Új privát üzeneted érkezett!

Flocika,
Na igen, én már könnyen "ugrálok", szerencsére nélkülözhető vagyok a kölkeimnek Kép Jaj és hogy vártam ezt az időszakot! Kép Lehet, hogy ciki, de tényleg jól esik nélkülük pár nap többször egy évben. Nagyon hiányoznak, de miután tudjuk, hogy 100%osan jó helyen vannak, és nem hiányolnak, nincs gond.

Nagyon szép ez a szálloda is! Meg amit Szirom mutizott! Ez utóbbi olyan családias, tavaly Szilvásváradon voltunk hasonlóban, csak nem volt medence. Igazából nekem mindkét típus nagyon bejön, meg egyszer szeretnék olyan igazi "tanyasias", vidéki panzióba elmenni, már találtam régebben pár ilyen helyet. Persze az gyerekekkel izgibb Kép
De hadd ne mondjam, hogy már megint a Kolpingon jár az agyam...hiába voltunk 3x már nyaralni, most Horvátországot lőttük be, de megint csábulok...annyira jó ott!

Szirom,
Igen, gondolom ő is azért javasolja! Meg asszem 3 napnál tovább nem is szabad adni! Legalábbis a Panadolra rá van írva, a Nurofenre ugyan nem, de miután az még "erősebb", gondolom azt se nagyon lehet tovább.

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok,

Maja megint beteg, zörög a tüdeje. Nem tudom, hogy ki írta jó egy hete, hogy a gyerekének is hajlama van a felsőlégúti gyulladásokra. Mit lehet a lánnyal kezdeni, hogy ne legyen megint beteg? Calciumot adhatok neki és mennyit?
Miksinek csak torokgyulladása van. De tényleg, még emberek közé sem megyünk. Ezeket a csodákat a nagybevásárlás során szedik össze?
kicsit kétségbe vagyok esve, akár van orvosi diplomátok akár nem, de segítsetek!!!!!

Tényleg nagyon jó helyeket mutattatok, nem is ismertem eddig. Nekem még csak álom, Miksi még kötődik, mint Andris Flocira, s Miksa most kezd abban a korban lenni, hogy ha méteren kívül vagyok üvölt. Két gyereknél elég nehéz mindig ott lenni, ahol kell.

Bocsánat, kicsit kivagyok. Nagyon várom a meleget, hátha a kálváriánknak is vége lesz.

A torokgyulladásra is kell antibogyó szerintetek?

Primpa
primpa

Sziasztok!

Primpa, megértelek, nekem is elégKép. Délután láztalanság, estére 38,9. Most kúpot kapott, az ember segített, mert estére végre hazaért szegénykém. Tegnap reggel óta kicsit hosszú volt már neki is, nekünk is (ma fél órára tudott hazaugrani). De a kúp csak 37,4-ig vitte le Miksa lázát, én ezért nem szeretem, mert olyan nagyon lassan látom csak a hatását. Viszont igaz, hogy talán tovább tart, mármint a hatása. Az orrából iszonyat mennyiség ürül, ez mondjuk jó, hogy kijön, de az rossz, hogy ennyi van benne.

Primpa! Jobbulást a srácaidnak! Én úgy tudom, hogy vírusos izékre teljesen felesleges antibigyót adni, mert úgyse használ. A gyerek immunrendszerét viszont rombolja. Már írtam, hogy van érintettség a témában a családban.
Nálunk ilyen influszerű nyavalyáknál Cebion megy, 38 fölött lázcsillapítás, torokra köptető és orrszívás. És telefonkapcsolat a dokival. Ha más is bejön, akkor persze megyünk hozzá. De azt hiszem, már ezt is írtamKép

Mi se nagyon járunk sehová, csak heti egyszer zenebölcsibe, egyébként ide a boltba, kristálytiszta levegőn, és kb. két emberrel találkozunk. Lehet a nagybevásárlás, meg inkább az, hogy az uram hozza haza. Ráadásul a kollégái gyerekei mostanába lettek ovisok sorra, így mindig beteg valaki a cégnél is, döbbenet. Szóval én már a munkatársak ovisaira gyanakszomKép

Nálunk eddig nem volt sok betegség összességében, de más topikokban olvastam, hogy sokan csinálnak bronco vaxom kúrát, ha jól írom. Immunerősítő cucc, és sokan esküsznek rá. Lehet, hogy majd ovi előtt Miksának se árt.

Tök fura nekem ez a MiksiKép Még sosem mondtuk így, Miksabuci vagy Miksabuckó volt a legnagyobb becézés a Miksából, de leginkább csak Miksa.

