Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pörgés/forgásKép
Próbálkozunk,próbálkozunkKépDe azért el kél a segítség!!!!
Kép

Dia!

Jó hogy jöttél!

Mikor lesz picit könnyebb????
Kb. 18 év múlva,de lehet,h még akkor semKép
Na félretéve a tréfát,szerintem kb. 4-5 hótól kb addig míg nem tanul meg mászni,utána azért lesz nehezebb,mert mindenhova mászni akar,persze előtte elkezd forogni,az sem egy könnyű; korszak.
Ki kell fogniKép Az én Dávidkám nem egy olyan fajta,aki elvan egyedül,és nem is volt el kiskorában sem.Lehet,hogy te szerencsés leszel és Gáborka nemsokára kis angyalként fog együttműködni anyucijával.

Persze a mászás után,lassan jön a felállás,aztán ha szerencsés vagy nem indul el 10 hónaposan( lsd.:Dávid),mert akkor mehetsz utána,és azért nem könnyű.

Szóval ne is gondolj bele,mi vár még rádKép
Persze,ha van rá lehetőséged,mozdulj ki,minden héten legalább egyszer gyerek nélkül,és ezt merem állítani,hogy jót teszel a lelkednek,ne sajnáld magadtól,és ezt egy olyan anya mondja,aki imádja a fiát és még félórára sem nagyon akartam senkire hagyni sosem,de kell a feltőltődés.Hidd el.(Igaz lányok?KépErősítsetek meg légyszi!) És talán akkor nem őrülsz meg!

Már nagyon kiváncsian várom,hogy tegyél fel képeket magatokról,és persze ha már megtanultad,akkor folyamatosan követni szeretjük az eseményeket,az első falatoktól,az átfordulásig,stb....de ha csak kedved támad képet felrakni,akkor is szívesen fogadjuk.
Úgyhogy irány a tanszoba és tessék megtanulni képeket felrakni!!!!!

Honnan ismeritek egymást a Csillával,szabad megkérdezni? Nem érdekes,csak úgy kérdezem.

Csilla!
Na végre megjött az elveszett bárány,sajnálom,hogy ilyen sok vírussal kellett küzdened,remélem kiírtottad őket mostmár,és tudsz jönni cseverészni.
Honnan tudod őket számszerint?Kép

Gyógytündérkék?kellenek még?
Na nembaj,nem árt ha van tartalék:Kép

Köszi lányok az adatokat,csatolom az új táblit:

Kép

I.
ilgya1

Visszaolvastam és most látom,hogy valami kimaradt:
RRKép
Én csak irigykedem,na nem az arcára,hanem az alakjára.Kép

SzopiKép
Szopi sztrájkot annyira sajnálom,persze mert a tápis cumiból sokkal gyorsabban jön,és nem kell megdolgozni érte.KépBabók is megéheznek,és akkor gyorsan-rögtön kell nekik a hamika.
Próbáld meg rárakni evés után,persze,csak ha még van hozzá erőd és kedvet is érzel hozzá.Hátha rájön,hogy sokkal finomabb ami onnan jön.Kép

Ja és Csilla,rád is vonatkozik a fényképkérésKép
Nagyon kiváncsiak vagyunk ám,és nem akarunk lemaradni semmiről.Kép

Na puszika!

Többiek?Merre vannak? Bencit is már rég láttam,és Flórát is,és a Csontos lányokat is!

I.
ilgya1

Hello.

Evés után sem akar szopizni. Védőnő azt mondta, adjak kevesebb tápit és úgy cici, de ez a gyerek ha nem kapja meg az adagját, úgy feltvinkeli magát, úgy üvőlt, hogy lehetetlenség bármit is a szájába adni. Ez van!

Igen, azon gondolkodtam, hogy mikor az ember elhatározza, hogy gyermeket vállal, belegondol-e abba, hogy onnantól fogva nincs megállás... szerintem nem. Olyankor nem látjuk előre. Mondjuk nem bánom. Igaz, néha a felmosórongy jobb állapotban van mint én, de akkor sincs csodásabb érzés, mint a fiamat a karomban tartani, vagy csak nézni ahogy alszik.

Csilla,
örülök, hogy végre jó a géped! Olvastad a szopi ambulanciás élménybeszámolómat?

Kép
dianab

Én a picivel és a pici
Kép

Kép

Kép
dianab

Sziasztok!!

Dög rováson vagyokKép Ildi elfogadom a tündéreidetKép
Nem fáj nagyon a torkom, de alig élekKép
Végre flórát is sikerült elaltatnomKép
Apa is szunyál, mert ő sincs jólKép
Most , hogy egy órát feküdtem Flórával van erőm írniKép

Ildi:
Dávid nagyon ügyes!
Gondoltam, hogy nem gondd ha nem alszik el korán D. Flóra ma 2-től fél 5-ig aludtKép
Nem tud még orrot fújni Flóra szívni kell, de már magának odatartja csak a porszívót kell bekapcsolni.Már régóta nem bömbölKép

Dina:

RR-szerintem nem szoptatKép Ennyi fellépeés mellett ráér órákig szoptatni, nem hiszem.
Még a végén meglógnak a mellei....

Sajnálom, hogy gábor nem akar szopizniKép
Lehet, hogy csak sztrájkol? Próbálkozzatok hátha neki áll újra.
Nem tudok tanácsot adni mit csináljKép

Most megyek aludni

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kimaradt........

Csilla jó, hogy sikerült jönnön és kiírtottad a vírusokat!!

Dia:
Jók a képek nagyon aranyos Gáborka!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Aludtam egy jót és most fitt vagyokKépKép

Judit:
Benci még mindig nagyon-nagyon édes!Tényleg olyan nagyfiúsKép
A táncot szívesen megnéznémKép

<font color="ff0000">Apa mondja Flónak: Gyurunk Wazze??
F:Nem gyurunk WazzeKépKép</font>

Lost:Kár, hogy ilyen lapos volt most atörténet, de azért köszi!!!! Nálunk nincs axn csatornaKép

Szép napot mindenkinek!!!!!!!

