Új privát üzeneted érkezett!

Borsi Kép
Még nemtudom pontosan hogy lesz. Ha megjön onnantól 9.napon néznek először. Kép Mit gondoltál ki?? Kép Párod szed is valami gyógyszert most? Vagy valami homes bogyót? Mi szedjük az aloe verás cuccost hátha hat valamit. Tikoéknál segített! Mi is bízunk benne!

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Mindjárt megy egy mail!

Borsi

Borsi
borsókás

ÉDEN!

:8 Kép Kép Kép Nagyon sajnálom! Kép

Borsi!

Akkor mégis megvan az esély rá, hogy együtt kezdünk, vagy legalábbis közel egymáshoz. Persze ha minden rendben lesz nálam.
Nincs tábal a közelben, te ugye a Szmatonához jársz?

Tiko

tiko

TikoKép
Szmatonához járok. Õ lesz ilyen hosszan szabin.Kép
De azért megvárom, nekem eddig nem volt olyan rossz tapasztalatom vele, mint neked!
A lényeg, hogy tényleg kb. egyszerre fogunk haladni!Hurráááá!Kép

NA, most már indulok, mert nem ártana már melózni is egy kicsit!

Borsi

Borsi
borsókás

Éden KépKépKép

olyan borzasztó, hogy körülöttem most 6 lombikból egy sem jött össze...

Borsókás : fel a fejjel, tudom, hogy már kezdenéd, de hidd el, 1 hónapon nem múlik már semmi. Élvezzétek ki márciust, lehet, hogy ez lesz utolsó nyugis időszak Kép

mniki

Mniki,
engem is az aggaszt, hogy ha statisztikákat nézek (akár más intézetét is), akkor azt látom, hogy azok között, akik az első kettőnél tartanak, sokkal nagyobb az esély a babára, míg a sokszor lombikolóknál egyre kevesebb lánynak sikerül.
Bizony fel van adva nekünk a lecke, főleg lelkiekben kell felkészültebbeknek lennünk másoknál, mert minél többször fut neki az ember lánya, annál kevesebb a hite...
Éden
Éden

ÉdenKép
Annyira sajnálom Kép
Ez valahogy most nem volt egy jó széria sajnos.
Figyelj a staisztika, csak statisztika, te meg egyén vagy. Nem számít kinek hányadikra sikerül és miylen paraméterekkel, az számít csak, hogy lesz majd egy olyan stimud és transzfered, amiben minden tökéeletsen siekrül, minden harmonizál és akkor sikerülni fog. Csak pszihésen számít, hogy elötte mi történt veled. És meglatod, amikor majd sikerül csak az fog számítani, hogy sikerült, az hogy elötte mi történt és hány, az nem.
Tudom, hogy ez most nehéz, nekem is az, de regenerálódnunk kell testileg és lelkileg és bízni abban, hogy az út végén nekünk is lesz babánk.

wish

Éden,
Borzasztó, hogy most neked sem... Kép(((((((

Viki
nviki
Budapest III. kerület

BeukaKépKépKépKép??????? várjuk a jóóóóóóóó híreket!!!

MkaKép kösziKép aranyos vagy! úgy látszik, utolsó napon mégiscsak sikerül beszerezni!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Wish : azt hiszem most mindenki szívéből szóltál Kép Puszillak és kívánom, hogy mihamarabb ott legyen az a bizonyos út vége !!!

mniki

Beuka ????????????

Lányok!

Tudnátok nekem arra válaszolni, hogy minden lombiknál ugyan azokat a hormonokat kaptátok? Vagy mindig mást? És milyen mennyiségben.

Sajnos sokan vagytok, akik tudnak ebben segíteni, de reméljük hamarosan mindenki zebrásodni fog!!! Valakinek már el kéne kezdenie, hogy tudjuk követni. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok!

Olvasgatlak benneteket és közben nagyon szorítok mindenkinek, így ismeretlenül is. Amikor sikerül valakinek, akkor veletek örülök és amikor nem, akkor együtt szomorkodom!
De előbb-utóbb mindenkinek eljön a baba! Bízzunk ebben!
Azt szeretném kérdezni, hogy már 6-ot támogat a TB? Mintha ezt írtátok volna többen is, azaz a "hatodikat" emlegetitek. Igaz ez?

Üdvözlet mindenkinek és csak optimistán mindig!
crys74

Éden Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Beeeeuuuukaaaaaaaaa??????

Nagyon kíváncsiak vagyunk ám Kép

tiko

Drága Éden! Kép
Wishnek teljesen igaza van: a statisztika csak statisztika. Amikor Krizsa Mágus nekünk elmondta, hogy lombiknál az esély 30% körüli, a biopsziásoké meg innen megy lefelé a kiindulási "anyagtól" függően, én direkt kértem, hogy ne is mondjon semmilyen statisztikát, mert mi ketten együtt vagyunk 100%, és nem 61,5% de nem is 2,3% vagy hasonlók. Ha ezt sulykolnánk magunkba, sosem sikerülhetne! Van olyan is, akinek nagyon sokadszorra sikerül, de végül mégiscsak sikerül!!! Kép

Nézd csak Mkát Kép, annyira felnézek rá, olyan jó természete van: ez tényleg olyan mint a 6-os dobás. Elvileg az esély 1:6-hoz, hogy kidobd. Mégis, mikor társasozunk, van, hogy szinte mindig mindenki 6-ost dob, és van úgy is, hogy alig egy-kétszer jön egy játék során. Ez sajnos egy ilyen.

Drága Három Grácia! Kép
Szívből kívánom, hogy legközelebb is egyforma szériát fussatok mind: csak ezalkalommal pozitív teszteset!!!!!!!!

Seszi
seszi

Sziasztok! Kép

Bocsi, nemrég értünk haza, és a kajálást fontosabb volt Kép

Éden!
Annyira sajnálom!!! Kép Kép Kép Kérlek nefigyelj a statisztikákra. Sok sok erőt kívánok Nektek!!!

Borsi! Kép
Milyen lett a hajad? vggy csak fazonigazítás volt? Április 5! jó messze van! De leeht, hogy ez egy esély (KIHASZNÁLANDÓ) + egy spontán hónapra!

Kiscsillag! Kép
Clostilbegyt-re gondoltál? Azt fogsz szedni?

Köszönöm lányok az érdeklődést.
Nos nem is tudom mivel kezdjem, Egy időben voltunk vizsgálaton, a párom BP-en, és meg az ország alsó végében, de nem is ez a lényeg, hanem:

ott van a bébi!!!!!!!!! Kép Kép Kép Igaz még nagyon nagyon picike, mindössze 5mm!! Alig vettük észre a kis pacát! Sajnos képet nem kaptam, de nem is baj, a lényeg, hogy megbizonyosodtam benne, hogy sikerült! Legközelebb 20-án kell mennem, akkor talán szívhang is lesz. Még nem beszéltünk meg mást a dokival, csak mondta, hogy szedjem tovább a folsavat, és szedjek elevitet is.

A párom eredménye viszont nem változott. Nem mondott a doki számokat, csak annyit, hogy jelentő változás nem történt. Mág mindig szedni kell azt a hormon bogyót.
Szóval csak sikerülhet kevés munícióval is!!!!!!!
Ezt főleg azért írtam le, hoyg további erőt adjak a "hasonló" problémával küzdőknek Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Fanni! Kép
Kitartás s szurihoz!!! Kép

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!
Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Éden! Kép
Nagyon szomorúan olvastam a soraidat, de tényleg én is csak azt tudom mondani kitartás sikerülni fog. Puszi a véző szívedre.

Tiko!
Én az első kettőnél ugyan azt a típusu szurikat kaptam, de több gonal kellett. A harmadinkál pedig más prtokollon voltam de a szurik itt is ugyan az a fajta volt, csak más ütemben kaptam.

Crys!
Sajnos nem támogat még hatot a tb. gondolom az kevert össze, hogy most csak úgy írjuk hogy a hatost kell kidobni, tudod a kockán az a nyerő szám. Kép

Bea!
Gratulálok. Miért kell tovább szednie a párodnak a hormont?