Lassan fölkeltem az embert, alszik a kanapén. Elkészültem a Teletubbies üvegmatricákkal is az előbb, most száradnak. Lesz nagy meglepi reggel. Tegnap kinyomtattam Miksának egy színes képet róluk, annyira boldog volt, hogy nem bírta szabályosan szedni a levegőt, és letörölni a vigyort az arcárólKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Épp csak beugrottam, mert kérdeznék SOS! Miksa rosszabbul volt reggelre, láz, elesettség, még mindig teli orr, hányás. Látta délelőtt a doktorunk, orrmandulagyuszi, ráment a cucc az orráraKép. A vérvizsgálat gyulladást mutatott, antibigyó, Cedax Baby. De köpi ki ezerrel, nem teljesen tudtuk kontrollálni, mennyit sikerült beadni. Van valami ötletetek? Ti hogy csináljátok? Nagyon kellene, mert így tutira nem eszik meg belőle eleget. Régen a nurofenes fecskendő sima ügy volt, most nemKép.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Ha sokat hány irány az ügyeletes kórház nehogy kiszáradjon!!!
10 percenként adj neki egy evőkanál enyhén sós,cukros teát.Minimális citrommal.
Lázra ha nem segít a gyógyszer marad a kúp vagy/és hűtőfürdő.
Az ACC100 tényleg nagyon jó!Kérdezd meg a dokid és adjál neki.Könnyebben felszakad a trutyi és ki tudod porszívózni.A technikát múltkor beszéltük Kép
A nurofent tedd bele egy kanál gyümölcs joghurtba,de amikor nem látja!!!
Jobbulást!!! Írj majd!!

Kép
flocika

Flocika! Nagyon köszi! Nem hányt azóta Miksa (csak egyszer reggel a kocsiban), aztán először kanalanként kapta a folyadékot, majd azóta ivott és evett is. (Muszáj volt átmennünk a doki falujába, nem tudott kijönni, mert ő vigyázott a csemetékre). Nurofennel most már nem kísérletezünk, megy a kúp, az a biztos. Csak azzal is hadakozik. Hűtőfürdőre szerencsére még nincs szükség, 37,5 és 38,7 között ingadozott eddig. Csak nagyon makacsul. Muszáj beadni neki most az antibogyót, de meg kell mondjam, nem nagyon tudom mibe tenni, mert szinte semmit nem eszik meg. Gyümölcsjoghurt, sima joghurt jó ötlet, de elég régóta nem kéri. Még a túrókrémre gondoltam (egyfajtát, a sárga dobozost hajlandó), de miután írtam, tettem egy utolsó kísérletet a pótlásra simán kiskanállal, és valamiért ezt lenyelteKép Ez persze nem jelenti azt, hogy most tudom, hogy mennyi van benne összesen (túl nem adagoltam, az tuti, de az van ráírva, hogy nem is lehet túladagolni), meg hogy este is bekapja kiskanállal. Szóval itt tartunk. Most alszik éppen, elég jól lement a hője, jobb volt a kedve is, de délután így volt ez tegnap és tegnapelőtt is. Remélem, a jó tendencia estére is folytatódik.(Egyébként ennek a gyogyinak a Nurofenéhez hasonló fecskendője van, először azzal próbáltuk).

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Szirom,
jobbulást Miksának!! Én csodálkozom, hogy nekem még nem hozta haza a férjem a betegségeket, mert minden esély meg lenne rá. Hogy le is kopogjam, nem volt beteg Tomi.

Primpa,
én írtam a hajlamot a felsőlégutira, de mint Sziromnak is írtam, eddig nem volt beteg. Szóval semmi tapasztalatom szerencsére. Ovi előtt viszont szeretnék valami immun erősítőt Tominak.

Kriszta,
mostanában néztem a Kolpingos honlapot. Nekem is fáj a szívem érte,pedig én már nagyon régen voltam ott. Ti a házban szoktatok lenni, vagy a szállodai részben?

Nyuszi,
az hogy a gyerek így el van a nagyikkal, nem hiszem hogy csak nevelés/szoktatás kérdése. Valószínűleg benne van a gyerek természete is. Meg az, hogy Te illetve Ti hogy viselkedtek, ha valakinél otthagyjátok a kicsit. Biztos, hogy megérzik, ha ezerrel aggódsz!!
Egyet viszont tettünk, a sógoromék nagyon sokáig, hetente egy estét rendszeresen nálunk voltak.

Rólunk.
Tomi nagyon jól érezte magát a nagyiéknál. Először haza se akart jönni. Aztán meg mikor hazaért, mindkettőnket megölelt. Ari volt!!Julcsi is édi, ezerrel forog az oldalára. Már nem emlékszem Tomi mikor csinálta uezt, de biztos, hogy később volt!

Ildikó
nildikoka

Sziasztok!

Mi már jobban vagyunk, bár Marcus mandulái ma megint olyan méretűek, hogy feltűnő... remélem, hogy nem lesz beteg, mert vasárnaptól csüt reggelig anyóséknál volt és Sárinak valami toroknyuszi-szerűje lett szerda reggelre. Hétfőn már mehet bölcsibe.

