Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti!
Akkor szerdán várlak Titeket!!! Ha gondolod én szívesen adok Giginek egy kis takarítani valót!Kép

Melinda!
Köszi a kórházi infót!

Kata!
Hát Te most meg vagy áldva fogakkal, egyik gyerkőcnek jön, a másiknak megy!Kép

Saxi!
Megértem, hogy kivagy és tanácstalan vagy, de én is csak azt tudom mondani, hogy biztos minden rendben lesz! Multkor még írtad, hogy milyen rendes volt a doki, hogy mindent elintézett Nektek, meg tényleg attól függ, hogy épp milyen nővérek vannak és minden osztályon más és más és bár lehet, hogy kicsit rosszak a körülmények és lesz egy pár nehéz éjszakátok, de az biztos, hogy Lilit meggyógyítják és nem lesz semmi gond!!!!!
A lányok továbbra is gyönyörűek!!!!!!Kép

Gigi!
Általába heti kétszer-háromszor mentem tornázni, ez attól függöt, hogy anyu hogy ér haza a melóból.
Otthon fogsz futni futópadon?

Évi!
Köszi amit belinkeltél, megcsináltam, de nem lettem sokkal okosabb! Előre is gratulálok, hogy negyedig gyerkőcöt terveztek, biztos nagyon csodálatos lehet nagycsaládba élni!!!!!
Norbinak az éjszakái változóak, de mióta beletörődtem, hogy az éjszaka felét többnyire mellettem tölti így sokkal kipihentebb vagyok!
Örülök, hogy Rolcsi is kezd egy kicsit leszakadni Rólad és hogy az éjszakáitok is jobbak!
Biztos nagyon jó lehetett kimozdulnotok kettesbe egy kicsit! Multkor pont ezt ecseteltük, hogy igenis KELLENEK az ilyen kikapcsolódások!!!!
Norbi is többnyire azt eszi amit mi is, mondjuk Neki gyakrabban adok főzeléket, mint amennyit mi eszünk, pl. brokkoli, borsó, sárgaborsó, finomfőzelék, sóska, spenót, karfiol. Hétvégén paradicsomlevest (ez nem nagyon izlett Neki) meg tarhonyás husit evett, ma sárgaborsófőzeléket, holnap sülthusit krumplipürével, aztán még nem tudom.

Én Norbinak kb. három hónapja adom minden nap a Cebion cseppet és nem is nagyon volt beteg!

Lányok!
Engem az érdekelne, hogy ki mit ad reggelit a gyerkőcének! Norbi ezekt szokta enni: felvágott kenyérrel, bundáskenyér, virsli, lekváros kenyér. Ha van valakinek még ötlete, akkor írja meg!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Tegnap este írtam elég sokat, erre elszállt mint a győzelmi zászlóKép
Ma csak rövid leszek, mert továbbképzésen voltam és holnap is megyek, úgyhogy most gyorsan vasalni kell.
Dög unalom a tanfolyam, de legalább kikapcsolódom egy kicsit, meg jókat röhögünk a barátnőimmel.

Megyek is, legyetek jók!!! Írjatok

KépKép
gigi28

Sziasztok

az én regényemet is eltüntette az éter.

Gigi
kitartás én a múlt héten voltam, túl éltem, de nagyon sajnáltam rá az időmet.

Képzeljétek el ma 4x ültettem Gigit a bilire pelus nélkül és mind a négyszer bele is pisilt.
Azóta időnként rámutat a pelusra és keresi a pisit, természetesen nem találja hisz a pelus felfogja.

Puszi mindenkinek
márti05

Sziasztok!

Sehol senki? Csak nem kint? Nálunk egyik percben hétágra süt a nap, a másikban meg esik a hó. De azért mi is kint voltunk jó egy órát.
Nekünk elég szenvedős volt az elmúlt pár napunk. Lackónak 3 foga is kibújt egyszerre (Katáékhoz útban hozzánk is beugrottak a fogmanók Kép), és hát szegénykémet igencsak megviselte. Szerencsére éjszaka tudott aludni, de nappal csak anyához bújva volt jó.
Egyébként ő is társulhat a kis takarító-brigádunkhoz.
Tegnap egész nap söpört és söpört, sőt, még havat lapátolni is segített. Nagyon szorgalmas az úrfi. Kép

Gigi!
Borzalmas volt olvasni szegény Oli kórházi történetét.
Ilyenkor érzem, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy Lackónak 2-3 megfázáson kívül nem volt még semmi komoly baja.

Márti!
És én is szeretettel köszöntelek. Kép
Gratula Gigi bilizéséhez! Én is próbálkozom már Lackónál, ismerkedünk a bilivel, de hát egyenlőre nem mutat valami túl nagy érdeklődést. Kép

Évi!
Én is csak azt mondthatom, mint a többiek: azt eszik a Lackó, amit mi. Héten volt már rizseshús, rakott krumpli, vadas zsemlegombóccal (imádja), zöldbabfőzelék sertéspörivel. Anyósom hozott kínai kaját, azt is habzsolta.
Romantikázásért irigy vagyok! Kép Én a havi bevásárláson kívül nem is tudom mikor mentem el utoljára valahová a párommal Kép

Györesz!
Tényleg, ti hogy álltok a bilizéssel? Norbi még mindig érdeklődő iránta?
Reggelire mi is hasonlókat szoktunk enni, kenyér, kifli felvágottal, sajt, lekvár, és imádja a tükörtojást. Ja! És ha az apja sült szalonnát eszik, no azt is minden mennyiségben (ennek én annyira nem örülök, dehát amit apa eszik, abból neki is kell Kép)

Dia!
Remélem Domi és te is jobban vagytok már! Szegény, mindig elkap valamit. Kép

Saxi!
Nagyon édesek a lányok!Kép Sok erőt kívánok neked, minden rendben lesz, meglásd!

Melinda!
Kis pocaklakó jól van? A játékdobálás nálunk is ismerős! A fiam imádja a földhözvagdosni, meg szétdobálni a kockáit. És olyan jóízűeket tud kacagni rajta! Zabálni való! Persze összeszedni már nincs lelkesedése Kép

Lányok!
Van esetleg köztetek olyan, aki a Liberonak a tavaly november-decemberi akciójával (két kódot kellett visszaküldeni) nyert esetleg plüssfigurát?
Érdekelne, hogy ti megkaptátok-e a nyereményt? Én tegnap hívtam őket, hogy még nem kaptuk meg, sajnos leráztak azzal, hogy ők már régen elpostázták, sajnos nem tudnak mit tenni. Nem nagy nyeremény, csak úgy örültem, hogy nyertünk valamit, aztán sehol semmi. Kép

Elvonulok egy picit takarítani, este még megpróbálok visszanézni.

Azért, néhány képet felrakok még Lackómról.

Imád csontot szopogatni.
Kép

A kis Picasso
Kép

"uzsonna"
Kép

Kép

Puszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Itt vagyok végre! Ma a pocakos topikból volt itt két lány látogatóban, akikkel jót dumáltunk. Marci az ittlétük alatt szinte végig aludt, így nyugodtan cseréltük az eszmét az élet nagy dolgairól. Jól elfáradtam, mivel déli alvásom elmaradt (biza, nálunk nem csak Marci alukál napközben Kép), de most sokkal többet ért, hogy egy jót tudtam dumálni.
Nem tudom, hogy Nektek írtam-e a fülemet. A lényeg, hogy vasárnap óta egyre erősebben fáj, hasogat a bal fülem, már a sírás kerülgetett annyira. Ma sikerült lemenni az SZTK-ba a fül-orr-gégészetre, ahol valami gombás fertőzést találtak, amit lövésem nincs hogyan szedhettem össze, épp a fülemre. Ilyenről még nem is hallottam. Elég kellemetlen volt a fülpiszka, de remélem most már jobb lesz.
Marci jól van, kicsit szörcsög, reggel-este még szívjuk a nózit, de inkább csináljuk, mint hogy ez a kevés lerakódjon és baj legyen.
Ketteskét nem érzem mostanság, és kicsit parázok is, hogy hogyan fogom én kibírni a március 21-ig köv. uh-ig az időt. Hasam nem nagyon nő, ami hasam van, az még Marcinak köszönhető Kép Kép

