Új privát üzeneted érkezett!

Ági! Vannak friss képek is, csak még nem volt időm feltölteni! De igyekszem! Kép

KépKép
nicika

BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINT!!!!

KépKép
Vendég

Amica!
Nem tudom még hogy lány v fiú. Elvileg a 30. héten lesz egy UH. De a Viol a 32.-en megy...

Nem értem. Mindegy csütörtökön megyek a t.gondozóba, majd megmondják. Addig Kispupák marad...
Vendég

Niki!El vagyok ájulva milyen ügyes vagy,hogy ilyet tudsz csinálni.Végig néztem mindent és nagyon tetszik.Nagyon helyesek vagytok mind hárman.Megmondom őszintén,hogy idősebbnek néztelek olyan 26-körül.Gratula!!KépValóban nagyon megható a történet nagyon tetszett.

Ági!Boldog szülinapot Bálintnak!Kép

Amica!Attól félek,hogy ez még csak a kezdet.Igazi kis ördög lesz belőle.Asszem fel kell kötnöm a gatyómat!KépNa de ez van!
Vendég

Gabó! De fel ámKép!!!!!!!!!!!!!

Ági, jó pihenést, mindjárt keltek ünnepelniKép
Bálintnak boldog szülinapot!KépKépKép

Vero, valamiért úgy emlékeztem, hogy már tudjátokKép

Nicika, ügyesek vagytok!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó! Pedig csak 23 éves vagyok! Kép
Majd még írom tovább a honlapomat, meg majd teszek fel friss képeket is!

Boldog szülinapot Bálint!

KépKép
nicika

Gabó!

Én azt hittem, h még csak most kezdted el a KRESZ tanulást!
Hááát ha már tudni kell mindent bele!
Kép
A gatyót meg felkötni!! Kép Kép
(Bár halkan megjegyzem, nálunk hamar elmúlt ez a 8. hónapi anyásság)

Amica!
Mielőbbi gyógyulást Jankának!!!
Mikor mondod el nekik? És hogyan?? Kép

Katus!
A Ragyogás egy könyv is (Stephen King) tinikorom nagy kedvence a Holtsáv (szintén S. King) mellett. Nekem nem is tetszett a film annyira bele voltam szerelmesedve a könyvbe. Egy kisfiúról szól aki különleges képességgel "ragyogással" van megáldva, látja a jövőt megérez dolgokat, belelát gondolatokba. Egy szellemekkel teli szállodába költöznek a szüleivel Colorado-ba, ami télen megközelíthetelen(és apu lesz a téli gondnok). A szálloda a kisfiú erejét akarja felhasználni de csak az apán keresztül tudja, aki ex-alkoholista, és bekattan... Többit nem árulom el. A film nem annyira a kisfiúra koncentrál inkább a horror részekre, meg a kattant apukára (Jack Nicholson).

Nicika!
Nagyon megható a szülés-történeted!

Sziasztok!

Kép
Vendég

Vero!Már most voltam 3*.A naggyán már túl vagyunk.a lényeg megvan.Már csak memorizálni kell.A héten megyek majd be gyakorolni.Bár itthon is megvan a cd,de ott van az oktató és ha valamit nem értek elmagyarázza.Látom te is kedveled ezeket a filmeket.Én a cápásakat a kígyósakat"ezektől félek a legjobban" meg a relytélyeseket szeretem.
Vendég

Gabóca!

A cápásakat nagyon szeretem, képes vagyok a legrégebbi cápásat is 78adszor végignézni!! A Lackó legnagyobb bánatára!!!

Kép
Vendég

ja és a rejtélyeseket is! Májusban lesz Da Vinci kód filmben, már alig várom! Könyvben megvan, nagyon jóóóó!
Vendég

ezt nem ismerem!Nem olvastam.Igen a cápások közül már én is 100* láttam 1,2,3,4-et a Háborgó mélységet.De szeretem a vízalatti szörnyeseket is.Egyedül a horrort meg a western filmeket nem szeretem ja meg amit túl nyálas.Kép
Vendég

én néha szeretem a "nyálasat" is...
Attól függ...
De a western brrrrr...
meg a komédiák. Utálom a komédiákat, nem viccesek inkább idétlenek. Tisztelet a kivételnek. (De például tegnap volt a Gagyi-mami, szörnyen utálom az ilyeneket át is mentem inkább az Áronhoz mesézni...
Vendég

Anyuciknak bébikaja receptek 6 hónaptól:

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12300

van itt www.mindmegette.hu recept kismamáknak is, de az nem olyan izgi...
Vendég

ja, és a mézzel azért vigyázni kell (1 éves korig én nem adnék mézet) mert nagyon sok baba allergiás rá. (Van itt egy-két babakaja recept amiben van méz)
Vendég

Sziasztok!

Köszi Vero, majd átnézem.A mézről én is úgy tudom, hogy nem szabad 1 éves kor alatt fogyasztani.
A Ragyogást, meg fogom szerezni.
A Da Vinci kódot olvastam nyáron, nagyon tetszet.
Eszti remélem, jól van, látom napok óta nem jelentkezett.