Én viszont vacakul vagyok, pénteken műtötték a fogam, mert már 4. hete fájt, gyökérkezelés nem használt. Hát olyan volt, mint a szülés, a varrás része volt a legrosszabb, meg az első pár nap rehab. Fel van dagadva az arcom, úgy nézek ki, mint egy béka. Megy a jegelés ezerrel...

Betegeknek jobbulást! Szirom, ha minden kötél szakad, megy a kényszer. Én úgy csináltam, mint a kutyáknál, etetőszékbe be, áll szétfeszít, gyógyszer be. De előtte beletettem teába, gyümölcslébe, joghurtba.... Bár megértettem a gyereket, mert olyan keserű volt az a gyógyszer...
Hányás lehetett a váladéktól, főleg, ha azóta nem hányt.

Kirsz,

Irigy, irigy a szép helyekért! Mi is mentünk volna Horvátoba bátyámékkal, de lakás lesz belőle (meg Ádámnak kiderült, hogy rosszul volt lejelentve az APEH elszámolása 200-től, így az sem lesz egy kispályás menet).

Egy dolgot még elmesélek, aztán megyek:
Voltunk Ildiéknél szerdán (asszem), hogy a férjével beszéljünk a hitelekről. Tomi nagyon ragaszkodott hozzám, még Ildit is leküldte mellőlünk, nem lehetett ott, ahol mi játszottunk. Mikor meg én is odamentem Petihez, hogy meghallgassam, hogy mit mond, akkor nagyon megsértődött, sírt és csak akkor nyugodott meg, mikor visszamentem hozzá. Aranyos volt (megmelengette a lelkemet Kép).

Puszi

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az aggódást, jobban van Miksa. Este csak 37,1 volt. Hanzi, neked is jobbulást, szegénykém, a fognál nem sok rosszabb van.

Kényszer: kipróbáltuk a szájbefogást, orrbefogást, de koncentrálva ellenkezett, és kiszűrte a száján valahogy, döbbenet, hogy milyen ügyes, ha valamit nem akar. De remélem, most már tényleg meggyógyul Miksabuckó.

Ildi, Hanzi, gyertek többet, hiányoztok ám!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Örülök a jó hírnek.

Hanzika!
Jobbulást neked is fog ügyben.

Primpa!Ildikó!
Immunerősítés ügyben én a Sunrider Alfa 20C immunerősítőjére esküszöm.(Légúti dolgokkal is zűr van akkor a Conco-val együtt)Nekünk évek óta bevállt.Nagyon ritkán betegeg,de ha mégis hamar túl vagyunk rajta.Van honlapjuk nézzétek meg.
Primpa,erről akartam veled múltkor beszélni.Lehet,hogy már rég túl lennétek az egészen.Beázás rendeződött?

Kép
flocika

Sziasztok,

Köszönöm az aggódást. Miksának még szombat reggel volt láza, Majának csak péntek este volt hőemelkedése utoljára, azóta egyik sem lázasodott be. A fura az, hogy már az orruk sem igazán folyik és nem is nagyon köhögnek, de enni nem akarnak. Miksa meg kétesélyes mert ő lehet, hogy kiszopizza amire szüksége van, de már nagyon várom, hogy egyenek, mert akkor már biztosan gyógyultabbak.

Hanzi,
Sok drukk, és kitartást.

Flocika,
Így elsőre elég drágának tűnik a dolog, bár száz darab van benne. A doktornőnk is a broncho-valamit ajánlotta- bár még nem tudom, hogy mennyibe kerül-, megpróbálom azt ovi előtt, ha nem hatásos, akkor hozzád fordulok. Reménykedek a tavaszban, akkor csak elmúlik a bajuk zöme.
Ki a gyerekorvosotok, és hol rendel?

Ildi,
Maja sem volt egyáltalán beteg decemberig, csak most lett, de nagyon.

Én most fül-orr-gégész után kajtatok, mert már voltam 2 hete az SZTK-ban középfülgyulladással, és valamivel jobb lett, de nem az igazi. Babákat meg nem tudom kire hagyni a jövő héten, ha ma nem találkozom orvossal, akkkor még egy hétig szenvedek. Lehet hogy a gyulladást ping-pongozzuk a gyermekeimmel egymás között.

Primpa
primpa

Sziasztok!

Primpa,
Hogy vagytok? Gyűlölöm én is ezt az időszakot, nagyon-nagyon elegem van Kép Ma reggel is kis takonnyal kelt Regi. Már fogalmam sincs, mit tegyek ellene, tömve vannak mindennel, de asszem jövő ősszel én semmit nem fogok adni nekik, úgy látszik sokat nem ér Kép Ezeken át kell esniük, kezdek beletörődni...

