Új privát üzeneted érkezett!

Reni,
akkor hiányoltatok?? Kép Láttam ám, örülök is ám neki! Kép
Sajnos akkor beletenyereltem a dologba, ők azok! Sajnálom, hogy így alakult. Kép Nem mi voltunk ott a ti esküvőtökön, hanem ők voltak ott a miénken.
Azóta nem is beszéltem vele, azt sem tudom mi lehet vele/velük, együtt vannak-e még.
Amikor anno elmesélte, hogy egy nős pasija van, nekem őszintén szólva leesett az állam... Nem gondoltam volna, hogy az első pasija egy nős férfi lesz. De sajnos. Ne haragudj, remélem nem téptem fel semmit.
Dieterrel nagyot nyertél, ha fogalmazhatok így, jobban nem is választhattál volna! Kép
És most már család vagytok!! Kép

A tornára én is kíváncsi vagyok, mesélj majd! Kép

nadine81

Eszti,
húúú, most látom, hogy jött még kép! Kép
Szóval akkor folyt.köv! Kép
Fürdőszoba jelenet 2. felvonás! Kép

Kép
Kép
Kép

nadine81

Erika,
a kórházban mennyire friss házassági anyakönyvi kivonat másolata kellett? Mert én hétfőn megkérdeztem (a kórházban), ott azt mondták 3 hónap. Erre ma megyek Fertődre kikérni, ott meg azt mondják szerintük 30 nap. Mondtam nekem akkor is adjanak, mert a kórházban kaptam az infot, illetékes embertől, tehát csak jól mondta... Remélem.

Friss Anyukák!
Ki milyen pelust használ? És melyik vált be, melyik nem?
Emlékszem Nici te azt mondtad vettél többfélét is. Milyenek azok az olcsók, amiket a buszvégen vettél? Használtad már?
Nekünk eddig 1 csomag van Kép, Pampers Mini, 38 db-os, 3-6 kg-ig. természetesen venni akarok még, csak nemtom milyen legyen.
Jó, hogy friss lányos anyukák is vannak itt, mert a lányoknál és a fiúknál nem mindig egy irányba megy a pisi, ugye? Kép Kép Kép
Ettől is függ, hogy mennyire folyik ki vagy mennyire sem... vagy? Meg még mozgás, stb...

nadine81

No, megyek egy kis pancsira, később még jövök!
Lehet, hogy rendezek én is egy olyan énekes-táncos előadást, mint Szonja, csak én nem illusztrálom fotókkal! Kép Kép Kép
Nem ám, nem szoktam! Csak jó hosszan elnyújtózok a kádban!!! De a hasam már egy ideje "kilóg"! Akármennyi víz is van bent... Ha még többet engednék, és egyenesen feküdnék, már víz alatt lenne a fejem!! Kép Kép Kép

nadine81

Viol!Köszönöm,hogy lehetővé tetted,hogy mások is élvezhessék azt amit én nap mint nap.Kép
Persze élőben az előadás szórakoztatóbb.Kép

KépKép
eszti76

Viol!

Semmi gond, tulajdonkeppen köszönetet is mondhatnek a Juditnak, mert most igazan boldog vagyok es ahogy irtad mar egy igazi csalad vagyunk. Kép Annyit en is tudok, hogy Attila az elsö pasija Juditnak es, hogy a szülei nem voltak elragadtattva a valasztottjatol. De ez mar az ö gondjuk!
Pelenka!
En Pamperst hasznalok, Dieter elöször olcso pelussal allitott haza, na aztan hamar kiderült, hogy ez nekünk nem vallik be, mert hatul mindig kifolyt a kaki. Es a korhazban mi Pamperst kaptunk azzal meg soha nem volt ott gondom. Ez a 3-6 kg-os Pampers szerintem kicsit nagy lesz az elejen, vegyel inkabb 3-5 kg-osat. En meg csak most kezdtem el ezt hasznalni Laranak a 3-6 kg-osat. Gondolom otthon is ugyanezek a pelusok vannak.

Kép
Kép
reni76

Viol!

Ja,es meg mindig együtt vannak! Ha megyek haza mindig talalkozok Attilaval is , mert nincs harag közöttünk, tök jol el tudunk dumalni.

Kép
Kép
reni76

Eszti,
nagyon szívesen! Kép Lehet, hogy pár év múlva már én teszek fel hasonló képeket! Kép

Reni,
nem is tudtam, hogy van 3-5 kg-os is. A Pampers-nek és a Libero-nak van Newborn-ja, az 2-5 kg. Az is jó lehet?
Azért is kérdeztem Nicitől, hogy milyen a buszvégi pelus, mert úgy tudom ő vett. Kíváncsi vagyok mit mond rá.
Az jó, ha megmaradt a jó kapcsolat, nem egy uccsó szempont, hogy elviselitek-e egymást.
Õk akkor ezek szerint megtalálták egymást, elvannak. Kép
De neked most tuti jobb! Kép