Gabó!

Nagyon szupi lesz, ha jöttök, találkozhatnánk!

katus78

Vero!Tök jó el is mentettem a kedvencekbe.Én is hallottam a mézről bár husi már kapott picit,de nála nem lett semmi gond.

Katus!Ha megyek mindenképpen találkozhatunk,mert akkor úgy tervezem,hogy legalább 3-napot otthon leszünk.Remélem meg tudjuk oldani anyagilag.
Vendég

Sziasztok!
Ma őrület volt a kórházban...
Viol megúszta még az elején, de ő is sokat várt.
11-re mentünk és 3/41-kor bekérszkedtem, akkor még öten voltak előttem. Még az uh gépet is elvitték közben....

Kislányunk leszKép
Legalábbis annak mutatta magátKép

Vero, már tudják a testvért, Janka magyarázta vizsgálat közben, hogy ott az anya pocakjában a kistesóKép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti jól van, kis Szonja kicsit beteg. De majd ő elmeséli bővebben...

Addig is egy kis helyzetjelentés a gyerekeimről:
(De fura gyerekeIM)

Kép

Kép
Vendég

Amica!Gratulálok a lányodhoz.A néven már gondolkodtatok?Kép
Vendég

Amica, GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ!!!!

Kép

Akkor csak én nem tudom mi lesz! Kép

A Ragyogást kölcsönadhatom Katus!!
Vendég

Amica! Nagyon gratulálok a kislányhoz! Hogy fogjátok nevezni? Még egy csajos anyuka! Kép

Vero! Most már aztán írtóra kiváncsi vagyok hogy neked is lányod lesz-e, vagy megszakítod a sort és kisfiút szülsz! Kép

KépKép
nicika

Köszönöm!
Azért jó lesz ezt legközelebb is hallani, mert igaz lányra gondoltam az elejétől fogva mégis...
Nincs még név, nekünk ez valahogy nem ment túl gyorsan egyszer sem, de lesz ámKép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Koszonjuk a jokivansagokat Balint neveben! Az unneples majd este lesz amikor a Daddy is itthon van.

Amica gratulalok a kislanyhoz!!! Kép

Vero! A Ragyogast itt forgattak Calgarytol 1.5 orara Lake Louiseban. Ott van egy tok szep szalloda egy nagy gleccser mellett (majd keresek nektek kepet, de meg csak most keltunk es ovi is van ma.)

Nici!Varom a kepeket. Kép Persze tudom, hogy nincs idod, nem surgetlek!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Amica!

Gratula a kislanyhoz! De jo, meg egy kislanyos anyuka van közöttünk!Kép

Nicika!

En is elolvastam a szülest, hat biztos nem lehetett egyszerü. Ott a szülöszoban en is azt mondtam a ferjemnek, hogy oke szülök meg egy gyereket, de jo sok idönek el kell tellnie, hogy elfelejtsem a fajdalmat. De most mar szivesen lennek ott, es valahogy a fajasok is "megszepültek". Ez olyan furan hangzik, de nekem az egesz szüles mar pozitiv emlekkent el bennem. Na jo, azert meg nem akarok am terhes lenni. Kép

Vero!

Az anyut a Szilveszter Peter mütötte es ö volt az aki olyan "kedvesen" közölte a hireket, de magat az abortuszt nem ö vegezte. Sajna a doki nevet nem tudom, de ö most Kapuvaron dologzik. Kép

Agi!

A tavalyi evben en is voltam otthon egyedül 2-szer is, de akkor meg olyan könnyü volt repülni. Most mar baba, gyerekkocsi, bebiüles + börönd. Szoval kicsit komplikaltabb a dolog, de lehet, hogy junius körül megprobalkozunk vele.
Hany oras neked a repülöut? Hogy viselik a gyerekek?
Tudja valaki, hogy hany honapos kortol ajanlott babaval repülni? En azt hallottam, hogy a legnyomas különbseg miatt az elsö par honapban nem ajanlott!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Amica,
gratula a kislányhoz! Kép Kép Kép Név már van?
Húú, jó sokat vártál.. És még a gépet is elvitték? Jézus.. Amikor én bent voltam, akkor meg épp be akarták oltani valamivel a Berkest, azért jött be az a maszkos nő, már ott lóbálták a fecskendőt meg az oltóanyagot.. Kép Nem tudom mi lehetett. Hülyeség ellen kellene neki valami.. Kép