Dia!
Dominak további jobbulást!!! Remélem már javulgat! Ha tudsz, azért írjál magatokról pár sort Kép

Gigi!
Mostanában velem is izélget a Bnet, néha örülök, hogy be tudok lépni, nem hogy írni.
Remélem most aztán már még egy papírod van arról, hogy milyen okos is vagy Kép A barátnős beszélgetés miatt azért biztos megéri a fejtágító Kép
Oli remélem rendületlenül rosszalkodik, lassan makkegészségesen Kép

Györesz!
Marci reggelire/tízóraira szinte kizárólag tejterméket kap: Danette, krémtúró, Danone Activia, túrórudi, Kinder tejszelet. Előételnek sajtdarabokat szokott rágcsálni, vagy kenyérhéjat. Próbálok Neki kenyeret adni, de a kenyér belsejével csak gyurmázik. Ami Nálatok újdonság lehet az a melegszendvicset, én már adtam Neki, abból még a pociba is kerül valamennyi Kép

Márti!
Várjuk a hintázós képeket Kép
Érdekes Marci nem nagyon van oda a tésztákért, fuldokol tőlük. De Giginek igencsak a kedvence, ahogy elnézem Kép
Gratulálok Gigi bilizéséhez Kép Csak így tovább!!!

Judit!
Hány foga van most Lackónak? Gratula az újabb 3-hoz Kép
Nálunk a játékdobálás nem móka, hanem gyakran mérgében csinálja és elég ijesztő tud néha lenni. De hát látom, szinte nincs olyan gyerkőc a topikban, aki nem dobálózna Kép
Mi is "megnyertük" a Liberos plüssállatkát, amit mi sem kaptunk meg. De már nincs is kedvem telefonálni nekik, mert sajna nekem eléggé meggyűlt a bajom velük. Én a peluscsomagon levő emblémákat is mindig visszaküldtem, de 1 kivételtől eltekintve sosem kaptam meg az ajándékot. Egy nőcivel levelezgettem tőlük, aki már szerintem a háta közepére kívánt, de az igazságérzetem nem hagyott nyugodni. Végül rendi volt és kiküldte őket újból. Szerintem a posta nyúlja le ezeket az ajándékokat, meg a termékmintás DM küldményeket is. De most feldühödtem, úgyhogy holnap elkezdem megint izélgetni a nőcit emiatt a plüssállatka miatt. Ha lesz valami eredmény jelzem!
Lackónak látom nincs baj az étvágyával Kép Kis Picasso két kézzel nyomja? Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én is írtam egy kisregényt és eltűnt, ráadásul egy csomószor próbáltam belépni, de nem sikerültKép

GigiKép,
próbálok én is segíteni a heti menüvel, én ilyeneket főztem a héten: hurka-kolbász+tepsis krumpli (ennek volt legnagyobb sikere, persze nem éppen Update 1, de mmmmmm finom!), zöldbabfőzeléket fasirttal, prézlis karfiolt, almás rántott sajtot finom szósszal+rizzsel, hamis (babapocakbavalóKép) milánói makarónit.
Nagyon remélem, hogy jól vagytok!Kép Sok puszi!!

Melinda,
Sokat gondolok rád, remélem jól vagytok mindannyian KépKép

Györesz,
Olyan jónak tűnt a link, sajnálom, hogy mégsem ért semmit!Kép Szerintem reggelire adhatsz már Norbikádnak gabonapelyheket babatejjel, Rolcsi nagyon szereti a májkrémes és piritós kenyeret is, a sonkát, mackósajtot.

Dia,
Remélem meggyógyultatokKép Mostanában ritkán jösz, ugye jól vagy te is? Remélem, puszi!Kép

Márti,
Szuper ez a rizottós dolog, hétvégén kipróbálom, a sajtos tészta nagyon izlett Rolcsikámnak is Kép Tündéri kislány Gigid, mesélj még róla!Kép

Kata hol vagy? Remélem minden rendben!

Judit, édes Lackó a képeken Kép, ne irigykedj idáig én sem mentem sehova, már nem is tudom mióta Kép

Saxi!
Remélem má megnyugodtál és jól vagytok!!!!

Rolcsi ma megkapta a 15 hós oltását. Már az új oltóanyagot kapta, kicsi tűvel. Szinte észre sem vette, picit sírt csak és hamar megvígasztalódott. A dokinéni szerint lázas sem lesz, csak a 8. naptól kell vigyázni, nem közösségbe vinni, mert ha elkapna valami skarlátot, vagy influenzát, az nagyon megviselné!
Elmeséltem neki pár szóban Gigiék Heim Pálos történetét. Kérdeztem lehet-e adott esetben másik kórházba vinni a manót? Õ azt mondta, hogy elvileg ugyanúgy lehet választani
kórházat mint dokit, ha van szabad férőhelyük. Elmesélte, hogy pár hete volt egy 4 éves kis betege, aki kétoldali tüdőgyulladást kapott. Az utolsó pillanatban vitték be a Heim Pálba, ott 3-4 napig élet-halál között volt. Miután szerencsésen felépült, anyuka nem győzte dicsérni, az orvosokat, nővéreket, hogy ilyen nehéz körülmények között, milyen szeretettel gondozzák a kis betegeket!
Ez a kis történet nem hiszem, hogy feledtetné Olika szörnyű élményét. Csupán azért írtam le (elsősorban Saxi miatt), hogy ilyen vélemény is van. Ott is emberek dolgoznak, jók és sajnos rosszak isKép.

Most megyek is, még megpróbálok képet felrakni a kismanómról!

Minden jót kívánok nektek!

Sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Rolcsi és a palacsinta Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Domi kezd jobban lenni már csak elvétve van köhögés és a takony is kisebb mennyiség.KépMa már szépen evett is."Végre!"Én még taknyos vagyok de csak túlélem.KépSzókincs újabb szóval bővült CICA,nagyon szépen kimondja.KépEgyszerre két szemfoga jön 15.-16.

Györesz!
Nálunk a reggeli változó.Van,hogy mutat a sütőre akkor melegszendvicset kér.Van,hogy üres zsemlét eszik egy nagy tarab trapista sajttal.KépVan,hogy virslit,felvágottat stb...Ma a kifli láttán hahotázott pár percig/jobban zsemlét szoktunk venni/aztán elfalatozta sajt és zöldséges felvágott kiséretében.KépÉn még bundáskenyeret nem adtam Neki.Te kérdezted a Cebion cseppet?Igen,adom Neki napi 8 cseppet.

Melinda!
Puszi..)Nyugi minden ok ketteskével!Irigy a taliért.KépMi nagyon rosszul viseljük a bezártságot.Bár a szomszéd csajjal napi több 10 sms-t váltunk.Kép

Judit!
Mi anno kaptunk a Liberotól egy tekibékát és egy textil könyvet.Aztán slussz.De nem is tudom hogyan lehetne nyerni ,pedig már rengeteg pelus zacsi figyel a fiókban.Jók a képek,főleg az uzsi tetszik.Kép

