Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm a bátorítást a kórházzal kapcsolatban!
Bár az előhírekből pont erre számítottam. Kép
Megkeresem azt az ikres-Istvános topikot is.
Háát izgalmas ikreket várni, de ijesztő is kicsit. Kép

Hogy itt milyen forgalom van egy nap alatt? Hogy bírjátok követni?? Kép Kép
Ennyi gyönyörű babafotótól tiszta jókedve lesz az embernek! Kép

Lenne egy aprócska kérdésem (Évi akart még válaszolni, csak aztán elment szülni Kép ):
Szóval hol találom a vérvételt az Istvánban? Azt tudom, hogy érdemes 3/4 7-re odamenni (ez egy rémálom számomra), mert utána sokan lesznek.
Van még egyéb fontos tudnivaló az első "csapolás"-hoz és pisileadáshoz?

Köszi még egyszer:
réka
Vendég

Ja, Gabi!
Az én kedvenc hamim (az egyik, mert a másik a rakott krumpli) aaaaz almás csirke! Ez azon étkek egyike, amit szuper jól, finire tudok csinálni. Kép

Engem is mindig mindenhol fiatalabbnak néznek. Azért ez néha jó, néha idegesítő. Szerintem annyinak nézek ki, amennyi vagyok.

Dia,
nekem nem vagy sok. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Réka,
én mindig fél 8 körül voltam ott és a legtöbb, amit vártam, az 10 perc volt. De lehet, hogy csak mázlista vagyok? Kép

A vérvétel az N épület (leghátul jobbra), alagsor, kb. szembe. Ha viszel pisit, akkor ráírhatod a neved, de ha nincsen cimkéd, akkor ott adnak. Amúgy 2 csaj csinálja, nem fáj. Bár Ti szurikban már nagyon menők vagytok, nem?
Ja, és ha először vagy, akkor azután be kell iratnod magad a számítógépbe, ami a folyosó végén lesz és nekem a kiskönyv kellett hozzá, de azt hiszem bármilyen igazolvány megteszi. De ott ezt úgyis elmondják.

Kép
Kép
Kép
ilba

Dia,
nekem se!Kép

Réka!
A vérvétel a nőgyogyin (N épület) az alagsorban van, meg fogod ismerni a sorról... Balra az első ajtó. Egyébként gyorsan megy és jó fejek a csapoló lányok!Kép

Majd ha lesz uh-képed, ne merészeld nem feltenni!Kép
Hogy állsz a roszullétekkel? Én anno azt hittem meghalok, de ma már csak röhögök magamon.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Újra itthon. Tegnap jöttünk haza Ausztriából. Most már tudlak olvasni benneteket!
Gratula Évinek és Esztinek is. Eszti milyen érzés anyukának lenni? Kép

Duddu!
Üdv köztünk! Én ma voltam terheléses cukorvizsgálaton, fél 8-ra kellett mennem, nem volt ott senki, úgyhogy várnom sem kellett. És ketten vették le a vért, hogy gyorsabban menjen a dolog.

Kép
Kép
szõkemelinda

Ilba, Gabuska!
Köszi! Kép Megnyugtattatok, mert egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy fél 6-kor keljek. Elég álomkóros vagyok. Szóval inkább sorbanállok kicsit.
Terheskönyvet még nem kaptam, mert dr.nénink még nem látott szívhangot. Azóta viszont már láttam, mert voltam a Dévai Intézetben kontrollon. Szóval elvileg minden rendben, de nagyon nehezen telik az idő a köv. vizsgálatig (márc.14.). Van már UH-képünk, de még csak két kicsi Pacácska van rajta. Kép

Gabuska!
Te hányadik hétnél is tartasz?
Túl sok rosszullétem nincs, néha émelygek, de ha eszem jobb lesz, attól viszont felfújódok és minden gatya szorít. Kivéve a néhány kölcsönkapott kismama nacit.

Tök jófejek és kedvesek vagytok!
Bárcsak ide is be bírnék kapcsolódni, de ennyi topikot már nem bírok követni. Azt meg nem szeretem, mikor nem vagyok képben és csak magamról írok... Kép
Vendég

Sziasztok!

