva én is fájdalomcsillapítás nélkül szültem. Azt se tudom mi az a gáz, amiről írtok. Nem is jutott eszembe efféle, de nekem nem is volt vészes szülésem. Mindenkinek puszi. Enikőnek utólag is boldog szülinapot!
borkaborka

Sziasztok!

Ez a tegnapi hóesés nagyon lelombozott, egész nap semmihez sem volt kedvem. Vendégek voltak nálunk tegnap, a férjem családja, aztán amikor 7-kor elmentek, a férjem képes volt Botival még elmenni több, mint egy órára szánkózni. Csodálom az energiáját. Én meg közben elmosogattam, hurrá! Kép
Ma én is elvittem szánkózni, de már csak sár van (nincs aszfalt nálunk), meg latyak, sokat nem tudtam húzni, mindig attól féltem, hogy leborul. De legalább a jó hideg levegőn mozogva kifáradna, és könnyen, gyorsan elaludna! Tegnap hazajöttek fél kilenckor a szánkóból, tök piros volt az arca, kifáradt, mégis úgy kellett lebunkózni fél 11-kor. Hogy lehet, hogy egy 2,5 éves kölök kevesebbet akarjon aludni, mint a szülei???

Van a neten egy elég jó időjárás-jós, általában bejön, amit ígér, szerinte még két hétig várat magára a tavasz Kép. Ilyenkor már rég metszeni szoktunk. Elutazok Afrikába én is Kép.

Zsú!
Biztos vagyok benne, hogy nálunk is majd lesz valahogy a két gyerekkel... Csak amíg eljut az ember oda, nyilván eltelik egy kis idő.
Én sajnos császárral szültem, altatásban, úgyhogy nem tudok hozzászólni a témához.

Borka!
Szerintem addig szoptass, amíg neked is jólesik. Én egy kicsit tovább szoptattam, ugyanis már nem esett jól, de sehogy sem bírtam fiatalembert jobb belátásra bírni. Így lett 20 hónap. Persze ő sokmindent nem evett meg. Emlékszem, volt egy hasmenéses-vírusos járvány, amivel nagyon sok gyerek kórházba került, na akkor nagyon örültem, hogy még szopik, mert az volt az egyetlen étel-ital, amit elfogadott. Különben lehet, hogy ő is infúzión köt ki. De érdekes, hogy nekem lelkileg sosem volt fontos a szoptatás. Sokkal közelebbinek éreztem magamhoz, ha csak úgy odabújt (szerencsére mai napig nagyon bújós), vagy ott aludt el mellettünk. A szoptatás valahogy nekem mindig etetés volt, nem lelki dolog.

Sziasztok
Zsófi
zsóf

Sziasztok!

Tegnap mozgalmas napom voltKép
Du. Gergőt vittük dokihoz. Nem beteg, hanem görbe a jobb lába. Ez már a 3. doki volt és nem kezdenek vele semmitKépKépKépKépKép Annyit mondott ez is, h figyeljük, hogy alakul. Már 11 hónaposan is ilyen volt a lába, tehát semmit nem változott neki. Panaszkodik is egy hosszabb séta után, h fáj neki, de minden doki azt mondja épp az ízülete. Ez a doki magán volt és képzeljétek 5000 Ft-ot kért el. Na de ez legalább normálisan átnézt, nem csak átfutott rajta. De se egy röntgen se semmiKép Ja igen az az aggasztó, h nem mindkét lába, hanem csak a jobb. És alapállapotban szinte fel sem tűnik, de ha sokat sétálunk már olyan fokú a görbület benne, h ha mindkét lába ilyen volna simán átmenne a focilabda is.

Szopi: Mindenki addig csinálja míg neki is és a gyereknek is jól esik. Lassan én is kezdek belefáradniKép Gergőnél de boldog lettem volna ha nem hallgatok anyós okosságára és igény szerint szoptatok. Na meg nem lett volna ilyen fantasztikus cumizavara is esetleg ment volna a dolog. Na de ez már a múlt. Itt van Milán sikerélménynekKépKépKépKépBarátnőmnek anni idős lánya van, mint Gergő (31 hónapos) És még szopik naponta többször is. Na de nálluk is van egy kisebb is aki január 3-án született. Számomra több a szopi egyszerű kajcsinál, de ugyanannyit ér egy odabújás is szerintem.

Edit!
Tündéri Molly!

Heni! Örülök, h elmúlt a láz. Most Milán is emberesedik megintKép Mintha aludnánk éjjelente vmit.

Sagica! Ugye csak a bulit pihizitek és nem lettetek betegebbek?

