Új privát üzeneted érkezett!

SziasztoK!

Egcsi!
Én is üdvözöllek újra ittKépemlékszem még rátok mert olyan különleges neve van a fiadnak(akkor még csak olvastam a topikot Kép )Éjszakai fényetek van?Lehet h. az hiányzik,h. ne legyen teljes sötétség a szobájában,vagy pont az ellentetjeKépCSak azért mert nálunk eddig volt most nincs éjszaka semmi fényforrás és végig alszik.lehet h.csak véletlen nálunk.De amúgy tanácstalan vagytok.De Szöszi nagyon okosakat írtKép
A többi gyerek végigalussza az éjszakát?

Anikó!
Fantasztikus milyen okos kis-nagyfiad van.Gratulálok nekiKép
Mit néztek moziba?Nekünk idén lesz a 10éves érettségi találkozonk,már ha vki megszervezi.
Én is fogyózom már -4,5kgnál tartokKépDe még van még 1xennyiKép
Én is vagyok iwiwenKép

Eszter!
Aranyos lett a szobája OlivérnekKépÉn is szívesen ellaknék ott csak a kéket nem szeretem túlságosanKépDe tényleg tetszikKép
Csak nem válogatós a kicsi fiad?Kép
Pocakmarci hogy van?

Kostyika!
Kíváncsi vagyok mit fog mondani a homeos dokinéni,majd írd meg.Az én főnököm is állandóan hív h. menjek vissza dolgozni,de nincs túl sok kedvem hozzá pedig a pénz meg jól jönne.Csak bölcsibe sincs szívem adni.Majd meglátom h. alakulunk aztán kiderül mi lesz...

Andrea!
Remélem a nehezén már túl vagytok.Dávid nem kapta el?

Sorayával mi lehet? lassan már babázni fog újra ugye?

Voltunk ma védőnőnél méretszkedni,de csak nőtt nem hízott MÍraKéppedig olyan nehéz a fenekeKépTegnap voltunk tornázni,a hasizmot már együtt csináltuk,rámfeküdt és közben mondta hogy szeKép ami nála a szeretlket jelentiKép
És mostanában úgy sétálunk h. Mírán napszemüveg van és zsebre teszi a kezétKépMa megpróbálom lefotózniKép Annyira cuki olyankor

pusz most mennem kell
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Így sétálunkKép Kép
Kép

vera

KépKép
viranka

VeraKép

Hát ez a kép tényleg cuki.Kép
Van éjszakai fényünk, lehet, hogy ma kipróbálom, hogy nem lesz. Soha nem lehet tudni....
A többi gyerekem szerencsére végigalussza az éjszakát, bár a kicsinek megint jön a foga, úgyhogy számíthatok némi vircsaftra.

RitaKép

Gratula az újabb babához! A Doki bunkó volt, nem csoda, hogy berágtál rá.Kép
Szerintem Bercinél is az tette be a kiskaput, hogy beteg lett és velem aludt egy hétig.Mindegy, majd leszokik erről, szerencsére nem rugdos nagyon éjszaka, bár egyszer leesett az ágyról, szegény nagyon megijedt.

Már jöttem volna előbb is, de eltűnt a topik!Örülök, hogy megvagytok.Kép Most alszanak a gyerekek, kicsit szabadfoglalkozás van nekem is.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Vera!
Tünemény a csaj! Mert e képen igazán csajos!
Gratula a 4,5kg-hoz is!
A másik szoba zöld és sárga, így nem akartam ugyanolyat. A lila, ami pedig épp most kedvence csemetének nem igazán jó párosítás a sárgához, ami melegebbé teszi a szobát. Pici szoba így figyelni kell a színekre.
Válogatós a szentem. Van amit velem nem eszik meg, de az apjával igen, de amit ma megevett, közel sem biztos, hogy holnap is megeszi, én meg azon asszonynép vagyok aki kikötötte jó előre, hogy minden nap nem vagyok hajlandó főzni. Bár épp ezt cáfolja, hogy volt nap, amikor a nagyságos úrnak 3 félét is főztem, mégse ette meg egyiket sem. Maradt a rántotta végső lekeseredésemben, és láss csodát... azóta az a mentőmellényem a nudli mellett, amiből fagyasztottam adagokat.
Mártonom remekül van. Súlyban ugyanott vagyok, mint Olivérrel ugyanezen a héten, de haskörméretben már csak fél centi híjja az akkori 38. hétnek. Ez kicsit lelomboz, mert lehet, hogy így nem úszom meg striák nélkül. Na majd teszek fel pocakképet.

Rita!
Csináltatva lett az egész berendezés, mert ez az a tetőtéri szoba, amin van annyi felület, hogy legyen hova pakolni. A másik oldalon az egész szoba fele tető, így ott mégkevesebb a hely tárolásra. Így most van jó nagy szekrényünk, olyan mély mint a konyhai alsók, 60cm, felül a szokásos 40-es.
Cukor!
Az nem jó. Szerintem belgyógyra mindenképp küldenének nem? Már az eredmény miatt, bár lehet, hogy a diabetológus logikusabb lenne.
Én sem úsztam meg, meg kellett csinálni a terhelésest is, de túléltük. Olivér igazi kis hősként egy zokszó nélkül végigmolyolta vele a két órát. Az éhgyomori 4,5 volt, két órával később 4,4.
Az előző napi fagyi nem sokat számít tudtommal, hiszen itt is pont azt nézik, hogy két óra alatt mennyire állsz vissz a normál szintre. Ezért is kell a diétánál kétóránként enni, hogy szinten legyen tartva a cukor és inzulin szintje. De nem vagyok orvos, csak valami ilyesmiről tudok.

Szia Egcsi!
Mi még nem, ha jól emlékszem... Kép
Alvás
nem tudok sokat segíteni, mert elsőszülöttünk maga a megtestesült szundibundi, de mint már írták, lehet, hogy az új környezet jobban megviseli éjszaka, mint nappal. Hiszen gyerek fejjel ki szeret költözni?
Egyébként jó alvó volt?

