Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka
Mail ment
OKép

Kép

Kép
szorsi

Ilba,

Tök jó, szerintem ez majdnem ugynaz. A kérdés csak az, hogy mi van, ha vki mondjuk 28,5 éves?
Nem tudod véletlenül?
OKép

Kép

Kép
szorsi

Kép

Megjöttünk a csípőszűrő kontrollról. Hát így még nem jártunk! Persze megint baromi nagy dugó, tökre izgultam, hogy időben odaérjünk. Odaértünk, levettem Beni kabátját, levettem az enyémet, akarom Beniről a kardigánt levenni, erre minket hívnak!!! Kocsitól kocsiig 19 perc volt az egész!!! Kép
Minden rendben, baromi laza, de semmi kóros. Kép És képzeljétek, megismerte a doktornéni, akinél voltunk a múltkor. És megint elfelejtettem megnézni a nevét. Õ egy igazi gyermekorvos. Ahogy beszélt a gyerekekhez!!! Persze Beni mosolygott ezerrel, majdhogynem össze-vissza puszilgatta. Nagyon szimpi volt! KépKépKép

Hőmérő: nekünk digitális van, popiban szoktam mérni, 2-3x már kaptam kakát is Kép, de ezen kívül nekem nem volt így gondom.

Sajtine,
KépKépKép

Jucus,
milyen tejpépeket kap Bogesztán?
Te beszélsz kínaiul??!! Hogyan ismerkedtetek meg? És hol? (Bocsi, ha nem szeretnél az exről írni, akkor felejtsd el a kérdéseimet, de én imádom az idegen kúltúrákat)

Gabi,
édes Lívicsek, pont írni akartam, hogy Beni 2 napja felfedezte a lábát, megfogja a nadrágja szárát és húzza ezerrel maga felé és közben nagyokat pukkantgat KépKépKép

Mancs,
írigyellek, hogy "sajnos" nem tudsz mosogatni. Kép Ha egyszer nagyobb lakásba költözünk, az első befektetésünk azt hiszem egy mosogatógép lesz. Úúúúúúúúúúúúúútálom!!!!!
Jó volt a Nutella???? KépKépKép

Orsi,
az a kor számít, ahány éves vagy a fogantatás évében.

Kép
Kép
Kép
ilba

Kedves Szabó_andrea,

köszi szépen a tanácsot! Kép Egyelőre még próbálom tovább a Bánfyt, mert csak 3-4-szer használtam, az meg még nem sok. De ha nem jön be, kipróbálom ezt. Kép
További szép pocakosodást kívánok!

Már voltunk fenn, hőmérséklet 37,5 a digitális szerint. Vagyis nincs gond.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Lányok, ne haragudjatok, hogy csak ritkán jövök, akkor sem írok mindenkinek. Ez csak azért van, mert a legtöbb témához nem tudok hozzászólni, tanácsot adni. Talán nemsokára már lesznek tapasztalataim, és majd akkorKép Viszont mindig elolvasom, amiket írtok, és a jótanácsokat elraktározom magamnak későbbre.
A gyerkőcök még mindig tündér-aranyosak, olyan jó nézegetni a képeiketKép

Orsi!

A kalkulátor nekem fiút jósolt, viszont Ilbáé szerint lányunk leszKép Lehet, hogy hülyeságet kérdezek, de itt ugye az számít, hogy a baba fogantatásakor hány éves voltam? Mert akkor lány lesz, de ha a szüléskori életkorom számít, akkor eszerint is fiúKép Mindenestre holnap megkérdezem a dokinénit, hogy Dórinak nem nőtt-e időközben fütyijeKép

Dia!

Tőled is kérdeznék valamit: nálatok mennyire volt pontos a szülés dátumának a kiszámítása? Azért tőled kérdezem, mert nálatok is biztosan lehetett tudni, hogy mikor fogant Domi. Olyan kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyit kell várnom a szülés indulásáraKép Elvileg péntekre vagyok kiírvaKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,

Már azt hittem, hogy benn vagy! Ezek szerint Dóri nem akart kijönni hétvégén?
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok lányok.