Mindenkinek puszi!Betegeknek dupla puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Évi!
Most látom,hogy írtál.KépRolcsi nagyon édes ahogy falatozik.Kép
Tartozom a heti kajával.Kép
Szombat"múlt hét":sült cs.comb+petruskrumpli.
Vasárnap:Rakott kel.
Hétfő:Tejfölös zöldbab leves"husi is volt benne"+kakaós csiga"házi".
Kedd:Sborsófőzelék+sült sonka.
Szerda:Pulykaroló sajttal töltve+krumplipüré.
Csütörtök:Bolognai makaróni.
Péntek:Paprikáskrumpli?Spenót?Még nem tom.
Szombat:Cshusi leves+Rántott cshusi+rizs.
Vasárnap:Vadas husi+zsemlegombóc.
Remélem segítettem.Kép
Az túlzás,hogy hepi vagyok de megvagyok köszi.
Jó,hogy leírtad a Heim Pálos véleményt,megnyugtató.Bár Gigi is azt mondta,hogy amíg ők nem közölték,hogy elmennek addig aranyosak voltak velük.
Na megyek mert hamarosan született.....KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Judit!
Az igen, három fog egyszerre! El is hiszem, hogy megviselte Lackót!
Tükörtojást még nem adtam Norbinak, de majd kipróbálom, köszi!
Norbi néha rá akar ülni a bilire, de van, hogy határozott nem a válasz, ha esetleg felajánlom! Multkor viszont annyira drága volt, mutatta, hogy kaka lesz, de mire a biliért rohantam, lehúztam a gatyeszt, már a pelusba landolt a kaki!Kép
Nagyon tetszenek a képek Lackóról, az uzsonnás kép a kedvencem!!!!KépKépKép

Melinda!
Ne aggódj feleslegesen, biztos minden rendben ketteskével!
Ez a fülgyulladás elég rosszúl hangzik!Kép Jobbulást!!!!
Melegszendót még nem próbáltam, de bizti izlene Neki, mert pl. a piritós nagyon bejött!

Évi!
Gabonapelyhet már próbáltam, de nem hajlandó megenni tejbe, viszont szárazon szereti!
Rolcsi nagyon édes a képen!!!!KépKépKép
Köszi, hogy írtál a kórházválasztásról, mostmár legalább ezt is tudom!!!!!

Dia!
Gratulálok Dominak az újabb szóhoz, úgylátom nagyon beindult a kiskrapekod beszélőkéje!Kép
További jobbulást Nektek!
Cebion cseppen nem én kérdeztem, de én is adom Norbinak, én napi 10 cseppet!

Nekünk a liberótól van: teknősünk, textil könyvünt, nyuszi bábunk!

Holnaptól nem nagyon leszek, talán még este, ugyanis tegnap apa bejelentette, hogy pénteken megyün Tapolcára a Hungest Hotelbe vasárnapig és még egy csomó dolgom van addig! Úgy örülök, még soha nem voltunk így el hármasba, remélem jó lesz és Norbi is fogja élvezni!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Én is bejelentkezem gyorsan, hogy nem tüntem el. Csak éppen folyamatosan küzködünk a betegségekkel. Elmúlik az egyik végre fellélegzek erre kezdödik elölröl. A tüdögyuszi meggyógyult a múlt hét elejére, erre hétvégére belázasodik. Úgyhogy most megint szenvedés van. Megint köhögés, megint takony. Én már teljesen kivagyok. Mióta betöltötte az 1 évet azóta ezt játszuk.
Tegnap azt mondta a dktornéni, hogy annyi foga jön egyszerre, hogy teljesen nullán van az immunrendszere és ezért kap be minden nyavaját.

De ammennyit olvasgattam, látom, hogy minden manóka küszködik. Úgyhogy sok-sok gyógypuszit küldök. Ti is küldjetek nekünk. légyszi,légyszi, légyszi!!!!!

Bocsi, hogy most nem írok külön mindenkinek meg hogy egy kicsit ritkábban jövök. Ha rendbejöttek az itthoni dolgok visszatérek rendesen megigérem.

Puszi
Szilvi
sys

Szilvi!

PUSZ,PUSZ,PUSZ,PUSZ,..............
És még ennél is több gyógypuszit nektek!Kép

Saxi
saxi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólásokat.
Nagyon aranyosak vagytok!
Azt nem mondom,hogy jól vagyok,mert hazudnék,de próbálok megoldást találni a bajunkra.
Az elmúlt napok azzal teltek,hogy a család szinte összes tagjától kértem véleményt,hogy ők mit csinálnának.
És a lehető legtöbb információt begyűjtöttem mind a kórházról,mind a sérvről és a műtétről.
Végül Istivel arra jutottunk,hogy ha már elindítottuk a kálváriát megpróbáljuk ott végigcsinálni,de abban a pillanatban,hogy valami nem tettszik eljövünk.
Ennél okosabbat nem tudtunk kitalálni.
Az orvosnak is el fogom mondani,hogy hallottam rosz véleményeket,és nem szeretném szaporítani az elégedetlen szülők táborát.(Gigi!Persze neveket nem mondok!)
Remélem ez is hatásos lesz.
Ha meg mégsem,én ismerem magam annyira bátornak,hogy az Isten kegyelmezzen nekik,mert szétszedem őket,ha nem úgy bánnak a gyerekemmel.
(Birkózósz@rt reggeliztem!Kép)
Bogikám egy tündér,már vígasztalja Lilikét,hogy nem kell félni,és mutogatja az Õ műtéti sebét,hogy milyen pici és már alig látni.
Liliána meg csak vigyorog rajta és ha látja,hogy Bogi vetkőzik,hogy megmutassa a heget,Õ is vetkőzni kezd és kiabál,hogy "paccsi",azt hiszi,hogy megyünk fürödni.Kép
Szóval zajlik az élet,de látom mindenkinél.

Heti menü:

Hétfő:
Húsleves
Szénégető spagetti,gesztenye püré

Kedd:
Grízgombóc leves
Töltött husi,krumplipüré,cékla

Szerda:
Csirkepaprikás,nokedli,csemege ubi

Csütörtök:
Tárkonyos burgonyakrém leves
Gombás palacsinta

Péntek:
Gulyásleves
Rizsfelfújt

Szombat:
Milánói makaróni
Kefíres piskóta

Vasárnap:
Húsleves
Provanszi csírke,finom rizs

Hát ennyit a menüről.
Most megyek rendet rakni.

Mindenkit puszilok,
betegeknek külön gyógypuszit,Saxi
saxi

Ezt el kell küldenem.
Bogika anyósomnál volt és azt játszották,hogy ő a dokinéni.
Meg kell zabálnom annyira aranyos.
A képeket a mama csinálta,hogy mi is lássuk,hogy gyógyít.

KépÍgy gyógyit.Kép

KépItt már írja a receptet.Kép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!
Györesz!
Hurrá,hurrá,juj de jó,hogy hármasba mentek pihizni!Képeket és beszámolót kérünk ám!Kép"Egy kicsit irigy is vagyok.Kép"Biztos nagyon jó lesz.Kép

Szilvi!
Jobbulás Gergőnek!Puszi-puszi!Kép
KépKép

Saxi!
Bogi.KépKép
Fincsiket főzöl.Kép
Anyám ne hadd magad dirr-durr mindenkinek!!KépKép
Pá.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Most nem tok visszaolvasni, majd este.

DiaKép
Ma kint volt a dokinéni és mikor mondtam, hogy Olika aloe verát szed, akkor azt mondta, hogy ha nem szedné akkor nem úsztuk volna meg az intravénás antibiotikumot. Õ nagyon jónak tartja és mindenkinek ajánlja! Úgyhogy szerintem rendelj te is. Holnap vadas leszKép

Puszi

KépKép
gigi28

SziasztokKép

SaxiKép
Jó a hozzáállásod!! Ahogy elolvastam a heti menüdet, kicsit elszégyeltem magamKép Én ennyi levest egy év alatt főzökKépKépKép Szénégető spagetti??????? Kicsit bővebben??? És még érdekelne a provanci csirke is. Bogi haláli, amilyen komolyan vizsgálódik. Anyóssal már mi is megbeszéltük, hogy Olikám orvos lesz, ha már egyik fia sem követte a pályán.

GyöreszKép
Várom én is az élménybeszámolót! Mi is el akarunk menni egy hosszú hétvégére valahová. Érezzétek jól magatokat.

SzilviKép
Jobbulást nektek. Ma a doktornő azt mondta, hogy áprilisig kell nagyon vigyázni a törpökre. Ha már itt a jó idő, akkor könnyebb lesz. Várom már én is nagyon.

