Sziasztok!
Jó, hogy mondjátok, erre nem is gondoltam, hogy még itt is kimoshatom, vasalhatom a ruhákat, aztán ott meg majd csak előszedegetem. De az nem baj, hogy jó egy hónapot ott csücsülnek egy zsákban, mert igazán itt sem tudom máshová tenni, ahol szellőzne? Vagy legfeljebb, ha még lesz ott időm, akkor átöblítem egyszer, ha meg nem, akkor is lesz tiszta, a többit meg majd átmosom mégegyszer később. Köszi!
Védőnő! 1 és 1/4 órát voltam bent, mert aznap csak ketten (!) mentünk hozzá, én utolsónak, és a maradék idejét kitöltötte velem. Először még jó is volt, mert a baba volt a téma meg alvás, hízás stb. Aztán már a végén csak az ő kutyájuk, teknősük, unokája, lánya, lánya kutyája stb.
Megbeszéltem vele a költözést is, azt mondta, hogyha el tudunk menni szülés előtt, akkor ő elküldi oda az illetékeseknek a papírjaimat, megadja a számomat, hogy hívjanak fel és jöjjenek ki hozzánk. Ha meg még maradunk, akkor úgyis ő jön meg ez a dokinő. A gyógyszertári kenceficéket meg kiíratja ezzel a dokinővel, aztán ha legfeljebb már tuti költözünk, akkor nem adja ide. Azért inkább elkérem, ha már tudom, hogy megyünk akkor is, inkább legyen kettő, mint egy sem!
Nem?
Megint nem híztam egy dekát sem.
Kétszer is mérte pedig. Még mindig 5,5 kg!
Igaz, hogy előtte most nem sokat ettem, mert főzni már nem főztem előtte, de a tegnapit meg nem kívántam, így csak joghurt, tejföl zabkorpás kétszersült kenyérrel, gyümi meg ilyenek voltak terítéken. Mondtam neki most is, hogy akkor ugye most fogytam, de megint azt mondta, hogy dehogy fogytam, csak a baba megeszei előlem, amit én megeszek. Viszont ha már 8 hete ugyanannyi vagyok, a baba meg persze már akkorát nőt azóta, biztos, hogy ment le rólam. Na mindegy!
Kórházi cucc! Még egyáltalán nem pakoltam semmit. Már kéne? 32 hét!
Meg még venni kéne egy csomó mindent, majd átnézem a felkészítős füzetet. Tényleg! Belefér ez egy utazótáskába? Mert kell nekünk cucc, a babának pelus stb, meg amit a szülésre viszünk be. Még kellene vennem valami jobb papucsot is, ami jó kényelmes, csak most mindenhol cipőket, edzőcipőket látok.
Judy! Még jó, hogy Kriszta írt, most mentél volna "potyára". Tudtál már azóta beszélni a dokiddal?
Holnap megyek jógára. Már hiányzik, a múlt héten akivel járunk, jól elsumákoltuk, a végén csak Árkád-járás lett belőle (meg gyümölcsrizs a kajás részen). Ja! Most a védőnő után is vettem pizzát, úgysem hízok, akkor meg miért ne ennék?
Na nem fárasztok senkit tovább, meg Barnus is akkorákat rúg belém, lehet, hogy ledőlök egy kicsit elbeszélgetek vele!
Puszi, Julcsi