Most már végre itthonról tudok hozzátok bejelentkezni! Eddig nem szerettem volna, mert az előzmények tekintetében nem szerettem volna "váratlan" látogatót.
Szóval múlt héten szerdán megszületett a kisfiúnk, Bence, 3030 grammal, és 58 cm-rel! Kép
A kórház kicsit hosszúra sikerült, mert a picikénk besárgult, megszolizták, és ma végre hazajöhettünk!

Egyébként nagyon jó szülésünk volt, bár ez is kicsit hosszabb lett, de szerencsére a végén minden jól alakult. Sikerült gátmetszés nélkül világra hozni a kisfiúnkat, és már szülés után nagyon jól voltam, és azóta is.

Fogok majd részletesen is írni, de most megyek, és egy kicsit elkezdem élvezni, hogy újra itthon vagyunk.

Azért egy képet teszek fel, mert hát mégiscsak marha büszke anyuci vagyok!

Ja: nagyon-nagyon-nagyon sok köszönet az én egyetlen drága páromnak, aki végig velem volt, ha ő nincs, biztosan nem tudom így végig csinálni! Azóta jobban imádjuk egymást, mint valaha.

Puszi

Eszti

Kép

Kép

Sírni is tudok ám! Kép

Kép
Vendég

Lányok, Andris nagyon aluszékony, szinte egész nap alszik. Ez a betegség jele?

Kép Kép
Kép
vvolga

Eszti, gartulálok, édes fiúcska! Kép és milyen nyúlánk!!! Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Esztipeszti!
Tündéri Bence! Várjuk a beszámolót!

Ilba,
Megnéztem a te kalkulátorod szerint több barátnőm babáját (akiknek tudom,mikor fogant a baba) és mindenkinél tuti! Köszi, hogy elküldted!
OKép

Kép

Kép
szorsi

Halihó!

Bubek teljesen együttérzek Veled.
Biztos valami front van, mert Petra is ugyanezt csinálja. Ahogy olvastam a leveled, rájöttem, hogy akár én is írhattam volna ezt. Petra is ma rengetegszer volt kézben, mert csak nézelődik, nagyokat ásít, majd lehanyatlik a feje, már azt hiszem elaludt, leteszem, de ő felsír és minden kezdődik elölről.
A pocak is hasonló. Fájdogál neki, szedjük az Infacol-t. Petra is rácuppan a cicire, mert tök éhes, majd elkezd ordítani és rángatja magát.
Na megyek mert ébredezik.
Ja egyébként Szonja, Natasa kislánya, de én is szoktam keverni a neveket, hiszen annyian vagyunk már, de pont ez a jó.

Üdv
Vuka

Ilba nekem is bejött a naptár Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Esztipeszti gratula Bencéhez, nagyon édes.
Már nagyon várom a beszámolód!

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti,
gratula Bencéhez, igaz én már meglestem a tavasziaknál, de még mindig csodálatos!!! Kép
És nagyon hasonló méretekkel rendelkezik, mint Benedeknek volt, ő 3060g és 57cm volt.

Örülök, hogy a táblámnak ekkora sikere van. Kép

Évi,
nem haragszunk. Kép A lényeg, hogy gyere, ha időd, kedved van. Jövő hét péntek? Hűűűűű!!! Kép
Én is tudom napra pontosan mikor fogant Beni, 2 nappal jött korábban.

Vvolga,
nyugi!!! Hagy aludjon! Volt olyan, hogy Beni is egész nap aludt és kutya baja volt. Ha meg lappang benne valami, akkor aludja csak ki a bacikat! Ha nem lázas és eszik rendesen, akkor szerintem ne izgulj. És front is van.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Gabuska, tudtam, hogy Livi refluxos volt csak nem tudtam, hogy ezért aludtatok együtt. Köszi, hogy nekem ismételted a történetet.
Novum, a K vitamint sírás nélkül adtuk be kiskanállal a csajnak. Csak nézett nagy szemekkelKép
Mamacka, ne izgulj, nem idegesíteni akartalak csak megírtam mi hogy jártunk.
Eszti, nagyon aranyos a kisfiad! És pont olyan hosszú mint az én csajom! És majdnem együtt voltunk a kórházban,.... Kíváncsi vagyok ti hogy veszitek fel a napi iramot?!

Mi ma voltunk varratszedésen. Sima ügy volt ahoz képest hogy paráztam. Szonja meg békésen végig aludta az utat.

