Új privát üzeneted érkezett!

Íme két kép a kedveskéimről Kép

Kép

Kép
ildi_ko

Kép
Szandi a számítógépguru
simineni

Végre sikerült lekicsinyítenem a képet.
Ildikó!
Jobbulást Bálintnak, nagyon édesen alszik. Vivien bujócskázik, vagy megsértődött. Sok sikert a vizsgádhoz, ügyes vagy te, megcsinálod.
simineni

Sziasztok Lányok!
Akkor csak a rend kedvéért: Gólyhír talira jön árpilisban: Ildikó, Jiny, Ggabszi, Diti(?),Gilice(?), Kelimoni(?),Cirbi(?),Ancsúr(?), Amneris(?), NikonozsoKép+Rayo+családok!!!Kép Ha valakit kihagytam, bocsi! Már nagyon várom, hogy lássalak benneteket! Puszi

Kép
rayo

Ja! Amint lehet meghívót küldeni az iwiw-re, rám számíthattok!!! PusziKép
Regi jobban van(kop-kop-kop)!Kép

Kép
rayo

Sziasztok!!!

Sajnos csak bekukkantok..gyorsan átfutottam az írásokat és a képeket.. Gyönyörűek a gyerkőcök..:-)

Még picit betegek vagyunk. Nem Nikike hanem a párom és én. Nekem pl elment a hangom..:-(

Nem leszünk egy hétig. Hazautazunk a nagyszülőkhöz. Nagy a boldogság. Végre egy egész hétig unokázhatnak. Anyu mindig pityereg,hogy keveset van Nikikével és hiányzik neki..

Rayo: Mi is megyünk a Gólyahír talira ha minden jól megy..

Amneris: boldog születésnapot így utólag reagálva..

Nikikének nagyon tetszik a szülinapi házacskája..teszek fel egy képet róla:-)

Kép

Kép

Kép
töltike

Akkor: Ildikó, Ggabszi, Jiny, Töltike, Diti(?),Gilice(?), Kelimoni(?),Cirbi(?), Ancsúr(?), Amneris(?)+Nikinozsó+Rayo+családok!KépKépKép

Kép
rayo

Sziasztok!

Tudtam, hogy ma jó napom lesz Kép, így keltem fel reggel! Ma telefonált (úgy volt, hogy én hívom fel!) az életetadó anyukája és elmondta, hogy jó híre van! Kép Egyenlőre biztos, hogy enyém lesz a baba!KépKépKép Volt a gyámhivatalnál és érdeklődőtt mindenről. A szülésnél sajnos nem lehetek jelenKép, de a folyosón várhatok. A lánya is rámondta az áment, mert tovább akar tanulniKép!
A nagy nap április 26-a egyenlőre, kisfiú és a doki szerint nagy baba lesz!Kép

További jó napot és hétvégét mindenkinekKép!

Kép
madri

Madri! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! A szüléssel kapcsolatban meg még az utolsó pillanatban is meggondolhatja magát az anyuka, szóval még nincs minden veszve! De örülök, hogy nem sokára te is anyuka leszel!

Mi mindenképpen szeretnénk menni az áprilisi Gyólyhíres talira!!!!! Szóval ott biztosan fogunk találkozni, és remélem, hogy pletyizni is egy kicsit!

Annyira imádom nézni ezeket a fényképeket és már annyira várom és én is eldicsekedhessek Mátéval! Kép
Ma meg volt a környezet tanulmány, egy fiatal lány volt kint a gyermekjóléttől, Õ héfőn faxolja el a papírokat a mi kerületi gyámhivatalunkba és remélem még aznap ők is tovább küldik és akkor kedden vagy szerdán legkésőbb mehetünk a kihelyező határozatunkkért! Kép

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Az áprilisi Gólyahír-talin én is ott leszek ám! Kép
A férjecském nem biztos, de én jövööööök!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Madri, nagyon jó hírek!!!!!!!!!
Drukkolunk nektek.Kép

Jiny, ne bánkódj, lehet, hogy jobb így, hogy az elején kiderült. Fel fejjel.Kép

Hildus, köszi a képeket, csodaszép kislány Hanna, és milyen nagy már.Kép

Mindenkinek szép hétvégét.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat! Gyönyörűek a gyerekek! Jó lenne már ha jönne a jó idő, akkor hátha hamarabb gyógyulna mindenki.