Jó éjt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka Kép
Ez szuper!! Mégegyszer szívből gratulálok! Kép És most sem akarsz szólni a munkahelyen?? Meddig akarsz dolgozni? Igen azt írta fel a doki amit írtál. Olyat te is szedtél?? Mire jó az??

*

Kép
Kép
kiscsillag

BeukaKép
Gratulálok az 5mm-es kis pacácskádhoz!!!!!Kép
Sajnos mivel én most 2 hétre magára hagyom a párom, nem nagyon valószínű, hogy összejönne a spontán babó.Kép

A hajamat kicsit megtépte a fodrászom, de csak fazonigazítás volt.Kép

NikiKép
BÁrcsak tényleg így lenne, és ezek lennének az ucccsó nyugis hónapok! Jó lenne, ha a tavasz meghozná nekünk is a mi kis pacánkat!Kép

Lányok!!!!
Tegnap volt a párom megint kontrollon, minden rendben vele.Kép A doki viszont felírt neki Andriol tablettát. VAlakinek a férje szedett ilyet?Kép

Most repülök melózni.
Kép
Szép napot nektek!

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
örülök, hogy jók az eredmények Kép mennyi az annyi?
nem tudom, mi ez az andriol tabletta, mert a pharmindexben nincs benne.

máshol megtaláltam (elvileg törzskönyvből törölt gyógyszer).... tesztoszteron van benne - szóval hormongyógyszer.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi!

Köszi. De gondolom ez orvosfüggő is. Nagyon kíváncsi leszek nálam hogy lesz.

Beuka!

Gratulálok!!!!!! Nagyon ügyik vagytok, kérjük a receptet. Látod nekünk még teljesen jó kiskatona számmal sem jön össze. Kép

Borsi!

Jó munkát!

Képzeljétek, 2 napja kitaláltam,hogy hőmérőzni fogok. Eddig jól sikerült, mert mindkét nap azután jutott eszembe, hogy már felkeltem. Kép
Olyan mérges vagyok!!!

Tiko

tiko

Beuka!!!Kép Szuper hír!! Teljesen mindegy a kiskatonák száma, ha így is sikerül spontán, Nem???KépKép ez a lényeg...
remélem, mi is hasonló hírrel jövünk egy hét múlva.
Hogy vagy egyébként? érzel valamit? vagy még mindig korai?

TikoKép Ne legyél elkeseredve annyira. Valaki már írta Neked, hogy ha valami "beindul" ,abból legközelebb baba lesz!!!KépKép ez tuti!
Ja, és egy előbbi kérdésedre. Nekünk négy alkalomból az első kettőnél: Puregon-Menogon volt, a harmadiknál (amikor eldurrantak punk. előtt) Gonal-f-Menogon, most meg: Deca-Gonal-f...Kép

OrsiKép Mikor indul a stimu?Most is ikreket szeretnél? Nem lenne semmi!!!

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Helló!

Beuka Kép
Gratulálok és sárgulok az irigységtől! Kép
A párodat miért kellett megvizsgálni? Hiszen kész a babó!?
Köszönöm. A szurizás eleje még bírható, aztán a végén már az ember mint a tűpárna... akkor már fáj. De most tele vagyok lelkierővel!

TikoKép
Én még nem tudom, most mit fogok kapni, de az 1.nél Gonal-F inkejciót kaptam. Napi talán 150? egységet, valami ilyesmire emlékszem, 2.-12. ciklusnapig, aztán jött a Choragon és a punkció. Előtte pedig a Suprefactot 0,5 ml/nap akkor a18., most a 20. naptól az akció előtti hónapban, aztán a mensi másnapjától már csak 0,2 ml-t.
Szerintem most is így lesz, mert 7 petesejtem volt, s az egész jó szám. Talán most mindet ICSI-zik, mert a múltkor csak azok indultak be.
A hőmérőzéssel én is mindig úgy jártam, mint Te...