Ennyi,...mennem kell. Etetés vanKép
N

Kép Kép
natasa1975

Vvolga,
mi is így alszunk most:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

és tegnap:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka,
pedig Petrára gondoltam. Nem is értem, én is csak most olvastam vissza, hogy leSzonjáztam Petrát. Dehát mindkettő olyan édibaba! KépKép
Szóval ezúton elnézést mind Szonjától, mind Petrától!

Ilba,
Bárcsak Marci bárcsak így aludna napközben. De ma is csak délután aludt, amikor beöltöztettem, és kiraktam a hidegbe.. Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
én is szeretem a mi dokinkban, hogy olyan szépen, halkan, kedvesen beszél.

Eszti,
én is már mindent olvastam a másik topikban, nagyon szépek vagytok!!!!

Timi,
holnap egy séta (ha nem visz el a szél...)?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja! Eszti,
Nagyon édibaba Bence! Gratulálok mégegyszer!
És van sok tejci? Te is rendben vagy? Jó érzés anyucinak lenni, mi??? KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
nagyon édes Beni. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Halálra röhögöm magam! A fiam ezerrel próbálja a szájába tuszkolni a lábát, de nem sikerül neki, már tök ideg emiatt KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka, sajnos ez az ujjról bőrtépkedés, ha jól értetettelek hogy te is ebben utazol, hosszú évek óta nagyon ismerős számomra. Igazából nem is emlékszem olyan idős koromra, mikor még nem műveltem volna... Te tudsz erre ellenszert?

Kép Kép
coolasa

Ilba, nagyon jó ez a kép, én is felteszek kettőt.
A férjem is azt mondta, amit te, ne izguljak, ha ilyen jól aludt egész nap. Kép Este kicsit nyűgi volt, de most újra alszik.

Nem sikerül képet feltöltsek. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Szia Eszti! ...még mindig nagyon szépek vagytok!
Izgatottan várom a szüléstörténeteteket... Kép

Coolasta
Azt hittem, hogy majd most leszokok róla, hogy ilyen pórul jártam, de az itthoni feszültségek kerekedtek felül így továbbterjedt ez a nyavaja az ujjamon.
Ezt sajnos nagyon nehéz kiirtani azt ajánlom, hogy gondolj erre és akkor talán sikerül abbahagynod... remélem nekem is... Kép A héten megint megyek fagyasztatni.... Kép

Ilba
Köszi a táblát...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szorsi
Nem jött át az email... Kép
Megpróbálnád még egyszer???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Végre sikerült. Kép

Andris az ujjait rágja ezerrel, néha mindkét öklét próbálja a szájába tuszkolni. Kép
KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Nahát Ilba, hogy Te milyen szívtelen vagy! Kiröhögöd a fiad?! Majd 20 éves korában jól elmegy a mónikasóba, osztán megmongya neked a magáét!!!!!KépKépKép
Nagyon aranyos a kis Molnár Méregzsák Benedek!!!!!
Livicsek meg már nemcsak a cicát azonosítja be, hanem Apát is!Kép Mondom neki, hogy apa, apa, keresi a szemével és mikor meglátja vigyorog veszettül. Férjem meg olvadozik gondolhatjátok! Az anyát szerintem még egy darabig nem fogja tudni, mert azt senki nem mondja neki. Én ugyebár nem ismételgetem neki magamra mutogatva, férjem meg nem szokta tanítgatni ilyesmire.
Délután sugárban kihányta az uzsit Lívi, alma-banán saját készítésű csodátKép adtam neki. Tök örültem, hogy nédd má, milyen szépen eszik, semmi balhé, meg hagggyábékén, aztán félúton kiküldte. Mondanom sem kell, ruha, pihenőszék annyi. Pedig rá volt terítve pelenka is.

Ja, Jucus,
a képeken lehet látni, hogy vagy egy nagy törülközőt vagy valami olyasfélét teszek a szőnyegre, hogy azt hányikálja le, csak 2 perc alatt maga alá gyűri, úgyhogy az esetek többségében mégis a szőnyegen landol a termés. Este vizes szivaccsal kisikálom, reggelre megszárad. Ha meg mosógépbe teszem és ki is centrifugázom, 1 óra múlva száraz.

