Új privát üzeneted érkezett!

EgcsiKép
Huha, Istenno nagy!!!! Kép En is irnek, akkor pontosan mit kell megadnom? Hanyas meret es konkretan mit szeretnek? Marka mindegy teljesen, de majd leirom. Akkor kulon zacsikat kudesz majd egy nagy csomagban, es valakitol elhozhatjuk???? Olyan valakinek kuldessuk mar lanyok, aki az enyemet esetleg tovabbkuldi egy cimre a tesomekhoz, mert en nem fogok tudni rogton erte menni. Megoldhato????
szoszi
szoszi

Csajok, és főleg EdinaKép
Mondjatok weboldalakat, hogy honnan kell válogatni plíz!!!! Péntekre kész a listám!Kép

Ezt még kisbetűvel írom, de ma este beszélek Zolival, és lehet meg tudjuk csinálni, hogy DHL-el ingyen jöjjön a csomag. Akkor ide jöhet, és én továbbpostázom Szöszinek.

EgcsiKép
Azt kérhetjük, hogy személyenként legyen bezacskózva?

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsolyKép
Azért a babaszobásokat ne szedd össze, csak saját célra rendeljünk, jó?

Cat

Cat
Kép
cateye

cat dehogy szedem, magunkra gondoltam (marmint rad, alenara, gondoltam hogy orsi is csatlakozik...)Kép

egcsi arrol mit tudsz hogy allitolag pl a gap, old navy oldalon szereplo arak nettok, arra meg rajon valami?
orsoly

cat a szemelyenkent bezacskozassal az a gond, hogyan dontjuk el itthonrol, mi kie lesz. merugye a fiaink nagyjabol egy meretet hordanak, majd jol marakodunk rajtukKép legkonnyebb dolog Lackoval lesz, heheKép szal ezen gondolkodom, hogyan kene osztozni, vagy mondani kene Edinanak, hogy a tuti jo kis cuccokbol inkabb vegyen minden gyereknek egyetKép
orsoly

Ezt írtam az éjjel, de aztán már nem ment el, mert vacakolt a babanet:

Egcsi!Kép
Örülök, hogy jelentkeztél! Meglepődtem, hogy megint kint vagytok, pedig emlékszem, hogy említetted hogy menni fogtok. Mennyi idős lányokra vigyázol? Látom, nem semmi dologra vállalkozol a ruha küldéssel! Eddig még csak fiús anyukák írtak, hogy érdekelné őket, lány ruhákat is vállalsz? Mert én is beszállnék.

Súlyfelesleg: nem, diétázni nem próbáltam, először a tejcsi miatt nem, aztán meg a kistesó project miatt nem. Múlt héten óta edzek, napi 20 perceket futok, de az eleje elég keserves volt, szinte semmi állóképességem nincs. Kép Pedig a terhesség előtt...

Cat!Kép
Önálló!Kép Igen, Dana nagyon szereti, hogy már egyedül kezet tud mosni, meg hogy ott állhat mellettem a fellépőjén amikor főzök és "segít". De amikor ehhez nincs kedve, csak játszani, de nem egyedül, hanem jöjjek én is, viszont muszáj befejezni a főzést és már bármit mondok neki semmi nem jó, ő közém meg a konyhabútor közé állva próbál eltolni onnan, vagy a két lábamat összefogva sírva kapaszkodik belém, hogy lépni sem tudok, akkor nem ezt szoktam gondolni! Kép

Karmen!Kép
Nagyon sajnálom hogy ez lett az eredmény. Kép A múltkor is e miatt lett lombik aztán meg mégis spontán sikerült? Akkor most az építkezés miatt nem tudtok lombikot kezdeni?

Reditke!Kép
Köszi a bátorítást testmozgás ügyben, hátha nekem is ilyen szerencsém lesz vele mint neked volt!Kép

Szöszi!Kép
A koktélt én is elkezdtem.

Úgy írnék még, de már teljesen hulla vagyok. Az is csoda, hogy ebbe most belekezdtem, mert csak olvasásig szoktam jutni, írni már nem bírok.

Még a táblázatban akartam a segítségeteket kérni. Azért nincs tábla, mert olyan nagyon sokáig nem íram bele a születéseket és babásodásokat, hogy már nagyon nagy munka lenne bepótolni, annyi hozzászólást nincs időm újra olvasni. Napokon belül felteszem a legutolsó állapotot, és kérném, hogy írjátok már meg nekem a hiányzó adatokat.