Szirom,
Miksa továbbra is jól van, remélem! Kép

Ildi,
Kolpingba mindig szállodába mentünk, a ház sztem csak két család esetén éri meg, mi meg csak Robi egyik haverjával meg annak lányával járunk. Na, meg azért jobb külön Kép
A szállodában mindig apartmant kérünk, úgyhogy elférünk jócskán Kép

Hanzi,
Még mindig be van dagadva? Kép Nem semmi....Most már tényleg csak vége lesz...
Bár én már előre félek, jönnek a pluszok, jön megint a barihimlő, skarlát...és tsai. Persze vannak mindig, de ilyenkor még nagyobb ugye az esély Kép
Sikerül elintézni a lakást? De jó! Kép És tudjátok már hol vesztek, mekkorát?
OFF: szted idén még visszahívnak a cégtől? Kép

Regi szülinap nagyon jól sikerült tegnap, boldog volt! Kép Teszek fel egy-két képet mindjárt. Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Kép

Kép

Kép

Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Krisztocs!
Nem semmi az a barbi torta.Gondolom volt nagy öröm.És finom is volt?
Boldog szülinapot a kisasszonynak.Kép

Primpa!
Ne reménykedj a tavaszban.Akkor terjednek legjobban a bacik.Meleg és nyirkos.
A 100db három havi adag,így már nem is drága szerintem.

Kép
flocika

Sziasztok,

Pár napig neten kívül tartózkodtam (meg magamon kívül is, mert elkapott egy helyes hasmenős-hányós vírus, amit életem párja szállított házhoz) és hogy felélénkült az élet... sajnos nem a jó irányba, mert mindenki beteg Kép.

Szirom,
Miksának jobbulást! Már túl vagytok a nehezén, ugye?

Primpa,
Átérzem a helyzetedet, kezdem én is úgy érezni, ha kimegyek sétálni egy nagyobbat Csengével, tuti beteg lesz Kép Mostanában ez a helyzet.

Krisztocs,
Jobbulást Nektek is! Ez most tényleg egy ilyen időszak, minden baci meg vírus elszabadult Kép Gyermekek gyönyörűek Kép Regi nem sajnálta megvágni a babatortát?

Hanzika,
Tudósíts, hogy vagytok! És hogy áll a lakásvásárlás?

Legyen szép napotok és minden kis és nagy betegnek jobbulást!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Kriszta! Nagyon boldog szülinapot Reginek!

Kép

Miksa jobban van, tegnap hőemije azért még volt, de ma eddig semmi. Az orrából viszont még jön a cucc rendesen, már ha porszívózzuk. Mert egyébként nem folyik, vagy valami. Köszi mindenkinek, aki aggódott értünk!

Később írok többet, jó?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Egy kis hirdetés:

Gyermekfotózás saját otthonában Budapest egész területén! Naptárak, képeslapok, slideshow-k készítése, papírképek rendelése kedvező áron!
Bővebb információ, árak, időpont egyeztetés: www.b-photo.uw.hu

Kép Kép
joophe

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem ezeket a hirdetéseket. Ha fotóst keresek, meg fogom találni, de nem keresek, mert megoldjuk saját hatáskörben.

Na, most hogy kipuffogtam magam, írok is egy kicsitKép Miksa most már jól van, ma voltunk zenebölcsiben is. Ki nem nagyon tudunk menni, mert térdig ér a sár, de a napnak azért örülök. És minél többet süt, annál gyorsabban fogy a lé. Csak tavasz lesz egyszerKép

Nyuszi! Az sz.ar lehetett, vannak még emlékeim róla... Hordozóügyben hogy döntöttél? Megnézted azt a másikat is, az ergot( amit betettem linket)? Lehet, hogy azt még tovább lehet használni, bár azt hiszem, az drágább.

Flocika! Ne riogassál bennünket a tavaszi bacikkalKép Mi az egész családdal karöltve -16 fokos száraz hidegben kaptunk el valamit, pedig akkor állítólag nincsenek is bacik. Úgyhogy a bacik már nem a régi rend szerint működnek, tehát tavasszal nem jönnek az idén, és készKép

Kriszta! Barihimlő-oltást te nem adattál be? Mi tavaly igen, legalább amiatt nem izgulok.

Hanzi! Mikor költöztök?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Örülök, hogy jól van Miksa! Kép

Nem, nem adattam, nem is fogom nekik, essen csak túl rajta, én annak a híve vagyok Kép

Én ma szingli, apuci külföld, holnap lesz csak...hááát a mai napomat inkább nem kívánom senkinek. Reggel ovi, utána anyumhoz, utána védőnő (Máté 14,10 kg és 91 cm), haza, du. Regiért, balett, Burger King (Spongya figurák miatt kötelező volt...), és haza. Szal párszor öltöztettem-vetkőztettem a kölköket...na meg a rohanás stb. Hulla vagyok Kép Kép

Megyek is sziesztázni Kép
Kriszta

Kriszta
krisztocs

Szirom!
Kívánom hogy igazad legyen.Ez a tavasz Képbacimentes lesz.Csak azt nem értem,hogy az ovinkban miért van már három csoportban bárányhimlő?Mi szerencsére már túl vagyunk rajta.