Kelimoni! Külön köszi a képeket! Azóta azokban gyönyörködök. Kép

Hildus! Mi újság? Hogy döntöttetek? Sikerült végülis beszélni Zitával??

Atan! Sokan mondták hogy jobb lesz így. És már kezdem én is belátni. Kép

Rayo! Én úgy tudom hogy Ancsúrék is tutira jönnek a talira.

KépKép
jiny

Sziasztok,

Cirbi
köszi a képeket, Tündérke nagyon édes Kép Nagyon finomat evett, hagyott belőle vagy csak a ruhán maradt?Kép A fürdős kép is édes Kép, jön a foga? Mennyi foga van már? Nagyon édes a piros overálban, nagyon jól áll neki KépKépKép

Kép
madri

Sziasztok!!

Madri! Bori imádja a főztömet Kép , a képen éppen céklát evett, de ma először megkóstolta a spenótot is. Azt is szereti. Nem tudunk olyat adni neki, amit ne porszívózna be. Foga még egy sincs, de már bújnak lassan-lassan. Szegénykémnek patakokban folyik a nyála. Mindent rág Kép. Leginkább a távirányítókat kedveli Kép
Madri! Sok türelmet kívánok most neked, mert -gondolom-nagyon lassan telnek a napok. Ne aggódj! Minden rendben lesz és úgy lesz jó, ahogy lesz. (Ezt az elvet magunknak is sokat mondogattuk, amikor nagyon nehéz volt.)
Minden betegeskedőnek gyógyulást! Mi is immáron 3 hete vagyunk benne ebben a nyavalyás náthába. Szerencsér Borsi már meggyógyult.
Boszi! Bobóról már régen küldtél képet!!! Légyszi küldjél!
Hildus! Mi újság? Van valami fejlemény?
Az áprilisi találkozóra mi is szívesen mennénk. Már nagyon szeretnék "páváskodni" Borsival Kép.
cirbi

Csinálok új képeket a hétvégén és küldökKépKépKép
szuperboszi

Simineni!
Nem maradtál le semmi lényegesről, konkrétum még nincs csak az , hogy várjuk a kislányt. Az új alkalmasságink már megszületett, reméljük a babánk is meg fog hamarosan. A gyerekszobát meg kellett amúgy is csinálni, mivel a meglévőben hárman igen szűkösen voltak. Na és ha már új gyerekszobát alkottunk, hát beleterveztük a picit is.
steiff

Szia Lányok!

Látom, nagyon szerveződik az áprilisi Gólyahíres programKép Mi is ott leszünkKép Lehet, hogy Gergővel és az édes mamikámmal megyek, mert a férjemnek akkor lesz egy naaaaaaagy horgászverseny, amit a világért sem hagyna ki. S, hogy nehogy eszembe jusson a programjába bekutyulni, csak lapátol, lapátol és lapátol. Egyébként is sokat segít, de most extra erővel mosogat, fürdeti Gergőt, bevásárol, sőt még főzni is próbált. Nem lenne szivem azt mondani, hogy ne menjen, hisz ez annyira fontos neki.Kép

Ma egyébként nagyon nehéz napunk volt. Gergő órákon át sírt, óriási könnyeket csurgatva. Semmi módon nem tudtam megvígasztalni. Nem evett, nem aludt, csak ölben volt hajlandó viszonylagos nyugalomra. Megpróbáltam időnként letenni, de akkor aztán ismét sokáig vígasztalhatatlan lett. Így egykezes tésztaszűrést végeztem, egykézzel teregettem a ruhákat és így tovább. Este az ölemben aludt el, ílyen már nagyon régen volt.

Lehet, hogy tényleg a foga jön, pedig még olyan picike. Próbáltam megnézni az ínyecskéjét, de nem igazán volt partner a dologban.

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Napsugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon eltüntél!!! Még mindig vizsga? Írj egy pár sort légyszi!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, ilyen nap nálunk is volt Balázzsal. Én kenguruban magamra szereltem, és úgy egész jó volt..., hisz a mami mindig olyan érdekes dolgokat csinál!!

