Sziasztok!
Örülök,hogy megint kezd hangulatos lenni az oldal,ezek a giffek annyira fel tudják dobni. Remélem Évi ezentúl sűrűbben lesz giffes napod.
Köszi a Füleskét,ha nekem szántad,én nagyon imádom.(Tudom,hogy ti is rajongtok érte a Flórával
)
Majd kiegészítem a táblát,de ma már nincs hozzá hangulatom, látom hogy a Bia szülinapját is lehagytam(bocs Anikó,nem direkt volt),Sztem az új csatlakozók is így könnyen kiigazodnak,most nem azt akarom mondani,hogy a régi nem volt jó,de Anikó kicsit elhanyagolta,vagyis nem frissítette az új adatokkal.(Ez nem szemrehányás akar lenni vagy ilyenek,tudom,hogy ezerszer fontosabb dolgaid vannak.
)Én meg ma ráértem és hamar összedobtam,majd ha megadjátok a hiányzó adatokat,szívesen kiegészítem.
Remélem Zita és Zsófi nem fog megsértődni,hogy a nevüket és a gyerkők nevét beleraktam,nem volt szándékomban megbántani senkit,ezért nincs kitöltve az adataikkal,de tudják meg mások is,hogy ők is lakói /ex-lakói/ ennek a topiknak
És én szívesen venném,ha visszatalálnának.
Örülök,hogy Flóra már kigyógyult,és ez a jobbik eset,hogy csak hisztis volt,az holnapra elmúlik
Vagy nem????(kaccsintós ikon,de lusta vagyok feltölteni
)
Dia!
Ja de jó,hogy tudtál jönni.
Majd képeket kérhetünk tőled? Vagy ilyet ne is merészeljek???(szégyenlős fej ikon)
szóval,ma mindenki csemetéje ilyen kis nyűgi-bűgi?
Remélem holnapra jön valami jó idő,és elmúlik a front.
Cici
Továbbra is csak biztatni tudlak,ne add fel,biztos sikerülni fog,amit elterveztél,de ha nem jönne be attól még Gáborkának te vagy a legjobb anyuka a világon
Nekem szerencsém volt a szopival,örülök is neki,az egy másik dolog,hogy olyanok lesznek a cicijeim majd,mint egy üres tejeszacskók
,de le van ejtve,sokkal lényegesebb,hogy milyen célt szolgáltak idáig.
Judit!
Engem még mindig felháborít ez a dög szatír! (sok sok fejbelővős ikon
)Tudom,hogy ártalmatlanok,de mégis olyan félelmetesek. Ne mászkálj eyedül eldugott helyeken,nehogy egy örült megtaláljon.Nem hiszem el,hogy nincs jobb dolga.Az ilyeneknek az elmegyógyba van a helyük,vagy durvábbakat nem akarok írni,de gondolhatjátok mit érzek::::::::::::::::..
Benci étvágy
250 g -os bébikaja után még evett volna?
Én örülök,ha egyet megeszik egészen,és akkor is legalább 20 percig szórakoztatom közben.
Dávid iszonyatosan rossz evő,csodálkozok,hogy mégis miért van iylen jó húsban?Biztos a gének,de a kajától az nem.
Szoli
Szoliba én hetente járok,kb két hónapja,de inkább két hetente,mikor milyen kedvem van.(Edddig nem jártam a terhességem közben és Dávid szopija miatt se,előtte én csak néha mentem,de ritkán.(annyit dolgoztam,hogy még erre sem volt időm
)Persze nem bánom,de ahhoz képest,most sok sz.időm van.)
Én fokozatopsan növeltem az időtartamot,eleinte 4 percre,majd 6,mostanában már 8,de legutóbb 10 ,de kár volt,mert még mindig ég a hasamnál,a mellkasomnál,és az arcom is elég érzékeny,már barna,de még húzodik.Hiába krémezem,olyan mint a homoki sivatag vagy a szívacs lenne,elnyeli.
Most egy darabig nem akarok menni,ez most egy darabig elég lesz.
Szerencse,mert én még sose kaptam el sehonnan (egyetlen egy nyílvános helyről sem (WC,strand,uszi,szoli stb...)) semmit.Ami késik nem múlik,de próbálok odafigyelni rá,biztos nem kellemes dolog
Anikó!
Kitartás! Juditnak igaza van,nézd a jó oldalát a dolgoknak!
Csilla!
Tudjuk,(valőszínű),hogy miért nem jössz dumcsizni,de azért hiányolunk.Remélem mielőbb visszatalálsz.
Jó éjt!
Elég volt a szofosiból,ti jöttök.
Különben tényleg szóljatok,ha sok vagyok,takarékra teszem magam
I.