Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi van lányok nem pörgünk???

Elgondolkodtam ezen a bűntetés dolgon.
És fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni ha Flóra iskolás lesz.
engem sose bűntettek ilyennel, hogy nem mehetek sehová vagy nincs tv stb.

Csilla:
Sajnálom, hogy így megjártad a dokikkalKép
Gyere ha van idődKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:

Milyen volt a babaklub??

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi!

Jó volt nagyon a babaklub.Most ráadásul volt az elején egy kis játékos foglalkozás is.
Felvetettem a helyi forumon,hogy nem-e lehetne,és lám meg is valósult. Szerencsénk van,mert van egy anyuka,aki a Pető Intézetben koordinátor (ovónő),és ő tartotta megKépKicsit fura volt a gyerekeknek,mert úgye itt inkább kicsik vannak,akik még nem ovodóskoruak,sőt 6 hónapos babánk is vanKépDe bele fognak jönni!

<font color="ff0000">Tapsoljunk,mint a verebek,gyertek gyerekek!
Ugráljunk,mnit a verebek,gyertek gyerekek!stb...</font>

Vagy Ilyen nagy az óriás,nyújtozkodjunk kis pajtás!Ilyen kicsi a törpe,guggoljunk le a földre!

VagyTekeredik a kígyó,rétes akar lenni,tekeredik a rétes,kígyó akar lenniÉs mentünk körbe körbe,anyukák is. Jó volt nagyon.

Szerencsére apa itthon volt,így ő elvitt,és haza is hozott minket.

Csilla!
Örülök,hogy jöttél!
Gyere bátran!

Hol is laksz?

Akkor szerencsés vagy a a körmöddel!Nekem is amíg szedtem a Magne B-t,addig gyönyörűek voltak,és nem is festettem idáig őket,de már Dávid elég nagy,már nem olyan törékeny.
Majd ha lesz pici babám,megint visszafogom magam,de most egyelőre élvezkedem egy kicsitKép

Tényleg nem vagy szerencsés doki választásban,még jó,hogy nem lett semmilyen következménye a dolgoknak.

Gáborka miket tud már?

Anikó?
Judit?

ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Én napjaim nagyrészét rohanással töltöm. Azt sem tudom hol áll a fejem. Ha jönni akarok épp nem tudok a nagy semmi miatt. Jobb lenne otthon ahol mindig működik minden. És szebb is. Szegény Zsófi is egyedül van. Szavazzunk!!!

Vendég

sziasztok

ennyit tudok most, de leszek ha a gépem nem vacakol majd...

Kép

csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok

ennyit tudok most, de leszek ha a gépem nem vacakol majd...

Kép

csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

bocsi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Kész vagyunkKépKép!!!!!!!!!!
Ilyen volt:
Kép

Kép

Ilyen lett:

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hahó!!

Ildi:

Ezeket mi is szoktuk énekelni FlórávalKép
Dávid?

Judit:

Ne légy mérges!!!A babanet már csak ilyenKép
Benci???

Anikó:
Én nem szavazok.Vagyis igen nem megyek innen már sehova!Nem akarok vándorolni.
Mikor kell újra suliba menned?
Bius?

Csilla:
Nagyon aranyos Gábor!Kép
Ha van időd akkor gyere csakKép

Tegnap sikerült lerakni a lapot és rendbe rakni mindent.Ami a képeken is látszik.
Igaz a szekrényre ma pakoltam vissza, mert estére jól elfáradtamKépKép

Most mennem kell Flóra nyűgös, mert nem aludt!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Ez nagyon király lett!Kép

Annyira jók a színek!!!!!!Nagyon jó lett!
Különben meg,nem is volt rossz. Miért is kellett újat csinálni?

Jó az a hinta nyuszi!Ez új?Vagy lemaradtam valamiről?Édes Flór!Kép

Szép nagyon a függönyöd!Imádom ezeket a színes drapériákat,olyan mutatósak!

Dávid jól van köszi szépen!
Olyan dolgokat csinál mostanába,hogy lehidalok tőle.Egyre értelmesebb.Minden "parancsot" megért,olyan kis aranyos.

Szia Csilla!
Irtó helyes kis srác,ez a Gábor fiú!Kép

Anikó!
Én is a maradásra szavazok!KépZsófit is szívesen látjukKép

Judit!
Megértelek,de kár miatta mérgelődni,én már kezdem megszokniKép

Üdv,mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Szia Ildi:

kösziKép

A hinta nyusz már régi szerzeményKép Még 2004 karácsonyán kapta Flóra anyuéktól.Csak nem nagyon szerepelt a képeken.

Függöny mániássak vagyunk anyukámmalKépKép

A régi nappali se volt rossz csak a szőnyeg csúnya volt már nagyon és a fal foltos. Az ágyat be akartam vinni Flórának.

Ügyes Dávid!!

<font color="0000ff">Flóra száj:
Nagy jelentősséggel bír, hogy tudok beszélni!!</font>
KépKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<font color="0000ff">Sziasztok!

Évi! Csuda szép. Nagyon jó színek. És Flóra szobája milyen lett azt nem mutatod? Jó kis mondás!

Ildi! Én si kiadok Biustól. Olyanokat művel, hogy csak na. Mindent megért de csak azt csinálja amit ő akar. Ha nem úgy van ahogy ő kigondolta akkor jön az éktelen hiszti.

