Új privát üzeneted érkezett!

Boszi!
Ez jó hír! Gratulálok! Gyerkőcök, hogy fogadják az új kistesó hírét?
Idusa!
Örülök, hogy jelentkeztél. Lili nagyon szép kislány.
Rajo!
Remélem Regi jobban van és már kiért a doktor néni! Az én lánykám is mindentől hány, a B6 vitamin nálunk is bejön és kiskanállal a tea.Ropit és sós perecet szokott javasolni a doktor nénink.
Marci anyu!
Sajnálom, hogy a kedves mama igy áll az unokájához és hozzád. Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, egyik füleden be, a másikon ki! És mosolyogj is hozzá.
Ggabszi!
Délelőtt nekem is ilyeneket kellett szerelnem, nem az én világom, de azért összerakom. A fiúk szabadnaposak voltak.
A Gólyamesék ismét nagyon tetszett, és én is pityeregtem.
Üdv az újaknak!
Sünikém! Ugye már nem vagy beteg!
Ildikó!
Tanulással, vizsgákkal, hogy állsz?
simineni

Sziasztok!

Boszi! Kép Nagyon gratulálok!!! Kép Hány szobás is a lakásotok? Akkor most ti is költöztök, vagy inkább építkeztek? Kép

Süni! Én nem tudom merre jár a táblázat, de én is megkaphatom? Kép

Ildiko! Mennek a megadrukkok a vizsgához! Tanulj, tanulj!Kép Úgy irigyellek! Kép

Rayo! Jobbulást Reginek! Kép Én is a kólát szerettem volna ajánlani, persze utána rájöttem, hogy a lánykád még kicsi hozzá. Kép

Idusa! Lilike tényleg jó nagylány már! Csini a mosolya! Kép

Napsugi! Végre, végre! Jöhetnél gyakrabban! A fényképet még mindig nem kaptam meg a szobákról, konyháról! Küldessz? Kép

Ggabszi! Balázs szuper szerelő társ lehet! Kingus is annyira aranyos volt, amikor raktuk össze neki az ágyat. Mindig hozta a csavarokat, szerszámokat! Kép

Rakok fel még két képet, hátha hozzájárulnak a jó kedvetekhez!

Kép

Kép

kizsó

Cirbi!
Megkaptam a képeket, gyönyörű a kislányod!!Kép

Gilice!
Janka és Sára tényleg szépen gömbölyödik, nagyon aranyosakKép

Rayo!
Remélem Regi jobban van már, és te is megnyugodtál egy kicsit.

Marci_anyu! Nagyon sajnálom, hogy az anyósod ilyen beszólásokkal keseríti az életedet. Nálunk nem én vagyok az "oka" a gyermektelenségnek, ezért az anyósom nem is tud semmit szólni, ha akarna sem, de szerencsére nagyon pozitívan reagáltak a dologra, és mindig azt mondják, hogy a vér szerinti gyermeknél sem tudhatod biztosra, hogy milyen is lesz, mennyire lesz szép, és ennek nem tulajdonítanak jelentőséget. A férjem 75 éves nagyszülei is alig várják, hogy dédik legyenekKép

Hildus!
Ez tényleg megdöbbentő hír az életetadóról, de annak örülök, hogy az "ajándék ügyet" sikerült elrendezni.

Ildikó!
Megy a drukk továbbra isKép

Szuperboszi!Kép
Ez csodálatos hír, mégis vannak csodák?! Te aztán kibabázhatod magad!!

Idusa!
Nagyon örülök, hogy írtál. Utoljára, amikor beszéltünk elfelejtettem elkérni a számodat, de remélem még lesz rá alkalmam. Lilike nagyon szép kislány, és rengeteget nőtt. Örülök neki, hogy ilyen boldogok vagytok. Mi is felvettük a Gólyamesét, amit ma végignéztem anyuval is. Õt is nagyon meghatotta a történet (végigsírta), és így jobban átlátta, hogy mit is jelent a nyílt örökbefogadás. Köszönjük nektek, hogy vállaltátok a forgatást, ezzel nagyon sokat segítettetek nekünk, várakozóknak.

Kép
rvan

Sziasztok!
Na igen meg reggel ugy terveztem mindenkinek irok mar most latom nem fog ossze jonni,de mindekire szeretettel gondolk!!!!!
Rayo Doktorneni megkerult??Regike hogy van?Puszi neki!
Ujjakat szeretettel udvozlok.
Jiny milyen a babakocsi?ugy latom nem csak en vagyok vasarlasi lazban.
Kelimoni olyan jo ilyeneket olvasni a sorszamokrol.Gergonek a mai nap hogy izlet nalatok is sutott a napocska?Setalni voltatok?A babakocsi meg sport eszkoz sulyzok.
Ealing sikerult valamit meg tudni Pikler alapitvanyrol?
Gilice mi is 7 lombikon vagyunk tulsajna.De erot adtatok es mi is varjuk mar a nagy talalkozast a babankal.
Amneris jobb mar a hangulatod?Na igen mi is igy vagyunk evel valamit csinalni.
Madrid tegnap 2x lapatoltam a hot es nagyon hosszu a jardank ma meg olyan helyen is izom lazam van ahol nincs is izmom.JJJJJJAAAAAJJJJ!Szuperboszi nekunk is nagy kutyank van roti de a kereszt gyerkocot ugy vedi mint ha az ove lenne.
Sunike neked is megy oriasi oleles!
Marci anyu en is mennek a talira.Sajnalom hogy az edes anyosod ilyen szegeny, Szuperboszi jol irta le a dolgokat.
Hildus ez nem semmi.Szerintem ez a legjobb megoldas.
Ildi-ko Vivibol lehet hogy enekes no lesz?
Ancsur en is vegig sirtam megint.Tatabanyan mar lattam de ujjbol sirtam rajta.Mi is varjuk mar a talit.Jo tanulast.
Pirinyocska hogy vagy?Vettel mostanaban valami ujjat?En nem de csak a parom tudja igy egy kis furdolepedonek nem tudtam ellen allni.Minden rendben volt a targyalason?
Nikinozso ez nekem is jo hir am!
Szuperboszi ez aztan a joHIR!!!!!!!!!!GRATULALOK!!!!!!
Idusamoja jaj de jo olvasni soraidat es Lilikerol.Nagyon szep baba!!!Parom uzeni a ferjednek le a kalapal elotte!!!!!!Puszi nektek es sok sok koszonet.
Ggabszi milyen jo ha van egy fiu a haznal!!!
Na veheted a jobbnal jobb jatekokat.Mostmar nem kifogas hogy nincs hely.Gondolom Balazs mar mondta.
Simineni es a tobbiek milyen ezer1 mesterek vagytok.
Na jo hosszu lettem e meg irok a tegnapi meg a mai napomrol.Tegnap 7 ablak 2 ajto mosasa, 2x kutya setaltatas 2x ho lapatolas jo hosszu jarda,egesz hazban porszivozas felmosas stb.Este siras a Golyamesen.Mindket furdo kifenyesitve.(erre a ferjem nem dicsert csak ennyit mondot na es bum mindig ilyen itt minden)Ma reggel 4 15 -kor ebretem na miert mert vartam a TEGYESZES holgyet.A
nadragom tele:Es las csodat olyan rendes volt es segito kesz es csak egyszer ment a mellek helysegbe.Vanak itt akik tudjak miert irom ezt!De meg mindig csak 4. vagyunk.De legalabb tortent megint valami.!Hozza kel l teni a helyi gyamugyon is rendesek es segitokeszek voltak multheten.Na most tenleg befejezem!BOCSANAT HOGY ENNYIT IRTAM!
Puszi mindenkinek Moncsi.
móncsi3

Kizsó!
Nagyon édesek a lánykáid! Zsófi is egyre huncutabb, jó látom a szemén? Remélem jól vagytok. Már alig várom az áprilisi talit, ugye jöttök ti is?!

