Új privát üzeneted érkezett!

Mancs,
nekem a könyv van meg. Elpostázzam? De, ami azt illeti, el is gyühetssssssz érte.

Jucus,
azonnal bármilyen mosószert közvetlenül rá a pacára, és kijön minden folt! Sütőtök, répa, banán, alma, ezek nagyon fognak.
Én ha ilyen szögben tartom (kengurus kép)Lívit, rögtön küldi a buksit kifelé!
Hát, a férjednek nem lehet rossz ennyi szép nő közt!!!!

Sajtiné, Bubek,
nagyon arik a képek! Ugye milyen buli közösen sétálni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kedves Nénik!
Észre tetszettek venni, hogy már nő a hajam? KépKépKép
Mamám azt üzeni, hogy a képeket megnézte, szuperek és majd vissza is olvas, csak most megjött a Papám és a Babanet helyett vele kell foglalkoznia. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Beni,
ezek szerint nemcsak súlyban, hajkoronában is le fogsz hagyni nemsokára!!!!

Sajtinétól kedvet kaptunk a pihenőszék alternatív használatáraKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,
tegnap sokkoltak egy hírrel.
Voltam ctgn (39 hetes) az alagsorban, és Anikó azt mondta, hogy az eredmény nagyon jó. Nem ez az érdekes, hanem mikor megkérdezte, mikor szülök elvileg, azt válaszoltam, hétfőn, 6-án. Õ pedig vmi olyasmit dörmögött a bajusza alatt, hogy háát, amjd meglátjuk. Gondolom, mivel nem tudta, hogy nekem császárom van előírányozva hétfőre, azt hitte, erre az időpontra vagyok kiírva, ami ugye csak jelzés értékű, és kételkedésének adott hangot, merthogy a látott ctg eredmény képe alapján még semmi nem utal arra, hogy itt hétfőn történne bármi is.
Ugyancsak tegnap délutánra volt randim megbeszélve laurával, az orvossal, aki rápillantva a leletre közölte velem a döbbenetes hírt, hogy Anikó reakcióját félreértettem, merthogy a ctgpapíron lévő összehúzódási sor olyan amplitúdót mutat, hogy ilyennel mások már szülni szoktak, azonnal. Úgyhogy tegnap délutántól bármikor jelentkezhetnek rajtam azok a jelek, amiket itt a fórumon rajtam kívül már majdnem mindnyájatok ismer, és amikről én semmit nem tudok, mert még nem tapasztaltam, sőt mindezidáig nem is készültem rájuk, hiszen naívan azt gondoltam, a tervezett császár időpontja valószínűleg megelőzi a természetes folyamatok beindulását.
Hát, eddig tartott a pókerarcú élménybeszámolóm, és most röviden összegezném, hogy is érzem magam:
"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Hát így.
Bizonyos családi meg logisztikai körülmények miatt én speciel jobban örülnék, ha potenciális édesdrága gyermekem megvárná a hétfőt, dehát a drukkoláson kívül erre nincs sok ráhatásom.
Vagy mégis? Szerintetek ha napközben nem császkálok el sehova, viszont nagyrész fekszem, esetleg ülök (a babanet előtt, hát persze), azzal ha nem is lassíthatom a folyamatot, de legalább kiküszöbölhetem, hogy vmi miatt felgyorsuljon?
Az egészhez hozzá tartozik, hogy én a ctg által kimutatott összehúzódásokból semmit nem érzek. Szóval kiokítanátok engem, hogy mik az egyes stádiumok, honnan fogom tudni, hogy kezdődik? Pl hogy kell elképzelni a jóslófájásokat? Gondolom, ezek csak megelőzik 1-2-akárhány nappal magát a szülést, tehát lélekben csak fel tudok készülni arra, várható-e korábban bármi.
Szerintetek az általam leírtak alapján mennyi az esélye annak, hogy hétfő előtt beindul az akció?
HEEEEEEEELP!!!

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
sajna nem sokat tudok neked segíteni, nekem az 5. hónaptól voltak olyan összehúzódásaim, mint a jóslófájás, viszont a szülés beindulásakor a 4 centis tágulásig semmit sem éreztem.
Ha pihensz, biztosan kevesebb az esély, hogy beindul, azért gondolom, mert akiknél idő előtt beindulni látszanak a dolgok, azokat ugyibár mind pihenésre, ált. fekvésre ítélik.
A ctg által mutatott dolgokról meg csak annyit, hogy millió esetet hallottam, hogy az alapján semmi nem utalt a szülés közeledtére, másnap viszont mégis megszült az anyuka és fordítva.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, köszönöm, többet segítettél mint gondolod! Akkor ezek szerint a ctg nem szentírás, látod én ezt sem tudtam. Azért vagyok bizonytalan, mert én a 9 hónap alatt SEMMIT nem éreztem, mármint összehúzódást, megkeményedést, vagy bármit, amit egy valamirevaló babaváró nőnek a szakkönyvek alapján éreznie kell. Velem nem történtek kellemetlenségek, nem lett 2x akkora a bokám a folyadékvisszatartástól (csak az utóbbi 2-3 hétben, de ezen a héten ez is teljesen eltünt, mert távozott belőlem a fölös folyadék). Szóval pont ezért, mert eddig minden simán ment, viccelődnek is velem az orvosnál, hogy ha megyek az utcán, időnként azért nézzek hátra, hátha útközben elpotyogtattam 1-2 dolgot, pl zsebkendő, újszülött, stb... (haha, de vicces...).