Orsi!
Émelygés?
Annyi kell. Más ne legyen! Álomszuszékolás nincs?
Csütörtök ugye?

Vakili!
Kívánságod...Kép
A baconos akármi az a fagyíasztott félkész cucc a Ságától(?). Szóval ilyen szójáshúspépeskicsittartósítós nyavaja. Hirtelenkajakell alkalmakra szoktam tartogatni az ilyesmit. nem örülök, hogy ez kell neki, de tényleg semmi esélyem nála mással a fasírtott nem számolva. A felvágottra úgy néz, mintha a pelusát mutogatnám neki nagycuccal együtt. pedig régebben a virslit megette az Apjával, de már jó ideje azt sem. Reggelire natúr zsemlebél, kalács, esetleg korpovit. Legalább tejet iszik és túrót is szereti bekeverve tejföllel és persze cukorral.
Pedig hogy fogadkoztam, hogy két éves koráig no édesség! Bár már akkor sejtettem, hogy egy ilyen édesszájú Apa mellett nem sok sanszom van kivitelezni. Azért jókat mulattam, amikor ember elbújt csokit kajálni a gyerek elől, de lebukott! Kép

Tandrea!
Rémes ezt a sok nyavaját még olvasni is, nemhogy megélni!!!Kép
Felkapcsolom a tavaszmágnest jó?!Kép
Megkérdezném, miért vagy ennyire bölcsiellenes? Van valami rossz tapasztalat?

Kostyika!
Szemölcsök! Semmi javulás?
OLyan szívfacsaróan édesek, amikor ők szólnak, hogy valmi gyógyis dolgot kifelejtett az ember. Ilyenkor látszik igazán, hogy már rég nem babák, hanem gyerekek.
Azért drukkolok, hogy legyen haszna a kezelésnek!
Bölcsi
Olivérnek akarok mindenképp társaságot, mert látom rajta, hogy hiányzik neki a változatosság. Még Apját is úgy várja haza, mint a megváltást, de neki meg most van a közgyűlés szezonja, így van, hogy nem is találkoznak.
Így ebben a formában nem tűnik olyan drágának, főleg, ha azt veszem figyelembe, hogy egy játszóházban egy óráért mi pénzt elkérnének. Egy délelőtt azaz 8-12ig reggelivel és tízóraival a leírás szerint 1076ft. Ebből a 76ft a kaja.
Anyós. nem tudom. Azóta nem tudunk semmit. Néha beszélgetünk róla Emberemmel, de kettecskén nem oldunk meg semit. Várjuk mi lesz a következő lépés a túloldalon.
Ja! Annyi volt, hogy az öccsétől kaptam két hete(?) egy szívhezszólót, ami köszönés bemutatkozás nélkül úgy kezdődött, hogy "soha nem voltál szimpatikus..." persze aláírás sem volt, de amikor a kedveséhez hasonlított, miszerint a Rozi azért is különb nálam, mert "nem akarja szétszakítani a testvéreket", akkor rájöttem ki a feladó. Némi cinikusság. Már csak arra vagyok kíváncsi, mikor akarják a nyakamba varni, hogy a Papa miattam lett alkoholista, mivel kb annyi közöm van hozzá, mint a testvérek viszonyához.
Vagy így maradunk, ami nekem jó, Emberemnek részben jó, vagy magukhoz térnek és végiggondolhák azt a röpke 33 évet, amióta olyan a viszonya a két testvérnek amilyen, a mamájuk akaratlan, de szorgos közreműködésével együtt.

Befejezvén a kisregényt kitevő mennyiséget és használva a copy lehetőséget...

Sziasztok!

eszter 30+7

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!Kép

Én sem hiszem, hogy találkoztunk, de a korral járó memóriahanyatlás jelei nálam korán elkezdődtek.Kép
A fiam annyira jó alvó volt picinek, hogy a csodájára jártak.Kép Most is csak az éjszakai gáz...Kép Bár ki lehet bírni, főleg, hogy látom másoknál se fenékig tejfel.
Most bírkózom a pici babával-mindjárt 7 hónapos- mert kitalálta, hogy ő hason fekve issza a tápszert és mivel ez nehézségekbe ütközik, minden alkalommal visít amikor hasra fordul az üveg pedig kiesik a szájából.

A pocaklakóhoz gratulálok!Kép
A családi viszály sajnálatos, de ezért sem bánom, hogy messze a család, kimaradunk az ilyen nyalánkságokból, még véletlenül sem veszekszünk senkivel sem.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Csak gyorsan, mert epp csak atfutottam, majd este megprobalom elolvasni rendese.

Rita
A tv2-n lesz es kb.fel 1-kor. Majd szorits!Kép
Dokid: nem csoda, hogy felhuzott!Kép

Mi ma este megyunk dokihoz, majd beszamolok.

Most csak ennyi voltam, mert megy a jatek es ilyenkor gyakorlok, hogy majd holnap jol menjen!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsikám! Nagy kalappal!!!! Kép
Este gyere a friss hírekkel! Kép

Egcsi:azt nem is tudtam,hogy éjszaka vigyázol a gyerekekre.Hol vannak a szülők???
MIlyen érdekes lenne nálunk Bence mellé még egy-két "jó alvó" gyerek.Kép
Hogyhogy párod villszerelőként dolgozik?Nem az volt az eredeti szakmája,ugye?

