Sziasztok!
Pörgés/forgás
Próbálkozunk,próbálkozunk
De azért el kél a segítség!!!!
Dia!
Jó hogy jöttél!
Mikor lesz picit könnyebb????
Kb. 18 év múlva,de lehet,h még akkor sem
Na félretéve a tréfát,szerintem kb. 4-5 hótól kb addig míg nem tanul meg mászni,utána azért lesz nehezebb,mert mindenhova mászni akar,persze előtte elkezd forogni,az sem egy könnyű; korszak.
Ki kell fogni
Az én Dávidkám nem egy olyan fajta,aki elvan egyedül,és nem is volt el kiskorában sem.Lehet,hogy te szerencsés leszel és Gáborka nemsokára kis angyalként fog együttműködni anyucijával.
Persze a mászás után,lassan jön a felállás,aztán ha szerencsés vagy nem indul el 10 hónaposan( lsd.
ávid),mert akkor mehetsz utána,és azért nem könnyű.
Szóval ne is gondolj bele,mi vár még rád
Persze,ha van rá lehetőséged,mozdulj ki,minden héten legalább egyszer gyerek nélkül,és ezt merem állítani,hogy jót teszel a lelkednek,ne sajnáld magadtól,és ezt egy olyan anya mondja,aki imádja a fiát és még félórára sem nagyon akartam senkire hagyni sosem,de kell a feltőltődés.Hidd el.(Igaz lányok?
Erősítsetek meg légyszi!) És talán akkor nem őrülsz meg!
Már nagyon kiváncsian várom,hogy tegyél fel képeket magatokról,és persze ha már megtanultad,akkor folyamatosan követni szeretjük az eseményeket,az első falatoktól,az átfordulásig,stb....de ha csak kedved támad képet felrakni,akkor is szívesen fogadjuk.
Úgyhogy irány a tanszoba és tessék megtanulni képeket felrakni!!!!!
Honnan ismeritek egymást a Csillával,szabad megkérdezni? Nem érdekes,csak úgy kérdezem.
Csilla!
Na végre megjött az elveszett bárány,sajnálom,hogy ilyen sok vírussal kellett küzdened,remélem kiírtottad őket mostmár,és tudsz jönni cseverészni.
Honnan tudod őket számszerint?
Gyógytündérkék?kellenek még?
Na nembaj,nem árt ha van tartalék:
Köszi lányok az adatokat,csatolom az új táblit:
I.