MelindaKép
No paraKép Tudod!!!! OdamegyekKépKépKép

JuditKép
Csontos Lackó nagyon édesKép Olikám nem nagyon akar alkotni. Csak dobálja a zsírkrétát. NÁlunk is autó örűlet van.

ÉviKép
Rolcsi nagyon édes. Olikám nem szereti a palacsintát. Hát milyen gyerek ez???Kép Hétvégén asszem hurka lesz. Köszi!

Tegnap rászántam magam és nyomtam 25 perc nagyon erős sétát a futógépen. Jó lenne ha minden nap tudnám csinálni. Nyárra kicsit rendbe kéne magam hozni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Tudod mit?! Ne csak ígérgess, gyere. Persze már csak azt merem ígérni, hogy amikor vége ennek a vacak bacimentes időnek! És akkor helyre rakhatsz Kép Kép Kép
A levessel én is így vagyok, Gábor utálja. Ha csinálok kb. 2 hetente egyszer, a felét tuti a kutyák eszik meg.

Saxi!
Örülök, hogy már jobb a kedved Kép Tedd is az orvosokat, nővéreket helyre, ha szükség van rá Kép De legyen rá szükséged!
Bogi zabálnivaló a képeken Kép Lilikét is megpuszilgatnám, amikor elkezd "pacsit" kiabálni, nagyon édi lehet Kép

Györesz!
Köszönöm szépen, javulgatok, már nem fáj és hasogat, csak be van dugulva.
Már biztos nem olvasod, de nagyon jó pihenést kívánok Nektek HÁRMASBAN Kép! Várjuk a beszámolót!

Szilvi!
Kitartást Nektek és milliónyi gyógypuszit küldök!!!!!!! Szépen lassan tényleg itt a bacimentes időszak és fellélegezhetünk Kép

Dia!
Szomszédba sms Kép Tetszik Kép Kép Kép A szomszéd babát műtétték most sérvre, vagy nagyon keverem a dolgokat?

Évi!
Édes Rolcsi, ahogy palacsintát falatozik Kép
Szorítok, hogy Rolcsinál semmi panasz ne jöjjön ki az oltás hatására. Mi pont egy hét múlva megyünk, állítom úgy izgulok, mint az első előtt.

Jelentem már nem parázom (annyira Kép), mert Ketteske mintha ma du. a pihim alatt ismét jelzett volna, hogy "nyugi, mami!" Mozgolódott a Bogaram Kép

Írnék még a mai napunkról, de ma is elcsúsztunk és még csak most fogom lefektetni, szopiztatni Marcit.

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Melinda!
Nem kevered a dolgokat jó felé kapirgálsz.KépKép

Gigi!
Pont ma láttam,hogy van itt a bioboltban.Úgyhogy fogok venni,köszi.KépUgye 1 literes kis kanna félében van?A kanna világos zöld.Futógép.KépNekem holnap hozzák a szauna övemet,remélem leégeti a hájat a hasamról.KépKép
Puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
NEm zöld kannában van. A pontos neve: Forever Living, Aloe berry nectar. Az 1 liter stimmel. Az egyik Fábry showban mesélte a Fábry, hogy neki tényleg leégette a hasát a szauna övKépKépKépKépKép Aztán lehet, hogy csak poén volt, de azért vigyázz.Kép Ma észrevettem, hogy Olikámnak áttört a kilencedik foga. Megnyugodtam, hogy nem marad nyolcfogúKép

MelindaKép
Mi már csak tavasszal érkezünk hozzátok. Vagy ha már negyven fok lesz. De akkor meg tuti, hogy napszúrást fog kapniKép
Örülök, hogy jelzett a törpe.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Pár kép

Már ilyen jól van:
Kép
Füredi séta
Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nem sok időm van ezért most csak Giginek írom le a kért recepteket.
Majd este jövök bővebben.

Gigi!

Szénégető spagetti:

15dkg húsos füstölt szalonna
3 gerezd foki
15 dkg reszelt sajt
3 dl főzőtejszín
bors

Spagetti,vagy masni,penne...,ami éppen van.

A szalonnát apró kockákra vágod és lepirítod,lehúzod a tűzről és beledobod a présen átnyomott fokit.(Ha nem húzod félre megég a foki és keserű lesz!)
Ha szükséges sózod,de a szalonna miatt ritkán kell,borsozod és felöntöd a tejszínnel.
Beleszórod a reszelt sajtot és kis lángon összerotyogtatod,amíg a sajt el nem olvad.
A kifőtt spagettit beleforgatod és tálalod.

Provanci csírke:

1,5kg csirke
4 paradicsom
8kis fej hagyma
1 alma
25dkg csiprkegomba
1 csokor petrus
1 csokor snidling
2 ek. olaj
2 dkg vaj
2 ek. konyak
2dl száraz fehérbor
10 dkg zöld olajbogyó
1 tk.currypor
1/2 tk. szárított kakukkfű

A csirkét megmosni részeire vágni,és besózni.
A paradicsomot összevágni,a hagymát felaprítani,az almát hámozni és apróra vágni.
A gombát felszeletelni,a petrust és a snidlinget összevagdalni.
Az olajat és a vajat együtt felforrósítani és a csirkét megpirítani.
A felesleges zsiradékot leönteni és félretenni.
A konyakot a csirke alá önteni majd hozzáadni a bort,paradicsomot,hagymát,almát,olajbogyót.Curryvel ,kakukkfűvel fűszerezni,és lassú tűzön lefedve megfőzni.
Ha kell,még egy kis bort öntünk alá.
A félretett vajas olajon megpárolni a gombát és a csirkéhez keverni.
Petrussal,snidlinggel megszórni.
Fött metélt tésztával tálalni.

Lehet,hogy ez egy kicsit macerásnak tűnik de megéri.
Ezért szoktam hétvégén csinálni.

Jó főzöcskézést!

Mindenkinek szép napot,puszi,Saxi
saxi

Sziasztok,

Futo bejelentkezes, ha epp megy a babanet. Par napja probaltam, akkor elutasitott a piszok oldal.. biztos elunta, hogy ritkan nezek erre...Kép

Megvagyunk, jolvagyunk, fiuk egetnivaloan rosszakKép Gyuszko ismet kijelentette, hogy ha Zolcsi is megno, akkor biztos, hogy az agyamra fognak menniKép Nos, mar kezdikKépKép

Melom a szokasosnal is tobb van, ez sajnos igy lesz apr eleje-kozepe tajekig, most szorakoztatnak a .eu-s nevekkel. Utana remelem lenyugszanak a kedelyekKép

Dia-Kata,
Meg most, marc. elejen meg tudom oldani, ha talizni akarunk, marc. vegen es apr. elejen tuti, hogy nem. Ha mindenki rendbejott, szoljatokKép Bar olvasni is ritkan van idom, de megprobalok idenezniKép

Gyoresz,
Igen, tervben van, hogy lesz 3. baboca, csak meg varok vele, en nem birnam az egyik kicsi-masik pici kategoriat (bocsi masoktol, ez csak RAM vonatkozik, tapasztalatbol, szoval senki se vegye sertesnek!), szeretem, ha a nagyobbik mar onalobb, es nem erzi ugy, hogy vmit elvesznek tole egy kisbaba miatt.
Ugyhogy talan jovoreKép Jah, es a nagyfiam (nemtom irtam-e) fiut "rendelt"KépKép

Jobbulast a babocaknak, sajnos ez ilyen idoszak, fogzas es szeszelyes idojaras egyutt sok betegseget okoz..Kép

Saxi,
Nektek kulon szurkolunk!Kép

Puszi mindenkinek,
elveszettMica
mica

Sziasztok

Minden gyerkőc nagyon édi!!!
A betegeskedő manóknak millió gyógypuszit küldök!!

Gyorsan bejelentkezem és felmentést kérek, mivel mi is elutazunk holnap, remélem Gigi nem kapja el a torok fájást és minden oké lesz.

Aloe Vera, tényleg nagyon jó mindenkinek ajánlom.
Barátnőmék gyerekorvosa is azzal gyógyít már.

