Sziasztok,
Blackrose,
Jó hogy jöttél, üdv nálunk.
Nagyon édes a kis Tomi, igazi huncutka lehet. Várja már a tesót?
Timi,
Ha Bogesz felébred, akkor először jön a cumi visszatevés, ehhez már fel sem kell ébredni teljesen, megy félálomban is. Ha ez nem elég, akkor kis simizés, ringatás. Ha viszont szopi-time van, akkor egyértelmű. Cici és azon mindig bealszik. Félórás bömbinél nincs recept, akkor csak tanácstalanul sóhajtozunk és le-fel sétálunk vele, amíg magától abba nem hagyja. De ilyen mostanában csak egyszer volt. (lekopogtam)
Nálatok hogy van ez? Szilvike is szopizik még éjszaka?
Gabuska,
Hát ez az új cipő... Nagyon vagány a csajszi.
Én is próbáltam már alátenni valamit, de öt perc múlva úgy nézett ki, mint egy kis bebábozódott hernyó.
Mamacka,
Három éve még mi sem gondoltuk volna, hogy valaha is építkezünk. Aztán jött ez a telek, elment rá az összes pénzünk, osztottunk-szoroztunk, szocpollal, banki és privát hitelekkel, gyűjtögetéssel együtt összejött valamennyi, gondoltuk, ebből lehet építkezni. Na a ház pont a duplájából jött ki. Máig csodálkozunk, hogy sikerült. Úgyhogy most már azt mondom, csak bele kell vágni.
És ne keseredj el, most csak a babóra gondolj. A lakás biztos megoldódik, meglátod.
Ilba,
Eddig a Milupát adtam neki. Olyat, amit lehet már négy hónapos kortól. Asszem banános meg vaníliás tejbegríz. De van a Nestle-nek meg a Humana-nak is.
Semmi baj.
Szívesen beszélek az exről. Jó a kapcsolat, főleg a lányok miatt. Nem beszélek kínaiul, sajnos a lányok sem, ezt azért nagyon bánjuk. Egerben ismerkedtünk meg, ő '89-ben jött ide, pingpongedző. Voltunk náluk otthon többször is, tényleg rettentő érdekes kultúra, igazi élmény volt, bár nagyon különbözik a mienktől. A kínai kaja azért hiányzik, istenien főzött.
Beni szundi + mérgelődés:
Eszti,
Gratulálunk Bencéhez! Gyönyörű baba. Várjuk a beszámolót!
Wolga,
Andris jól van már? Tegnap Bogi is meglepően sokat aludt. Már öt percenként rohangáltam megnézni, hogy nincs-e baja, mert rendesen csak 20-30 perceket szunyál. De azért ezt máskor is el tudnám viselni.
Évi,
Szorítunk nagyon! Ügyesek legyetek!
Dia,
Köszönjük!
Ez a Domika máris milyen házias kis pasi. Hogy tesz-vesz a kis konyhában.
Tücsökmami,
Hát szerintem szerelkezz fel jó sok védőréteggel, ha már majd forgolódik is Gergusz. Nekünk is szokott bukni még 2 órával evés után is, a lányok fintorognak is rendesen az "aludttej" szagtól.
Nekünk az ülőgarnitúra van ezerszer lehányva, nem győzöm súrolni. Szőnyegünk nem nagyon van, a parkettának meg a járólapnak nem árt. Amikor placcsan szoktam szólni, hogy törlést kérek. Evés után kisebb korában rendszerint ordított kínjában, gondolom a kaja liftezés miatt, de ez még mostanában is előfordul.
Ja még a pólómba szokott orvul belehányni, hogy csurog le a hasamig. Isteni érzés...
Nálunk Zsófi és Bogi a kiírt napon jött, Viki 2 nappal hamarabb. A táblázat nekem nem mutat jót.
Boginak kisfiúnak kellett volna lennie.