Mi is tudjuk napra, óráraKép Livicsek legyártásának az idejét, 9 nappal született korábban a kiírtnál, mert már annyira akarta látni a cicát, aki esténként dorombol neki anya hasán keresztül.

Nagyon jó fej volt a munkahelyemen, egyből levette, hogy kik állnak közel hozzám és kik kevésbé. Az aranyos nénikre, bácsikra mosolygott, a többiektől meg megijedt.Kép
Apósomnak meg van hódolója a kollegináim között. Már múltkor is mondta, hogy milyen jó fejnek tűnik, hasonlít nagyon a férjemre. Most megint odasúgta, hogy nagyon szimpatikus az apósod, az anyósod milyen? Mondtam, hogy ő is nagyon rendben van, egy szavam se lehet rájuk. Nemtom hallotta-e Zolipapa, nem ült messze tőlünk.

Ma hallottam a híradóban, hogy megszüntetik a higanyos lázmérők, vérnyomásmérők stb árusítását valamikor.

Húúúúúú, férjem tüntetőleg akkorákat ásít, megyek, leváltom, had pihenjen szegény dolgozó ember!Kép

Andriska nagyon aranyos!!!!

Jóccakát mindenkinek!

(Timi! Séta?)

Beni, ne mérgeskedj, inkább nézd meg, milyen jó lábam van!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
Elküldtem újra. Remélem, most megkapod.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!
Mi továbbra is taknyosak vagyunk"már én isKép",Domi étvágya ma már egy fokkal jobb volt de még nem az igazi.
Ilba!Kép
Gyönyörű ez a gyerkőc.KépEzt szeretné Beni csinálni?Itt Domi 7 hónapos.Kép
Kép
Eszti!Kép
Gyönyörű Bence gratula hozzá!Kép

Évi!Kép
Először is megy a drukk ezerrel!Kép
Nos Domi 2004.március 24.én fogantKépés 2004.december 8.án született meg.Deeee 15.re voltam kiírva tehát pontosan 1 héttel jött előbb.A + - 1 héttel a dokik is számolnak mindig.Amúgy én azt szerettem volna ha a Mikulás hozza mert az utolsó hetekben már nagyon türelmetlen voltam.Apa 13.át jósolt/én azt nagyon nem szerettem volna/.Sok kalkulátort kipróbáltam mindegyik más-más időpontot adott.De így utólag már tudom,hogy a házipatikás írta ki a 8.át,neki lett igaza.Kép

Jucus!Kép
Szerintem gyönyörűek a csajszik.Széppé,különlegessé teszi őket a Kínai-Magyar párosítás.Kép

Mamacka!Kép
Honnan tudod,hogy Ahmed többlaki életet él??

Gabi!Kép
Nem nagy egy kicsit ez a dorkó?KépKépHa minden jól megy talán a jövőhéten már tényleg tudunk talizni. Hmmm??Timi ez rád is vonatkozik!KépMondjuk hétfő fél 10 ???????

Bubek!Kép
Kérésed számomra parancs.Kép
KépKép
KépKép
Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Eszti gratulálok, olyan cukor maciKép

Olyan jók a képek lányokKép

Én meg lusta vagyok feltenni, de ami késik nem múlikKép

Bubek
oxi
mikor?
szerintem is picit sétáljunk, mert hideg van.

Jucus, kösziKép
BogesztánKép

Kép

Kép
sajtine

Lívicsek! Heeeeelllllóóóóó! Jók a sonkáid! Kép
Kép
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus:
Rendben!Mikor?

Kép

Kép
novum

Timi! Még nemtom, lehet, hogy jön Anyucim, majd írok mindenképp.

Dia,
mi az a dorkó?
Domikán a kék melegítő csak nem szintén a Centrumból (kínai centrumKép)? Ismerős az Alpine skiing felirat a nacin!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A Dévais topikban most olvastam, hogy Éviék reggel bementek a kórházba!!!!
Hajrá Évi, ügyik legyetek!!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!!

