Sziasztok!
Lehet, hogy túl hosszú leszek, és nézzétek el nekem, ha nem mindenkinek irok név szerint, de azért igyekszem Benneteket követni. Napközben is be szoktam nézni a dolgozóban, de onnan irni nem nagyon tudok.
Minden Tamás nevű apukának és kisfiúnak boldog névnapot kivánok!
Marcianyu, Napsugaracska, Atan! Köszönöm szépen, hogy hiányoltatok! Nagyon jó érzés, hogy hiányzom nektek.
Marci anyu! Nagyon jó volt veled beszélgetni, és gyönyörű történetet irtál! Innen is puszilom Marcit!
Rayo! Jobbulást kivánok Reginek! Ha nem válik be a drnéni, szerintem váltsatok. Anno én is megtettem. Most "hires" drnénink van: dr. Buday-Gyarmati Andrea. Én nagyon megszerettem, és ő is a fiúkat és nagyon rendes.
A drnéni túlaggódásos mondandójával meg ne tőrödj, te tudod, milyen Regi, és igenis az ember aggódik a gyerekéért, neki meg az a dolga, hogy kijöjjön, ha hivják.
Dancsink is úgy köhögött tegnap este, hogy már sik ideg voltam, nem tudok rajta, neki segiteni, dühitett a tehetetlenség, sirtam, és úgy kértem a férjemet, hogy menjen el a patikába homeos bogyóért, mert elfogyott. Párom este 10kor indult neki a szomszédos kerületben lévő homeos patikába. De ment szó nélkül!
Tudta, hogy csak igy leszek, leszünk nyugodtabbak. Tehát teljesen rendjén van, hogy aggódsz, és ahogy aggódsz!
Amneris! Mi újság kutyus ügyben?
Süni! Nem felejtettem el, hivni foglak, még szeretnék előtte beszélni a főnökömmel (jogász) az ügyben, irnál nekem levélkét prviben a problémáról? Ha tudom, h konkrétan miről van szó, jobban el tudom majd mondani a megoldást. Olyan okos sajna nem vagyok, h egyedül mondjak megoldást, csak ötleteim vannak, de a jogesetet vázolnám a fönöknek, ha nem baj.
Bocsi, tudom, hogy a probléma neked nem jogeset, de nekem minden probléma jogeset, hiszen meg kell tudnom valahogy oldani, ezért is végeztem anno szakmai fősulit. Egyszóval, Sünike, ha lehet irj, légyszi.
Gabszi! Biztos csodás érzés lehetett megfogni a kisfiút!
Nagyon ügyesek vagytok Balázzsal, én nem tudok bútort szerelni.
Szuperboszi! (Bocsi, nekem maradsz Niko, mert az sokkal jobban illik szerintem hozzád, na meg a nevedhez ugye, és mindig előttem van az arcod, ahogy egymással szemben anno beszélgettünk a padon Somogyban)
Tiszta szivből gratulálok nektek a legifjabb családtaghoz!
Ildikó! Drukk a vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy, biztos, hogy sikerülni fog!
Idusa! Örülök, hogy jelentkeztél! Gyönyörű gyermek Lili!
Mi is megnéztük a Gólyamesét, én sirni nem sirtam rajta, de nagyon megfogott Idusa férjének az érzelmi reakciója. Annyira, de annyira emberi! Gratulálok Nektek a szerepléshez, büszkék lehettek magatokra!
Diti! Gratula Máté fejlődéséhez!
Üdvözlöm szeretettel az újakat!
Topictaliról én még nem kaptam e-mailt, az biztos, hogy az áprilisi Gólyahir talira nem tudunk menni, mert a párommal akkor fogunk Berlinbe menni 5 napra. Akik régebbről ismernek tudják, hogy komoly probléma van a szememmel, most van lehetőségem (saját költségen) kimenni, és kicsit reménykedni, hogy hátha ott tudnak valami biztatót mondani, ha igen, akkor később, majd csinálni.
A mozgássérültség mellé nem hiányzik egy vakság, de evezzünk boldogabb vizekre:
Készitettem pár fényképet a 7végén, majd valamelyik nap feltöltöm, tegnap az oviban videózás volt, majd lesz külön kazi a fiúkról, illetve ma volt fényképész ott, lesznek majd képek, azokból is teszek majd fel, csak nem tudom mikorra kapjuk meg.
Jó volt hallgatni a fiúkat du., ahogy elmondták a maguk nyelvén, mi is történt ma.
Bocsánat, h hosszú voltam, elbúcsúzom, mert nagyon fáradt vagyok, keveset aludtam az éjjel.
Mindenkinek szép álmokat!
A LEGFONTOSABB: MINDEN GYERMEK GYÖNYÖRÛSÉGES!
Végül egy gyerekszáj Mátétól:
7végén sokat segitett, szedtük szét a szennyest, húzta a porszivót, törölgettünk, stb. a végén az alábbi dialógus volt:
Anya: Mati, nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokat segitettél!
Máté: Szivesen mami! Szóra sem érdemes!
Azt hittem megzabálom, össze-vissza puszilgattam! Annyira értelmes!