Krisztocs!
Nem semmi napod volt.Én most nem megyek sehova mert rossz a liftünk és a X.-en lakunk.Elég egy nap egyszer megmászni amikor begyüjtöm a gyerekeimet az ovból és a suliból.Reggel apa viszi őket.
Regi hova jár balattra.Heni és Györgyi nénihez?

Kép
flocika

Flocika,
Hát igen, a barihimlő főidőszaka a tavasz sajna Kép
Mi a is a X.-en lakunk, úgyhogy ismerős a téma Kép Regi az Ifjúsági házba jár (piacnál) jazzbalettra Luca "nénihez".

Kriszta
krisztocs

Krisztocs!
Lucát is ismerjük.A vezető ovónéninknek a lánya. Briginek a jazzbalettet tartotta.Nekünk nem kellett bajárni az ifiházba mert az ovinkban is működnek.A sulisok is oda járnak vissza délutánonként.Brigus 5 és 1/2 évig csinálta aztán besokalt.A Luca óráit szerette csak a klasszikus balett részét nem.
Regi mióta csinálja?

Kép
flocika

Flocika,
Melyik oviba jártok? (bocsi, ha már írtad...) Regi ősszel kezdte még csak, de nem hinném, hogy baromi nagy tehetség lenne az alkatánál fogva Kép Csak a csopiból négyen is járnak, és nagyon jól érzik magukat, lelkesek, azért tanul sok mindent, és ez a lényeg. Igazából sztem nála nem ez lesz a "fő"vonal mozgás terén. Az oviban még jár tornára, sztem 5 évesen ezek a menők. Sajnos az úszás nem nagyon jön szóba, mert elég "füles".
Aztán persze alakulnak, formálódnak az évek során, úgyhogy sose tudni Kép
De most tényleg lelkes nagyon, készülnek a nyári bemutatóra. Szóval ez a lényeg inkább Kép

Péter Mártát is ismered? Õ az Adyban tart, még hugim is hozzá járt, javasolta őt az alkata miatt a Balett Intézetbe, fel is vették, de végül nem akart odajárni. (szerencsére.....) Szóval ő is abbahagyta, ha komolyan csinálja az ember, kőkemény tud lenni, úgyhogy nem csodálom, ha Brigi is besokallt Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Jaj, képzeljétek, hívtam a Minimaxot, ahol lehetett nyerni ajándékjegyet megint mesére, és sikerült elérni őke Kép Úgyhogy vasárnap viszem Regit a Pirosszkára Kép

Kriszta
krisztocs

Krisztocs!
Az izzó ltp.en a Dalos oviba.Mi is csak hobbiból csináltuk.De itt mindenki.Ha valaki ennek szenteli az életét az menjen a Markó sulijába.Õ pedig a szembe suliba,a Szűcsben visz tanfolyamot.Oda csak tényleg az kerülhet be aki alakra és minden másban tökéletes vagy az lesz.Ott nincs hobbi mozgás,csak kőkemény edzés.

Mi ez a minimax ajándékjegy?

Kép
flocika

Flocika!
A Minimaxon az új meséket mindig reklámozzák, hogy lehet premier előtti jegyeket kérni, ha felhívod ezt meg azt a számot. Csak legtöbbször ugye foglalt, de most sikerült Kép

Úgyhogy du. megyünk a nővel Kép

Csajok, miért van az, ha én napokig tudok jönni meg irogatni, akkor tuti senki nem jut el ide? Kép Kép Utáltok, mi? Kép Kép Na jó, vicc volt...Csak gyertek már, vagyunk bőven ebben a topikban! Kép

Kriszta
krisztocs

Krisztocs!
Szóval és senki vagyok Kép
Jó szórakozást a mozihoz!

Kép
flocika

Kedves IV. Kerületi Családok!

Kell SOS segítségetek baby sitter keresésben.
A miénk most pénteken hirtelen felmondott, ami miatt a jövő heti munkába járásunk problémás lett.
Két fiunk van, 5 és 2+fél éves: nagyobbik oviba, kisebbik bölcsibe jár. Hosszú távra keresünk megbízható és gyerköcöket szerető nénit, aki reggel elviszi oviba/bölcsibe, délután meg összeszedi a fiukat és vigyáz rájuk, amig haza nem érünk (napi 4 óra), ill. betegség esetén egész nap hadra fogható.
Tekintettel a hirtelen bekövetkezett helyzetre most minden megoldás érdekel (pl., valaki csak 1-2 hétig tud segíteni, vagy csak délután).

