Sziasztok!!!
Zsebi!
Azt mondta a páromnak a doki, ezt a hormonkúrát nem érdemes abbahagyni, kárba vész az eddigi munka. Úgy veszem észre az írásodból, hogy nincs túl jó kedved! mi a baj???
Kiscsillag!
Köszönöm a gratut! De ezt már el fogom mondani a munkahelyemen
De még várok egy pár hetet
A clostyt Fanni elmondta, akkor én sem értem miért kaptad, nem lehet , hoyg a párodnak írták fölt
. Na jó azért nem teljeen vicc, mert nálunk a párom is szedte egy jó darabig az andrológus utasítására sp. szám növelő gyanánt!
Nos hogy meddig dolgozom, még nem tudom, Jó lenne a nyárból egy hónapot már itthon tölteni, de szeretnénk addig dolgozni, amig lehet, illetve amíg a babó engedi
Borsi!
Köszönöm!!
Örülök, hogy a kontrollon minden renbben volt.
Andriol: igen Orsi jól írta, ez egy hormongyógyszer, a páromnak is ezt kell szednie, mert alacsony a etsztoszteronja. 60 kapszula vagy egy dobozban, és elég borsos az ára, épp holnap fogjuk megvenni a következőt. Ja és van egy mellékhatása! Serkenti a nemi vágyal, elég rendesen
Lehet, hogy nekünk ez vált be!
Nálatok épp beleesik a két hétbe a termékeny időszak?
Tiko!
Köszönöm! Légyzsi ne mondj ilyeneket, hogy nem jön össze! igenis kismama leszel nemsokára!
A hőmérőzés jó dolog, csak türelem kell hozzá. ELeinte én is gyakran elfelejtettem, de az utóbbi időben már ébredés után nyúltam az éjjeliszekrényre és raktam a számba!
(jó poén lett volna ha mellényúlok
)
Anna!
Köszönöm! Ezek szerint 1 hét múlva mentek Uh-ra. Akkon Neked már pontosan megmondják mennyi idős a pici. Vagy már szívhang is lesz?
Nem vagyok rosszul szinte észre sem lehet venni, hogy terhes vagyok. Sokat pisilek, és feszül, néha fáj a cicim de ennyi. Nálad mi újság?
Fanni!
Nem bánon, ha irigy vagy, egy feltétellel, ha követsz engem
A párom már akkor bejelentkezett az andrológushoz, mielőtt megtudtuk volna, ráadásul együtt ment egy barátjával (Õt is vizsgálták). Nem akartuk már lemondnani, no megkíváncsiak voltunk, hogy jobb lett-e az eredménye. MEg motoszkál még bennünk, hogy ha neadjisten történne valami (nem is akarok ilyesmire gondolni) és vissza kellene menni a Kaáliba, akkor legyen friss papír a problémáról.
Ibiza!
Nagyon sok erőt kívánok továbbra Nektek!!!
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem.
Bea