Eszter:Kép Jópofa levél....Gondolom nagyon nem idegesítetted magad.Legalábbis nem érdemes szerintem.
Lebukós apuci.KépÉn nem is fogadkoztam,mert én is nagyon nassolós vagyok.Legalábbis voltam 10 nappal ezelőttig.Kép
Bence szerencsére nem válogatós,viszont nagyon mini mennyiséget eszik mindenből.Kivéve az uborkából és a paradicsomból.Kép Az jöhet minden mennyiségben.Felvágott az neki se megy,de a virsli és a májkrém nyerő.3 félét biztos nem főznék az uraságnak,legfeljebb kap egy kis bébiételt.Az általában bejön.
Az én hasam minden gyereknél egyre nagyobb lett,viszont egyre kevesebbet híztam.Gergővel 16,Katával 12,Bencével 10 kiló volt a vége.Kép

Vera:Tök édi ez a kép! KépIgazi vagány csajszi.
4,5 kg? Akkor Te nyertél! Kép
Sorayát én is sokat emlegetem,lassan babázik szerintem is.Jó lenne tudni Róla.Kép
Torna Kép Moziban a Zathurát készülünk megnézni Gergővel és apával,most nem jött össze.
Te kis szemtelenül fiatalka,10 év az semmi.Kép Nekem már 17!!! Most egyébként az általános suli 21. lesz.KépIzgulok nagyon,utoljára azt hiszem 18 éve találkoztunk.

Rita:hú,ez az apa jól kibabrált Veled!Most kezdheted elölről a szoktatást.Kép

Na,ezt elküldöm:

Anikó
vakili

Egcsi:küldtem mailt,jöhetnek a képek.

Anikó
vakili

Akkor rakom a képeket:
Kata mint tündér,Geri olajsejk,Bence nem aprózza el az evést.KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsi,ha sok voltam:

Anikó
vakili

AnikóKép

A párom szakács,cukrász, felszolgáló végzettségű, de nagyon jó villanyszerelő is.Kép Amolyan "jég hátán is megél" típus, mindenbe beletanul gyorsan.
Szülők dolgoznak, ez egy 24 órás város. Apa pincér anya táncosnő.
nagyon jók a képek!Kép

A ma éjszaka borzasztó volt, legalább 5X keltünk üvöltve, pedig ott aludt mellettem.Kép

Egcsi
Képek mennek! Köszi!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!

DrukkolokKép Sok sikert!

Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Sajna este mar nem volt idom irni, keson ertunk haza. Es igazan most sincs, mert mennem kell hajat mosni, mert korabban kell beerni a tv-be.

Ezert is irok, mert ma kivetelesen delben kezdodik a musor! NEZZETEK!Kép Es szurkoljatok!Kép

A babankkal minden rendben, nagyon kis cuki volt, mocorgott es mar olyan igazi kisbaba formaja volt.Kép Nagyon jo volt latni! Csak sajna a doki videoja nem jo es hiaba vette, csak sotetseg vna a kazin.Kép Legkozelebb elvisszuk a kamerankat, hogy legyen mar felvetelunk!Kép

Na, mar tenyleg mennem kell!|
~
PuszikaKép

Orsi

avocado

Orsi,
hajrá!!!!

Anikó,
ezek a gyerekek gyönyörűek Kép

Hajni
nalika

ORSI GRATULÁLOK!!!!!! KépKépKépKépKép
nalika

Orsi!

Néztelek, éljen, éljen!!!
Nagyon ügyes, okos voltál!

Jerry
jerry

Orsi!

Nagyon ügyi voltálKép Kép
GratulaKép
Vera

KépKép
viranka

Orsi!

Én is láttalak! Nagyon jó voltál!KépKépKép
Gratula!!!!!

Panó
panó

Szia Orsi!

Bár engem nem ismersz, de én is gratulálok!!!
Verával együtt néztük a játékot, és tök jó, tök ügyes voltál!!!!!

Örülök, hogy ráadásul jó helyre megy:-)
(az én fiam is másféléves múlt, Veráék előtt született két héttel)
Móni
monique26

Orsi,
úgy örültem neked, jót könnyeztem a végén Kép
ügyes voltál!!!!!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

KépKépKépKépKép
Ez mutatja, hogy most hogy erzem magam!Kép

Koszonom mindenkinek a sok gratulaciot, nagyon aranyosak vagytok!Kép Meg mindig nehezen hiszem el, hogy nyertem! Foleg, ahogy indult, mert teljesen le voltam blokkolva, annyira izgultam! De a keresztrejveny alatt valami tortent es onnantol mintha egy angyalka ult volna a vallamon es segitett volna nekem. Fantasztikus erzes volt megnyerni a jatekot!!!Kép Gondolhatjatok, hogy a csalad mennyire orul!Kép Igaz Anykam ki van akadva, hogy egy csomo adot levonnak, de engem ez sem erdekel, mert annyira nem szamitottam ra, hogy nyerek, hogy ennek is nagyon-nagyon tudok orulni!Kép
Most mar biztos, hogy el kell mennem az All az alkuba is (remelem bevalogatnak!), mert adnom kell ott is egy eselyt magamnak.Kép Meg a szerencsemnek!Kép

Na megyek, Gergo szegeny ma alig latott, kicsit megszeretgetem.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Ja, az elso jatek utani reszben, amig a musorvezeto csaj beszelt, en majdnem elajultam. Szerintem leesett a vernyomasom, de rendesen es elkezdtem szedulni! Komolyan koncentralnom kellet, hogy ne legyen baj!Kép

avocado

Sziasztok!

Orsi, Orsi Orsi!!!!

jajajajajajjj! Én lemaradtam! Mi volt?????

eszter 31+2

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Orsikám:itt is még egyszer hatalmas gratula! Kép
Büszke vagyok az én okos pocaktársamra.Kép
A gyerekeim olyan ugrálást,kiabálást rendeztek,hogy csak na.
Mi felvételről néztük,jó volt,hogy lehetett pörgetni,mert tuti infarktust kaptam volna a sok duma közben.Kép Kép

Nalika:köszi! Kép

Egcsi:köszi Neked is! Képeidet majd próbálom feltenni.
Foga nem jön Bercinek? Bence is sírva szokott ébredni,de általában csak akkor üvöltve,ha fogacska készülődik,vagy nagyon taknyos.