Egész nap kajtattunk, most tudok csak ideülni Kép Úgy látszik, ez egy ilyen DM-es nap, mi is voltunk, begyűjtöttem 3 pontot, plusz a pénztáros csajszi orbitális pocakomat látva adott egy Bababónusz adatlapot, elmagyarázta hogy mi lesz majd vele a teendő. Megvettük a gyerekszoba festékét is Kép Sárga lesz Kép A Tescoban pedig feltankoltunk egy jó időre tisztítószerekkel, akciós egy csomó minden, plusz egy darabig nem fogok úgyse arra menni Kép

Ilba,
Te ugye benne vagy ebben a Babbónusz dologban? Van vmi értelme? Ajándékokat adnak, vagy kedvezményesen lehet vásárolni?

Coolosa,
az öltözködéssel végülis nekem is szerencsém van, mert egy csomó felsőmet ugyanúgy tudom hordani. A nadrággal viszont gondban vagyok, mert az igaz, hogy én is csak csípőnacit hordok, de mióta pocakom van, kényelmetlen. Alul, az alhasnál szorít, zavar. Bár azt is utálom, hogy a köldökömig ér a nadrág, de ez legalább nem olyan kellemetlen. Végülis már csak 5 hét (legalábbis remélem, hogy a Törpe kihúzza bent addig), azt már kibírom Kép

Jucus,
aha, ezeket a hozzávalókat én is használom itthon, ha házilag gyártok kínait. Nem szoktam receptezni, ami eszembe jut, és úgy gondolom, hogy jó lenne a kajába, belerakom. Azt imádom, hogy tényleg nem főznek, hanem párolnak, és azt is úgy, hogy ropog a zöldség. Rühellem a pempősre főtt zöldségeket!

Duddu,
üdv itt Kép Mikorra is várod a babákat? Ha a legutóbb még Pacácskák voltak, akkor lesz majd a meglepi, amikor nagy hirtelen emberi alakokat fogsz látni a képernyőn! Kép Az vmi hihetetlen... KépKépKép Hát igen, elég nehéz követni ezt a topikot, de amint látod, itt baromi jó a csapat Kép

Melinda,
dolgoztál? Hogy bírod?

Holnap megyek védőnénihez. Korán (7-kor) kell kelnem KépKépKép És meg is mér KépKépKép Szerintem most olyan 9, max. 10 kg-nál tartok. De tojok rá magasról, ha többnél!!! Kép Csajok, erre emlékeztessetek holnap, ha magam alatt leszek, és leírom nektek, hogy mennyit híztam KépKép Ma még Nutella se volt. Csak pörkölt fahéjas mogyoró, az a finom meleg, amit az utcán árulnak Kép De csak egy kicsi. Uhhh, éhes vagyok!!!!!!!!!!
Petike ma nem hozza a formáját, nincs nyugodt napja Kép Be van gajdulva, egész nap nyomja kifelé a hasamat, tisztára Alien-szerű a dolog Kép Mintha lúdtojások cikáznának a bőröm alatt Kép

Tettem fel végre a wiw-re képeket magamról Kép

Kép
mancs

Szépjó estét kívánok!

Háát, már megint - mint mindig - annyit írtok, hogy azt sem tudom, hogy kinek és mit akarok írni, mert a lap tetejét már elfelejtettem, mire az aljára értem. Én már ehhez túl szenilis vagyok!KépKép

Duddu
szia, Isten hozott, remélem én is többször idelátogatsz közénk, mert ikreket várni - hát, nagyon buli lehet! Kép
Fél9h-ig vesznek vért, én is 3/4 8h körül értem mindig oda, és soha nem vártam én sem 10 percnél többet. A Taj kártyád kell, azt ne hagyd otthon.