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Marci most valami álomkórt szedett össze a sétán Zsófitól, vagy Edinától, én nem tudom, de amióta hazajöttünk, alszik. Egyszer felkelt kb 10 percre, amíg szopiztunk, és most megint alszik.
De a séta TÖK JÓ VOLT! Csak bazi hideg volt, és bazira gyorsan eltelt az idő! Pedig még úgy dumáltam volna Sajtine Edinával...!!!KépKépKép
Sajtine, tök jó volt, mennnnyünk má' máskor is!!! KépKép
Ja az email: orbanhkukaciqjbponthu

Persze én is vittem gépet, és két kép után - amik egyáltalán nem túl jók - lemerült az elem benne!KépKépKépKép (Teszem hozzá, hogy akár várhattam volna ezt, merthogy velem mindig ilyen hülyeségek történnek...Kép)
Na de itt a két kép...
KépKép

Beni baba és Livibaba mostmár szerintem nektek is randizni kéne, mert ahogy ezek a képek mutatják, már nagyon élveznétek egymás társaaságát!!! Kis huncutkodók!!! KépKépKép

Jók ezek a kajavegyítések! Egy kissé bizarrnak hangzik mind, de ha arra gondolok, hogy a férjem a rizseshúst eszi ketchup-pel...már nem is annyira izé...KépKép

Tücsökmami, hova lettél? Már vagy két napja nem vagy...

Ilba,
mégegyszer köszi, az ajánló kupont Sajtine odaadja! Így neki is lesz ajándéka! Kép

Milyen jó Boginak, hogy így játszik vele az egész család!

ÁÁÁÁÁÁÁ, nem tudok most többet írni, elmentek az álommanók!!!!majd még jövök

Kép
----------------
B&M
bubek

Coolasa,
tényleg vicces! Én legalábbis röhögtem!
Az összehúzódásokon kívül szerencsére nekem sem volt semmi (második hónapban azért a hányás egy ideig játszott), se vizesedés, se aranyér, se derékfájás, nem lett csíkos a hasam (csak az az egy ott középen, de az kötelezőKép), meg mittudomén még mi szokott lenni. És nem utolsó sorban a lányom is viszonylag könnyen kiugrott.Kép

A szülés előtti utolsó ctg nekem sem utalt arra, hogy egy-két héten belül szülni fogok, aztán mégis.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Livi,
még mindig jó a Vukos szerkód!!! Kép
Ne félj, azért ez még nem haj, ami Beninek van, csak valami növöget! Kép

Bubek,
Marcit feljebb döntöd már sétánál? Vagy csak a fotó kedvéért nem fekszik?
Fényképező: Kép

Sajtine,
még jó, hogy kivetted Zsófit, mert a kocsiban jól bebugyoláltad, nem is látszik ki. Kép
Õszintén megmondom, hogy utálom a pirosat, de ez az anorák nagyon tetszik!!! Kép Tök jó az a macis betét rajta.

Vvolga,
na, milyen az este?
Én a Cebiont kiskanállal adom be neki, néhány csepp tejjel.

Mancs,
és van valami bazsalikomos csirkés szendvics is, de az nekem annyira nem jött be. Egyébként most voltunk 1 hete Mekiben, előtte kb. 5 hónapig nem. Már hiányzott egy kis kalóriaszegény, egészséges táplálék! Kép

Jucus,
hangja? Hajjjajjj! KépKépKép
Igaz mi még nem eszünk főzit, de én mindenféle foltot a Venissel (hogy írják?) szedek ki.
Szuper képek, szuper szép gyerkőcökkel!!! Kép

Gabi,
olyan, mintha Livi strandolna a pihenőszéken. Nagyon ari és látom tetszett neki. Te meg a képen kb. 18-nak nézel ki! KépKépKép

Coolasa,
hát szerintem ez a gyerek akkor fog jönni, amikor akar. Na, jól megvigasztaltalak, mi? Kép
Nekem nem volt 1db jóslóm sem, és amúgy se semmi, nekem hasmenésem volt csak előtte. Én kedden voltam CTG-n, azt mondta a dokinéni, hogy még 1 hét van szerinte tuti, és csütörtökön megszületett Beni.
A pihivel biztosan nem ártasz, legalább az első pár hétre feltankolod magad.

Tényleg Tücsökmami mi újság?????

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ne idegelj a stranddal, mert mindjárt megőrülök!!!! NYARAT AKAROK!!!!!!!!
18-nak? Ne öregííííícccccccséééééé!Kép

Timi sem volt még ma asszem. Remélem jól vannak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Gabuska, Livi nagyon ott vanKép
Ezt majd mi is kipróbáljukKép

Jucus, milyen édi BogiKép
A lányok is nagyon szépekKép
Ki a Zsófi??

Ilba, az nem piros hanem bordóKép
Nekem se kedvenc színem, de ez úgy megtetszettKép

Bubek, én is jól éreztem magamKép
Majd küldöm a képeket este, most megyek, mert szopizni akar itt valakiKép

UI: férjem is rizs+ketchupKép
brrrrrrrr
ja meg tészta+kakaóKép
még brrrrrrr-ebbKépKép

Kép

Kép
sajtine

Ha akartok röhögni, teszek fel 18 éves koromból képet!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
iiiiiiiiiiiiiigen!!!!!!