Anyu jön-péntek vanKép

És végül egy pár kép a Német nyaralásrólKép

Kép

Kép

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Reggel elmentünk a nagyobbik hugommal sétálni,majd összeengedtük a gyerekeket.Kép
Elég csípős hideg van erre,hiába süt a nap.

Dávid annyira elvolt,hogy egyszer sem nézett ide,hogy szemből tudjam fényképezni.

Itt még szép rend van:
Kép

Ezt nézzétek: két másodperc alatt kirámoltak:
Kép

Jó h. ennyi képet raktatok fel,tiszta happy lettem tőle,ennyi szép kis babát,gyereket,nem semmi.

Dia!
Írtó aranyos a kicsi Gábor!Helyes kisfickó!
És mennyi haja van!(Nem olyan sok,csak a Dávidkához képestKép,kb neki most van ennyi haja,mint a GábornakKép)

Évi!
Ne már......................Tényleg lebetegedtél?
Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!

Olyan jók a Németo.-i képek,ezzel még nem dícsekedtél,most jut eszembe.Nagyon szép helyen jártatok,ez ott van ahol a nagyszüleid laknak?

Jót nevettem apa-Flóra párbeszéden,de édesek ,nem igaz.Kép Mekkora a kiscsaj,aztán milyen beszólásai vannak,lehidalok.

Milyen pici még a Fló,pedig ez a nyáron készült,nem?Sokkal kisbabásabb az arca.Kép

Judit!
Én is azért vagyok mérges a Lostra,mert huzzák,mint a rétestésztát,most megmenekülnek,vagy sem?Ez itt a kérdés,kár volt olyan elemeket belerakniuk,ami nem valóságos,én utálom a sci fi-ket is,bocsesz nem akarok megbántani senki ezzel a kijelentésemmelKép

BenciKép
Olyan édes tényleg az első képen,nem csodálom,hogy a kedvenced lett,olyan igazi komoly,de a huncutság ott bujkál a szemében.Kép

Én is megnézném,ahogy táncol,biztos édes.
Dávid is risszálja a popót,amint zenét hall.
Bencinek mondjuk volt kitől örökölnie a zene szeretetétKép

Anikó!
Jó fejtágítást !

Csilla!
Mi újság veled,jobban vagy?

Gyerkők?????

Most lépek puszika nektek:

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

itt vagyok végre, kicsit ideges is vagyok nem ugy alakult a mai napom ahogy akartam..bevalom és remélem nem fogtok megharagudni, de nem tudtalak visszaolvasni titeket,legalábbis nem mindent, csak pár hozzászolást. De igyekszem..amire emlékszem arra válaszolok!!

az első h köszönöm szépen h nem mentek ujra másik forumba, miattam is..jól esik..tudom milyen érzés mikor egy jó forumbol hirtelen mindenki eltünik, vagy vmi durva beszolásokká fajul a forum..nekem is van egy saját topikom, és onnan is eltüntek, elmaradoztak emberek..ha nem gond, elárulnátok h mi történt itt? honnan jöttetek el? és miért? persze csak ha nem baj h megkérdeztem..

diA! persze olvastam, nem is gondoltam h van ilyen, meglepett..de tényleg ne add fel, sikerülni fog, ha csak pár hónapig még akkor is megéri!!Én is idegeskedem, tudod h min mentem keresztül (de jelentem sikerült megoldodott. béke van..emlékszel?), és mégis van tejem, bár csak annyi ami Gábornak kell, és mostmár ő is kezdi elhanyagolni, de van. Nem fejek, teát meg más folyadékot iszom, és ha jól emlékszem valamelyikőtök irta h tudna tanácsot adni tejcsi többlettermelés terén..engem érdekelne..lehet h már nem kéne ezzel foglalkoznom, de nagy álmom lenne h minél tovább szoptassak, bonita csak 9 hóig cicizett, most gáborka elmult 9 hos, és szeretném növelni a tejmennyiséget, viszont attol tartok, h nem elég a mennyiséget növelni ha minőségre nem megfelelő számára.A mellem formája pedig kevésbé érdekel, tényleg nem ez számit, fontosabb h szoptatni tudok. Boninál nekem is ajánlották a bimbovédőt, azt hiszem ezt irtam is, csak nem használtam.

Virus: egy ismerösömnek vittem el, aki pc rendszergazda, és nagyon otthon van ezen a téren, igy megkértem h csinálja meg a gépemet. ő mondta h ujra kell telepiteni, és h ennyi virus van rajta. majd lehidaltam. azota feltettem egy avast virus keresőt, nagyon jó, mióta fent vagyok a neten, már kettőt elcsipett, szóval most nagyon bevállt ugy néz ki. ajánlom nektek is.

Képet teszek fel, csak nem biztos h ma. MÉg a táblázatba küldök adatot: szülinapom: 1978.05.12 névnap 04.22

Tipp: gyerekek névnapját nem kéne belevenni?

Gáborka a héten kapott kompot, nagyon tud vele teperni, minden irányba, ügyes, majd teszek fel képet róla. Hintát is felszereltem, és már első alkalommal tudta h h kell használni..a szája be nem áll, sértődékeny ilyen kicsinek is. Akartos, szereti ha az történik amit ő akar, különben jaj nekem..(most roppant boldog talált egy dugi pchez való egeret és boldog h megengedtem neki h elvigye..amugysem jó már..

nagoyn látszik rajta h fiu, csak a műszaki dolgok érdeklik, és a zene!! Mi a véleményetek, arrol h már ilyen kis korban is már meglátszik h mi foglalkoztatja őket, a lányom kicsinek már szeretett öltözködni, szépitkezni, a cipőimbe járkálni, a fiam meg oda van afényképezőgépért, számitógépért, kamera meg egyebekért..

most rohannom kell peluscsere uátna jövök, van itt valaki közületek?

csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Roxmort!

tündéri kisfiad van, van egy közeli ismerösöm, most volt 3 éves a kisfia, és szinte megszolalásig a fiadra hasonlit.kicsit meg is lepődtem azt hittem ő az..de örülök h nem!! Vele nem szivesen beszélnék ujra..de ez egy másik sztori..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

KépKépKépKépKép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Nagyon édik a képek!!!