* Kép
A Clostilbegyt a peteérést szabályozza, ha amúgy is van, akkor akár több petéd is megérhet, ha alapban nincs, akkor 1 biztosan, de akár több is (Nekem mindig 1 ért csak meg...).
Neked mikor lesz az inszem?

Pussz és szép hétvégét mindenkinek, ha már nem tudnék jönni!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Anna Kép
a stimut mi most elhalasztottuk, mert építkezünk még egyet a tesó előtt Kép attól függően, hogy hogy állunk, esetleg szeptember, de lehet, hogy csak jövő január környéke Kép majd meglátjuk.
Nekem mind1 hány baba lesz, csak 1 legyen minimum és 2nél ne legyen több Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Madaran!

Köszi a bíztatást, remélem igazad lesz!!!
Szóval akkor tényleg elég változó, hogy ki mit kap. HA eldurrantak akkor nem is lehetett lombik, ugye?

Fanni!

Én is 150 E Gonal-t akptam, de csak 4 napig, meg 4 napig Suőrefactot.
Nekem a lombiknél 4 petikém lett, érdekes módon az inszemeknél 5-6. Pedig akkor csak clostyt kaptam.
Én az elején hőmérőztem majdnem fél évet, csak bele kell jönni. De nekem most ez az 1 hónapom van a spontán előtt, össze kéne szednem magam. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni, hogy a Kaaliban szerintetek csinálnak fagyibaba transzfert. Egy ismerősöm állitja, hogy nem csinálnak, neki azt mondták. Lassan a lombikhoz érek és nagyon foglalkoztat ez a kérdés. Nem akarom a Krizsát ezért a kérdésért felhivni.

Köszi.

Fruzsi

fruzsina32

Én már túl vagyok 5 sikertelen lambikon, de eddig nem volt olyan minőségű petesetj, amit fagyasztani lehetett volna. Mikor kezdik a lombikot, ki kell tölteni egy csomó papírt és abban kell nyilatkozni, hogy ha van fagyasztásra alkalmas pete, akkor akarod-e a fagyasztást kérni. Ez alapján gondolom, hogy lehet.
ibiza

Fanni Kép
Köszi, szerencsére van peteérésem! Nálam minden rendben, hál istennek!! Kép Csak apa katonái rendetlenkednek. Kép Így remélem akkor több petike is meg fog érni majd! Kép Az inszem akkor kezdődik ha megjön a miku, utána 3.naptól closti aztán 9.napon nézik először meg a petikéket. De most ebben a hónapban mindenképp! És 1-2 hét múlva várom mikut! Kép
Te mikor is kezdesz??? Most nem látok táblát. Kép És hányadik próbálkozás lesz??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Ibiza Kép
És akkor most jön a 6. vagy feladjátok?? Vagy örökbaba?? Nálatok kinél, mi a gond??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sajna a 6.-ra nincs pénzünk, mivel azt tudtommal nem támogatja a TB. Így azóta inszeminációval próbálkozunk. Volt egy vetélésem a 3.-után. Most jelen pillanatban cisztával szenvedek. Majd utánna ismét jön a 7. inszemi. A probléma a páromnál van.
ibiza

Fruzsi!
Igen lehet a kaáliban fagyasztást csinálni ha erre a z embriók alkalmasak nekem sem volt még soha, de itt már babát is lettunk fagyiból. Kép

Ibiza!
Hatalmas kitartást kívánok neked nem lehet könnyű neked sem, de remélem iskerrel jártok. És az inszemet a Kaáliban csinálják?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Igen a Kaáliban. Szmatona dokihoz járok már több mint 3 éve.
ibiza

Fruzsi Kép
csinálnak a kaáliban fagyis transzfert, a fagyasztás költségét kell kifizetni. Felenegdéskor meg vagy TBre megy, vagy kifizeted. Ha TBre kéred, akkor beleszámít az 5 TB támogatott lombikba, kifizetve 35e Ft.
Nekem volt egy félig sikerült fagyis transzferem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok mindenkinek kellemes, szép hétvégét kívánok!!! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!!!