nadine81

Képzeljétek még pancsi közben felhívtam telcsin aput, hogy hozzon majd fel nekem a garázsból almát, mert tök megkívántam. És én már lusta vagyok azért felöltözni, hogy lemenjek. Kép Vagy tegye le a lépcsőházban, vagy mindegy, ha elfelejti az sem baj, mert Gáborral is tudnék felhozatni, csak ő később jön. No, a lényeg az, hogy apu épp vadászik! Kép Én ezt tudtam, de nem zavartattam magam, hisz anyu is szokta hívni. De ami röhej volt, hogy olyan suttogva vette fel a telefont!! Kép Pedig a csengés tuti hangosabb volt! Kép Kép Ilyenkor nem ballagnak az erdőben, hanem ülnek a lesen.. Egyikük az egyiken, másikuk a másikon. Van, hogy egymást is hívják.. Modern vadászat.. Régen ilyen nem volt.. Kép
Múlt hétvégén este, amikor itt volt Gábor munkatársa és a felesége, kb olyan 11 körül apu felszólt, hogy a fiúk menjenek kicsit le segíteni neki, mert lőtt egy vaddisznót, és egyedül nem tudja felhúzni/fellógatni a garázs felső gerendájára, hogy majd másnap meg tudja nyúzni... Kép
Gondoltam menjenek csak, jó hideg van, én tuti itt maradok! Erre Mariann kitalálta, hogy ő is le akar menni, mert még ilyet nem látott! Kép Na, ekkor már nekem is mennem kellett. Kép De egyáltalán nem volt baj, hisz ilyet még én sem láttam, mert nem érdekelt.. Kép
Felhúzták, és meg ott "kiabáltam", hogy óvatosan, mert ahogy lógott a röfi, (bocsi, hogy így írom, de már ki volt zsigerelve, a poci üres volt, csak a husi volt rajt meg a bunda) folyt ki a vére és csöpögött a cipőjükre... Kép Csodálatos, gondoltam! Kép De nem volt nagyon durva. Nem lettek olyanok. Csak a macskákat nehéz volt onnan elkergetni! Kép Be is csuktam őket a mi garázsunkba! Kép Az én cicáim nekemk ne nyalogassák annak a dögnek a vérét! Kép Hogyne! Kép

Bocsi, hogy így fejezem be a mai napomat, de ez olyan jó kis szaftos sztori volt.. Kép

Lehet, hogy holnap nem leszek sokat, mert délelőtt Gáborozok Kép, ebéd után elmegyünk hozzájuk, délután meg jön egy kolléganőm pletyózni. Azt mondja hiányzom a strandról, akiket helyettem és egy másik csak helyett (ő munkahelyet váltott) vettek fel, nem jók! És hogy mi voltunk a jók! Szegények..
szóval jön és megy a pletyó!
De lehet, hogy benézek, nemtom! Meglátom. De ha bármi van, pl. indulna kifelé a bébike, szólok ám nektek! Kép

Jó éjt Mindenkinek!

Viol és Dorka 33+1 Kép
Kép

nadine81

Sziasztok!

Megyek lassan alukalni, csak meg egy sorra beugrom.

Nadine!
En is izgultam mar, hogy hova tuntel! Azert meg csak maradjon a pocakban az a baba egy darabig! Kép
Most bizti kielegitetted a horror kedvelok igenyeit ezzel a malacos tortenettel! Kép
Mi is Pamperst hasznalunk, nekem ez nagyon bevalt.

Eszti!
Tok jok a kepek! Kar, hogy nem lehet kis videokat feltenni ide, mert szivesen megneznem. Es ezt a tancot a meztelenkedes hivja eletre? Kép Meg furdes elott van? Tok jo! Kép

Velunk ma semmi erdekes nem tortent, kiveve, hogy a Balint megkaparintotta a Bence egyik dobokockajat a tarsasabol es alig birtam kibanyaszni a szajabol. Meg szerencse, hogy nem fulladt meg! Jajj meg mennyi minden jon majd ezutan!

Holnap jovok, jo ejt! Ill. nektek lassan jo reggelt! Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!Hát itthon vagyunk nem mentem kresszre,mert a husinak reggelre hőemelkedése lett és csúnyán köhög.

Reni!Hát ez a Dieter irtó jó pasi.Mondhatjuk,hogy megfogtad az isten lábát?KépKépKépKépÍgy vín!Utólag már nem is baj,hogy az exed félrement,mert akkor nem ismerted volna meg "a herceget a fehér lovon".Nagyon szépek vagytok a képen.Ez a torna biztos jó lesz.Kár,hogy nálunk nincs ilyen.Legalább is én nem tudok róla.Majd mesélj milyen volt.

Vero!Hová akartok menni nyáron,mert erről lemaradtam?

Nadine!Én pelus ügyben annyit tudnék neked mondani,hogy először a 2-5kilósat vedd meg.Levi nagy baba volt ,de ez kellett neki,mert a 3-6kilós nagy volt.De ahogy gondolod.Ez jó sztori,hogy pont ismered azt a csajt aki "elcsábította"Reni exét.KépÉn úgy vagyok vele,hogy egy nős pasi az tabu.Persze az életben még velem is megtörténhet,de nem hiszem.Hát én megtudnám,hogy a Balázsnak van valakije agyonütném mind a kettőt és akkor látná utoljára a fiát.De remélem ez nem fog bekövetkezni hál isten nem olyan tipus.Ti hol voltatok pihenni?És élőben milyen az a pasi?Apukád régóta vadászik?Én úgy tudom,hogy amit lőnek elvileg nem vihetik haza,mert ha útközben megállítják és megtalálják akkor megbüntetik.A Balázs unokabáttya is vadászik nagyon élvezi.Bár én azt mondom ha már lelőttem az az enyém.Jó érzés hogy hiányolnak igaz??Ez mindíg jólesik az embernek.

Eszti!Nagyon édes Szonja!Ez a fürdési rituálé mennyi időt vesz igénybe mindent beleértve?Eszméletlen mennyire hasonlít rád!Kép

Most megyek harapok valamit.Majd még jövök.
Vendég

Jó reggelt!

Ági!Szép álmokat!
Ez az atrakció fürdés után van és igen,valószínűleg a tisztaság és a mezítelenség örömtáncát járja Szonja!KépKépKépKép
A barátnőm kisfia a napokban nyelt le egy műanyag golyócskát és még nem jött ki neki.Anyukája minden nap bottal"elemzi"a kaka tartalmát!Kép

Viol!Én tuti rosszul lettem volna a disznós jelenettől és bár imádom a horrort ez nagyon is valóságos tehát nem szeretem.
A főnököm is vadász.Dr Máté Gábornak hívják.Lehet,hogy apukád ismeri is.
Tegnap este volt a TV2-n a Szem című horrorfilm.Én már egyszer láttam de tegnap sajnos elaludtam elötte.Kép
Te láttad?A jövő héten lesz a 2.része.Azt nem fogom kihagyniKép

Amica!Jól vagytok már?