Nem nagyon tudok jönni hétvégén, mert a gyerekszobát csinálom. Apa elmegy egy céges tréningre (úgy sajnálom, lesz szauna, úszás, masszázs..)így egyedül kell összeszerelnem IKEA-s bútorokat. Nem vagyok túl ügyes, de remélem sikerül azért! Utasításokkal ellátott a drága! :o
Kelimoni, én is úgy vagyok vele, hogy kell az "embernek" a nagy hajtásban egy kis kikapcsolódás, és a horgászverseny az horgászverseny, nincs mese!! ( Majd pucolhatod a halat... de utálom!)

Kép
Kép
ggabszi

Kép

Akit érdekel:
Hétvégi babaruha börzék

2006.03.04

KépKép
KépKép
kelimoni

Ja, nem a várva-várt kislánynak szerelem a szobát, hanem Balázsnak alakítom át nagyfiúsra!! Kép Sajnos, az előbbi még soká lesz aktuális.

Kelimoni, én nagy halpucoló vagyok, mint horgász lánya...Gergő is az lesz, ám! Kép...bár, mint horgász fia, ugyebár.

Kép
Kép
ggabszi

Jó reggelt mindenkinek!

Kelimoni köszi az infót, de csak a szívemet sajdítani tudok kimenni, mert itthon szigorú a papa és nem enged vásárolniKépAzért titokban mindig "lesz" egy kis rugi, egy sapek vagy valami egyéb, amit nincs szívem otthagyni Kép Persze erről nem tud, mert akkor kapnékKép

Cirbi
ha ilyen finom a föztöd küldhetnél belőle!

Jobbulást a betegeknek és kitartást a picikkel, mert az időjós rossz napot igér a frontérzékenyeknek Kép Tegnap este óta fáj a fejemKép

Jó hétvégét mindenkinekKép

Kép
madri

Cirbi!

Nem tudom, hogy mi lehet a baj az e-mail címmel, pedig más e-maileket megkapok.
Írok másik címeket, hátha arra sikerül.
vanone@dunaweb.hu
rvanone@freestart.hu
vanoga@dunaweb.hu.

Remélem valamelyikre sikerül elküldeniKép

Köszi: Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!

En teljesen uj vagyok koztetek. Kerem szepen a segitsegeteket!
Most hataroztuk el, hogy szeretnenk orokbefogadni, mert a sors igy alakitotta az eletunket. Tobb lombik, sikeres az egyik, terhesseg, de a baba het honapra szuletik es harom het mulva meghalt.Szoval padlo.
Nagyjabol erdeklodtem, hogy hol, hogy kell elkezdeni az adminisztraciot, de a valamenyetekre es tapasztalatokra vagyok kivancsi.
Merre induljak, hogyan juthatok el a Golyahir-hez.
Elore is koszonom!!!!!!!
ealing

Szia Ealing! Isten hozott minálunk! Kép

Még olvasni is borzasztó, hogy mi mindenen kellett átmenned idáig... Kép Szívből sajnálom!

Meglásd: leszel Te még anyuka!! Kép Már maga az örökbefogadás melletti döntés is megerősíti az ember lekét, mert a procedúra végén BIZTOSAN ott vár a kisbabád!!

Kép

Az első lépés az, hogy keresd fel a területileg illetékes TEGYESZT, ahol elmesélik majd a dolgok menetét, és el is indítják az alkalmasságitok megszerzéséhez szükséges folyamatot.
Tényleg: melyik városban laktok?
Talán van is közöttünk valaki, aki szintén oda tartozik és még jobban hasznodra lehet...

A Gólyahírt bármikor felhívhatod, de igazán jelentkeznetek hozzájuk majd a határozatotok kézhezvételével lesz lehetséges.

Gyere máskor is, mert nálam sokkal okosabbak mesélnek majd erről az egészről - olyanok, akik már nevelgetik a kis örökbefogadott csemetéket. Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Szia Ealing!