Gabi,
akkor a Ragyogást már Vero leírta, dióhéjban tényleg ez a lényege, szóval horror. Kép Szóval te ne nézd meg! Kép
A Narniát elkezdtük végül, de befejezni nem tudtuk, mert a srác, akitől kaptuk, valamiért sz..ul írta meg a lemezt és kb a film fele van csak meg. Kép Így várjuk, hogy odaadja a sajátját, azon végig rajt van. Csak nemrég vett írót és még nem nagyon megy neki a dolog.. Kép Mindegy, ráér. De tényleg jó, amennyit eddig láttunk. Kép
A fűszeres husi:
Olajban megpirítod a 2 fej finomra vágott vöröshagymát és a 2 gerezd fokhagymát, ebbe jön a 8 db szegfűszeg, az 5 db összetördelt fahéj (nem őröltet írt, henem darabba törtet...) és a gyömbér. Ebből egészet írt, de én csak sima fűszer formájában vettem, abból pedug csak úgy szórtam, amennyit gondoltam.. Kép És ebbe az illatos hagymacsodába kellett beletenni a kis kockákra vágott húst (olyan pörkölt nagyságúakra vágtam Kép), pirítani, aztán 1 l húslevessel (kockából) felengedni, néha megkeverni, és amúgy fedő alatt hagyni, had puhuljon. Valamikor a vége felé mehet bele az aszalt sárgabarack és a mazsola. Ennyi. Gábor szerint olyan karácsonyi hangulata lett az illatától! Kép
Az tényleg nagyon jó, ha haza tudsz jönni picit! Kép Tényleg nagy lehet a honvágy!

Katus,
akkor neked is írom, hogy Vero már leírta a Ragyogást. És milyen jól! Kép Én annyit írtam volna, hogy bekattan a családfő és meg akarja ölni kis családját.. De amit Vero írt, abban benne vannak a pszichés dolgok is! Kép
A sali annyi volt ám csak, hogy sima salátalébe (víz, cukor, ecet Kép), beletettem a paradicsomkockákat (vagy szeleteket, kinek hogyan tetszik Kép) és tettem bele még egy adag konzervkukoricát és apróra vágott hagymát. Csak ilyen egyszerű, mezei sali. Kép
Én nem láttam az eredeti Egy szoknyát.., de nem is nagyon láttam eddig régi filmeket. Nem mintha nem tetszene, csak eddig valahogyan nem volt rá alkalom. Vagyis annyira nem szeretjük csak, hogy nem keresem azokat a csatornákat, ahol ilyeneket adnak. Kép

Ági,
Bálintnak boldog szülinapot! Moast már biztosan ünnepeltek! Kép
Kép

Vero,
húú, már meglepődtem, amikor Amica írta, hogy lányod lesz, attól féltem, valamikor elkerülhette a figyelmemet.. Kép De akkor még nem tudjátok. Sasolok ám ezerrel, hogy tudjak majd gratulálni! Kép
Amúgy én sem jöttem ám volna UH-ra, mert ez nem olyan volt, ami amúgy is bent van a "menetrendben" Kép, hanem erre most azért hívott, hogy megnézze mi van a lepénnyel. Bár az az igazság, hogy a 30 hetes nekem a 28. betöltött hétnél volt.. Kép

Szóval itt most az volt, hogy a lepény még mindig közel van a méhszájhoz, meg sem mozdult jobb és szebb irányba. amire azt mondta, hogy "A kutyafáját, még mindig közel van". Meg hogy "Hát, hát, nagyon a határon vagyok." A kérdésre, hogy minek a határán, azt mondta annak, hogy császár lesz-e vagy sem... Szóval még nem tudni. Még lesz valamikor egy UH azt hiszem talán a 36. hét körül, szerintem ha akkor is így marad, akkor már meg tudja mondani, hogy mi a terve velünk.
De legalább befordult megint fejvégűre!! Kép Kép Kép
A fejátmérője 80 mm, a mellkasátmérője 82 mm. És volt egyhelyes kis párbeszéd is. Kép
Doki: Azt hogy fiú vagy lány, már tudjuk, igaz?
Én: Egyszer már mondta.
Doki: Akkor mit mondtam?
Én: Lány.
Doki: Akkor most legyen fiú.
He-he, gondoltam.. De akkor megkomolyodott és azt mondta, hogy most is lány ám! Kép
Meg volt ott bent néhány szülész gyakornok csaj, és nekik olyat is magyarázott, hogy hol láthatók a kisajkak, nagy ajkak, hüvelynyílás, stb. De nem ám az enyém! Kép Csupa-csupa olyan dolog, ami csak egy lánynak lehet! Szóval ez már legalább tuti. És hogy amúgy mi lesz, majd kialakul valamikor..

nadine81

Nici,
én még tegnap olvastam a történetedet, azóta folytattad már, vagy ez még az?

nadine81

Sziasztok!Azért nem jelentkeztem,mert Szonjácska egy picit betegKép(tőlem kapta el,vírusos)és minden figyelmem az övé volt tegnap.Ma már nem bírtam távol maradniKép meg már ő is jobban vanKép.Másrészt pedig azért nem írtam mert a család"újraegyesítése" céljából_amit az internet kicsit szétzilált(semmi komoly)-vasárnap(ha megy)nem kapcsoljuk be a gépet,csak egymással foglalkozunk.Kép
Katus!Megnéztük a filmet és tetszett.Sajnos a Fehér zajt a férjem kb 1 hónapja kölcsönadta a hugának és még ő nem hozta vissza.KépNem is tudtam róla.Majd én visszaszerzem,hogy odaadhassam nektek.

