Sziasztok!
Egész nap kajtattunk, most tudok csak ideülni
Úgy látszik, ez egy ilyen DM-es nap, mi is voltunk, begyűjtöttem 3 pontot, plusz a pénztáros csajszi orbitális pocakomat látva adott egy Bababónusz adatlapot, elmagyarázta hogy mi lesz majd vele a teendő. Megvettük a gyerekszoba festékét is
Sárga lesz
A Tescoban pedig feltankoltunk egy jó időre tisztítószerekkel, akciós egy csomó minden, plusz egy darabig nem fogok úgyse arra menni
Ilba,
Te ugye benne vagy ebben a Babbónusz dologban? Van vmi értelme? Ajándékokat adnak, vagy kedvezményesen lehet vásárolni?
Coolosa,
az öltözködéssel végülis nekem is szerencsém van, mert egy csomó felsőmet ugyanúgy tudom hordani. A nadrággal viszont gondban vagyok, mert az igaz, hogy én is csak csípőnacit hordok, de mióta pocakom van, kényelmetlen. Alul, az alhasnál szorít, zavar. Bár azt is utálom, hogy a köldökömig ér a nadrág, de ez legalább nem olyan kellemetlen. Végülis már csak 5 hét (legalábbis remélem, hogy a Törpe kihúzza bent addig), azt már kibírom
Jucus,
aha, ezeket a hozzávalókat én is használom itthon, ha házilag gyártok kínait. Nem szoktam receptezni, ami eszembe jut, és úgy gondolom, hogy jó lenne a kajába, belerakom. Azt imádom, hogy tényleg nem főznek, hanem párolnak, és azt is úgy, hogy ropog a zöldség. Rühellem a pempősre főtt zöldségeket!
Duddu,
üdv itt
Mikorra is várod a babákat? Ha a legutóbb még Pacácskák voltak, akkor lesz majd a meglepi, amikor nagy hirtelen emberi alakokat fogsz látni a képernyőn!
Az vmi hihetetlen...
Hát igen, elég nehéz követni ezt a topikot, de amint látod, itt baromi jó a csapat
Melinda,
dolgoztál? Hogy bírod?
Holnap megyek védőnénihez. Korán (7-kor) kell kelnem
És meg is mér
Szerintem most olyan 9, max. 10 kg-nál tartok. De tojok rá magasról, ha többnél!!!
Csajok, erre emlékeztessetek holnap, ha magam alatt leszek, és leírom nektek, hogy mennyit híztam
Ma még Nutella se volt. Csak pörkölt fahéjas mogyoró, az a finom meleg, amit az utcán árulnak
De csak egy kicsi. Uhhh, éhes vagyok!!!!!!!!!!
Petike ma nem hozza a formáját, nincs nyugodt napja
Be van gajdulva, egész nap nyomja kifelé a hasamat, tisztára Alien-szerű a dolog
Mintha lúdtojások cikáznának a bőröm alatt
Tettem fel végre a wiw-re képeket magamról