Én is nagyon új vagyok, és legtöbbször csak olvasom a lányokat,jó itt lenni nagyon!!!
Mi titkos öf-ra jelentkeztünk, így csak arról tudok írni. A Tegyesztől az alkalmassági határozatig kb négy hónap telt el,de a várakozás attól a naptól számít,amíkor jelentkeztetek.
Ha elhatároztátok,hogy ez a ti utatok,csak biztatni tudlak.Én is sok mindenen mentem keresztül, lelkileg megviselt, de most bizakodó vagyok és nagyon várjuk a MI babánkat!!!
Nekem csak jó tapasztalatom van az ügyintézéssel kapcsolatban, mindenki készséges, és rendes volt velünk,tapintatosak és segítőkészek,legalábbis itt nálunk. A tanfolyamról is jó élményeim vannak.
A lányok itt sokat beszélnek a nyílt öf-ról, biztosan tudnalk majd mesélni róla neked.
Ha kérdésed van,írj, biztosan mindenki szívesen válaszol!!!

Kép
csöpke

Eszembe jutott még a Gólyahír honlapja - hasznos infókhoz juthatsz általa a nyílt örökbefogadásról és a Gólyahírről: www.golyahiregyesulet.hu

Pusszancs!

KépKép
amneris

Sziasztok!

Hű, jó sokat írtatok, nem győzöm elolvasni. Tegnap rémes napunk volt, ez a frontos idő megviseli a lányokat. Éjszaka, Janka velem aludt a nagy ágyban, magamhoz kellett ölelni, csak úgy tudott aludni. Sára csak a kiságyban volt hajlandó, de apának ott kellett ülnie mellette és simogatni. Most alszanak, de elég nyugtalanok.

Ildi_ko, elküldtem az adatokat, remélem sikerűlt. Köszi, az infót. A vizsgádhoz szorítok!

Cirbi, gratulálunk Borihoz és nagyon sok boldogságot!! Anya főztjénél nincs is jobb a világon!!!! Fényképet kérhetek?!

Amneris, utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Teljesüljön mihamarabb legfőbb vágyad! Szuper, hogy a finisben vagytok. Annyira izgulok értetek!!!

Süni,jobbulást. Ha felénk jártok ugorjatok be hozzánk, látogassatok meg minket, mi örülnénk neki!!!

A Gólyahíres találkozóra természetesen megyünk, már nagyon várjuk!

Madri, ez fantasztikus!!!

Füge kutya, nagyon érdeklődve figyeli a lányokat. Nem hisz a szemének, nem egy, hanem kettő!! Kezdi elfogadni, hogy megváltoztak a dolgok, kevesebbet lehet benn a lakásban, főleg este amikor fürdetünk. Viszont, ha jó az idő, megyünk babakocsival sétálni és ő is jön velünk, ezt élvezi. Kicsit elcsatangol, de mindig ellenőrzi, hogy a lányok megvannak e. Rendszeresen megmutatjuk neki a lányokat, külön Sárát, külön Jankát. Ilyenkor leül, figyel és szimatol. Nagyon kis kedves.

Utólag is köszönöm a szép verseket, sikerűlt megkönnyeztetnetek.

Sok puszi mindenkinek!!!

KépKép
gilice

Szia Earling!

Sajnálattal olvasom, hogy te is min mentél keresztül. Amikor eljutottunk az örökbefogadás gondolatáig, először írásban kerestük fel a TEGYESZt, mert a szó elszáll... Nagyon kedvesek a Tatabányai TEGYESZ-nél. Most is készségesek, amikor a nyilt öf készülődik, bármikor jelentkezem ugyanaz a kedvesség fogad Kép De ezt ügyintéző válogatja, sajnos Kép
Arról, hogy nyilt vagy zárt, nos ezt nektek kell eldönteni! Speciel én egyik elől sem zárkozom el, csak ez a várakozás nagyon hosszú időKép, de a képeket nézve mindig megnyugszom lelkileg.

Kép
madri

Kedves Ealing!
A legegyszerübb a "gólyahírhez" eljutni a következő telefonszámon lehet: 06-23-540-311 vagy 06-30-251-7120 minden nap 06-22 óra között.
nikinozso

Kedves Amneris, Csopke, Madri es a tobbiek!