Csak ezért ugrottam be, hogy ezt megmondjam. Nagyon fáradt vagyok. Korán megyek ma aludni. Kifárasztott a száraz jog.

Évi! Gyógyulj meg gyorsan!!!

Puszika!
Vendég

Sziasztok!!

Nem jövök egy délután erre annyit írtok, hogy most nem győzök válaszolniKép

Ildi:
jó kis kupit tudtak csinálni a gyerekekKépKép Jók a képek!!

Tényleg lebetegedtemKép Nem fáj a torkom,csak elért a nátha és köhögnöm kellKép
Flórával voltunk tegnap dokinéninél nincs semmi bajaKép Csak egy picit köhög reggelente.

A németországi képeket mutogattam a nyáron.Egy babaszobás albumban voltak.
Feltöltöm majd a honlapmra is ott megnézheted majdKép

ezek ott készültek ahol nyaraltunk.Nem a nagyszüleimnél.

Igen sokkal kisebb volt Flóra a nyáron.most már olyan nagylányosKép

Csilla:
Judit a nagy tejcsi növelő mesterKép

jó sok vírust szedtél össze, de szerencse, hogy sikerült kiírtani!
Nekem szerencsém van , mert a férjem informatikusKép
Tényleg bele vehetnénk a táblába a névnapokat is.

Ügyi lehet Gábor ahogy kompozikKép Flórának is volt nagyon szerette.Úgy ment vele mint az őrültKép Elis törte a végére, mert ha föl állt úgy vágodott vissza a székbe.Nagyon tetszett neki, hogy csak úgy lepuffanKép 7 -hós korától használtuk kb. 3 hónapig.
Szerintem egyáltalán nem igaz az, hogy nem tanulnak meg menni rendesen ha kompoznak.
Flóra attól még ugyan úgy tudott mászni,kapaszkodva menni,és 1 éves szülinapjára egyedül menni mint azok akiknek nem volt kompjaKép Nekünk bevált, mert egyedükl tudott vele menni, nekem is könnyebb volt.

Ne tudd meg Flóra is olyan kis sértődősKép De úgy imádom amikor durcizikKép
Hisztizni úgy szokott, hogy lehasal a földre és ott morogKép

Azon gondolkodtam pont a múltkor, hogy ha fiam lesz egyszer vele mit fogok játszani.Mi fogja érdekelni. Tök jó, hogy írtad miben különböznek a gyerekeid azon kívűl, hogy fiú és lányKép
Mondjuk Flóra imád szerelni az apjávalKép
Jók a képek nagyon aranyosak a gyerekek!!

Anikó:
Jó tanulást!!

Judit,Dia:
Merre jártok??

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Évi!

én is igy voltam vele, el se tudtam képzelni h ha fiam lenne egyszer mit is játszanék vele, mert mindig ugy éreztem h a lány babával könnyebb boldogulni, meg h erre lennék ráhangolva (igy utolag látom hülyeség), mert mindenki ösztönösen tudja h mi kell ababájának, legyen az játék, ölelés, vagy bármi más. Ez nálam mmost ezerszer jobban előjött mint annak idején boninál. Akkor is ösztönösen tudtam mit tegyek, de sokat kellett avédőnőtől kérdeznem, anyutol, ismerosöktől, barátnőtől, de belejöttem, a játszás pedig jött magától, bár tul sokat nem kellett mert a lányom nagyon önállo volt kicsinek is és ritkán igényelte h együtt játszunk, inkább csak azt h rajzoljak neki vagy nézünk együtt mesét. Játszani inkább az apját hivta, nagyon apás volt. AMikor kéthetente ott van az apjánál, elég nehezen tud visszazökeni a valóságba, és ujra megszokni h nem él az apja velünk..most is ez a hétvége van. Nekem sem volt könnyű de mégis jobb igy, mint ha martuk volna egymást később. A várandoságom elején éreztem h most fiam lesz, és igazam is lett. Először azt hittem h nem fogom tudni mi kell neki, mit is fogok vele játszani, de ez abszolut nem probléma most, mindent megmutat amit szeretne, és tudom h kisautot, vagy olyan játékot kap ami fejleszti akészségét, fogást, zenél stb. és mindenkinek megtiltottam, h semmi olyat nem vehet neki ami erőszakrol szól, mert abban a pillanatban kidobom.!bőven elég ami a tévében zajlik, minden rajzfilm szinte csöpög a vértől, kardoktol, és nem kell h a fiam ebben nöjjön fel. AMig tudom megvédem ezektől, láttam már annyi rossz fiu gyereket az oviban, akik borzasztoan viselkedtek, játékkardokat vittek be, s voltak balesetek is..nekem ez nem hiányzik. lehet h rosszul gondolom, de a gyerekeim testi lelki épsége mindennél előbbre valobb.

Judit!

szeretném kérni a segitséged tejcsinövelés miatt, komolyan..légyszi..

Ilgya!

Diával szintén anetrol ismerjük egymást, ő anno doki ügyben keresett meg engem, és azota barátok vagyunk igaz Dia? Ráadásul az ő kisfia is Gábor..

Csanikó!

köszi

Rr-val kapcsolatban, én találkoztam már vele egyszer egy bevásárló központban még terhes volt, és akkor is ugy villogott a pocakjával, még véletlen sem takarta volna el, (nem azért mert szégyelleni kéne de amit ő csinál az tulzás szerintem)! de véleményem szerint tényleg nem szoptat. Nem tudja mit hagy ki! Én ugy vagyok ezzel, h ha már lehetőségem van rá,megadatott h szoptathatok akkor miért ne? én nem féltema melleimet, tudom h nem tett jót neki a szoptatás de kit érdekel..ha egyszer találok egy pasit, akkor fogadjon el igy..különben sem vagoyk már csitri akinek még feszülnek a mellei, mondjuk soha nem is feszültek..de ez alkat kérdése..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello,
csak beköszönök, hulla vagyok!