Gabi,
képzeld én is 2x voltam bent a kh-ban infúzión, úgy hánytam. Egyszer az 5. héten, másodszor meg a 8-on. De aztán a 15.héten minden megszűnt. És onnantól kajáltam ezerrel!!! Meg sem álltam én sem 20 kg plusszig!KépKép

Könnyes lett a szemem a nagymamis képektől....Kép

Ilba, Sajtine,
ti hogy vásároltok a DM-ben 21% kedvezménnyel?

Sajtine,
akkor ha süt a nap, akkor egykor a spar előtt találkozunk. Zsófi egy tündérbogár! Marci már olvadozik ezektől a nagy kék szemektől. És alig várja, hogy megismerje kis barátnőjét! Aki már nem is olyan kicsi!! KépKép
Viszek gépet. Tök jó lesz talizni megint!!!! KépKép

Wolga,
Andrisnak ezer sok gyógypuszi! A nagylegény mostmár biztos jobban lesz! Ettől a sok puszitól amit a netről kap! KépKépKép

Dia,
Domival egyszerűen nagyon ott vagytok a szeren! Annyira helyesek vagytok!!! És nekem sem! KépKép

Blackrose,
nekem még így is hasonlít rád. valahogy a szeme állása. Nem a színe, csak a formája, meg az arcformája is. De kétségtelenül hasonlít az apukájára. És igen így már inkább rá, mint rád. De azért benne vagy te is. Kép

Timi,
Szilvike nagyon éhes azzal a kanállal! És nem jön belőle kajcsi. Hát ki látott még ilyet! KépKép

Ilba, Jucus,
én is fiatalabbnak nézlek benneteket! Egymás közt, azért ez inkább jó, mint rossz! Kép

Szorsi,
Benoról is kérünk ám képeket! Nem ám elfeledkezni róla! Kép

Na jó, most megyek, mert este van este van, ki-ki nyugalomba....
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancs,
aha, a Babbónusz se lehet rossz, de a Baba az jobb! KépKépKép

Na, szóval most megnéztem a kuponfüzetem, itt 2005-ben született babákról ír, de legközelebb megkérdem, hogy a 2006-ra is érvényes-e. Mert akkor van nekem egy ajánló kuponom, szívesen odaadom, Neked semmivel nem lesz ettől jobb, de én viszont kapok ajándékot. Kép

Az elején kaptam ajándék szappant, meg egy jó vastag kuponfüzetet, vannak benne pelusok 500Ft-tal olcsóbban, ajándék tea, babaápolási cuccok mind olcsóbban, nyaralási lehetőség 5-10%, szóval jó dolgok. Most meg postán jött múlt héten egy újabb kuponszerű valami, ebben is volt pelus 500al olcsóbban és egy 21%os kupon.

Újságokat megkaptad? Én tegnap.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
én az utcai kürtős kalácsot imádtam amíg vártuk Marcit! Meg tudtam őrűlni érte, egy ültő helyemben megettem egy egészet a 8. - 9 hónapban! Szóval kit érdekel, hogy mennyit hízol. Annyit amennyi jólesik Petinek! Aztán, ne félj, amikor egész nap egy 4-5 kg-os babával rohangálsz le föl a lakásban, akkor nagyon hamar elfogy rólad, ami pluszban van. Én 20 kg körül híztam meg, és most -alig 2 és fél hónap után - max pusz 5 kg van rajtam. max. Szóval egyél amit csak megkívánsz KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
és ez az egész kupon ügy hogy kezdődött? Bementél a DM-be és adták? Vagy mi?

Kép
----------------
B&M
bubek

Helló Bubek!

Na, kérdésed kifejtettem az előbb.
Viszont ha csak 2005-ös babákra vonatkozik, akkor odaadom Neked az ajánlást és akkor így, vagy úgy lesz ajándékom! Kép

Ha sok hozzászólás van, akkor én is kétszer nyitom meg és az egyikbe írok, a másikat meg görgetem lefelé. Ezt azért írtam, hogy ne legyen kifogás, hogy miért nem írsz! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kaptam egy űrlapot, azt kellett leadni a születési anyakönyvi kivonat másolatával. De akkor holnap arra sétálok, megkérdem és ha Mancsnak nem tudom elküldeni, akkor hozok Neked egy űrlapot és az ajánlással elpostázom, ok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Nehogy elpostázd!
Legalább lesz miért elmennem hozzátok! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, a nagy siettségben, hogy írok, elfelejtettem megköszönni! Tiszta gyagyás vagyok.