Koszonom a valaszokat. Budapesten lakunk, VIII.kerulet.Az Alfoldi utcat hallottam, mint vmilyen budapesti kozponti helyet, hogy ott kell jelentkezni.Kicsit felek a burokraciatol es attol,hogy az ember ki van szolgaltatva az ugyintezoknek, de ennek ellenere csak jokat hallottam, olyanoktol is, akiknek mar sikerult.
Nem tudom, hogy kinek mennyi ido alatt sikerul, mert hallottam 1, de 5 evet is, nem tudom, hogy mitol fugg. Persze ez most masodlagos, a lenyeg a vegeredmeny!
Higgyetek el, ez tart most eletben, hogy van lehetoseg, ezert nem bolondulok meg, mert a dolog nagyon friss, harom hete tortent.
Es persze husz evesek sem vagyunk, mert mikor legyen ilyen problemaja az embernek, ha nem negyvenhez kozel....
ealing

Lányok!
De jó olvasni titeket, kicsit megnyugszom! Regi már nem hány, de most hasmenése volt, igaz, csak 1x, de engem a frász kerülget! Azt hittem, túl vagyunk rajta, de még nemKép
Doktornéni homeopátiás szereket írt fel, remélem, hatnak majdKép

Puszi és az újaknak:Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Rayo jobbulást a kis pindúrnak! Kép

Ealing üdv köztünk. Nagyon jó kis társaság van itt, majd meglátod jó helyre jöttél. Kép

Hildus! Remélem nincs semmi baj. Napok óta nem jelentkezel.
Ancsúr ez rád is vonatkozik! Skype??

Ma megvettük a babakocsit. Kép Hatottam a férjemre hogy mondtátok így könnyebb a várakozás. Kép Gyönyörű. Na nem új, de alig látszik rajta hogy használatban volt.

KépKép
jiny

Szia Lányok!

A hétvége ellenére is pörög a topic! És ez olyan jóóóóó!

Ealing!
Üdv közöttünk! Remélem, jól fogod itt érezni magad, sok segítséget kaphatsz majd a topiclakóktól, hogy könnyebb legyen elviselni a várakozás perceit. Remélem, maradsz!
Mi is az Alföldi utcában kezdtük. Sok szerencsét kívánok!Kép

Csöpke! Írj nyugodtan Te is, olyan jó tudni, hogy egyre többen vagyunk itt.Kép

Rayo: Jobbulást a pici Reginának!Kép

Gilice: Tegnap nálunk is front volt, Gergő meg is siratta rendesen. Én meg úgy sajnálom, amikor csorog a könnye. Úgy sír, hogy közben azt ismételgeti, hogy baaaaoooooooo. Lehet, hogy ebből lesz a baba? Kép

Ugye, milyen csodálatos érzés, amikor hozzád bújik a kis szuszika?
Füge kutya nagyon édes a képen, milyen jó lenne olvasni a gondolataiban.Kép

Jiny: Nekünk is megvolt a babakocsink, kiságyunk, a határozatunk meg seholsem. Én mindig is naaagy babaruha vásárló voltam, mindig gyűjtögettem. A 2005-ös októberi Gólyahíres találkozón még 171-ek voltunk, ha jól emlékszem és minimum 2 évet jósoltak. Én bánatomban az összes összegyűjtött babaruhát( két óriási zsák) elajándékoztam egy anyaotthonnak, ahol boldogan turiztak benne az anyukák.

3 nap múlva pedig csörgött a telefon...Kép

Csak gyűjtögess, mert itt egyetlen dolog tuti: lesz kisbabádKép

Reméljük, egy fotót kapunk az új szerzeményről!Kép

Nem jutottunk el bababörzézni, helyette a fél napot az Auchanban töltöttük. Vettem Gergőnek egy pár nagyon dögös rucit, már 68-as méretben.Kép
Sajnos ő nem nagyon évezi az öltözködéstKép

Amneris! Elárulod, hogy hanyadikok vagytok a sorban? Már minden írásodban azt keresem, hogy csörgött a telefonotok....KépPersze, csak ha nem titok.KépÉs bocsi a kíváncsiságomért!Kép

Ki áll még nagyon a sor elején közülünk? Olyan izgatott tudok lenni a témától, hogy az hihetetlen.Kép

Diti: Mi újság? A kis pelusos főnök megtanított már titeket alkalmazkodni? Kép
Ahogy olvastalak, kb. azt látom, hogy Máté étvágya vetekszik a Gergőével. Gergő is imádta a pociját és szerette, ha hamar tele lett.Kép

Kép
KépKépKépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok ismet!
Ti hallottatok vmit a Pikler Emmi Kozalapitvanyrol?
ealing

Én nem hallottam még erről az alapítványról. Mivel foglalkoznak?