Csilla,
naná, hogy barátok vagyunk!!!!!!

Jók a képek csajok!

Kérlek én is, írjatok szopis tippet!!!!
A legújjabb církusz ez a szopi sztrájk. Úgy látom csak délután jön rá, mikor nagyon fáradt. Szóval inkább lusti mint sztrájkoló, de engem lefáraszt. A hétvégék eleve zűrösek. Ilyenkor itthon az apja és azt hiszi mindent szabad. Meg is majmolja apát rendszeresen, csak az a baj, apa nem kitartó, így a felhergelt, hulla fáradt nyűgös, sírós gyereket mindig megkapom, hogy nyugtassam meg, altassam el, stb. Hát így sokkal fárasztóbb, mint a hétköznapok!!!!!!
Abba is hagyom az írást , mert ki vagyok akadva és tényleg elfáradva. De végigolvastam mindent és ígérem, reagálok.
Puszi

Kép
dianab

Sziasztok, jó reggelt!!

Csilla:
Teljesen egyet értek veled ami az erőszakos meséket,játékokat illetei.
Flórával én is sokat bénáztam,de anyu sokat segítettKép
Az unokahúgom másfél éves volt mikor Flóra született,de rajtra nem gyakorolhattamKép
A sógornőm nem engedte még felvenni se, nem, hogy pelenkázni vagy sétálni veleKép
Rosszul esett nagyon, sokszor megbántott,de nem tudtam mit tenniKép
Utálni nem utálhatom még is csak a bátyám felesége.
Gyereknevelésben és még pár dologban nem értünk egyet,de amúgy elvagyunk egymással.
CSak szomorú vagyok, mert nálunk nem szokás így viselkedniKép
Na mindegy már régen volt és már nekem is van gyerekem így már egyáltalán nem érdekel mit csinál.

Dia:
Nem tudok segíteni mit tegyél, hogy újra rendesen szopizzon Gábor.
Lehet, hogy pár nap és meggondolja magátKép
Írj ha lesz egy kis idődKép

Na most meg Anikó, Ildi és Judit tűnt elKép

Nekem a légcsövem szarakozik, de már javulok.Apa is így járt.Flóra jól van.

Megtanulta tegnap kifújni az orrát zsepibe Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

gratula az orrfujáshoz! az ilyen pici dolgok is nag yélmények számunkra, én legalábbis ezt vallom!

JObbulást nektek!

Dia!

nálunk is volt ilyen, én felhivtam egy szoptatási tanácsadot, lll-oknál. probáld meg.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Elég zavarós,mászkálósra sikeredett a hétvégénk,így nem tudtam jönni.

Alig találtam meg az utsó hsz-em,szerencsére hétvége ellenére szép termés gyűlt összeKép

Csilla!
Aranyosak a gyerkők a képen!

Beleraktam a tábliba az adatokat,köszi!
Nem rossz ötlet a gyerkők névnapját beletenni,akkor légyszi nyílatkozzatok ez ügyben.

Dia!

Nem tudom mennyire szereted a sőrt????Az alkoholmentes változata is tejszaporító (gabona) miatt.És egyél rengeteg levest,ami rántással van sűrítve.

Évi!
Grat Flónak az orrfújáshoz!

Rohannom kell,mert nem bír magával a Dávid.

Mit szóltok a hóhoz?????Ti is kiakadtatok?
Mert én mostanáig nem tértem magamhoz.(Pedig már alul a hó alatt a kertben kibújt a hóvirág,és a jácinthagymák is elkezdtek éledezni.

Majd jövök még!

Ildikó
ilgya1

Csilla:

Hát igen ilyen pici dolgoknak is lehet örülniKép
Már csak az alváshoz használt pelusról kéne leszokniaKép Csak nem tudom, hogyan??? Tele pisilja még rendesen délután is éjszaka is.
Megpisiltetem mielött elalszik.Amúgy ha nem alszik jól tartja apisit, nem kell 10 percenkénz pisilni menni.

Judit:
Köszi!!

Majd gyere beszámolózniKép

Többiek merre jártok???

Itt esett egy csomó hó!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit!

Még nem jött meg a februári kivonatom,nem tudom mennyit kaptam februárba,( bankszámlára kapom.)azt tudom,hogy januárban még 5100 et kaptam,vagyis úgy látszik,hogy mindig az előző havit kapjuk a köv. hónapba.Ezt jól kifundáltamKépKépKép

Már megint nem értem,hogy miért kapsz kevesebbet egy 1000-el (tudom,hogy már elmagyaráztad,de esküszöm nem értem.)

Én eddig kaptam 5100.- + 3000.- (családi kedv.)= 8100.-
Ha minden igaz most 11.000.- kapok egy gyerek után. (Úgye engem most ne érint a cs.k.)

[url=http://gportal.hu/portal/davidbaba/" target=_top><font color="ff0000]Davidbaba lap</font>[/url]ján a cikkeknél van egy írás erről,ha érdekel,ott jól össze van foglalva.

Pusz.I.
ilgya1

Judit!

Miért vonod ki a 3000et?
Most mennyit kaptál kézhez?(Esküszöm,nem értem a logikátKép)

Most nem 11.000-et kapsz?

Sajnos elesünk a családi kedvezménytől is ezáltal,hogy csak egygyerekesek vagyunk.KépEttől függetelenül én se kedvelem O.V.-t és Gy.F. -t sem!
ilgya1

sziasztok!!

légyszi ne politizáljunk, sokkal jobb lenne a hangulat továbbra is. én sem jártam jol, mert összesen 572 ft-tal kapok csak többet, viszont az én egyenlegem sem érkezett még meg.

roxmort!

köszi, a teákat én is iszom, a homeos bogyo nekem bevállt csak ritkán lehet kapni nálunk, nem egy modern gyogyszertár...

Ilgya!

bonita hivatalosan dec.1jén van, de mi aug. 1én tartjuk, mert két vagy három évvel aszületése után tették bele a naptárba. A második neve meg amugy is boglárka. Gábornak meg március 24-én lesz a névnapja.