KépKép
eszti76

Gabóca!Jó étvágyat a reggelihez.Nem írtad,miként fogyizol.
A tánc 2 zeneszám erejéig tart.
A mikor született Szonja tiszta anyósom és férjem volt.Most kezd rám hasonlítani.
Öcsém és Vero szerint viszont mindíg is rám hasonlított.Kép
Ez egy csúnya beteges időszak amint látom.KépLevi minél elöbb gyógyuljon meg!

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Eszti! Mindig is rád hasonlított, ez tény Kép én már csak tudom!! Kép Kép
De komolyan, mikor megszületett meg amikor nagyon kicsi volt is... Amikor meg itt aludt nálunk, a Laci mondta (zsepikézett elalvás előtt) hogy az Eszti pont ilyen volt kicsi lánynak, ugyanígy "zsurmókázott" mielőtt elaludt. Egy csomó dologra emlékszik kiskorotokból, és mindig mondja hogy a Szonja ugyanazokat csinálja! Kép Kép

Reni!
Én is fekete hajút láttam a boszis képeken! Most küldened kell olyant amin már 3-an vagytok és látszik a férjed!!! Kép Kép
Pampers nálunk nincs 3-5 kg-ig.

Pont tegnap gondoltam rá én is hogy megkérdezem az anyucikat mit használtak, mert én már nem emlékszem a méretre (amúgy én is Pampers-t használtam az Áronnal, meg egy "fiksziz" nevűt fog sincs hogy írták, Ausztriából származott. Huggies-t csak az Up'n Go-t használtam ilyen kis bugyiszerűt, amikor leszokóban volt) De! Mivel Pampers 2-5 és 3-6 kilos van, szerintem először a legkisebb kellhet! Friss anyucik segítsetek!!!
Amúgy itt egy pancsizós pelus link, erről valakinek tapasztalat?

http://www.monapel.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=49

Nos megtudakoltam, Áron "Rékája" a legalsó sor végén áll, rózsaszín atlétaszabású felsőben. De ez nem igazán jó kép róla, én fel sem ismertem...

Nadine!
A t-gondozót fel is hívhatod mielőtt mennél igazolásért hogy most tudnál menni, megírja-e az ott lévő doki. Biztos ami tuti alapon. Én is felhívtam őket, mikor valami pecsét vagy mi kellett és nagyon aranyos volt az asszisztens mondta hogy ok!
A terhesség alatt kell igényelni ezeket a juttatásokat? Én azt hittem amikor megszületett!!
Hogy van ez elmondod?

Gabóca!
A Kolping szállóba szeretnénk menni majd nyáron egy-két napra, és arról írnak a csajok. Eddig minden érv mellette szól, már csak pénz kell hozzá, és persze a kisbaba! Kértem árajánlatot tőluk, ha megjött megírom!

Ági!
Nekem mindig a kindertojás műanyag tojását nyitotta szájjal (sajnos egyszer meglátta hogy én is úgy csináltam) rettegtem hogy egyszer bepattan a torkába! Jujj, ezért nem is szerettem ha kapott, egyszerre kinyitottam neki, nem engedtem hogy őrizgesse, és majd ha eszébe jut. Utána a csokit visszacsomagoltam neki.

A tesóm kiskorába grafitceruzát (!) próbált a konnektorba dugni!!! Ugyanazt mondom mint Te: és még mennyi minden jön...!
Vendég

Eszti!A fogyi annyiból áll,hogy fele annyit eszem mint eddig.Reggelire 1 bögre kakaó ebédre kis leves ma csirkemájat eszem vacsi tegnap pl. savanyú káposztát ettem.Az az igazság,hogy már egy jó ideje nem is igen kívánom az ételt.

Vero!Betolyok!Már ilyen úszó pelus is van?Még nem is láttam.Kíváncsi lennék milyen.És ez a Kolping szálló hol van?
Én mikor pici voltam fülbevalót nyeltem,de alul ki is jött.
Vendég

Ja Eszti köszi Levinek már nincs is hőemelkedése.Kíváncs leszek majd este.Bár szerencsére nem beteges lázas is csak 1* volt egy fél napig.
Vendég

Vero!Én örülök,hogy rám hasonlít.(tudod az én második nevem is NárciszKép)Én most is "zsurmókázom".Az olyan jó!Kép
Nekünk van még pár úszópelusunk de az nem ilyen jellegű.Az eldobható és olyan mint a sima Up & Go pelusok csak masszívabb az anyaga.Azt majd úgyis odaadom nektek.

Gabóca!Hát nem eszel valami sokat!Nem vagy este nagyon éhes?
Örülök,hogy Levi jól van!Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!!

Irok gyorsan mindnkinek, mert meg alszik a csalad többi tagja. Dieter ma ejszakas volt.
Lehet, hogy rosszul irtam ezt a 3-5 kg-os Pamperst es az nalunk is 2-5 kg-os! Nem tudom, de delutan ugyis megyek meg pelust venni majd megkukkantom!
Uszo pelust nalunk a DM - ben lehet venni, de bövebbet nem tudok rola irni. Ha lesz info rola majd megosztom veletek!
A ma ejszaka is nyugisan telt, egy uj strategiat vezettem be, mielött megyek este lefeküdni ( 11 ora tajeka) megetetem Larat attol függetlenül, hogy ehes -e vagy nem. Eszik ugyis mindig es akkor alszik 3-ig es utanna 7-ig! Es igy csak egyszer kell felkelni hozza az ejszaka.
Ma este megyünk vacsizni a csaladdal, mert sogoromnak most veglegesitettek a rendörsegi allasat es azt ünnepeljük. Mondtam mar, hogy a Dieter huga is rendör. Kép Az egesz csalad RENDÖR! Kép Kép
Nadine !
Küldenek egy kepet ahol harman rajt vagyunk. Felteszed?!
De ez meg a korhazban keszült, most jövök ra, hogy mi csak a picit fotozzuk, de mi sose vagyunk rajt! Kép Na majd potolom!