Lányok megmondom őszintén én voltam a ludas mert én jöttem ide Ildi után mert nem akartam, hogy elvesszen. Vagyis, hogy elmenjen tőlünk. De Zsófi nem fog ide jönni. Mert ő nem érti, hogy miért kellet átjönni ide amikor az a másik azért jött létre, hogy magunk legyünk és bármit lelehessen írni anélkül, hogy ismerőseink ezzel visszaélhessenek. Sóval most úgy vagyok, hogy őt sem akarom elveszíteni. Viszont ő nem jön ide. Ahogy annak idején Ildi megmondta, hogy nem jön vissza. Érthető vagyok. Én mindannyitokat szeretlek és nem szeretném ha a csapat teljesen széthullana. Én hoztam létre ezt a társaságot, és most én fogom széthullajtani, mert nem akarom egyiketeket sem elveszíteni. Nagyon sajnálom Zsófit, ahogy annak idején sajnáltam Ildit is. És Zitát is sajnálom de, ő egy külön eset. Ha rendeződik a ház eladás meg az élete akkor lehet, hogy visszajön. Szóval lányok szeretném, ha újra együtt lennénk. Mellesleg nem tudom Judit is milyért jön ilyen keveset de arra emlékszem, hogy őt itt figyelik az ismerősei. Lehet, hogy ezért. Amióta itt vagyunk egyre laposabb a dolog. Legalábbis nekem úgy tűnik.

Szóval lehetne ezt harag, bántódás és sértődés nélkül megoldani??? </font>Kép
Vendég

Jó reggelt

Itt kisütött a nap!!!

Anikó:
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetetKép
És azt sem, hogy neki álljon mindenki vádolni magát, mert ott hagyta Zsófi fórumát.

Csillával se lenne fer ha most megint neki állnánk elvonulni!!

Én maradok nem megyek máshova!!!!!

Persze lefényképezem Flóra szobáját is csak elfelejtettemKép

Judit:
Megyek és megnézem BencitKép

Ma talán nálatok is szép idő van.Mehettek sétálni.
Tegnap délután flórát is ki kelett vinnnem , mert már nem bírt magávalKép

Flóra is szokott hisztizni, de nem kiabál csak lefekszik a földre és nem hajlandó onnan felkelniKép közben dünnyögve mondja magáétKép

Nekem is küld már el a Lost történetét. Lécci lécci.Én is kiváncsi vagyok ráKép
Ildi:
Merre jársz??

Tegnap itthon voltunk, mert Kata már megint beteg!!!!!!!!!! Rajta kívül meg mindenki.
hétfőn újra ment oviba péntkeen már vitték haza, mert lázas voltKép Nem értem, hogy lehet hetente beteg????????

Főztem jó kis ebédet.Aztán pihentünkKép

Csilla???

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Nekem ez a pörgés bőven elég!
Megértettem,hogy nem lehetünk olyan pörgösek,mint régen.Eleve a gyerekek is egyre jobban ígényelnek minket,így kevesebb idő van netezésre.De ez teljesen normális. A másik,hogy nem egyszerre érünk rá. Mikor én pörögnék nektek nem jó ,és fordítva is igaz,ha valamelyikötök jobban ráér,akkor a többi topiklakó nem.
Kár ezen kiakadni. Hiddjétek el,az sem jó,ha nem tudod követni az eseményeket.

Én mikor elkezdtem ide irogatni,tettem egyértelmű jeleket a Zsófinak,hogy visszamehetünk)visszamehetek-e a forumra,de nem reagált rá.Mostmár minek menjek,ha nem szívesen lát.

És még azt nem értem,hogy miért nem tudjátok,hogy miért jöttem el onnan????
A másik,hogy aranyosak vagytok meg mindenkit kedvellek,de miattam nem kellett volna el vándorolni.És mindig rosszul esik valahol,akárhányszor felemlegetitek.

A zárt forumra nem tudnak csatlakozni anyukák,egyik bánatom ez,akik esetleg felpörgethetnék valamennyire az ellaposodott forumokat.Ha belegondoltok ott sem volt valami nagy élet,sőt már szinte naplószerűvé kezdett válni.Emlékezzetek csak Zita kitörésére,ami nálam végleg betette az ajtót.

Ez hogy ide elkezdtem írni,csak egy nosztalgikus pillanatomban került rá sor,de már lassan kezdem bánni,annyiszor a szememre vetitekKép

Én itt jól érzem magam,és ha nem működik,akkor megyek oldalt szépítgetni vagy más forumokra.Egyszer úgyis megcsinálják,minek idegeskedjek?

Aki marad,marad,én itt leszek az biztos.Ha lesz értelme persze. Eygelőre sztem van,már csak Csilla miatt is.Igaza van Évinek,nem vonulhatunk el ha már végre valaki volt olyan kedves és csatlakozott hozzánk.

Anikó,nagyon kedves tőled,hogy ennyire összeakarod fogni a topikot,de ennyi különböző embert nem mindig lehet egy irányba terelni.

A másik gondolatom,hogy ott sem pörögnénk jobban,sőt van még egy forum,akkor mér nem megyünk oda? Na hagyjuk az a legjobb,ha itt maradunk.Részemről nincs sértődés,bárki oda megy ahova akar.Kép

I.
ilgya1

Bocs,kétszer ment el,de egyiket gyorsan kitörlömKép
ilgya1

Szia Ildi!!