Évi!

szerintem ne aggodj még, előbb utobb le fog szokni a pelusrol, csak tarts ki. Nem tudom nekünk annak idején h sikerült olyan hamar leszokni, anyum mondjuk sokat erőltette szegénykémet bilire, azután valahogy nem kellett pelus..most tuti másképp lesz, a fiuknál minden más.
A hobol nekem is kezd elegem lenni, szép a táj, csak engem dühit h itt nálunk olyan rosszak az utak, h a járdát se nagoyn takaritják nem tudok még babakocsival se kimozdulni. Ma meg gáborkát itt kellett anyumra hagyni (előszor 2,5 orára), mert fogröntgenre mentem, feleslegesen, csak délután volt rendelés, de nem tudtam megvárni..ráadásul a busz az orrom előtt ment el..mára elegem lett, ja és azt nem meséltem nektek, h éjjel afiam ugy döntött, h nem alszik, igy hajnali fél 3ig fent volt, ebből másfél orát sötétben töltött, nem félt. jókat beszélgetett, tapsizott, én meg majdnem elaludtam, de gondoskodott arrol h ne sikerüljön. Ha ma nem irnék, akkor tuti korán mentünk aludni..csak most még a gyerekdokit is várom késik, ma van a szokásos havi vizitje...

puszi nektek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Most jöttem angolról!

Csilla!
Én szeretem a Juditot,e miatt a kis "vita" miatt ne legyen rossz hangulatod.Kép
Csak tényleg nem értem.

Köszi az adatokat,beírtam a táblába.

Judit!

Miért vonod le a 11e ből a 3e-t??????
(Az már le van vonva belőle.)
Eddig kaptál 5100 családi pótlékot(ebből se kelett levonni semmit!) és 3000 ft családi kedvezményt(a munkáltató adja) az 8100 forint havonta. Most meg kapsz 11.000 ft-ot az államtól. Akkor miért kapsz 1000 -el kevesebbet?Tényleg hagyjuk,de akkor sem értemKépKépKép

Remélem nem e miatt nem jöttetek ma errefelé?

Mert az én részemről ez nem vita!(Csak értetlenkedemKép)
Én csak lereagáltam Judit hsz-ét.Judit?

Pusz.I.
ilgya1

Sziasztok!
Kép
ilgya1

Már alig várom a Benedek napot!!!!!
Főleg,ha zsákban hozza a meleget.

VettemKépÉs beírtamKép

Megyek fürdetni,este még jövök:I.
ilgya1

Na mi van?Senki sehol?

Judit!
Nagymamám pont 21-én született,Bencike névnapján.Nagyon szeretem őt,anyukám anyukáját.
Március amúgy is számomra kedves hónapKép

Már szerdán nőnap!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok virágot szoktatok kapni?

Fantasztikus tavaszi idő Kép

Még jó,h. nem találták el szegény Bencust!

És végezetül egy rossz hír:Megjött ismét!KépKép
Na jó éjt!Remélem holnap közlékenyebbek lesztek!

I.
ilgya1

Még szerencse,h. ez a topik nem tűnt el.!!!!!!!!!!!!Nem vitte el a NS.

Judit!
Olyan aranyos vagy,minden vigasztaló szó jól esik,Kép ennyire még nem huztunk bele,mint ebben a hóban,és még sincs eredmény,akkor mitől????
(ettől leszek depis nem a téltől.)
Azt mindig feljegyzem,és most is időben 28 napra pontosan jött meg.(Na van még másfél hónapja a Dávidnak és akkor megpróbálom erélyesebben leszoktatni a ciciről.Kép)

Ráadásul kiderült,h a nagynéném bárányhimlős ,úgyhogy most teljesen rosszul vagyok,remélem D nem kapta el.Csak 18 hósan oltatom be bhimlő ellenKépKépKép
Kinek hiányzik ez most?,komolyan mondom,h megint rámjár a rúd.

Eszembe jutott h. annak idején te utánna jártál h. mikor kapnál Gyedet megint,leírod nekem?
Vissza kell mennem dolgozni a ketteske előtt ahhoz h. Gyedet kapjak? És ne GYest?

BuliKép
Szegényke!,nem semmi h bejelentés nélkül jöttek a bulizosok.KépMondjuk jó h. 9kor leléptek)
Jó apa kompromisszum készsége!Kép
Lesz gyerekük nekik is (nem is olyan sokára) akkor majd kiváncsi leszek h menyire fognak megváltozni jó irányban.Akkor majd biztos nem lesznek ott minden este "vendégek".
Ne legyél paranoiás!!!!

Pusz!
Remélem te nem tűnsz el,mint a többiek!Kép

I.
ilgya1

Szia!

Tudom,h. zavaró h. sokan olvassák,de a zforummal meg az volt a baj,h.túl felületes volt,így olyan mintha el se olvasták volna.

Mérlegelni kell h. melyik jobb.

Mondjuk a sógorod ill. a felesége dolgai nem téged minősítenek.Nem tehetsz róla h. még a középkorban maradtak.
Csak az sajnálatos,h.velük kell közösen osztozkodni a lakáson,mert amit művelnek az kritikán aluli.

Kösz az infot!
Gyed ügyben.

oltás
Én is gondolkodom mostmár h. be e adassam ,de egyre több emberkétől hallom ezt amit tőled.
A doki bácsink pedig annyira mondta h. be kell adni neki,mikor beadattam az agyhártya ellenit.

Közben meg felhívtam a dokit,és elszaladtunk,mert D.-be reggel óta nem marad meg semmi,írt fel Daedalonetta-t,majd holnap hívom újra.Nem ihat és nem ehet semmit,mivel csak a vizet issza meg csak azt és szopi.De vízből is csak max.20ml.

Írjatok.

i.(félkezes)
ilgya1

2x ment el!
ilgya1

3x
ilgya1

<font color="0000ff">Sziasztok!

Én nem nagyon érek rá. Lehet, hogy nem is fogok már jönni. Még nem tudom. De így semmi értelem azt hiszem.

Szóval Bius nagyon keveset alszik. Ha alszik akkor gyorsan odavetem magam a rengeteg házi feladatom mellé. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Mármint nem a suli nehéz, hanem az időt beosztani.