10 hónapnyi szünet után újra kerültek fel képek Dana honlapjára. Címe a profilomban.

Puszi, Leone

KépKép
leone

OrsolyKép
Én konkrétan fogok kérni dolgokat Egcsitől, a Old Navy honlapjáról.(buta sznob vagyokKépKép) Sok dolog most akciós, azokból kellene nekem cucc a fiúkra, leginkább nyárra. A mérettel gondban vagyok, és leginkább az Old Navy méretet merem rendelni, mert abból tudom, hogy a 18-24 hós ill. a 2T-s cuccok jók lesznek. Majd összeollózok Egcsinek egy word filet a képekkel, árakkal.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

A babás táblázatba legutoljára Minyu Nándija került be 2005 május 10-én, aki azóta szült, azokat legyetek szívesek segítsetek összegyűjteni.
A várandós táblázatot pedig teljesen újra fel kell tölteni.

Cat!Kép
Nekem is vállalsz továbbpostázást? (MSN-ezni nem szoktál?)
A rendeléseket külön küldjük, vagy valaki összegyűjti?

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Persze, tovább postázom. Mi skype-zünk, vagy icq-zunk.

Szerintem mindenki külön küldje el Egcsinek, és szépen megkérjük, hogy összesítse.

Nagyon jók Danáról a képek! De láttam ám a süteményezést is!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

cat ertemKép de hol latsz te sok akcios dolgot az on-nel, en alig, azok se nagyon nyariakKép
orsoly

Cat
Kép
cateye

megneztem en az akciosokat, csak nem ragadtak meg, meg inkabb a hosszuujjuakat akciozzak (ertheto modon)Kép on es gapen kivul van meg valakinek otlete, hol erdemes rucikat nezni?Kép
orsoly

Sziasztok!

Örülök, hogy adtam témát a topiknak.Kép
Mindenkinek névreszólóan tudok zacskózni.Kép
A méretezés itt úgy van, hogy újszülött,3-6 hó, 6-9hó, 9-12 hó,12 hó,18hó, 24 hó, 2T(2 éves)3T stb. Általában bejött nálunk a méretezés.
Ha gondoljátok mérjétek le a ruhákat otthon és majd összehasonlítom itt, nehogy kicsit küldjek.
Nézzétek meg:http://www.rossstores.com/
walmart.com
target.com
BurlingtonCoatFactory.com

Ha kinéztek valamit és pontosan olyat nem találok, lehet küldeni hasonlót? Pl. kék helyett zöldet.
Mindenki jelezze, hogy fiú vagy lány ruha kell.
Az ingyen posta tök jó lenne!Kép
Senkinek nem írtam névreszólóan, bocs, szemezgessétek ki kire mi vonatkozik.
Rendeléseket e-mailben várom.

LeoneKép
Szia!

Pussz:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Még annyit, ha valaki nem konkrétan kér ruhákat, akkor írja meg mennyi a költségvetés! Most először fejenként ne haladja meg a 2O ezret, mert annyira azért én sem vagyok feltankolva.Kép
Már ennyi pénzért is rengeteg ruhát lehet venni, főleg aki nem ragaszkodik a márkás bolthoz.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Még valami, aztán húzok a dolgomra...
Havonta is küldhetek csomagot, úgyhogy nem kell most megrendelni a karácsonyra valót is.Kép

OrsolyKép
A 4T bármit az nagyon tág fogalom, legalább annyit segíts, hogy tavaszra kell hosszú ujjú, hosszúnadrág, vagy inkább pólók... Azért kicsit szűkítsd a kört.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

CsajokKép
Sajnos Zoli nem tudja az ingyen postát intézni, de azt mondja, hogy gondoljuk meg, mert vámot és áfát is kell fizetni a ruhákra, ráadásul a vámot az áfával növelt értékre.KépKép Úgy meg már nem éri meg.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Ez rossz hír Kép Hiába ezek a férfiak észhez térítik az embert Kép

CsajokKép
Egész délután gyenge mensis görcseim vannak. Lehet, hogy lesz valami?
Már nagyon izgulok Kép

Soraya-KrisztaKép
Mit mondott a doki? Indulgat valami vagy azért nem írsz, mert már totál beindultál? Kép

Puszi
fájdogálós Edit 38+5

Edit
Kép

Kép
reditke

a hugi mikor kinn volt, kuldott haza 2 nagy doboz ruhat, szerintem tuti nem kellett ra vamot fizetni, majd megkerdezem, meg utana kene nezni, biztos van valami ertekhatar vagy mennyiseg vagy ilyesmi.
orsoly