Én is kétszer nyitom meg, csak az alt-tab is melós egy ilyen szenilis vén tyúknak mint én...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Köszi lányok megnyugodtam.KépKépKép
Réka!
Én még itt nem üdvözöltelek azt hiszem.Szóval üdv!KépKép

Jó éjt mindenkinek!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba,
ha a Babbónusz Kép űrlapra gondolsz, azt kaptam ma. Mondta a csaj, hogy a szül. akvi kivonattal kell majd leadni. Persze, az ajánló kupont adhatod (kérem az ajiszappan felét KépKépKépKépKép) legalább találkozunk.
Újságok? Tegnap megjött a Baba magazin, de az Anyák lapja sehol Kép Megint telefonálok nekik asszem. Azért rossz, hogy nem kapom meg időben, mert ha kuponnal akarok vmit venni, akkor mire megkapom, és elmegyek venni, akkora elfogy Kép Bár a Baba magazinos kuponok közül most egyiket sem fogm felhasználni, nem kell semmi.

Bubek,
kürtőskalács?????? Meg akarsz ölni????? KépKépKépKép Nyamiiiiiii! Szeretem a diósat, a fahéjasat, a simát, a kókuszosat, a... a... a... KépKép Jajj, nem kéne má' ennem, késő van. Peti nekem már a múlt hét szerdán 2690 gramm volt. Úgyhogy megvan az esély rá, hogy a végén már a hasamban is 4 kg-os lurkóval rohangászok Kép Én is 4 kg fölött születtem Kép Drága jó Anyukám! Szenvedett, mondta, hogy berakták egy szobába, és tizenvalahány órán át kínlódott mozgolódás, felkelés, felülés, víz meg minden nélkül. Bárhogy is fog fájni nekem a szülés, mégis úgy érzem, mázlista vagyok (és vagytok Ti is) hogy ez már nem így megy Kép

Megyek aludni Kép Alig látom már a monitort, és kihagyok betűket is.

Jóccakát! Kép

Kép
mancs

Bubek,
akkor űrlapot kérek csak, mert hogy akkor Mancsé az ajánlóm. De ha DM-be mész akkor kérhetsz Te is. Remélem adnak még tavaly született babóknak is.
Ettől függetlenül jöhettek! Kép

Mancs,
én sem találtam most a kuponok között semmi jót, de én megyek így is Brendonba, kell tejgyűjtő, melltartó betét, meg ilyenek. És a mi ottani 20%al ott tudom a legolcsóbban megvenni.

Én is elteszem magam holnapra, remélem Beni nem megint fél7(!)kor ébred. Nekem ez naggggyon korai.

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Réka,
de drága vagy!!! Hányadik hétnél? Fél éves a lányom!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bubek,
én úgy írok, hogy az első választ bepötyögöm, aztán továbbolvasok, jön a következő válasz stb.Kép
Én a kenőmájast és a fagyit tömtem ezerrel magamba terhesen.

Egyébként 10-től 8-ig aludt a kisasszony! Reggelre persze keresztben volt az ágyban...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Gabi,
én is!!!! KépKépKép
Aztán valahol olvastam, hogy a sok kenőmájas, illetve a máj nem olyan jó és akkor nagyon meglőve éreztem magam. Ekkor jött a párizsi, amit amúgy utálok. Mert az sokkal egészségesebb. Kép És a Mekis kaják. Mert azok is teli vannak minden jóval. Kép De csak ezek csúsztak. Lehet, hogy Beni emiatt nem túl jó evő? Kép

És ha már dicsekszünk. Beni 10:30-tól 8:45-ig aludt!!!! Kép Kétszer evett, de ilyenkor nem ébred fel.