Zsófi!
Gerő is ilyenKép Le sem tudom lőni úgy pörögKép 22.30-kor aludt el és reggel 6.30-kor már pakolt a konyhában. (arra keltem, h csörömpölt az edényekkelKép) És délben alszik még egy jó másfél- 2 órát. Nem nevezném alvógépnek. De ez van.

Puszi mindenkinek!
Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Nem tudom hogy a fogak miatt vagy az időjárás miatt vagy valami más miatt,de Dodó ma kiborított.KépReggel 7től dilizett egyfolytában.Semmi nem volt jó,mindent eldobott földhöz vágta magát,csapkodott...Most magátólelaludt míg elmosogattam,de nem cicizett úgyhogy tutira mindjárt felkel.

Szülésnél a gázt csak hallomásból ismerem.állítólag tényleg jó.magam részéről mindkétszer Edá-val szültem(vagyis a másodiknál pont kiment a hatása mire a lényeghez értünk.De így is fantasztikus érzés volt.Kép

Most megyek még berakom Dani táskáját.

Jó éjt mindenkinek!Kép

Kovács Roland
roli

Mi az az Eda?
borkaborka

Az EDA az a gerincbe adott érzéstelenítő. Már ha jól tudom. De majd jön Heni és felvilágosít minket.Kép

Tényleg csajszikádnak van már foga?
Milánnak jön az 5. Mmint annak a teteje látszikKép

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Feldobok pár képet aztán ha el tud szakadni tőlem gyermekem írok.
Kép
sagica

Kép
sagica

Kép
sagica

Sziasztok!

Hááááááááát ma se volt valami jó napunk.Igaz kevesebb volt a dili,mint tegnap.Sőt ha nem csal a szemem akkor egy kis fogacskát véltem felfedezni a szájába.De nem igazán engedi,hogy megnézzem.Talán holnap.Kép

Sagica
Jók a képek!KépEzt a vonatot kapta most?Mi is szeretjük a csörgő zörgő vonatokat.

Borka
Az Eda gerincérzéstelenítő.Jól mondja Zsú.Daninál nem akartam kérni,de tényleg az utolsó pillanatban nagyon megijedtem,hogy fájni fog és nem fogom bírni.Dodónál már eleve azt mondta adoki,hogy adjuk be,de sajna nem értek rá utántölteni.Ha esetleg mégegyszer szülök akkor nem fogok kérni.Sajnos nagyon sokszor fáj a szúrás helye.Marad a gáááááááz.

Zsú
Bocsi,hogy olyan hamar elköszöntem,de a fürdés az fürdés.Azt be kőőőőőőő tartani.Kép
Gratula nektek is a fogakhoz.

Edit?????????????

Jó éjszakát!
Kép

Kovács Roland
roli

A lényeget elfelejtetem......

Boldog Nőnapot nekünk.Kép
Kép

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Talán most sikerül írnom is.
A buli jól sikerült, nagyon örült az ajándékoknak. Hirtelen azt sem tudta melyiket nézze meg közelebbről. A torta isteni volt, anyósom azt mondta , hogy húsvétra is rendel egyet annyira ízlett neki.
Roli , nem irigyellek az átvirasztott éjszakák miatt, nekem szerencsére 8 hetes kora óta alszik, néha felébred éjszaka de megsimogatom és egy két perc alatt vissza alszik.
Imádok aludni, nem is tudom mi lenne velem ha egy rosszul alvó gyermekem lenne.
Vettem egy tanuló fogmosó szetett. Hát van mit tanulni. Egyenlőre fogalma sincs , hogy mit akarok tőle , miért dugok egy botot a szájába.
Enikő nem hagy,sziasztok
sagica

Enikőnek nagyon tetszenek a szülinapos képeitek, köszi.
sagica

Sziasztok!

Ma jó rohangálos napom volt.De úgy veszem észre semmiről nem maradtam le.
Képzeljétek ma venni kellett egy új babakocsit,mert tegnap eltört a másik kormánya.KépKépKépNovemberben járt le a garancia.Régen egy babakocsi 2-3gyereket is kiszolgált most meg.....és ráadásul egy vagyon.KépKépKép

Dodónak ma kiszedtema rácsot az ágyból.Nagyon tetszett neki,hogy egyedül lehet ki-be mászkálni.Kép

KépKép
Kép

Merre jártok???