Segítségeteket előre is megköszönve,

Vékássy Alexander
30 / 201 7221

Vékássy Adrienn
30 / 3 857 043

Kép
flocika

Flocika!
Természetesen rajtad kívűl értettem Kép Na, meg magamon kívűl Kép Szóval, hogy jól eldumálgatunk kettecskén Kép

A mozi nem volt rossz, gyerekeknek tetszett, én a felétől már untam magam... Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Vagyok én is egy kicsit. Hétvégén képzeljétek, kézilabdáztam egy kicsit, és komolyabb sérülés nélkül tértem hazaKép Kicsit fekete az egyik térdem egy eséstől, de más bajom nincs, és ez igen jóKép Tudjátok, meséltem, az utolsó hasonló akcióm Achilles-szakadással végződött. Eléggé be voltam tojva, hogy most is lesz valami, de nem bírtam már ki, hogy ne játsszakKép

Voltunk bálban is, aztán karaoke-bárban, Miksa pedig vidáman elvolt anyukámmal, szóval jól sikerült a hétvége. Lassan megérik a kölök, hogy egész éjszakára nála hagyjuk úgy, hogy mi nem vagyunk ott. Tavaszra kipróbáljukKép

Különösebb újság nincs, Miksa teljesen meggyógyult. Kapott új cipőt, 25-ös jó még szerencséreKép A télikabátját viszont lassan kinövi, de még kihúzzuk vele azt a pár napotKép 90 cm-nek mértem valamelyik nap őkelmét.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még egy kép a sportcsarnokból:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Kicsit jövök már én is! Olvastalak Titeket, csak időm nem volt irogatni. Két kiselőadást kellett készíteni, amihez baromi sokat kellett kutakodni, meg még elkészíteni magát az előadást, szóval nagy meló volt, minden szabadidőm ráment. Azt hittem már vége, de még aznap megtudtuk, hogy egy 3. tárgyból is hasonló dolgot kell művelni, úgyhogy kezdhetjük előlről.

A két gyerkőc jól van, bár mi is átestünk egy 3-4 napos 39 fokos lázon, de ezen kívül semmi nem volt, se torokgyuszi, se nózi folyás, se köhögés... csak láz. De túl vagyunk rajta.

Niki már 4 foggal éli világát, ja és ma felmászott a lépcső feléig... Amúgy kapaszkodva járkál ide-oda.
Vikivel csütörtökön pött-tornás farsangra megyünk, sütőtök lesz. Azt mondta, hogy felveszi a jelmezt, hát kíváncsi vagyok... Állandóan lebírkózza Nikit, ami azért valjuk meg Nikinek nemigen tetszik. Egy darabig csak-csak elviseli, de állandóan, az már sok neki, aztán egész nap nyivákol... mondjuk jogosan. De Vikivel nem lehet bírni. Csak aztán azt nem tudom, mit csinál majd, ha mindent visszakap, mert úgy néz ki, hogy Niki nagyobb és erősebb is lesz nála, szóval szerintem lesz meghunyászkodás..., no meg sipákolás...

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok külön külön, de csak épphogy beugrottam, s gyorsan írtam egy-két dolgot, mert nagy rohanás most az életem.

Mindenkinek aki beteg jobbulást kívánok!

Regi tortája írtó szép lehetett élőben. Gratula szülinaphoz utólag is!

Látom Miksa jól érezte magát, lassan már be is áll majd ő is!

Mindenkinek minden jót!
Marycus
marycus

Szirom!
De jó ez a kép Miksáról!Vagány kis pasid van.
Vagány pasinak vagány szerkó!Ez itt a reklám helye.Kép Extra minőségű angol gyerekrucik nálam.

Marycus!
Csihi-puhi ügyben mintha magamat hallanám.Nálunk 3 év különbség van de az "apróság" pasiból van.Kőkemény pasiból Kép Most már tapasztalja a lánykám.

Kép

Kép
flocika

Mi ez a pangás lányok??????????
Hova költözött a társaság?

Krisztocs!!! Help!! Te is?

Szirom!
Mi úság felétek.Hallom tombol a madárinfluenza.Mennyire veszitek észre a dolgokat?

Kép
flocika

Sziasztok!

Lapzártázok, dolgozom most is, ezért nem nagyon tudok jönni.

Flocika!
Gyönyörűek a srácaid!

Influ: Hát ja, itt egy hattyú, ott egy vadkacsa... Semmi különös nincs, én plakátot még nem láttam, ide tanáccsal a kutya se jött, bár az is igaz, hogy itt az üdülőterületen senki sem tart (valószínűleg) házi szárnyast. A kompról lehajtó kocsikba benéznek, de semmi komoly. Azért mostanában nem veszek a faluban se tojást, se baromfit, nem mint ha eddig nagyon vásároltam volna. Bár a tojás a kisboltban nem tudom, honnét volt. Most majd a hiperben, az is zónán belül vanKép Igazából én csak a kutyák miatt aggódom, a parton sokan futtatják őket, és ez nem jó most szerintem. Sok kutyus szeret belehempergőzni a büdibe, akár a döglött madárba, ezt azért el kellene kerülni. És mi hattyúkat se etetünk, de sokan meg igen. Nem is tudom, nem olvasnak híreket, vagy széllel szemben ... áááá, mintha lükék lennének kicsit az emberek.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én is vagyogatok, de olyan rossz látni, hogy ritkán irogatunk Kép

Szirom,
És ti is találtatok elhullott madarat? Reggel hallottam, hogy Szbattán (anyósék laknak ott) is találtak már, hurrá...