Kép
Kép
reni76

Eszti!az a baj,hogy én midíg este vagyok éhes.Egész nap nem,de este igen.Mikor dolgoztam ugyan így voltam.Úgylátszik erre vagyok beállva.Persze-e mellett ugye mozog ni is kellene és kicsit izmosítani magam,de a Levitől nincs időm eljárni sehova.Az itthoni ugra-bugra meg sz... sem ér.De azért néha bűnbe esek a vásárcsarnokban lehet kapni a legfinomabb kolozsvári szalonnát és hát én abból rengeteget meg tudok enni.Imádom!KépKépKépKépAztán ilyenkor másnap semmi nasi.
Ez az úszó pelus ami nektek van jó?Mert nyáron a Levir valami ilyesmi kéne.

Reni!Rátaláltál egy rendőr családra.Ez valami családi hagyomány?Vagy csak szimplán ezek akartak lenni.De jó akkor rendesen ki tudod magad pihenni.Nagyon ügyes a pici.
Kellemes kikapcsolódást estére.
Vendég

Gabóca!Igen,nekünk bevált ez az úszópelus.Én is a DM-ben vettem de néha a Tescoban is van.Nem annyira olcsó de ha nem kakil bele a pici egész nap lehet használni a strandon.Én úgy csináltam,hogy amikor bevittem a vízbe feladtam rá aztán mikor kijöttünk meztelen volt a popsija vagy egy sima pelust vett fel.Addig az úszóbugyi megszáradt és ha bementünk ismét a vízbe újra ráadtam.Így váltogattam.A nap végén pedig eldobtam.
Én is minden este éhes vagyok és járok ki a konyhára mit lehetne enni aztán csalódottan visszafekszem az ágyba mert semmi olyan diétás nincs amit 10 körül ehetnék kivéve a sárgarépa de azt már unom.Kép
Jó modszer viszont,ha korán megmosom a fogamat és akkor már nem eszem semmit mert lusta vagyok újra fogat mosni.Kép

Reni!Nálunk is ez a helyzet.Szonjáról 1000 kép van rólunk,szülőkröl meg szinte nincs is.Kép

KépKép
eszti76

Gabo!

Nem hagyomany a rendöri hivatas, a Dieter kezdte es a tesoi pedig követtek. A huga kivetelel ök azert, ahogy mondjak rendes szakmat is kitanultak. Kép Az öccse asztalos, a Dieter meg müszeresz.
De itt kicsit mas tekintelye van a rendöri hivatasnak, mint otthon es ami meg nagyon jo, hogy fix allasuk van, vagyis nem rughatjak öket ki. Persze ha csak valami orasi hülyeseget nem csinalnak. Es itt Ne-ba nagyon jo dolog ez, mert ha jol tudom 5 millio munkanelküli van es nem könnyü allast talalni, bar itt nalunk Baden-Württenberg tartomanyban a legkisebb a munkanelküliek aranya. Most gondold el felveszel X ezer Euro kölcsönt es egyik-naprol a masikra azt mondjak, hogy köszi ennyi volt, keress magadnak valami mas munkahelyet. Dieterrel ez mar nem törtenhet meg, talan ennelkül nem is mertünk volna belevagni az epitkezesbe es ennyi kölcsönt felvenni.

Kép
Kép
reni76

VIOL!

Ment az e-mail!

KÖSZI

Kép
Kép
reni76

Ma vagyunk 3 hetesek! Ez itt a 3. hetünk összefoglalója:

Továbbra is jól szopizik Szintia. A tejem néha kevésnek, néha meg túl soknak tűnik számomra. Mivel nehezebben teszem a jobb mellemre a babát, ezért éjszakánként csak a bal mellemből szoptatom. Így viszont reggelre feszülésig telik a jobb mellem, így azt reggel mindíg lefejem. (Medela kézi mellszívót használok, ami nekem nagyon bevált!) Ilyenkor van hogy 70-100 ml is lejön belőle.
Ami az evések gyakoriságát illeti, még mindíg van, hogy óránként-fél óránként kér, de esténként legtöbbször csak 4-5 óránként. A cici láttán már úgy tűnik, hogy örül: gyorsan szedi a levegőt, kitátja a száját, kitárja a karját és rúgkapál. A varázsszó: "cickómickó", ha ezt meghallja, már tudja mi következik. Szoptatás közben is ficánkol, nyögdécsel, jelzi hogy ez neki nagyon jó. Néha még rángatja is a szájával a mellbimbómat, ami nekem nem túl élvezetes! Kép Imádja szorítani szopi közben az ujjam, a pólóm, vagy a melltartómat, vagy csak lazán a mellemre teszi a tenyerét.
A héten már Infacolt (majdnem 1700ft, nem gondoltam volna hogy ilyen drága) használtunk a pocifájás lekűzdésére. Pici javulást tapasztaltam csak. Sajnos úgy tűnik, hogy hasgörcsei lehetnek, mert időnként összehúzza magát és keservesen erőlködik. Ha simogatjuk a hasát az sokat segít. Eleinte egyébként utálta az Infacol ízét, hihetetlen fancsali képet tudott vágni hozzá, de már megszokta és talán még ízlik is neki.
A héten elkezdtük a D-vitamin adását is, napi egy cseppet kap. Illetve K-vitamint továbbra is heti egyszer adunk neki.
Ami a büfizést illeti, még mindíg ez lehet a hasfájás oka. Már ugyan ügyesebb, de még mindíg van, hogy nem büfizik szopi után.
A fürdést úgy néz ki, hogy egyre jobban kedveli, már csak néha sír. Viszont a törölközés és öltözés továbbra is ellenére van.
Levegőztetés: a héten már lesétáltunk a faluba is, de sajnos szinte végigsírta az utat. Gondolom túl sok új inger érte.
Még mindíg velünk alszik. Azt hiszem jól el lesz kényeztetve!
Ja és már 3 kg feletti a súlya! 02.27-én, azaz 2 hét 2 naposan volt kereken 3000 gramm. 45 dekát szedett fel 10 nap alatt! Kép

A héten megkaptuk az önkörmányzati csecsemőtámogatást is és beadtuk az anyasági támogatás és családi pótlék igénylést, valamint igényeltünk adókártyát is a picúrnak.