Nálunk minden rendben, amúgy. Senki nem beteg.

Nem kapok én sem többet, mint azelőtt. Hazudtak a szemetek.

És rosszabbul élünk, mint négy éve. Kezdve azzal, hogy pl.: a férjem most is ugyanannyit keres, mint akkor és az árak a duplájára nőttek minimum.

Ne tessék az itt dúló harcokat vitának venni. Nálunk igen komoly szólásszabadság van. Mindenki leírja a véleményét. Ettől olyan jó ez a csapat. Habár elég hiányos mára már.

Üdv!</font>
Vendég

Sziasztok!

Még mindig hányik a Dávid,plusz még fosik isKép
Nem tudom mi ez a sz..????!!!!
Semmi sem marad benne. Nektek volt már ilyen?Mert én nem tudok mit kezdeni vele. Tök sápadt szegény gyerek,de különben jó kedve van.

Levittem az udvarra,h. legyen egy kis színe.

Majd még jövök,ha elalszik.

i.
ilgya1

Köszi szépen,Judit!

Elvittem orvoshoz délelőtt,csak azért kérdeztem h. hátha tanulok a tapasztalataitokból.De nagyon ari vagy!

Õ azt mondta h. ne igyon és ne egyen semmit,kizárólag cici és vízecske,de az is csak 20 ml. Holnap de. kell hívnom és meglátjuk mi lesz.
Írt fel deadelonetta kúpot,amit persze ki is fosott nemsokkal a felhelyezés után.Így megismételtem 3 óra múlva,persze ezt sem tárolta túl sokáig.(Azt nem tudom,h mit fosizott ki mikor nem is evett,vagyis amit evett azt ki is hányta.Kép)
Nem lázas,de nemrég mértem és kezd felmenni a hője már 37,7 volt popsiba,levontam az 5 tízedet,így nem kapott kúpot,de estére lehet h. adnom kell lázlehúzót neki.
Most megint elaludt.

Sztem apósomtól kapta el,ő is nemrég ezekkel a gondokkal küszködött.

Tényleg 5-6 nap?
Az sok.

Inkább én kapjam el,esküszöm úgy átvenném tőle,ha lehetne.Kép(Persze ha fogyással jár az még jobbKép)

I.
ilgya1

Judit!
Megkaptad a válasz sms-t?Meggajdult a telefonom és nem jelzi.Kép

Bencike?Nem is meséltél ma róla,annyira lefogllaltalak a próblémámmal.

Gyere!!!!!!!!!!!
I.
ilgya1

roxmort!

persze h lehet vitázni, nem megtiltani szerettem volna, csak én nem szeretem a politikát, igy ebből most kimaradok.. lehet h szégyen, de igazság szerint tévét is ritkán nézek, kifejezetten csak altatáskor, meg este, a hireket meg fél füllel hallgatom fürdetés közben, persze csak ha hallok belőle bármit is. Tudom kicsit félreérthető voltam, bocsánat.!

Ilgya,

a betegséghez szolnék, most ugy hallottam megint itt a rota virus, vigyázzatok, a lányom már benne volt tavaly, akkor korházban is volt!!szoval figyeljetek a picikre, főként a folyadékbevitelre, ez nálunk most is gond!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Szia Csilla!

Na végre valakit nem rettentettünk el!Kép
Mi van veletek?
Gyerkők hogy vannak?

Élvezik a tavaszias időjárást?

Ne má....Én nem akarok rota vírust.

Valaki tud erről több infót adni?Esküszöm,én csak hallottam erről,de nem gondoltam volna h. minket is utolér,olyan félelmetesen hangzik.Próbálom itatni,szerencsére a vízet és a cicit elfogadja.

Most éppen alszik,és 2-kor hányt utoljára.

Judit!
Meg tudsz hívni az iwiw-re?

I.
ilgya1

Sziasztok!

De aranyos vagy Judit!,ez jól esik!

Imádnivaló Bencike!

Szerencsére 2 óta nem hányt,pedig szopizott rendesen,sőt húslevest is evett egy kicsit.

Majd holnap rákérdezek a dokira a gyógyszereket amit írtál.Nincs itthon szőlőcukrom,tehát infuzió elmarad.Szerencsére nem tűnik kiszáradtnak.
Talán az ő helyzete javul,(kicsit túlreagáltam ismétKép) remélem,viszont én meg délután óta görcsölök,és hányingerem is van.

Nem baj az iwiw,de kipróbáltam volna,hány ismerőst tudnék összeszedni,olyan jó lett volna volt gimis osztálytársaimmal kapcsolatba lépni,na mindegyj.Ha majd megcsinálják,gondolj rám légyszi!

Na jó nem panaszkodom annyit,mert már velem van tele a topik.

Ja a tv-ről nekem is ilyesmi a véleményem.Mondjuk a reggeli adást szoktam néha hallgatni,de a receptklub után rögtön kikapcs.,majd este fél7 kor Hiradó hallgatás,és a Barátok közt.De mostanába azt is csak hallgatom. Netfüggő vagyokKép
Ja Loszt-ot azt néztem,meg néha született feleségeket,és mostanába a Megasztárt.Na a végén kiderül,hogy tv függő is vagyokKép

Évi, lelkem merre vagy?

Dia?

menek aludni,rohadt sza.....ul vagyok!

ildikó
ilgya1

Szaisztok!!

Nem tűntem elKép

Ma reggel csak olvasni volt időm írni már nem tudtam.délután apa hálóztot karbantartott és megvonta a netetKép
Ma elmentünk végre megvenni a szőnyeget a nappalibaKép
Nagyon szuperKép

Csilla:
Nem aggódom,hogy még alváshoz pelenkát hord majd leszokik róla.Eröltetni nem eröltetem!!
Anyós meg anyó eröltette nyáron, hogy szokjon le a pelusról egy darabig ment is.Aztán elkezdett bepisilni, bekakilni nekem meg elegme lett, hogy kakik vagy pisit takarítok egés nap a gyerek utánKép Úgy gondoltam ah tényleg leakar szokni akkor majd szólni fog!!!
Addig meg mindenki kusoljon!!!!!!!!!!!
Januárban eljött az idő és azóta nem pelusosKép

Judit:
Kutya csontKépKép
Benedek napot mi is várjuk márKép Nálunk vannak sándorok isKép Csak hoznák már a meleget!!
Szegénykém nem irigyellek a buli miattKép Még jó, hogy 9-kor elmentek.