Örülök, hogy jelentkeztélKép

Majd írj magatokról.
Kérdeztem a múltkor, hogy akkor most hány tesód van?
a hétvégén mit csináltatok?

Judit:
köszike a mailtKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!
Dia vagyok. A kisfiam, Gábor 2005.12.17-én született a Sote I-en 3260g és 55 cm-rel. Az én érdekességem, hogy engem a gyerekágyon csináltak ki majdnem a csecsemős nővérek, végül megúsztam annyival, hogy alig van tejem, és ezzel kűzdök, mint töretlen harcos.
A XVIII. ker-i topikból vagyok. Én is észrevettem az elcsatangolást, picit érintett minket is, de mindegy, én is maradok.
Szóval, Csilla hívott, nézzek be. Csatlakozhatom hozzátok? Jó lenne, mivel Ti igazi tapasztalt anyukák vagytok, nekem meg mindig van vmi kérdésem.

Kép
dianab

Szia Évi!

Bocs,hogy nem válaszoltam.3 lánytestvérem van és egy fiú.Mi nagy család vagyunk,azért akarok én is minél több gyereket,mert eddig csak az előnyeit láttam.

A hétvégén autót voltunk nézni nekem(meg is vettük,de erről nem szeretnék beszélni,ha érdekel magánba írok),majd átjöttek a nagyobbik hugomék,akinek van a két gyereke.
Vasárnap meg a sógornőmék jöttek át ebédre,szóval nem unatkoztunk.Majd Dvd-ünk,megnéztük a "40 éves szűz" című filmet. Nagyon jó volt.Ez egy vígjáték,de olyan szövegek vannak benne,majd bepisiltünk a röhögéstől.

Szegény Kata!De legalább most szóltak,hogy nem menjetek,így Flóra nem kapta el.

Nekem se működött a Bnet hétvégén,de így legalább volt időm böngészni a G portálos oldalakat. Végignéztem a fótókat,olyan édesek Flóra képei!Meg ti is helyesek vagytok az eskűvői képeken is!

Judit!
Jók a Bencis képek,változatlanul.Kép

Szia Dia!
Üdv közöttünk,és nagyon örülünk,ha csatlakozolKép
Még egy decemberi kisfiúKép
Tegyél fel sok sok képet!És mesélj sokat!

Ildikó
ilgya1

Judit!

Ez nagyon jól esik,köszi!KépKép

CsaládKép
Akkor ezek szerint nem veled beszéltük meg Msn-en?Kép

Nagyon klassz órája van Bencinek!Kép
És milyen komolyan nézi,hogy hány óra,meghalok.Kép

És nagyon érdekelne a Lost! Nagyon köszike,ha átküldöd.

pusz
i.
ilgya1

Sziasztok!!

Dia:
Persze, hogy csatlakozhatsz!!!Kép
Mit csináltak a csecsemősök??
Képet majd teszel fel rólatok?

Ildi:
Tudtam, hogy egy lány tesód van akinek kisebbik gyerkőce annyi idős mint Dávid.
Többiről nem tudtamKép Tök jó, hogy ilyen sokan vagytok!!!!!!!!
Nekem csak egy bátyám van.Azért több mint a semmiKép Ja és a tesóm is GáborKép

Judit:
Köszi a Lost mailtKép
Benci olyan aranyos a képeken az órás nagyon-nagyon aranyos!!!!!!!Kép

Jól kielemeztük Ildit tesó szám szerintKép

Csilla:
Merre jársz?

Anikó:
Tanulsz? mikor mész legközelebb suliba??
Elfelejtettem mi is leszel ha "nagy leszel"??

Nem is mondtam....

Voltam a múlt héten hétfőn ultrahangon, mert nem akart megjönniKép Terhes sem vagyokKép
Pénteken sikerült jönnni aminek jönni kellettKépKép
Végre beszedhettem a gyógyszereimet aztán lesz ami leszKép
Flóra:
Kép

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Tegnap borzasztó hideg volt nálunkKépAlig voltunk kint.
Elriasztottalak benneteket a képekkel?????

Flóra szörcsög és elkezdett köhögniKép Szerencsére nem vészes, csak éjszaka sírdogált,de simogattam és akkor tudott aludni.

Hát akkor szép napot mindeninek!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sza Évi!!!

Dehogy ijesztettél,de én tegnap úgy el fáradtam,hogy nem volt erőm a gép elé ülni.

És nagyon jók a Flórás képek,bombázz csak,amikor tudsz velük.
Nem mondod,hogy a fürdőszobába is telefon van?Kép

Itt is szar idő van,vagyis hideg. Pedig olyan szépnek látszott bentről.Fel is öltöztünk,hogy lemegyünk az udvarra,de 10 perc után anyósoméknál kötöttünk ki.Közben megjött a Walt Disney könyvklubos csomag első része.
Hófehérke a könyv és egy Nemó-s könyvet adtak ajándékba.Tök jó pofa,majd lefényképezem,ha érdekel valakit.Kép

El ne tűnj!

És többiek is!!!
JELENÉS VAN!!!!!

Ildikó

u.i.:Itthon vagyok,ma egésznap remélhetőleg,úgyhogy gyertek!
ilgya1

Ja és ami lemaradt!

