Sziasztok!
Itt vagyok végre! Ma a pocakos topikból volt itt két lány látogatóban, akikkel jót dumáltunk. Marci az ittlétük alatt szinte végig aludt, így nyugodtan cseréltük az eszmét az élet nagy dolgairól. Jól elfáradtam, mivel déli alvásom elmaradt (biza, nálunk nem csak Marci alukál napközben
), de most sokkal többet ért, hogy egy jót tudtam dumálni.
Nem tudom, hogy Nektek írtam-e a fülemet. A lényeg, hogy vasárnap óta egyre erősebben fáj, hasogat a bal fülem, már a sírás kerülgetett annyira. Ma sikerült lemenni az SZTK-ba a fül-orr-gégészetre, ahol valami gombás fertőzést találtak, amit lövésem nincs hogyan szedhettem össze, épp a fülemre. Ilyenről még nem is hallottam. Elég kellemetlen volt a fülpiszka, de remélem most már jobb lesz.
Marci jól van, kicsit szörcsög, reggel-este még szívjuk a nózit, de inkább csináljuk, mint hogy ez a kevés lerakódjon és baj legyen.
Ketteskét nem érzem mostanság, és kicsit parázok is, hogy hogyan fogom én kibírni a március 21-ig köv. uh-ig az időt. Hasam nem nagyon nő, ami hasam van, az még Marcinak köszönhető
Dia!
Dominak további jobbulást!!! Remélem már javulgat! Ha tudsz, azért írjál magatokról pár sort
Gigi!
Mostanában velem is izélget a Bnet, néha örülök, hogy be tudok lépni, nem hogy írni.
Remélem most aztán már még egy papírod van arról, hogy milyen okos is vagy
A barátnős beszélgetés miatt azért biztos megéri a fejtágító
Oli remélem rendületlenül rosszalkodik, lassan makkegészségesen
Györesz!
Marci reggelire/tízóraira szinte kizárólag tejterméket kap: Danette, krémtúró, Danone Activia, túrórudi, Kinder tejszelet. Előételnek sajtdarabokat szokott rágcsálni, vagy kenyérhéjat. Próbálok Neki kenyeret adni, de a kenyér belsejével csak gyurmázik. Ami Nálatok újdonság lehet az a melegszendvicset, én már adtam Neki, abból még a pociba is kerül valamennyi
Márti!
Várjuk a hintázós képeket
Érdekes Marci nem nagyon van oda a tésztákért, fuldokol tőlük. De Giginek igencsak a kedvence, ahogy elnézem
Gratulálok Gigi bilizéséhez
Csak így tovább!!!
Judit!
Hány foga van most Lackónak? Gratula az újabb 3-hoz
Nálunk a játékdobálás nem móka, hanem gyakran mérgében csinálja és elég ijesztő tud néha lenni. De hát látom, szinte nincs olyan gyerkőc a topikban, aki nem dobálózna
Mi is "megnyertük" a Liberos plüssállatkát, amit mi sem kaptunk meg. De már nincs is kedvem telefonálni nekik, mert sajna nekem eléggé meggyűlt a bajom velük. Én a peluscsomagon levő emblémákat is mindig visszaküldtem, de 1 kivételtől eltekintve sosem kaptam meg az ajándékot. Egy nőcivel levelezgettem tőlük, aki már szerintem a háta közepére kívánt, de az igazságérzetem nem hagyott nyugodni. Végül rendi volt és kiküldte őket újból. Szerintem a posta nyúlja le ezeket az ajándékokat, meg a termékmintás DM küldményeket is. De most feldühödtem, úgyhogy holnap elkezdem megint izélgetni a nőcit emiatt a plüssállatka miatt. Ha lesz valami eredmény jelzem!
Lackónak látom nincs baj az étvágyával
Kis Picasso két kézzel nyomja?
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda