Sziasztok lányok,
húúú, már jó régen nem jelentkeztem, dehát nektek nem mondom, milyen az első hét itthon.
Holnap lesz egy hete, hogy hazajöttünk, de azóta - lekopogom, jó hangosan, hogy mindenki hallja - nagyon jól vagyunk.
Bencus fiam egy tündér, de valódi!!!!
Nagyjábóli rendszerünk szerint 3-4 órákat alszik, aztán eszik. Van, hogy egy-egy ütemet nem alszik, de akkor sincs sírás. Egy órácskát elnézelődik az ágyában, van, hogy többet, aztán kicsit nyekereg, kihozzuk, és itt nézelődik velünk tovább. Aztán kaja, és megint szunya.
Gyerekek, van ilyen gyerek????
Tudom, hogy ez változhat, és biztosan lesznek nehezebb napok is, de egyelőre nagyon nyugis. Lehet, hogy az alaptermészete ilyen? Nem raplizik. A fürcsit kifejezetten imádja, apa beteszi a kádba, elengedi magát, és hagyja, hogy mindehol megmossuk. Apa még egy kis vizet is locsol a fejére, belefolyik a szemébe, de semmi sírás. Gőgicsél közben.
Nagyon édes.
Úgyhogy ennek folytán én nagyon klasszul ki tudtam magam pihenni itthon, egyáltalán nem vagyok kialvatlan, éjszaka is megvan a 6-7 óra.
Tejcsi van rendesen, ma lesz az első mérlegelés, a kajákat külön nem mérem, egyelőre nem akarok parázni. Minden alvás után peluscsere, tele kakival, pisivel, szóval biztosan eszik eleget, meghát kerekedik az én gyönyörűm. Lett tokája, imádom, puszilgatom állandóan, meg a pofikája is olyan kis dundi lett.
Hát mi így az első napokban. Hasfájás eddig nem volt - ezt is JÓÓÓÓÓÓÓ HANGOSAN LEKOPOGOM, UGYE HALLJÁTOK?????? - büfihegyek, pukihegyek mennek egyelőre.
Melinda, megjelöltelek ismerősnek a wiwen. Csak, hogy tudd, hogy ki az az ismeretlen Eszti, aki megjelölt.
Lányok, szerintetek mikor kezdjem az ablaknál való levegőzést?
Sajnos persze most romlott el jól az idő, de ha nem lenne mínusz, úgy gondoltam, hogy szerdán (akkor lesz két hetes) elkezdem, naponta egy picit tovább kinyitom a szobában az ablakot, és ha az idő is engedné, jövő hétvégén levihetném a kertbe egy körre. Hm?
Persze ez csakis időfüggő...............mikor jön már a tavasz??????
Sajnos visszaolvasni egyelőre nem tudok, mert eddig itthon volt velünk apa, és amikor Benyó aludt, akkor inkább egymással foglalkoztunk, de holnaptól valószínű én is jobban tudok jönni - már ha Bencuskám ugyanígy hagyni fog.
Puszi nektek, és küldök két képet az én picifiamról, aki ma másfél hetes (kb.).
Puszi nektek
Eszti
Remélem, látjátok a tokámat, és hogy milyen édi pofizacsit növesztettem????