Gabóca!A szüleim 5 éve válltak el.Nem is gondoltam volna,hogy felnőtt fejjel ilyen nehéz lesz ezt átélnem.Sajnos marakodnak(inkább,sőt szinte csak apu)még a mai napig is.Szörnyűűűűűűűűűűűűű!Kép

Nicika!El fogom olvasni mit írtál!Biztos klassz mert még frissek az élmények.

Mi is nagyon várjuk már,hogy kiderüljön Vero milyen nemü babát vár!Kép

KépKép
eszti76

Ági!Boldog szülinapot Bálintnak!Mit kap?

Amica!Csilláék ma elmentek,Képegész nap rájuk gondolok.Szombaton még csináltunk egy búcsúrandit.
Nekem szándékomban áll vonattal meglátogatni őket 2 hónapon belül.
Gratula a kiscsajhoz!Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
jobbulást nektek!! Kép Azért valamelyikőtök jobban van már, mint a másik?
Nálunk úgy van a net, hogy én inkább akkor vagyok fent többet, amikor egyedül vagyok. Ha Gábor is itthon van, jobban szeretek vele foglalkozni, azért ő előbbre van, mint a net. Persze minden nap hallgatom, hogy nyugodtan üljek le már a gép elé akkor is, ha ő itthon van! Kép De ez nekem tényleg nem baj. Mivel egész nap itthon vagyok, van időm bőven netezni, amikor ő dolgozik. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy amikor itthon van, akkor soha nem jövök fel, csak nem olyan gyakran és nem olyan sokáig. Például hétvégén is ritkább. Én sem akarom, hogy állandóan rajt lógjunk a hálón! Kép

nadine81

Meg mindig ovi elott vagyunk, de gyorsan elolvastam a friss hozzaszolasokat. Kép

Eszti!
Olyan allati nehez ajandekot venni, mert annyi goncunk van, hogy jatekboltot nyithatnank. (Az anyosom egyszeruen nem birja felfogni a csopp eszevel, hogy nem kell minden alkalomra 15 fele jatekot venni...) Szoval egy hernyot vettem aminek a porcikai mind mast csinalnak, csorog, porog stb. Magnessel tapadnak egymashoz a testenek az elemei es kadba is viheto mert uszik a vizen. Ennyi. Meg egy almatorta.

Nadine!
Meg jo, hogy mindig lany. Kepzeld mit csinalnal a sok lany ruhaval! Kép

Reni!
Nekem a hosszu ut Calgary-Frankfurt, az kb. 9.5 ora, aztan atszallas es meg 1 Becsig. Az atszallas hossza valtozo, iden biztos a hosszabbat valasztom, vagyis igy kozel 5 orank lesz Frankfurtban, de legalabb nem kell rohanni. Mert ha nem ez, akkor csak 1.5 oras atszallas van, ugy meg biztos nem ernenk el a csatlakozast. En a Bencevel mar 2 honaposan utaztam (egyedul) haza. Az volt a legegyszerubb, nagyon jol birta, pedig kepzeljetek nem vittem utlevelet neki. Ill. a ket kanadai utlevel kozul (az enyem magyar volt) a Jasonet raktam el, es mindez feluton az ocean folott derult ki. Ugy felengedtek a gepre (2001 januarjaban volt), senki nem nezte meg az utleveleket! Igy Nemetorszagban ket valasztasom volt, hogy van visszafordulok (szo se rola, ha mar vegre Europa foldjen vagyok!), vagy a Jason masnap utanam kuldi a kovetkezo geppel a gyerek utlevelet, de akkor ott kell tolteni az ejszakat a transitban. En ezt valasztottam, es vegul az Air Canada fizetett egy szallodat (ehhez persze az kellett, hogy radumaljak a nemeteket, hogy engedjenek belepni az orszagba), mert nem csak az en hiban volt, hogy nem volt utlevel, hanem az ovuke is, hogy egyaltalan idaig eljutottunk utlevel nelkul.) Meg hosszabb a tortenet, de majd nyaron szoban elmeselem. Kép Tehat ez volt a kaland egy 2 honapossal. Ezenkivul minden evben mentem a Bencevel, tavaly a Balint odafele 5 vissza 8 honapos volt. Szoval ne izgulj, teljesen kibirhato. A Lufthansa pedig nagyon keszseges a gyerekesekkel. Neked mennyi lenne az ut? Gondolom nem nagyon hosszu.
Na megyek, mert elkesunk.

Kép
Kép
agi

Agi!

En csak 1 orat repülök! Stuttgart-Becs!

Most teljesen megnyugtattal, hogy Bence ilyen jol birta a dolgokat! A bebiülesben volt vegig? En Germanwings-sel utazom, ez a legitarsasag a legolcsobb. Ha szerencsem van 60-70 Euro körül meguszom a jegyet oda-vissza! Kép

Na majd meglatjuk! Jo lenne hazamenni, csak meg nem tudom, hogy alakulnak a dolgok, mert most epitkezünk es a haz valoszinü majus körül kesz lesz es akkor vegre atkölzözhetünk. Mar nagyon varom, es akkor lesz eleg dolgom az utanna levö hetekben.

Kép
Kép
reni76

Ági,
az a hernyó izgalmasan hangzik, még így felnőtt fejjel is! Kép
Igen, már én is gondoltam rá, hogy mi lenne, ha mégsem lány... Szerencsére a legtöbb ruha kapott, így kiadás nem volt sok, de akkor megint el kellett volna kérnem azokat a fiús ruhákat, amiket egyszer már visszaküldtem, hogy "Köszi, ezek nem kellenek, mert lány!" Kép
De ha ki akar derülni, hogy fiú, akkor inkább derüljön ki egy UH-on, mint a szülésnél! Mert akkor aztán lenne kapkodás! Nem irigylem azokat, akik végig úgy tudják, hogy pl. lány, és szüléskor derül ki, hogy hopp, mégsem! Én meg is őrőlnék, ha nem lehetnék ott, amikor megveszik a ruhákat neki! Kép
Az a repülős sztori is izgalmas lehetett, de még szerencse, hogy Bence jól bírta! Valahol tudta biztos, hogy neki most jól kell viselkedni, hogy anyunak ennyivel is könnyebb legyen, ha már más gondok vannak! Kép

nadine81

Viol!Szonján nem is látszik,hogy beteg és szerencsére csak hőemelkedésig jutottunk ma.KépÉn pedig már túl is vagyok az egészen.

Ági!Az első évben mi is elkövettük azt a hibát,hogy 4-5 féle ajándékot vettünk Szonjának,plusz a családtagok 10 féle ajándéka és ez sok volt neki,kiválasztott egyet amivel játszott és a többire rá sem nézett.Azóta inkább a család összedobja a pénzt és egy v. 2 nagyobb,hasznosabb ajándékot veszünk.

KépKép
eszti76

Eszti,
akkor lábadozzatok csak! Kép
Ajándékvásárlással abszolút egyetértek, inkább kevesebbet, de nagyobbat/értékesebbet. Mert az talán hasznos is, és nem gyűlik az a sok, gyerek által nagyon hamar megunt apróság. Egy nagyobb dolog, amin több minden érdekesség van, talán hosszabb ideig foglalkoztatja. Remélhetőleg.. Kép

nadine81

Aki nem látta (én pl) egy kis szülöszoba:

http://www.tv2.hu/Szuloszoba_index.php
Vendég

Jó éjt csajok!
Kezdődik az esti rituálé és Szonja kezd nyűgössé vállni.Kép
Nem akar vacsizni csak kakaót inni.Mitől fog ez a lány megnőni???Kép

KépKép
eszti76

Reni!
1 orat fel labon is kibirsz! Egy ekkora gyereknek meg nincs sajat helye a gepen, ugyhogy olben kell tartani. Nekem a hordozo rateheto a babakocsira, tehat ugy volt, hogy a kocsival egyutt a hordozoban egeszen a gep bejarataig tolom, ott osszecsukom a kocsit es ok leviszik a gep hasaba, es a leszallaskkor felhozzak. (Nem a borondokkel megy ra az ovre, hanem a gep ajtajahoz visszahozzak. Ezt egyeztesd amikor a jegyedet veszed.) Aztan en szepen fapofaval felmentem a gepre a hordozoval, es mivel altalaban nincsenek tele a gepek, igy magam melle tettem. A hordozot bekotod az ovvel (korbe kanyaritod az alja korul) es kesz. Az ulesbe elegge nagy erovel kell belepaszirozni, mert eppen hogy befer. Amikor lattam, hogy sokan vannak a gepen, akkor meg megkerdeztem a stewardesst, hogy lesz-e ures hely, es hogy nem kerne-e meg a szomszedomat majd (mivel te mint gyerekes szallsz be elsonek, akkor meg mas nincs a gepen), hogy uljon mashova. Altalaban segitenek. Ha meg tele a gep, akkor a hordozot odaadod nekik, ok beteszik egy szekrenybe, es a baba a kezedben van, es leszallas utan odaadjak a hordozot, kinnt meg var a kocsi. Nekem igy volt. Hidd el, az 1 ora semmi! Mire eszbe kapsz mar ott is vagy. Becsben meg mindig ott "kolbaszolnak" ilyen csomagtologatok, azokat meg lehet kerni, hogy toljak ki a taligadat a borondokkel, mivel a kocsit is meg azt is tolni egyutt nem lehet, foleg, hogy a becsi taligaknak meg le is kell nyomni a karjat mert kulonben a fek rajta van. En altalaban szoptattam oket le es felszallasnal, meg akar utkozben is, ha akartak. Egy pelenkat dobtam a vallamra ugy, hogy a gyerek fejet is takarja, igy senki nem latott semmit. Sok jatekot nem erdemes vinni (foleg ilyen rovid utra), mert nem nagyon koti le oket, es csak utban vannak.
Nekem ez az 1 oras ut azert faraszto, mert mi innen este 6-kor indulunk. Tehat mar egesz nap fennt vagyok, utana estefele kezdodik meg csak az egesz ut, ahol en aludni nem szoktam altalaban, igy itteni ido szerint mar masnap delelott van amikor Becsbe erunk. Szoval hajra, meg tudod csinalni egesz biztosan! Kép