Jobbulást Flórának!Kép
ilgya1

Mi is szarul aludtunk,csakhogy megvigasztaljalakKép
De megvolt az oka,reggelre kibújt a 9. és 10. fogacska.

Tök össze vissza nő neki,ez most fölül a felső négy mellett két hely kimaradt,és úgy jön neki a metsző (sztem)Kép
Judit fogszakértő!Te mit gondolsz,normális dolog ez?Kép

Csajok!Dia!Csilla!Anikó!Merre vagytok????Gyertek mesélni!!!!!!!!!
Fegyelmi lesz!

I.
ilgya1

Szia Judit!

Köszi,hogy írtálKép

Akkor lehet,hogy örlő az alsó nekünk is,mert négy helyen van áttörve az ínye.

Közben meg felül is van két kis hegy.(9.és 10.)Ez jött ki reggelre.

Látom te is szenvedsz ..............................Kép
ilgya1

Nem normális........................,már megint nem mutatja a hsz-emKép

Küldök még egyet!Kép
ilgya1

próba!%!!

Engem nagyon utál!!!!Kép
ilgya1

Sziasztok!
Bocsika, hogy nem írtam, de esemény volt.
Ma voltunk a férjemmel és Gáborkával az istvánban szopi ambulancián. Nagyon ari a Sarlai doktornő, igazi pozitív ember. Azt mondta fejletlenek a cicijeim, az ilyen mellü nők 90%-a nem tud szoptatni, mert nem fejlődtek ki az ehhez szükséges alkatrészek. Örüljek neki, hogy egyáltalán megy a szopi. Látja, a gyerekkel nincs gond, szereti a cicit, és látja hogy az én hozzáállásom is maximális. Tegyem többet mellre a kicsit, desszertként,a tápit nem vonhatom meg, csak akkor lehet csökkenteni, ha van több tejcim.
Ennyi.
Szóval a Sote I gyermekágya..... kritikán aluli. Én csaszis voltam, így csak másnap kaptam meg a picit. A kezembe nyomták, megmondták hol az ágyam és ennyi. Nem tájékoztattak semmiről, 4. nap délben derült ki, hogy vinni kell a gyereket mérni minden szopi elött meg után és csak 4 méréssel engednek ki. A dokim másnap reggel akart elengedni. Nem maradt sok időm... ráadásul akkorra durrantak be a cicijeim, és a nővérek nem segítettek. Elmagyarázták mit hogyan csináljak, de nem ment. Végül anyám kiverte a balhét ill. kipattant, mivel bejött a szobába és megmutatta a sajátján mit csináljak, az egyik nővérke meg rajtakapott minket és ki akarta zavarni a szobából. Anyu persze nem ment, megmondta a magáét. Na erre végre megjelent egy nővérke és segített. De lejárt a műszakja, a többiek pedig továbbra is passzívak maradtak.
Minden olyan szépen indult, a pici szopizott ahogy megkaptam, csak aztán a kemény cicikkel nem boldogult. Utána, hogy megindult, már a kórházban sem volt elég a tejcim, a gyerek csak sírt én meg könyörögtem adjanak pótlást, de nem adtak. Össz 2x sikerült pótlást kapnom, egy fiatal nővérkétől.
Mikor megtudtam, hogy nem biztos hogy kiengednek minket az 5. napon, kiborultam és csak sírtam és sírtam. Biztos akkor jött ki minden stressz, mert hát a szülés elötti időszak is szörnyű volt....
Olyan sokkos állapotba kerültem, hogy máig nem emlékszem az első itthon töltött pár napra, még a karácsonyra se nagyon, ez elég szörnyű.
Ráadásul máig őrült lelkiismeretfurdalásom volt, hogy nekem kellett volna erősebbnek lenni, stb...de most már tudom, hogy ha én vagyok a világ legszuperebb anyukája se lett volna elég a tejcim.
Egyébként a Sote I gyerekágya koszos, áporodott a levegő, sötét, a folyosó huzatos, és hát ugye a nővérek....

Kép
dianab

Szia!

Nekem is eltűntek a topikok délutánKép(Nem mintha izzott volna a pörgéstőlKép)

Turbó Benci akkora,mint a Dávid,pedig kisebb 3 hónappal.Én is egyik nap mértem,10 kg és 76 deka volt,és kicsit több,mint 78 cm.

Dávid mégmindig csak rombol,ami az építést illeti.Kép Bencike nagyon ügyes fiú!

Hogy jártam délután.........voltam szoliba,és kicsit megégtem,olyan vagyok,mint a rákKép 10 percre mentem,de lehet,hogy még korai volt a váltás.Fáj minden porcikámKép
Remélem holnapra bebarnulKép

Ja és vettem egy sőrtés fogkefét Dávidnak.Ma már nagyfiúsan mostunk fogat.(Eddig csak én mostam neki a műanyag újjra huzhatóssal,de mától nagyfiúk lettünkKép

Íme a bizonyíték:
Kép

Jó éjt!

I.
ilgya1

Szia Dia!

De jó,hogy jöttélKép

Megyek olvasni,csak köszöntem,mert most láttam meg hogy írtál.Kép

I.
ilgya1

Na szia!