CatKép
En ugy tudom, hogy ha maganszemely, maganszemelynek postaz, akkor arra nem kell vamot, afat fizetni, sot, a ceghez ha katalogusokat kuldetunk, meg arra sem, csak a szamlaval, arukent erkezo csomagokra. Nalunk igy van, sztem nalatok is, de akkor most erdeklodjuk meg....
szoszi
szoszi

Csajok Kép
nekem már az Xedik csomagom jön amerikából egy ismerőstől és sosem kellett rá semmit sem fizetni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

Kérdezzétek meg mennyi az ajándékra az értékhatár és azt írom a csomagra. Sok csomagot küldtem már haza, egyikért sem kellett fizetni!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

vpop oldalarolKép

Vámmentesek a harmadik országból magánszemélyek által magánszemélyeknek küldött olyan küldemények, melyek nem kereskedelmi céllal érkeznek, vagyis
alkalmi jellegűek,
kizárólag a címzett, vagy családtagjainak személyes használatára szolgálnak,
az ajándékozó pénzbeli ellenszolgáltatástól mentesen küldi, (Ebből következően a manapság igen elterjedt interneten keresztül történő árumegrendelés esetében, a vámot az általános szabályok szerint meg kell fizetni.)
a küldemény értéke a 45 ECU összértéket nem haladja meg (Amennyiben az ajándék cikkek összértéke meghaladja a jelzett értéket, a mentesség azon árucikkekre adható meg, amelyek külön történő behozatal esetén mentességet élveznének, ugyanakkor az egyes áruk értékének megosztása nem lehetséges.)

hugi azt mondta, neki is belekotottek az egyik csomagjaba, szal lehet szet kene szednunk, ne kuldjon Edina egyszerre nagy adagot. Vagy Orsi te nagy csomikat szoktal kapni?
orsoly

Ok. Mennyi az a 45 ECU? Ráírom a dobozra, hogy használt babaruha és kész. Azt meg nem mondhatják, hogy mennyiért küldöm. Ha sokat rendeltek, akkor szétszedjük, de ezért mondtam, hogy inkább havonta küldök. Akinek pl. csak nyári ruhák kellenek, az várja meg a köv. szállítmányt. Nekem mindegy, beszéljétek meg nektek hogy jó, ez csak egy ötlet. Én nem a VÁM miatt paráztam, hanem, hogy vannak enyves kezűek, ezért biztosítást fogok kötni a csomagra, de az csak 2-3 dollár max.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi hat most rakerestem, az ecu tulkepp az euro, de 45 euro az csak 11000 ft korul van....szal valami nem stimmKép megoldjuk mi ezt szerintemKép
orsoly

Orsoly Kép
nekem elég nagy csomagok jönnek, még nem kötöttek bele... de ezek után akkor számítsak rá????

azért gond, ha nem annyi van ráírva amennyit ér, mert akkor a biztosítás sem fog megfelelően fizetni, ha elveszik a csomag.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Amikor én csomagokat küldtem 1OO dollárt írtam értéknek és nem kötöttek bele. Ha van biztosítás, akkor nem "mer" elveszni a csomag, mert kinyomozható, hogy hol tűnt el.
Na, mindegy, találjatok ki valamit. 45EU az tényleg nem sok.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ha használt ruha van ráírva, akkor nem vámolnak, de szúrópróbaszerűen ellenőriznek. Aztán ha új a cucc, akkor bukta van.Kép Nekem nyári cucc kellene, mert tavaszra már van dögivel ruha, akkor maradok a következő szállítmányra.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Egcsi Kép
Akkor sztem en kulon fogom kerni Toled a csomagot, ugysem lehet tul nagy. Es en tavaszi ruohakat kernek, mert nekunk az sincs meg... Mindjart kuldok mailt, aztan megmondod mit kellett volna meg beleirnom.

Egyetlen kerdes, lanyok:
a huvelyk az 25 mm, ugye? Na de a font mennyi suly? Nem birom eldonteni, hogy a 84 cm-es, 12.5 kg-os Balazsra mekkora ruhakat nezzek...
szoszi
szoszi

cat, nem vamolhatjak csak ugy el az uj ruhat sem, azt irja a vpop honlap, ha pl rokonnak kuldi az ember....na jo, bizonyos mennyiseg felett tuti, de ugy latom se Orsi, se Egcsi nem jart meg porul a csomagokkal, tan mi sem fogunkKép

szoszi draga a posta nagyonKép

egcsi ezeken az oldalakon gyonyoru dolgok vannak (bar sajna nem annyira a ruhak, hanem az egyebekKép)
orsoly

Hello lányokKép

EgcsiKép
Én ebből a szállítmányból akkor most kimaradnék. Köszi.