Eszti, Nadnie!
A sok jatekkal meg az is baj, hogy nem ertekeli a gyerek a jatekot, mert mindene megvan, sot mindenbol tobb. De ennek az idiota nonek hiaba beszelek. Olyan "alkalmakra" is hoz nekik valamit, mint pl. "utazas Sopronba." Egyszer utazas elott vett neki 7 azaz het! konyvet, ketto markolo autot, egy magneses rajzolot, egy csomag matchboxot, meg meg nem is tudom mit. Ezeket "az utra". Ez a no nem szazas! Es hiaba beszelek neki. Most tenyleg ott tartunk, hogy mi, a gyerekek szulei, mar nem tudunk mit venni egy nagyobb alkalomra, mint pl. szuletesnap vagy karacsony, mert minden van. O meg hoz meg egy 3. motort pl. ugyan tudja, hogy van mar ketto. Na csak jol felhuzom magam!

Megint megy a szuloszoba? En par eve a Tv2 oldalan neztem oket. Ott egy csomo musort lehet nezni, ott szoktam Tenyeket nezni, meg Aktivot stb. Kép

Kép
Kép
agi

Nem megy, csak aki esetleg anno nem látta (ahogy én sem), a TV2 oldalán megnézheti...
Vendég

Ági,
Nem megy, csak aki esetleg anno nem látta (ahogy én sem), a TV2 oldalán megnézheti...
Kérünk ám buli képeket!! Kép
Vendég

Eszti!

Hát a kakaótól!!! Kép
Amikor Áron beteg volt ő sem evett,pedig ő szereti a hasát!!
Vendég

Eszti,
a kakaótól akar megnőni, ahogy a reklámban a kiscicából tigris lesz! Kép

Nekem iszonyat lassan töltené le a Szülőszobát, így innen kihagyom. Anno elég sok részt láttam Kép, most meg már úgysincs sok hátra! Kép

Ha nálam császárra kerülne a sor, itt Sopronban tudja valahonnan (pl. üveg mögül, vagy akárhonnan) nézni Apa? Aki volt szüléselőkészítő tanfolyam keretében szülőszoba látogatáson, megnéztétek a császáros műtőt is?

nadine81

No, ezt nem értem. Néha elküldi a babanet, néha nem... Kép de az is lehet, hogy a géppel van a hiba, pár napja sza..kodik.. Kép

Eszti,
a kakaótól akar nőni, ahogy a kicsica is megnőtt és nagy tigris lesz belőle! Kép

Én Szülőszobát innen a netről nem nézem mert iszonyat lassan tölti le. Anno elég sok részt láttam, most meg már úgyis haladok a vége felé. Kép

Ha császárra kerülne nálam a sor, van arra bármilyen lehetőség, hogy Apa tudja valahonnan nézni? Pl. üvegablak mögül, vagy akárhonnan. Aki vett részt szüléselőkészítő tanfolyam keretében szülőszobalátogatáson is, voltatok a császáros műtőnél is? Lehetne látni valamit? Vagy ilyenkor a férj totál kimarad mindenből? Messziről sem sasolhatja?

nadine81

Na, akkor ezt most tényleg nem értem. Frissítettem is, és még ekkor sem találtam az előző hozzászólásomat. Megírom még egyszer, erre ott a másik is... Kép Király!
Kezd bosszantani, lépek is, majd Gábor megmondja mizújs.
Pár napja állandóan olyat ír ki a gép csatlakozás előtt, hogy megváltozott a behívószám, meg mindenféle hülyeségek. És nekünk nem is behívószámos!
Nem jó felhasználónevet ír be, meg egy csomó csillag van a jelszó helyén, nem is annyi, amennyinek ott kéne lenni...
Csak akkor csatlakozik, ha elfogadom azt a behívószámot, mert ha a "nem"-re kattintok, akkor abszolút nem csatlakozik..
Ma olyat írt, hogy a digitális jelszó nem található...meg hogy a telepíteni kívánt szoftver nem tartalmaz Microsoft digitális aláírást, így nincs biztosíték arra, hogy a szoftver megfelelően fog működni a Windows rendszerben... És én nem is akartam semmit telepíteni!
Ma még az Active Desktopot is helyre akarta állítani a gép, ami azt sem tudom, hogy micsoda! Kép Szar..
És persze az ilyenek mindig akkor jönnek elő, amikor Apa nincs itthon, én meg csak lesem, hogy mi ez már megint... És be vagyok sz..va, nehogy valami hülyeséget nyomjak meg.
No, megyek is, kikapcsolom, mielőtt még belerúgnék! Kép Kép
Holnap jövök valamikor!