ja ma belekuksiztam a szájába és most már bizti fogat láttam.KépKépKép

Puszi

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Na hál' istennek jó sokat írtatok, jó volt olvasgatni. Én meg most vettem észre, hogy milyen régóta nem írtam. Én nem tom, Ti hogy vagytok vele, de nekem sokszor az is kevés lenne, ha egy nap 48 ó állna! Sokszor már majd belefulladok a munkába, alig hogy elkészülök vele, kezdhetem előlről. Ahogy szétnéztem a lakásba...hát elkelne már egy alapos tavaszi nagytakarítás!!!Úgy rohannak a napok, észer sem vesszük, és itt van április. Szerencsére a füredi tréningünket "elhetelték", így jövő héten kell menni.
A héten rengeteg dolgom volt. Még mindig jöttek vendégeink (Levi egyik kisbarátja) nagyon jól érezték magukat..igaz a lakás egy csataérre hasonlított. Na de sebaj! Aztán eljutottam végre gyantáztatni, a férjem egy kicsit betegeskedett ezért sokat apáztam. Rengeteget főztem, sütöttem héten, ennek a családnak napi 2x főtt kaja meg se kottyan, csak nekem, mire elkészítem Levitől! A lányomat -mióta a barátja beköltözötta koliba ki se lehetne rugdosni az MSN elől..tegnap meg Levivel voltunk 2 éves zárón. A 14 kg és 95 cm, azt mondta a dnéni, hogy elmenne egy három évesnek. A "gibánk" (biga) az meg se nem jó, de nem is olyan rossz. Szte valószínűleg "rántás" lesz a dologból, de azt mondta ráérunk vele majd a nyáron! Már előre félek!!!
Ja és ma meg végre eljutottam a barátosnőmmel a turiba! Este meg vacsizni megyünk az egyik ismerősünkkel, akinek szintén van egy 8 h kisbabája..hát nem tudom, majd hogy fognak megülni a lurkók. De én már akkor is várom.
Szóval 1000-rel pörgünk.

KépKép
KépKép
vile

(két részletbe írom, mert megint hosszú lennék)

Borka! Ajánlom is a Sándoroknak, hogy jöjjön az a meleg, mert már unom ezt a pötyőt, hideget, meg sarat. Egy halom sáros cipő vár még rám. Amúgy a gáz nem is annyira fájdalomcsillapításra, inkább figyelemelterelésre szolgált. Legalább is nekem. Az én szűlésem sem volt vészes, de tudod ha már van és adják, akkor miért ne próbáljam ki.

Heni! Örülök, hogy enyhültek az éjszakáitok! Akkor most zápfogacska nőtt? A fiúk nagyon arik a képen!! Ahogy ott bujkál Dodó...Képzeld mi is a héten vettük ki a kiságy egyik rácsos oldalát, amiről én hüle tegnap elfelejkeztem és be is estem a kiságyba. A túlsó rács ill. a fal fogott meg. Még most is sajog az orrom! Azt hittem a fogam is kitört.

Zsú! Ez a lábgörbeség azért nagyon aggasztóan hangzik! Nem tudják megmondani, hogy mitől van? Vagy legalább azt, hogy lehetne megerősíteni? De ha nem csináltak röntgent, akkor hogy lehet ezt így kijelenteni? Nem lehet hogy csontritkulás? Isten ne adja...de azért ez így még sem jó!

Zsófi! Na, hogy álltok a névválasztással? És mit mutatatott az UH? Levi is képes 10-ig is fent lenni! Nálunk amúgy apa mosogat, mióta megvettük a motyogatógépet! Kép Kép Sztem a Te férjednek sok-sok türelme lehet, meg energiája! Az enyém most kezd el igazából Levizni, már ha van ideje. Minket nagyon megvág ez az idebenlét, mert igazából apa kint van elemében. Na akkor motoroznak, fűnyíróznak, szerelnek...meg minden! Ezért is várom már a jó időt! Tényleg mit mond a net? Mikor lesz tavasz?

Ságica! Örülök, hogy jól telt a szülinap. Olyan édi Enci a képeken! Nekünk is van már annyi játékunk, hogy lassan kiszorulunk a szobából, de lehet a lakásból is! Kitartást a fogmosáshoz!

Jók legyetek! Mindenkinek kellemes hétvégét!
Puszi! Edit
Kép

KépKép
KépKép
vile

Kép

Három a magyar igazság!!!
Így be is pótoltam a lemaradásomat! Na most megyek vasalni, mert már kidőlt a kosárból annyi van!

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Ma voltunk kisbabát látogatni, éppen üvöltött, a másik két gyerkőc pedig egymást püfölte. Azt hiszem nekem bőven elég ez az egy.
Ma du anyósoméknál van, hagy szokják egymást, mindig mondják milyen jó gyerek, hát most majd megtudják!
Már egy két lépést megy egyedül, és mindig mondja , hogy séta, ha menni akar. Remélem hamarosan járni fog. Ez az idő teljesen kiborít, sosem lesz már tavasz?
Dodó nagyon édi kis srác, remélem jobban alusztok ha már kint van a fogacska.
Vile , ez a házimunka mindig csak több, a vasalással én is úgy vagyok , hogy soha nem fogy el a vasalnivaló. Mire kivasalok egy adagot addigra beszárad a másik.
Megyek dobok valamit az arcba, mert anya kiabál , hogy kanálnyélre lépek.
Borka merre jársz?
Sziasztok!
sagica

Sziasztok!

Gyerekek,ez az anyaszomorító idő.... ráadásul ma még temetésre is kellett menne. Meghalt az egyik szomszéd nénike, 91 éves volt, (én látatlanba kiegyeznék ezzel a korral) igazából nem is ismertem, nemrég költöztünk még ide, ő meg már nehezen mozdult ki.
A vasalnivalóm fogyogat, bár még nem látom az alját. Azóta újabb adag ruha száradt meg!
A virágaimat is át kellene buzizni, némelyiknek tiszta fehér a teteje, elkéne már 1-2 karó is mellé...de semmihez semmmi kedvem! Legszívesebben aludnék Levivel! Mennyivel másabb lenne, ha sütne a nap!!!!!
Na Ágica akkor kösd fel a bugyit, mert hamarosan nem győzől majd rohanni Enci után! Levi olyan mint a csík. Sokszor alig tudom elkapni!
Amúgy ha ügyesen csináljátok, akkor akár majd Enci is pesztrálhatja a kistesót! Kép Kép
Régen én is ezt mondtam, amit Te! Most meg nem győzöm puszilgatni Levit, és nem tudok betelni Vele! A belőle áradó szeretetből! Meg a tündéri csengő-bongó hangjával, a csintalanságával, a huncutságával...meg meg meg mindenével! És ilyenkor azt mondom, tényleg szülnöm kell még egy babát, mert ez az anyaság, ez valami csoda!

A vacsi jól sikerült, igaz a vége felé ismét beköltözött Levinek a fenekébe a kukac, mert nem tudott a fenekén megülni.

Na megyek megerőltetem magam, mert senki nem csinálja meg helyettem. Sajna!

Puszi Edit
Kép

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Mizu? Sehol senki?
Felénk gyönyörűen süt a nap csak az a böki, hogy nagyon fúj a szél. Minél jobban várom a jó időt annál nehezebben jön el.
A gyerkőc kérdésben lehet később máshogy fogok gondolkodni de egyenlőre ez az egy minden örömet és boldogságot megad nekem. Ha nagyobb lesz lehet én is vágyom majd egy kisbabára. Ezért nem is adok el semmit , minden cuccot anyánál őrzök a padláson. Talán három négy év múlva én is úgy érzem majd, hogy szeretnék még gyerkőcöt.
Megyek elaltatom Enikőmet, remélem jó nagyot alszik majd.
Sziasztok! Kép
sagica

Sziasztok!

Ágica nálunk is nagyon fúj a szél! De szerencsére a napocska sütöget! Levi kb. 2ó volt kint apával, én meg gyorsan kitakarítottam! Kezdem magam utolérni, talán mintha már látnám az alagút kijáratát, és némi fényt is....
Az a helyzet, hogy szeretnék egy kicsit előre dolgozni. Tudjátok nekem a füredi tréning után 2 héten belül le kell adjak 4 dogit+áprl. 30-ig a szakdolit. És 1001%, hogy pont akkor lesz jó idő, és nem szeretném, hogy akkor szakadjon a nyakamba minden! Na meg azt sem, hogy Levivel ne tudjunk eleget kint lenni. Ma 9-kor kelt, és mégis el tudtam altatni 1-kor, mivel kellemesen lefárasztotta magát!
Az előbb hívott a tesóm, tegnap jöttek haza....na ne tudjátok meg micsoda élménybeszámolót hallgattam végig!!!!

Heni! Milyen babakocsit vettetek! Nekem már három van, de egyikkel sem vagyok megelégedve! A háromból egyet kellene csinálni, és akkor talán jó lenne! Ahogy elnézem, Dodó jó kis husika! Micsoda lábacskák! Hány kiló?
Többiek??????? Ugye pihizgettek???? Borka biztos focimeccsen van...Kép Kép...na mindenkinek jó pihizést!

