Sziasztok!
Primpa, megértelek, nekem is elég
. Délután láztalanság, estére 38,9. Most kúpot kapott, az ember segített, mert estére végre hazaért szegénykém. Tegnap reggel óta kicsit hosszú volt már neki is, nekünk is (ma fél órára tudott hazaugrani). De a kúp csak 37,4-ig vitte le Miksa lázát, én ezért nem szeretem, mert olyan nagyon lassan látom csak a hatását. Viszont igaz, hogy talán tovább tart, mármint a hatása. Az orrából iszonyat mennyiség ürül, ez mondjuk jó, hogy kijön, de az rossz, hogy ennyi van benne.
Primpa! Jobbulást a srácaidnak! Én úgy tudom, hogy vírusos izékre teljesen felesleges antibigyót adni, mert úgyse használ. A gyerek immunrendszerét viszont rombolja. Már írtam, hogy van érintettség a témában a családban.
Nálunk ilyen influszerű nyavalyáknál Cebion megy, 38 fölött lázcsillapítás, torokra köptető és orrszívás. És telefonkapcsolat a dokival. Ha más is bejön, akkor persze megyünk hozzá. De azt hiszem, már ezt is írtam
Mi se nagyon járunk sehová, csak heti egyszer zenebölcsibe, egyébként ide a boltba, kristálytiszta levegőn, és kb. két emberrel találkozunk. Lehet a nagybevásárlás, meg inkább az, hogy az uram hozza haza. Ráadásul a kollégái gyerekei mostanába lettek ovisok sorra, így mindig beteg valaki a cégnél is, döbbenet. Szóval én már a munkatársak ovisaira gyanakszom
Nálunk eddig nem volt sok betegség összességében, de más topikokban olvastam, hogy sokan csinálnak bronco vaxom kúrát, ha jól írom. Immunerősítő cucc, és sokan esküsznek rá. Lehet, hogy majd ovi előtt Miksának se árt.
Tök fura nekem ez a Miksi
Még sosem mondtuk így, Miksabuci vagy Miksabuckó volt a legnagyobb becézés a Miksából, de leginkább csak Miksa.
Lassan fölkeltem az embert, alszik a kanapén. Elkészültem a Teletubbies üvegmatricákkal is az előbb, most száradnak. Lesz nagy meglepi reggel. Tegnap kinyomtattam Miksának egy színes képet róluk, annyira boldog volt, hogy nem bírta szabályosan szedni a levegőt, és letörölni a vigyort az arcáról
szirom