Én is sok jót hallottam az István kh. szopi ambulanciájáról és Sarlai doktornőről is csak jót tudok mondani.Kép
Örülök,hogy pozitív élményekkel tértetek hazaKép
Ne aggódj be fog indulni a szopi. Azt hogy érti,hogy fejletlenek a melleid????Azt honnan látszik?Túl kicsi a mérete vagy mi?KépÉn az Istvánban szültem különben,és szinte csak jó élményeim vannak,persze az idő mindent megszépít,így utólag azt mondom.Kép
Mi is szenvedtünk egy kicsit az elején a szopival,inkább bénáztunk azt mondom,de hála az istvános csecsmősőknek,meg az én kitartásomnak sikerült olyan szintre fejlesztenünk a szopit,hogy a mai napig cicimániás a gyerek. Engem cicinek hív,nem anyánakKép

Nem semmi a Sote I.Kép Ez tényleg kritikán aluli.
Legalább hagyták volna,hogy segítsen anyukád,nem kizavarni kellett volna,ha már ők nem tették meg.
Szegényke,mosmtanra azért kiheverted már a megpróbáltatásokat?

Fényképet nem teszel fel nekünk magatokról?

Jó éjszakát és csak kitartást tudok kivánni ill. sok sok tejcsit! És ne aggódj,nem attól jó anyuka egy anya,mert tud szoptatni nem tudom én meddig,hanem éppen azért amit te is csinálsz,hogy mindent megteszel érte,hogy sikerüljön.Kép

Ildikó
ilgya1

sehol senki????Kép

Kép

Ennyire ne tolongjatok,mert nem tudom elolvasni,olyan sokat irtatok!
ilgya1

Sziasztok!

Fosós hányós betegségbe estem és csak fekve bírok létezni. Majd jövök holnap.

Flórának jobbulást.

Pá!
Vendég

Sziasztok!!

Látom Ildi unatkozolKép

Reggeli szokásos írásom elmaradt, mert nem ment a babanetKép

Ildi:
Hát persze, hogy van telefon a fürdőben isKépKép
Azon a micimackós könyv küldős dolgon már régóta gondolkodom, de még nem rendeltem.

Most már folyik flóra orraKép Az éjszak jól aludt.
ma visznt nagyon nyűgösKép
Apa még itthon van és gyorsan elvégeztem minden fontos dolgotKép
hátha nem lesz több időm ma házimunkázniKép

Aranyos Dávid ahogy fogat mosKép
Még piros vagy??
Én azóta nem járok szoliba amióta egyszer elkaptam egy jó kis viszketős gombás fertőzéstKép

Judit:

Bencike nem semmi 11 kgKép

Dia:
honnan tudják, hogy nem fejlődtek ki a melleid rendesen??? Ez miből látszik?
Ilyenről mmég nem hallottam..
Sajnálom, hogy ilyen rossz volt a gyerekágyas osztályonKépAz én hetem se volt valami jó így megértelek Flóra születésénél.

Mennem kell éhes a családKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Nem unatkozom,csak kiváncsi voltam mi van veletek.Az is baj?

Ti panaszkodtatok,hogy nincs pörgés,egyedül pörögtem.Kép

Jó étvágyat!
ilgya1

Ildi:

Nem baj!!!!!!!!!!!!Csak vicceltem, hogy unatkozolKép

Flóra kakil alvás helyett.Remélem végez még maKépKép
Aztán alszik is egyet, mert nem hiszem, hogy bírunk egymással estig.Kép
Már nagyon unom, hogy nem lehet sehová se menni!!!
Igaz ma nics olyan hideg, de akkor se lehet sokáig kinnt lenni vagy pl:játszózni.
Kifogytam a benti játék ötletekbőlKép
Szoktunk rajzolni, filcezni, festeni, építőkockázni,boltosat játszani stb.
Persze ki is megyünk ha lehet.

Flóra hol szörcsög hol nem, hol köhög hol nem..csak hisztizik egész nap.Nincs ma front????

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit:
Jó étvágyat Bencinek!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Anikó:
Jobbulást kívánok!
Kép

Flóra nincs itthon kölcsön adtam anyóséknak pár óráraKép
Kép
Alig bírtam veleKép Frontos a nő nagyonKép

Na most merre jártok????? RáérekKép

További szép estét mindenkinek!!

Évi
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia!

Nemrég jöttem meg angolról.Dávid meg bealudt,úgyhogy éjszakázni fogokKép Mikor fog ez nekem elaludni este?

Dávid is frontos,de ő a meleg frontra jobban,de átérzem a próblémádat totálisan.
Mondjuk van mikor én is zizi vagyok,érzékenyebb,vagy idegesebbKép

Ja igen,az arcom már bebarnult,de néhol a testemen ahol vékonyabb a bőröm még elég piros.
Én állóba szoktam menni,és dupla papírt teszek a lábam alá,így nem sok esélyt adok a gombáknak/fertőzéseknek.
De asszem,most egy ideig úgysem megyek,mert elég nigger baba lettem.Kép

Így könnyű kérem,hogy le passzintjuk a gyereket.Kép Mennyire laknak anyósódék?

Judit!
Juj,de rémisztő!
Milyen szatírral? Volt mutogatás?meg balonkabát,meg ilyenek? És gyorsan elrohantál,vagy hogy oldottad meg a helyzetet?