Kelimoni! Természetesen a babaszoba is készen várja már a kis lakóját. Kép Megpróbálom feltenni a képet a kocsiról. Ezt neten találtam, a miénk huzatát még most mosom, de ha kész lesz majd a babaszobában lefényképezzük. Kép
Kép

KépKép
jiny

Szia Ealing!

Sajnálom ami veled történt!!! Én 7 sikertelen lombikon vagyok túl, de ami veled történt abba belegondolni is szörnyű. Mi amikor eldöntöttük az örökbefogadást megnyugodtunk, mert tudtuk, hogy lesz gyermekünk csak ki kell várni. Ma már két 5 hetes fantasztikus kicsi lány édesanyukája vagyok!!!
Csak pozitívan tudok nyilatkozni az ügyintézésről, mint a TEGYESZ, mint a gyámhivatalok esetében. A Gólyahírnél a lehető legjobb kezekben leszel! Kezd el intézni a papirokat, hogy minél hamarabb meglegyen az alkalmassági határozat. A társaság tényleg nagyon jó, remélem tudsz belőlünk erőt meríteni!

Lányok, a mai mázsálás eredménye: , Janka 3140gr.Kép Sára 3350grKép

KépKép
gilice

Sziasztok Lányok!

Ma olyan "anyátlan" hangulatomat éltem, hogy csuda! Kép Ráadásul az uracskám egész délután dolgozott, én meg itthon maradtam egyedül.

Végül fogtam magam, és felhívtam Nikinozsót!
Megkérdeztem, van-e már értelme néhány iratunkat kikérni, hogy majd az ügyintézés előtt ne kelljen annyi felé szaladgálni...

Azt mondta, hogy még ne intézzem a papírügyeket, mert van olyan gyámhivatal, ahol még annál is frissebb kiadású iratokat kérnek, mint ami a törvényben áll. Hagyjuk akkorra, amikor már tényleg aktuális, és ismerjük az elvárásokat.

Pedig már úgy csinálnék valamit!!! Kép

Végül megbeszéltük, hogy csinosítgassam csak a baba szobácskáját, hajtogassam a ruhácskáit, azzal is jól telik az idő...Kép

Azért nagy öröm ám, hogy már többször eszébe jutottunk Nikinozsónak, csak valahogy pont fiúcskák készülődnek mostanában, így még várnunk kell a mi kicsi lányunkra.
Az új sorszámot is megtudhatjuk hamarosan, mert a jövő héttel megkezdik a talis meghívók borítékolását, amin ott virít majd a bűvös szám. Kép
(Képzeljétek: már 260 körül van az örökbefogadni szándékozó párok száma a Gólyahírnél! Szuper, hogy ennyien szavaznak bizalmat nekik - és milyen jól teszik!! Kép)

Jó éjt! - Amneris -

KépKép
amneris

Jó reggelt Mindenkinek!

Jiny: nagyon szép a babakocsiKép öröm lesz tologatni.KépVárjuk a szoba képet isKép Biztos csodaszép!Kép

Sajnos mi vétettünk egy naaagy hibát a kocsi vásárlásakor. Arra figyeltünk, hogy beférjen a liftbe, de arra nem, hogy ezzel párhuzamosan a súlya se legyen óriási. Gergővel együtt olyan nehéz, hogy azon a pár lépcsőn is alig bírom emelgetni, ami időnként derékfájást okoz.

Úgyhogy napok óta böngészem a netet, hogy találjak egy babakocsit, ami könnyű, vízszintesig fektethető, árban sem horibili, stb, stb, stb.

Ha van valakinek ötlete, szívesen fogadomKép

Amneris: Nagyon rossz a tétlenség. Képzeld el, amikor a mostani lakheyünkre költöztünk, egyik éjszaka láttam magamat álmomban a ház előtt egy aprócska kisfiúval, aki a babakocsi mellett totyogott.
Ez az álom megismétlődött később is. Sokszor mondtam a férjemnek, hogy ugyan kinek a fiacskájával sétálgatok, mert az arcocska ismeretlen volt teljesen.