Kép
rvan

Süni!
A talitábla nálam még nem járt.

Moncsi!
Örülök, hogy jó benyomást tett rád a környezettanulmányos hölgy, nem semmi amit megcsináltál.
Kitartás, hamarosan eljön a te babád is!

Kizsó!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, tényleg édesek a lánykáid.
simineni

Szerettem volna képet felrakni, de túl nagy a mérete, tudtok segíteni, hogyan kell lekicsinyíteni?!

Kép
rvan

Rvan, Simineni!

Köszi a bókokat a csajok nevében! Kép

Rvan! Jól látod! Már nagyon próbálgatja a kis énjét. Például ha szeretne valamit, hangosan kiabál és nyújtózik egy irány felé. Aztán találjuk ki mit is szeretne! Kép
De akkor a legédesebb, amikor sírni szeretne, és direkt kezd el nyafizni, és lebiggyed a szája sarka és úgy csinál, mintha sírna. Jó szinésznő lesz! Kép
Melyik talira gondoltál? Az ápr. 22.-ire? Sajnos arra nem megyünk, mert aznap lesz a bababörze a bnw-n. Kár, hogy nem lehetek egyszerre két helyen! Sorry! Kép

kizsó

Sziasztok lányok, köszi a gratulációkat mindenkinek. Nem is tudtam, hogy írjam meg, nehogy megbántsak valakitKép
És most a kérdésekre a válaszok:
Süni - október 3-ra jelentkezett be a bébi.
Ancsúr - kimondott baj nem lett megállapítva, csak egyszerűen nem lett még egy baba
Jiny - a csalás jól fogadta, mindenki örült.
(Anyósosok figyelem: van ám anyós sztori itt is: Ultrahang után hazaúton beugrottunk a kedves mamához, prezentáltuk az UH képeket, de nem mondtunk semmit. Mama rákérdez: Mi ez, valami nyúl? Apósnak azonnal leesett, hogy mi is ez, és már ment is a szemüvegértKép)
Siminéni - Tesók örülnek, Dominik az elején még óvatos volt, mert nem volt biztos semmi, ő kivárt, Antónia rögtön extázisba esett, hogy végre ugyanannyi lány lesz a családban, mint fiú (ami ugye még nem biztos), hozta a könyvét, és felvilágosította a Boldizsárt. Bobi még nem sokat mondKép, de addigra már elmúlik kettőéves, nagyfiú lesz, és biztos remekül segít majd nekem pelenkát cserélniKép Nem tudom, egyébként érez-e valamit, vagy csak az izgalmat, de múlt héten szinte végig cipelnem kellett, mert tiszta bujós lett. És össze-vissza simogat is.
Kizsó - 80 m2 alapú faszerkezetes házban lakunk, tetőtérbeépítésesben, a tetőtérben 3 szoba van eddig kialakítva, és van hely egy negyediknek. Ez lett volna a gardróbszobám, de most gyerekszoba lesz belőle a nyáron. Úgyhogy szobagond meg lesz oldva, az autó kérdéses, mert ugye ha együtt megyünk, akkor az 5 ülés már nem lesz elég.

Gólyameséket sajnos nem láttam, nincs Hír TV-nk, de majd valakitől biztosan megkapom.
Lilike nagyon aranyos a képeken, mint ahogy a többi baba és nagylány is.

Na befejezem mára, jó éjt mindenkinek.

Boszi
szuperboszi

Szuperboszi! Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá! Teljes szívemből gratulálok az új családtaghoz!

Sünikém! Bocs, hogy "ráültem" a talitáblázatra, de teljesen kiment a fejemből.... Már tovább küldtem! Kép

Nikinozso! Mennyi szuper hírek egy napra!!!!!!!!!

Kizso! Micsoda vagány lányaid vannak! Kép

Amneris! Remélem már jobb a hangulatod!

Idusa! Lilike milyen nagy lett már!!!!!

Magunkról röviden csak annyit, hogy pénteken meg volt a környezet tanulmány és remélhetőleg még a héten megkapjuk a kihelyező határozatunkat is! Máté nagyon aranyos baba, péntek óta 4 óránként eszik 90-120ml! és az éjfél körüli etetés után csak 1x kelt fel minket általában 4-5 óra tájban. Nagyon ügyesen szopizik már a normál Avent 2-es cumival, és a mai védőnéninél tett látogatás alkalmával kiderült hogy meg is van a látszatja, mert már 4240gr!!!! 0,5kg hízott 12 nap alatt mióta itthon van! Sokat nézelődik mind a két oldalra, ha valami felkelti az érdeklődését és szeret fürdeni is! Biztosan elfogultak vagyunk, de nagyon büszkék vagyunk rá! Kép

Sajnos tegnap elfelejtettünk szólni a nagypapának hogy vegye fel a filmet, jó mérges is vagyok magamra miatta, de legalább mi már láttuk....

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok, na ideértem végreKép Végülis időben...

Igaz, nem hiányoltatok a taliról, de természetesen mi is ott leszünk ápr. 22-ei GólyatalinKép Nagyon kiváncsiak vagyunk rátok, Diti most titeket mi is meglesünk (Biztosan emlékszel, hogy arról bezséltetek okt-ei tali után, hogy ha majd nektek kell bezsélni mi is lesz...) Kép Igaz, mi már nem mutatkozunk be, de vannak várakozók akik várnak minketKép És hát veletek is talizhatunkKép))

Topiktalira is szívesen mennénk, remélem nem jön közbe semmi...

Szuperboszi!!
Nagyon gratulálok!!!!!!Kép))))
Kiváncsi vagyok, hogy végülis mit érzel ennyi minden után a hátad mögött?
Sokat gondolkozom azon az 1 lehetőségen amim van még lombikban, de nem látom sok értelmét... Nem tudom, hogy miért is van bennem zavar ezügybenKép) Bár gondolom: Norisz az egyik okaKép

Diti!
Továbbra is szorítok, hogy a kezetekbe legyen a határozat!!! Az SMS-eimet egyébként megkaptad?