Szóval holnaptól 1 hétre kivonom magunkat a forgalomból. Millió dolgom van még addig, azt sem tudom hol áll a fejem.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Lányok!
Nem tudom ma tudok e még jönni"max csak éjszaka"mert hosszú műszakos vagyok.KépTamás angolon lesz este.
Az elutazóknak jó utat,vigyázzanak magukra,irigy-irigy!Kép
Mica!
Tőlem jöhettek a jövőhéten.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

SaxiKép
Ez a szénégető nagyon jól hangzik. Mindjárt ki is írom és a jövőhéten meg is fogom csinálni. Köszi, nagy rendes vagy. A provanci is jól hangzik, na de hát a lustaság tudod, fél egészségKépKépKép

MártiKép
Ti is érezzétek jól magatokat. Hová mentek? Jó hallani, hogy orvosok dicsérik az aloe verát. Én eddig meg sem mondtam a dokinőnek, féltem, hogy lehurrog.

MicaKép
Szívemből szóltálKép Asszem én sem bírnék egy kicsivel meg egy picivel. Le a kalappal az ilyen anyukák elött. (pl MelindaKép) Nem lenne egy kicsit sok a három fiú???Kép Át kéne módosítani Gyuszkó rendelését. Amíg dolgozól mit csinál a törperős?? Ezt csak azért kérdem, mert én csak akkor tudok leülni két percre ha Olivér alszik. Egyszerűen irritálja ha leülökKép Egy perc után, tuti, hogy rángatni kezd.

MelindaKép
Mi újság veletek? Füled meggyógyúlt már???

Az elöbb hívott a Viktor, hogy megy a hasaKépKép Én meg azt álmodtam éjszaka, hogy rotával vagyunk a kórházban!!!!!!!!! ( ja álmomban ott volt a kórházba Brad Pitt és Angelina J.-is, úgyhogy már csak ezért sem teljesülhetKép) Ha most elkapja az Olivér, akkor én főbelövöm magam. Bár nekem is hasmenésem volt a múlthéten és azt nem kapta el.

Puszi

KépKép
gigi28

Megint én

Bosszankodni jöttem. Múltkor voltam a Tescoban és láttam egy tök jó esernyő babakocsit. Akarok egy ilyet venni mert a nyaralásra már nem akarom ezt a nagyot cipelni. Meg a kocsiban is alig fér el ha megyünk valahová. Én azt hittem, hogy a Tesco egy olcsó hely. Még jó, hogy utána néztem a neten, mindenhol olcsóbb 10 ezer forinttal.!!!! Eddig sem voltam egy Tesco fan, na de ezek után!!!!Kép

Olikámat vörös foltok és pöttyök lepték el. A vírus így tudatja, hogy elmenőben van. Hát nem valami szép látvány szegény. Kapott rá Fenistil cseppet, de eddig még nem sokat ért.
Úgylátszik ma csak morogni tudok, úgyhogy inkább lelépek!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Dia,
Rajtam nem mulik, Kata es idojarasfuggoKép Nameg a torpeken, hogy ne kapjanak el addig semmit.

Gigi,
Az en tiszteletem is az ilyen anyukake, elsosorban Edesanyame, hiszen annak idejen igy csinaltak vegig..Kép
En nem bannam a harom fiut, nem vagyok egy noies, lanyos tipus, ugyhogy a fesulkodes, kioltozes, fodros ruha nem az en stilusom.. bocsi lanyos anyukak, ez szinten az EN beallitottsagom, nem altalanositasKép Hat a lanyom lesz, akkor fiusitva lesz szegenyKép
Amig dolgozom, addig atlagban eljatszik mindenfelevel, napkozben total jol elvan, ilyenkor a tesoja koti le egy kicsit, de este 6tol mar jon a "rancigalas" nalunk is. Olyankor meg az apja a megmentom, mert hazaer, es a torpe le se szall rolaKép
Babakocsi: a www.babaruhabolt.hu oldalon nezz szet, en ott vettem a PC kocsit, a 2005os modell naluk 13500Ft, nagyon megeri, mert fektetheto, es baromi kis helyen elfer. Zolcsi imadjaKép Lehet, hogy dragabb, mint egy szimpla esernyokocsi, de mint irtam, fektetheto, van labzsakja es teteje, ami leveheto.

Jah, mai edes sztori: delelott hazaertunk bevasarlo-korutbol (torpe koran kelt 3/4 6kor), melozok, o eljatszik. Hallom, hogy kezd faradtabban morogni, gondoltam, meg gyorsan telefonalok egyet a fonokommel, aztan viszem aludni. Kepzeljetek, mig beszeltunk, torpe elaludt mogottem a szonyegen fekveKépKépKépKép

A mai nap negativuma: a kicsit instabill, regi keritesoszlopunkat (teglabol rakott) beboritotta egy lovaskocsi... az oke, hogy az iden akartam megcsinaltatni, de kisse kesobb, nem fagyban...

Ugyhogy most jelentem, hogy a pozitiv hangulatom kisse alabbhagyott, de majd feltoltodomKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Nálunk a helyzet mit sem változott. Gergö megint hörög és nem nagyon akarja felköhögni. Közben takony is ezerrel. MIKOR LESZ MÁR TAVASZ??????

Remélem azért többi lurkó gyógyulgat!

Dia!
Vigyázz azzal a szauna övvel mert tényleg nem csak a hájat égeti le hanem a bört is. A szomszédomnak is van és ö mondta, hogy csak úgy tudja használni hogy alá öltözik, mert különben elviselhetetlen.

Melinda!
Én is éreztem már Gergöcit már a 15.hét környékén, föleg ha hasra fordultam mert az már akkor nem tetszett neki. Hogy van a füled?

Mica!
Szóval Ti is készültök a harmadikra. Én asszem megállok a kettönél, mert ha a fiam is olyan cserfes lesz mint a lányom akkor így is felköthetem a gatyámat.

Márti!
Jó utat és jó pihenést!

Saxi!
Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!

Gigi!
Az aloe verat már lehet ilyen kicsi kortól szedni? Lehet hogy én is veszek akkor. Csak félek töle egy kicsit mert a barátnöm adta a 2 éves lányának és nemsokra rá bedagadt a gyerek szeme. Remélem Gergö nem lesz rá allergiás.

Na megyek!
Sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

SziasztokKép

MicaKép
Azért megnéznék egy kis Micát. Biztos ő is olyan szép lenne mint a fiúk. Jesssszus, nálatok lovaskocsik járnak????????KépKép Látod-látod, ezért nem csípem én a lovakatKépKépKép Bár asszem inkább a gazdája volt béna. Köszi a linket, midjárt megnézem. Le se merem írni, hogy mennyiért néztem babakocsit. Elég annyi, hogy chicco........

SzilviKép
SImán lehet adni egy ekkora gyereknek ilyen lötyit. De ezek között is van többféle. A miénk gyümölcsös de van natur is. Lehet, hogy a kislány a gyümire volt allergiás. Ha találkozól a Diával akkor vele tudnék neked küldeni egy kis mintát, hogy ha tényleg allergiás rá a Gergő akkor ne dobj ki az ablakon hatezer forintot.

MelindaKép
Hol jársz?????????????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Itt vagyok!!!!!!!!!
Na azért a 40 fokot ne várjátok ki, mert akkor már bálna leszek Kép
Oli zabálnivaló Kép A Te sapis ábrázatodat is megskubiztam volna! Tök jó a sapek egyébként!
A tüdőgyuszis vírus ürül pöttyökkel? Gyors pöttymentesedést!
Viktornak jobbulást! Remélem és szorítok, hogy egy egyszerű gyomorrontás legyen.
Fülem javul, a doki óta nem fáj, csak zuhanyzáskor, mert a pára és a víz nem tesz jót a gyulladásnak. Viszont még mindig be van dugulva, olyan mintha egy pohárban beszélnék Kép Elég kellemetlen, de a fájdalomhoz képest semmiség.