Eszter:okos Orsi megnyerte a játékot,tarolt rendesen! Kép

Puszi:Anikó
vakili

AnikóKép

3 hónapja csak nem a foga jön!
Már 24 órája itt vannak a gyerekek! Tegnap idehozták őket "néhány" órára, amíg anyuka fogorvoshoz megy.... Szerintem már az letelt. Azóta persze hívtak, hogy itt aludhatnak-e, de már mindjárt ebéd van! Esetleg nem bánnám, ha elvinnék őket.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Orsi,
Sajna én lemaradtam de azért gratulálok!!!!

Vera,
Jól emlékszem h Míránál volt egy időszak amikor nem aludt már délután? Segíts h hogy vészelted át mert manó sem akar már aludni, hiába majd leragad a szeme, leteszem aludni és kimászik az ágyból és megy játszani. Majd nagyon korán elfárad és csak hisztizik egész délután. Milyen módszerrel ment le a 4,5 kg? Nálam most nagyon leállt az egész.

Egcsi,
Ennyi gyerekre vigyázol? Hú az nem semmi. Manóm szintén az egyik barátnőm vendégszeretetét élvezi hetente kétszer mert dolgozom. Szerencsére nagyon szeret ott lenni, alig akar eljönni onnan. A szemölcsök most főleg a bal karján és lábán vannak, meg egyre több a hátán. Legelőször a mellkasán jött ki. Mire értetted h szinte minden sokkal jobb kinnt mint itthon?

Anikó,
Nagyon jók a képek, Kata nagyon szép volt Kép

Eszter,
El voltam hűlve Embered öccsén. Bocsánat a kifejezésért de ez már túlzás volt tőle és nagy-nagy butaság h ilyeneket mond neked. Én biztos nem is állnék vele szóba.

Rita,
Amikor anno én bennt feküdtem a patológián, akik "cukrosak" voltak azokat mind a belgyógyászhoz küldték mert ő állította össze az étrendjüket. H miért ő és nem dietetikus azt nem tudom. De arra emlékszem h akinek nagyon magas volt a cukra annak még a paradicsomot is ki kellett mérnie h mennyit ehet. Szóval nagyon keményen oda kellett figyelnie mindenre.

Képzeljétek manó milyen kis gazi, este amikor lerakom aludni, ő még nem akar és mindent kitalál csakhogy felkeltse a figyelmemet. Erre odabújt hozzám és mondta nekem: "Anya szejetlek" Hát erre persze h össze-vissza puszilgattam mire vigyorogva közli h "Én is szejetlek" Mondtam neki h ez az én szövegem de én is nagyon-nagyon és most már aludjon.Kép

Puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

AndiKép

Úgy általában az életszínvonalra értettem, hogy jobb mint otthon. Itt fél gázzal 2X annyit érsz el.
Nem vigyázok olyan sok gyerekre most, csak kettő van itt, de azok állandóan! Néha bepottyan egy-két másik, de nem vészes.
Szegény manód a szemölcsökkel.Kép
A szövege az nagyon édes.Kép
Berci fürdésnél szokta azt csinálni, hogy megmossa az arcát, utána az enyémet és akkor jár nekem egy puszi. Nem csókolgatunk ám piszkos arcot!Kép Egyébként nehéz kicsikarni belőle a puszikat.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Na, itt vagyok megint, de nem sokaig, mert helyszineloket nezek.Kép

Aniko
Annyira aranyosak vagytok! Mindannyian, az egesz csaladod!Kép
Mi is felvettuk videora es amikor visszaneztem jottem ra, hogy milyen nehez volt a feladvany es meg mindig nem hiszem el, hogy igy tudtam!Kép Meg akarom tartani a felvetelt, de en is ugy veszem majd at egy masik kazettara, hogy a koztes dolgokat kihagyom. Erdekes, ott a helyszinen olyan gyorsan elment az ido, hogy fel sem tunt, milyen sokat dumal a musorvezeto.Kép

Eszter
Hat kepzeld, olyan kis ugyi voltam, hogy mindent megfejtettem es igy megnyertem az 1 millio fonyeremenyt!Kép Persze ez adozik is, de kit erdekel! Soha, semmit nem nyertem, max.kaparoson 20 forintot, szoval lassan hittem el, hogy tenyleg en nyertem!Kép

Egcsi
Azert nem semmi szulok vannak ott is! Ezek egyedulallo anyak? Es tudod, hogy mit dolgoznak? Kaszino, vagy ilyesmi?

Na, most ennyi voltam.

Puszi mindenkinekKép

Orsi
10+2

avocado

OrsiKép

Nagyon ügyes vagy! Egy milla még adózás után is pénz.Lesz miből berendezni a babaszobát.Kép Milyen játék volt?
Ez egy szülőpáros, apa pincér, anya táncosnő.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi: Nagy nagy gratula neked! Nagyon ugyes vagy. Sajnos en nem lattam, mert nem voltam itthon es nem tudtam felvenni. Kép De ha jossz hozzank, vagy mi megyunk hozzatok, hozd el a kazettat es feltetlenul megnezem a musort. Az All az Alku-ba tenyleg jo lenne jelentkezni. Ott kicsivel nagyobb az eselyed tobbet nyerni. Kép En minden nap nezem, ha tehetem. Kép
Egy dologra azert kivancsi lennek, amit sose tudtam, hogy mennyi a nettoja ennek az egymillio forintnak? Illetve, mennyi az amit te tisztan kapsz? En ugy tudom, hogy legalabb a felet elveszik. Ha gondolod ird meg maganban.