Kelimoni!
Gergő nagyon ügyesKép És hihetetlen mennyit nőtt ő isKép Férjed is szerepelt a filmbenKép Grat. neki!

Kizsó!
Küldök át pár képet, de lehet hogy majd csak reggel... Láttad múltkor a képem? Tényleg hasonló voltam mint a BaletthercegnődKép))
És milyen nagylény már Zsófi, ámulok és bámulokKép Gyönyörű szemeik vannakKép)) Anyuciét örököltékKép

Madri!
Nme semmi az út amit választottatok, nem tudom, hogy én képes lennék-e ezt az utat járni...
Nagyon drukkolok, sok-sok erőt és kitartást kívánok, és remélem nemsokára Sok sok Bolodgságot!!!

Matiba!
Gyerekek jól vannak??? Hol jársz???

Nikinozsó!
Szuper hírek!
A film vetítése hatalmas öröm, reméljük nagyon sokan átgondolják a tetteiket és sok erőt ad nekik a film a helyes döntéshez!!! Hisz a kórházban hagyni/felejteni sem igazi megoldás a babát...
Sok erőt kívánok az átszámozáshoz, és a tali szervezéséhez is!!!

Rayo!
Remélem Regi már jobban van!!! Nagyon kiakadtam mikor olvastam a soraidKép(( Gyógyító sugikat küldök************************************

Ancsúr!
Mindannyian mások vagyunk, tényleg van olyna ismerősöm, aki nem értette az érzelmi részeket... De természetesen ez azért lehet, mer t ő még nem élte át ezt a dolgot, és ő nagyon nagyon érzelmes tipus.
Mindegy. Különbözőek vagyunk...
Mindazonáltal, nem is sokan lettek volna képesek arra amire Idáék, így magam sem...
Köszönet nekik érte, azt hiszem sok ember nyílik a világ felé ezután!!!
Lili tényleg tündéri kiscsajKép)

AmnerisKép
Láttalak tegnap isKép))
Tök jó, hogy már nem kell sokat várnotok!!! Csuriban a kezem értetek is!
Kitartást, csak úgy repülnek a hónapok.. De hamarosan ti is érezni fogjátok ugyanezt!

Hildus!
Nagyon nehéz dolog amiről írtál.
Sokan nem tudják, de a telefonszámot ha nem is adjuk meg, nagyon könnyen megtalálja az életet adó, hisz a kezében lezsnek az adataink.
Persze ha minden titkos, akkor nehezebb ügy, de levelet akkor is küldhet... Szóval ezzel csak azt akartam írni, hogy nem volt hiba megadni az e-mail címed szerintem. Sőt, talán jobb is így.

Ildiko!
Kép
Vizsgával mi a helyzet? Gyerekek??? Fotók???

Ggabszi!
Tök jó, hogy így sikerült a kicsi szoba berendezéseKép KözösenKép)) Nagyon jó érzés egy új szobaberendezésben aludniKép Balázs biztosna élvezi!!!

Marci anyu!
Lili??? Nyár vége felé lezs kistesó úgy néz ki???
Bocsi, lemaradtam...

Olyan sokan vagyunk, és annyi felé kell összpontosítaniKép Próbálom a lemaradást behozni!

Puszi mindenkinek! Akit kihagytam őt is sokszor puszilom, de leragad a szemem...

Noriszról holnap bővebben írok.

Ja, várakozók! A Brendonban és a Megatoysban ill. a Minimanóban is, minden hónapban van kuponakció. Érdemes figyelni(a neten pl) Mert sokszor sokkal olcsóbbak a cuccok!!!!
Én pl. nagyon szeretem a brendonos kuponakciókat, tényleg több ezer ft-tal olcsóbbak a termékek. Szinte mindig találok az akcióban olyat amire már régen vágytam, és így megveszi a párom őket, hisz akciósKép
Most pl. Norisznak a bocis könyvet hozta el apuciKép)) Anyuci és Norisz legnagyobb öröméreKép
Márciusban egyébként van ágynemű is akcióban...

KépKép
napsugaracska

A táblázatban úgy láttam, hogy van Tamás a férjecskék közt ( Napsugi, Rayo) És Marci anyu kisfia is büszkélkedhet ezzel a névvel. Kép

Ha valakit kihagytam, bocsi érte!

Tehát:
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sőt még enyém férj is TamásKép

Minden Tamásnak boldog névnapot!!!!!

Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Diti
Örülök, hogy jól vagytok.Kép
Köszi, hogy jelentkeztél.
Büszkék is lehettek a csemetére!

Steiff
Légyszíves nekem küld vissza a táblit.

Hál Isten sokan vagyunk és ha ilyen tempóban halad tovább május lesz mire mindenkihez eljut.Kép Elküldöm én egyszerre mindenkinek, küldjétek vissza és összesítve megnézzük.
Simineni, Kizsó, Mindenki
Küldöm, amint megkaptam Steifftől mostani állapotábanKép.

Rvan
Ha elküldöd a képet szívesen segítek délután, fél öt körül érek haza. Nekünk kb.45x... cm-es a kép amikor a fényképezőről áttölti. Át szoktam méretezni kb.9x ...cm-re. Így már el szokta fogadni.

Moncsi
Köszönöm az ölelést.
Kép
Örülök, hogy a hölgy elégedett volt.

Ildikó
Előre is köszönjük a meghívót. Már nagyon kíváncsi vagyok.

Most mennem kell, vár a kamilla, zuhany és irány dolgozni. Mai nap híre. Kapok levegőt!!!!Kép Apró örömök az életben.

Ölel mindenkit. Süni
süni_renóca

Kép
süni_renóca

Sziasztok Lányok!

Minden névnapos apucinak és babucinak BOLDOG NÉVNAPOT!

Boszi: izgatottan várjuk az október 3-át! Kép

Moncsi: vettem egy micimackós zenélő forgót meg egy csomó apróságot (cumisüvegeket, cumiláncot, műanyag étkészletet, stb.) az INTERSTORE-ban a neten. Babacuccvásárlásfüggő lettem Kép Köszi, a tárgyalás rendben lezajlott, talán nem is volt annyira zombi fejem Kép Örülök, hogy minden rendben volt a környezésen! A wc-nek főleg örülök! Kép

Apával is megnézettem a Gólyamesét, neki is nagyon tetszett! A kazetta most körbenjár a családban, mindenki látni akarja! Kép

Ildiko: drukkolok a vizsgához!

Puszi mindenkinek!
pirinyocska

Sziasztok!

Rvan: Én is tudok segíteni a kép lekicsinyítésében, ha gondolod, nekem is küldheted a kildi1@enternet.hu címre! Köszi a drukkokat! Kép

Kizsó: Miért irígyelsz? Szívesen átengedem Neked a nyelvvizsga lehetőségét! :Kép Kép Kép ;)
Tündériek és huncutok a lányok! Zsófi haja meg olyan klassz!!!