Saxi!
A szénégető spagetti nekem is bejön, már kinyomtattam Kép A csirkével hasonlóan állok, mint Gigi Kép

Mica!
Hurrá, Nektek is lesz kistesó Kép Te nem bírnád a picit és a kicsit? Ha Te nem, akkor ki??!!! Gondolom kiscsajszira gyúrtok Kép
Zolcsi bealvása Kép
Kerítés Kép

Márti!
Nektek nagyon kellemes utazást és pihenést! Majd várjuk az izgalmas beszámolót Kép

Dia!
Kitartást a hosszú műszakhoz! Kép Domi remélem jól van!

Szilvi!
Gergőnek további jobbulást! Cuppogtatok Nektek ezerrel: pusz-pusz-pusz!!! Mennek a gyógypuszik!
Fülem már javul, Giginél írtam le részletesen. Köszönöm az érdeklődést Kép
Kipróbálom a hasonfekvést Kép

A félreértések elkerülése végett, még nem kell szentté avatnotok az "1 pici+1 kicsi" bevállalásáért. Ki tudja, hogy én hogy fogom bírni? Kép Ha túlélem, akkor ígérem, nyugodtan avathattok bárminek Kép Kép Kép

Én már annyiszor akartam írni/kérdezni, hogy Ti hogy tudtok mindennap főzni. Most nem az időre értem, hanem arra, hogy én a mennyiséggel vagyok bajban. Én egyszerűen nem tudok annyit főzni, hogy az el is fogyjon, mindig marad. Így ha mindennap fakanalat ragadnék, akkor a maradékból csak a kutyák gömbölyödnének, de azt meg pazarlásnak érezném. Ma főztem levest és husit+rizst, de annyit, hogy holnapra is vígan marad, sőt...

Marci egyre nagyobb kópé. Néha szabályszerűen pöröl velünk, felemeli a hangját és hangosan halandzsázik, zsörtölődik, néha morog is hozzá. Meg kell zabálni Kép
Most meg a vacsoránál, szabályszerűen keveselte a kaját. Gábor etette és csak annyit hallok, hogy Gábor nagyot nevet: Marci az utolsó falat után széttárta a karjait, felhúzta a szemöldökét, majd összecsapta a mancsait. Mintha azt akarta volna mondani: "Fater, ennyi volt?!" Kép
Annyi sztorim lenne még, de arra kevés lenne a Bnet Kép

Megyek Kiskrapekot mosdatni Kép
Pusz Mindenkinek: Melinda (16+0 Kép)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Gigi!
Akkor Domikámnak is adhatnál egy kortyot vajon megissza e.KépFigyu!Lefotóznád a tartóját,hogy tuti olyat vegyek mint a Tiétek?!köszike.
Rota.Képne is gondolj rá!Viktornak jobbulást!Remélem csak valami rossz kaját evett valahol.
Megint rákérdeztem a dokinőnél a Rotára.Még mindig állítja,hogy már immunis rá Domi.KépKépHááát nagyon remélem!!!!!!!

Sys!
Jobbulást Gergőnek!Már én is k...... unom ezt a betegeskedést,szar időt!!!Köszi az öv tippet!KépMa elment érte apósom erre kiderült,hogy elfogyott majd csak jövőhéten lesz.KépPedig én már úúúúúgy akartam a 7végén olvasztani a hájamat.KépKép

Mica!
Zolcsi és az alvás.KépKép Harmadik gyerek hajrá!KépBár én már puncist kivánok Nektek,"bocsi Gyuszkó".KépAkkor már csak az asszonyság rábólintását várjuk.Kép

Tamás a fürdetésre hazaért.Én közben ágyaztam és arra lettem figyelmes,hogy Angolul halandzsál Dominak ő pedig jókat kacag rajta.KépKépKépKép

Képzeljétek!Tegnapelőtt éjszaka valami kilukadt a kazánunkban és ömlött a víz az emeleteken.Állítólag a 9-en lakók szarrá áztak és a mi emeletünkön is söpörték lefelé a vizet a szomszédok.Mi csak azt vettük tegnap észre,hogy valami bibi van mert egész nap nem volt melegvíz és a folyosón látni,hogy a falon folyt valami.Erre kiderült,hogy az egész ház víztelenített csak a babásakat nem csöngették fel.Milyen aranyosak ugye?KépNo de azért mi se vagyunk semmik,hogy ennyire mélyen aludtunk.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Na majd akkor hétfőn küldök a Vikivel vitamint, csak szóljál már, mert tuti elfelejtem. Tényleg rendes szomszédaitok vannak. Na ilyen se volt még, hogy azért tudjál aludni mert gyereked van!Kép Nem szeretném ismeretlenül leszólni a gyerekorvosotokat (na oszt mégis megteszemKép) de ő még a vitaminra is azt mondta, hogy felesleges. Az ANTSZ-es nőcik is azt mondták, hogy bármikor visszakaphatja. És amikor múlthéten kint volt a doktornőnk és benyögtem, hogy állandóan megy a hasam akkor rögtön elszörnyedt, hogy nehogy már megint rota legyen. De a legelkeserítőbb az, hogy a kórházban beszélgettem egy anyukával akinek a gyereke a nyaralás alatt kapta el!!! Úgyhogy hiába van jó idő, nem számít semmit. Szaunaöv: látod már a Szilvi is riogat! Nehogy aztán szó szerint leolvadjon rólad a cuccKépKépKép

MelindaKép
Örülök, hogy jobban van a füled. Nekem egyszer fájt a fülem, de akkor nagyon. Életem első munkahelyén dolgoztam ahol kerestem 20 ezer forintot. Na vettem is belőle 14 ezért nike melegítőt (Istenem, fiatalon milyen hülye voltamKépKép) Na erre jött a fülfájás én meg meleg sót raktam a búrámra. A baj csak az volt, hogy a fülemen kívűl a vadi új melegítőm is megégettKépKépKépKépKép Na azóta nem mer fájni az én fülemKépKépKép
Mikor mész afp-re???? Már alig várom, hogy megtudjuk, hogy mi van a lábica között. Jó hír, hogy Marci úrfi keveselte a kaját! Emlékszem, mennyit írtad, hogy nem akar enni. Ma OLikám is jól bezabált a vadasból. Repetázott is.Kép Én most már nagyjából eltalálom a menyiséget. Régen én is sokat adtam a kutyunak. Bár ha tésztát főzök, akkor mindig bajban vagyok. Na abból mindig baromi sokat főzök. De a blöki azt is csípíKép

Ma délután átmentünk anyuékhoz, és most ott van náluk a keresztfiam. Õ már kilenc éves, és imádja Olikát. (és Olivér is teljesen oda van érte) Na de az én porbafingó kisfiam tisztára megvadúlt. Ugrált a MÁrk hátán, rugdosta, ütögette. És nem lehetett leállítani mert csak röhögött. Na akkor mondta az anyu meg a Viktor, hogy majd rá kell ütni a fenekére. De én meg azt nem akarom. Na erre mondták, hogy akkor majd nézhetek, hogy hogy fog velem viselkedni a gyerek. De bántani akkor sem szeretném. Mit lehet itt tenni??? És mikortól fogja már fel, hogy ő most rosszat csinál??? vVagy már rég tudja, csak én vagyok ilyen naiv majom??Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Diának:
Kép
A két nagylegény:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Köszi a képet.Kép
Gyönyörűek a skacok.Kép
Bocsi,de szerintem Te vagy a naív.KépSzerintem igenis már tudják,hogy mit lehet és mit nem!Pl:Domi odamegy a virághoz és mutatja a fejével,hogy nem szabad megfogni,de több ilyen dolgot tapasztaltam már nála.No de az is igaz,hogy már kapott is a kezére érte.Nem biztos,hogy az a jó anya aki egyáltalán nem üt oda!!!!Sőt.Szerintem igen is nevelni kell őket mert különben a fejünkre kakálnak"mondjuk sokszor így is"Képde legalább sejti,hogy mit lehet és mit nem.
Csak már olvadna az a cuccos lefelé,bánom is én ha közbe megpörkölődök!!KépKépKépKép"Bár már most Tamás riogat vele,hogy lehet,hogy mégse lesz rá keret ebben a hónapban.Kép"
Juj még valamit akartam írni és elfelejtettem.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Az addig oké, hogy nevelni kell őket. De én nem úgy szeretném, hogy odaütök. Mert ilyenkor mindig arra gondolok, hogy én sem szeretném, hogy ha rosszúl csinálok valamit akkor mondjuk lecsap a ViktorKépKépKépKép Na szóval, nem akarok visszaélni a testi fölényemmel. De én könnyen beszélek mert eddig még nem volt semmi különös, nem hisztizik. Remélem, hogy ez a szép elméletem mindig a szemem elött fog lebegni és nem fog soha elszakadni a cérnaKép