A picúr első látogatói (a közvetlen családtagokon kívűl) barátnőm és a párja volt: Móni és Peti. Kaptunk tőlük ajándékot is, egy nagy cumisüvegben cumisüveg kanál és csörgők, valamint egy szép rózsaszín szegélyes törölközőt és partedlit is. Ja és anyuci-apuci csokit és rágcsálni valót is kapott.

KépKép
nicika

És íme pár kép ami a héten készült!
KépKép
Kép
KépKép
Kép

KépKép
nicika

Én annyira elkényeztettem Szintiát már most hogy nem hajlandó megmaradni a kiságyban! Vagy velem alszik, vagy sehogy! Most mit csináljak? Segítsetek!

KépKép
nicika

Látom ez az esti evés ragfályos.Nem tudom ez miért van.Én pl.szó szerint szenvedni szoktam ha este a tv előtt nem majszolhatok valamit.Általában úgy szoktam csinálni,hogy míg a fiúk fürdenek elkészítem magamnak a vacsit és miután a husi elaludt"ez kb 8-9 körül van"akkor nyugodtan nekilátok.Persze próbálok nem túl hízlaló kajákat enni vacsira.Akkor ezt a pelust ki fogjuk próbálni.

Reni!És mióta rendőr?Valóban ez egy nyugdíjas állás úgymint a tűzoltó v. a smasszer.Ezek leg biztosabb állások.A Balázs elakart menni jelentkezni tűzoltónak,de nincs felvétel,mert senki nem megy nyugdíjba.De rendőr meg mindíg kell.Még én is elmehetnék.Asszem.Kiskoromban rendőr akartam lenni.Itt magyarba szerintem semmi tekintélyük nincs:Mondok 1 példát!A boltba ahol"dolgozom"alfogtak a lányok 1 tolvajt.Írtó jó pasi volt azt hozzá kell tennem 2méter szőke rövid haj sportos alkat.Helyes volt nagyon a fene se gondolta volna róla,hogy lop.Kijöttek a zsaruk és szó szerint kezet fogott vele mikor elengedte és még utánna is intet vigyorogva.Ja és itt nálunk hát olyan rendőrök vannak,hogy ráfujok és eldöl.Sajnos itt magyarba még a hülyét felveszik rendőrnek.Bezzeg kint az amcsiknál amiket a tv-ben látni az igen.Jó néha azért ok nélkül kegyetlenkednek és szívóznak.De ott aztán tényleg van a rendőröknek tekintélyük.Ezeket a magyarokat kiküldenék oda első nap sírva fakadnának.
Vendég

Niki!Gratula a 3.héthez.Milyen gyorsan szalad az idő.hétről-hétre rengeteget változik.Már Patrikot és vélem felfedezni benne.Nagyon édes a képeken.Látszik,hogy jó étvágyú és boldog baba.Nem baj ha óránként eszik lehet,hogy csak szomjas.Az Infacol a sógornőm kislányánál nagyon bevált remélem nálatok is így lesz és segít a kis Szinti pociján.Az apa szokta fürdetni?Tényleg az első fürdetés,hogy zajlott?Nálunk első nap anyósom fürdette meg.Hát ha már most nem akar az ágyában aludni akkor lehet,hogy már ott is marad.Bár nem biztos,mert akivel együtt voltma terhes ott a baba 3-hós kora után szokott az ágyába.De már megyszokta,hogy ott vagy érzi az illatodat biztonságban érzi magát.Levi közel 4-hós koráig szépen elaludt az ágyában és utánna került ki.Õ már csak a aját ágyában fog majd egyedül aludni.
Vendég

Nicik!A mindenit,mennyit változott Szinti.Szépen kerekedik és nagyon aranyos,szép.Igazi kislány.Én most is Patrikot látom benne főleg az első képen.
A Szonja is elkezdett remegni mikor meglátta a cicit és örömködött neki.KépSajnos ő csak 2 hónapig tudott szopizni.KépFelejthetetlen élményt jelentett számomra az az időszak.
Csak így tovább.Ügyesek vagytok.
Ha te nyugodtabb vagy és ő is amikor melletted van ne törődj semmivel csak azt csináld ami nektek jó.
Mindenkinél más válik be és nem lehet álltalánosítani és álltalános szabályokat hozni ilyen esetekben.
Van úgy,hogy a baba a szülei között alszik mondjuk 1 éves koráig aztán egyik percről a másikra át lehet szoktatni a saját ágyába és van olyan,hogy külön szobában alszik 1 éves koráig és utána szokik át a szülei ágyába.Ahány gyerek annyi eset.

Gabóca!Én igyekszem 18.00 után már nem enni.Ezért vagyok este 10-kor már rettenetesen éhes.Kép
De most nagyon nekiálltam fogyózni mert a szülinapomra(május vége)le szeretnék adni 10kg-ot.
Remélem sikerülni fog!Kép

KépKép
eszti76

Olyan sokat?A képeken nem látszik,hogy annyi lenne rajtad.Lásd vasalós kép.Hányadikán van a szülinapod?Akkor te is iker vagy mint mi.

Niki!Amióta Levi velünk alszik ennek már 5-hónapja Vagyis mellettem én is sokkal nyugottabb vagyok és ő is.Ha éjjel picit megébred csak odafordul én megkeresem a cumiát megfogja az arcom és már alszik is tovább mint a bunda.Ha nektek így jó akkor így a jó.
Vendég

Hello!
Az egyik tpocba ez most jött nézzétek meg ha érdekel.
http://www.anya.lap.hu
http://www.vedono.lap.hu
http://www.babakocsi.hu
htpp://www.mondoka.hu
Vendég

Sziasztok!