Kelimoni: Bálint meglátta a cicás képet és nagyon tetszett neki, elkezdett nyávogni hozzá és mutogatott ezerrel Kép
Gergő egyre helyesebb pasi!!!

Napsugaracska: Köszi az érdeklődést! Mi jól vagyunk, csak keveset tudok netezni Kép Most nincsenek újabb képeim, de kattintgatok majd és akkor küldök! Egyébként: GYerek? Fotók? Kép

Di_ti: De jó, hogy jelentkeztél! Nem csoda, hogy büszkék vagytok Mátéra, lehettek is! Újabb fényképeket kaphatunk? Kép (Ja, és akkor kb. egyszerre éjszakázunk, mert az én drága 16 hónapos nagyfiam is kétszer kel éjszaka...)

Móncsi3: Sosem lehet tudni, szeret énekelni, az biztos Kép Ja, és tegnap megtanulta az eddigi leghosszabb mondókáját, az Ecc-pecc kimehetsz-et Kép

Simineni: Tanulok én... Most órákon sokat beszélgetünk, legalábbis próbálkozunk Kép Itthonra meg az írásbeli feladatlapokat oldjuk meg, így készülünk folyamatosan.

Mindenkinek köszönöm a drukkolást, aranyosak vagytok! És bocsi, ha valakinek nem válaszoltam.

Szép napot és Tamásoknak én is boldog névnapot kívánok!
ildi_ko

Tehát Boszi férjecskének is boldog névnapot!Kép

És neki stílusosan egy ilyetKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Megyek a barátnőmet és a kisfiát meglátogatni a kórházba! 3 napos minibaba! Lányok, azt mondta a barátnőm, hogy MEGFOGHATOM! Teljes lázban égek... már olyan rég volt a kezemben ilyen pirinyó kisember!!! (50-es cucc nagy rá...)

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
ggabszi

Szép jó reggeltKép

Látom nagyon sokan frissek vagytok: Süni, Pirinyocska, Ildi , Boszi, És Móni hogy te még erre is felfigyeltél, hogy a férjeink Tamások?? Kép Le a kalapom a figyelmességedre!!!!Kép
Ja, és persze Köszönjük szépenKép
Ha hazajön ki lesz akadva, de biztosan nagyon örülni fog nekiKép Majd bezsámolok!

Tehát Norisz:
Vasárnap múlt FÉLÉVES!!! Mi így külön nem ünnepeljük, mert nekünk minden nap ajándék, és szinte mindig kap valamit a lelkemKép De most a család és a baártaink halmozták elKép)))
Na mi is azért, mert a Bocis könyvet is megkaptaKép
Nagyon ügyes gyermek, sokmindent lehet vele játszani és rengeteget nevet, kacarászik, zsiványkodikKép
Azért nem is tudok olyan sűrűn jönni, mint régen, mert egyre többet igényel engem, és én is őtKép
Már ki jött 1 foga, a 2.al szenvedünk még.. Tegnap pl. nem is aludt, csak reggel 1,5 órát és este fél 10 ig tartotta magát... Voltak nehezebb órák, mikor aludt volna, de felkellt a fájdalomraKép
Persze a Panadol hatott, csak később. Úgy vettem észre , hogy neki a délutáni alvásába kavar beKép Az nem megy pár napja....
De nem panaszkodomKép nem tudtam Norisz miatt fürödni menni reggel, így du. mikor apa hazajött, akkor mehettem volna el... És hát vagy 2 és él órát ráhúztam még, mert nem tudtam elszabadulni tőle, hancúroztonk, dögönyöztünk, mindent amit csak lehet vele azt játszottunkKép Mondtam is Apának, hogy annyira ki vagyok készülve Norisztól, látszik mennyire igyekszem fürödniKép Kép Kép Szóval kiakasztani nem tudKép De hát a nagy csibészségek még ezután jönnek, gondolomKép
De várom azt is, nem érdekel ha sok a gond vele, nem szabad kiakadni, élvezni kell az életet amit a kisfiam édesít meg minden nap!!!! Persze apucival is boldogok voltunk, de ez 3asban már másKép Sokkal jobb!!!!
Sokszor gondolunk a tesókra! Norisznak is mondogatjuk, hogy ha majd lesz tesója így lesz, meg úgy lezs.. és hogy miylen jó is leszKép Kép Kép
Párom nagyon ikerlánykákat szeretne.... Én is, csak félek nálunk nem valósítható megKép
Fantasztikus mennyit változott. Állandóan pityergek a boldogságtól, hisz ez tényleg földöntúli. Minden álmaimat felülmúlta, ÉN ANYÁNAK SZÜLETTEM!!!!!!!!Kép
Reggel énekelve megyünk be hozzá, férjemmel versenyzünk, hogy ki ér be előbb, persze mindketten, és nevettetve kezdjük a napotKép Ha meglát minket akkor a szája egyből fülig érKép
Nagy csibész, tudja mit kell tenni ha el akar érni valamitKép Persze azért mi neveljük, de viccesenKép A tárgyledobás másodperenként, a köhögés imitálás, a sikítás mind a repertoárja közé tartozikKép És ehhez jön még az arcletakarás, ami alól kukucskál, és nevet ha közelítekKép Csudapofi!!!!
Nem telik el nap, hogy ne gondolnék Gabikára, az életet adóra, és arra hogy megvolt az oka a meddőségünknek!!! Soha nem hittem ilyen dolgokban, de bizonyára, nincs véletlen!!! Norisz miatt minden megérte, az állandó sírás, a rossz munkahely, a több éves szenvedés, és sorolhatnám, hogy egy meddő nőnek miken kell átesnie, a beszólásokról nem is beszélve!
Nem látok senkit boldogabbnak magunk körül, remélem sokáig ÍGY IS MARAD!!! Mi azon vagyunk, hogy megőrízzük ezt a családi harmoniát. Hál' Istennek mindketten pozitív és mosolygós, viccelődös szülők vagyunk, így Norisz állandó jó hangulatban nőhet felKép
Minden nap megajándékoz valamivel minket, hihetetlen milyen gyorsan nőKép
Mint Diti is írta, SZERETNÉNK MINDIG ILYEN BOLDOGOK LENNI!!!