Putyin konvoját én is láttam tegnap is mikor jött,meg most is mikor ment.(3 előtt ment)
Pont rálátok a reptérre vezető útra,és helikopter is jelezte,hogy van valami dörgés. Tényleg tök sokan voltak,és rendőri felvezetés volt elől és hátul is.Szóval magát Putyint nem láttam csak a konvolyt.

Te élőben láttad?

Losztot sikerült? Kép

Anikó!
Jobbulást!

Csilla!
Nagyon eltűntél!Gyere vissza!!!!!!Kép

Dia!
Remélem nem ijesztettünk el a sok kérdezgetéssel.
Hogy alakultok a szopival? Van valami haladás?

Pusz-pusz:Ildikó
ilgya1

Hello!
Nem olyan könnyű elijeszteni, egyszerűen csak a fiam nem bír magával, állandóan hisztizik, így nincs egy csöpp időm sem. Most is apjuk szórakoztatja.

Ilgya,
szopi egyre jobb, én nem adom fel, csak hát a töpi nem igazán szereti abal cicit, így egy gonddal több.
A gyerekágyat igyekszem kiheverni, ami fura, hogy nem emlékszem szinte semmire, még az itthon töltött első pár nap sem ugrik be, Anyum kellett megkérdeznem szopi ambulancia elött, hogyan etettem a picit, mert tényleg kiesett. Gáz...
A cicim megállt , nem nött tovább tinikoromban. Mindig csak tini ciciknek hívtam őket, mert olyanok, picik, nyeszlettek, eszembe sem jutott mit is jelent ez igazán. Hát most már értem, nem boldogít a dolog.
Sokáig azon paráztam, nem fogok ilyen cicikkel kelleni senkinek, aztán láss csodát, nem ezen múltak soha a kapcsolataim, és hát egy férjet is sikerült összeszednem....csak az nem jutott eszembe anno, hogy esetleg a szopival gondom lehet majd. Mindenki azt mondta kis cici is tud sok tejet termelni, ez igaz, hiszen a kis cici is lehet fejlett, hát az enyém nem az, fejletlen. Ennyi.

Lányok,
szerintem Csillának még nem jó a gépe. Nekem sem írt mailt, ebből gondolom.

A gyerekek tényleg milyen frontosak. Az én fiam mindent megérez, minden változást, néha már majd sírva fakadok vele együtt. Ezt még szoknom kell.....
Nekem ált. működik a babanet, de lehet hogy csak jó időben vagyok jó helyen...

Anikó,
gyógyulj meg!

Kép
dianab

Csináltam ide is egy új táblát,légyszi adjátok meg a hiányzó adatokat!Persze,aki nem akar benne lenni az szóljon!

LogikaKép
Mivel vegyes korosztályú babáink vannak,azért döntöttem a csatlakozási sorrend mellett.Kép)
Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Húúú nem irigyellek amíg ma megvárod, hogy Dávid elaludjonKép
Flóra ma nem aludtKép Így este 8 után végkimerülés kerülgeti majdKépEz elég vicces, mert hol rohangál a lakásban is cseveg hol meg bömböl valamiértKép
A tábla nagyon frankó!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Dia:
Látom nálatok is megy a hiszti.

Én sokáig azon paráztam, hogy nekem soha nem lesz pasimKép Aztán valahogy csak volt barátom Kép
6 és fél éve meg férjemKép

Judit:
Tényleg jó étvágya van BencinekKép
Kép
Flórának nem kell szívni az orrát és ma nem is köhögött.Nem értem, hogy most mi van??? Csak nagyon nyűgös voltKép

Csilla:
Gyere majd!!

Anikó:
Te csak pihend ki magad!
Kép

Hát nagyon tecc ez a táblaKépKép

Ildi nálam a kórház: Kaposi Mór megyei kórház
Igazából nem fontos csak úgy eszembe jutottKép

Jó éjszakát!!
Kép

Évi

ui: gifes napom vanKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Örülök,hogy megint kezd hangulatos lenni az oldal,ezek a giffek annyira fel tudják dobni. Remélem Évi ezentúl sűrűbben lesz giffes napod.

Köszi a Füleskét,ha nekem szántad,én nagyon imádom.(Tudom,hogy ti is rajongtok érte a FlórávalKép)

Majd kiegészítem a táblát,de ma már nincs hozzá hangulatom, látom hogy a Bia szülinapját is lehagytam(bocs Anikó,nem direkt volt),Sztem az új csatlakozók is így könnyen kiigazodnak,most nem azt akarom mondani,hogy a régi nem volt jó,de Anikó kicsit elhanyagolta,vagyis nem frissítette az új adatokkal.(Ez nem szemrehányás akar lenni vagy ilyenek,tudom,hogy ezerszer fontosabb dolgaid vannak.Kép)Én meg ma ráértem és hamar összedobtam,majd ha megadjátok a hiányzó adatokat,szívesen kiegészítem.

Remélem Zita és Zsófi nem fog megsértődni,hogy a nevüket és a gyerkők nevét beleraktam,nem volt szándékomban megbántani senkit,ezért nincs kitöltve az adataikkal,de tudják meg mások is,hogy ők is lakói /ex-lakói/ ennek a topiknakKép
És én szívesen venném,ha visszatalálnának.

