Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét!
Tücsökmami, te tényleg le mernéd borotválni vagy egész rövidre nyírni a hajad??? Mellesleg szerintem némely szép fejformájú embernek egész jól áll a kopcsi fej.
Látom Gergő példát vesz a felette repkedő bohócokról! Nem semmi hátizma van a kisfickónak!
Vvolga, ez a karantén meggondolandó! Én eddig nem nagyon izgultam, de most hogy írod,.... Lehet szelektálom a látogatókat?!
Coolasa, Sonja farfekvéssel született és furin kaszált az egyik lábával meg a dokinő gyanúsnak tartotta a csípőjét. Szerencsére azért ma már az UH-s csípőszűrés elég megbízható szerintem. Mi a Betesdában voltunk és extra pozitívan csalódtam a doki hozzáállásában meg az egész vizsgálatban!
Nagyon szurkolok neked a hétfőhöz. Két hete én is hasonló cipőben jártam, csak nekem szombat reggel lett belőleKép A csecsemősöktől meg kérdezz mindent, mert segítenek csak max nem önként és dalolva. Tisztelet a kivételnek!
Évi, nagyon gratulálok a kis családnak! A szülésed olvasva azt hisem, hogy ilyet kívánni sem lehet jobbat! Sok sok tejecskét kívánok nektek és nagyon jó egészséget!

N

Kép Kép
natasa1975

Helló lányok!
Nem semmi termést produkáltatok!

Évi gratula a lánykához!

Coolasa elég gáz ez a történet. Nekem volt még 3 hónapja egy koccanásos balesetem, és a doki néni mondta, hogy biztos ami biztos menjek be a kórházba. Nem tudtam pontosan hova kell mennem (este 8 volt), ezért én is felmentem az 1emeletre a nőgyógyászatra. Az hagyján, hogy a nővérkék hátul trécseltek a teakonyhában, de kb. fél óráig tartott, míg sikerült felhívnom magamra a figyelmet. Először köhécseléssel próbálkoztam, majd hangos jó estétekkel, végül a hahó használt, de addigra már három kórteremből kinéztek a betegek, hogy milyen őrült kiabál a folyosón. Persze miután mondtam, hogy a dokinénink küldött, és hogy délután balesetem volt, akkor már készségesek voltak. De ettől az egy esettől eltekintve eddig még pozitívak az élményeim a kórházzal.
Novum: Nagyon jó a kép!
Csatlakozom a tavaszi hangulat teremtéshez:
Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Jóóóóóóóóóóóó estét Babanet!!!! KépKépKép

Itten egy a fiára marha büszke Anyuci!!! Kép
Rakok fel 2 képet, betömöm a tésztát és jövök.
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka!
Tökéletesen igazad van!Felháborító,hogy dupla,tripla annyiba kerül egy kismamacucc mint a normál ruha.KépRáadásul a legtöbbön még zseb sincs.KépKépA gyerek dolgokról már ne is beszéljek,rablás amit kérnek érte!!!!Én nem szégyellem nagyon sok Kínai ruhát veszek pont ezért Dominak és már abban is van minőségi árú.Mellesleg lassan nem is lehet másféle árút venni csak amit Kínában gyártanak.Már mindenen ez olvasható Made In China.KépPuszika

Kép
Kép
lldicsi

Jóóóóóóó estét Ilba mama!Kép
Joggal lehet kend erre a gyönyörű fickóra büszke!!KépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Csajok!

Jó sokat írtatok!!! Kép De visszaolvastam. Kép

Tehát voltunk Kecskeméten. Ágival nem taliztunk. KépKépKép

De ha mi utazást tervezünk ...
Tegnap este pótolnom kellett az "ajándékba" szánt friss tejjel. Ma reggel 80at evett, aztán 30 perc alatt még beletuszkoltam 30at, aztán kanállal kiegészítettem 150re. Na gondoltam, újra szopisztájk, hurrá! Nem baj, megyünk, viszünk lefejt tejet, kanalat, a kést és villát még itthon hagytuk. A Lágymányosi hídtól az M5-ösig 40(!) percet mentünk. De csak leértünk. Mondtam szorri, friss tej nincsen, fagyasztottat vittünk ajiba, mert gyerek megint nem eszik. Erre 3 perc alatt benyomott ebédre 170et, uzsira 160at. Engem meg néztek hülyén, hogy ennél többet kellene ennie???
A másik kisfiú pont 2 hónappal fiatalabb, cuki picike volt, Beni egész végig eljátszott, nézelődött, egy hangja nem volt. Büszkélkedtem. Visszafelé pedig szakadó eső és sötét volt, semmit nem lehetett az autópályán látni, komolyan mondom féltem.
Most már húzza a lóbőrt.