Közben én elkezdtem egy alaposabb orvosi kivizsgálást a sok lombik miatt, majd 3 hét múlva leszek túl mindenen... Remélem nem lesz semmi baj!
Minden topictársamnak jobbulást kívánok!!! És kerüljön el mindenkit a betegség!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsánat a sok kép miatt, de nem tudtam választaniKép

Remélem jövök hamarosan!
Baj sosincs(kopp-kopp), cska kevés egy élet mindenre!Kép

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!
Megint én, és köszönöm a sok együttérzést, bátorítást. Sok barátunk látta és mindenki azt mondta, hogy
-Na, jól megríkattatok minket!
Persze nem ez volt a cél, de mi mint benne élők, nem gondoltuk, hogy ez akkora szenzáció.
Nekünk az életünk....
Az örörmködésről: Sajna, aki ismer, emléxik rá, hogy a végén mennyire fárasztott már engem, minket a forgatás és hát ez nem adott hozzá a jó hangulathoz!
Azért amiért belevágtunk (önző módon Lilimen túl), az az, hogy segítsünk a tétovázóknak, erőt adjunk a sorbanállóknak és bátorítsuk a sorstársakat, ill. megmutassuk, hogy ez manapság mennyire nem tabu. Szerintem ezt beteljesítettük, és minden vetítéssel újabb bátorítást adhatunk a csüggedőknek.
Ami már MEGÉRTE!!!!
A bónusz pedig a pici lányunk.....
Szuperboszi, Neked írok, mert ez a hír a legjobb, amit csak ember el tud képzelni! Teljes szívemből gratulálok!
Ida

KépKép
idusamoja

Szia Ida!
Nagyon jó, hogy itt vagy!
A film biztosan mindenkinek (köztük nekünk is) rengeteg erőt ad! Kép Annak ellenére, hogy mi nem is nyílt örökbefogadásra várunk!
Puszi neked és persze Lilikének is!
pirinyocska

Napsugaracska:
Norisz milyen nagy fiú már! Nagyon édes kispasi! Kép Látszik, hogy kiegyensúlyozott és boldog és mint olvasom ti is azok vagytok! Kép
Jó volt olvasni a soraidat! A kivizsgáláshoz szorítok! Remélem, mindent rendben találnak!
pirinyocska

Sziasztok!
Rátelefonáltam doktornénire, aki végülis kijött és aki szerint túlaggódom a dolgotKép
Felírt egy csomó mindent, mert már köhög is a gyerek és piros a torka!
Mikor elment nem birtam ki sírás nélkül! Regi egész nap egy mosolyt sem engedett el, folyton sír, nem eszik, aluszékony ...de túlaggódom magam! Nem azt mondom,biztosan vannak nála sokkal betegebb babák is, de engem a saját gyerekem érdekel csak! És látom, hogy nincs jól, már 6napja szenved! Szóval hihetetlen, mennyire kész vagyok!Kép
Remélem, ti jól vagytok és köszönöm, hogy aggódtok értünk, tényleg olyan jól esik! Nem vagyok egyedül!!!Kép
Napsugi!
Norisz nagyon szép még mindig! Mióta ül magától?

Kép
rayo

Most olvasom, hogy nem felejtettétek el az uramat semKép Köszönjük a névnapi gratulációkat! Puszi mindenkinek

Kép
rayo

Napsugi!
Norisz már kész férfi, és milyen szép kis krapek. jó volt olvasni, mennyire szeretitek ezt a kis tüneményt.
Ildi-kó tanulgass ügyesen!
Minden Tamás nevű apukának és babának boldog névnapot!
Mindjárt megyek dolgozni és apa szabadnapos és zaklat, hogy menjek már a gép elől.
simineni

Rayo:
A kedves doktornéninek az a dolga, hogy kijöjjön, ha te hívod, gondolom, senki nem hívogatja jószántából! Ha csak szimplán túlaggódtad volna magad, nem írt volna fel egy csomó mindent! Ne sírdogálj egy ilyen dög miatt!
Szép, nagyszemű Reginek jobbulást! Kép
puszi nektek!
pirinyocska

Olyan szomorú vagyok, olyan végtelenül szomorú... Kép

Mára kelve nem találtuk az egyik kutyusunkat. Órák óta az utcát járjuk,és nincs sehol. Kép
A kis piszkok szétszedték egy helyen a kerítést, és kibújtak mind a ketten, de Rinike itt őgyelgett csak a kapunk előtt. Radi viszont eltűnt. Hiába szólongatjuk, már autóval poroszkáltunk utána, hogy nagyobb területet bejárhassunk. Semmi...

Úgy félek, hogy nem lesz meg - annyi felé lehet már, és olyan kis szaladgálós természete van. Megszakad a szívem, ha nem látjuk viszont. Kép

Megyek, keresem még, de el szerettem volna mesélni a bánatomat, mert egyedül túl nehéz...Kép

KépKép
amneris

Kan? Mert ismerősnél volt már olyan pont a múlt héten, hogy becsajozott, és bennrekedt az udvarban, szétkufircolta magát, aztán este a hazatérő gazdik kiengedték. Azóta nyalogatja elhasznált alfelét. (Ha szuka, akkor ez persze nem érvényesKép
Remélem meglesz a kutyus!
szuperboszi

Sziasztok!

Amneris nagyon sajnálom! Valószínű hogy lányok után ment, mert most van valami a levegőben, nálunk is menne a kutyus ha tehetné. Szorítunk nagyon hogy megtaláljátok!

Minden Tamás nevű apukának és babának nagyon boldog névnapot!!

Rayo! Felháborító hogy ennyire nem foglalkozik Regivel a doktornő! Nem lehet orvost váltani? Az ügyeletes is ő, vagy van másik orvos? Én lehet bevinném estefele az ügyeletre, hogy nézzék meg ott is, hátha ott már foglalkoznak vele. És nincs olyan hogy túlságosan aggódnál! A te gyereked, te ismered, ha már napok óta más mint szokott lenni, akkor igenis meg kell hogy nézzék mi okozza!

Napsugaracska! Gyönyörű baba Norisz!! Teljesen el vagyok ájulva tőle.

Pirinyocska! Akkor most mi nagyon egy cipőben járunk... Az elmúlt napokban rettentően rámtört a babó utáni vágy. Csak mi még nagyon messze vagyunk tőle. Kép

KépKép
jiny

Annyit írotk, hogy alig tudom visszaolvasni!! Kép

Napsugi! Annyira édes Norisz és hihetetlen szép kisfiú!!

Gabszi! Babázz légyszi helyettem is, mostanában nagyon rá vagyok indulva ezekre a csöppségekre! Kép

Ildi! Hogy haladsz a tanulással? Szorítunk!! MIkor is lesz a vizsga?

Matiba! Hazajöttetek már? Mikor jelentkezel?

Minden kis betegnek jobbulást és minden névnaposnak sok boldogságot kívánok!

Kizso! Küldj még képeket, annyira édesek a gyerekeid! Jól értettem, hogy április 22-én lesz a BNV-n a bababörze?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Rayo! Szerintem teljesen jól tetted, hogy kihívtad a doktornőt, szerintem neki az a dolga, hogy megvizsgálja és megnyugtasson, neked meg az, hogy aggódj! Én egyszer bejelentettem Marcit a dokinénihez, mert négyet tüsszentett és előtte mindig csak kettőt... Még szerencse, hogy nem kaptunk azonnal időpontot és így volt időm lemondani.. KépReginek küldöm a gyógyipuszikat!!