Sajtine,
tészta + kakaó + lekvár = isteni!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Itt Zolinak a már 12 éves keresztfiával
Kép

Hát ebben a szerkóban sem mennék már ki az utcáraKép
Kép

Ugye, hogy jobb, mint a Gálvölgyi sóóóó!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

és ezeken 18 vagy???
Szerkó: KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Gabi!
A Berzsenyibe járunk.Itt van a házunk előtt.Kép

Ilba!
Bocsi.De Nálam 16 hét az 4 hónap.KépKép

Coolasa!
Én mindig azt hittem amikor a ctg görbe a 100nál lesz háát akkor lesz a nagy nap.De tévedtem.KépSzülés napján /2 perces fájásoknál/is csak 30nál járt a görbe.KépKépSzorítok nagyon,megy a drukk!Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
ezé van, hogy a terhesség sem kilenc hónap, hanem tíz.Kép
Ja, persze, Szécsényi. Mi is oda járunk, a Győri József a dokink. Endju?

Ilba,
aha! Várjál, érettségi tablókép (csak hogy lásd, nem hazudok kivételesenKép):
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, köszönöm kérdésed, eddig szuper! Kép
Kb. negyedórája raktam be az ágyába, kicsit játszottam, simogattam és elaludt. Kép
Még felkel majd enni később...

Coolasa,
drukkolok, hogy hétfőig ne induljon be.
Sokat én se tudok segíteni, mert ugyan én a 20. héttől feküdtem, mint veszélyeztetett terhes, de egyáltalán nem voltak jóslófájásaim, sőt fájásaim is alig, amíg nem csináltak. Kép
Elment a magzatvíz, és ezért mentünk be a kórházba, ekkorra már 4-5 centire ki voltam tágulva, de tovább nagyon lassan ment. És a fájások is nagyon gyengék voltak. KÉsőbb az oxytocintól meg egyből 2 perces brutálfájások jöttek. Kép
Pihenj sokat!!!! +++++++++++++++++++++++++

Tücsökmami, hol vagy?

Mancs, meglestem a fotókat a wiwen, nagyon szépek vagytok. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Neeeeeeeeeemmmmm birom ki,hogy ne tegyek fel képeket!!KépKépBocsibocsibocsibocsi!!!!!!
Főzök valami finomat anyánakKép

Kép
Aztán a virágokat is meglocsolomKép
Kép
Két bonus kép rólam csak úgy a néniknekKép
KépKép
Melyiket hová is kell illeszteni?

Kép
Anya mindig azt mondja itt még szép volt.De szerintem most is szép.
Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Gabi, fotók. KépKépKép
Az elsőn se nézel ki 18-nak, most a mostanin meg éppen 19. Kép

Sajtine, Bubek: jók a képek, irigyellek benneteket. Kép Mi még nem megyünk ki, talán hétvégén.

Jucus, nagyon jó a hármas kép. Kép GYönyörű lányaid VAnnak. KépKépKép Mikor raktátok először kenguruba Bogit? Hogy bírta? Lassan már én is vinném így Andrist. Eddig max 10 percet bírt ki itthon. Kép

Azért én szinkronban a Gálvölgyit is nézem. Várom a kókuszgolyót. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi!
Na jó de a 10 hónap is 40 hét!!!!!!!Tudom ki az a doki nagyon szimpi.A mi dokinénink Dr:Bódi Ildikó.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Megvolt a kókuszgolyó. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Na megint itt vagyok,

Gabi,
ezek a képek!!! Hát mintha kisiskolás lennél...Király! Kép

Coolasa,
én annyit tudok a dologhoz hozzátenni, hogy nekem a 8. hónap elejétől voltak jóslófájásaim, akkor a dokim még azt is mondta hogy igyak bort minden nap, mert az csökkenti ezeket az összehúzódásokat. Hogy nehogy előbb kijöjjön Marci. Aztán nem jött, és 3 héttel szülés előtt meg abba is hagytam a borivást. Képzelheted, napi egy deci vörösbort ittam, és állandóan vigyorogtam! Kép

Amúgy nekem szépen lassan indult be az egész, először 10 perces, aztán 7-8 perces, aztán 5 perces fájásaim voltak (ekkor mentünk be - ez hajnal fél 3h-kor volt, két órával később jöttek a 2 perces "igazi" erős fájások), csak az egész délután fél 4h - től eltartott reggel 8,42h-ig és így egy kissé elfáradtam. És sajnos így Marci is. De a lényeg, hogy minden jól sikerült a végén! De milyen jól!KépKép
Szóval szerintem ha pihensz az csak jó, de ha ugyanazt csinálod mint eddig, akkor is ugyanakkor fog kijönni belőled a Babó, amikor ő szeretne. KépKép

Wolga,
De jó! Andriska nagylegény! tudtam én ám!! Ennyi puszinak kell használni! Kép

Ilba,
tényleg bordó, én láttam. És haláli az a maci! És még halálibb volt benne Zsófi! Olyan söprű szempillái vannak!!!! Elképesztő hosszúak! Marci már most imád a vőlegénye lenni!!! KépKép
Még azt akartam írni, hogy ha jársz a DM-ben akkor azért kérjél nekem lécci űrlapot.