Ildi:

Én vasárnap már kaptam virágot nőnapra egy kis cserepes piros virágot az illata olyan mint az ibolyánakKép Nagyon szép.
Ne szomorkodj, hogy megjött!!!!!!!Majd legközelebb sikerülni fogKép
Kép

Tök jó én mag alig vártam, hogy megjöjjönKép
Bárányhimlőt nem hiszem , hoyg elkapjátok!!! Ha mégis akkor legalább túl lesztek rajta.
tudom, hogy nem hiányzik,de ha jön anyavaja akkor már valahogy túl élitek.
Dávidnak jobbulást!!!!!!!!!! Itasad nehogy kiszáradjon!! Tudom , hogy így teszel csak...

Anikó:
jó, hogy jöttélKép
Tanulj csakKép

Dia

Lehet, hogy most nem válaszoltam mindenre,de alig látok ki a fejemből
Kép

Végül egy pár kép:

Flóra darálja a porcukrotKép
Kép

az előző napi segítség eredményeKép
Kép

A műveim:
Kép
Kép

És végül az új szőnyeg:
Kép

Reméelm így már kárpótoltalak benneteket, hogy ma és tegnap este nem voltam???

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Nagyon jók a képek! Jól van megbocsátunkKépKépKép Igen, kárpotoltad magad,de legközelebb ne tűnj el ilyen hosszú időreKép,mert kezdek paranoiás lenni!

Nagyon klassz szőnyeget vetettek.

Kifli receptet akarok ,de iziben!!!!!!Annyira guszta,hogy felfalnám így képernyőn keresztül,ha nem diétáznék perszeKép

Mákos vagy csokis?Kép

Jó sokáig voltál fent hallod.

Na rólunk annyit,hogy éjjel 3 kor megint összehányt mindent a Dávid,cserélhettem le az összes ágyneműt,pedig oda volt készítve törülköző meg rongy pelenka is,és még is olyan hűlyén csinálta szegénykém,hogy minden olyan lett.Adtam neki megint kúpot,így megint összefosta magát reggelre. Hívtam az orvost,azt mondta hogy ne adjak több kúpot,mert attól fosik,csak a diétát folytassam és egyelőre nem kell ásványianyag pótlás sem,holnap hívom újra és akkor megbeszéljük ezeket a gyógyszereket,amit te mondtál Judit.

Nem tudtam jönni reggel,mert valami rátelepedett a gépemre,bekapcsoltam a vírusírtót,de nem lett jobb,mert nem naprakész,nem tudom hogy kell frissíteni.Most meg kipróbáltam hogy visszaállítom a dátumot,így meg nem jelent megKép

Ha eltűnök akkor valószínű vírusom van,de üzenek a JudittalKép(sms)

Mindenkinek boldog nőnapot kivánok!!!!!!
(Én is kaptam már a kollégáimtól imélt,felköszöntöttek,olyan jól esett,hogy gondoltak rám is.)

Na megyek tanulok egy kicsit,délután angolom lesz.

Ildikó

u.i:
nagyon aranyosak a képek,Évi!(Csőrike és a terhes nőci)
ilgya1

sziasztok!
nem akartam vészmadárkodni, szerencsére 3 nap alatt jobban lett boni, csak hát o sok folyadékot vesztett kiszáradt ezért is kellett korházba mennünk, én pont akkor voltam 8,5 hos terhes.

biztos mindenki megusza, csak mi fogtuk ki, drukk nektek forumosok!!

évi!

aranyos a lánykád!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Dávidka minden nőcinek sok boldog nőnapot kiván!
ilgya1

Kép
ilgya1

köszi a drukkot!Csilla!

Remélem is, h. ezzel megússzuk.

Nem semmi lehetett a korház 8,5 hós terhesen + egy kisgyerekkel.KépMelyik korházba voltatok?Lázas is volt Boni?Hányadik nap kellett befeküdni,és hogy vetted észre hogy kiszáradt?

Pusz.i.
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Jobbulást kívánunk Dávidnak'!!!
köszönjük a nőnapi virágotKép

Az a "kifli"a kpen egy kalács csak elkellett fordítanom, hogy beleférjen a tepszibeKép
Amúgy zita féle fonott kalács.
fölraktam az oldalamra is.Ott mgnézheted.
Ja és kakaós,de valami IsteniKépKépKép

Jó sokáig voltam fennt tegnapKép

Csilla:
Szegény BoniKép
Tényleg, hogy vetted észre, hogy kiszárad?

Szép napot mindenkinek!!

Megyek perecet sütni holnap talizunk a kaposvári topicosokkalKép Jönnek hozzánk.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Bocsi hogy eddig nem voltam. Szarakszik a gép, férjemnek meg nincs ideje megbütykölni. Már írtam, csak kikapcsolt a gép magától és elveszett, amit írtam. Remélem most sikerül.
Õszintén: nem nagyon akrtam a politizálósdiba belekotyogni. Nem érdekel a téma. Gusztustalannak tartom, amit művelnek. Azért megyek csak el szavazni, nehogy a fidesz nyerjen, így azt már tudom kire nem fogok, de hogy kié lesz az igen......mindegy. Szerintem tök mindegy kié a mákostészta, akkor is évről évre rosszabb lesz és most ez nem pesszimizmus, inkább csak realista vagyok.

Helyesek a gyerekek!!!!! Mindenkié.

