Na szia Mindenki!
Kicsit összekaptam egy két dolgot itthon, azé' nem gyüttem eddig! Marci a kiságyban(!!!) alszik ezerrel. Ha fölriad, elég egy-két simi, és már megy a szunya tovább....vajh, meddig??
Na tehát, (most görgetek a másik ablakban
)
Ilba,
Marci nincs feljebb döntve, csak egyszerűen a hordozóba van becsatolva. A hordozó meg a babakocsiba.
Így hát nem fekszik, hanem félig ül a hordozóba. De nagyon jókat szokott így is szunyálni. Ha meg nem alszik, akkor legalább lát!
(Le is tudmám fektetni, de azt majd ha tavasz lesz, melegebb, és jobb idő, mert elég vékony a rétege ott a kocsinak. Graco gyártmány egyébként, és a hordozó a kocsiülés is egyben)
Itt talán jól látszik:
Tücsökmami,
Na azért! Már aszittem van valami baj...
Kérjük a képeket a fodrászat utánról! Bizony-bizony!
Jááááj, már nekem is kéne menni, és nem is lenne massze, és tök jó frizkót csinált nekem a fodrász legutóbb is (az esküvő előtt, szóval jó rég vót!!!). El kéne menni...úgyis nekem is hullik ezerrel most a hajam.
Óhajod parancs, Marci dolgai, Apa művei:
pelenkázó:
Ilyen kisállatos az összes fogantyú
kisszekrény is:
kádas szekrény:
Egyenlőre ennyi, de kéne még polc, meg egy nagyobb szekrény is. Szerintem az majd most tavasszal lesz megcsinálva. (A fogantyúja már megvan!
)
Mancs,
köszi szépen, akkor sietni kell!
Jucus,
szerintem is az. Most kezdte Marci megtalálni, hogy két keze meg két lába van, na innentől - ha ébren van - ritka az amikor csak úgy fekve nézgelődik. Vagy eszi mindkét kezét, (tömi be, és már az egész arca tiszta nyál
) vagy járnak a lábai, mintha szaladna, vagy kézzel is rásegít, és akkor négyfelé kalimpálnak a kezek-lábak...
Az a gáz, amikor ez pelenkázás közben jut eszébe.
Akkor csak a Nagy-Zacskó-Rém segíthet!
És persze mindig Marci győz!
Ja, azt akartam tőletek kérdezni, hogy azt hogy csináljátok, hogy pelenkázáskor ne rgja szét az édes drága gyermek az ember lányának cickóját???!! Én már nyújtózkodom, hogy ez ne történjen meg. Meg néha elferdítem Marcit. Csak úgy meg marha kényelmetlen pelust cserélni...Van ennek ellenszere?
Sajtine,
nekem okés a kedd. Remélem nem fog szakadni, és akkor jöhet újra a nagy tali!!!
Körkérdés:
Milyen kengurut, és hol érdemes venni?
Olyat szeretnék, amibe előre is hátra is lehet a baba. Az jó?
Vuka,
naná, utána is érdemes beadni, a dokinénim szerint, csak akkor várni kell egy kicsit, mire össze tudja szedni a buborékokat. Minden kaja előtt kapja Marci. (ha el nem felejtem én sem.
)
Amikor éppen nem ordít, viszont hallod, vagy érzed, hogy dolgozik nagyon a pocak, akkor érdemes egy kicsit az órajárással megegyező irányban egy kicsit simizni a hasát. úgy hogy éppen egy kicsit meg is nyomod, de ne nagyon. Nekem a dokinénink mutatta, a kisújjam élével szoktam körbe (kb 7h - 5h -ig óra szerint), úgy, hogy a végén a tenyerem alja az ami maszírozza Marci hasát. És ez segít. Vagy van egy másik, ha adsz mailcímet elküldöm a rajzot hozzá, egy ismerősöm adta, az is segít.
Na megyek, mert teregetni kell, mielőtt felébred a zacsi-bajnok!
Maiak:
itt még megvannak mind a ketten
:
Itt már a manók levették az egyiket. nem is nagyon értjük, hogy lehet ez???!!!