Örülök,hogy Flóra már kigyógyult,és ez a jobbik eset,hogy csak hisztis volt,az holnapra elmúlikKép Vagy nem????(kaccsintós ikon,de lusta vagyok feltölteniKép)

Dia!
Ja de jó,hogy tudtál jönni.
Majd képeket kérhetünk tőled? Vagy ilyet ne is merészeljek???(szégyenlős fej ikon)

szóval,ma mindenki csemetéje ilyen kis nyűgi-bűgi?Kép Remélem holnapra jön valami jó idő,és elmúlik a front.

CiciKép
Továbbra is csak biztatni tudlak,ne add fel,biztos sikerülni fog,amit elterveztél,de ha nem jönne be attól még Gáborkának te vagy a legjobb anyuka a világonKép

Nekem szerencsém volt a szopival,örülök is neki,az egy másik dolog,hogy olyanok lesznek a cicijeim majd,mint egy üres tejeszacskókKép,de le van ejtve,sokkal lényegesebb,hogy milyen célt szolgáltak idáig.Kép

Judit!
Engem még mindig felháborít ez a dög szatír! (sok sok fejbelővős ikonKép)Tudom,hogy ártalmatlanok,de mégis olyan félelmetesek. Ne mászkálj eyedül eldugott helyeken,nehogy egy örült megtaláljon.Nem hiszem el,hogy nincs jobb dolga.Az ilyeneknek az elmegyógyba van a helyük,vagy durvábbakat nem akarok írni,de gondolhatjátok mit érzek::::::::::::::::..

Benci étvágyKép
250 g -os bébikaja után még evett volna?
Én örülök,ha egyet megeszik egészen,és akkor is legalább 20 percig szórakoztatom közben.
Dávid iszonyatosan rossz evő,csodálkozok,hogy mégis miért van iylen jó húsban?Biztos a gének,de a kajától az nem.

SzoliKép
Szoliba én hetente járok,kb két hónapja,de inkább két hetente,mikor milyen kedvem van.(Edddig nem jártam a terhességem közben és Dávid szopija miatt se,előtte én csak néha mentem,de ritkán.(annyit dolgoztam,hogy még erre sem volt időmKép)Persze nem bánom,de ahhoz képest,most sok sz.időm van.)

Én fokozatopsan növeltem az időtartamot,eleinte 4 percre,majd 6,mostanában már 8,de legutóbb 10 ,de kár volt,mert még mindig ég a hasamnál,a mellkasomnál,és az arcom is elég érzékeny,már barna,de még húzodik.Hiába krémezem,olyan mint a homoki sivatag vagy a szívacs lenne,elnyeli.

Most egy darabig nem akarok menni,ez most egy darabig elég lesz.
Szerencse,mert én még sose kaptam el sehonnan (egyetlen egy nyílvános helyről sem (WC,strand,uszi,szoli stb...)) semmit.Ami késik nem múlik,de próbálok odafigyelni rá,biztos nem kellemes dologKép

Anikó!
Kitartás! Juditnak igaza van,nézd a jó oldalát a dolgoknak!Kép

Csilla!
Tudjuk,(valőszínű),hogy miért nem jössz dumcsizni,de azért hiányolunk.Remélem mielőbb visszatalálsz.Kép

Jó éjt!
Elég volt a szofosiból,ti jöttök.
Különben tényleg szóljatok,ha sok vagyok,takarékra teszem magamKép

I.
ilgya1

Jó reggelt!

Ki mit csinál ma?Kép

Merre vagytok?

Puszika!
Ma működik a rendszer,hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!
ilgya1

Sziasztok!

Már jobban vagyok és tényleg ledobtam két kilót. Az lett volna jó ha legalább egy hétig tart és min. 10 lement volna.

Szopi: Én már négynapos korában tápszerrel pótoltam a kicsikének, mert nem volt tejem. Én is császáros voltam. Cicim az van akkora, hogy győzzek kilátni mögüle. De mindez egy csöppet sem számít. Az én lányom négy hónapos volt amikor először jóllakott csak anyatejjel és hathónapos volt amikor tejet adtam le az anyatejgyűjtő állomásnak ami ment négy hónapig. Mostanra már elfogyott de napi kétszer még mindig szopik vagy csak cumizik nem tudom de megmaradt. Azért valamennyi biztos van benne. Kitartás!!!

Szoli: Szopi alatt úgy tudom nem lehet szolizni. Bár én nem is nagyon szóltam. Nekem elég érzékeny a bőröm és hamar elkapok mindent. Amúgy is már nagyon öreg és száraz a bőröm nem akarom tovább szárítani.

Tényleg jók ezek a vidám kis képek.

Az én lányom is nagyon keveset eszik. Azért van, hogy még mindig tíz kiló alatt van. Viszont nagyon sokat iszik naponta több mint egy litert. Amúgy ha bárki eszik mindig kunyizik tőle. Amit én nagyon nem szeretek. Az üvegeset meg már meg sem eszi. Válogatós lett.

Zita! Zsófi! Én is örülnék, ha visszatérnének. Bár én azóta is tartom a kapcsolatot Zsófival. Mert nekem fontos ő is. Szívem szerint Zitának is írnék mert nagyon hiányoznak az anyáskodó monológjai de nem akarok tolakodó lenni. Remélem, legalább néha olvas minket.

Pár napig megint nem leszek mert suli van!!!!