Már egy ideje olvasgatom a bejegyzéseiteket, és látom, hogy nagyon jól összeszokott csapatról van szó. És talán kicsit félve is írom ezt a hozzászólást.Mert nem tudom mennyire sikerül beilleszkednem így utólag közétek. Páran "ismerhetnek" már, mert a Boros doktornővel kapcsolatos topicban már el-elejtettem egy pár hsz-t. De mivel az azért nem ilyen pörgős téma gondoltam bekukkantok ide is. István kórházas élményem ugyan nincs(még), de remélem lesz. Kép
Röviden rólam:Szóval: Blackrose vagyok(polgári néven Varga Éva, de az előbbit jobban szeretem)

Kép

25 éves leszek júniusban. Keszthelyen élek. nem vagyok férjnél, de immár 2,5 éve együtt élek a kedvesemmel, és gyerkőceim apjával Balázzsal. Van egy 22,5 hónapos igencsak eleven kisfiam, Tomi.

Kép

És május közepére várom a pocaktesót, Adélt.

Kép

Aki reményeim szerint az István kórházban jön világra, Dr. Boros Judit segédletével. Hogy miért is ilyen messze? Talán mert erre adódott lehetőségem… és mert itt Keszthelyen a városi kórház és a személyzet nem mindig áll a helyzet magaslatán hozzá állásilag.
Végzettségemet tekintve:-általános ápoló és asszisztens, illetve érettségi utáni
képzés->fizoterápiás asszisztens vagyok.(plusz kemény 1 félév Gyógytornász szak, de több okból ez a dolog most pihenőpályára került az életemben)de kacérkodom a gondolattal, hogy míg itthon vagyok elvégzek egy gyógymasszőr képzést(de eddig sajnos mindig valami úgy alakult, hogy nem jött össze, de benne van a két éven belüli terveim közt)
Szeretek: olvasni(főleg ha van időm. Coelho, Redfield, Hamvas Béla, Müller Péter könyvei) néha kicsit net függő vagyok(de már javulok)főzni(mert enni is szeretek), zenét hallgatni(főleg rock, de minden más is jöhet ha van benne ötlet, és fantázia) írogatni ezt-azt(versek, prózák, esetlegesen jó hosszú levelek, és hozzászólások )
Érdekel: ezoteria, keleti kultúrák, vallások, filozófiák, és egyéb elvont dolgok.

Szóval szeretnék csatlakozni hozzátok. Kép
Mindenkinek szép napot!!

Blackrose/Évi/(29+1)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Gabi!Kép
De onnan van!Dorkó=tornacipő.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Szia Blackrose!

Isten hozott!!!! Nagyon szép a kisfiad!
Kicsit feljebb van kép a kolléganőmről, őt is Adélnak hívják!Kép Nem túl gyakori név.

Babafalváról emlékezhetek rád?

Nem macerás Keszthelyről (hűűű, de irígy vagyokKép)feljárni az Istibe? főleg a végén, mikor sűrűn kell járni ctg-re?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
hát az a helyzet, hogy a 17-es cipő kicsi volt, a 19-es meg már ekkora, de ha jól megkötöm a száránál, akkor nem esik le. Persze dupla csomót kell kötni, mert kiköti a kisasszony...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Most volt itt a védőnéni, megcsodálta Petrát.
Nem szólt semmit a cumira se, azt mondta addig nem gond, amíg esténként megnyugtatásra kell, csak nyugodtan.

Tök jók a képek, Domi rettentő aranyos, és milyen jól eljátszik a "konyhai" dolgokkal is.
Beni jó éjt kívánsága hatott a mai éjszakára, fantasztikusak a szemei Ilba.

Évinek rettentően drukkolok.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

sziasztok4

írtam egy csomót, és elszállt a ..... életbe Kép

na szóval:
most már rövidebben

Blackrose:
én is üdvözöllek itt, remélem tetszeni fog a társaság és itt maradsz. annál inkább örülök, mert eddig én voltam itt egyedül aki
1. nem házasságban csak élettársi közösségben él
2. Boros Judit a szülészorvosa

ezenkívül Müller Pétert én is olvastam régen, ma már csak a Jóskönyvet forgatom Kép

Gabuska:
hányás bukás felszippantása az orrba, neked is szörcsögött tőle a gyerek? mit csináltál leszívtad? nekem nagyon nem sikerül
csak a megevett kaját hányja ki, vagy két kaja között ilyen emésztett savasat is bukik? én azt nagyon utálom, mert egyrészt büdi, (és ettől a kölek szája is az) másrészt azt Gergő is utálja, biztos marja a kis torkát és mindig sír.