Jóccakát Mindenkinek! Kép

Viol és Dorka 32+4 Kép
Kép

nadine81

Sziasztok!

Gyorsan dobok par kepet a szulinaposrol. A torta nem izlett neki (tulajdonkeppen egy almas suti volt torta formara sutve es citromos mazzal bevonva, de a mazbol nem is adtam neki Kép), vajaskenyeret evett helyette. Kép
A hernyo magnesei nem nagyon tapadnak, igy meg csak golyok. Kép Az Anyu kuldott neki egy kis Trabantot, az tetszett neki. Kép
Megyek is, mert furdes van. Holnap jovok.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Nadine!Ilyen jellegű"problémája"a sógornőmnek volt,de neki szépen visszahúzódott.Ha nem akkor neki is császár lett volna.Ezen most agyalj nem lesz akkor sem semmi gond ha császárral fogsz szűlni.Kicsit nehezebb lesz a lábadozás mint aki simán szül"én már csak tudom",de nem vészes.Jópofa ez a Berkes szerettem hozzá járni.Anyu hozzá jár és mondta ha otthon vagyok és van valami gondom nyugottan menjek el hozzá.Szóval jó fej muki.A receptet köszi hétvégén megcsinálom.Biztos fini lesz,de a mazsolát kihagyom,mert nem szeretem.Eddig úgy néz ki,hogy jövő héten hazaruccanok hétközben ha az idő is úgy engedi.

Eszti!Jobbulást nektek.Az én szüleim 9 voltam mikor elváltak ez nem viselt meg"sőőőőt".Csak mikor anyu elkezdett pasizni.Én szörnyű féltékeny voltam és akit csak lehetett elmartam mellőle.Az nem jó hamarakodás van ez a legrosszabb.És Szonja mennyit találkozik apukáddal?Az én apám 2* látta a Levit egyszer 6-hetesen aztán 8-hetesen.Azóta sem pedig ő az első unokája,de valahogy nem igazán érdekli.Még akkor sem hívott fel amikor megszűltem.Szóval ennyit róla.Egy évben talán látom 3* akkor is be vab baszva már bocsánat a kifejezésért.Na egyszóval ez a válás dolog senkinek sem jó.El szoktam gondolkozni mi lenne ha anyuékl nem válltak volna el mi lenne most velem,hol lennék mit csinálnék.Mindíg irigyeltem azokat akiknek együtt vannak a szülei és jól vannak.De nekünk ez járta meg.

Ági!Jó hosszú az út.Egyedül jöttél annó Bencével?Hányan voltatok a bulin?Nemhiába a trabi az trabi.Nagyon aranyos a képeken.

Ja képzeljétek!Teg nap hívtam a barátnőmet otthon Júliusban lesz az esküvője és,hogy koszorús lány akarok lenni.Úgy örült neki,de ő meg tanúnak gondolt ha a nővére nem vállalja.Hát úgy meghatódtam hogy csuda.Olyan jól esett.Aztán mondja,hogy még 2 oszt. társunk is férjhez megy augusztusban.Esküvő dömping lesz a hetes barátnői brancsból.
Vendég

Ági! Nagyon guszta tortát sütöttél és a kisfiad is nagyon édes! Kép

Nadin! Szerintem császár esetében apuci teljesen kimarad a szülésből!

A honlapomra tettem fel friss képeket és a naplót is bővítettem! Lehet olvasgatni és nézegetni! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog szülinapot a Bálintnak!!!!

Kép

katus78

Nadine,
A "császáros" műtőbe nem engednek be látogatót (kismama-apuka hordákat) az steril-műtő, mint a sebészeten. De valszínű h apát beengedik steril cuccba melléd ha arra kerül a sor, főként ha EDA-t csinálnak, márpedig azt szoktak mifelénk. Akkor odaállhat a fejedhez a többi úgyis ilyen lepellel el van takarva.
Ezeket a szülésznő mondta, úgyhogy másodkézbeli info nem vállalom a felelősséget!