Zajlik itthon az élet. Múlt héten kinyúlt a macska, most az ANTSZ cseszeget minket telefonon, be kell menni beszélgetésre, el kell mesélni a körülményeket meg ilyenek. Ha az állatorvos elött pusztul el, tuti el lett volna ásva a kertben és kész, erre most járhatja az ember a kanosszát. Mondjuk igaza van az antsz-es nőnek, fertőzésveszély, stb, de ha abba gondolok bele, hány macska múlik ki és senki se fogalkozik ilyesmivel, akkor röhejes.
Csilla,
Te tudod milyen harcom volt a macska miatt, gondolhatod, most elvileg nyugodtabbnak kéne lennem, hogy nincs, de közben az állatorvos és ez az antsz-es csaj is úgy megijesztett...mivel nem volt oltva se, meg állítólag idegrendszeri károsodása volt, ami fertőző, ezért nem áshattuk el és ezért kell ez a cirkusz.
Mert nincs elég dolga az embernek....

Kérdezhetnék tőletek altatással kapcsolatban?
17-én lesz 3 hós a pici. Minden kajcsi után foglakozom vele, sétálunk, mesélek neki, magyarázok, nevetünk, stb, és a kövi kajcsiig levő 1,5-1 órára szoktam letenni aludni. Egyedül a hajnali 5-6 órás és az esti 8-10 órás (utsó) etetés után van csak picike haverkodás és gyorsan altatom. Ezzel a módszerrel átalussza az éjjeleket. Jó ez így? Mert többet nem tudom altatnio egy nap, hiába teszem le, 1,5-1 óránál többet nem alszik két kajcsi között.

Kép
dianab

Sziasztok!!

Bencis képek szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!

MacskaKép

Szeretem az állaltokat, de csak tisztes távolságból.Lakásban nem szeretem.
Legfőképpen azért, mert toxoplazmózis fertőzéssel születtem a jobb szememre nem látokKép
Terhesség alatt is nézték végg, de nem estem át rajta.

Dia:
Az altatást tök jól csinálod!!

Ezt csináltam ma Flórának dekorgumiból:
Kép

Megyek, mert jönnek anyuék és még addig van egy kis dolgom.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

igyekszem gyorsan válaszolni ha gábortol tuidok..

ilgya!

én aznap voltam pesten 4d uhon, de már éjjel kezdodott h hányt, és a vacsit főként, ebből arra következtettem h gyomorrontás, de reggelre még elég sokszor hányt, majd mire indulnom kellett már jobban volt, ágyban maradt, anyuval,meg dokino is volt kint adott neki szurit, és azt mondta délután csörögjünk rá h hogy van a gyerek, anyu is azt mondta elmehetek nyugodtan, persze állando telcsi kapcsolat volt küöztünk..mire hazaértem, boniban nem maradt meg semmi, sen folyadék, se gyogyszer, igy hivtam a dokit, mire folyton letette, monván h nem ér rá...( másik doki, kocsiszerzés, korház, várakozás, átküldés a lászlokorházba fertözö osztályra, mivel a gyereknek hasmenése is van..este f9re értünk be addigra kezdett kiszáradni, infuzio, ágy, éjjel 4o fokos láz, reggel vérvétel, kakavizit, infiziok,két nap mulva jobban lett, se láz, az eloirt folyadékot megitta, igy hazamehettünk 3 napon.

bocs lányok ha toszavakat irtam, de gábor ordit már, mennem kell

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Először is egy kis kedvcsináló tavaszi hangulat:
Kép
Ezt a virágot kaptam a kisfiamtól nőnapra!Érzitek az illatát?Imádom!!!!
Kép
Ezt pedig apától.

Megyek visszaolvasni!
ilgya1

Mindenkinek köszönöm a jobbulás kivánságokat! Úgynéz ki,hogy hatott.Dávid tegnap hajnal óta nem hányt és a széklete is csak az anyatej miatt hígabb,de nem vízszerű.
Én is jobban vagyok,viszont apa is elkapta,és nemrég hazajöt a melóból olyan rosszul lett.Kép
Már éjjel is hányt,de nem tulajdonított neki nagyobb jelentőséget.Tévedett.

Délután már nem tudtam jönni,mert nőnapozás volt nálunk,ilyenkor átjönnek a sógórnőmék,így aztán nem volt időm gépezni,persze a keresztfiam rögtön elfoglalja a gépet(honfoglalózniKép Judit!)

Évi!
Köszi,majd megnézem a receptet,nagyon guszta.Kép

Jó bulizást a helyi topikosokkal,majd mesélj milyen volt?

Nagyon aranyos a maci,hogy te miket nem kitalálszKép

Judit!
Nagyon jó az a szennyes kosár!
De Benci is nagyon édesen mutat benne!
Az enyémbe nem férne bele most a Dávid:Kép (Mert úgy tele vanKép)

Dia!
Örülünk,hogy sikerült megszerkeszteni a gépet és tudtál jönni Kép

Ez a macska dolog tényleg nem semmi!Nem elég baja van az embernek,és akkor még ezek is rásszállnak!

AltatásKép
3 hónaposan átalussza az éjszakát?
Ritka szerencsés vagy! Mindent nagyon szuperül csinálsz,én is csak megerősíteni tudom. Dávid a mai napig nem alussza át az éjszakát.Kép

Csilla!
Köszi hogy leírtad a tapasztalataidat!
Szerencsére úgy néz ki,hogy a korházat megússzuk.

Megyek apát ápolni,majd benézek,írjatok!

(Évi estig felmentést kap, a buli miattKép)

Pusz.I.
ilgya1

Sziasztok!!

Estig azért nem talizunkKép

Jó volt nagyon!Gyerekek jól eljátszottak mi meg jót dumáltunkKép
A kisfiúval flóra nem nagyon értett egyet, de azért sírás nélkül tudtak játszaniKép
a kislány aki még itt volt hamar belopta magát Flóra szívébeKép Csak simogatta , puszilgattaKép
A szőnyeg átesett a tűzkeresztségenKépNe tudjátok meg, hogy milyen pereces voltKép Szerencsére a porszívó mindent fölszedettKép

Ildi:
Nagyon szép virágokat kaptál! Érzem az illatatKép
Dávid örülök,hogy jobban van!! Apának jobbulást!!

Többiek jelentkezzetek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?