Coolasa,
birom a stílusod! Kép
Várakozás: Kép
Azért még nézz be holnap, de hétfőn megy a drukk!!!
Brendon: azért megnézem az árakat, a kuponos akciókat szeretem, néha egész jól vásárolok, ha vmi picit drágább, mint máshol, nekem az a 20%-kal még mindig megéri.

Évi,
nagy gratula, szép hosszú kislány, sok boldogságot és rengeteg tejcsit nektek!!! Kép

Tücsökmami,
nem semmi hátizma van Gergőnek! Kép

Kenguru: a miénk kék, felém tud csak benne ülni és azért ilyen, mert ezt kaptuk kölcsön. Sokat segítettem, ugye? Kép

Timi,
a Brendonban vettük a kádas macit.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na mi van? Mindenki a hülye Soma gésát nézi???? Bocsi, de én úúúúúúúúúúúúútálom.

Kép
Kép
Kép
ilba

Én Petrát vígasztaltam, mert este van és a hasfájás ugye nagy úr (bár ma már megint jobb volt). Aztán fürdés és most altatok. Na jó a háttérben Soma gésa megy (bár őt én se szeretem).
Rohanok altatás nem jött be, kezdjük elölről.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok,

Ilba, Beni olyan cuki Kép
szerintem nagyon laza srác lesz majdKép
csajokat megfogja bolondítani egy perc alatt (majd emlékezz vissza erre, hogy ezt írtam)Kép

Babócák gyönyörűekKép
Évi szívből gratulálokKép
nagyon édi kislány ( jó a sapija meg a zöld rugija)

Coolasa,
sajnálom, hogy ennyit kellett várnodKép
Nagyon jó az irományod stílusa Kép
Nekem anno vércukor profilra kellett mennem.
(fél óránként vesznek vért 5X)
Dokimmal megbeszéltem, hogy otthagyja a laborban a kérőlapomat, ne kelljen ezért külön bemennem.
Oda is mentem reggel fél 7-re, de az ajtóig állt a sor.
Mikor kinyitott a labor odamentem elsőnek, hogy kezdjék el a vérvételt, mert az időpontot be kell tartani.
Ráadásul az első éhgyomri volt és hát terhesen sokáig éhgyomorra maradni nem egy leány álomKép
Közölte velem a nővér, hogy nincs itt a papírom.
Keressem meg a dokim.
Erre én: Õ tudja a legjobban, hogy az orvosok ilyenkor még nincsenek bent. (de azért elhajtott volna)
Mondom neki, ha nem kezdi el a vérvételt akkor, hogy lesz befejezve????
Ugyanis a labor fél 10-kor zárt.
Szóval nagy nehezen beengedtek elsőnek.
Mondta az egyik kismama, hogy ő is ugyanígy járt. 9-kor került sorra és el is küldték haza, hogy jöjjön másik nap.
Szegény ugye nem tudta , hogy zajlik ez.
Én csak azért tudom, mert az egészségügyben dolgozom.
Mondanom se kell, hogy a kérőlapom is ott volt csak a "kedves" nővér nem nézte meg rendesen.
Aztán jött a Babi nővér Õ megtalálta egyből.
Az embernek erőszakosnak kell lennie.
Hál istennek nem vagyunk mind egyformák.
Azt meg megse említem, hogy egyes emberek milyen lelkiismeretlenül végzik a munkájukat.
Arrol már nem is beszélve, hogy milyen ostoba némelyik.Fel kéne rugni úgy, hogy leolvassa a göncölszekér alváz számátKép

Ezt a bodyt Zsófinak csinálta a férjem nővére.
Szalvéta van rajta és textil festékkel írta rá a nevét meg a csillagokat (tök szupi Kép)
Kép

én is várom már a tavaszt, elő is vettem a napszemüvegemKép
Kép

Kép

Kép
sajtine

Drága Bogi és Zsófi!