Mancs, Ilba, ha annyit megmondanátok, hogy tényleg márc 31? Mert ha igen, akkor szednem kell össze magam, és akkor lépni kell. Nem hagyom ki, ha már óccccsóóóé lehetne venni dógokat! Kép

Dia!
Bocses hogy ezt mondom, de a fiad nem téged örökölt, az biztos!!Kép
De azért a szépség az szépség! A fiad is szép, meg te is! Le a kalappal! Kép

Jucus,
a nagylányok iszonyúan hasonlítanak. És ők sem téget örökötek...Kép

És akkor végezetül egy két kép a "Mert hülye azért nem vagyok!!!" történetből:
KépKép
KépKép

Na jó meg egy kis repülni tanulok-os...
(mindkét lába párhuzanosan a levegőben feszítve!!! Elképeszt néha ez a kölök...KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt,

Mindenki alszik???!!!
Dehát tök szépen süt a nap!

Sajtine, nincs kedved a mai sétát is együtt tölteni? Persze csak ha nincs nagyon kint hideg...
Most elmennénk mi arra felétek. KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt!

Sziasztok csajok, itt vagyok nem tűntem ám el, csak adóbevallásokat készítettem családnak, barátnak, magamnak, és azt hiszem még nincs vége.
Ma nagy nap lesz. Levágatom a hajam Ilbán felbuzdulva! Majd lesznek képek is este mondjuk. Igaz ismeretlen fodrászhoz megyek, mert az enyém otthagyta a melóhelyét, hát majd meglátjuk. Ha nem jó majd nyomom Sinead O'Connor-ban Kép

Jucus:
büszke lehetsz a csajaidra, és ezt komolyan mondom. a két cspdaszép fekete között az egy szőke Kép
és tök jó a takarkátok is Kép

Mancs:
én nem tudom milyen a kazi, nekem könyv van, de én elvégeztem Kriston Andreánál egy intimtorna tanfolyamot. Sokkal könnyebb mint könyvből, és NAGYON JÓ. Ha van még időd, én nagyon ajánlom neked. Van de. és du-i is. (a du-i 5 hét)Nemcsak a gyakorlatokról van benne szó. És a csaj olyan szuggesztív, hogy ha a Bumpyka ismerné, szerintem a Boros dokinéni helyett őérte rajongana KépKép

Sajtine-Bubek páros:
de jó nektek KépKép és mindkettőtöknek kaficsek a járgányaKép

Coolasa:
Én is csatlakozom Gabuskához, kinek ilyen, kinek olyan. Nekem sem volt jóslófájásom, igaz egy nagy fájás volt az egész terhesség Kép azzal a +30 kg-val Kép Egyébként azt hallottam, vagy egy szülőszoba részben láttam talán, hogy sok orvos szereti a császárt megindult fájástevékenységgel végezni, mert az a baba életfunkcióira jó hatással van, ő is tudja, hogy ideje indulni, és nem csak úgy kikapják. Méhösszehúzódások meg az egész terhesség idején vannak, csak nem érezzük.

Gabuska:
neked meg állati szép a hajad Kép hogy ne csak a csajodat dícsérjük már

Bubek:
rakjál már fel léci fotókat, hogy a párod miket csinált Marcusnak. mármint bútorokat. Én még nem láttam és kíváncsi lennék
Vendég

Tücsökmami,
köszi szépen, sajnos az már a múlté! Ma már csak hosszú, de semmi hullám, csúnya a színe, törik mint állat és ugye ki is hullott a fele.

Bubek,
Marcika fántáááááááásztis!
Livicsek akkor feszíti így a lábait, mikor mérgesmacit játszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Gabuska nagyon szép voltál 18 évesen is és most isKép
a ruhákról ne is beszéljünkKép
Nekem is olyan gönceim voltakKépKépKép
szegecses farmering szegecses koptatott farmerszoknya fekete!!!!! harisnyávalKépKép
majd a tabló képemet megpróbálom én is feltenniKép

Dia, tényleg nagyon szép vagy azon a képenKép
persze most is az vagyKép
csak van rajtunk pár kiló, de kit érdekelKép
hülye top modellekKép

Tücsökmami, ne is mond a fodrászt. nekem is el kellene már mennem. Úgy le van lakva a fejemKép

Bubek, átküldtem a képeket. Bocsi, de este beájulás volt (mind a 3-man) Kép
Marcus nagyon édi ahogy a zacsival játszikKép
Zsófi most ott tart, hogy mindent kivesz a kezemből és persze egyből a szájába venné (ha engedném)Kép
Ma nem jó , mert apa korán jön haza és megyünk ide-oda.
Hétfőtől-csütörtökig általában mindíg jóKép
Kivéve 6-án hétfőn, mert akkor jön a doki nénink.
Több kifogás nincsKép
Szóval kedden találkozhatunk és ha gondolod elintézhetjük a baba bónuszt is a Pólusban.