Zsebi! Kép
Azt mondta a páromnak a doki, ezt a hormonkúrát nem érdemes abbahagyni, kárba vész az eddigi munka. Úgy veszem észre az írásodból, hogy nincs túl jó kedved! mi a baj???

Kiscsillag! Kép
Köszönöm a gratut! De ezt már el fogom mondani a munkahelyemen Kép De még várok egy pár hetet Kép
A clostyt Fanni elmondta, akkor én sem értem miért kaptad, nem lehet , hoyg a párodnak írták fölt Kép. Na jó azért nem teljeen vicc, mert nálunk a párom is szedte egy jó darabig az andrológus utasítására sp. szám növelő gyanánt!
Nos hogy meddig dolgozom, még nem tudom, Jó lenne a nyárból egy hónapot már itthon tölteni, de szeretnénk addig dolgozni, amig lehet, illetve amíg a babó engedi Kép

Borsi! Kép
Köszönöm!!
Örülök, hogy a kontrollon minden renbben volt.
Andriol: igen Orsi jól írta, ez egy hormongyógyszer, a páromnak is ezt kell szednie, mert alacsony a etsztoszteronja. 60 kapszula vagy egy dobozban, és elég borsos az ára, épp holnap fogjuk megvenni a következőt. Ja és van egy mellékhatása! Serkenti a nemi vágyal, elég rendesen Kép Kép
Lehet, hogy nekünk ez vált be!
Nálatok épp beleesik a két hétbe a termékeny időszak?

Tiko! Kép
Köszönöm! Légyzsi ne mondj ilyeneket, hogy nem jön össze! igenis kismama leszel nemsokára!
A hőmérőzés jó dolog, csak türelem kell hozzá. ELeinte én is gyakran elfelejtettem, de az utóbbi időben már ébredés után nyúltam az éjjeliszekrényre és raktam a számba!
(jó poén lett volna ha mellényúlok Kép)

Anna! Kép
Köszönöm! Ezek szerint 1 hét múlva mentek Uh-ra. Akkon Neked már pontosan megmondják mennyi idős a pici. Vagy már szívhang is lesz?
Nem vagyok rosszul szinte észre sem lehet venni, hogy terhes vagyok. Sokat pisilek, és feszül, néha fáj a cicim de ennyi. Nálad mi újság?

Fanni! Kép
Nem bánon, ha irigy vagy, egy feltétellel, ha követsz engem Kép
A párom már akkor bejelentkezett az andrológushoz, mielőtt megtudtuk volna, ráadásul együtt ment egy barátjával (Õt is vizsgálták). Nem akartuk már lemondnani, no megkíváncsiak voltunk, hogy jobb lett-e az eredménye. MEg motoszkál még bennünk, hogy ha neadjisten történne valami (nem is akarok ilyesmire gondolni) és vissza kellene menni a Kaáliba, akkor legyen friss papír a problémáról.

Ibiza! Kép
Nagyon sok erőt kívánok továbbra Nektek!!!

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem.

Bea

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Semmi baj nincs,csak sok az elintéznivalóm rohanok tegnap is későn értem haza így nem nagyon tudok bővebben írni. Este mindig átfutom az írásokat és reagálok a legszükségesebbekre. Kép
Na meg egy kicsit megint elgondolkodtam a héten a három negatív tesztről, hogy tényleg társasjáték az egész siekrül legalább egyszer kidobni a hatost vagy nem. Durván hangzik, de ez tényleg ilyen "egyszerű".