CsajokKép
2-1-2 a méhszájam, az már jó?

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Csak nem túlhordás lesz?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

SzösziKép

Veled könnyű dolgom lesz, Balázskád egy súlycsoport az én Bercimmel.Kép2T kell nektek.Kép

ReditkeKép

Hajrá, ez már nagyon izgi!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edit Kép

annyira fura h neked 3 számot ad az Arni, elvileg négynek kellene lenni :-o
Nálam teljesen lerövidult a méhnyak, méhszáj felpuhult és 2 centire vagyok nyitva. Remélem lassan bébi úgy dönt hogy kibújik!!! Most kb 3.5 kilo lehet uh becslése alapján, szóval pont jó Kép
Képek klasszak Kép

Cat Kép
M. kapott egy 70x140es átalakíthatós, pálcakivehetos ágyat, a pici pedig megörökli a 60x120ast Kép
Képek: pedig mind2 viszonylag új fotó, ilyen Martin, egyik pillanatban baba, másikban tisztára nagyfiú..

Egcsi Kép
Las Vegas, húha Kép örulök hogy jól érzitek magatokat Kép Látom megy a babaruha biznisz Kép
Berci nagyon helyes Kép

Martin bókokat köszi mindenkinek Kép

Kriszta
39+3
soraya

csajok a kezdeti lelkesedes lelohadt? momentan ketten akarunk csak kerni rucit Szoszivel...Cat, Alena, Orsi, ti? szvsz nyari cuccokar is leadhattok rendelest, hatha most lat valami klasszat Egcsi.

Soraya (de furaKép), hajra, majd ertesits azert valakitKép

Edit: neked is hajra, en ilyenkor mar be voltam....Kép
orsoly

Orsoly Kép
Én szerintem kérek néhány dolgot, holnap elküldöm az emailt Egcsinek.

Egcsi Kép
Köszi, hogy beszerzed a rucikat! Küldöm majd a mailt.

Reditke KépSoraya Kép
Ez már nagyon izgi! Értesítsetek majd minket!

Lányok, akik már második babát várták vagy szültek: tényleg hamarabb kell érezni a baba mozgását? Zétivel én elég későn éreztem, és most sem érzek még semmit. Doki és uh szerint ez a baba egy héttel kisebb a mensi alapján számolt kortól, de már akkor is lassan kéne érezni. Már kezdek izgulni.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

AlenaKép

Lehet, hogy a babó nem egy ficánka típus. Később ez a tulajdonság nagyon jól jön.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csomagos Lányok!Kép

Még annyit áruljatok el a listán, hogy miből mennyi a max. amire szükségetek van, mert ha találok mondjuk 3 dolláros dolgokat, nem biztos hogy pl. 2O db pólónak nagyon örülnétek.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó Csajok!

SorayaKép
Tényleg szép lassan haladtok!!!
Nagyon drukkolok!

EditKép
Úgy látom nálad is kezd beindulni! Várjuk a híreket!

Tapasztalt Gurunénik Kép!
A tejtermelést serkentő teát mikortól lehet elkezdeni inni??

Nálunk még semmi mozgás, mármint kifelé irányuló. Teljesen zártak vagyunk, így továbbra is maradhatok szabadlábon.
pusza
Stella KépKép
34+1

Kép
stella9

Leone! Igen, régen is a férjem kapta a beutalot, de nekem is kellett volna még akkor, mert elötte mondták nekem is hogy el vagyok zárodva meg endom is volt. Azóta mindkettö megszünt.

Stella! ugy tudom szülés után pár nappal érdemes

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ha idáig kissé voltam csak elhavazva akkor most nagyon....Éppen 3-féle dolgot intézek, egyrészt a hazautunkat (május 12-re már meg is vannak a jegyekKép), 3 hét múlva költözködünk (át kell jelentenem minden vackot addig...), és közben épül az új házunk, amin szintén rajta kell tartanom a szemem, mondván én nem dolgozok "ráérekKép"...
Naszóval ez van velünk...
Dani irtózatosan fogzik februárban 1 hét 1 fog nevü játékot játszottunk, igy most 8 hónaposan van neki 6...De ismét sirósak az éjszakáink, lehet nem állt még meg. Egyébként nagyon fürge-ürge,mindenhová elmászik és feláll, ez a legújabb tudománya, egész nap álldogálna. Ja, és lépcsöt mászik,már felmászott az emeletre, persze szigorú felügyelet mellett (amikor nem tudok ott lenni, akkor kapu van,hogy ne is induljon fel...)
Ádám is jól van, kicsit hisztis, kicsit dacos, vagyis önépitö, ahogy itt olvastam már...Tojik a szobatisztaságra, esze ágában sincs megtanulni, én meg nem eröltetem,majd a nyáron...