Kép

Kép
sajtine

Gabuska,
Te, hogy csinálsz ilyen jó minőségű képet a régiekről?
Vagy nektek már 30 éve van digitális fényképezőtök?Kép

Kép

Kép
sajtine

Éjszaka: KépKépKépKépKépKépKépKép
Andris 10-kor feébredt este, aztán szopott, de semmi kedve nem volt aludni. Nyüglődés éjfélig, szopás, amibe én belealudtam. Kép 2-kor hasfájásra ébredek. Kép Férjem megnyugtatja, elringatja, elaltatja. Kép Én totál kivagyok... 3/4 6, kajolás újból, majd ismét beleaszom. Kép 1/2 7-kor hasfájásra ébredés. Kép Férjem megint segít egy kicsit, de 7-kor mennie kellett. Sírás Kép
Szóval egy horror volt. A kisfiam bélpoklos Kép,ha a cici a szájában van, akkor addig eszik,amíg van benne valami és elkezd fájni a hasa. És ekkor sem fejezi be, hanem folytatja. Kép
MAjdnem rosszabb a helyzet, mint 1-2 hetes korában... Kép
Nálatok volt ilyen visszaesés? Mit csináljak, ne hagyjam nappal aludni sokat?

Láz nuku. Kép Viszont még nem mehetünk ma ki, csak a függőfolyósóra. Kép Pedig olyan szépen süt a nap...

Bubek, MArci haláli a zacsival. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ja a fotókat elfelejtettem

Gergő+nagymamák:
KépKép

Gergő+ a papa:
Kép

ma meg itt ébredtem:
Kép
Vendég

Mancs:
jelöljél már meg léci az iwiw-en ismerősként Kép
függő kapcsolat vagyKép

Marcuska, Domika, és Benike:
titeket már nem is dícsérlek, felesleges a képek magukért mesélnek Kép

Ja csajok: hétvégén keveset leszek, mert szombat vasárnap itt lesz a párom nagyfia nálunk, ilyenkor le van stoppolva a gép. Na de majd elzavarom őket valahova, ne csak a gép előtt üljön, hadd üljek inkább én KépKép
Vendég

Sajtine,
amikor már nem dolgoztam szülés előtt 1 hónappal, megvettük a szkennelőt és beszkenneltem a fotóalbumokból a képeket, mert elfoglaltak egy egész szekrényt és kellett a hely, hogy a kis szobából át tudjuk pakolni a cuccainkat, hogy az Livicseké legyen. Utána az albumokat levittük a pinyóba. Tök jó, mert Zoli berendezte az összes képet évszám, helyszín szerint, és ha bármi kell 1 perc alatt elő lehet keresni a szgépen.

Vvolga,
szoktál szopi közben 1-2 büfiszünetet tartani? Jobbulást Andriskának!

Nézzétek mit gyakoroltunk ma reggel!
Kép

Koszmótlanítás után, fürdés előtt
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, nagyon ügyesen ül Livi. Kép

Nem szoktam. Miért kellene? Mondjuk éjszaka, mikor belealszom, nincs rá nagy esély. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
nekem még anno a védőnő tanácsolta két okból. Az egyik, hogy könnyít a babán, ha evés közben is jön ki levegő, a másik, hogy lehet, hogy a büfi alatt rájön, hogy már nem is éhes.

Azért még nem magától ült fel, csak úgymaradt, ahogy letettem.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi a tanácsot, megpróbálom. Kép

Andriska pedig küld egy puszit Livinek, reméljük, Beni megengedi... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni,mert Tibi szabin volt,ezért elugrottunk a Tesco-ba.Vettünk egy csomó tisztitószert,úgymint MancsékKép,és kezdhetem a nagytakaritást.Persze vettünk mást is:Szilvinek egy bodyt:Képés egy csőrős poharat,amiből örült nehéz szivni a folyadékot/kipróbáltam/.

Ilba:
igen ,örülök,hogy még tudom szopiztatni Szilvit!KépNekem bevált,hogy a védőnő javaslatára tartok itt hon tápit,ha a tej már nem lenne elég.Úgy látszik ez a tudat annyira megnyugtat,hogy szerencsére erre ritkán kerül sorKép

Dia:
ez a torta sorozat nagyon jóó!!!Kép
És tényleg csini vagy a képen,de egyetértek DomivalKép

Sajtine,Bubek:
a talisképek nagyon jók!!!!!!

Gabus:
Nagyon fiatal voltál vagy és leszelKép!
A férjeddel ilyen fiatal korban találkoztatok?

Most ennyi,mert Szilvi nem hagy békén!
Mindenkinek jó sétát!

Kép

Kép
novum

Timi,
hiányoltalak tegnap, de látom, van alibid!Kép
Én 16 voltam, ő 18.

Köszi a puszit Andrisnak, cserébe Beni is küldhet egy általa kiválasztott másik kislánynak!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Kezdek teljesen kidőlni csak még nem vallom be magamnak. Közben sunyi módon fájdogál valami az alhasabanKép Remélem semmi gáz, mert a dokim most nem elérhető.
Coolasa, akkor most pihizel vagy már babázol? Nagyon drukkolok nektek. Megjegyzem én sem voltam tankönyvi, nálam végig vízszintes volt a fájásgörbe és jóslóim sem voltak, de ez nem jelent semmit.
Foltra: a DM-nem van saját foltkiszedő mosószappana. Nekem még csak a kakifoltokban segít, de állítólag minden foltot kiszed!
Hű lányok, én nem vagyok egy válogatós fajta, de ami kajákat itt összepárosítottatok,.... Kép A meki nem a kedvencem max krumplit szoktam ott enni.
Nagyon jók a sétálós képek! Én is akarok már menni a csajommal!
Nálunk is előjött a hasfájás. Szopi közben szabadulunk meg a pukiktól meg a kakitól. Sajnos nem büfizik a gyerek, hiába próbálgatomKép Csak nyeli valószínűleg a levegőt. A védőnő mondta az Infacolt, de olvastam, hogy van akinél csak rosszabb lesz tőle a helyzetKép már ki se merem próbálni.