Doki: tegnap voltam nala. Igaz, hogy magas a cukrom, de meg nem veszes. Dietaznom kell szigoruan. Szamolnom kell a szenhidratokat, ami nem gond, hiszen nekem is szuksegem van ra. Kép
Lilivel egyaltalan nem volt semmi ilyesmi gondom, de a doki mondta, hogy minden terhesseg mas. Szoval nem aggodom, csak dietazom. Kép

Egcsi: Lili tegnap elott es ma is ataludta teljesen az ejszakat. Tegnap viszont ujbol 3x felkelt, de hamar visszaaludt. Ma reggel 6-kor felkelt a tejert es utana mutogatott, hogy vissza akar menni az agyaba aludni. Kép Ugyhogy meg alszik. Kép nem semmi turelemed lehet masok gyerekeire vigyazni. Nekem mikor athozta a baratnom a lanyait, egy ora utan mar a hajamat teptem. Kép

Vera: nagyon edes Mira, bar nem sok latszik belole. Kép

Aniko: nagyon jok a kepek. Kép Kata gyonyoru. Kép
Remeljuk most mukodik a visszaszoktatas az agyaba. De ma megyunk az Endre szuleihez egesz hetvegere, es ott remelem nem borul fel minden. Igaz, nem velunk alszik, de a foldon egy matracon.

Anita: Orulok, hogy ha meg csak egy mondtaot, de irtal. Kép Csak roviden Dorci hogy van? Kép

Puszi nektek Rita
27

Kép
Kép
trita

RitaKép

Néha én is tépem a hajam.Kép De annyira nem vészes. Sajnos Berci semmi hajlandóságot nem mutat, hogy az ágyában aludja át az éjszakát. Szerintem fél egyedül.
Néha ő is felkel korán, kér kakaót és visszaalszik. Olyan aranyos, felül az ágyban, elkezdi hajtogatni, hogy "kokó" és ha nem ugrom azonnal akkor egyre hangosabban mondja.Kép

OrsiKép
Nekem is a kedvenc műsorom a Helyszínelők!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi!

Ha szeretnéd akkor a játékot át tudjuk másolni dvd-re,csak én nem itthon voltam és nem vettük fel.De ha valamilyen módón el tudod jutattni akkor megcsináljukKépMégis csak időtállóbb a dvd mint a kazettaKép

Majd később jövök,mennem kell pusz mindenkinek
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Hát nem zsong a topik. Csak nem, hogy gyerekeitek vannak?Kép
Enyém gyerek ma kiakasztott. Ott kezdte, hogy reggel 6 előtt felébredt és nem aludt vissza. Mondjuk, lehet, hogy nem segített a helyzeten, hogy apuka bejött játszani és bohóckodni vele, de hiába szóltam rá, olyan értetlen mint egy gyerek. Próbáltam letenni utána többször is, sikertelenül. Elmentünk vásárolni, persze az első megálló után elaludt a kocsiban. Indulás haza. Beparkoltam, kiszedtem,mert mégse akarom, hogy gyerekülésben aludjon a garázsban..és amint beléptünk a szobájába, kipattant a szeme és alvás ne tovább! Így bevásárolni se tudtam normálisan és itthon sem tudtam a dolgaimat csinálni. Ha csak ezt a félórát aludta egész nap, akkor délután 5-kor már elájul az álmosságtól. Ha hagyom aludni, akkor éjfélig fent lesz...Tök jó nekem!Kép
Ti hogy vagytok?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!
GratulálokKép Láttalak ám, nagyon ügyes voltálKép

Egcsi!
Szeretnék kérdezni valamit, írhatok egy mailt?

ZsófiKép

Kép

Bea
Vendég

FifianyuKép
Ne csigázz! Írd a mailt!KépZsófi nagyon szép!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Aniko
Annyira hulye vagyok, mar napok ota akartam irni, hogy milyen jok a kepek a gyerkocokrol, de allandoan elfelejtettem.Kép Annyira edes mind a harom!Kép

Vera
Aranyos vagy, de mar valaki atveszi nekem. De koszike!Kép

Egcsi
Ez egy 3 fordulos jatek. Eloszor jatszanom kellett egy csajjal (kihuztuk elotte, hogy ki kivel fog jatszani a 4 jatekosbol) 2 fordulot. Az elso egy anagramma jatek, abban teljesen le voltam blokkolva, nem tul sok pontot szereztem. A masodik a keresztrejveny, abban viszont majdnem az osszeset en fejtettem meg, csak az egyiket rontottam el, mert ekonomiat mondtam okonomia helyett. Igy en nyertem, mert tobb pontom volt. En mehettem az elodontobe, ahol a masik 2 jatekosbol nyert jatekossal jatszottam. Itt megadtak, hogy pl. egy targy a feladvany es utana meghatarozasokat. Az elso feladvany nekem testhezallo volt, mert a meghatarozasok ugy jottek, hogy :hangszer es fabol van, en nyomtam es mondtam, hogy hegedu es az volt! Mazli volt, mert meg jo par hagszer lehetett volna! Aztan egy allat volt, madar, itthon a legnagyobb es ragadozo, ekkor a masik jatekos volt a gyorsabb es megfejtette, hogy sas, de mivel 3 meghatarozas utan, ezert o csak 20 pontot kapott nekem meg 30 volt. Eleg izgi volt! Az utolso feladvany egy szemely volt, kolto, Husvet utan...na akkor mar tudtam, hogy nem fog menni, mert se nem Jozsef Attila, se Ady, de Radnoti, de nem tudtam, hogy Juhasz Gyula, vagy Toth Arpad, vagy Babits, igy nem nyomtam, mert hulyeseget nem akartam mondani. A ficko megnyomta, bemondta Jozsef Attilat, igy mar en voltam a nyero, meg ha nem is mondtam semmit.Kép A dontoben pedig, ahol mar az ember a penzert jatszik, egy szopiramist kell megfejteni. Adnak egy 3 betus szot es mindig kap az ember 1 plusz betut es ki kell talalnia a kovetkezo szot. Ahogy egyre tobb betus a szo, egyre nehezebb megfejteni, de egyre tobbet lehet nyerni! A kán szoval indult, aztan volt egy "Y" a masodik helyen, ez volt a nyák, aztan az elso helyen egy "a", ez konnyu volt, "anyák", aztan egy "r" a masodik helyen, "árnyak", majd egy "a" az utolso betunek, ez volt a nyakára es ez utan jott az utolso szo, ami mar az 1 milliot erte. Ott kaptam egy "n" betut a 6.betu helyere es valahogy beugrott az aránynak szo es az volt! El sem akartam hinni!Kép