Puszi Edit
Kép

KépKép
KépKép
vile

Nem. Ma nem volt kedvem meccsre menni, nagyon fúj nálunk is a szél. Apáék pedig este játszanak, akkor mi már készülődünk fürizni. Mondtam a páromnak, ha jövő hét végén nem hozza a zsákjában a meleget kitekerem a nyakát.Vasárnap lévén anyunál vagyunk. Semmi különös nem történik mostanság, napjaink többnyire egyformák. De nem baj, egész jól telnek a napok. Szerdán szerencsére apa sem dolgozik. Puszi
borkaborka

Sziasztok!

Szörnyű ez az idő, tegnap egész kellemes volt, erre ma megint hideg van, szél és ború. Március közepe van már, most már igazán jöhetne a tavasz! Botondot alig lehetett kirángatni a kertbe egy kicsit levegőzni.

Lehetséges, hogy nem írtam az ultrahangról? Pedig már 1,5 hete voltunk. A hátát mutatta a picur, úgyhogy lehet tovább találgatni, hogy fiú-e vagy lány. Bár nekem lány-érzésem van. Igaz, hogy soha nem hittem ebben, hogy meg lehetne érezni a baba nemét. Névválasztással meg sehogy sem állunk, most nem is igen foglalkoztam a témával. Viszont már érzem néha, hogy mocorog, ha nem is nagyon erősen.
Botond édes volt valamelyik nap simogatta a hasamat, és közölte, hogy a babát simogatja. Pedig sosem mondtuk neki, hogy simogassa, magától találta ezt ki.

Anyuék kitalálták, hogy a szülinapomra befizetnek állandó internetre, most betárcsázós van nekünk. Hiába mondtam nekik, hogy felesleges, mert akkor sem lesz több időm, nálatok ez hogy van? Egész nap be van kapcsolva, aztán ha van pár percetek, leültök? Engem Botond nem hagy számítógépezni, akkor ő is ide akar ülni, és püfölni a billentyűket.

Úgy volt, hogy jönnek ma vendégek hozzánk, az unokatesómék, de sajnos a felesége rosszul lett, így nem jöttek. Kép Úgyhogy van jövő hétre kajánk. Kép Minden rosszban van valami jó. Mondtam a férjemnek, hogy akkor menjünk el valahova, pl. függönyt kellene vennünk, de sajnos neki messze nincs annyira mehetnékje, mint nekem, aki állandóan otthon ülök.

Vile! Ne haragudj, hogy nem emlékszem, biztos írtad, de mit dolgozol? És hogy állsz a szakdolival? Nem akarlak idegesíteni, de április vége hipp-hopp itt van. Nekem meg még mindig nem tűzték ki a védés időpontját, pedig állítólag áprilisban lesz az is. Mindenesetre szerdán elmentem, vettem egy feteke szövet terhesnadrágot, hogy majd legyen mit felvennem. Volt egy szabadnapom, mert az anyuék elvitték a Botondot magukhoz. Ennek örömére jól meg is fáztam a boltba be, boltból ki miatt.

Na, eldugulok végre.
Sziasztok
Zsófi
zsóf

Zsófi!
A női ösztönök csalhatatlanok, legalábbis Vágó szerint! Kép Kép Kép
Alapállapotomban óvőnéni vagyok, és szerencsére a barátosnőmnek van egy szakdolija...hát egy kicsit átformálom 1-2 képpel felturbózom, fűszerezem 4-5 táblázattal és kész. Nem túl etikus, de hmmm ahogy diák koromban mondottam ki nem sz..ja le!!!
Nekünk Karácsonyra hozta a Jézuska az ADSL-t, lényegesen jobb mint a betárcsázós volt, igaz néha már ez is lehetne gyorsabb. (Vagy csak én vagyok türelmetlen.)
A gép többet van bekapcsolva mint ki,hárman is vagyunk rá + Levinek is találgattam jó kis gyerekoldalakat. Apa néha ki van, mondogatja, hogy lassan net-függő vagyok...én ezzel is jutalmazom magam, a jól elvégzett házimunkáimért! Kép Kép Kép Persze, ha jön a jó idő, akkor már én sem tudok előtte ülni, jönnek a kinti munkák, udvarrendezés + kert + virágok, muskátlik töménytelen mennyiségbe meg állandóan úton leszünk!

Borka! Apa=Sándor? Akkor megint ajándék?

Zsú, Heni????????????