Jó éjszakát, puszi

KépKép
gigi28

Szia GigiKép
Most csak neked írnék gyorsan. Tudod én jól kiműveltem magam (Dr. Ranschburg meg hasonlók Kép) és egészen biztos vagyok benne, hogy nem szabad megütni a gyerekeket! Ami egyedüli nevelési lehetőség ilyen miniknél(persze szerintem), hogy következetesek vagyunk! Amit tiltunk, azt mindig, mert elég, ha egyszer megengeded neki valamiért, máris vérszemet kap Kép. Először elég, ha rászólsz, ha nem használ, vedd el onnan, ahol garázdálkodik Kép és ne engedd vissza, amíg láthatóan meg nem nyugszik. Amikor éppen hisztizik, akkor pedig (figyelve nehogy kárt tegyen magában, vagy másban) rá kell hagyni, és szépen megnyugszik, ha látja semmi értelme így viselkedni se bosszús nem lesz anya, se nem nevet!
Ez a "nevelési módszer" valóban fárasztóbb, mint odacsapni, de hosszútávon hatásosabb, és a kicsinek sem okoz traumát. Ráadásul egy idő után simán megszokja azt is, ha ráütsz a praclijára, aztán egyre nagyobbat üthetnél, hogy észrevegye?????
Összegzésképpen pedig majd nézd meg, azoknak a szülőknek a gyerekeit, akiket megütnek, sokkal nehezebben kezelhető gyerekek, mint azok, akiket tudatosan nevelnek!
Nyilván előfordul (hiszen a szülő is ember), hogy elszakad a cérna, és mégis odaüt, de azért arra nagyon kell vigyázni, hogy ne legyen belőle rendszer!

Bocs, ha sok voltam, de nem bírtam megállni!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Tudtam-tudtam!!!! Amikor megláttam, hogy Te írtál akkor rögtön tudtam, hogy velem fogsz egyetérteni!! Valahogy sejtettem, hogy egy véleményen vagyunk. Én is ugyanúgy gondolom ahogy Te. Mert a kézre és a fenékre csapkodással tényleg az a baj, hogy ha kicsit ütsz akkor úgyis kiröhög. És arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a törpödör mit érezhet. Engem se ütöttek soha kiskoromban. Amikor rossz jegyet vittem, akkor jött a lelki fröccs. Olyankor néha kértem, hogy nem lehetne e esetleg egy seggre pacsi, aztán hagy menjek utamraKép
Cérnszakadás esetén eddig bejött a százig számolás és az, hogy inkább felveszem és megölelem. Én azt szeretném ha Olivér rá néz a karjaimra akkor az ölelés jusson eszébe és ne az ütés. Ha esetleg van Ranschburg Jenő könyved, akkor azt kölcsönkérném ha lehet, mert a neten kerestem de eddig még nem találtam.
Mielött még bárki magára venné ezeket a sorokat aki rá szokott ütni a gyerekre, arra kérem, hogy ne sértődjön meg, ez az én magánvéleményem. És nem gondolom, hogy ezen a kérdésen múlna az, hogy valaki jó anya vagy sem.

Puszi

KépKép
gigi28

No látom én vagyok a rossz anya mert rámertem ütni a gyerek kezére!KépDe azért megjegyezném még valaki külsős okoska írna e miatt,hogy ez NEM rendszeres nálunk sem és NEM vertek engem se a szüleim!Ezzel részemről téma lezárva!!!!!!

Kép
Kép
lldicsi

Drága Dia!Kép
Nem hiszem, hogy bármelyikünk is arra gondolt volna, hogy rossz anya lennél, én egészen biztosan nem, és éppen eggyel feljebb írta Gigi, hogy ő sem! A világért sem bántanálak meg! Amit leírtam, az az én saját szubjektív véleményem, és én őszintén tiszteletben tartom másét is! A hozzászólásom nem ellened irányult, kérlek ne bántódj meg rajta!!!

Sok-sok puszi neked: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Melinda, remélem jól vagy mindkét kismanócskáddal, Gáboroddal együtt, és a füled is egészen rendbejött!KépKép Ugye én is mehetek látogatni? Én bálnaként is nagyon foglak ám szeretni! KépKép A kaja nálunk épp fordítva van, mindig marad, másnap meg már senki nem kéri Kép és még kutyánk sincs, sajna KépKép

Dia Kép
Remélem ti is jól vagytok, Domikával és apával együtt!!KépKép Fantasztikus menüt soroltál fel, hallod!Kép Én mindig gondba vagyok, hogy mit főzzek gyorsan-gyorsan, amíg Rolcsi nyugiban van.Kép

Saxi, te is szuper menüt állítottál össze, nagyon ügyi vagy!! A lányok tündériek, atyaég Bogika tényleg pont mint egy tudós doktor Kép

Györesz, Márti! Nagyon jó kikapcsolódást kívánok nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!Kép

GigiKép
milyen nagy keresztfiad van! Aranyosak együtt a fiúk (Olinak tényleg még a szeme sem áll jól Kép) Remélem te is jól vagy már és Oli sem pöttyöskeKép Húú ez az Aloe Vera jó drága!
Én kiváncsi vagyok milyen kocsit néztél ki, nincs róla fotód?

Lányok tényleg olyan aranyosak ezek a manócskák! Mindegyikőtöktől azt hallom, hogy mennyit segítenek! Én is mesélek:
Rolcsikám úgy szeret söprögetni, tök édi. Tegnap pl. képes volt kiborítani a tányérjáról a morzsát, hogy legyen mit felsöprenie Kép. Fogja a tányért, falatozik, egyszer csak megunja leborítja a tányért, aztán szalad a seprűért, lapátért és boldog/büszke arccal az összes morzsát besöpri a lapát mellett az ágy alá Kép
Ma meg éppen felmostam, Rolcsika "legózott", egy ideje már túlságosan nagy volt a csönd (ez persze rögtön gyanús lett Kép), hátranézek, hát az én törpim éppen elmélyülten mossa az arcát, majd, a haját a habos a vízben. KépKép
A csattanó pedig (csak hogy tovább fényezem csemetéimet): Kiáltok Martinért (délelőtt csak 3-an voltunk itthon), hogy nézze meg mit csinált az öccse. Erre az én drágám ahelyett, hogy röhögne (mint a dilis anyja), rohant a törülközőért és bebugyolálta manócskámat! Kép

Tegnap vettünk Rolcsinak az Ikeában egy kis heverőt. A rácsos ágyat ugyanis visszakérték "barátaink" Kép és már nem akartam másik rácsost, hiszen úgyis mindjárt kinövi. Szóval kapott egy édes hosszabbíthatós heverőt, amit apa megcsinált úgy, hogy ne tudjon leesni. Most odatoltuk az ágyunk mellé közvetlenül és (nem tudom ugyan, hogy az új ágynak köszönhető-e), de Rolcsikám VÉGIGALUDTA az éjszakát! Tudom, hogy ez sokatoknak teljesen természetes, de nálunk sajnos ezidáig nem volt az Kép

óóóó bocs, a terjedelemért, kicsi hosszú lettem!

