Ezt írtam az éjjel, de aztán már nem ment el, mert vacakolt a babanet:
Egcsi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Meglepődtem, hogy megint kint vagytok, pedig emlékszem, hogy említetted hogy menni fogtok. Mennyi idős lányokra vigyázol? Látom, nem semmi dologra vállalkozol a ruha küldéssel! Eddig még csak fiús anyukák írtak, hogy érdekelné őket, lány ruhákat is vállalsz? Mert én is beszállnék.
Súlyfelesleg: nem, diétázni nem próbáltam, először a tejcsi miatt nem, aztán meg a kistesó project miatt nem. Múlt héten óta edzek, napi 20 perceket futok, de az eleje elég keserves volt, szinte semmi állóképességem nincs.
Pedig a terhesség előtt...
Cat!
Önálló!
Igen, Dana nagyon szereti, hogy már egyedül kezet tud mosni, meg hogy ott állhat mellettem a fellépőjén amikor főzök és "segít". De amikor ehhez nincs kedve, csak játszani, de nem egyedül, hanem jöjjek én is, viszont muszáj befejezni a főzést és már bármit mondok neki semmi nem jó, ő közém meg a konyhabútor közé állva próbál eltolni onnan, vagy a két lábamat összefogva sírva kapaszkodik belém, hogy lépni sem tudok, akkor nem ezt szoktam gondolni!
Karmen!
Nagyon sajnálom hogy ez lett az eredmény.
A múltkor is e miatt lett lombik aztán meg mégis spontán sikerült? Akkor most az építkezés miatt nem tudtok lombikot kezdeni?
Reditke!
Köszi a bátorítást testmozgás ügyben, hátha nekem is ilyen szerencsém lesz vele mint neked volt!
Szöszi!
A koktélt én is elkezdtem.
Úgy írnék még, de már teljesen hulla vagyok. Az is csoda, hogy ebbe most belekezdtem, mert csak olvasásig szoktam jutni, írni már nem bírok.
Még a táblázatban akartam a segítségeteket kérni. Azért nincs tábla, mert olyan nagyon sokáig nem íram bele a születéseket és babásodásokat, hogy már nagyon nagy munka lenne bepótolni, annyi hozzászólást nincs időm újra olvasni. Napokon belül felteszem a legutolsó állapotot, és kérném, hogy írjátok már meg nekem a hiányzó adatokat.
10 hónapnyi szünet után újra kerültek fel képek Dana honlapjára. Címe a profilomban.
Puszi, Leone