Na en voltam lökött, itt is 2-5 kg-os a legkisebb Pampers! Tudjatok, hogy otthon mennyibe kerül a 3-6 kg-os? Itt most 9.99 Eurot fizettem erte! Tegnap Dieter mar azt mondta, hogy mostantol mindket oldalat hasznaljuk a pelusnak. Kép

Nikica!

Gratula a szep kislanyodhoz! Es milyen szepen kerekedik az ö pofija is. Szerintem is tiszta Patrik. A szopas majd a 6. het körül biztosan nektek is beall majd, en most naponta 6-szor szoptatok es mar az idöpontok is szinte mindig ugyanakkor vannak.
Ma sajnos nem tudtunk elmenni setalni, mert egesz nap szakad a ho. Gondoltam kimegyek vele a teraszra, na a 30 percböl kb. 20 percet bögött. JÖtt a szomszed is haza es mondta, hogy mar az utca elejen hallotta a gyereksirast. Kép Pedig a kocsiban nincs gond ott valoszinü a mozgastol elalszik.

Kép
Kép
reni76

Nikica!

En Laranak hasfajasra edeskömeny teat fözök vagy pedig mar irtam, hogy a gyogyszertarban lehet kapni cseresznyemagos zacskot azt kell a mikroban felmelegiteni es a pocijara tenni. Bar nalunk nagyon-nagyon ritkan fordul elö a hasfajas, talan az elejen többször volt. Probald ki ezeket, a tea tuti olcsobb mint ez az Infacol.
En is adom Laranak a D-vitamint, de nalunk gyogyszer kiszerelesben van. Összetöröm kiskanallal es nyomok ra egy kis tejcit es ugy kanallal odaadom neki. Tökre imadja! Nalunk a K vitamint ketszer kapjak a babak, egyszer mikor hazajöttünk a korhazbol es most a dokinal.
A böfizessel en is rengeteget kinlodtam az elejen, neha fel orakig jarkaltam vele meg simogattam a hatat es nem sikerült! Most kb. 2-3 percet kap a böfizesre es utanna beteszem a bölcsöbe, aztan altalaban par perc utan mar latom rajt, hogy böfiznie kell kiveszem es egyböl sikerül is neki. Az elejen meg allandoan aludt a vallamon es meg csak az istennek se akart böfizni. Mara mar ez a technika is bevallt. Föleg ejjel volt olyan rossz mindig setalni vele.

Kép
Kép
reni76

Na lányok elszóltam magam Levivel kapcsolatban mindjárt megyünk az ügyeletre alma evés közben sugárba elkezdett hányni.Kiváncsi leszek mit mond a doki.Állítólag valami járvány van.Majd jelentkezem.
Vendég

Gabóca!Írd majd meg mizujs Levivel.Szegény manóka.Kép
Hála égnek Szonja még soha nem hányt.kop-kop
Viszont ma elvágta egy hülye játékkal az ajkát.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!Megjöttünk a dokitól mikor írtam ,hogy hányt"hál isten azóta se"39fokos láza volt.Hányás után hirtelen felugrott neki kapott egy kupot az le is vitte.A doki nem talált nála semmit csak,hogy picit piros a torka.Valami hányásos hasmenéses vírus van itt valahol benyalta szegénykém.De már az apjával birkózik.Talán még az elején elkaptuk és nem jön ki nála.Most mennem kell dédelgetni.
Holnap valamikor jövök.

Szép estét mindenkinek.
Vendég

Remélem semmi komoly Szonjánál!
Vendég

Sziasztok!

Gabi!
Sopronban is jar ez a virus, nalunk a hugom is es az Apu es elkaptak. Hanyas-fosas. A nagynenem a korhazban dolgozik es o mondta, hogy sokmindenkinek van ez a baja.

Nalunk a Balintnak van ma hasmenese. Eddig meg nem volt egyik gyereknek sem, nem is ertem o honnan szedte ossze? Ma mar 3-szor kalkilt, ebbol a 3. mar csak le volt. Kép Probalom tobbet itatni, de nem tudom megeroszakolni. Remelem hamar elmulik.

Nicika!
Nagyon edes ez a pici lany! A ket utolso kepen a legtunderibb. Az a mosoly! Kép El sem hiszem, hogy mar 3 hetes! Meg csak most szultel!

Eszti!
Tisztara rad hasonlit Szonja! Nem tudom mennyire vagy joban anyosoddal, de ha az en gyerekeim az anyosomra hasonlitatnak hat nem is tudom mit csinalnek! Kép Tiszta szerencse, hogy nem!

Ez az esti nem eves nalunk nem jon be, mert itt a foetkezes a vacsora, nem az ebed mint otthon. Azert a gyerekeknek igyekszem delben meleget adni, de a Jason akkor eszi a meleget amikor este hazaer, es igy en is vele egyutt. Sokszor 6 utan er csak haza, igy el lehet kepzelni, hogy milyen keson terheljuk le a gyomrunkat... Kép Viszont en azt probalom csinalni, hogy en is delben eszek valami meleget a gyerekekkel, es este csak keveset eszem, eppen csak annyit, hogy ne egyedul egyen a Jason. A Bence meg este ha ker a melegbol kap, de sokszor csak szendvicset eszik.

Kép
Kép
agi

Ja, megvalami.

Reni!
A rendoroket itt is tobbre becsulik mint otthon. A sogorom is az lesz, es ahhoz, hogy a rendor akademiara mehessen elotte kell egy diploma.