Nagyon kellemes hétvégét kívánok nektek!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

DiaKép
Szerintem teljesen felesleges megsértődnöd és minden magadra venni!!! Nekem ez a véleményem és én is ajánlom figyelmedbe az utolsó soraimat amiben dirket leírtam (miattad!!!), hogy nem attól jó egy anya, hogy ráüt e a kezére a gyereknek vagy sem. Nem megsértődni kell, hanem beszélgetni!

ÉviKép
Jót röhögtem Rolcsi hajmosásánKépKép Olikámat is nagyon vonzza a felmosó vödör, de mivel én domestossal mosok fel, nem lenne túl jó ha abban fürdeneKépKép Martin igazán gondoskodó!Kép Mindjárt próbálok keresni egy képet a járműről.
Érdekes, hogy a gyerekágyban végig aludta az éjszakát. Én addig altatom majd a rácsosban míg ki nem tud belőle mászni. Mi alapból olyat vettünk ami átalakítható kisággyá. Azt a hosszabíthatós heverőt én is néztem, nagyon ötletes.

Jöttünk nemrég haza és Olivér beült a vezetőülésra. Kormányozott mint az őrült. Aztán rájött, hogy hogyan lehet hangosítani a zenét, és ott ugrált az ülésen. AZtán együtt vezették be az autót a garázsba az apjával. Viktor melle meg csak dagadt a büszkeségtől.Kép

Puszi, jó éjszakát mindenkinek.

KépKép
gigi28

ÉviKép
Kép
Több féle színben van. Én kéket láttam. Azért tetszett meg mert ha összecsukom akkor van egy füle amivel tudom vinni.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Egész szépen termeltetek ma!

Dia!
Nem vagy rossz anya! Irgum-burgum!!! Most épp azt fogom írni, hogy bizony Marci is kapott már mind a fenekére, mind a kezére, mert ha azt látom, hogy játszik a konnektorral és fejjel indul el az ágyról (estében a földtől kb. 15 centire kaptam el), akkor bizony adtam neki. Õ sem nagyot, de azóta sem csinálta ezeket a rosszaságokat. És emiatt én abszolúte nem érzem magam rossz anyának, mert nem kékre-zöldre verem/verjük a kölkecet! Érted?????!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Gigi!
A babakocsi tényleg szupi. Megsúgod az árát? Én most bajban vagyok babakocsi ügyben, mert már azon filózok, mi lesz, ha itt lesz Ketteske, akkor mit fogok csinálni. Most van két babakocsi, de most harmadikra inkább nem költünk, majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
14 ezer forintos nike melegítő Kép Kép Kép Gábor csinált régen ilyeneket! Még nem ismertem akkor. Tutira letörtem volna a derekát Kép
AFP-re jövő hét szerdán megyek, 20-án lesz eredmény, 21-én meg uh. Úgyhogy 21-ig bizony várni kell a lába közére Kép Kép Kép De mi is be vagyunk ám sózva. Tényleg, lehet, hogy tartok egy szavazást, ki mit jósol közületek, fiút vagy lányt? Kép

Évi!
Jól vagyunk! Ma volt itt egy volt kolleganőm, barátnőm a férjével és a 9 hónapos kisfiával. Jól éreztük magunkat, de persze Marci szinte az egész látogatást átaludta, csak az utolsó 3/4 órára kelt. Miután megbarátkozott, jól elvoltak a kissráccal Kép Viszont, hogy kimaradt a déli alvásom, egy kicsit fáradtka vagyok. Mint egy 1 éves Kép
Rolcsi söprése édes lehet. A hajmosástól az én hajam égnek állt volna, mert én is Domestosszal mosok fel... Martin Kép
Átaludt éjszakához szívből gratulálok Kép Biztos mennyei élmény volt!

Marcival együtt teregetünk ám!!! Marci édesen adogatja a kezembe, vagy az ágyon állva rakja a teregetőre az apróbb dolgokat (zokni, bugyi stb.). De volt már olyan is, hogy Gábor tréningnacijával próbálkozott, ami igazán nagy falatnak bizonyult: nyögött hozzá ezerrel Kép De a legédesebb, ahogy a lavornak éppen nem nevezhető jó nagy teregetős "bödönömet" (amibe Marci simán fürödhetne) fogta és megpróbálta becipelni a fürdőbe. Azért segítünk egymásnak és az egyik fülét Õ fogja, a másikat én. Látni kéne a pofiját, ahogy koncentrál Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Csak egy fotó, Gigiék után szabadon Kép

Kép

Melinda (16+1 Kép)

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép
MarciKépKépKépKépKépKépKépKép Annyira cuki feje van! Nem tudom, hogy Te, hogy vagy vele de én egész nap puszilgatnám a dagadt pofijukatKép Amikor még az ember facér akkor szerintem sokkal többet foglalkozik a ruhájával. Azért toprongyos most sem vagyok, de hát a fő szempont mostanság a kényelem. Épp egyik nap beszélgettünk erről a Vikivel. Milyen nőcis cipőim voltak nekem!!!! Most meg.....
A babakocsi 25 ezer Ft. Kissé horror. Nagy előnye viszont a többi esernyő kocsival szemben a kupola, az alsó tároló, a fül és van hozzá lábzsák is. A Buggy árúl olyan tartozékot babakocsihoz amit ha rácsatlakoztatsz a babakocsihoz akkor a nagyobb tesó ott tud állni. Mindjárt keresek róla képet!
A végén még nyitunk egy fogadóirodát és megtehetjük tétre-befutóra, hogy mi van ketteske lába közöttKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

MelindaKép
Csak ilyen pici képet találtam (sajnos nagyítani sem tudtam) de a lényeget látod. De meg tudod nézni nagyban a Brendon honlapján.

Kép

KépKép
gigi28

Szia Rinyapajtikám Kép!

Köszi ezt a fellépős infót. Kép Megkuksizom a Brendont. Ezeket akármilyen babakocsira fel lehet szuperálni? Na majd jól utánna nézek.
A kocsi ára tényleg horror, de jó strapabírónak tűnik.
Marcikámat bizony néha nyálasra puszilgatom, annyira édi! Imádom a dundi pofiját, olyan igazi kisbabás még mindig, én legalábbis annak látom. Meg imádom gyengén harapdálni, na azt kifejetten imádja, olyan édeseket kacag hozzá Kép

No megyek, mert Gábor be sem enged a hitvesi ágyba Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok és Jó reggelt!

Mi már fél 7-től virrasztunk Kép Kép

Gigihez lenne egy kérdésem!
Gigi!
Pár napja írtad, hogy Olin pöttyök jöttek ki, amik a vírus elvonulásának a jelei. Milyenek a pöttyök? Gondolom pirosak. Mennyire összefüggőek és hol van/volt Olin több, fejecskéjén, hasiján, lábán? Ha megsimogatod, fizikailag érzed őket? Ha elmúltak, akkor hány napig voltak elől Nála? Azért ez a kereszkérdés-áradat, mert tegnap este fürdésnél Marcinál is kijöttek pötyik, amik ma reggelre sem múltak el. Nálunk a fején több van és ahogy haladunk lefelé egyre kevesebb. Egyébként semmi baja a Kislegénynek. Azon agyalok, hogy mi lehet. Kaját nem kapott újat. A borsmenta olajra gondolok még, amit kb. 2 hete csepegtetünk a fürdővízébe és pár napja új fajtát használunk. Vagy a másik lehetőség, hogy a nátha vírusa ürül nála, bár nem tudom, hogy ez is ürülhet-e így. Mondjuk jó agresszív volt, itt volt 3 hétig.
Köszönöm szépen a válaszaidat!

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok! Nálunk sajna megint esik a hó Kép

Puszi: Melinda (már 16+2 Kép)

KépKép

KépKép
bujka

A lényeg előbb lemaradt!!!

Olikám névnapod alkalmából sok-sok puszit küldünk Neked mindhárman!!!

Kép

Puszi: Marci+Melinda+Gábor

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?