Igazából más nincs velünk, jövő héten lesz Kép

Máténak kijött az utolsó két foga, úgyhogy végeztem egy életre a bébifogakkal Kép

Megyek reggeliztetni,
Kriszta

Kriszta
krisztocs

jaj, Flocika, nagyon jó ez a kép! Kép És az a vigyor Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!
Szirom!
A farsangos képen csak a lovag az én fiacskám.A másik kisfiú a legjobb barátja. Azért köszi a dicséretet. Kép
Minket a HP album GIGI:gyerekek címszó alatt nézhetsz meg.
Egy gimis oszt.társam is lakik arra felé.Béres Viki a neve,nem ismered?Neki nincs gyereke,azt mondta nem is kell.Szerintem nincs igaza.Gyerek nélkül lehet élni,de minek?

Krisztocs!
Már Battán is?Mi lesz ebből?Eddig nem féltem,de most már elgondolkodom a dolgokon.Ez a tél amúgy is a betegségekről szólt.Olyan sok helyről hallottam rosszakat és alig tudnak kilábalni belőle.Én is náthás vagyok.Remélem csak náthás és nem influenzás...Kép

Azért jó hogy ti itt vagytok.Van egy olyan gyanum,hogy az iwiw szedi el a társaságot.A másik topikom is feltűnően halódik. Kép

Gratula az utolsó fogacskákhoz.Akkor átvesszük a stafétát.Mi most kezdjük növeszteni az elsőt Kép

Kép
flocika

Flocika,
Igen, már ott is, meg Szentendrénél meg még vagy 2 helyen Kép

Én is iwiw-ezek, na de azért tudok jönni Kép Úgyhogy az nem lehet kifogás, akinek nem inge, ne vegye magára Kép

Remélem, nálatok nyugisabb éjszakákkal zajlik majd! Kép

Kriszta
krisztocs

Krisztocs!
A mai éjszakám rekord értékű volt. Este 8-tól 5-ig aludt a Drágám. Kép Én is 9-től. Kép

Ha van egy felesleges meghívód megköszönném Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Ha minden igaz, végeztem a melóval. Most a következő gondom, hogy 6-án lejár a jogsim, és el kellene intézni. De ahhoz még a személyimben a névváltozást is meg kell csináltatni (pedig nekem még olyan szép barna voltKép), amivel azért vártam eddig, hogy ne legyen különböző a két okmány. A jogsihoz viszont nem találom a szemészeti igazolást a kontaktlencsémről, brühühü...

Flocika! A gyerekek akkor is szépek, ha nem mind a tiédKép
Tudom, hogy Krisztától kérted, de nekem sincs meghívóm sajnos. Csak egyet adtak mostanában, és azt az uramnak küldtem. De most olvastam, hogy néhány héten belül korlátlan meghívó lesz, akkor én szívesen küldök majd neked, ha addig mástól nem kapsz.

Kriszta! Mi nem találtunk madarat, de az az igazság, hogy nem is kerestünk. Nem járunk mosta Duna-partra. Én nem szeretném ezt túlparázni, de azért a parton sétáló állatoknak nem örülök, azt már írtam.
Fog: én is gratula. Miksának a nagy hátsók bújnak, szerintem azok lesznek az utolsók, és könyékig a szájában a keze sokszor. De már kibukkantak és mégis rágja. Akkor van a vége, ha teljesen kinőttek? És szegénynek hiába mossuk a fogát, ilyenkor tud büdi lenni a szájacskája.

Marycus! Azért vigyázzatok a lépcsőn nagyon, bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen paramama Miksa nagy esése óta.

Többiek, merre vagytok? Azért időnként tényleg benézhetne valaki ám!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Benézni benézek, csak írni nincs idő soha.. meg leginkább rossz dolgokról tudok beszámolni...

Gyerek 3 napot járt bölcsibe 4 hét után, szerdán már taknyos volt. Hétfőig bírtuk, akkor orvos, azóta nem jár. Jövő hétfőn megint mehet, kíváncsi leszek. Egyébként atomrossz, már én is azt mondom, szombaton úgy kiakasztott, hogy őrjöngtem (még én sem ismertem magamra, mintha kivülállóként néztem volna magamat)...

Lakásügy alakul, bár szerintem még mindig gáz az ára (17.6 M a 80 m2-re), de gyönyörű. Ilyen méretű lakások olyan 16,5-18 között vannak.

Viszont tegnap az idióta férjem mosollyal az arcán közölte, hogy április 1-étől megszűnik a munkahelye. Nem tudok rá mit mondani (férjre), mert ilyet csak abnormális ember mond így - "van egy örömhírem, stb, stb...". Királyság! Ráadásul a tesóm munkája is megszűnik júl 1-étől, a cégünk jóvoltából, mivel a logisztikai részleg Prágába költözik és a cég, ahol dolgozik, csinálta az összecsomagolt termékek csomagolását (pl. Ariel és Jar együtt). Szóval, örömmámorban úszom, gondolhatjátok!