Huh, látom ruhabiznisz alakul itt...mit ne mondjak, akkor én vagyok az anti-sznob, mert ugyan akár minden nap mehetnék a boltba itt, de én képetelen vagyok 3-4-szeres árat adni egy GAP-os kis cuccért, csak azért,hogy rajta legyen egy szabadszemmel alig látható kis felirat...
De hát nem vagyunk egyformák, nem is baj ezKép

Vajúdó, és vajúdni vágyó anyukáknak sok drukk és kitartás!!

Sziasztok
Barbi

Kép

Kép
Kép
barbi

Szia!

Nagyon édesek a kisfiaid! A ruhákkal kapcsolatban egyetértek. Lényeg, hogy jó minőségű legyen és jól nézzen ki.A fogacskákhoz kitartást Daninak,nektek meg a nemalváshoz.Kép
Mennyi időre mentek haza?
Hajrá költözködés! Mi két hete költöztünk. Nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé.
Mikorra készül el a házatok?

ByeKépEgcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ruha ügyben én is egyet értek. Bár én is képes vagyok sok pénzt kiadni egy ruháért, de csak akkor, ha nagyon bele vagyok hullva. (Esetleg ha valaki emlékszik Dana őszi babatalis ruhájára, rózsaszín, eprekkel és kis elefánttal az elején, a weboldalán is szerepel több helyen.) A márka nem számít, akkor sem ha látszik, nem hogy akkor amikor nem.
Viszont azon kaptam magam a héten, hogy azon morfondírozok, hogy a holnapi bálban vajon bárki is észre fogja venni, hogy én eredeti ékszert viselek, nem bizsut? Ez ugyanis nagyon közel áll a szívemhez, igazi generációkon át öröklődő családi ékszer, és én az ilyen eszmei értékre nagyon sokat adok. Viszont nem tudom az eredetit ránézésre megkülönböztetni a bizsuktól. Szóval azért bennem is van egy adag sznobság. Kép
Egyébként nagy drukkokat kérek a holnapi bálhoz, mert Dana nagyon rosszul alszik mostanában, és rajam kívül senkit nem fogad el, és ez még csak a második alkalom lesz hogy éjszakára nagyival hagyjuk. Jó lenne, ha nem kéne a bálból az első 1 órában hazajönni...

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Már megint állandó időhiányban szenvedek. Cat, Orsi, hogy csináljátok a srácok mellett a napközbeni Netezést? Engem nem hagy Krizsi a gép előtt ülni.Kép

Egcsi,
De jó hallani rólatok. Hogy megnött a kisfiad!!! A profilodban lévő képetek szupi jó.Kép Véglegesre tervezitek a kint létet?

Beleférek én is a ruci kérők közé???
Kb 2 éve kaptunk kintről egy csomagot amit elvámoltak. Akkor megkérdeztem a vámost erről és azt mondta, hogy ajándék esetén 50.000 ft az értékhatár amíg vámmentes, felette vámolnak. Szerintem ez nem változott, csak "ajándék"-ként kell postázni.

Leone,
Megy a drukk, hogy ne ébredjen fel Dana amíg bálban vagytok. Így olvasva egy kicsit irigy vagyok. Olyan nagyon mehetnékem van már. Annyira jó lenne elmenni egy kicsit gyerekmentesen, de Marci még csak szopizik, úgyhogy ez egyenlőre álom marad.

Stella,
Tejtermelést serkentő teát majd csak szülést követően idd! Az azonnal hat, így szülés előtt inni nincs értelme.

Barbi, Soraya, Edit, Leone,
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Kép

Nálunk jól vannak a srácok. Krizsi egyre többet beszél - bár még nem teljes mondatokban - és időnként már szól a biliért is (a WC-t hívja annak, csak azt hajlandó használni). A kicsi születése után 2-3 hónapig nagyon hisztis volt, de szerencsére már javult a helyzet. Marci is nagyon aranyos. Az ébren töltött idejét végig mosolyogja. A nap azzal telik, hogy hátról hasra fordul aztán panaszkodik amíg vissza nem fordítja valaki. No és persze reggeltől estig vetkőzik. Kép Én mostanában minden szopinál azt érzem, hogy szívja ki belőlem a picur az energiát. Nagyon fáradt vagyok mire ő jól lakik. Szerintetek ez mitől van? Vitaminhiány?