Amneris! Sokat gondolok Rátok, tényleg nehéz lehet most nektek, bízzunk benne, hogy hamar hazatalál a kis betyár!

Teljesen bezsongattatok ezzel a vásárlási lázzal, már alig várom a börzét és egyik nap elmegyek kislányrucinézőbe is.. Kép Azt gondoltam hamarosan vennék Lilinek fülbevalót is. Ma is nagyot sétáltunk Marcival, a játszótéren megint elkezdett csajozni, jó lesz vigyáznom ezzel a kisfickóval! Kép Most alszik a kis tündér, jól elfáradhatott, mert mikor vittem be a szobájába mondta, hogy "aludnék egyet". Reggel tüsszentettem, akkor pedig azt mondta: "egészségedre, Anya". És még csak április végén lesz 2 éves... Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

A baba tündéri volt, a fejecskéje, mint az öklöm.
Olyan pici és törékeny! Nagyon jó volt látni.Korababa.

Rayo! Szerintem nincs túlaggódás, és, ha a doktornő nem nyugtatott meg, akkor ne hagyd magatokat lerázni!
Aznap mikor Balázs délután a kórházban kötött ki, reggel levittem a doktornőhöz (nem volt hajlandó kijönni). Balázs összehányta a rendelőjét mellesleg.Azt mondta, hogy adjak neki kólát!hidegen. Remek tanács, délutánra már apatikus volt és állandóan csak aludt Balázs. Az aluszékonyság szerintem nem jó jel!A kórházban csak annyit kérdeztek:miért most hozzák, teljesen kiszáradt!? A következő naptól nem Õ volt a doktornénink. Szerintem addig kell menni, míg valaki meg nem nyugtat, de igazából. De ha úgy látod igaza volt a doktornőnek, akkor feleslegesen ne aggódj tovább!

Amneris Kép

Idusamoja! Köszönjük!

Marci_anyu! Mi a recept a jólnevelt kétéveshez?? Kép

Kizsó! Nagyon helyesek a lányok. Zsófi milyen gyorsan nő!

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Végre sikerült a képet lekicsinyítenem. Sokat beszéltem már a keresztfiamékról. Most hétvégén megint mi vigyáztunk rájuk, megpróbálok egy pár képet feltenni róluk. Most rajtuk éljük ki a "babázási" igényeinket.
Kép

Kép
rvan

Ezt a képet különösen szeretemKép
Kép

Kép

Kép

Kép
rvan

Sziasztok Topiclakók!

Ennyi képet és hozzászólást Kép

Rayo
a doktornéni azért választotta ezt a szakmát, hogy a betegeket meggyógyítsa. A keresztlányom került korházba, mert nem adott a tüszös mandulagyuladásra antibiotikumot, mert nem híve. Szegény gyerek (és apuka) a korházba kötött ki és infuziózták és szurit kapott, mert a gyógyszer már nem segített. Tartsd magad az igazadhoz, te vagy az anyja, te látod, ha beteg.

Marci_anyu
mi a recept a jól nevelt fiúhoz? Mesélj még a fiadról, hogy mit csinál!

Napsugi
öröm olvasni, amikor a fiadról írsz és nagyon jól mutat a képeken is. Olvasás közben pityeregtem, a férjem szerint nem vagyok teljesen normális. Bár amikor a gyerekek képeit mutatom neki, mindig könybe lábad a szeme (állítólag a portól)Kép

Idusamoja
köszönjük, hogy ezt az örömöt megosztottátok velünk, nem lehetett könnyű nektek sem a kamera előtt végigcsinálni. A film nézése közben olyan érzésem volt, hogy velem is hasonló fog történni! Kép

Amneris
remélem meglesz a kutyusotok. Ne gondolj egyből a legrosszabbra. Reméljük, hogy egy másik kutyus csavarta el a fejét és ha kiszorakozta magát, akkor hazajön.

Rvan
gyönyörűek a keresztgyerekeitek! Mi is rajtuk éljük ki babázó napjainakat, míg a sajátunkkal nem tudjuk. Látszik, hogy szeretettel tekintenek rátok! Örömöt és szeretetet sugároznak a képek Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek

Kép
madri

Ildikó, Renóca!
Köszi szépen a felajánlott segítséget, de megpróbáltam még egy kicsit ügyeskedni és sikerült.

Madri!
Tényleg nagyon szeretjük őket, és szerintem ők is minket. Sokat vagyunk együtt. A párom pedig mindig bohóckodik velük, ezért ő a kedvenc. Még be sem teszem a lábam a házba a kicsi már kérdezi: "Gáboj hol van, még dolgozik? Nem jött még a Gáboj?"Kép
Jó, hogy vannak nekünk, legalább egy kicsit könnyebb várakozni (meg nehezebb is, ahogy látom odabújik a tesómékhoz, és már valig várom, hogy hozzám is így idebújjon a gyerekem).

Kép
rvan

Sziasztok

Kizso, nagyon szépek a lányok és mindkettő huncut is ahogy látom.Kép

Ggabszi, irigyellek ám a babázás miatt.Kép

Pirinyocska, annyit vásároltok, hogy kedvet kaptam.Kép Már elviekben jegyzetelek, hogy mit is kellenne venni Petinek a tavaszi ruhatárba.Kép

Ildikó, megy a drukk, ügyes legyél.Kép

Napsugi, olyan gyönyörűen írsz.Kép Nem is csodálom, hogy Norisz egy kiegyensúlyozott, boldog baba. Ilyen szülők mellett nem is lehet másképpKépA képek fantasztikusak, mennyit nőtt már ez a kislegény.Kép

Rayo, ne hagyd magad. Reginek mielőbbi gyors gyógyulást.

Amneris, remélem hamarosan meglesz az a kis csavargó.

Sok boldogságot minden névnaposnak:

Kép

Kép
Kép
atan

Madri:
vigyázz, nehogy Te is függő légy! Kép
pirinyocska

Bocsi az előző hozzászólásom Atannak ment Kép
pirinyocska

Amneris! Drukk a kutyus miatt!!

Nagyon kedvesek vagytok!!!!
Olyan jó olvasni a sok dicsérő szavakat ami a kisfiamnak szólKép Kép Kép

Férjem megörült a köszöntésnek, Nagyon köszöni!!!!
(Bár megjegyezte, ha Isten névnap lesz, akkor is gondoljatok ráKép )
Egyébként mi is nagyon nagyon sok Boldogságot kívánunk minden névnaposnak és a Szülinaposoknak is!!!
Sajnos múltkor lemaradtam, de sok boldog Szülinapot így útolag!!!!
Töltike családnak is! Gyönyörű Nikinek szuper tortái voltak!!!!!

Ja, lányok, most vettem észre:
http://www.babanet.hu/milupa/

Tök jó lehet ez a Babakonyhás oldal! Mondjuk mi egyébként is Milupásak vagyunk: tápszer, tejpép és még a teánk is azKép

Sok puszi nektek!!