Rita
Sajna levonnak 36%-ot adoba, igy konnyu kiszamolni, hogy mennyi marad.Kép De egy konyvelovel ma beszeltem es a penzem alapjan visszaigenyelhetek, igaz nem 20 %-ot, de vagy 100ezret igen. Es nekunk az is sok penz! Tobb, mint Karcsi havi fizuja! Csak azt majd jovore fogjuk megkapni. De tudod kit erdekel! Ez a nyeremeny is hihetetlen sok!Kép
CukrodKép De a dieta segiteni fog!Kép

Egcsi
Alvassal nelunk is van neha igy, pl. ma sem akart Gergo elaludni, de 3-kor sikerult vegre lenyomni cicivel, mert ha nme alszik, akkor o is kikeszul nagyon koran! Igy most kicsit kesobb fogunk menni furodni, mert korabban szokott delutan aludni, de meg mindig jobb, mintha nem aludt volna. De meg igy is nagyon nyugos.Kép Lehet, hogy front van?

Bea
Jo, hogy lattad!Kép
Zsofi nagyon edes a kepen!Kép

Na, ezt egy delutan alatt sikerult osszehoznom.
Mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Tudom már melyik játék! Ügyes vagy!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!
Tutira front vanKép Zsófi, aki három hónapos kora óta, este 9-től reggel 9-ig alszik, ma fél 6-kor keltKép Tegnap éjjel meg fél 3-tól játszani akart, 4-kor tudtam visszaaltatniKép

Egcsi!
Mailtem. KösziKép

Bea
Vendég

Ezt meg kell mutatnomKép

Kép

Szerintetek mennyi bajom lesz még ezzel a nővel?KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Oké,de ha mégis szóljKép
Lemaradt a hétKép
Gergő hogy van?

Bea Kép Kép Kép
Mintha az én lányomat látnámKép
Szerintem lehet h. egy picit sok?

MóniKép

Szia itt isKép
Hogy vagytok?Bencus kiheverte már Mírát?

Andi!
Nálunk az volt a szerencse hogy karácsony körül kezdte a napközben nem alszom műsort,így sikerült nem idegbajt kapnomKépPróbáld valahogy lefoglalni és este előbb ágyba dugni.Sokszor volt az h. nem akartam előbb fürdetni és pillanatok alatt bealudt a kezemben és felébreszteni meg szörnyű voltKép
Mostanság rengeteget rajzol azzal jól elvan.Sokat kell énekelnem,babáit macijait puszilgatja,kacsingat nekik,"fogukat" mossa.Délutánonként sétálunk,aztán jön haza apa és egy kicsit felszabadulokKép
Főzni vele együtt mindig találok neki vmi elfoglaltságot olyankor,takarítani együtt,felháborodik ha nem adom oda a partvist lapátot(az övé az nem jóKép )Nálunk Míra amúgy fordítottan arányosan működik.Ha este7 körül rakjuk le aludni akkor reggel 7-ig csönd van.Viszont ha vélelenül alszik napközben és csak 8 körül alszik el akkor már hajnal 6-kor puszit ad és követeli h. kapcsoljam fel a villanyt.Kitartás és egy idő után már nem fog zavarniKépCsak az a rossz ha megyünk barátnőmhöz akinél pl. baba van és Míra nem alszikKép
Amúgy a 90napos csodadiétát csináljuk IdávalKép

Egcsi!
Mikor írtad h. Berci rosszul aludt a min éjszakánk jutott eszembeKép
Fogak:azért azok dolgozhatnak ott az ínyük alatt és ha belegondolsz hogy nekik sok jön mostanságKépIlyenkor jut eszembe h. még nekem sem jött ki 2 bölcsességfogam és azok is szoktak fájni(vagy a helye)Ott lehet kapni homeos bogyókat?
Chamomilla vulgaris 15 ch fogzásra nálunk beváltKépKicsi nyugtató hatása is van.

Kicsit hosszú bocs,megyek Mírát holnapra elrakniKép
pusz
Vera

KépKép
viranka

VeraKép

Én is gondoltam a fogacskákra is, de érdekes módon a mi ágyunkban nem fájnak.Kép Szerintem inkább fél egyedül, de remélhetőleg bármi is az ok előbb utóbb megoldódik a dolog. Kezdek beletörődni. Azért reménykedem és minden este az ágyában alszik el, hátha ott is ébred reggel.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!
Szerintem a hely szokatlan még neki.
Sokszor olyan megtévesztőek a gyerekek, hiszen bizonyos dolgokkal szemben hihetetlen rugalmasak, de máskor merevebbek mint egy 92 éves.
Remélem mielőbb rendeződik.
Lehet, hogy az is megzavarta, hogy más gyerekekre is vigyázol nem? Sőt, még ott is alszanak.

Orsi!
Gratulálok!
Nagyon ügyes vagy! Akkor most megvan másodszülött szobájára való bőven! Kép)
Ha tényleg mész más válogatásra is, akkor már előre drukk!

Rita!
Igaza van a dokinak. Tényleg minden terhesség más. Csak amikor ezt hallja az ember lánya, azt hiszi, hogy minden asszony terhessége más, holott tényleg minden egyes baba kihordása másképp alakul.
nem lesz semmi gond! Kép)
A következő hétfőn megyek dokihoz és már nagyon várom, hogy végre tisztességesen megmérjék és megtudjam mekkora az akkora kb!
Hatalmasnak érzem!
Lásd...

Kép

Vera!
MÍra ilyen korán alszik?
Olivér 7-kor fürdik, utána mese, alvás. reggel 7-kor kel, szoktam hallani, ahogy duruzsol magának, de csak 8-kor megyek be, viszem a tejcsit és kezdődik a nap.