Boldog 5 hónapos szülinapot Nektek!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Zsófi!
Kircsi a napszemüveged!!! Kép

Hahó!!!!!!! Alszotok????
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Én it vagyok,de mindjárt folytatom a lustálkodást!KépAnnyira vacak az idő,hogy most csak ehhez van kedvem.Szakad a hóóóóóó!Kép

Ilba:
Beninek küldünk puszit,hogy ilyen jó fiú volt!KépEzek szerint csak egy napra mentetek?

Bogi,Zsófi boldog hófordulót nektek!!!!!Kép

Kép

Kép
novum

Szillllyyjjasztok!
Épp átrendezzük a lakást, majd gyüvök.
Pussz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, végeztünk, egy kicsit kikonyultunk a végére, még Lívicsek is!Kép

Zsófi, Bogi! Boldog 5. hónapos szülinapot nektek kis tündérek! Még egyszer ennyi, és már szaladtok!

Benike hogy örül a kis rokon babának! Tök jó fej!

Biztos tövig rágcsáltátok a körmötöket, ezért teszek fel képet a gyerekszobáról. Nagyjából minden a "földszinten" van. Nagyszoba még nincs teljesen készen.

Ez a csodálatos látvány tárul a látogató elé az ajtóbólKép
Kép

Ez az én gyerekkori kétszemélyes szivacságyam, anno ezen fogadtam Azuramzolit, mikor nálunk aludtKép, most nappal Livi dühöngője, éjjel ezen alszom, hétköznap egyedül, hétvégén Zolival
Kép

Babaágy+babakonyha
Kép
(Nédd má', Zótánka német szótárai ott maradtak a főőőődön, mingyá elteszem!Kép)

Babaágy+babakonyha+ruhásszekrény (utóbbit nemsoká nagyobbra cseréljük)
Kép

És végül a szoba bútortologatásban megfáradt lakója
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok,

húúú, már jó régen nem jelentkeztem, dehát nektek nem mondom, milyen az első hét itthon.

Holnap lesz egy hete, hogy hazajöttünk, de azóta - lekopogom, jó hangosan, hogy mindenki hallja - nagyon jól vagyunk.

Bencus fiam egy tündér, de valódi!!!! Kép

Nagyjábóli rendszerünk szerint 3-4 órákat alszik, aztán eszik. Van, hogy egy-egy ütemet nem alszik, de akkor sincs sírás. Egy órácskát elnézelődik az ágyában, van, hogy többet, aztán kicsit nyekereg, kihozzuk, és itt nézelődik velünk tovább. Aztán kaja, és megint szunya.

Gyerekek, van ilyen gyerek????

Tudom, hogy ez változhat, és biztosan lesznek nehezebb napok is, de egyelőre nagyon nyugis. Lehet, hogy az alaptermészete ilyen? Nem raplizik. A fürcsit kifejezetten imádja, apa beteszi a kádba, elengedi magát, és hagyja, hogy mindehol megmossuk. Apa még egy kis vizet is locsol a fejére, belefolyik a szemébe, de semmi sírás. Gőgicsél közben. Kép Nagyon édes.

Úgyhogy ennek folytán én nagyon klasszul ki tudtam magam pihenni itthon, egyáltalán nem vagyok kialvatlan, éjszaka is megvan a 6-7 óra.

Tejcsi van rendesen, ma lesz az első mérlegelés, a kajákat külön nem mérem, egyelőre nem akarok parázni. Minden alvás után peluscsere, tele kakival, pisivel, szóval biztosan eszik eleget, meghát kerekedik az én gyönyörűm. Lett tokája, imádom, puszilgatom állandóan, meg a pofikája is olyan kis dundi lett. Kép Kép

Hát mi így az első napokban. Hasfájás eddig nem volt - ezt is JÓÓÓÓÓÓÓ HANGOSAN LEKOPOGOM, UGYE HALLJÁTOK?????? - büfihegyek, pukihegyek mennek egyelőre.

Melinda, megjelöltelek ismerősnek a wiwen. Csak, hogy tudd, hogy ki az az ismeretlen Eszti, aki megjelölt.

Lányok, szerintetek mikor kezdjem az ablaknál való levegőzést?
Sajnos persze most romlott el jól az idő, de ha nem lenne mínusz, úgy gondoltam, hogy szerdán (akkor lesz két hetes) elkezdem, naponta egy picit tovább kinyitom a szobában az ablakot, és ha az idő is engedné, jövő hétvégén levihetném a kertbe egy körre. Hm?
Persze ez csakis időfüggő...............mikor jön már a tavasz??????