Üdv!!!
Vendég

Kép

Ildi:
Neked szátam a fülest, mert tudom, hogy szereted
Kép

Flóra egész éjszaka szépen aludt.Reggel 7-kor jöttKép
Kicsit most folyik az orraKépNekemm meg fáj a torkom
Kép

végül is a kezdeti nehézségek ellenére sikerült nekem is szoptatni. Igaz, hogy csak 8 hónapig, de akkor is.Szenvedtem az első hőéten nagyon , tiszta kék és sebes volt a cicimKép

Sose kaptam el bacit usziban vagy strandon, csak a szoliban, de szerencsére azóta is elkerülKép
Tényleg nem jó érzés.

Jó, hogy felraktad Zsófit és Zitát is a táblábaKép
Remélem vissza találnakKép

Anikó:
Örülök, hogy jobban vagy!!!! 2-kg minuszKép

Flóra is tud vedelni rendesen, de ami neki a fogára való azt betápolja rendesenKép pl:spagetti ezt már üveges kajában is szerette nagyonKép

jó tanulást a hétvégére!!!
Kép

Többiek gyertekKép

Megyek és megkeresem a vasalnivalótKép
Kép

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Bocsika,reggel nem voltam előrelátó,így eléggé behavazódtam.Apa sem volt dolgozni,így kissé mellőztem a témátKép

Közben meg elővettem (Benci ügyeséggén felbuzdulva) Dávidnak egy újabb fazonú építőkockát,és láss csodát,építünk.Na persze nagyrészét én csináltam,de már nem lerombolja,hanem adogatja,mint a Benci.Szal,fejlődünk.

Kép

Mostanában mindenre rá akar ülni (minden járgányraKép)
Kép

Anikó!
Jó tanulást kivánok! Aztán gyere mesélni,milyen volt a suli,és Bius hogy bírta a távolléted.

Örülök,hogy jobban vagy,és a 2 kg is szép eredmény,na azért nem mindenáronKép kell lefogyni.
Inkább maradj ennyi kg,minthogy betegség miatt kellene leadnod még 10-etKép

Judit!
Köszi,hogy megerősítettél szoli ügyben.Kép
Én is úgy látom,hogy semmi hátrányom nincs belőle,sőt szebb lett a bőrőm,a sok mesterséges D vitamintólKép

Köszi az olaj ötletet,nekem is eszembe juthatott volna,de hűlye vagyok.KépVan is egy sprém,amit nem használok,mert a Dávidnak a gyógyszertári bőrtápláló babaolajat teszem a fürdővízébe.

Tényleg RR is nagyon fekaKép És milyen sovi?????!!!!De jó neki.

8-10 órát alszol egyhuzamban? Az igen!
Most nagyon nagyon irigy vagyok.

Évi!

Úgy látszik ideért a front,mert Dávid is ma nyűgős,igaz csak 15 percet voltunk kint,így nem fáradt le annyira,de nagyon hideg van.

Ja,és szerencsére tegnap 10 kor már aludt,nem volt gondom vele,én úgysem fekszem le sose 10 előtt.

Jobbulást a torkodnak!

Flóra órrát még szívni kell? Vagy már ki tudja fújni zsepibe?

Na pusz!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Hát van itt forgalom....ez igen, megy a pörgés!

RR-ről csak annyit, hogy szerintem túlzás, ahogy kinéz. Szerintetek szoptat?

Képzeljétek, nincs elég bajom, a gyerek elkezdett sztrájkolni, nem akar szopni. Teszem a cicire ahogy eddig, elkapja, szívja picit, aztán elengedi, megint vissza, ez megy kb 3x, aztán elkezd üvölteni. Már megpróbáltam más pozitúrát, az egész ágy mint a szamárfészek, de semmi. Üvölt vígasztalhatatlanúl, míg be nem nyomom a szájába a tápis cumit. Aggódom...

Szoli
Én olyan vagyok, mint a hipó reklám. Próbáltam szolizni sokszor, de semmit nem fogott meg, max leégtem. Feladtam. Irigykedem a szép barna csajokra. Most hogy belegondolok a nyárba....még olyan vagyok, mint a fókabébi, hogy fog ez addigra lemenni?!

Ilgya, édi a fiad!

Ígérem, teszek fel én is képeket. Nem vagyok szégyenlős, csak béna.

A táblázatba:
Gábor 3260g és 55cm-rel született. Bp. XVIII. ker-ben lakunk. 1979.07.16-án születtem.

Nekem is nagyon tetszenek a képek!

Babuci ma is elég nyügi volt, ráadásul itt volt Anyukám, picit megbojgatta a napunk, és egy csomó harci feladatom is van, amiknek nem látom a végét.....Mindig azt hiszem, most kezdődik a könnyebb szakasz, aztán beborulok, mert nem látok ki a teendőimből. Tényleg, mikor lesz már picit könnyebb? Igaz, hogy az első hat hét után jobb lett, de én elégedetlen vagyok!!!
Mennem is kell, szólít a .....

Kép
dianab

sziasztok!!

nagyon köszi a hiányolást édesek vtok, de közdöttem 37oo db virussal, mostanra lett kész, és most jön a fürcsi, vacsi, de holnap irok, addig is, a táblázatba:

isaszegen lakunk, Bonita kistarcsán született, 3300 gr, 56 cm, Gábor pesten, István kh, 3600 gr, 56 cm.

Holnap jövök,

puszi,

ui. örülök h itt vagy DIa!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?