Kostyika!
Annak idején 3-4 napig engem is erősen megviselt az Öccs, de mára már, tojok rá. Ha nekik úgy jó, hogy én vagyok a család megrontója, egészségükre. Csak kerüljenek el jó messzire.
Szemölcsök!
OLyan jó lenne pedig, ha sikerülne elmúlasztani!
Még meddig van ez a homeos kúra?

Vakili?

Tandrea?

Holnap, ha ki tudom ásni magunkat az utcára megyünk bölcsinézőbe. Reggel még telefonálnom kell, hogy feloldották-e a zárat (hasmenéses akármi volt), és akkor 10-re kell mennünk. Úgy izgulok!
Épp szombat este volt a spektrumon a "miből lesz a cserebogár" műsor, ahol a gyerekek önbecsülésével foglalkoztak. Remélem Olivérnek azért sikerült adni annyit, hogy megállja a helyét, hiszen igazán közösségben derül ki, mit is nevel a gyerekéből az ember!

Na megyek vasal és huny!
Sziasztok!

Ja, egy kép a foghelyzetünnk bemutatására! Kép

Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
Majd írd meg milyen volt a bölcsi, én kíváncsi vagyok rá mert ugye szeptembertől mi is érintettek leszünk a dologban. Én szintén holnap akarok telefonálni h mikor van a beíratás, nehogy lemaradjunk róla mert az oviban meg az általánosban most volt és a helyi újság megint lehozta h már az első napon betelt a létszám. Én is nagyon kíváncsi vagyok és már előre izgulok h manó hogy fogja megállni a helyét. Õ szeret társaságba járni bár először kicsit félénk de aztán egész jól feloldódik. A barátnőméktől aki mostanában vigyázz rá hetente kétszer délelött már haza sem akar jönni. Ott van egy egy hónappal idősebb kisfiú, vele nagyon jól kijön de hát ugye őt már születése őta ismeri. Pocalod láttán csak sóvárogtam hogy én is, én isKép Rólam csak egyetlenegy kép készült pocakosan de már bánom h csak egy van. Na majd legközelebb. Ezen a héten járt le a kúra, holnap hívom a doktornőt is.

Vera,
Jajaj én azt akarom h még aludjon Kép Tiszta égő volt ma, manó megint nem akart lefeküdni pedig fáradt volt, erre Robi kitalálta h én menjek el valahová mert akkor ő le tudja rakni aludni. Mivel zuhogott a hó nem volt kedvem sehova elmenni, kiültem a lépcsőházba olvasni. Hát mindenki megbámult h mi a fenét keresek én ott. Az jól hangzik h már 7-től alszik. Manó kb 3-4 - és 9 között alszik el. A fogyóhoz további kitartástKép

Rira,
Mizújs? Tudod tartani a diétát?

Orsi,
Milyen gyorsan kapod meg a pénzt? Van már konkrét terved az elköltésére?

Anikó,
Képzeld el h a főnököm felhívott h gondban vannak és h szeretné ha hamarabb visszamennék Kép Mondtam h elvállaltam ezt a munkát és aztán meg jönnek a vizsgáim így nem tudok, esetleg június körül de akkor is csak részmunkaidőben. Egyenlőre ebben maradtunk. Azért jó érzés h várnak vissza és nagyon hiányzik a társaság de ki akarom élvezni még ezt a nyarat. Augusztus utolső két hetétől meg már mindenképpen mennem kell mert most vezetik be az SAP-t és szeptember 1-től már élesben megy a dolog.

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Csak gyorsan irok, mert mar hullasag van, huz az agy.Kép

Eszter
Oriasi???Kép Te lattad anno az enyemet? Na, az volt oriasi! Nekem kb. 4-5 honaposan volt ilyen.Kép Most meg bele se merek gondolni!Kép
Gratulat koszi.Kép A masik valogatas az All az alku lesz, legalabbis remelem! De meg nem tudom, mi lesz, mert allitolag reggel 7-tol este 9-ig van a felvetel, 1 heten keresztul! Es en Gergovel nem akarom megcsinalni, hogy eltunok 1 hetre! De remelem alku targya lesz a dolog es sikerul megegyeznem a tevesekkel.Kép De eloszor hivjanak be!Kép
FogacskakKép
Autokiasas: azert talan megsem kene! Vigyazz magadra!

Andi
LepcsohazKép Jo lehetett!
A penzt 1 honapon belul utaljak. Persze mar elterveztuk, hogy mi lesz belole: kapuk a keritesre, riaszto a hazba es Anyukam megigertette velem, hogy magamra is elkoltok egy adagot, igy mar tervezgetek!Kép Szep kismamaruhakat szeretnek es a nyarra egy igazi kismamafurdoruhat!Kép

Alvas
Nalunk is 8 korul van a furdes es fel9-9 kozott alszik el Gergo. Es reggel 6-kor kel.Kép Jobb esetben 7-kor, de ez sajna nagyon ritka.Kép De a geneket nem lehet megvaltoztatni, en is ilyen voltam, szoval el kell fogadni. Es O sajnos nincs el az agyaban (meg a mienkben semKép) ebredes utan, ha fel akar kelni, akkor fel kell vele kelni. Kivancsi vagyok mi lesz, ha meglesz a picurka is!Kép De faradtsag, az tuti!Kép

Na, most is az van, igy huzok a takaro ala.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Tegnap delutan megerkeztunk. Szep idonk volt. csak hazafele tegnap Szolnoknal kezdett el esni a ho, de nem volt veszes a kozlekedes. Nagyon gyorsan hazaertunk. Itt mar akkor szakadt a ho. ma viszont hetagra suto nap fogadt minket. Nagyon jo volt a hetvege. Jot pihentunk. Lili is nagyon elvezte.

Kepek nagyon jok! Minden baba nagyon edes! Kép

Orsi: Jo, hogy leirtad reszletesen a jatekot. Kép Igy mar en is ertem. Tenyleg sokat vonnak le, de azert marad igy is. Kép Es legalabb a keritest meg tudjatok csinalni. Kép

vera: Sikerult venned valamit a borzen?