Kép
Kép
Kép
ilba

Hát, amennyi máj a kenőmájasban van, sztem nem ártottunk sokat...
Mekis kaja szintén, de főleg a sültkrumpli a csokis/epres fagyiba mártogatva. Nyammmmm.
Ügyes gyerkőceink vannak!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

András szerint nincs még egy olyan gusztustalan emberke, mint én, aki a fagyiba tunkolja a sültkrumplit. De van!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

KépKépKépKépKépKép
Zoli is úgy eszi, úgyhogy már hárman vagyunk! Ha András egyszer megkóstolná...Kép

(Szerintem a többiek már gyanakodnak, hogy Te + én ugyanaz a személy vagyunk.Kép)

Sajtiné,
az Europarkban vettük a Babaházban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, Ilba,
Csatlakozhatok? Én kolbászt eszem lekvárral és nutellás kenyeret szalámival.Kép

Jucus
jucus73

Halihó!

Az egyik barátnőm is a fagyiba tunkolta a sültkrumplit, amin én teljesen kiakadtam. El is panaszoltam a férjecskémnek, na azóta Õ is úgy eszi Kép.

Múlt héten kértem én is bababónuszos lapot a DM-ben. 2006-ra is van ez az akció, de rá volt írva, hogy a 2005-ben születtek még most márc. 31-ig jelentkezhetnek (azt hiszem ez a dátum volt). Egyébként a jelentkezési lap letölthető a netről is, de szerintem jobb ha kérsz.

Mi ma 23 órától hajnali 4-ig aludtunk.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jucus ez már tényleg kiakasztó, még olvasni is rossz volt ezeket a párosításokat.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Nagyon vad ez a sültkrumpli fagyi párosítás, de azért lehet, hogy egyszer én is megkóstolom. Kép

Mancs!
Nem dolgoztam, már régóta nem dolgozom. Csak el kellett intéznem az adóbevallásomat, meg utána kérdeztem, hogy jár a családi pótlék, meg a gyes. Meg persze meglátogattam a kölyköket. Édesek voltak, nagyon örültek nekem, mindenki a pocimat simogatta. Kép
Ha már a pocinál tartunk, teszek fel 2 képet.
Kép
Kép
És ma vagyok 27 hetes. Na, mit szóltok a mértehez? Mindenki azzal idegesít, hogy milyen nagy. Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Én is tudok egy jót: a párom a sósperecet tunkolja a gyümölcsjoghurtbaKép

Melinda:
hatttalmas pocid van, de nagyon szép. nagy a baba?
azok ott milyen érmek és kié, ha lehetek kíváncsi?
Vendég

Jucus,
fújjjjj!!! KépKépKép

Melinda, szép nagyon a pocid, pont akkora, amekkorának lennie kell. Kép
Kié és milyen az a sok érem?

Ha már a méreteknél és számoknál tartunk. Benedek ma 16 hetes és most épp ilyen huncut:
Kép
Kép

Voltatok ma kint? Hát én nagyon gyorsan haza felé vettem az irányt, azt hittem minden belémfagy. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi most jöttünk haza, nagyon szupi idő van. Livicsek még hódol az alvásnak.
Kép

Melinda,
nagyon szép a pocid! És az a sok érem! Kíváncsi!!!!

Vuka,
de jó, hogy ilyen jól aludt Petra!!!!! Csak így tovább!Kép Tényleg, becézitek valahogy? Én írnám, hogy Petrácska, de lehet, hogy nem szereted.

Jucus,
húúúúúúúúúúú, de undi!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát, ahogy elnézem, Benike is nagy hóhányó!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
amikor Lívi 3 és fél kiló lett a 2 és félről, azt hittem, hogy ha most ennyivel nehezebb emelgetni, akkor mi lesz majd 5-6 kilósan! És képzeld, legnagyobb döbbenetemre egyáltalán nem okoz gondot! Lehet, hogy a fokozatosság miatt, hogy nem egyik napról a másikra kellett 1 kilóval többet emelni, nemtom, de tökre megkönnyebbültem, mikor nyugtáztam, mert féltem, hogy már 4 hónaposan sem fogom tudni cipelni.