Sajnos visszaolvasni egyelőre nem tudok, mert eddig itthon volt velünk apa, és amikor Benyó aludt, akkor inkább egymással foglalkoztunk, de holnaptól valószínű én is jobban tudok jönni - már ha Bencuskám ugyanígy hagyni fog.

Puszi nektek, és küldök két képet az én picifiamról, aki ma másfél hetes (kb.).

Puszi nektek

Eszti

Kép

Remélem, látjátok a tokámat, és hogy milyen édi pofizacsit növesztettem???? Kép

Kép
Vendég

Esztikém,
le a kalappal! Nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok! És Benyó egy kis angyalka! Látszik, hogy a világ legelégedettebb babája! Csak így tovább!!!!!!!!! Puszi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

ma olvastam egy jó idézetet, ami egyik hsz-hez sem passzol, de azért megosztom veletek:

"Hál' Istennek, ateista vagyok.."

Kép Kép
coolasa

Sziasztok

Megnézegettem a gyönyörű babókat! Kép

Bubek
Én is a Baby björn kengurut ajánlom. Újonnan nagyon drága, de a babák is nagyon jól érzik benne magukat és a mamának is sokkal kevésbé megerőltető a cipelése.
Újonnan egyedül a KIKA-ban lehet kapni, az olcsóbb 17000 a drágább 23000.
Nemsokára nekem is lesz egy eladó (ugyanis kettő van) 10000-ért csak most még kölcsön van adva...

Ilba
Ezen a képen nagyon hasonlítassz egy ismerősömre! Kép

Novum
A tulipános képet én is továbbadtam! Kép

Évi77
Gyönyörű a kis hölgy! Kép
Isten hozta az újdons(z)ült emberkét... jó ilyen pozitív szülésélményekről olvasni... Kép

Velünk annyi, hogy úgy néz ki Áron most éppen fejvégű... remélem most már az is marad!
...és tegnap néztünk egy lakást ami nagyon tetszik mindkettőnknek... most azon izgulunk, hogy kapjunk rá hitelt és minden rendben menjen... no meg egy kicsit jó lenne alkudni is.
Após továbbra is fűnek-fának panaszkodik... de nembaj! Remélem már nemsokáig kell minket elviselnie!
Egyfolytában ez a kis lakáska van a fejemben... olyan jó lenne... ha minden igaz holnap megyünk beszélni a tulajdonossal...

Marcsiádámáronbaba
35+2

Kép
Kép
Kép
mamacka

...épp szépítgetem magam, mivel most döbbentem rá, hogy pl. kiszedetlen szemöldökkel mégsem fogadhatom holnap újszülöttünket...még a végén megijed a sokkoló látványtól és vissza akar menni..
(ez is csak azt az elméletet bizonyítja, hogy csupán azért, mert vki kismama, még nem feltétlenül normális is..)

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
szóval holnap lesz a nagy esemény! Egy kalappal! Aztán gyere, ha már tudsz beszámolni!

Mamacka,
most már elég szűkös a hely Áronnak, csak nem fog annyit fészkelődni, hogy vessen egy bukfencet. Mikorra derül ki, hogy összejön-e a lakás? Nagyon szorítok!

Végre sikerült egy Enyém az Apám fotót is összehozni, bár kicsit homály.
Kép

Van, aki tud örülni a márciusi hónak
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Coolasa idézetéről jut eszembe, utánanéztem a keresztelőnek. Nekünk dögmindegy, hogy milyen vallás, engem nem is érdekel különösebben az egész (én is egy kis pogány vagyok), csak a nagyszülők szeretnék. Ezzel nincs is gond. De ők evangélikusok és arra lenne keresztelve Lívi is. Viszont azt olvastam az evangélikus egyház honlapján, hogy a szülőknek is meg kell lenniük keresztelve (nem feltétlenül evangélikusra), mert ha nem, akkor előbb meg kell keresztelkedni és csak utána jöhet a gyerek. A katolikusoknál nem kell, és én nem vagyok hajlandó sajnos hónapokig hittanra járogatni meg mittudomén, úgyhogy az evangélikus egyház kiesik, helyette kat. lenne. Nagyszülők tépni fogják a hajukat. Lesz itt még muri...