KépKép
napsugaracska

Nem tudtam, mi az a jókedv a fürdőben
Apa és Gergő együtt rosszalkodtakKép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok! Azt nem tudom, milyen egy "jólnevelt" 2éves, mert csak lelkes amatőr vagyok tele kételyekkel... Egyébként azt a korszakunkat éljük, hogy bármit (kevés kivétellel) kérdezek, a válasz: NEM Kép Ez elég vicces tud lenni, amikor a kedvenc hamival, nagymamalátogatással (Anyu Kép ), stb. kapcsolatban kérdezek és rögtön rávágja, hogy nem és mikor mondom, hogy ok, Te vagy a főnök, akkor megpróbálja visszacsinálni. Ma nagyon jó napom volt, mert rengeteg puszit kaptam és nem csak felszólításra. Ja, és az új "játék": Sokat mondhattam mostanában, hogy anyának fáj a hasa (vajon miért Kép), mert most neki is minden "nagyon fáj". Esténként felváltva kell a két talpacskáját és a popsit puszilgatnom, mert "nagyon fáj". Isteni jó játék, nagyon kívánom minden várakozónak! KépMarci elég hamar elkezdett beszélni, de nem olyan hosszú ideje van, hogy egyre többet az érzelmeiről/érzéseiről, előtte "csak" közvetítette, hogy mi történik körülötte. Olyan szuper, hogy beszélgetünk!! Ma mikor Apa hazajött elmesélte neki, hogy hol voltunk sétálni, mit láttunk és kivel találkoztunk. Olyan nagyon büszke vagyok a kisfiamra!! Kép

A BOLDOG ANYUKA Kép

(bocs, ha túltengtem, pedig nagyon igyekeztem visszafogni magam.. Kép )

KépKép
KépKép
marci_anyu

Amneris!

Remélem sikerrel jártatok és megtaláltátok a kutyusotokat.
Nekünk is egyszer kiszökött a kutyánk, egy kb. 60 kg-os kaukázusi keverék. Féltünk, hogy nem jön vissza, meg aggódtunk is, hogy nehogy megharapjon valakit. Mi is próbáltuk este keresni autóval, stb., de nem találtuk. Hajnal 2 körül pedig arra ébredtem, hogy a szomszéd kutyái nagyon ugatnak, akkor ért haza őkelme, csak nem tudott a kapun bejönni. Tehát haza talált. Ne izgulj, biztosan haza fog jönni a ti kutyusotok is, ha eddig még nem találtátok meg.

Kép
rvan

Marci_anyu!

Olyan jó olvasni a soraidat, csak úgy árad belőlük a boldogság. Titeket olvasva egyre biztosabb vagyok benne, hogy csodálatos dolog lesz anyukának lenni. Nagyon sok szeretetet és plusz dolgot kapunk a gyerekektől, amit semmi nem pótolhat.
Ne félj, mi mindig nagyon szívesen olvassuk az ilyen "ömlengéseket".Kép

Kép
rvan

Marci_anyu! Egy igazi anyósüző subudubit találtam Neked, és mindenkinek akinek ilyetén gondja van.
"Már hetedik éve, hogy az anyósom Karácsonykor átjön hozzánk. Idén újítunk. Beengedjük."
(Les Dawson angol tévés személyiség)
Látjátok, ez örök probléma!!! KépKépKép...és nem csak nektek.

Amneris, kutyus???

A babázás tényleg fantasztikus volt, most ettől töltödök fel egy darabig.
Meg A BOLDOG ANYUKA történetektől és a rengeteg szuper fényképtől!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Amneris: Remélem megvan a kutyuskátok azóta!

Rayo: Én meg azt hittem már jobban volt a kis pöttöm, de látom mégsem. Ne sírj, meg fog gyógyulni, és szerintem sem lehet semmit túlaggódni, ha nem is lenne beteg, csak aggódnál akkor is jól tennéd. Hány betegség van, amit ha időben kezelnek akkor semmi következménye nincs, de ha nem. Jobb erről nem is beszélni. Irgum-burgum az ilyen dokinőnek.

Napsugaracska: Mekkora szeme van ennek a fiúcskának.Kép

Marci-boldog-anyu:Kép Bizony ez a puszilózós játék jót tenne már a lelkemnek.KépKép

Kelimoni: Micsoda huncut fiú párosítás.Kép

Rvan: Kép Nagyon huncut szeme van ennek a kislegénynek! Kép

Ggabszi: Akkor most magadba szívtad a fini babaillatot?Kép

Én is boldog névnapot kívánok minden Tamásnak!KépKép

KépKép
ancsúr

Sziasztok Lányok!

Sajnos semmi hír a kutyusról, semmi... Kép

Sötétedésig róttuk az utcákat, de nem találtuk.
Közben beszéltünk két postással, egy gázleolvasóval, járőröző rendőrökkel, a közeli pékessel, a turis nénivel, a kisboltossal, végül felhívtuk a gyepmestert is.
Figyelni fogják, és szólnak, ha látják őt.

Kép

A férjem épp az előbb készítette a kutyák vacsoráját - majd megszakadt a szivünk, hogy most egy adag is elég. Kép Ilyen még sose volt, soha!
Radi most vajjon mit eszik, és hol alszik?
Már arra is gondoltam, hogy tán befogadta valaki, mert olyan jóságos és kedves. Mindíg jókedvű, mindenkit szeret!
Azért is kellett egy másik kutyit elhoznunk mellé a sintértelepről (onnan hoztuk őket még kicsike korukban), mert örömködött a kerítésnél a házőrzés helyett. Kép Majd teszek is ki holnap cetliket, hogy keressük, és hogy értesítsen, ha valaki megtalálta. Hogy tűnhetett el ilyen nyomtalanul?!

Drága Rvan! - Bár úgy lenne nálunk is, mint nálatok volt! Úgy is hagytuk a kerítést, ahogy kifeszítette - hogy ha visszajön, be tudjon mászni.
Jó lenne arra ébredni, hogy ott pillog a kutyaházból, ahogy mindíg szokott!! KépKép

Bocsánat, ha sokat írtam egy ilyen kis butaságról, hisz "csak" egy kutyáról van szó...
De nekünk nagyon nem butaság ám, és nem "csak" egy kutya, elhiszitek?
Családtag nálunk: én neveltem, én tanítgattam, ott virrasztottam vele, mikor beteg volt - és most nagyon hiányzik. Kép

Köszi, hogy kiönthettem a szívem! Jó, hogy vagytok!

Jó éjt! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

Lehet, hogy túl hosszú leszek, és nézzétek el nekem, ha nem mindenkinek irok név szerint, de azért igyekszem Benneteket követni. Napközben is be szoktam nézni a dolgozóban, de onnan irni nem nagyon tudok.

Minden Tamás nevű apukának és kisfiúnak boldog névnapot kivánok!