Bocs, hogy részletekben írok, de el akarom érni az 1060-dik üzit!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Miért akkor valami bónusz jár? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska nyugodtan használhatod a Petrácskát, bár mi nem nagyon szoktuk becézni (talán mert úgy hosszú). Viszont valaki már becézgette Petruskának is, na azon nagyon kiakadtam.

Tegnap fürdéshez készülődtem:
Kép

Koncentráltan figyelek:
Kép

Na így már jobban szereti anya:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Lányok, mindenkinek nagyon köszönjük a gyógypuszikat. KépKépKép Olyannyira hatásosak voltak, hogy Andris mára jobban van. Tegnap nem volt már láza, de éjszakánként megint 3 óránként ébred, pedig azelőtt aludt 11-től 8-ig evés nélkül. Kép

Volt a másik dokinéni is. Õ hajlandó kijárni, sőt azt mondta a téli babáknál az oltást is kihozza és hívhatom a mobilján, ha van vmi. Azért ez nagyon megnyugtató, hogy nem az ügyeletet kell zörgetnem. Úgyhogy orvost váltunk/váltottunk. Kép

Annyit írtatok, hogy alig bírtam végigolvasniKép
Dia, nem vagy sok, sőt kérünk még képeket! Kép

Duddu, üdv közöttünk és gratulálok az ikerterhességedhez. Kép

Apropó, terhesség: Képzeljétek tegnap este tudtam meg, hogy egy kolozsvári jó barátnőnk babát vár és már 6 hónaposak. Kép Ez azért különösen jóhír, mert eddig egy babát sem tudott megtartani és már túlvan a 40-en. KépKépKép

Ilba, tündérien mosolyog Beni, így szokott Andris is, ilyen édes nagy szájjal. Kép
Ezt a bodyt hol vettétek? Nagyon tetszik a színe. Kép
Ja, és mondtam már? Persze, de azért újra, hogy mi is Benedekek vagyunk csak vezetéknévben. Nagyon szép név. Kép Én is adtam volna, nade hogy néz az ki, hogy Benedek Benedek? Kép

Szőkemelinda: Nagyon szép pocid van. Kép Az én volt hasamnál biztos nagyobb, mert nekem még szülés előtt se volt túl nagy, mert keveset híztam a diéta miatt. Kép Nem is tudom, hogy fért el benn Andris 56 centisen és 3460 g-mal??? KépKépKép

A bababónuszon már én is gondolkodtam? Ezek szerint megéri??? Mert én utálom megadni a címemet, hogy utána minen szarral zaklassanak... Kép

Sültkrumpli fagyival??? HMMM. Kép Még nem próbáltam... De lehet, hogy bejönne. Kép
Én a fagyit kívántam nagyon és minden nap tömtem magamba addig, amíg ki nem derült, hogy cukros vagyok. Na onnantól csak áhítoztam. Asszem most élem ki az édesség vágyamat, mert rengeteget eszem mostanában. Kép
Na befejezem és megyek ebédelek vmit. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Ilba!Kép
Fagyis hb.KépKépSzerintem a májra azért mondják,hogy nem túl jó választás mert az választja ki a mérgeket a szervezetből.Mondjuk szerintem a párizsi se jobb mert abba meg kitudja mit darálnak beleKép,bár jobb esetben hús helyett szója van benne.Tegnap vettem Dominak kinder sonkát,na gondoltam milyen jót fog belőle reggelire falatozni.De tévedtem.Én ette a sonkáját ő pedig a kolbászkarikákat.Kép
Istenke éltesse a 4 hónapos Beni babát!Kép
Kép

Gabi!Kép
Ma voltunk tanácsadáson úgy néz ki jó lesz a hétfő kop-kop!Kép

Volga!
Sokat gondoltam ám rátok az este,hogy milyen lesz az éjszakátok.KépTudod mit is adhatnál Andriskának?Cebion cseppet.Ez c-vitamin és már csecsemők is ehetik,nagyon jó.Domi kiskora óta kapja napi 8 cseppet."Na jó van amikor elfelejtem beadni neki.Kép"
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vvolga,
ez nagyon jó hír! Figyeld meg, ma éjjel már nem fog felébredni sem!Kép

Ilba,
persze, megkapom a babanet leghülyébbje címet!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jaj elfelejtettem!
Melinda!
Nem akarlak idegesíteniKépde szerintem is szép méretes pocakod van.Az enyém a 36.héttől volt ekkora.De hát ez nem baj.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

És ........................... 1060!!!!!!!!!!!!!!!