Eddig olyan jó viszonyban vagyunk, kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok,

egy kicsit nálunk is sok a dolog, azé' nem gyüvök, de majd este!!! Majd akkor írok is!
De annyit muszáj Kép:
Zsófi,
Szenzációs a napszemcsid! Marci már le sem veszi a szemét a monitorról, ha így lát! KépKép

Meg még azt is:
Gabi, tök jók vagytok! Kircsi a szoba is, meg tök jó, hogy ilyen magas fák mellett laktok! Kép

Jaj, úgy írnék még, de csak később...
Na pussz, majd este...

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Mamacka,
úgy látszik, bejött a drukkom, csak mostmár maradjon is így Áron-baba! Kép Lakáshoz: drukk-drukk! Kép

Ilba,
én tényleg Somamamgésát néztem Kép Szeretem a Megasztárt Kép

Évi,
gratulálok a hosszúcombúhoz! Kép

Coolasa,
felháborító ez az egész... Kép Abszolút együttérzek Veled. Az 1. emeleti nővérpulttal nekem is mindig gondjaim vannak. Akárhányszor megyek a kórházba a dokimhoz, és nincs lent, felmegyek a pulthoz, és rákérdezek. A válasz mindig ugyanaz: a kisműtőben van, vagy az alagsorban. Úgyhogy már nem is kérdezősködök, hanem amikor megérkezünk, telefon a dokinak, ő meg jön Kép De volt olyan is, hogy elértettük egymárt a dokival, és egy olyan napon mentünk be, amikor ő nem volt ott. Ekkor is kérdeztem a pultnál, és ugyanazt mondták. Aztán amikor eltelt legalább 1 óra, doki még sehol, újra érdeklődtem, válasz ua. Kép Ja, és persze minden egyes alkalommal bent röhigcséltek és b...megeltek (jó hangosan) a pihenőszobájukban, miközben én kint álltam, szólítgattam őket, plusz a telefon is csörgött a pultnál. Csesztek kijönni Kép A folyosókon lévő vaspadokról... KépKépKép Még télen, hosszúkabátban hagyján... De egyéb más esetben KépKépKépKép Én is baromira felfázós vagyok, szoktam mondani, hogy az is elég, ha hideg kőre pisilek Kép És sajna majdnemhogy így is van Kép Szóval ekkora baromságot, mint a vaspadok, rég láttam, pláne egy ilyen helyen. Szemöldökszedés Kép Én kedden megyek kozmetikushoz. Arc- és dekoltázskezelés ill. masszázs, szemöldökgyanta ill. festés, szempillafestés KépKép

Lányok, Mindenki Kép
tudom, hogy már kérdeztem, hogy mit kell bevinni a kórházba. De ma bepakoltam a sporttáskámba, és a baba cuccait illetően elbizonytalanodtam. Segítsetek már légyszi, hogy mit hagytam ki (és mennyit) meg mit ne vigyek! Amit beraktam neki:
eldobható pelus, textilpelus, fürdőlepedő, pelenkakifogó, kissapka, rugi, kombidessz, popsitörlőkendő, pléd, hálózsák. Asszem ennyi. Rugiból és kombiból betettem biztonságiból 1-1 db 62-eset is, ha esetleg nagyon nagy lesz a Babuci. Vagy ez hülyeség? Ha 56 cm-nél nagyobb hosszal születik, akkor semmi esély rá, hogy az 56-osba beleférjen? Segítség!!!!!

Natasa,
örülök, hogy jobb a helyzet! Csajod gyönyörűűűű! Kép

Tücsökmami,
repülős képek Kép Aha, lehet majd hasonlítgatni. A hajam egyébként kisiskolás koromig gyűrűgöndör aranyszőke volt és olyan hosszú, hogy rá tudtam ülni. Újszülöttként viszont fekete volt a hajam, és a bőröm is sötétebb Kép

Lldicsi,
teljesen egyetértek Veled a kismama- és babaruhák árait illetően! Iszonyú nagy levevés az egész sztem is. Én sem vagyok ellene a kínainak, mert vannak azok közt is igen jó minőségűek, sokkal jobb áron, mint máshol. És a drágább is legtöbbször kínai. De úgy veszem észre, hogy azért vmennyire ez már kezd lefutni, hogy ciki kínait venni.

Mancs

Kép
mancs

Sziasztok!
Csak pár kép erejéig ugrottam most be.
A kis Picasso.Kép
KépKép
Ez lesz a locsolós szerkóm Húsvétkor.Kép
KépKép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Coolasa,
azt elfelejtettem, hogy természetesen holnap: druuuuukkkkkkkkkk! KépKépKép

Gabuska,
nagyon jó a kép a kiccsaládodról Kép Az a fejvédő tök király! Nekem olyan sárga kiskacsás huzata van a szopipárnának. Amint megláttam, beleszerettem. Olyan édi! Gondolom, Livi is szereti!