Szép vasárnapot! Mindjárt jönnek a Levi keresztszülei! Húzok mint a vadlibák!
Edit
Kép

KépKép
KépKép
vile

Nem, apa ne m Sándor. Hanem a másik nagyon "ritka"keresztnévvel büszkélkedhet: József.Ráadásul képzeljétek Kovács! Szegény úgy sajnálom, pedig ő büszke a nevére. de hát akkor is. Többek között ezért nem vettem fel a nevét. Ki akar Kovács Józsefné lenni? Szóval megint ajándék. Valószínűleg egy tavaszi, vékonyabb hosszú ujjú polót kap, amit farmerhez viselhet, valami sportosat. Szereti az ilyen cuccokat. Meg hát most már én is kezdem unni ezt az időt, fúj a szél és esik a hó. Ez felháborít!!!!!!!!!!!!!!!Este teszek fel majd új képeket.
borkaborka

Kép

Ez nem lehet igaz! Ma reggel hóviharra ébredtünk! Az egész terasz tiszta hó volt, (pedig hétvégén takarítottam fel)hordta-vitte a nagy szél!Hát ennek a nyűves télnek már sohasem lesz vége?????
Kép

Borka! Viszont a Kovács Anna az nagyon szépen hangzik!!!A mi nevünkkkel meg az a baj, hogy igen ritka, és mindenki félreérti, voltam már Kissné, Hiszné..állandóan betűznöm kell. Várom a képeket! Remélem holnap én is tudok küldeni, még a szülinapokról. (Ha minden igaz, talán eljutunk a fényképészhez, és előhívattatjuk.)

Zsófi tegnap elfelejtettem, mondani, hogy könnyebb naponta pár sort írni, legalábbis nekem ez bejött, na meg ebben az időben mi a francot csináljon az ember! Szóval ne "dugulj el"!!!! És ha ilyen szemérmes a pocaklakó, akkor tuti, hogy kislány lesz!!! Kép Kép Kép

Heni! Zsú! Csak nem temetett be a hó??? Kép Kép Kép

Ágica! Én már alig tudom tárolni ezt a sok
kisruhát, sajna mindig engedek a csábításnak és túlhalmozom magam!!! Igaz egy adag az egyik ismerősömnél van kölcsönben. Csak azt nem tom, mi lesz akkor, ha kislány lesz, v mondjuk nyári baba lesz. Akkor ugrik a staférung??? Lehet érdemesebb lenne most eladni? De úgy sajnálom őket!!

Nem tudtok valami tuti fogyit? Amihez nem kell sokat mellé kotyvasztani??? Lassan már ilyen kövér leszek!!!
Kép

Puszi Edit

KépKép
KépKép
vile

A képek!KépKépKép
borkaborka

Sziasztok!

Nem vesztem ám elKép

Borka!
Gyönyörű lányotok vanKép

Sagica!
Tündéri ez a kiscsajsziKép

Edit!
Nem temetett be a hóKép Csak a teendőim havaztak el. Elkezdtem takarítaniKép Na nem erőltetem magam, de tudjátok ébren levő gyereknél nem megy így csak napi másfél órában amire jut idő annyi. Na de legalbb lekötöm magamKép

Zsófi!
Írj nyugodtan!Kép Az olvasásra van még időmKép Csak írni sokKép

Heni!
Vagesz pizsitek van ám;-)

Huhh a tegnapi szélvihar sem volt semmi, a hóval egybekötveKép Képzeljétek: Milánnal ki kellett menni az erkélyre, mert idebent nem volt hajlandó elaludni. Na nem hagytam kint, csak míg elaludt. Rendesen belepett bennünket a hó, 10 perc alattKép Na jó őt nem csak a kocsit.
Gergővel kezdünk újra bartok lenniKép Néha mr szótfogad és puszit is adKép Nem tudom mi lelte. Lehet, h mostanra heverte ki a mamánál szabad rosszalkodni akkor máshol ist. Már segít is néha a mosógépbe tenni a szennyest. Összepakol, meg ilyenek. És még a poharáát is megosztotta Milánnal!!!! Na meg tegnap azt is mondta: "Szeretem Milánkát, meg anyát is." Hát nem édesKép
A hétvégénk xar voltKép Szombaton du. a Corába mentünk ki, vasárnap meg bellított anyósKép Tehát semmire nem haladtamKép Na de a szombati nap is jó volt végre gyerek nélkül kimozdulni és még vásrolhattam isKép Na a végösszeget ne kérdezzétekKép A pénztárnál L majdnem szívrohamot kapottKép De nekem jó volt és ez a lényeg! És nem is vettem hüleségeketKép Sőt most még a gyerekruhákhoz sem mentem be! Na igen én is imádom nézni és venni is őketKép

Na eldugulok mára én is.
Puszi mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Kép

KépKép
KépKép
geromilo

Kép

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Szuperek a képek! De jó nézegetni a kis manócskákat! Egy fiú, egy lány...nagggggyon-nagggggggggyon édik!!!!!!!!!! Annácskának jól áll a rózsaszín, micsoda kis szerkó!!! Nagyon csini!