Lldicsi Domija:
nagyon szép a házikód, és látom, hogy a takarítás mellett a konyhamesterséget is magas szinten űzöd. ennek e topic kiscsajai a későbbiekben nagyon fognak örülni Kép

a legújabb strandszerkóm
Kép
kár hogy nem nyár van Kép
Vendég

Esztipeszti:
nem tudom, nem emlékszem én gratuláltam-e, de ha nem akkor most megteszem. szóval, a babócád gyönyörű, sok sikert hozzá! Kép

Ilba:
Beni olyan hosszú Kép azokon az alvós képeken ahogy nézem, lassan titeket is túlnő. Gergő szerintem nemhogy 3, de 6-7 hónaposan sem lesz ekkora. ő csak széltében nő Kép

Jucus:
erre számítsak én is játszószőnyegügyileg?
egyelőre csak a rendes szőnyeget hányja le, a vállamon keresztül, amikor azt álcázza, hogy böfizni akar Kép pedig a szőnyeg amortizálása a cél Kép
Vendég

Tücsökmami,
nekem általában nem kellett kiszívni, mert pár másodperc vergődés után kispriccelt az orrából 2 méterre. Vagy hapcizott egyet és úgy. Savat csak ritkán bukott, inkább a tejet meg a tápit küldte. A marásra aszonta dokibácsi, hogy a babáknak még nem olyan erős a gyomorsava, mint a felnőtteké, nem marja annyira a torkot.

Sietek, mert fél óra múlva vár Timi és Szilvike!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi!Kép
Tegnapi hányás.KépNem is tudtam,hogy Livike refluxos.Nagyon szörnyű lehet.Legalább is engem mindig nagyon megvisel lelkileg amikor Domi hány.Taliért irigy.KépCsoda szép idő van.Lehet,hogy délután én is kimerészkedek Domival egy kicsit mert szegénykém mindig mutogat az ajtó felé,hogy ki akar menni.

Tücsökmami!Kép
Klassz a nyári szerkó.KépNa és azok a szemek,gyönyörűek!Kép

Vuka!Kép
Imád főzőcskézni Domi.KépAmi azt illeti ha tehetné egész nap a konyhában játszana az én lábasaimmal.KépAmikor főzök akkor is ott ül és figyel,természetesen mindig el kell magyaráznom,hogy éppen mit csinálok.KépLehet,hogy séf lesz belőle,pedig én nőgyógyásznak szánom.KépKép

Éva!Kép
Üdv közöttünk.KépAranyos a kisfiad.

Évi!Kép
Megy a drukk!Biztos ügyi leszel!Kép

Volga!Kép
Tündéri Andriska.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Megint én.KépKicsit nosztalgiáztam,gondoltam megosztom veletek.Kép
4 hónaposan.
KépKép
5 hónaposan.
KépKép
9 hónaposan.
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Blackrose,
Jó hogy jöttél, üdv nálunk.Kép Nagyon édes a kis Tomi, igazi huncutka lehet. Várja már a tesót?

Timi,
Ha Bogesz felébred, akkor először jön a cumi visszatevés, ehhez már fel sem kell ébredni teljesen, megy félálomban is. Ha ez nem elég, akkor kis simizés, ringatás. Ha viszont szopi-time van, akkor egyértelmű. Cici és azon mindig bealszik. Félórás bömbinél nincs recept, akkor csak tanácstalanul sóhajtozunk és le-fel sétálunk vele, amíg magától abba nem hagyja. De ilyen mostanában csak egyszer volt. (lekopogtam)
Nálatok hogy van ez? Szilvike is szopizik még éjszaka?

Gabuska,
Hát ez az új cipő... Nagyon vagány a csajszi. Kép Én is próbáltam már alátenni valamit, de öt perc múlva úgy nézett ki, mint egy kis bebábozódott hernyó.Kép

Mamacka,
Három éve még mi sem gondoltuk volna, hogy valaha is építkezünk. Aztán jött ez a telek, elment rá az összes pénzünk, osztottunk-szoroztunk, szocpollal, banki és privát hitelekkel, gyűjtögetéssel együtt összejött valamennyi, gondoltuk, ebből lehet építkezni. Na a ház pont a duplájából jött ki. Máig csodálkozunk, hogy sikerült. Úgyhogy most már azt mondom, csak bele kell vágni. Kép
És ne keseredj el, most csak a babóra gondolj. A lakás biztos megoldódik, meglátod. Kép

