Sziasztok!
Amica,
gratula a kislányhoz!
Név már van?
Húú, jó sokat vártál.. És még a gépet is elvitték? Jézus.. Amikor én bent voltam, akkor meg épp be akarták oltani valamivel a Berkest, azért jött be az a maszkos nő, már ott lóbálták a fecskendőt meg az oltóanyagot..
Nem tudom mi lehetett. Hülyeség ellen kellene neki valami..
Gabi,
akkor a Ragyogást már Vero leírta, dióhéjban tényleg ez a lényege, szóval horror.
Szóval te ne nézd meg!
A Narniát elkezdtük végül, de befejezni nem tudtuk, mert a srác, akitől kaptuk, valamiért sz..ul írta meg a lemezt és kb a film fele van csak meg.
Így várjuk, hogy odaadja a sajátját, azon végig rajt van. Csak nemrég vett írót és még nem nagyon megy neki a dolog..
Mindegy, ráér. De tényleg jó, amennyit eddig láttunk.
A fűszeres husi:
Olajban megpirítod a 2 fej finomra vágott vöröshagymát és a 2 gerezd fokhagymát, ebbe jön a 8 db szegfűszeg, az 5 db összetördelt fahéj (nem őröltet írt, henem darabba törtet...) és a gyömbér. Ebből egészet írt, de én csak sima fűszer formájában vettem, abból pedug csak úgy szórtam, amennyit gondoltam..
És ebbe az illatos hagymacsodába kellett beletenni a kis kockákra vágott húst (olyan pörkölt nagyságúakra vágtam
), pirítani, aztán 1 l húslevessel (kockából) felengedni, néha megkeverni, és amúgy fedő alatt hagyni, had puhuljon. Valamikor a vége felé mehet bele az aszalt sárgabarack és a mazsola. Ennyi. Gábor szerint olyan karácsonyi hangulata lett az illatától!
Az tényleg nagyon jó, ha haza tudsz jönni picit!
Tényleg nagy lehet a honvágy!
Katus,
akkor neked is írom, hogy Vero már leírta a Ragyogást. És milyen jól!
Én annyit írtam volna, hogy bekattan a családfő és meg akarja ölni kis családját.. De amit Vero írt, abban benne vannak a pszichés dolgok is!
A sali annyi volt ám csak, hogy sima salátalébe (víz, cukor, ecet
), beletettem a paradicsomkockákat (vagy szeleteket, kinek hogyan tetszik
) és tettem bele még egy adag konzervkukoricát és apróra vágott hagymát. Csak ilyen egyszerű, mezei sali.
Én nem láttam az eredeti Egy szoknyát.., de nem is nagyon láttam eddig régi filmeket. Nem mintha nem tetszene, csak eddig valahogyan nem volt rá alkalom. Vagyis annyira nem szeretjük csak, hogy nem keresem azokat a csatornákat, ahol ilyeneket adnak.
Ági,
Bálintnak boldog szülinapot! Moast már biztosan ünnepeltek!
Vero,
húú, már meglepődtem, amikor Amica írta, hogy lányod lesz, attól féltem, valamikor elkerülhette a figyelmemet..
De akkor még nem tudjátok. Sasolok ám ezerrel, hogy tudjak majd gratulálni!
Amúgy én sem jöttem ám volna UH-ra, mert ez nem olyan volt, ami amúgy is bent van a "menetrendben"
, hanem erre most azért hívott, hogy megnézze mi van a lepénnyel. Bár az az igazság, hogy a 30 hetes nekem a 28. betöltött hétnél volt..
Szóval itt most az volt, hogy a lepény még mindig közel van a méhszájhoz, meg sem mozdult jobb és szebb irányba. amire azt mondta, hogy "A kutyafáját, még mindig közel van". Meg hogy "Hát, hát, nagyon a határon vagyok." A kérdésre, hogy minek a határán, azt mondta annak, hogy császár lesz-e vagy sem... Szóval még nem tudni. Még lesz valamikor egy UH azt hiszem talán a 36. hét körül, szerintem ha akkor is így marad, akkor már meg tudja mondani, hogy mi a terve velünk.
De legalább befordult megint fejvégűre!!
A fejátmérője 80 mm, a mellkasátmérője 82 mm. És volt egyhelyes kis párbeszéd is.
Doki: Azt hogy fiú vagy lány, már tudjuk, igaz?
Én: Egyszer már mondta.
Doki: Akkor mit mondtam?
Én: Lány.
Doki: Akkor most legyen fiú.
He-he, gondoltam.. De akkor megkomolyodott és azt mondta, hogy most is lány ám!
Meg volt ott bent néhány szülész gyakornok csaj, és nekik olyat is magyarázott, hogy hol láthatók a kisajkak, nagy ajkak, hüvelynyílás, stb. De nem ám az enyém!
Csupa-csupa olyan dolog, ami csak egy lánynak lehet! Szóval ez már legalább tuti. És hogy amúgy mi lesz, majd kialakul valamikor..