Gabi!
Amit az otthoni rendorokrol irtal teljesen igaz, jot rohogtem raja! Kép

Kép
Kép
agi

Na megegy: Kép
Szoval az eldobhato uszo pelusrol akarok irni. Azt hiszem az a fo kulonbseg a rendes pelenkahoz kepest, hogy nem szivja meg magat vizzel es lesz egy nagy bugyor a gyerek feneken. Ennek megfeleloen nem ertem, hogy a pisi hova lesz, ha nem szivja a nedvesseget? Hm.
Viszont praktikus, es ahogy Eszti irta, ugy tenyleg nagyon jo hasznalni a strandon. Mondjuk en lattam olyan kolkeket akik egesz nap ebben voltak, es azert a nap vegen mar foszlott le a pelenka. De ha az ember leveszi, megszaritja, szoval ahogy Eszti irta, ugy kitart egesz nap. Viszonylag draga, de nem hasznal el az ember annyit mint a rendes pelusbol. Asszem 3 meretben kaphato.

Kép
Kép
agi

Ági!Jóban vagyok az anyósommal és szép nő így nem bántam,hogy rá hasonlít.Kép
De akkor jobban dagad a mellem ha azt mondják engem formáz.
Remélem neki nem lesznek súlyproblémái mint nekem.Az én familiámban mindenki dundi.Én vagyok a legvékonyabb.Kép
Öcsém inkább az anyu(ők vékonyak)familiája ő azért nem vékony mert a Vero jól tartja!Kép

Gabóca!örülök,hogy Levi jól van.A babáknál nagyon hamar felmegy a láz.Nem kell megijedni tőle(én mindíg megijedtem Kép)
Szonjának eddig 4 szer volt tüszös mandulagyuszija és az 40 fokos lázzal jár.Képzelheted tisza ideg voltam és egész éjjel prizniceltük,ülőfürdőztettük és gyógyszereltük.Kép
Szonja ajka már jól van de utálom az olyan játékokat amik megsebezhetik.KépEz egyébként egy elektromos motor plexije volt ami olyan éles mint a kés.Kép és nem a miénk hanem a barátnőméké.

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Nicika, szépen nől ez a lánykaKép!!!!!!!!!!

Nincs időm visszaolvasni, már jobban vagyokKép
Majd jövök! Szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Felteszem Reniék képét és olvasok! Kép

Kép

nadine81

Ami az első pancsit illeti, én fürdettem és anyukám volt még ott! Apa sajnos lemaradt róla, mivel épp dolgozott! A vízet nehezen sikerült jó hőmérsékletűre beállítanom, meg hát mivel gyakorlatlan volta az olajozás is elhúzódott, úgyhogy mire már a pancsira került a sor, teljesen nyügös volt a kiscsaj és végigsírta az egészet!

Reni! Az édeskömény teát kiskanállal adod a babónak?

KépKép
nicika

Ja és köszönöm mindenkinek a tanácsokat és dícséreteket!
Az Infacol lehet hogy nekünk nem is jó, mert már 6. napja adom neki, de még mindíg fáj a hasa! Kép Lehet hogy holnap veszek édeskömény teát!

KépKép
nicika

Hát,
azt gondoltam nem írtatok sokat, erre mit látok?? Kép Na jó, nem baj, ráérek ám, időm, mint a tenger! Kép

Ági,
igen, szerintem is most jön majd az az időszak, amikor bányásszátok ki a szájából a nem odavaló dolgokat.. Persze ez nem biztos, hogy mindenkinél többször előfordul, de szinte mindenhonnan hallani ilyen sztorikat. Nálunk a rokonságban volt üveggolyó, kaics, 2 forintos, stb! Kép

Pelus ügyben én is úgy gondoltam, hogy venni fogok Newborn-t is, csak még nem került rá sor. Amikor ezt a csomagot vettem a gyógyszertárban, épp nem volt ilyen pici méret, így vettem meg a Mini-t. Végülis ez is kell majd.. Kép

Gabi,
akkor Levinek jobbulást kívánok! Az olyan rossz lehet, amikor még hánynak is szegények.. Kép Én felnőtt fejjel sem szeretek hányni, képzelem mennyire rossz lehet ez egy gyereknek..
A "nős pasi tabu" téma biztos elég kellemetlen mindkét félnek és szar annak, aki belekeveredik. Ugyanolyan, mint a "férjezett nő tabu"...
Mi is a Kolpingban voltunk, ott, ahova Veroék is készülnek. Ez azt hiszem úgy három éve lehetett. Alsópáhokon (Hévíz mellett) van a szálloda és tényleg nagyon jó. Vero valamelyik nap feltette ide azt hiszem a honlapjuk címét, nézd meg, ha gondolod. Kép
Az, hogy milyen volt élőben a pasi, kire gondoltál? Nem tudom... Kép
Apu már jó régóta vadászik, és mellette még horgászik is. Igaz, azt csak nyáron.
A vad elhozása itt is úgy megy, hogy be kellene jelenteni, hogy lőttél. Persze ez a nagyvadakra vonatkozik. Madarakat, nyulat és ilyeneket elhozhat. De azt hiszem a nagyvadaknál van egy súlyhatár, pl. ha a vaddisznó 20 kg alatti, akkor elhozhatod, de be kell jelenteni, hogy lőttél. De ami annál nagyobb, azt úgy tudom le KELL adniuk, nem hozhatja haza, max kap belőle egy darab húst. És ilyenkor jönnek ugye azok a dolgok, hogy valaki elhozza csak úgy... Kép Én is elhoznám. Fizetik az éves tagsági díjat (ami nem kis pénz), mennek társasvadászatra is, ahonnan szintén nem azt hozod haza, amit te lőttél, hanem vadászat végén van egy nagy állatkupac és elosztják. Hiába lőttél te mondjuk 5 nyulat és 3 fácánt, lehet, hogy csak 1 nyulat viszel haza. Meg járnak társadalmi munka keretében ide-oda dolgozgatni, a lesek környékét rendbe tenni, stb. És akkor nem hozhatja haza, amit lőtt?? Hát ő is csinálta már másképp...