Itt egy friss kép Krizsiről és Marciról:
Kép

Puszi,
Humi
humi

HumiKép

Nagyon édesek a gyerkőcök!Kép Ha gyorsan leadod a rendelést akkor még beleférsz, jövő héten feladnám ugyanis.KépMennyiséget, esetleg márka kikötést és természetesen méretet kérek!
Véglegesen szeretnénk itt maradni.Kép

Lányok!
Valaki kérdezze már meg a vámosokat mennyi az értékhatár!Nem mindegy, hogy 11 vagy 5O ezer forint.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi szerintem az a 11e ft az nagyon keves. Meg ha te 100 dollart szoktal rairni es nem kotnek bele, mehetne most is annyi, nem?Kép es akkor kihez postazol, ki is rendelt most?

huha, mar jovo heten jonne a csomi?Kép

marka: en inkabb azert szoktam markakhoz ragaszkodni, mert azokat tenyleg hosszu ideig tudjak hordani, nem bolyhozodik, nem fakul stb....mert hiaba olcso egy cucc, ha egy honap mulva hordhatatlanKép nem beszelve arrol, hogy a markasabbakat jol el lehet adni kesobbKép

Barbi, Humi gyerekek gyonyoruekKép iszonyat mennyi fiu van ebben a topikbanKép

Leone balert irigy-irigyKép

o.
orsoly

Én még egyáltalán nem tudom értékelni a márkás drága gyerekcuccokat, összepecsételi, és nem jön ki belőle sehogy. A múltkor széket húzott kilopikálta az ollót és szétnyírta a ruháját-mindenzt amig kilibbentem a postáért fél perc KépVagy mostanában a gyurma evődik bele a ruhájába kiszedhetetlenül. Ti hogy csináljátok, hogy még el is tudnátok adni a ruhákat?
Erika
hurki

BarbiKép
Édesek a gyerkőcök!KépKép Ne semmi a 6 fogacska 8 hósan. Nagyo hamar fel is állt a fiatalúr! Anyukás tehermentesít azért?

LeoneKép
Jó szórakozást a bálon!

HumiKép
Nagyon helyesek a fiaid! Igazi kópénak néznek ki!KépKép

Ruha: Én kicsit Orsolyt védem, mert szégyen ide vagy oda, eléggé sznob vagyok én is gyerekruha terén. Ragaszkodom a jól bevállt és nagyon jó minőségű márkákhoz. Én is eladom utána a ruhákat, és nincs is kereslet, csak a márkás darabokra. Most nem feltétlenül nagy márkákra kell gondolni, én pl. imádom a C und A-s, H und M-s gyerekcuccokat is, de a nagy kedvenc a Next,de nem vetem meg a GAP,Early Days,Old Navy, Esprit, S.Oliver cuccokat sem.KépKépKép

HurkiKép
Nálunk szerencsére nem megy a ruha tönkrevágás még. Összesen amióta megszülettek 4 body ment gallyra kajafolt miatt, de több cucc nem. Ha beindul ez a korszak, akkor külön lesz játszós cuccuk.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hurki en jatszani turiban vett markas cuccot adok rajukKép azt nem sajnalomKép de miutan mar par nem markas cuccal befurodtem, par mosas utan tiszta boholy lett, osszement, kinyult, azota inkabb markasat veszek (mert ilyet meg itthonra sem adok rajuk).
orsoly

Sziasztok!

Látom ruháztok!KépKép
Én nem szállok be, így is túl sok holmijuk van.Kép Majd nyári kellhet.
Én nem vagyok márkasznob, de bizony én se veszek meg akármit.
Főleg azért, mert sajnos itt a minőség és a név szerintem összefügg sokszor.
És emiatt a drágább sokszor hosszú távon olcsóbb.
Pl. H&M-es felsőik a fiúknak még sok mosás után is tisztességesek, nem fakulnak, nyúlnak, stb.
Itthon persze van nyúzható házi ruhájuk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztiKép
Én is ezért imádom a H und M-s cuccokat. Szuper a minőségük, és több gyerkőc is tudja hordani egymás után, mert semmi bajuk, olyan strapabíróak.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?