Marcianyu, Napsugaracska, Atan! Köszönöm szépen, hogy hiányoltatok! Nagyon jó érzés, hogy hiányzom nektek. Kép
Marci anyu! Nagyon jó volt veled beszélgetni, és gyönyörű történetet irtál! Innen is puszilom Marcit!

Rayo! Jobbulást kivánok Reginek! Ha nem válik be a drnéni, szerintem váltsatok. Anno én is megtettem. Most "hires" drnénink van: dr. Buday-Gyarmati Andrea. Én nagyon megszerettem, és ő is a fiúkat és nagyon rendes.
A drnéni túlaggódásos mondandójával meg ne tőrödj, te tudod, milyen Regi, és igenis az ember aggódik a gyerekéért, neki meg az a dolga, hogy kijöjjön, ha hivják.
Dancsink is úgy köhögött tegnap este, hogy már sik ideg voltam, nem tudok rajta, neki segiteni, dühitett a tehetetlenség, sirtam, és úgy kértem a férjemet, hogy menjen el a patikába homeos bogyóért, mert elfogyott. Párom este 10kor indult neki a szomszédos kerületben lévő homeos patikába. De ment szó nélkül! Kép Tudta, hogy csak igy leszek, leszünk nyugodtabbak. Tehát teljesen rendjén van, hogy aggódsz, és ahogy aggódsz!

Amneris! Mi újság kutyus ügyben?

Süni! Nem felejtettem el, hivni foglak, még szeretnék előtte beszélni a főnökömmel (jogász) az ügyben, irnál nekem levélkét prviben a problémáról? Ha tudom, h konkrétan miről van szó, jobban el tudom majd mondani a megoldást. Olyan okos sajna nem vagyok, h egyedül mondjak megoldást, csak ötleteim vannak, de a jogesetet vázolnám a fönöknek, ha nem baj.
Bocsi, tudom, hogy a probléma neked nem jogeset, de nekem minden probléma jogeset, hiszen meg kell tudnom valahogy oldani, ezért is végeztem anno szakmai fősulit. Egyszóval, Sünike, ha lehet irj, légyszi.

Gabszi! Biztos csodás érzés lehetett megfogni a kisfiút! Kép Nagyon ügyesek vagytok Balázzsal, én nem tudok bútort szerelni.

Szuperboszi! (Bocsi, nekem maradsz Niko, mert az sokkal jobban illik szerintem hozzád, na meg a nevedhez ugye, és mindig előttem van az arcod, ahogy egymással szemben anno beszélgettünk a padon Somogyban)

Tiszta szivből gratulálok nektek a legifjabb családtaghoz! Kép

Ildikó! Drukk a vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy, biztos, hogy sikerülni fog!

Idusa! Örülök, hogy jelentkeztél! Gyönyörű gyermek Lili! Kép
Mi is megnéztük a Gólyamesét, én sirni nem sirtam rajta, de nagyon megfogott Idusa férjének az érzelmi reakciója. Annyira, de annyira emberi! Gratulálok Nektek a szerepléshez, büszkék lehettek magatokra!

Diti! Gratula Máté fejlődéséhez! Kép

Üdvözlöm szeretettel az újakat!

Topictaliról én még nem kaptam e-mailt, az biztos, hogy az áprilisi Gólyahir talira nem tudunk menni, mert a párommal akkor fogunk Berlinbe menni 5 napra. Akik régebbről ismernek tudják, hogy komoly probléma van a szememmel, most van lehetőségem (saját költségen) kimenni, és kicsit reménykedni, hogy hátha ott tudnak valami biztatót mondani, ha igen, akkor később, majd csinálni.
A mozgássérültség mellé nem hiányzik egy vakság, de evezzünk boldogabb vizekre:

Készitettem pár fényképet a 7végén, majd valamelyik nap feltöltöm, tegnap az oviban videózás volt, majd lesz külön kazi a fiúkról, illetve ma volt fényképész ott, lesznek majd képek, azokból is teszek majd fel, csak nem tudom mikorra kapjuk meg.
Jó volt hallgatni a fiúkat du., ahogy elmondták a maguk nyelvén, mi is történt ma.

Bocsánat, h hosszú voltam, elbúcsúzom, mert nagyon fáradt vagyok, keveset aludtam az éjjel.

Mindenkinek szép álmokat!

A LEGFONTOSABB: MINDEN GYERMEK GYÖNYÖRÛSÉGES! Kép

Végül egy gyerekszáj Mátétól:

7végén sokat segitett, szedtük szét a szennyest, húzta a porszivót, törölgettünk, stb. a végén az alábbi dialógus volt:

Anya: Mati, nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokat segitettél!

Máté: Szivesen mami! Szóra sem érdemes!

Azt hittem megzabálom, össze-vissza puszilgattam! Annyira értelmes!
Vendég

Egy napig nem voltam net közelben, és alig győzlek benneteket visszaolvasni!

Szuperboszi!
Gratula az UH képetekhez!!

Idusamoja!
Gratulálok Lili babához! Nagyon tetszett a film, számomra a legmeghatóbb férjed elérzékenyülése volt ( többek között). Az életet adó végtelenül szimpatikus volt, remélem, hogy az a bizonyos újságcikk nem érintette nagyon rosszul, és persze titeket sem!

Arra jöttem rá, hogy a ti -és nemcsak Idusáék, hanem mindannyiótok- örökbefogadásai ( a nyíltra gondolok ) mennyire más ,mint a mienk volt. Két titkos öf után már kissé rutinosnak érzem magam a témában.Itt most nemcsak a bürokráciára gondolok, ami jóval kevesebb mint nálunk volt, hanem az emberi dolgokban. Végülis a mi gyermekeinket az életetadó megszülte,- nem szószerint- berakta az intézetbe, aztán 2-3 év múlva mi elhoztuk onnan. Nálatok viszont tulajdonképpen -ismét nem szószerint, bár talán mégis- Õ a Ti kezetekbe adta a babát. Az , ahogy Idusa és az életetadó a film végén összeölelkezett nagyon megható volt számomra és mindent elmondott arról, amiből mi kimaradtunk.
A különbség számomra az volt, hogy itt a baba és az életetadó a legfontosabb. Persze rajtuk keresztül az öf-ó pár is. Na ez az ami a titkos öf-ban nincs. Az életetadó nem fontos, hisz nem tudjuk ki Õ, mit érez. A gyerek abszolút nem fontos, ezt mindenki igazolhatja, aki végigcsinálta a procedúrát. És nem fontos az öf pár sem, erről is írtatok már.
Tehát tényleg jobb a nyílt öf. Az egyetlen aggály az számomra, ha az életetadó esetleg zaklatna ( még ha nem is rossz szándékkal). Tudtok olyan családról, akinél ez komoly gondot okozott? Okozhat egyáltalán? Azt tudom, hogy jogilag nem lehet gond, de lelkileg?

Még egy kérdés : hogy is van ez a kólával meg a hányással?
steiff

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?