Mostmár értem miért szedi a párod tovább, ezek szerint legalább neki tudtak valamit rá adni, nekeünk még ez sincs. Ilyen olyan vitaminokkal szoktuk turbózni. Kép

Ja ha minden igaz és tényleg úgy alakul az estém ahogy tervezem nagy szívfájdalommal de teszek fel új táblát, aminek a javítása még várrat magára. Megmondom az őszintét amikor valakit a nari részben kell visszasorolni az mindig kicsal egy-egy könnycseppet a szememből. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Kép
Megértem a rosszkedvedet Kép Valahogy éreztem.
Én ezt talán soha nem fogom majd fel, hogy Nektek ez milyen megrázkódtatás egy-egy ilyen eset után. És tényle, ami a legidegesítőbb, hogy "szerencsejáték".
Megmondom Õszintén ez a kis idő alatt a szívemhez nőttetek, nagyon szimpatikusak vagyok nemekem, és olyan rossz látni, hogy ha valaki ilyen szomorú! Nem tudok mást, csak sok sok erőt és természetesen SZERENCSÉT kívánni következőkhöz!!!! Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

<font color="ff0000">LIMBI, ALMODÓ, EDINA, PETYAANYA
HOL VAGYTOK MI VAN VELETEK TESSÉK JELNTKEZNI MERT KI FOGTOK KERÜLNI A TÁBLÁBÓL Kép Kép Kép Kép</font>

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Mint éjjeli bagoly bejelentkezem,ha már itt vagyok és olvasgatok,gondoltam írok pár szót.
Beuka!
Gratulálok a kis rizsszemhez a pociban.
Épp most néztem hogy mennyien kezdünk márciusban.
Reméljük a tavasz nem csak a hóvirágokat hanem a zebrákat is kicsalogatja búvóhelyükről!
Már számlálom a rigevidon végét,már csak 8 nap és abbahagyhatom,(11-én)és 16-án jöhet az első szuri.
Van valaki a népes márciusi csapatban aki etájban kezdi a stimulálást?
Én most kicsit regenerálódásra szorulok addig,mert fáj a torkom(apa adott nekem bacit),de nem kell antibiotikum mert lázas nem vagyok.Eszem a mebucaint,fújom a mebucaint,lassan lidokain mérgezést kapok.....de javulgatok,már nem kapar a torkom,csak szimplán fájdogál.Remélem kikeveredek belőle a kezdésre.Nyomtam C vitamint ....annyit hogy a vizelet ph-m eltolódott savasba(kellemes volt).Soha többetKépKépKép
Na most megyek,mert kicsit fáradt az agyam helye.
Jóéjt mindenkinek!
Puszi! Kavicska
kavicska

Sziasztok!

Én BMC-s vagyok, most kezdtem a 2. stimut lombikhoz(plusz túl vagyok 2. fagyibabás transzferen).Csak azt szeretném megkérdezni, nincs-e valakinek megmaradt felesleges Puregonja véletlenül? Ha tollban van az is jó. Persze nem kérem ingyen. Előre is köszönöm!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Csak picit bekukkantok!Kép

OrsiKép
NEm tudom, mennyi az annyi, csak a műtét után 3 hónappal lesz számlálás. Sajnos.Kép Addig izgulhatunk, vajon segített-e ezen is a műtét!Kép

BeukaKép
Ezzel az Andriollal két bajom is van. Az egyik, hogy a párom tesztoszteronja teljesen normális. Tehát minek szedje. Bár ha tényleg olyan melléákhatása van mint írod...KépKépKép
A másik pedig az, hogy én ezt a mellékhatást nem élvezhetem ki, mert most kezdte el szedni, amikor én elutazom.KépKép
Sajnos a peteérés környékén még kinn leszek, a mai a 6. ciklusnapom.Kép Tehát ennek a hónapnak lőttek.Kép

ZsebiKép
A legközelebbi frissítésnél írd át lécccci a kezdés időpontját. CSak ápr. 5-re kaptam időpontot konzultációra.Kép
KösziKép

NA megyek, mert vendégeket várunk, és még ezer dolgom van!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Beuka

Gratulálok,ez nagyon jó hír,főleg hogy spontán sikerült.

Tiko

Neked pedig kitartás,biztos vagyok benne, hogy nemsokára sikerülni fog.