Zsú, örülök, hogy nincs semmi gond, és annak is h sikerült végre kimozdulnod!!!! Ugye milyen jó, és ez csak jobb lesz, ha jön a jó idő! Nagyon tetszik ez a fekete-fehér variáció! Olyan kedvesen néz Milán a kis szemével, szinte beszél vele, na meg Gergőnek az a huncut mosolya? Tényleg amúgy Gergőnek, v Gergelynek hívják a kisfiadat. Már csak azért, mert most volt Gergely napja. Ez a barátkozás már fél siker, hidd el lesz ez még jobb is...csak türelem!!! Nagyon sok energiát követelnek tőlünk ezek a kismanók, de idővel minden megtérűl, és a legjobb befektetés. (persze nem ezért csinálja az ember) Soha, sehol az életben nem fog semmi úgy megtérülni, mint a gyerekekkel való foglalkozásunk! És soha sehol senkitől nem kapjuk vissza azt a szeretetet, mint a családunkban, a gyerekektől.

Úgy látszik ez egy ilyen fényképes nap. Ma sikerült végre előhívattatni a szülinapi képeket, na meg legnagyobb örömömre az óvodai képek is elkészültek!
Olyan jó volt ma sétálgatni, a nap is sütött végre! Levinek nézegettem átmeneti cipőt, hát vannak árak! A gy.orvosnál is voltunk, mert vm kijött a kis száján, először azt hittem herpesz, de szerencsére, csak bőrszárasság, ami az ekcémához hasonlít. A kis bőre is olyan száraz hiába kenegetem neki, szóval ma tejbe és olívaolajban fogom fördetni, kiskádban. Fél l tejhez 5 ek olívaolajat kell adni, és ezt kell beleöntenni a fürdővizébe! Még annó Vivi idejében ajánlotta a Klínikán egy nagyon jó bőrgyógyász, a Vivi bőre is elég kényes volt, pedig alapjábavéve barna bőrűek. Gondolom ez a tél miatt is van, mert nyáron egyik gyereknél sem jelenkezett ez a probléma!

Na puszi mindenkinek, holnap pihizzetek sokat!

Edit
Kép
Ez a kép az Apa boltjában készült, Levi imád ott lenni, élvezi ezt a sok csivirt-csavart, meg szeszámokat!

Szerettem volna az ovis képekből is küldeni, de nem tom miért nem sikerül. Azért nem adom fel!

KépKép
KépKép
vile

Sziasztok!

Megvagyok ám csak annyi dolog van mostanában.na meg Dominó is olyan kis nyügi,hogy egész embert igényel.Most már nem csak éjjel megy a nyafi,hanem egész nap.KépKépKépÚgyhogy tegnap elekzdtem adni neki a Viburcol kúpot.Lekopogom éjjel csak 2xkeltünk.mégse jött ki a foga a multkor,mert most meg nem látom....Kép

Edit
emlékszem még anno Daninál nekünk se volt kivehető rácsunk és párszor én is pofára estem.KépKépKép
Ha a te fiad elmehetne 3évesnek(kiló alapján)Akkor mit mondjak én Dodó januárban volt 13.5kgKép
Nagyon jó a boltos képKépfiaim is imádnak apánál dodozniKépKépKép

Sagica
Szerintem csak most gondolod,hogy lég egy gyerkő,mert Enikő most energiádat elveszi,de szeintem is 2-3év múlva úgy fogod érezni,hogy jöhet a kistesóKép

Borka
nagyon édi képek.KépKépKépEzek a szemek.....annyira jóóóóó.Látom a klaviatúra onnan se hiányozhat.Kép

Zsú
Az a pizsama egy ezer éves mászóka,de imádom.Kép
Tényleg tök jó hogy fekete-fehér a kép és milyen zsivány rajta.KépÕrülök,hogy ki mozdultál,én is imádok vásárolni menni.De én mindig a gyerekruháknál és aháztartási dolgoknál kezdem.Ott elmegy egy csomó idő és a kajákat már csak úgy dobálom be.Az uram útál is velem járniKép

Én párom is József és ha minden igaz hozzák is a meleget.KépKépKép

Na most megyek aludni.Jó éjszakát!