Tök jó, Petrának is már milyen kis értelmes nézése van, nem az a kis öntudatlan újszülöttke, pedig most született! Kicsit nosztálgiáztam a kis pampers pelus láttán, mi is azt használtuk akkor.

Dia,
az SZTK-ba jártok vagy a Berzsenyibe?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
és képes voltál nem hozzánk írni az 1060-dikat??? Kép

Vuka,
Petra nagyon aranyos, és mekkora szemei vannak!!! Kép

Vvolga,
csupa jó hír. Kép
Benedek Benedek: KépKépKép
A bodyt kaptuk, de szerintem Auchanos.
A Cebion tényleg jó, Beni is kap napi 5 cseppet.

Dia,
édes vagy, de csak 10-én lesz 4 hónapos. Ma 16 hetes. Aztán még 17 hetes is lesz és csak utána jön a 4 hó. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nahát, mit fotóz már megint ennyit a Mama?
Kép
Ilyen érdekes a Babanet oldala
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska ez már nem a legkisebb Pampers (New Born), hanem az eggyel nagyobbi méret (New Baby), mert növünk ám mint a bolondgomba. Tegnap mértünk 1 hós meztelen súlyt, és képzeljétek már több mint 4 kilós volt a kisasszony (4,07).

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
igen tudom!Kép

Ilba,
az 1070-edik a tiétek lesz!Kép

Jaj, de finom ez a cumilánc!
Kép

Még jó, hogy ilyen vidám vagyok, mikor befaltam egy teljes adag tejpépet!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok,

Benike, boldog hónapfordulótKép

mi is megjöttünk a sétából
Bubek, Marci, Zsófi, Sajtine

Kép
Kép
Kép
Kép

majd még jövökKép

Kép

Kép
sajtine

Köszönöm a Cebion tippet, kaptunk azt is már két napja, csak nem tudtam, hogy az 5 cseppet semmi nélkül is be lehet adni, nem kell teába tenni. Kép

Ilba, nagyon jó a profilja Beninek, és hasonlít az apukájára. Kép

Dia, köszönjük a ránkgondolást. Azért volt nyügi tegnap este meg egy kis hányás, de legalább láz nem. Kép

GAbuska, úgy legyen. Kép

Andris most ül a pihenőben és ezerrel ütögeti a lógó játékokat és magyaráz nekik. Kép Mennem kell, mert már nyűgöl.

Kép Kép
Kép
vvolga

Tudom, hogy nagy a pocim, de hála Istennek csak oda híztam, igaz már 10 kg-t. A gyerkőc 3 hete volt 900g körül (uh alapján). Ha anyjától örökölte, akkor óriás bébi lesz, én 4300g-mal születtem. Doki néni már mondta, hogy ne ijesztgessem, nem akar stresszes szülést Kép mondam, hogy higgye el nekem, én sem.

Az érmek a páromhoz tartoznak. Csocsóbajnokságokon kapta őket. Most már sajnos nincs ideje rá, de az érmeket és a kupákat nagy becsben tartja. Nekem sajna csak okleveleim vannak. Én ugyanis nem voltam olyan jó úszó, mint amilyen jó csocsós ő.

