Finike!
Koncentrálj a vizsgádra, lesz időd olvasgatni később is
Könyvek: A Park Kiadó két remek kiadványát tudnám még ajánlani fent említettek mellé:
- Az a 9 hónap
- Barátnőimnek a terhességről-ha teheted mindenképp olvasd el, nagyon vicces, jópofa, még mostanában is beleolvasok
Ez szórakoztató, de infók is vannak benne.
Vásárlással ráérsz, nézzetek szét mert nagy árkülönbségek vannak. Nem kell mindent megvenni elsőre.A BNV-s börzék jók, csak ideg és türelem kell hozzá, mert rengetegen vannak!
Én már az elején eldöntöttem, h mérleget tuti nem veszünk, tök feleslegesnek tartottam.A havi vizsgálatokon úgyis lemérik, a védőnöhöz bármikor leviheted leméretni stb...
Végül mégis vettünk digitálisat valami 3000 Ft-ért.Ki volt szanálva mert koszos volt-simán letakarítottam itthon.
Hát ezalatt az 5 és fél hónap alatt ha 5* használtuk akkor sokat mondok.Pedig kis súllyal született a lányom, de szemmel láthatóan tokásodott. Mondjuk én nem is vagyok az a típus, aki a "szakirodalomhoz" tartja magát.
Szóval ezek a méregdrága digitális mérlegek tök feleslegesek.
A Corában negyadannyiért vettünk pelenkázólapot mint a bababoltokban árulják.
Babakocsi, kiságy, hordozó, járóka, utazóágy, légzésfigyelő-ezeket vettük újonnan, de elég jó áron.Mindegyiket leárazva, vagy kifutó modellként-egyiknek sincs semmi baja.
Légzésfigyelőből mi a magyar Baby Controll-t használjuk, nekünk bevált, nagyok az érzékelőlapok és kisebb az esélye a téves riasztásnak.
Ruhák: gondolom kaptok majd ajiba is , de használtan is nagyon jókat lehet venni, "fillérekért" és tényleg nagyon hamar kinövik.
Egyébként nagyrészt pénz kérdése miket vesztek meg.
Mikor mész orvoshoz legközelebb?A Délpestibe jársz hozzá vagy privibe?