Eszti,
megkérdezem aput, hogy ismeri-e főnöködet. Bár van Sopron környékén több vadásztársaság is, nem tuti, hogy ugyanabban vannak. Apuéké azt hiszem valami Aranypatak nevű. Kép
A Szem-et én is csak elkezdtem nézni, mert még nem láttam és nagyon jó volt az előzetes, de annyira álos lettem a közepe felé, hogy nem bírtam. Anyu felvette, később meg fogom nézni. Kicsit olyan vontatottnak tűnt, jobbra számítottam, de kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége, és arra is, hogy mi lesz jövő héten.

Vero,
az a pelus a Fixies lehetett, mert nekem ilyen márkájú melltartóbetétem van. Kép
Úgy tudom mindenféle juttatást csak a baba születése után lehet igényelni, mert kellenek hozzá az ő papírjai is. Ezt az igazolást is azért adták már oda most a t.gondozóban, mert nem megyek többet. És ez is egy olyan papír, ami kötelező, hogy meglegyen az anyasági támogatás igénylésekor. Enélkül nem is lehet igényelni.
De Nici épp nemrég írta, hogy mit igényeltek, ő a legfrissebb ezügyben! Kép Én is kérdezni akarok majd tőle valamit ezzel kapcsolatban.

Reni,
feltettem a képet! Nem tudom ki írta valamelyiik nap, hogy Dieterrel kapcsolatban barna hajra emlékezett, nem pedig szőkésre, de ezen a képen most meg én lepődtem meg. Az esküvőin, igaz csak oldalról látni, szerintem más. Kép

Nici,
nagyon szép baba Szinti, szépen fejlődik. A képeken is nagyon jól látszik a változás, de ahogy írod, a súlyán is. Kép
Remélem a hasfájás is elmúlik előbb-utóbb, vagy legalább megtalálod azt a módot, ami csökkenteni tudja a nyűgöt.
Írtad, hogy igényeltétek már a családi pótlékot és az anyaságit is. A GYED-et még nem?
És az önkormányzattól végül mennyit kaptatok? Korábban írtad, hogy nálatok 15 körül van. Annyi?
És használtad már a buszvégi pelust? Vagy abból nagyobbat vettetek?
Kényeztetéshez én még nem tudok hozzászólni, de ahogy látom ez mindenkinél más. Lehet, hogy még nem késő visszaszoktatni, vagyis odaszoktatni. Kép Én mindenesetre szeretném elkerülni.

nadine81

Ági!Igen anyu is mondta,hogy oothin is van valami nyavaja.Most alszik a picurkám éjjel kellett neki kupot adnom akkor 38.3 volt,de reggel nem volt neki láza.Hányni azóta sem hányt és hasmenése sincs.Talán csak megfázott.Sok iszit adok neki nehogy kiszáradjon.
Akkor nem csak én vagyok ezen a véleményen a rendőreink kapcsán.

Eszti!Hát megijedtem mikor 39-nél megállt a lázmérő.Sík ideg lettem.De hál isten nem let semmi.Levi ilyen beteg még nem volt.
Egyépként nem értem miért csinálnak olyan játékokat amik megsebezhetik a gyerkőcöket.Én mindegyiket egytől-egyig bevizsgáltatnám mielőtt a boltok polcaira kerülne.Nagyon látszik neki?
Most mennem kell talán délután még tudok jönni.
Vendég

Sziasztok!

Reni!Na,ezen aképen is sötét Dieter haj.Akkor nem én vagyok gyagya.KépValószínűleg a fényviszonyok mássága okozza a különmséget.A szabadban világos,fedett helyen sötétebb.
Végül is mindegy milyen a hajszíne így is meg úgy is szép cslád vagytok!Kép

Gabóca!Örülök,hogy Levi jóbban van.
Durva,hogy gyártanak ilyen veszélyes játékokat.Szegénykémnek nagyon látszik és mára gennyes seb lett.Bekentem fertőtlenítővel de azt hiszem ezek azok a sebek amik nem múlnak el maradéktalanul és felnőttként is viselnie kell ennek a gagyi játéknak a nyomát.KépMajd ez lesz a szexepilje!KépKépKép)

Viol!A Szem elég ijesztő film.Vontatott az eleje de a dura részek kárpótolnak érte.Kép

KépKép
eszti76

Ó szegénykém!Majd ezzel fogja vonzani a fiúkat.Nekem is van egy az arcomon.Tök buli bár mikor elestem nem volt az.A husi már rosszalkodik láza hál isten azóta sincs csak köhög.

Reni!Én is szőkének láttam Dietert,de végülis mindegy.Nagyon aranyosak vagytok a képen!

Nadine!Köszi Levi már jól van,bár suliba megint nem tudtam elmenni.Na de első a gyerek.Hát úgy megijedtem mikor elkezdett hányni először azt hittem csak egy kis almadarabka akadt meg a torkán aztán mikor láttam,hogy mind jön vissza megijedtem.Õ már nem annyira.Beterítette magát is és engem is ja meg az ágy is kapott belőle.Rohantam vele a fürdőbe gyorsan megmosdatni.Megcsináltátok már a disznót?Lesz jó vaddisznó pörkölt?Nyami!KépKépKépIgen ez szemétség,hogy ők mennyit tesznek a vadászatért és amit lőnek nem vihetik el.
Most megyek csinálok egy kis palacsintát!
Vendég

Sziasztok!
Gabóca!Milyen kúppal csillapítod Levi lázát?Szonja sajnos allergiás lett a Germicid-C kúpra ezért Mexalen kúpot kapott ami viszont sz..t sem ért.KépÍgy mi már Nurophen sziruppal csillapítunk.

Viol!Küldtem pár képet ha van időd és energid kérlek dobd fel őket.KépKöszi!

KépKép
eszti76

Eszti,
2 db mail jött tőled, de most valahogy nincsenek jól csatolva a képek, nem tudom megnyitni.. Kép Csak piros ikszek vannak.
Megpróbálod esetleg még egyszer? Bocsi, köszi. Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?