Ilba,
Eddig a Milupát adtam neki. Olyat, amit lehet már négy hónapos kortól. Asszem banános meg vaníliás tejbegríz. De van a Nestle-nek meg a Humana-nak is.
Semmi baj.Kép Szívesen beszélek az exről. Jó a kapcsolat, főleg a lányok miatt. Nem beszélek kínaiul, sajnos a lányok sem, ezt azért nagyon bánjuk. Egerben ismerkedtünk meg, ő '89-ben jött ide, pingpongedző. Voltunk náluk otthon többször is, tényleg rettentő érdekes kultúra, igazi élmény volt, bár nagyon különbözik a mienktől. A kínai kaja azért hiányzik, istenien főzött.Kép
Beni szundi + mérgelődés: KépKépKép

Eszti,
Gratulálunk Bencéhez! Gyönyörű baba. Várjuk a beszámolót!Kép

Wolga,
Andris jól van már? Tegnap Bogi is meglepően sokat aludt. Már öt percenként rohangáltam megnézni, hogy nincs-e baja, mert rendesen csak 20-30 perceket szunyál. De azért ezt máskor is el tudnám viselni.Kép

Évi,
Szorítunk nagyon! Ügyesek legyetek!Kép

Dia,
Köszönjük!Kép
Ez a Domika máris milyen házias kis pasi. Hogy tesz-vesz a kis konyhában.Kép

Tücsökmami,
Hát szerintem szerelkezz fel jó sok védőréteggel, ha már majd forgolódik is Gergusz. Nekünk is szokott bukni még 2 órával evés után is, a lányok fintorognak is rendesen az "aludttej" szagtól.Kép Nekünk az ülőgarnitúra van ezerszer lehányva, nem győzöm súrolni. Szőnyegünk nem nagyon van, a parkettának meg a járólapnak nem árt. Amikor placcsan szoktam szólni, hogy törlést kérek. Evés után kisebb korában rendszerint ordított kínjában, gondolom a kaja liftezés miatt, de ez még mostanában is előfordul.Kép
Ja még a pólómba szokott orvul belehányni, hogy csurog le a hasamig. Isteni érzés...Kép

Nálunk Zsófi és Bogi a kiírt napon jött, Viki 2 nappal hamarabb. A táblázat nekem nem mutat jót. Kép Boginak kisfiúnak kellett volna lennie.Kép

Jucus
jucus73

Helló!

Blackrose,
üdv. a topikban! Kép

Tücsökmami,
nagyon jó az új szerkó, csak lehet, hogy nyárra már nem adod rá, nem? Kép
Gergő a képeken olyan nagynak tűnik, életben viszont édi picur még! KépKépKép Viszont semmiképp sem kövér, vagy széles!!! Kép

Gabi, Timi,
milyen volt a séta?
Nálunk süt a Nap, de marha hideg van. Képek???

Dia,
éééééédi Domi, tök jó, hogy tettél fel képeket. Az a pucér hasalós! Kép
Tudom, hogy nem kéne, de ilyenkor mindig hasonlítgatok, hogy mekkora volt ennyi idősen más babája, meg miket csinált. Úgyhogy még sok ilyen képeket kérek!!! KépKépKép

Jucus,
köszi az infót! Akkor az ex tanult meg magyarul? Nem semmi! Vagy angolul beszéltek?
Hát, biztosan nem egyszerű a kínai nyelv, talán majd később lesz kedvük a lányoknak tanulni.

Kép
Kép
Kép
ilba

íme, a képek:

hülyeségben rettentően kreatív, örök gyermek Apánk műve
Kép Kép Kép
úgy látszik ragadós
Kép
ki ne maradjon valaki...
Kép Kép

Jucus
jucus73

Ilba,
most is nagyon jót sétáltunk, közérteztünk, csak a hülye szél ne fújt volna!
Képeket nem csináltunk, végülis az előző két sétás képek is tök egyformák.
Gyorsan hamizok, míg Livicsek alszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

íme, a képek:

hülyeségben rettentően kreatív, örök gyermek Apánk műve
KépKépKép
úgy látszik ragadós
Kép
ki ne maradjon valaki...
KépKép