BBnet:
Nekem is napok óta sza..kodik, mindig más hülyeséget ír, írtam is nekik mailt hogy nézzék má' meg mi van mer behülyűt a gípük... Látod az Áginak írt üzimet 2szer küldte el. (Igaz közben hozzáírtam még egy mondatot! Kép)

Ági, nagyon helyes a Bálint a képeken, kicsit hiányoltalak téged meg a férjedet róluk! (Reklamálok itt.. Kép) Trabi!! Lehet még kistrabit kapni? Ügyes anyukád!
Tényleg, a férjed hokizik is? Úgy emlékszem a koris képen mezben volt...és a picik, szoktak? Gondolom igen, ez úgy tetszett Kanadában minden befagyott pocsolyán korizott v hokizott legalább egy-két kispupák! Ottawában a Rideau folyó ha befagy, rátolnak teás-bódékat, és minden népek kitódulnak korizni. Én is csináltam sokkal jobb mint futni, zenét a fülembe és teát ha megfagytam!
Kép

Gabóca!
Nekem sem járta meg a szülők együtt dolog, de jobb is nem voltak valami szórakoztatóak együtt.
Kép Nem is fűzök hozzá semmit, csak egy félmondat aztán nem veszem el az Eszti kenyerét: az após-anyós szerintem gyerekekkel nagyon helyes, egymással marakodnak csak, legalábbis a Lackót mindkettő hívja, szereti, gondolom ezt az Eszti is megerősíti, bár a válás maga a Lacit is megviselte; a világnak nem mutatta ki, csak én láttam) Jó kis félmondat lett! Kép
Esküvői dömping! Kép Már csak Te maradtál Gabóca, hajrá!!!
Kép
Vendég

Mennyi válás van?Elképesztő.Én nem megyek férjhez,hogy ne kelljen elválni.Ez csak vicc volt.Persze,hogy én is férjhez akarok menni.És erősen gondolkodom,hogy otthon legyen-e.Hát ebből a hét főböl álló brancsból 3 most megy férjhez egy már elvált 2 gyerekkel,aztán vagyok én 1 gyerkőccel "férj nélkül"a másik kettővel nem tudom mi van.Mikor jöttál haza Kanadából?
Vendég

Helloka!

Ági,
nagyon helyesek a fiúk a képeken! Kép Én megettem volna azt a tortát, inkább, mint egy vajaskenyeret! Kép És a trabi sem semmi ötlet! Kép

Gabi,
eddig, amíg csak én gondoltam, hogy ha marad a lepény, akkor császár, nem is volt olyan szörnyű gondolat. De most, hogy Berkes szájából is hallottam (igaz ő sem mondta, hogy igen, az lesz) olyannak tűnik, mintha már tuti az lenne. És én eddig úgy voltam vele, mindegy, hogy szülök, vagy vágnak, mert mindegyiknek van előnye és hátránya is, csak azt nem akartam, hogy elindul a sima szülés, és közbejön valami, ami miatt hirtelen császár kellene vagy egyéb. De így, hogy belegondoltam, hogy lehet, hogy császár lesz, ugyan távolodik picit a szülés fájdalmának elképzelése, de ugyanakkor már most bánnám, hogy azért mégsem élhetném át magát a szülést, azt, hogy szó szerint megszülöm azt a babát.
Húú, ezt most jól elbonyolítottam, de valahogy így gondolom. Nem tudom, le tudtam-e jól írni.. Kép
Szóval a szülést valahol szívesen megúsznám is, meg szívesen át is élném. És így, hogy szóba jött a császár, most nem tudom melyik lenne a jobb. De megpróbálok ezen nem gondolkodni annyit, úgysem úgy lesz, ahogy én eltervezném, hanem majd ahogy akarja a természet! Kép A lényeg, hogy ne legyen semmi bajunk belőle! Kép

Szóval heten voltatok, mint a gonoszok? Kép Nekünk is volt egy ilyen "banda" az osztályban, úgy hívtuk magunkat, hogy mi vagyunk a "Krém"! Kép Mi természetesen mindent jól csináltunk, és hibátlanok voltunk! Kép Persze a többieket is szerettük, de akkor is mi voltunk A tök jó fejek! Kép

Vero,
ha szülésznő mondta, hogy lehet, hogy bent lehet, az jó információs forrás! Kép De ha mégsem így történne, nem fogom ám leharapni a fejed! Kép Lesz nekem épp elég nyűgöm, nem fogok azzal foglalkozni, hogy "Húú, pedig a Vero azt írta, hogy.." Szóval ne félj! Kép Különben köszi! Kép

Úgy érzem csinálnom kellene egy kis pudingot, úgy rákívántam! Kép Hétvégén ki akarok próbálni egy sütit, de addig kell valami édesség az arcomba! Kép
Ismeri valamelyikőtök a nutellás sütit? Most várom a tészta hozzávalóinak arányát (Gábor hozza majd munkatársa párja küldi nekem), mert a hab valami olyasmi, hogy 1 liter tejszínhabot el kell felezni, az egyik részt simán felverni, a másikba 4 kanál nutellát belekeverni és úgy felverni. És ezeket kell majd rákenni a tésztára, ami azt hiszem valami piskótaszerű, szóval nem lehet bonyolult. Mert hiába a suli, én nem nagyon szeretek sütni, de az ilyen egyszerűeknek azért nekiállok! Kép És ezt a sütit hétvégén kóstoltam és nagyon finom volt, mert jó krémes volt, de egyáltalán nem töményen édes!
Szóval hétvégéig megalkuszom egy kis pudinggal! Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?