A napokban megint eszembe jutott a dolog és az arcocska naggyon hasonlít a Gergő pofikájára. A babakocsinak még a színe is egyezik.
Isten csodát tett, az üzenetét meg nem értettem.Kép

Gilice: Mennyire gömbölyödnek a lányok! Ez csodálatos!KépPocakocska, hurkás combikaKép Ez igen!Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kelimoni én úgy tudom hogy a Graco kocsik könnyűek van vízszintesig fektethető változata + babahordozó hozzá és árban sem olyan vészesen sok. Kép

Amneris jó hogy jelentkeztél végre. Nekem is ilyen babanélküli világvége hangulatom volt... De többek Kép javaslatára elkeztünk vásárolgatni. Kicsit jobb lett. Kép

KépKép
jiny

Jó reggelt mindenkinek!

Kelimoni friss voltál ma reggel is! Kép Gergő baba nem hagy aludni? Ma reggel örülhetnek a gyerekek, mert esik a hó!Kép Nekünk annyira már nem boldogság, mert lehet havat lapátolni, ezen a télen sokadszorKép, de jön a tavaszKép valamikor...

Amneris
meg tudlak érteni, mert a várakozás minket is kikészít, bár reménykedem, hogy április 26 hipp-hopp itt leszKép és minden rendben lesz!!
A TEGYESZ-nél is januárban azt az infót adták, hogy egy éven belül várható a baba, de júniusban meg kell hosszabbítani a határozatot! Remélem, hogy erre a kistesó miatt lesz szükségKép

Jiny
szuper a babakocsi!Kép A férjemmel tipródunk, hogy milyen babakocsit vegyünk majd, a nagykerekes modellt (amit ti is választottatok) vagy a nagyobb kerekes bolygós kocsit. Itt a vidéki közlekedésben talán a terepesebb lenne a jobb, majd a helyszínen kiderül, hogy melyik lesz. A babaruhák nálunk is zsákolva vannak, remélem hamarosan moshatokKép

Earling
erről az alapítványról nem hallottam!

Gilice
csodálatosak a lányok, látszik, hogy nem éheznek, a legszívesebben gyömöszölném a kis hurkákat! Kép Olyan jó nézni a képeket, tegyél fel többet létszi Kép

Kép
madri

Kelimoni, mi 6 hónapos korban áttértünk az esernyőkocsira, könnyen cipelhető, bedobható a kocsiba, nem foglal sok helyet, és akkor már jött a tavasz... Van olyan kicsi, könnyű esernyőkocsi, amelyik teljesen fektethető, de amint ülni is tud a fiacskád, jobban fog neki tetszeni, ha félig felülteted, vagy kicsit később teljesen, hogy lásson is. Aztán ha séta közben elálmosodik, csak egyszerűen leengeded, és készKép
Lehet, hogy érdemes rá pár hónapot várni.
Nekünk most 3 is van (visszakaptuk a régieket), de a legjobban a Hauck vált be, csak azt a nyaralás alatt vettük Németországban, és nem tudom, lehet-e itt is kapni.
De be kell vallanom, nem vagyok egy nagy babakocsi párti, mert mi sokat autózunk, és ha útközben kiszálltunk, akkor inkább cipeltem a mókust. (Csak az utcában tologatáshoz használjuk, és néhány kivételes esetben)
Most meg már szépen ballag mellettem, és a lépcsőn is ügyeskedikKép A bevásárlókocsikban meg már régóta elülKép
Na átadom a terepet a többieknek, hátha van jobb ötletükKép

