Kelimoni, mi 6 hónapos korban áttértünk az esernyőkocsira, könnyen cipelhető, bedobható a kocsiba, nem foglal sok helyet, és akkor már jött a tavasz... Van olyan kicsi, könnyű esernyőkocsi, amelyik teljesen fektethető, de amint ülni is tud a fiacskád, jobban fog neki tetszeni, ha félig felülteted, vagy kicsit később teljesen, hogy lásson is. Aztán ha séta közben elálmosodik, csak egyszerűen leengeded, és kész
Lehet, hogy érdemes rá pár hónapot várni.
Nekünk most 3 is van (visszakaptuk a régieket), de a legjobban a Hauck vált be, csak azt a nyaralás alatt vettük Németországban, és nem tudom, lehet-e itt is kapni.
De be kell vallanom, nem vagyok egy nagy babakocsi párti, mert mi sokat autózunk, és ha útközben kiszálltunk, akkor inkább cipeltem a mókust. (Csak az utcában tologatáshoz használjuk, és néhány kivételes esetben)
Most meg már szépen ballag mellettem, és a lépcsőn is ügyeskedik
A bevásárlókocsikban meg már régóta elül
Na átadom a terepet a többieknek, hátha van jobb ötletük
Gilice! Igen szépen fejlődnek a lánykák, olyan látványosan kigömbölyödtek
A mi most már öreg lánykutyánk igen anyás volt a gyerekekkel, az elsőnél jött jelezni, ha sírt a baba, ébresztgetett bennünket, sőt a fürdőbe is utánam jött, és kaparta a kádat, hogy igyekezzek. Most már 13 éves, alig bírja, de még Boldizsárt is nevelgeti, szeretgeti, és hagyja magát nyúzni egy zokszó nélkül, így Bobinak most minden kutya Dori (az ő tájszólásában: Doli). Két német juhász keverékünk is van, ők kinti kutyák, de ők is igen babázósak. A gyerekek nem mehetnek ki úgy homokozni, hogy az 50 kilós nagykutya ne somfordálna be a homokozóba és ne feküdne be melléjük. De ugyanezt teszi, ha sátraznak is
Azért tavasszal készül a kerítés a játszótér körül, ha a nagyokkal megy majd ki Boldi játszani, akkor így jobban szem előtt lesznek (nem is a kutya miatt, inkább a kert miatt, hogy ne kóboroljon mindenfelé
Töltike, de jó a kisházas kép, nekünk is van még valakol, majd előbányásszuk, biztos itt is nagy keletje lesz.
Mindenkinek jó vasárnapot, nálunk esik a hó