Sziasztok!
Vizesedésnél szerintem nem mindegy, hogy mikor vizesedik az ember! Én csak az utolsó 2 hónapban, és nyáron tettem ezt, ami természetes, de mit nem adtam volna én is egy jó vízhajtóért
Évi biztos azért kap gyógyszert, mert hamarabb kezdett el vizesedni,és így könnyebben tud majd mozogni
Ami amúgy egyre nehezebb...
De persze a paradicsom, stb ténlyeg rátehetnekmég egy lapáttal. Apropó, én is nagyon kívántam a paradicsomot terhesen. Amúgy is szeretem, de kb minden nap paradicsimleveset akartam enni. Arra fogtam, hoyg biztos van benne valamilyen vitamin, ami most nekem nagyon kell
Pedig csak jól esett...
Kiscsillag, jó ötlet, hogy kiírjuk, ki hol tart, hiába figyelünk egymásra, néha már nehéz követni. Találjunk ki egyezményes jelet arra is, hogy akik most nem pocakosok, de gyerkőcösök, azoknak hány, és milyen nemű, és hány hónapos éves.. Ez mondjuk kicsit hosszadalmas, de azért bevállalom
A májusi találkozó csak ajó idő miatt lett kiatlálva, aztán Rita a szülésznő írta, hoyg akkor a Margitszigetre szerveznek egy szülésznőnapot is, és lehetne akkor. De persze találkozhatunk hamarabb is. Mondjuk március vége? Egy délután? Vagy sokaknak csak hétvége jó? Esteleg akkor a párokat is ki lehetne csalni? Nem tudom, mit szólnának hozzá...
Képzeljétek, feltámadtam hallottaimból, és a vírust elfújta valami. Jó, még néha fáj a gyomrom, meg ilyenek, de ez az antibiotikum miatt lehet... de ma már takarítottam!!!
Tünde (Benedek, 6 hónap)