Gilice! Igen szépen fejlődnek a lánykák, olyan látványosan kigömbölyödtekKép
A mi most már öreg lánykutyánk igen anyás volt a gyerekekkel, az elsőnél jött jelezni, ha sírt a baba, ébresztgetett bennünket, sőt a fürdőbe is utánam jött, és kaparta a kádat, hogy igyekezzek. Most már 13 éves, alig bírja, de még Boldizsárt is nevelgeti, szeretgeti, és hagyja magát nyúzni egy zokszó nélkül, így Bobinak most minden kutya Dori (az ő tájszólásában: Doli). Két német juhász keverékünk is van, ők kinti kutyák, de ők is igen babázósak. A gyerekek nem mehetnek ki úgy homokozni, hogy az 50 kilós nagykutya ne somfordálna be a homokozóba és ne feküdne be melléjük. De ugyanezt teszi, ha sátraznak isKép
Azért tavasszal készül a kerítés a játszótér körül, ha a nagyokkal megy majd ki Boldi játszani, akkor így jobban szem előtt lesznek (nem is a kutya miatt, inkább a kert miatt, hogy ne kóboroljon mindenfeléKép

Töltike, de jó a kisházas kép, nekünk is van még valakol, majd előbányásszuk, biztos itt is nagy keletje lesz.

Mindenkinek jó vasárnapot, nálunk esik a hóKép
szuperboszi

Gilice

Koszonom a biztato szavakat, napokon belul elkezdem az ugyintezest.
A lanyokhoz gratulalok, gyonyoruek!
ealing

Sziasztok!
Regi megint hányt és hasmenése van! Az idegeim lassan felmondják a szolgálatot! Képtelen vagyok bármihez is hozzákezdeni!
Remélem, mindenki jól van! Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!
Rayo
Reginek jobbulást kívánok, az orvos javasolta a keresztgyerekeknél, hogy ha hány, akkor hideg! vizet adjunk neki, mert az hűsíti, nyugtatja a gyomrot és talán benne marad! Nálunk bevált a 3 évesnél is és az 1évesnél is. Próbáld ki, lehet, hogy bejön.

Kép
madri

Köszi Lányok a babakocsi tanácsokat. A mostani kocsink nagykerekű, hordozó is van hozzá. Igazából sportkocsi is, tehát ülésre is oké. Ha nem lenne olyan őrülten nehéz.Kép

Ami tetszik nagyon, az a Hauck Shopper. csak olyan kocsit nézek, ami 6 hónapos kor után használható és esernyőre csukható. Amíg Gergő nem fog üldögélni, addig marad, ami van, mégha egyre nehezebb is vele.Kép

Rayo: Nagyon sajnálom Reginát, biztos meggyötri ez az állapot. Remélem, mihamarabb meggyógyul.Kép

Kedves Várakozók!
Biztos az időjárás is rátesz egy lapáttal a rossz hangulatra. De lassan értelmet nyernek a napok, az élet. És nem is fogtok ezekre az elviselhetetlen időszakokra emlékezniKép

KépKép
KépKép
kelimoni

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Mi is megyünk az áprilisi Gólyahíres találkozóra.Kép

A topiktali tábla merre jár???????Amneris*Rvan*Ildiko*Gabszi*Marci_anyu*Kelimoni*Szuperboszi*Diti

Csodaszépek a képek.Kép KöszönjükKép

Gilice
Nagyon köszönöm a meghívástKép Sajnos csak április közepére tünnek el az óviból a bacik. Akkor már nem leszek a babócákra veszélyesKép
Titeket is várunk szeretettel a topiktalin isKép

Amneris
Zitusnak már ott dobog a kicsi szíve egy néni pocijában és ugyanúgy izgul, mint Ti. Már nem sok idő van a nagy találkozásig.Kép

Earling
Üdv közöttünk. Jó, hogy jöttél. Remélem sikerül a papírokat gyorsan elintéznetek és hamarosan kismami leszel Te isKép

Most csak ennyi, de holnap délutános leszek, reggel jövökKép

Ölel mindenkit: Süni
Kép
süni_renóca

A kis betegeknek jobbulást!
Kép
süni_renóca

Sziasztok lányok!

Nagyon eltűntem, gondoltam, azért adok magamról egy életjelet: megvagyunk, még egybe vagyunk Kép A topiktaliról majd küldjetek nekem is e-mailt.

Amneris, nincs meg nektek a Varázsfuvola (vagy valaki másnak Kép) valami csodaszép előadásban CD-n?

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, mindenkit puszilok, akit ismerek, üdvözlök, akit még nem ismerek, jobbulást a betegeknek, türelmet a várakozóknak, boldogságot a friss családoknak!

GyeZsu
gyezsu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?