Egyszerűen gyönyörűek ezek a gyerekek. Benedek nagyon nagy kópé lehet a mosolya alapján.
Örülök, hogy Andris már jobban van!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Voltam ma védőnőnél. 2 hónap alatt +4 kg, az teljesen normális, most tartok +11-nél, és van még 4 hetem. Azt mondta, ez tök jó Kép A váró tele volt oltásra váró újszülött (és kevésbé új) babákkal, ment a sírás ezerrel. Énmeg, mint egy hülye tehén, könnybe lábadt szemmel ültem ott. Remélem, azt hitték, hogy allergiám van! Nem tom mi van velem, minden ilyen babás dolgon elbőgöm magam, mint egy hápé Kép Aztán a védőnő megnyugtatott, hogy ez teljesen normális, és ez jó. Ja. Csak ciki.

Melinda,
ja tényleg, írtad, hogy már nem dolgozol... Kép A pocid nagyon szép nagy, főleg, hogy 27 hetes. Nekem is brutál méretű, és engem is riogatnak, hogy hamarabb lesz, és jó nagy baba lesz Kép De ne aggódj, megcsináljuk! Kép Látom, a Te férjed is nagy sportember Kép Az enyém is. Biliárd, meg peca KépKép

Vuka,
bocs, asszem én írtam Petrust a múltkor Kép Édes nagyon a PETRA! KépKép

Gabuska, Ilba,
ez vmi járvány... Én mindig belemártogatom a mekis fagyiba (karamellás, epres) a krumplit KépKépKép Évek óta Kép A kenőmájas nálam is megy, de inkább nem olvasom el, mi van benne. Nem szabad. Most az olasz hetek alatt a Mekiben lehet kapni paradicsommal töltött, rántott mozzarellagolyókat. Isteni!!!

Jucus,
lekvár+kolbász, nutella+szalámi Kép Hááát ezt azért nem. Kép

Tücsökmami,
sósperec+gyümölcsjoghurt... Ez is gáz Kép De a Te párod legalább megeszi a joghurtot. Az enyém semmi tejterméket nem eszik meg. Se tejfölt, se túrót, tejszínt, joghurtot, sajtból is csak a füstöltet. És az ezekből készült kajákat sem eszi, tehát semmi tejszínes husi, vagy túrótorta, túróspogi Kép Viszont a túrórudi az megy nála nagyon, és a sima sajtot is megeszi, ha már rá van olvadva vagy sütve vmire. Finnyás a lelkem, de nagyon Kép

Megyek, ennek örömére eszem vmi joghurtot Kép

Kép
mancs

Lányok,
megvan vkinek a Kriston-féle intimtorna kazi? Csinálja vki? Nekem kellene... Kép

Kép
mancs

Bocsi lányok, nem akartam senkinek gyomorkavarodást okozni így ebéd táján, de én tényleg szeretem a sós és édes cuccokat együtt.
Normális ízlésű családtagjaim is jujjoltak néha velem egy asztalnál, most már csak rötyögnek rajtam.

Vuka,
Milyen nagy szemei vannak Petrának. Tündéri. Kép Bogi is úgy bekancsított néha, hogy le kellett fogni a szemét, hogy abbahagyja.

Ilba,
Beni nagyon édi, ahogy teli szájjal nevet. Hangja is van már?
És azok a húsos kis ujjacskák, ahogy összefonja. Ennivaló.Kép

Livike,
Ügyi vagy. Látod, nem csak a cumólánc finom.Kép

Sajtine,
De jó volt nektek! Zsofkának megvolt az első randija.Kép

Gabuska,
Te mit használsz, hogy eltüntesd a főzis bukikat a rucikból? Ma volt az első répakóstolgatos ebédünk, utánna szopi és már öltözhettünk is át mind a ketten.Kép

Kisteknőc a kenguruban
Kép

a tesóimban azt szeretem, hogy jól bele lehet kapaszkodni a hajukba
Kép

ez a méhecske még gyorsabb nálam
Kép

jaj anya, lecsúszok
Kép

Jucus
jucus73

Jucus,
semmi baj Kép
Nagyon szépek a gyerkőcök!
A sós és édes ízeket én is szeretem együtt, de ez nálam kimerül a gyümölccsel elkészített húsokban meg hasonlókban Kép

Kép
mancs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?