Esztipeszti,
én hallottam a kopogást Kép És gratula Kép

Kép
mancs

Kedves Bogi és ZSófi!
Boldog hófordulót kívánok nektek! Kép

Coolasa, idézet: KépKépKép
Holnap szorítok neked 9 körül, aztán ha hazajöttök, adjál hírt magatokról. Kép

Ilba, Beni már nagyon nagy fiú. Jó a kép kettőtökről. Kép Egyébként már akartam írni, hogy amíg ki nem írt az orvos, oda jártam dolgozni Óbudára a Bécsi útra a KAndó kollégiummal szemben. Kép ÉS egy jó barátném is arrafelé lakik.

Eszti, Bence nagyon elégedett baba és szépen kikerekedett a pofija. Kép Csupa jóhírt hoztál, csak így tovább. Kép

GAbuska, jó lett a szobátok.Kép Bárcsak nekünk is több lenne. Remélem, legalább a galéria elkészül idén.

Kép Kép
Kép
vvolga

lldicsi,
vagány a locsolós szerkó!!!

Kép
mancs

Ilba, Vvolga,
nekem is ott lakik a legeslegeslegjobb barátném, aki az unokatesóm is. Kép A koleszra majdnem rálátni a ablakából. Kecske utca-Doberdó utca sarok Kép

Kép
mancs

Mancs, szóval az 1. emeletiek téged is érdemesnek találtak a froclizásra...ez kissé elkeserít, mert eddig legalább büszkeséggel töltött el, hogy csak az én idegrendszeremet tesztelik, tehát tulképp különleges elbánásban részesültem..
Kozmetikuuus? Masszááázs??? Lehet, hogy át kéne értékelnem mai napra szóló terveimet, mert egy villám plasztikai műtét még pont beleférne..

Kép Kép
coolasa

Mancs,

Andris 56 centivel született november közepén. NAgy volt neki minden 56-os ruha és kb. január közepéig hordta őket. KépKépKépKép Úgyhogy ne izgulj, meg ahány féle, annyi méret, mert ugye nem minden 56-os ruha ugyanakkora, sőt elég nagy különbségek vannak. Kép
Sztem a hálózsák felesleges, mert marha meleg van a szobában, de te tudod... Mikorra is vagy kiírva?

Dia, jó a farmeres szerkó. Kép

Megyek, mert üvöltés van.
Írtam már, így sír a fiam, ha csak nyűgöl és nincs semmi baja: Meeeee-mmeeee-mmmeeeee.... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Mancs, a hazaútra mi még bepakoltunk neki egy pufi anorák-szerűséget is, mivel erre a hétre szibériai fagyokat jósolnak...attól függ, a ti időtökben milyen hőmérsékletek dúlnak majd.

Kép Kép
coolasa

Mancs, Vvolga,
L. 52-vel született aug.-ban és december elején nőtte ki az 56-os ruháit!KépKépKép Most meg már 70 centi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs, a méretekre csak ennyit: Benyó 58 cm-rel született és simán pont jó rá az 56-os ruci. Kép
Hálózsák szerintem sem kell, irtózatosan meleg van bent. Bőven elég volt a body+rugi+kistakaró. Egyébként szerintem tökéletesen csomiztál! Kép

És magadnak is be van már csomizva?

Coolasa, nagy drukk holnapra! Izgiiiiiii! Kép

Na, megyek, csuklik a fiam. Kép

Gabi, jók ezek az apás képek. Gyengém a baba+pasi kép!!! Kép

Locsolós Domi rulez! Dögös kisfickó!
Vendég

Köszönöm-köszönöm mindenkinek a szerencsekívánatokat holnapra...de nincs szükségem ilyesmire
(rajtam ugyanis már csak a csoda segíthet..)

