Sziasztok!
Vera!
Tünemény a csaj! Mert e képen igazán csajos!
Gratula a 4,5kg-hoz is!
A másik szoba zöld és sárga, így nem akartam ugyanolyat. A lila, ami pedig épp most kedvence csemetének nem igazán jó párosítás a sárgához, ami melegebbé teszi a szobát. Pici szoba így figyelni kell a színekre.
Válogatós a szentem. Van amit velem nem eszik meg, de az apjával igen, de amit ma megevett, közel sem biztos, hogy holnap is megeszi, én meg azon asszonynép vagyok aki kikötötte jó előre, hogy minden nap nem vagyok hajlandó főzni. Bár épp ezt cáfolja, hogy volt nap, amikor a nagyságos úrnak 3 félét is főztem, mégse ette meg egyiket sem. Maradt a rántotta végső lekeseredésemben, és láss csodát... azóta az a mentőmellényem a nudli mellett, amiből fagyasztottam adagokat.
Mártonom remekül van. Súlyban ugyanott vagyok, mint Olivérrel ugyanezen a héten, de haskörméretben már csak fél centi híjja az akkori 38. hétnek. Ez kicsit lelomboz, mert lehet, hogy így nem úszom meg striák nélkül. Na majd teszek fel pocakképet.
Rita!
Csináltatva lett az egész berendezés, mert ez az a tetőtéri szoba, amin van annyi felület, hogy legyen hova pakolni. A másik oldalon az egész szoba fele tető, így ott mégkevesebb a hely tárolásra. Így most van jó nagy szekrényünk, olyan mély mint a konyhai alsók, 60cm, felül a szokásos 40-es.
Cukor!
Az nem jó. Szerintem belgyógyra mindenképp küldenének nem? Már az eredmény miatt, bár lehet, hogy a diabetológus logikusabb lenne.
Én sem úsztam meg, meg kellett csinálni a terhelésest is, de túléltük. Olivér igazi kis hősként egy zokszó nélkül végigmolyolta vele a két órát. Az éhgyomori 4,5 volt, két órával később 4,4.
Az előző napi fagyi nem sokat számít tudtommal, hiszen itt is pont azt nézik, hogy két óra alatt mennyire állsz vissz a normál szintre. Ezért is kell a diétánál kétóránként enni, hogy szinten legyen tartva a cukor és inzulin szintje. De nem vagyok orvos, csak valami ilyesmiről tudok.
Szia Egcsi!
Mi még nem, ha jól emlékszem...
Alvás
nem tudok sokat segíteni, mert elsőszülöttünk maga a megtestesült szundibundi, de mint már írták, lehet, hogy az új környezet jobban megviseli éjszaka, mint nappal. Hiszen gyerek fejjel ki szeret költözni?
Egyébként jó alvó volt?
Orsi!
Émelygés?
Annyi kell. Más ne legyen! Álomszuszékolás nincs?
Csütörtök ugye?
Vakili!
Kívánságod...
A baconos akármi az a fagyíasztott félkész cucc a Ságától(?). Szóval ilyen szójáshúspépeskicsittartósítós nyavaja. Hirtelenkajakell alkalmakra szoktam tartogatni az ilyesmit. nem örülök, hogy ez kell neki, de tényleg semmi esélyem nála mással a fasírtott nem számolva. A felvágottra úgy néz, mintha a pelusát mutogatnám neki nagycuccal együtt. pedig régebben a virslit megette az Apjával, de már jó ideje azt sem. Reggelire natúr zsemlebél, kalács, esetleg korpovit. Legalább tejet iszik és túrót is szereti bekeverve tejföllel és persze cukorral.
Pedig hogy fogadkoztam, hogy két éves koráig no édesség! Bár már akkor sejtettem, hogy egy ilyen édesszájú Apa mellett nem sok sanszom van kivitelezni. Azért jókat mulattam, amikor ember elbújt csokit kajálni a gyerek elől, de lebukott!
Tandrea!
Rémes ezt a sok nyavaját még olvasni is, nemhogy megélni!!!
Felkapcsolom a tavaszmágnest jó?!
Megkérdezném, miért vagy ennyire bölcsiellenes? Van valami rossz tapasztalat?
Kostyika!
Szemölcsök! Semmi javulás?
OLyan szívfacsaróan édesek, amikor ők szólnak, hogy valmi gyógyis dolgot kifelejtett az ember. Ilyenkor látszik igazán, hogy már rég nem babák, hanem gyerekek.
Azért drukkolok, hogy legyen haszna a kezelésnek!
Bölcsi
Olivérnek akarok mindenképp társaságot, mert látom rajta, hogy hiányzik neki a változatosság. Még Apját is úgy várja haza, mint a megváltást, de neki meg most van a közgyűlés szezonja, így van, hogy nem is találkoznak.
Így ebben a formában nem tűnik olyan drágának, főleg, ha azt veszem figyelembe, hogy egy játszóházban egy óráért mi pénzt elkérnének. Egy délelőtt azaz 8-12ig reggelivel és tízóraival a leírás szerint 1076ft. Ebből a 76ft a kaja.
Anyós. nem tudom. Azóta nem tudunk semmit. Néha beszélgetünk róla Emberemmel, de kettecskén nem oldunk meg semit. Várjuk mi lesz a következő lépés a túloldalon.
Ja! Annyi volt, hogy az öccsétől kaptam két hete(?) egy szívhezszólót, ami köszönés bemutatkozás nélkül úgy kezdődött, hogy "soha nem voltál szimpatikus..." persze aláírás sem volt, de amikor a kedveséhez hasonlított, miszerint a Rozi azért is különb nálam, mert "nem akarja szétszakítani a testvéreket", akkor rájöttem ki a feladó. Némi cinikusság. Már csak arra vagyok kíváncsi, mikor akarják a nyakamba varni, hogy a Papa miattam lett alkoholista, mivel kb annyi közöm van hozzá, mint a testvérek viszonyához.
Vagy így maradunk, ami nekem jó, Emberemnek részben jó, vagy magukhoz térnek és végiggondolhák azt a röpke 33 évet, amióta olyan a viszonya a két testvérnek amilyen, a mamájuk akaratlan, de szorgos közreműködésével együtt.
Befejezvén a kisregényt kitevő mennyiséget és használva a copy lehetőséget...
Sziasztok!
eszter 30+7