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
nekünk csakl az infacol segít, mert Marci sem nagyon büfizik egyébként. Próbáld ki, nem veszítesz, max 1600 ft-ot. annyit meg megér, hogy segítsen Szonjának.. És nekünk tényleg ez segített végig, és Marci még most is kapja...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Volga!
Ó Ti szegények!Nagyon sajnálom az éjszakátokat.KépCsak,hogy megnyugodj.Mi voltunk ma a piacon és nincs ám olyan nagyon jó idő!Igaz,süt a nap de csípős hideg van.Legalább is itt fél 10-kor csípet.KépSzóval bentről csalóka ám.Andriskának nagy puszit küldök..)

Gabi!
Most már csak az eső szólhat bele a talinkba.Remélem nem fog esni!!Tiniszerelem a Tiétek??KépNagyon ügyi Livike,na és az a séró....Kép

Tücsökmami!
Köszi.KépIrigy a nagymamikra.KépSajnos Nekem anyukám messze lakik így ritkán találkoznak Domival.Anyósom 3 metró megállóra lakik de csak heti 1x jön unokázni 2 órára.KépNo comment!!!Tetszik ahogy Gergő elbújt a pelenkázó alá.KépKép

Novum!
Köszike.Kép

Sajtine!
Hát igen,van rajtam"rajtad nincsKép"jjjjóóóóó pár kiló és háááát öregebb is lettem jjjóóóóó pár évvel.KépKépDe köszike a dicséretet.Kép

Lányok ma nem tom tudok e még jönni mert a párom Angolra megy és nekem hosszú műszakom lesz.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Natasa,
próbáld ki szerintem is, az újszülöttek nagy része csak később tud rendesen büfizni, addig segíteni lehet nekik. Nekünk is lételem volt az infacol pár hétig.
KÉPET! KÉPET!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa:
Nekünk volt egy időben, hogy 3-at kombináltunk: Infacol, Gripe Water, Espumisan ja és + a sürítő gél, mert ezerrel bukott (még most is) Volt hogy sikítozott a cicin, úgy fájt a pocak, meg volt hogy 3 percenként büfiztettem. Én mindent kipróbáltam amit csak lehetett. Valakinek ez válik be, valakinek az.

Lldicsi:
Csak hogy megnyugtassalak: az anyukám (a barnás hajú) Németországban él, és most látta először a bébit, legközelebb májusban jön. A párom szüleinek meg Gergőn kívül van 6 unokájuk még,úgyhogy ő már nem nagy szám, így még annyit sem unokáznak mint nálatok.
Szóval ez már nem ugyanaz a történet, mint az én gyerekkoromban, hogy szinte a nagyanyámon csüngve nőttem fel Kép vagy Kép?

Gabuska:
azon a képen, amelyiken a narancssárga ruciban a Livi ül, annyira, de annyira édes. Olyan kis csöppnek látszik. Biztos olyan kis törékeny lesz mint teKép
Vendég

Tücsökmami,
nagymamá(ko)n csüngés dettó. Sajnos már csak az egyik él, de ha a közelemben van, 10 évesnek érzem magam.Kép

Baromira hasonlítasz Anyukádra!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gabi:
Livi nagyon ügyi!Szilvi is igy kezdte,ma pedig előszörsikerült utánam másznia!!!Most már a csúszos parketta se akadály a mászásban!Kép

Dia:
Még annyit kérdeznék a hétfővel kapcsolatban,hogy a babakocsiknak van hely leparkolni?Vagy inkább nélküle menjünk?Váltócipő a felnőtteknek nem kell?

Bubek:
Látom Marci is felfedezte a zörgő zacsikatKép

Tücsökmami:
Gergő jól birta a nagyszülői dögönyözést?
Az utolsó képen jól látom sir Gergő?
Wolga:
Remélem Adriska már holnapra jobban lesz!
Nálunk is rosszul telnek az éjszakák,bizom benne,hogy ez nem egy betegség kezdete!
És szerintem hagyd nappal aludni,Te pedig feküdj mellé és pihizz!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Kimostam a Törpe ruháit, meg mindenét, már száradnak. Aztán jön a vasalás. De az ő cuccait szívesen vasalom Kép Mostmég Kép

Tücsökmami (Sinead) Kép,
Nem jelöltelek meg? Ezer+ezer bocs! Mindjárt megyek, és megteszem. Milyen lett a hajad? Kép Szerintem a tanfolyamra már nem igazán lesz időm és energiám eljárni Kép Egyre nehezebben mozgok Kép De mindenképp csinálnom kell vmi ilyet, mert.. Kép

Ilba,
A bazsalikomos nekem se jött be Kép

Gabuska,
Köszi a könyvet, ha kölcsönadnád, az nagyon jó lenne! Természetesen elgaloppozom érte, de csak a jövő héten, ha nektek is jó. Addig még e-mailben megértekezzük, hogy hol és mikor. Rendben?

Bubek,
A dm-es akció a tavalyi babákra valóban márc. 31-ig van. Mármint a regisztrálás határideje. De itt jobban utánanézhetsz: www.dm-drogeriemarkt.hu

Vvolga,
Andriska hogy van?