Kép Kép
coolasa

Mancs,
most egy világ dőlt össze bennem! Azok nem kiscsirkék?!Kép

Eszti,
nekem is a gyengém, de csak a valódiak, az újságokban lévő beállítottak mind nyálasak! Tehetnél fel Te is róluk!!!!!!!!Kép

Dia,
ez a szerkó! Jó a kisszék+kisasztal is! De amúgy is akartam már írni, hogy az egész lakásotok nagyon szép!
Reggel még bejelentkezünk, mert ha akkor is még vízszintesen esik a hó, nem megyünk bölcsizni. Ha függőlegesen, akkor igen, mert akkor nem esik be a babakocsiba!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia, még egy kérdés: játékot vigyünk vagy mindenki ráveti magát a közösre?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, nekem is ilyen kék huzatú kiskacsás (!) a szopipárnám. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
elvileg április 3-ra várjuk Petikét. De a fejmérete alapján már bármikor jöhet Kép

Coolasa,
nem testmasszázs (azt is elbírnámKép) hanem arc-és dekoltázs. Még vmikor szeptemberben voltam utoljára. A nyomkodós, tisztogatós részét persze nem szeretem, dehát vmit vmért Kép Hazaútra majd a férjem behozza a ruháját a Babucinak, már előre megmutattam neki, hogy mik kellenekKép Bízom benne, hogy akkor már jobb lesz az idő, de a vastag szerkó még nekünk is kelleni fog. Én azért drukkolok holnap! De jó lesz Neked, babázol! KépKépKép

Akkor a hálózsákot kirakom. Marad a pléd. Adnak ott a babákra pólyát? Na, nem mintha nekem nagyon szimpi volna...

Esztipeszti,
naná, magamnak is becsomagoltam. Tényleg csak a szükségeseket, mert a férjem úgyis bejön minden nap, úgyhogy be tudja hozni ha vmi kell, meg haza tudja hozni a szennyest.
Érdekes, tényleg nem vittem túlzásba a dolgot, mégis tele a sporttáskám Kép

Gabuska,
sztem kiskacsák. Tompa a csőrük vége. Nem? De lehet, hogy én néztem őket félre. Pedig vidéki jány vagyok Kép

Hőstettet hajtottam végre az elmúlt 1 órában: teljes szőrtelenítés. Krémmel + borotvával. Egyedül. Úgy, hogy most vagyok 35+6. Nem volt semmi! KépKépKépKép

Kép
mancs

Aha, a belvárosi jány szerint is kacsás KépKépKépKépKépKépKép

Kép
mancs

A hálózsákot úgy gondoltam, hogy éjszakára csak kombidressz, plusz hálózsák lesz rajta. Így is meleg?

Kép
mancs

Mancs,
csakazértis túlteszek rajtad, én 37 hetesen csináááátam meg bibíííííííííííííííí!Kép
Hát, megnéztem, tényleg kiskacsák. Vissza is viszem a bótba, már nem is kell!Kép
Pedig én is félig vidéki jány vagyok, apai ágon. Minden nyarat falun tőtöttem és imádok pálóc taujszólással beszényi. Érdekes, hogy amikor lemegyünk Keresztanyuékhoz (még jó, hogy írtam, hogy nem vagyok megkeresztelveKép, viszont volt vagány tanácsi névadóm! Bizony.) észre sem veszem és átváltok a csúnya pesti beszédről az övékre, itthon meg fordítva.

Ilba,
hun vagytok?

És a többiek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Ok.Ha esik akkor mi se tudunk menni mert ugyan esővédő a kocsihoz de az uraság nem tűri meg.KépKépÍgy ő igen csak elázna még oda érnénk.Játékot nem kell hozni van ott rengeteg hiszen bölcsi.KépTájszólás:Kicsit izgulok a talitól mert a párom szerint igen hajlamos vagyok keverni a Pesti és a Palóc beszédet.KépKépKépUgye nem nevettek ki??KépÉn nem veszem észre.KépApukád hova valósi,hogy benned is van Palóc vér??KépKöszi a lakás dicséretet,de szerintem nagyon zsúfolt és pl:a nappali kicsit gáz a szinek miatt."Sárga fal,lila ülő,bordó szőnyegKépKép"Tavasszal lesz nagy felujjítás,nyílászárók cseréje,bútor csere,fal kiverés stb...Már előre félek a felfordulástól.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok vidéki jányok,

én is csatlakozom, a magam alföldi lényével...Kép

Mancs, úgy elég! Kép Nekem annyira melegem volt, hogy a takaró egyszer sem volt rajtam. Kép

Gabi, kívánságod parancs, ezek délutáni apa-fia képek. Az újságbelieket én is utálom. Kép

Kép

Kép
Vendég

Dia,
Gyöngyös mellett van egy kis falu (vagyis többKép) Gyöngyöshalász. Vagyis Gyöngyöshálósz.Kép
Már miért nevetnénk ki? Még egyszer nyomatékosítomKép, hogy én nagyon szeretem a mindenféle vidéki tájszólásokat!
És Te lenni hovavalósi?