Hétfőn voltunk a Kaáliban.Abban egyeztünk meg a dokival,hogy a párom megy az andrológushoz és ha megműtötték, rögtön fagyasztanak is és akkor kezdik meg nálam az előkészítést a lombikhoz.
rzsuzsika

Kavicska!
Izgalmas lesz a március az biztos.
Jobbulást a torkodnak. Kép

Zuzmo!
Sajnos nekem nincs soha nem is kaptam ezt a fajta szurit.
De a Fogamzás Várandóság Szülés alatt fogamzás és ott megmaradt gyógyszereknél is érdemes szétnézned hátha valakinek van.

Borsi!
Javítottam. Azért ez elég sok idő, de sebaj a Ti babátok akkor szeretne jönni és ennek azért kellett így lennie. Kép

Tiko!
Remélem beleadtok anyait apait ebbe a hónapba. Mi igyekeztünk aztán meglátjuk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Rzsuzsika!

Akkor közelebb kerültetek a lombikhoz, drukkolok, hogy minden simán menjen és sikerüljön!!!
Köszi a bíztató szavakat!

Zsebi!

Most elvesztettem a fonalat. Ti már túl vagytok a beleadós Kép időszakon? Én még csak a 7. napon vagyok. És te?
Ráadásul a párom beted, sikerült elkapnia vmi vírust. Kép

MIt szóltok ehhez a gyönyörű tavaszi időhöz? Kép Valaki szóljon már a télnek, hogy lejárt az ideje. Kép

Tiko

tiko

Zsebikém Kép
Kérek szépen én is lóherét!!! Kép Március 13. UH. Ennyit tudok. Kép De most már felgyorsultak az események! Hurááááááá!!! Kép

Képzeljétek lányok, ma meglátogatott a miku! Kép Úgy látszik a hó meghozta. A hónak nem örülök, de neki nagyon! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Húúúú, nagyon rossz látni ott azt a 3. lombik feliratot a nevem mellett Kép Kép Kép Kép
Jó darabig nem hiszem, hogy nekivágunk újra, elotte bepótoljuk a tavalyi elmaradt korzikai GR20-as nagy túránkat, aztán majd meglátjuk...
Engedelmetekkel én most visszavonulót fújok, remélem megértitek, de nem szeretnék nap mint nap veletek izgulni a babagyártáson, szükségem van arra, hogy elengedjem a témát, és teljesen másfelé fókuszáljak, ez pedig nem fog menni, ha nap mint nap babanetezek. Rájöttem, hogy az elmúlt évem nem telt mással, csak a Babagyártással, minden elé helyeztem a témát. Most lazítjuk a gyeplőt, és másfelé nézünk egy ideig, mielőtt újra belefognánk. Igazából nem is szeretnék időpontot kitűzni az újabb kezdésre, majd ha igazán úgy érzem itt az ideje akkor vágunk újra bele. Zsebi, ha gondolod vegyél ki a táblából nyugodtan.

Seszi! Aranyos vagy, hogy felnézel rám, remélem Ti hamarabb sikerrel jártok mint mi. Kitartás!

Mindenkinek sikeres babásodást és sok-sok pozitív energiát kívánok!

Mka
Vendég

sziasztok!
mindenkinek üdv!
Beuka
gratula!
ahogy olvasgatlak felmerült bennem pár kérdés.
Én nem tudok róla, hogy a férjemetől vért vettek volna a Kaáliba. Viszont van egy leletem még régebbről a tesztoszteronját megcsillagozták, az
értéke: 16.7 nmol/L
ref. tartomány: 3.3-2.6
A te férjednek mennyi volt és hol derült ki?
más eredménye jó volt, az ondó mozgás, ml?
azért kérdem, mert nekünk semmit nem ajánlottak fel vagyis heresérv műtétet, de igazából a Kaáliba azt mondták, hogy nincs értelme kínozni a férjem, sokkal jobb eredmény nem lesz az ilyen műtéttől.????
byby

Sziasztok lányok!
CSak bekukkantottam gyorsan elköszönni. Néhány óra múlva indul a repcsim.
Kép
Két hét múlva itt vagyok. Addig is mindenkinek nagyon drukkolok, akinek szükséges! Remélem mire visszaérek, megszaporodik a zebrások száma a táblában!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?