Coolasa,
Szurkolok, hogy bejöjjön, amit szeretnél! Még én is szülés előtt állok, de nekem kb. a 20. héttől keményedgetett a hasam, most pedig már néha fájdogál. Vagyis inkább kellemetlen, de nem fájdalmas. Azt tudom, hogy a fekvés ilyen esetben jó. A védőnőm anno azt tanácsolta, hogy ha keményedek, akkor feküdni kell az oldaladra fordulva, és a lábaidat fel kell húzni a hasad elé, ahogy kényelmes. Mert így ellazulnak a szalagok, és az izmok is. Nekem bejött. A doki pedig a forró kádfürdőtől tiltott el már a legelején, mert én is veszélyeztetett terhes vagyok. A kellemes meleg fürdő nem árt, de a forró, vagy nagyon meleg vízben való ücsörgés méhösszehúzódásokat, görcsöket eredményezhet, vagy a már meglévőket erősíti.

Natasa,
van valaki, aki segít Neked? Hasad hogy van? A heg fáj? Kép

Úgy látom elért ide is a retro-láz Kép Teszek fel én is pár naggyonn régi képet magamról. Az érettségi tablóképen a hajam eredeti göndör! Vót valamikó... Kép Ja, és persze a babaképeimen is oridzsi göndör a séróm Kép
KépKépKép
Mancs

Kép
mancs

Sziasztok!

Gabuska, Ilba,
Köszi a folttalanító tippeket. Én is a Vanish-t használom, remélem az répa ellen is dzsal.Kép

Sajtine,
Tudod, a Zsófi az az ennivaló tünemény ott a szomszéd szobában. Kép
(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.)
Nálunk a kisebbik feketeséget hívják így. Kép

Gabuska,
Micsoda hajzuhatag. Nagyon szép voltál...már akkor is. Kép
Livike, te kis Törpilla, ilyen ügyesen üldögélsz már?Kép

Dia,
Szuper ez a kép rólad! Azért a Domisak sem rosszak. Szeretjük ám nézegetni őket, ne mentegetőzz. Kép

Wolga,
Bogival már voltunk úgy egy hónapja a Mammutban 4 órás maratoni túrán. Persze nem végig volt kenguruban, velünk volt a babakocsi is, ha abban nyügizett, beletettük a kenguruba, ahol nézelődött, elaludt, akkor visszaraktuk a kocsiba. Ezt eljátszottuk vagy 3x. Néha itthon is beletesszük, ha szeretnénk egynél több szabad kezet, vagy már majd leszakad a karunk. Eleinte nem nagyon komálta, most már nincs baja vele.
Ilyen sokszor felébredős volt Bogi is pár napja, úgy 2-3 éjszakán keresztül, nem tudom mitől, de még bömbizett is, amit pedig egyáltalán nem szokott éjszaka, mióta már "nagylány". Már mi is alig láttunk. De elmúlt szerencsére.

Bubek,
Haláli, ahogy Marci megküzd a Nagy Zacskó-Rémmel. Azért nyugtass meg, hogy ő győzött. Kép

Tücsökmami,
Köszönjük! Kép
A fodrász miatt irígykedem, már nekem is égető lenne. Karácsonykor nekiálltam itthon melírozni a hajam, majd rövidesen segítségért kiáltottam. A végére már az egész család az én fejemen tett-vett. Horror volt.
Nagyon jók a nagyis képek. Gergőnek tényleg olyan jó kis harapdálnivaló füle van. Elhiszem, hogy szereted. Kép

Coolasa,
Szorítunk neked, hogy minden jól menjen! Kép Én nem találkoztam egyik gyerkőcnél sem nyákdugóval vagy magzatvízzel, a szülésznő kivitte egy lavórban. Kép A beindult rendszeres fájások jelezték a szülést, a görcsök inkább deréktájiak voltak. A jóslófájásoktól úgy tudtam megkülönböztetni, hogy órákon keresztül rendszeresen és egyre gyakrabban jöttek.

Mancs,
Nagyon helyes vagy a kicsikori/tabló képen. Kép Mindig is szerettem volna göndör vagy hullámos hajat.

Jucus
jucus73

Halihó Mindenkinek!

Gabuska,
nem semmik az ifjúkori képeid, szép hajzuhatagod volt.
Livi nagyon ügyesen "ül" már, a haja pedig elképesztő, rettentő aranyos.

Tücsökmami,
irigyellek a fodrász miatt. Ki vigyáz addig a babócára?

Bubek,
nálunk tegnap este megint nagy hiszti volt a vacsinál. Annyira sajnáltam szegény Petrát, amikor jöttek a görcsök, úgy sírt szegény, semmi nem segített. Annyira rossz, hogy ilyenkor semmit nem tehetek érte.
Te minden étkezés előtt adsz neki Infacolt vagy csak az estiek előtt. Én mindig elfelejtem beadni, akkor jut eszembe, amikor már bőven eszik vagy éppen ordít kaja közben. Van értelme akkor még beadni?

Coolasa,
nálam sem volt semmi jelentősége a ctg eredményének. Amúgy nekem se volt semmi jóslófájásom vagy egyebem.

Dia,
fantasztikusak a Domis képek. Ha talit rendezünk, biztos süt majd valamit nekünk Kép.

Natasa,
mi is szenvedünk a büfizéssel, nem mindig akar, meg éjszaka be is alszik, ezért is mondta a védőnő az Infacolt.

A tali képek tök jók, már megint tökre irigykedek.