Eszti,
tök jók a képek!!!!! Az elsőn Bence biztos fél szemmel a Sport tévét nézi és épp gólt lő a kedvenc csapata!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma nem jöttem, mert az exmunkatársaink voltak itt nálunk babanézőben, és nagyon sietnem kellett a főzéssel meg háztartással. Képzeljétek annyira rendesek voltak, a párom 3,5 én már 2 éve nem ott dolgozom és mégis 4-en kíváncsiak voltak ránk, hoztak nekünk csokit meg bort meg Gergőnek egy Brendon utalványt. Nagyon meghatódtam.Kép

Gabuska:
de milyen volt előtte a szoba? amúgy az a szivacs tényleg tök jó dühöngőnek. A papás kép nagyon klassz, a párod meg olyan "tessék, ez az ÉN lányom" nézéssel, látszik, hogy nagyon büszke.

Esztipeszti:
Bence tényleg tündér, amit meg írtál róla az meg egyenesen fantasztikus. Büszke lehetsz a gyerkőcre. Kívánom, hogy így is maradjon. Levegőztetés: mi 10 napos korában kezdtük, rögtön 1,5 órás sétáltatással a nyakig érő hóban Kép csak azért nem korábban mert én voltam ramatyul a vérnyomásom miatt. A babák strapabíróbbak mint gondolnánk. Szerintem csak a széllel kell vigyázni.

Évi77:
gratulálok a szüléshez, nagyon ügyik voltatok. Örülök, hogy így meg voltál elégedve Barbival.

Mamacka:
Drukk a lakáshoz!

Lldicsi:
nagyon vagány az a szerkó. Domi majd biztos begyűjti a csomó locsolópénzt Kép

Coolasa: nagy drukk, már nemsokára találkozol a bébiddel, de izgalmas Kép

Mancs és Coolasa:
amit az kh-i tapasztalatokról ti is és mások is írtok annyira de annyira felháborító. Ezek az akik így lesz...ják a dolgokat, akkor is azt tennék ha 3x annyit keresnének, úgyhogy erre nem lehet ráfogni hogy azért van így mert a magyar egészségügy....stb. stb.

Mancs:
szőrtelenítés KépKép nálunk a párom már a 7. hónaptól átvette ezt a műveletet, mert nekem nem mentKép még a szülés napján is, mielőtt bementünk ő csinálta Kép

Esztipeszti:
én is alföldi vagyok ám, illetve voltam 15 éve Kép a papás képen nagggyon cukik vagytok
Vendég

NatasA:
hát kopaszra talán nem, de volt már 4centis pirosra festett hajamKép persze nem most, még a "nagyon vagány szingli" korszakomban Kép
Vendég

Gabuska, Jucus:
én nem tudom, de úgy kivagyok már ezektől a bukásoktól. Tudom, hogy már kérdeztem, de hogy bírjátok??? A gyerek szenved, én szenvedek... Most napok óta megint vagy sugárban a friss megevett tej ömlik belőle, vagy a nagyon büdi emésztett tejet bukja fel. és most nem is hízott eleget. Megpróbálok nem parázni, szerencsére van még 3 hetünk hogy behozzuk.
Jucus, te még adod azt a hülye sűrítőt? Én nem, mert a gyerek azt nem bírja ki hogy megcsináljam, üvölt.Előre meg ugye nem tudom elkészíteni, mert beton lesz belőle Kép
Vendég

Tücsökmami!
Köszi.Kép

Eszti!
Te Alföldi csaj,helyesek a pasijaid.Kép

Gabi!
Elkültem emailben a telcsi számom.Én lenni Heves Megyei bigeKéppontosabban Istenmezejei.Kép"Pétervására,Bükkszék stb nem tudom mond e valamit."

Volga!
Köszi.Meee-meeeeeeeeeee.KépKépTetszik.

Coolasa!
Megváltál Kóbortól is?KépKépMert tudod picurka először azzal találkozik,ne,hogy megihedjen.KépBocsika....

Timi!
Remélem Te is jössz holnap!Kép

Mindenkinek szép álmokat!Holnap jövök talis képekkel kop-kop!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?