Igyekszem jönni sűrübben,mert tényleg nehéz így potólni......Ha kihagytam valamit vagy valakit bocsi.Kép

Puszi Heni

Kovács Roland
roli

Éljen! Heni is meg van! De jó, hogy mind együtt vagyunk megint!

Időközben rájötem a problámára, a skanneren kellett vm-t állítani.
Hát íme az én kishercegem:
KépKép
KépKép

Jó éjt! Majd holnap jövök!

Edit

KépKép
KépKép
vile

Milán színesbenKép
Kép

KépKép
KépKép
geromilo

Na és Gergő is itt vanKép
Kép

KépKép
KépKép
geromilo

Edit!
Levi nagyon vagány azon a traktoron(?) Kép

Ja tényleg Gergő 13400 gr volt a 2 éves vizsgálaton, mostmeg 2,5 évesen 15 kg és ő csak 87 cmKép Igazi kis szumós alkata vanKép

Bocsika most mennem kellKép
Megyünk sétálni, hamár ilyen jó idő vanKép
Puszi mindenkinek!!!
Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Szép estét!!!!

Ma csudijó időnk volt.Délelött kisétáltunk megnézni a lovas felvonulást,délután meg megnéztük a Kossuth téren a kokárdát amit virágokból raktak ki.Gyerkők odáig voltak.Dodónak a katonazenekar tetszett a legjobban.KépKépKép
Annyit sétáltunk,hogy jól elfáradtunk.
KépKép
KépKép

Edit
Nagyon jók ezek az ovis képek.Az a járgány tényleg tuti.Kép

zsú
Te fiaid is zabálni valók,és mennyire hasonlítanak egynásra.Kép

Ahogy írjátok ezeket a kilókat,tökre zavarba vagyok.Pedig Dodó nem kövér kisfiú.Úgy tűnik most állt le súllygyarapodása.Dani is ilyen volt kicsinek,most meg 28kg és egyszálbelű.Kép

Na puszka Jó éjt!
Heni

Kovács Roland
roli

Sziasztok!

Heni ezt Neked küldöm!!!!

Kép

Naggggggggggggyon sok boldog névnapot kívánunk!

Köszi a képeket! Bizti nagy élmény lehetett a gyerekeknek! Levi is szereti az ilyen nagy csinadatrát.
Sajna nálunk borongós idő volt, ezért mi nem mentünk el az ünnepségre. Du a nagyszülők jöttek el, este meg mi mentünk keresztékhez!

Ma meg már készülök, mert holnap utazok. Jajjj de fog hiányozni az én kis családom! Főleg Levikém!!! Mondtam is, ha lehetne lekicsinyíteném, és elvinném magammal. Szóval most három napig nem jövök, jók legyetek, mindenki vigyázzon magára, meg a babóira is!

Puszi Nektek! Edit

KépKép
KépKép
vile

Heni!
Sok Boldog Névnapot kívánunk!!!!!

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Üdv. Füredről! Van net,(nagyon lassú) de most rohanok, mert mindjárt kezdődik a megnyitó!

Puszi Nektek! Edit

KépKép
KépKép
vile

Heni! Boldog névnapot!
borkaborka

Sziasztok!!!!

Köszönöm szépen a köszöntéseket.Olyan jól estek.KépKépKép

Tegnap egésznap pakoltam.Dodókám jó alvós kedvében volt,úgyhogy tudtam dolgoznio.Amúgy lehetettlen bármit is csinálni.Délután szülőire mentem,Ott meg jól fölhúztam magam.Kiderült,hogy jövőre iskolaotthonos rendszerben fog müködni a suli.Aminek baromira nem örülök.Szegény Dani így is hulla mire hazaér.KépKépKépA másik meg az hogy szinte meg lettünk zsarolva hogy igent mondjunk.Gusztustalan az egész.Fel vagyok háborodva!

Dodónak 3foga bújik egyszerre.Vagyis már félig át van szakadva az ínye.remélem nem olyan mint a múltkor.Mert az a fog szörén szálán eltünt!!!!!!!
Edit
de jó neked,hogy Füreden vagy.Nekem ott lakik a mamám és most nagyon irigykedem.KépKépKép
Nagyon aranyos vagy,hogy még ott is megtalálod a módját,hogy írj nekünk.

Holnap moziba viszem Danit.vasárnap meg vendégek jönnek józsef napra.De közölte a drágám,hogy Õ nem hoz meleget.KépKépKép

puszi mndenkinek!Heni

Kovács Roland
roli

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?