A pihenőszék mennyivel jobb, mint mondjuk az autós hordozó? Milyen kortól ajánlott? Mennyire van el benne a gyerek? Nincs valahol most akcióban?

Üdv
Vuka

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na szia Mindenki!

Kicsit összekaptam egy két dolgot itthon, azé' nem gyüttem eddig! Marci a kiságyban(!!!) alszik ezerrel. Ha fölriad, elég egy-két simi, és már megy a szunya tovább....vajh, meddig?? Kép

Na tehát, (most görgetek a másik ablakbanKép)

Ilba,
Marci nincs feljebb döntve, csak egyszerűen a hordozóba van becsatolva. A hordozó meg a babakocsiba.Kép Így hát nem fekszik, hanem félig ül a hordozóba. De nagyon jókat szokott így is szunyálni. Ha meg nem alszik, akkor legalább lát! Kép
(Le is tudmám fektetni, de azt majd ha tavasz lesz, melegebb, és jobb idő, mert elég vékony a rétege ott a kocsinak. Graco gyártmány egyébként, és a hordozó a kocsiülés is egyben)
Itt talán jól látszik:
Kép

Tücsökmami,
Na azért! Már aszittem van valami baj...
Kérjük a képeket a fodrászat utánról! Bizony-bizony!
Jááááj, már nekem is kéne menni, és nem is lenne massze, és tök jó frizkót csinált nekem a fodrász legutóbb is (az esküvő előtt, szóval jó rég vót!!!). El kéne menni...úgyis nekem is hullik ezerrel most a hajam. Kép
Óhajod parancs, Marci dolgai, Apa művei:
pelenkázó:
Kép
Ilyen kisállatos az összes fogantyú Kép
Kép
kisszekrény is:
Kép
kádas szekrény:
Kép

Egyenlőre ennyi, de kéne még polc, meg egy nagyobb szekrény is. Szerintem az majd most tavasszal lesz megcsinálva. (A fogantyúja már megvan! Kép)

Mancs,
köszi szépen, akkor sietni kell!

Jucus,
szerintem is az. Most kezdte Marci megtalálni, hogy két keze meg két lába van, na innentől - ha ébren van - ritka az amikor csak úgy fekve nézgelődik. Vagy eszi mindkét kezét, (tömi be, és már az egész arca tiszta nyálKépKépKép) vagy járnak a lábai, mintha szaladna, vagy kézzel is rásegít, és akkor négyfelé kalimpálnak a kezek-lábak...KépKép
Az a gáz, amikor ez pelenkázás közben jut eszébe.
Akkor csak a Nagy-Zacskó-Rém segíthet! Kép
És persze mindig Marci győz! Kép

Ja, azt akartam tőletek kérdezni, hogy azt hogy csináljátok, hogy pelenkázáskor ne rgja szét az édes drága gyermek az ember lányának cickóját???!! Én már nyújtózkodom, hogy ez ne történjen meg. Meg néha elferdítem Marcit. Csak úgy meg marha kényelmetlen pelust cserélni...Van ennek ellenszere?

Sajtine,
nekem okés a kedd. Remélem nem fog szakadni, és akkor jöhet újra a nagy tali!!!KépKépKép

Körkérdés:
Milyen kengurut, és hol érdemes venni?
Olyat szeretnék, amibe előre is hátra is lehet a baba. Az jó?

Vuka,
naná, utána is érdemes beadni, a dokinénim szerint, csak akkor várni kell egy kicsit, mire össze tudja szedni a buborékokat. Minden kaja előtt kapja Marci. (ha el nem felejtem én sem. Kép)
Amikor éppen nem ordít, viszont hallod, vagy érzed, hogy dolgozik nagyon a pocak, akkor érdemes egy kicsit az órajárással megegyező irányban egy kicsit simizni a hasát. úgy hogy éppen egy kicsit meg is nyomod, de ne nagyon. Nekem a dokinénink mutatta, a kisújjam élével szoktam körbe (kb 7h - 5h -ig óra szerint), úgy, hogy a végén a tenyerem alja az ami maszírozza Marci hasát. És ez segít. Vagy van egy másik, ha adsz mailcímet elküldöm a rajzot hozzá, egy ismerősöm adta, az is segít.

Na megyek, mert teregetni kell, mielőtt felébred a zacsi-bajnok! Kép

Maiak:
itt még megvannak mind a kettenKépKépKép:
Kép

Itt már a manók levették az egyiket. nem is nagyon értjük, hogy lehet ez???!!!KépKépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
a cickóimat nekem is mindig rugdossa Lívi, de már nem fáj, mert nincs benne tej.
Várjál csak, az lesz majd az igazi, amikor oldalra meg hasra fordul pelenkázás közben és ha visszafordítod, vagy rászólsz, akkor üvölt!Kép Nincsmár olyan messze! Öltöztetni már tudom, ha a hasán fekszik, de pelenkázni...

Nagyon édi Marci, ahogy a napsütésben sziesztázik!

Vuka,
igen, az infacolban az a jó, hogy a gyerkőc mindenképpen büfizik, ha elalszik, ha nem.
Egyre szebb lesz ez a lányzó! És mivel már szépnek is született, mi lesz ennek a vége?!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek:
az emilem laszlo.evike kukac chello.hu.
Várom a rajzot.

Köszi

Vuka

É&P&G
Kép
Kép