Most ennyi.

Üdv

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Flocika,
Sajna nekem sincsen most Kép Később én is szívesen küldök, de látom szirom is, úgyhogy biztos lesz Kép

Szirom,
Igen, ha az alsó leghátsó rágók is kijöttek, akkor vége Kép (már, ha sorrendben bújtak) És nálatok hogy zajlik a fogmosás? Nálunk talán 1 hónapja lehet azt mondani, hogy normálisan, előtte inkább fogkefe-rágcsa ment Kép

Hanzi,
Szóval belemászott újra Marcus végül Kép Nem ír a doki neki vmi immunerősítőt? (bocsi, ha már volt erről szó, vagy kapott...) Csak több barátnőm gyerkőce is kapott a sok betegeskedés miatt, és jót tett!
Elhiszem, hogy "boldog" vagy, csupa jó hír Kép És most melyik részleg költözik ki? Homályosíts fel légyszi konkrétabban Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Hanzi! Basszus, nem nagyon vagy te kímélve, szegénykémKép Marcust nagyon sajnálom, és most ki vigyáz rá?
Lakás: elhiszem, hogy nagyon szép, meg hogy nagyon nem mindegy, hogy hol van, és te ott akarsz maradni a környéken, de nekem olyan soknak tűnik. Annyiból megvan egy ház is (telek nélkül), a miénk például ennél picit kevesebből épült, és azért beletettünk nagyon jó minőségű kazánt, padlófűtést, burkolatokat, nyílászárókat (törhetetlen üveg az ablak pl.), szóval tényleg nem a legolcsóbb cuccokat vettük. Ne haragudj, nem kötözködni akarok, csak már annyiszor akartam ezt mondani. Bár talán most elég rosszkor okoskodok itt, mert neked most hihetetlenül kemény dolgod van, te vagy a biztos pont, főleg, hogy Ádám munkái nem teljesen stabilak. Szóval építeni csak úgy éri meg, ha olcsó a telek, és ahhoz ki kell menni a városból, neked viszont be kell járni, szóval tudom...Kép

Kriszta! Rágicsálni nagyon régóta rágicsálta Miksa a fogkefét, nekünk volt olyan babafogkefénk is 3-féle méretben, formában. A nyáron kezdtem neki rátenni Elmex-fogkrémet, és leginkább én mostam meg picit. Néha hagyta, néha nem. Most már elég jól csinálja egyedül is (és közben nézi magát a lefolyógombban, mert az tükröződikKép), de csak elöl. A hátsókat általában én mosom meg olyan felkiáltással, hogy ha nem jó illatú a lehellete, akkor hogyan ad puszit a Fannikának a zenebölcsiben?Kép Merthogy szokottKép De sokszor van, hogy ha én mosom, ráharap a fogkefére, és akkor meghiúsítja a dolgotKép Azért igyekszünk.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Hanzika!
Lehet,hogy már említettem,hogy nekünk a Sunrider Alfa 20C immunerősítője vált be.Igaz nemrég mi is beszedtünk egy kis bacit,de 2-3 nap alatt túl is voltunk rajta.Ha gondolod küldök róla ismertetőt vagy nézd meg a honlapjukat.
Merre néztek lakást?
A párodra ne haragudj amiért ilyen könnyen közölte a dolgokat.Optimistán áll egy új,jobb meló elé.És ilyen hozzáállással meg is lesz neki.

Krisztocs!Szirom!
Köszi előre is a meghívót kivárom Kép mást úgy se tehetek.

Kép
flocika

Mi van lányok,hova tüntetek?????

Jaj,az a fránya iwiw Kép
Látszik,hogy csak nekem nincs bejárásom oda. Mindenki itthagyott

Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Flocika! Én igyekszem, de úgy látom, hogy hiába...Kép Nem tudom, mi van a lányokkal, gondolom, nagyon sok a dolog. Manó és Hanzi már dolgozik, Ildi, Marycus és Kriszta pedig két gyerkőccel küzd. Valahol érthető, hogy kevesebbet tudnak jönni, de nekem is hiányoznakKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Remélem, emlékszik még valaki rám Kép

Eltűntem egy időre, mert nem akartam fájdítani a szívem, amig nekünk nem jön össze a baba, de most jöttem a dokitól, aki csupa jó hírt mondott, úgyhogy visszatértem Kép

szamy
szamy

No de mégis, mit mondott?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép

húúú.. hát nagyon sok mindent Kép Mennem kell egy csomo helyre egy csomó vizsgálatot megcsinálni Kép

Meg persze azt is mondta, hogy gratulál a babához Kép

Most épp azt nyomozom, hogy hova kell mennem védőnőhöz Kép
szamy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?