Eszter: Az en pocim is kb. ekkora. Kép nem vagyok lemaradva. Kép En csutortokon megyek 4D UH-ra. Mar alig varom. Kivancsi vagyok mekkora es milyen a baboca. Kép

Andi: Koszonjuk jol vagyunk. Kép A dieta gesz jol megy. Mar fogytam is 1 kilot. Kép Szombat este a vacsora utan 1-1.5 oraval megmerte az orvos aposom verbol a cukromat es 4.9 lett, ami nagyon jo, ahhoz kepest, hogy a terheleses cukor 7.8 lett. Nahat! SAP? Az tok jo. En mar 6 eve azzal foglalkozom mint informatikus. En tartom karban a rendszert es oldom meg a problemakat. Kép
Reszmunkaidot hogy erted? napi 4 oraban?

Na, megyunk setalni.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!Kép

Biztos nagyon jo lehetett! Majd raksz fel kepet?Kép
Es a nagy utazas mikor lesz?
DietadKép Ugyi vagy!Kép
Nyeremenyem: hat igen, termeszetesen jobb lenne levonas nelkul, de en ennek is NAGYON orulok! Tenyleg soha, semmit nem nyertem es ez most olyan hihetetlenul jo volt!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Rita,
Én arra gondoltam h bemennék két teljes napot és egy felet Kép A heti 5x 4 órát nem tudom megoldani csak úgy ha anyum elmegy táppénzre és ideköltözik hétköznapra amiről már szó volt de nem biztos h ez így jó lesz mert elég kevés nálunk a hely, csak a kanapén tudna aludni és egyéb problémákról már nem is beszélve. Majd még meglátom. Ezek szerint te jó véleménnyel vagy az SAP-ről. Kíváncsi leszek milyen lesz, azt már most tudom h ezáltal jobban belelátunk a gyártó cégek készleteibe és ez így jobb nekünk. Te raksz fel pocis képet?

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Megyunk Lilivel az Ikea-ba. Szeretnek neki venni kisasztalt szekekkel, mert allandoan rajzolni es ulni szeretne. Van tapasztalatotok, hogy muanyagot vagy fat vegyek? Melyik az ami jobban ellenall a gyurmaknak, festeknek, ceruzaknak stb.. ? Talan azt is figyelembe kene venni, hogy nyaron kivinnem a teraszra is. A muanyaggal nem lehet konnyebben esni? Talan ismeritek az Ikea-ban azt a muanyag MAMMUT szines kisasztalt ulokekkel aminek olyan szeles labai vannak. Olyanra gondoltam muanyagbol. De van mas fajta fabol is. Nos? Van otletetek?

Orsi: Gondoltam ra sokat, hogy mi is talalkozhatnank. Tok jo lenne, ha jatszhatna Gergo Lilivel. Mit szolsz hozza? Mehetunk mi is hozzatok, de johettek ti is. Kép Atugorhatnank egymashoz. Kép
Sajnos hetvegerol nem csinltam kepet. Majd Parizsban. Kép Amugy 25-en indulunk. Kép Mar alig varom! Kép
Tenyleg nagyon jo ez a dieta. Mar -2 kilot mutat a merleg. Kép

Andi: Szeretem meg nem is az SAP-t. Kép En maskepp latom mint ti, mert en tartom karban a rendszert, ti meg a vegfelhasznalok vagytok. Kép A vegfelhasznalo altalaban mindig utalja SAP-t, mert ha nem tudja rendesen, vagy rosszul ut be valamit, akkor leblokkoltatja a rendszer, kezdheti ujra. Kép Ezert kell jol megtanulni. Kép
Mindig van valami oka, hogy utalja az SAP-t. Kép Azert drukkolok a munkadhoz, de nem lesz igy konnyu, hogy edesanyad felkoltozik hozzatok. Biztos ezt akarjatok? Muszaj?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Egy par reggeli kep. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Andi: Bocs nem valaszoltam mindenre. En nem rakok fel pocis kepet. Kép Leven informatikus, az a tipus vagyok, aki internetre nem rak fel ilyen tipusu kepeket. Kép Majd ugyis latni fogjatok nemsokara. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok,

Rita,
nekünk 6-7 éves az IKEA-s színes faasztalunk (amihez színes kutyás-macskás háttámlás székek ill. pad van), én nagyon szeretem, annak ellenére, hogy a gyerekek kezei által okozott hajszálrepedések a festékben/lakkban amint vizet kapnak, kicsit hólyagosak lesznek...de becssszó, még így is mutatós Képviszont nem borulnak fel...
jó utat, szép időt Párizsban

most ennyi voltam,
puszi mindenkinek

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Rita
Tok jo otlet!Kép Csak nelunk egy bibi van, hogy igazan a delutan a jo, mert alvas utan szeretek barhova is elmenni Gergovel. Szerencsere O eleg koran elalszik, igy azert 2-3 kozott legkesobb ebred. Szoval ha 3-fel4 korul jo Nektek, akkor megbeszelhetunk egy randit.Kép
A kepek tunemenyesek Lilirol!Kép
Szek, asztal: nekunk KIKA-bol van, szinten fa, es nagyon szeretem. Szerintem a fa tartosabb, a muanyag konnyen eltorhet es az mar veszelyes is lehet a gyerkocre. Persze a festes idovel biztos megkopik, de mivel fa, szerintem meg le is lehet ujra festeni. A mienkben az a jo, hogy egy komplett kis butor: szek, asztal, allopolc es falra szerelheto akaszto. Majd lefotozom neked.Kép

Andi
Szurkolok a munkaba visszaallashoz!Kép

Bori
SziaKép A multkor akartam irni, hogy jo, hogy jottel (meg a tobbiek isKép), de kimaradt. Azert irhatnatok neha magatokrol! Jol vagytok? Gyerkocok?
Puszika Nektek!Kép

Na, megyek vissza a fakanalhoz.

PussszKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?